סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' ינואר 24, 2025 8:57 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 23 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2012 9:52 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אייברי ג'ונסון הולך הביתה והברוקלין נטס בדרך להביא שם גדול מאוד כנראה לעמדת המאמן.

מי ששואל על פשר הכותרת, שייזכר בדרון וויליאמס מתאר איך הוא יושב בחדרו של בילי קינג הג'נרל מנג'ר אחרי כל אימון במחנה האימונים ומדסקס איתו על על כל ענייני הקבוצה, וקורא לעצמו בשיחות האלה עוזר הג'נרל מנג'ר, ועכשיו תיזכרו שבשבוע שעבר דרון אמר קבל עם ועדה שהיה לו נוח יותר לשחק תחת השיטה של ג'רי סלואן ביוטה. (כן, המאמן הקודם שהוא פיטר.)
לא שאני חושב שהגיע לו להישאר לאור היכולת של הקבוצה שלו, אבל זה די מצחיק שג'ונסון היה מאמן החודש במזרח בנובמבר אבל הוא אפילו לא מסיים את דצמבר..

פי.ג'יי. קרליסימו הוא המאמן הזמני.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2012 10:04 pm 
Hall of Famer

קצת משעשע ועצוב ששחקן ביכולתו של דרון משפיע כך על הקבוצה מחוץ לפרקט. מצד שני, אולי הוא עשה מיני שביתה איטלקית ועכשיו הוא יחזור להציג משהו מהיכולת שהביא לו את המעמד הזה, לפחות בעיני עצמו. לא אוהב את השחקן הזה ובכלל את הגישה ההווארדית הזו. דווקא ג'ו ג'ונסון היה די טוב במשחק שאני ראיתי של הנטס. אני לא יודע אם זה מייצג את העונה שלו או לא אבל הוא עדיין שחקן טוב, כל עוד הוא לא המנהיג והשחקן הכי טוב של הקבוצה שלו, כפי שהחוזה המנופח שלו עשוי לרמז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2012 10:45 pm 
Junior

לא יודע איזה משחק ראית, אבל בעיקרון ג'ו ג'ונסון פשוט ממשיך את הכושר של העונה הקודמת באטלנטה, משמע שחקן בינוני מאוד כרגע.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2012 11:08 pm 
Sophomore

מה שכן, אם הוא מחזיר את ג'רי סלואן לג'רזי - אז הוא באופן משעשע מאוד מתקן עוולה באמצעות אותה העוולה.

זה יכול באופן מסויים גם לנקות אותו במקום ללכלך אותו עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2012 11:10 pm 
Hall of Famer

Mako Regever כתב:
מה שכן, אם הוא מחזיר את ג'רי סלואן לג'רזי - אז הוא באופן משעשע מאוד מתקן עוולה באמצעות אותה העוולה.

ואם לסבתא....

למה שזה לעזאזל יקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2012 11:18 pm 
Hall of Famer

1. לא רואה את סלואן מגיע לניו ג'רזי.
2. האמת? עם המיליארדים שיש לפרוחורוב, אני לא אתפלא אפילו אם הוא יציע את התפקיד לפיל ג'קסון...
3. שורה תחתונה? הנטס 50% מאזן אחרי 28 משחקים, פחות טוב משיקגו בולס נטולת רוז, המילטון ועכשיו גם דנג. פחות טוב ממילווקי באקס, פחות טוב מאינדיאנה נטולת גריינג'ר. שלושת אלו לא מחזיקות בסגלים טובים יותר מניו ג'רזי. הן כן קבוצות טובות יותר.
4. אף פעם לא הייתי על העגלה של דרון ויליאמס, וכל שנה רק מחזקת את זה. למעשה, אני מנסה להיזכר במשחק אחד טוב שראיתי שלו ודי מתקשה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 1:05 am 
Junior

הוא קלע 50 ומשהו בטורקיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 1:15 am 
Junior

דרון וויליאמס שחקן מצוין, גם אם לא ראית משחקים טובים שלו (גם אני בקושי ראיתי אותו משחק בשנים האחרונות, כי אני רואה בעיקר פלייאוף, והוא לא עבר סיבוב ראשון כבר הרבה זמן). הנטס צריכים להחליט אם הם רוצים לשחק עם 5 כדורים או לשחק כמו קבוצה, ובשביל זה צריך מאמן חזק, לא ליצן כמו פי ג'יי קרליסימו שמחזיק בשלושה נצחונות בפלייאוף אחרי קריירת אימון של 500 משחקים. השחקנים שלהם בטח לא גרועים כמו שהקבוצה נראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 10:05 am 
מנהל פורום

