sheky כתב:
תמיד מדהים אותי מחדש הדינמיות של ליגת הNBA (ובכללי ליגות אמריקאיות)... מי היה מאמין שהקליפרס יהיו מקום ראשון בליגה לפני שנתיים? וגם אם המקום הראשון לא מעיד על זה שהם יסיימו שם, אני חושב שיש תמימות דעים שהם קבוצה שבוודאות יזכו בביתיות בסיבוב הראשון לפחות, שזה מאוד מרשים בהתחשב בשינוי החד.
מה שמדהים בקבוצה הזאת זה שאני ממש לא בטוח שהחמישיה הראשונה עם פול-גרין-באטלר-גריפין-ג'ורדן משמעותית יותר טובה מבלדסו-קרופורד-ברנס-אודום-טוריאף
שאקי, נסחפת קצת הרבה מידי...
אמנם הספסל של הקליפרס הוא כנראה הטוב בליגה העונה, בטח ובטח עם קרופורד שנראה כרגע כשחקן השישי של העונה.
קרופורד הוא השחקן הכי טוב שקבוצה יכולה לקבל בכדי להוביל את הספסל ולדאוג לעשות הרבה נקודות כשהכוכבים נחים.
גרין הוא השוטינג גארד הפותח רק בגלל שצ'ונסי פצוע ויש החלטה המשיך לעלות עם קרופורד מהספסל. ברגע שצ'ונסי יחזור, הוא יקבל את המקום בחמישייה (זה מה שהיה בשני המשחקים שהוא שיחק), וגרין ידחק אל מעמקי הרוטציה.
באטלר נראה השנה כמי שדי גמר את הסוס, ומשחק פחות דקות מהרגיל, בארנס הוא תוספת נהדרת מהספסל לעמדות הסווינגמן, וגרנט היל כשיחזור יתן עוד הרבה ניסיון ושקט ב15-20 דקות בעמדת הסמול
מי שנראה הכי מרשים אולי בריצה הנוכחית של הקליפרס הוא אודום. אחרי העונה הנוראית בדאלאס, החודש הראשון בקליפרס לא בישר טובות. למאר נראה לא מחובר לקבוצה ובעיקר לעצמו, ושיחק בקושי 12 דקות למשחק.
בחודש דצמבר הוא מקבל כפול דקות, מוריד 7.5 ריב', מוסר קצת, חוסם קצת ואפילו קולע מפעם לפעם (אם כי יאמר לזכותו שהמשחק כמעט ולא זורם אליו בהתקפה)
בכל אופן, המבחן של הקליפרס יהיה מול קבוצות כמו הלייקרס, ממפיס או הספרס. כאלו עם ביגמנים גדולים שהולכים אגרסיבי לטבעות וממלאים את ההגנה בעבירות. בפלייאוף כשהמשחק הופך יותר אגרסיבי זה בטוח יהיה המפתח, וכאן לא בטוח שטוריאף ואודום בתור הגיבוי יספיקו.