האם בלאט מועמד לתפקיד הג'וב החדש בברוקלין?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4325619,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 10:14 am 
Sophomore

Shiver כתב:
האם בלאט מועמד לתפקיד הג'וב החדש בברוקלין?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4325619,00.html

זה נראה לי יותר ספין מאמת.
בכל מקרה יש לי הרגשה שדני פדרמן ישמח להוציא מהנטס איזה באי אאוט גבוהה של כמה מיליוני דולרים בשביל לשחרר אץ דיוויד בלאט, הרי ידוע שמה שמעניין אותם זה לצאת רווחיים. ואז הוא במקום להגיד את האמת "רציתי כסף ולא אכפת לי שמכבי תפסיד משחקים" התשובה לאוהדים תהיה "הוא רצה ללכת לNBA לא יכולנו לעמוד בדרכו". דיוויד תכלס יכול פשוט להתפטר ממכבי אבל בטח שמכבי ירצו לנסות להרוויח כסף מהקטע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 10:54 am 
מנהל פורום

אגב אייברי ג'ונסון היה מאמן החודש באוקטובר + נובמבר ופוטר בדצמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 11:15 am 
Junior

איך נאמר, נגיף האברמוביצ'יזם פלש ליבשת החדשה, במוטציה ע"ש פרוחורוב.

(בלאט בתפקיד ה"אברם"?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 12:15 pm 
Junior

זה ספין מספיניסטן, והסיכוי שזה יקרה הוא אפס עגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 1:42 pm 
Junior

לפי ספורט5, בלאט בין המועמדים יחד עם פיל ג'קסון, לארי בראון וג'רי סלואן :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 1:50 pm 
Hall of Famer

stpsg כתב:
דרון וויליאמס שחקן מצוין, גם אם לא ראית משחקים טובים שלו (גם אני בקושי ראיתי אותו משחק בשנים האחרונות, כי אני רואה בעיקר פלייאוף, והוא לא עבר סיבוב ראשון כבר הרבה זמן). הנטס צריכים להחליט אם הם רוצים לשחק עם 5 כדורים או לשחק כמו קבוצה, ובשביל זה צריך מאמן חזק, לא ליצן כמו פי ג'יי קרליסימו שמחזיק בשלושה נצחונות בפלייאוף אחרי קריירת אימון של 500 משחקים. השחקנים שלהם בטח לא גרועים כמו שהקבוצה נראית.

פרימד(ר)ונה. בשנים האחרונות ראיתי יותר רכזים "קטנים" בסגנון ג'רו הולידיי, קוליסון או ג'ורג' היל מנצחים משחקים לקבוצה שלהם מאשר ויליאמס.

לא במפתיע, הנטס פונים לפיל ג'קסון, שכמובן יסרב כי הסגל הזה לא שווה אליפות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 3:02 pm 
Sophomore

אז אולי בכל זאת ג'רי סלואן יחזור למקום ההפוך לגמרי ממקום העבודה הקודם שלו בהזדמנות להראות לעולם שדרון כיפר על העוולה שלו ובעצם אין שום דם רע ביניהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 4:07 pm 
Hall of Famer

Mako Regever כתב:
אז אולי בכל זאת ג'רי סלואן יחזור למקום ההפוך לגמרי ממקום העבודה הקודם שלו בהזדמנות להראות לעולם שדרון כיפר על העוולה שלו ובעצם אין שום דם רע ביניהם?

ובדיוק כפי ששאלתי קודם. מה לעזאזל גורם לך לחשוב שיש אפילו סיכוי שזה יקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 4:14 pm 
Freshman

Shiver כתב:
אגב אייברי ג'ונסון היה מאמן החודש באוקטובר + נובמבר ופוטר בדצמבר.

הליגה התחילה ב30 באוקטובר. הנטס שיחקו לראשונה העונה ב3 בנובמבר.

אין מצב שג׳קסון (סגל חלש מדי), סלואון (דרון) או סטן ואן גאנדי (יש עדיין תקווה מסוימת לחטוף את הווארד בסיום העונה) יגיעו. בלאט מאמן מאוד מוערך באמריקה ובעיקר ברוסיה, זה לא כזה קלוש הסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 4:20 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
Mako Regever כתב:

ובדיוק כפי ששאלתי קודם. מה לעזאזל גורם לך לחשוב שיש אפילו סיכוי שזה יקרה?

King Chauncey כתב:
ועכשיו תיזכרו שבשבוע שעבר דרון אמר קבל עם ועדה שהיה לו נוח יותר לשחק תחת השיטה של ג'רי סלואן ביוטה. (כן, המאמן הקודם שהוא פיטר.)

Mako Regever כתב:

זהו או שצריך עוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 4:22 pm 
Hall of Famer

בהתחשב בזה שזה ממש ממש מעט. למעשה כמעט כלום. אז כן, צריך עוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 4:32 pm 
Sophomore

א. לפי הפירסומים ג'רי סלואן מועמד
ב. דרון ווילאמס ציין שהשיטה של סלואן עבדה בשבילו
ג. סלואן הוא אחד המאמנים המוערכים ביותר בהיסטוריה של הNBA ובוודאי מאלו שעדיין פעילים - הוא כרגע פנוי
תוסיף לזה את ההערכה הלא לגמרי מופרכת שלי ש -
ג. דרון סוחב על הגב את הפיטורים של סלואן ועכשיו מוסיף לו לשם גם את הפיטורים של ג'ונסון ושאולי הוא היה שמח לעשות קצת "תיקון" למוניטין שלו

אני לא חושב שזה "כמעט כלום". כלומר, אני כן חושב פיל ג'קסון הוא כנראה מועמד מועדף אבל סלואן , ע"פ מה שכתוב למעלה הוא בהחלט אופציה מעניינת - אני לא יודע מה המעמד שלו ליד אחרים, אבל מבלי לדעת מה בדיוק קרה בין וויליאמס לבינו וכמה הם צ'ילבות (ואני מניח שגם אתה לא יודע בדיוק את הסיפור) - אין ספק שהוא גבוה ברשימת המועמדים ובוודאי שיותר מאנשים כמו הוואן גאנדים או בלאט (וגם מקמילן ובעיני לפחות לא פחות מלארי בראון).

ככה שזה לא בדיוק מופרך, מגוכח, בלתי אפשרי או מצחיק.

(ושוב, כמו ששלאתי בתרד' אחר - מניח שיש הימורים גם על השאלה הזאת - לפחות זה תמיד ככה בכל מה שקשור למאמנים בכדורגל - יהיה מעניין לראות מה הם חושבים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 4:36 pm 
Hall of Famer

ווליאמס אמר שהשיטה עבדה בשבילו יותר . מה זה בדיוק יותר זה לא אומר. זה גם לא אומר שדרות יכול לסבול את סלואן.

זה שדרון סוחב את הפיטורים האלה היא לא סיבה לכלום, אם כבר היא אינדיקציה חסקה מאד להיפך.

בסופו של דבר בכל הטיעונים אתה מדבר על הצד של דרון או ברוקלין, אבל מה עם הצד של סלואן שמן הסתם ממש לא סובל את דרון וכנראה די שמח באופן בו הוא נראה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 4:45 pm 
Sophomore

השאלה המרכזית מבחינתי היא האם סלואן בגיל 70 מעוניין להמשיך לאמן ויש לו כוח ואנרגיה להרפתקאה חדשה - מכיוון ששנינו לא מכירים את הבן אדם, אז אנחנו לא יכולים לענות בשבילו. במידה וכן, אזי שדווקא יש פה פוטנציאל למשהו מאוד מעניין.
אם אנחנו נכנסים למשחקים של אגו - אז להראות שהוא יכול להצליח מחוץ ליוטה, להראות שוויליאמס גדול רק בגללו והיי, אולי אפילו לזכות באליפות פעם אחת בקריירה של בן אדם שנמצא מקום שלישי בהיסטוריה בנצחונות אבל אין לו אפילו טבעת אחת(לא יודע אם ברוקלין יכולה לקחת אליפות אבל יש לה סגל שחקנים לא רע בכלל ובעלים עם כיס אינסופי ושוק מאוד אטרקטיבי ומרכזי לגיוס שחקנים - כל זה שונה מאוד מיוטה ויכול להיות מעניין לבן אדם מאוד תחרותי שניצח המון אבל אף פעם לא לקח את הקופה).
יש המון סיבות לסלואן לקחת את התפקיד הזה - אם הוא יעשה את זה או לא אין לי מושג וגם לא לך מכיוון ששנינו לא מכירים את הסיפור ביניהם ושנינו לא מכירים את סלואן באופן אישי.

אגב, גם הם חושבים שזה יכול להיות מעניין (וגם ההשוואה משעשעת אותי) - http://www.ibtimes.com/sportsnet/brookl ... nna-976052

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 23 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מיכאל ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה