סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 1:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 2:29 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
מהלך דיי מוזר אני חייב לציין, אילת מחליטה לשחרר את פרימן ולהחתים את לואיס פלורס. פרימן עושה את הדרך להפועל ת"א שבנרות מחפשת כבר חודשים גארד ועכשיו קיבלה אחת במתנה מאילת.

מבחינת אילת כאמור זה מהלך לא ברור מבחינתי. לפעמים יותר זה פחות, אילת היתה הקבוצה הכי מחוברת ונראתה הכי טוב בליגה אולי מלבד מכבי. פרימן סה"כ עם יכולת לא רעה בכלל (13 נק' למשחק) שאני בספק אם פלורס יתן הרבה יותר מזה. מהצד השני אי אפשר לדעת איך שחקן דומיננטי כמו פלורס ישפיע על הקבוצה שם, סה"כ סקורר שצריך את הכדור ורוצה אותו ביד, אופי טוב ממה שאני זוכר בקדנציה הקודמת שלו בחולון אבל עדיין אז זאת הייתה לחלוטין הקבוצה שלו, הוא היה צעיר יותר ורעב יותר. היום הוא נראה קצת מעבר לשיא. עדיין שחקן מצוין, סביר שגם יותר טוב מפרימן, אבל לא בטוח שאילת תהיה קבוצה טוב יותר. גם לסימן השאלה איך זה ישפיע על הגארדים הישראלים שם צריך לחכות ולראות, סה"כ זה אומר עוד פחות דקות לשלישיית ניסים-סקוורר-בן שימול שעד עכשיו גם ככה לא ממש הבריקה.

להפועל זה אחלה מהלך שבעולם. יכולים להגיד תודה לקטש שבמהלך הזה לדעתי מבטיח להם מקום בפלייאוף. הפועל הייתה צריכה סקורר, מישהו שיכול לעשות נקודות, מישהו שיוריד לחץ מהגארדים והגבוהים שלה ופרימן הוא בדיוק זה. בהפועל ת"א הוא יהיה בקלות שחקן של 15 נק' למשחק וישפר את משחק ההתקפה של ת"א פלאים. השאלה העיקרית לגבייהם זה האם אדלשטיין יתן לו לשחק וכמה (עד עכשיו הוא החתים שחקנים ולא נתן להם לשחק) אבל פה אני מאמין שהוא יתן. השאלה השנייה היא איך הישראלים שהקרדיט שלהם מן הסתם ירד מאד עכשיו יגיבו לזה מבחינת ביטחון וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 2:59 am 
Freshman

כמה חבל שזה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 3:03 am 
Sophomore

אני משער שהמהלך של אילת הוא יותר כלכלי ממיקצועי, אולי רצו לחסוך את המשכורת שלו, לא יודע כמה הוא הרוויח שמה, אבל בגלל שאין היגיון מיקצועי אז חייב להיות משהו שלא קשור למגרש, אולי פרימן רב עם קטש? בכל מקרה לא ברור.
לדעתי ארז אדלשטיין ימשיך לתת קרדיט לישראלים, שחקן אחד לא ידפוק את כולם, אולי יורד בקצת את ממוצע הדקות שלהם, אבל לא משהו משמעותי, זה רק יתרום לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 3:08 am 
Senior

אין שום סיכוי שזה כלכלי. פלורס שחקן יקר פי 2 אם לא יותר מפרימן. סה"כ פרימן לא שחקן יקר (לא סתם יעבור להפועל ת"א שאין לה הרבה מזומנים, כשאילת גם תשלים חלק מהשכר מן הסתם). פלורס מהצד השני יהיה אחד השחקנים היותר יקרים בליגה. משהו אחר אולי, אם כי אני מניח והיינו שומעים על זה אם היה משהו מחוץ למגרש.

לגביי הישראלים של הפועל, עד היום הם מקבלים דקות בלי זר בכלל. פרימן זר של 30+ דקות למשחק. בהנחה שזה גם מה שיקרה, זה אומר שהדקות של טימור, איתן, ושירן ירדו בסביבות ה25-30 דקות סה"כ. ומה לעשות דקות הם אחד הדברים העיקריים שנותנים ביטחון, וזה בהחלט יהיה מבחן בשבילם איך הם מתמודדים עם הירידה הדראסטית בדקות המשחק אם וכאשר פרימן יצטרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 5:42 am 
Sophomore

doron_ke כתב:
כמה חבל שזה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 10:36 am 
Junior

הוצע זה עדיין לא חתם. וחוץ מזה, הוא לא יבוא.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 10:52 am 
Hall of Famer

אמנם כמעט ולא ראיתי את פרימן אשכרה משחק , אבל המספרים שלו לא מרשימים במיוחד - אמנם 13.3 נק' זה חביב - אבל לא כשזה בא ב-39.5% מהשדה , 70% מהקו , פחות מחטיפה למשחק , ומספר שווה של אסיסטים ואיבודים .
נראה דווקא כמו צעד שיכול להרים את אילת מדרגה נוספת , ואני לא מבין למה זה יקח דקות מהישראלים שם ( פלורס צריך לקבל יותר מה-30 דקות שפרימן קיבל ? ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 4:12 pm 
Senior

אם היית רואה אז היית מבין. פרימן שחקן פיזי וחזק, בליגה שלנו הוא שיחק כ2 וגם כ3 במידת הצורך. פלורס יכול לשחק רק בעמדות 1-2 בעצם. עמדות שכל 3 הישראלים של אילת משחקים שם. זה אומנם לא יקצץ דקות משמעותית, אבל עוד 10 דקות פחות (הדקות שפרימן היה משחק כ3 הרבה פעמים) זה הרבה ביחס לדקות שהם כבר מקבלים עכשיו גם כן.

מעבר לזה, כמובן חושב בדיוק הפוך ממך, לפעמים כאמור יותר זה פחות כמו למשל שלמדנו יפה מאד מאשדוד שנה שעברה ששיחררה שחקן מצוין אבל השתדרגה פלאים. לא רואה איך המהלך הזה משדרג את אילת, לדעתי הסיכוי שזה יוריד אותם מדרגה יותר גבוה מזה שזה יעלה אותם (כמובן שבתאוריה הכל אפשרי, אי אפשר לדעת). פלורס שחקן טוב (אם כי כבר לא אותו השחקן שהיה בחולון כנראה), אבל הוא גם שחקן שצריך את הכדור ביד, שחקן שבנויה סביבו הקבוצה. ממש לא בטוח איך השילוב שלו עם שחקנים כמו אפיק והובסון (שהוא היום הכוכב של אילת) יעבוד. וזה לפני שנכנסו לעניין של כימיה קבוצתית או להגנה (שאילת הייתה קבוצת הגנה נהדרת). בקיצור כמו שאמרתי מבחינתי מהלך מאד מוזר של אילת, לא זכור לי קבוצה שהייתה כל כך גבוה וחזק בצמרת, פתחה את העונה טוב והחליפה את אחד מהשחקנים המשמעותיים ביותר שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 4:51 pm 
Senior

קוף ירוק כתב:
לא זכור לי קבוצה שהייתה כל כך גבוה וחזק בצמרת, פתחה את העונה טוב והחליפה את אחד מהשחקנים המשמעותיים ביותר שלה.

בעצם נזכרתי בכזה מהלך. גלבוע בשנה שעברה החליפה את כריס תומאס, שלמרות שהוא לא הציג יכולת מי יודע כמה אפילו (בניגוד לפרימן למשל) הקבוצה רצה טוב, הייתה מחוברת, מקום שני בליגה בצורה דיי דומיננתית. איך זה נגמר אני מניח שכולם זוכרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 7:12 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
היתה גם הפועל תל אביב בעונת הבלבוש, שנראתה סה"כ בסדר גמור למרות כמה הפסדים, ואז החליפה את הארבע שלה (כריס קינג אאז"נ) והתרסקה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 7:21 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
היתה גם הפועל תל אביב בעונת הבלבוש, שנראתה סה"כ בסדר גמור למרות כמה הפסדים, ואז החליפה את הארבע שלה (כריס קינג אאז"נ) והתרסקה לגמרי.

החליפה את קינג בסדריק סבאלוס השמן ונטול כושר המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 7:45 pm 
Hall of Famer

סדריק "אני רוצה לאכול פיצה ופופקורן" סבאלוס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 10:35 am 
Sophomore

קרדיט למאמן העל אריק שיבק על ניהול מופתי של העונה הזו, עד שהג'ינג'י הגיע וייצב אותנו קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 1:06 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
בקיצור כמו שאמרתי מבחינתי מהלך מאד מוזר של אילת, לא זכור לי קבוצה שהייתה כל כך גבוה וחזק בצמרת, פתחה את העונה טוב והחליפה את אחד מהשחקנים המשמעותיים ביותר שלה.

אמירה קצת לא ברורה , שהרי פרימן בבירור הוא הזר הפחות תורם של אילת ( אני מניח שלא תתווכח עם זה ) , כך שאם רוצים לשדרג אז הוא "החוליה החלשה" . זה ברור שברוב קבוצות הליגה , אפילו הזר הרביעי בחשיבותו הוא "אחד מהשחקנים המשמעותיים" , אבל אם באילת רצו לבצע שינוי כלשהו , הרבה יותר קל למצוא זר טוב יותר מפרימן , מאשר למשל גארד/גבוה ישראלי טוב יותר מאפיק ניסים / ליאור חכמון .

אגב , מה נסגר עם ההעברות הללו , לא ראיתי דיווחים על זה מחוץ לפורום ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 2:04 pm 
Sophomore

כי זה פשוט לא נכון ולא קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 4:50 pm 
Senior

shmueliki כתב:
קוף ירוק כתב:
בקיצור כמו שאמרתי מבחינתי מהלך מאד מוזר של אילת, לא זכור לי קבוצה שהייתה כל כך גבוה וחזק בצמרת, פתחה את העונה טוב והחליפה את אחד מהשחקנים המשמעותיים ביותר שלה.

אמירה קצת לא ברורה , שהרי פרימן בבירור הוא הזר הפחות תורם של אילת ( אני מניח שלא תתווכח עם זה ) , כך שאם רוצים לשדרג אז הוא "החוליה החלשה" . זה ברור שברוב קבוצות הליגה , אפילו הזר הרביעי בחשיבותו הוא "אחד מהשחקנים המשמעותיים" , אבל אם באילת רצו לבצע שינוי כלשהו , הרבה יותר קל למצוא זר טוב יותר מפרימן , מאשר למשל גארד/גבוה ישראלי טוב יותר מאפיק ניסים / ליאור חכמון .

לא אני לא יסכים איתך. כי קבוצה זה לא נייר ופנטזי. פרימן הוא זר מאד משמעותי באילת, הוא לא זר פחות משמעותי או הרביעי בחשיבותו. הוא זר משמעותי, תורם וטוב. באילת יש זר אחד שהוא מעל כולם שזה הובסון, שאר 3 הזרים תורמים 13 נק' למשחק. פרימן הוא גם סקורר ואחד מסוכן, כזה שההגנות מתמקדות בו ביחד עם הובסון ובעצם נותנות לטילמן והולמן יותר חופש פעולה לעשות את הדברים שהם טובים בהם.

ברור שאילת אם רוצה להשתדרג תחליף אחד מהזרים, כי בישראלים אי אפשר להשתדרג. אבל הסיבה הייתה ונשארת למה לקחת קבוצה מחוברת, טובה, שנמצאת בצמרת הגבוה ולשנות במהלך שבמקרה הטוב יעשה אותך קצת יותר טוב, במקרה הרע יעשה אותך יותר גרוע. זה לא שהם מחליפים את שגב במקל כמו שקרה אצלנו, הם יחליפו זר טוב שהשתשלב טוב בקבוצה שהתחילה את העונה טובה מאד. בזר שלא שיחק מעל חצי שנה, שאי אפשר לדעת איך ישתלב, ואי אפשר לדעת איך הקבוצה תתחבר איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 4:51 pm 
Senior

shmueliki כתב:
קוף ירוק כתב:

זה דווח בONE (לא אני המצאתי את זה) כמשהו סופי. ואחרי זה גם בוואלה כסיכום.

מכיוון שלא הייתה הודעה רשמית סביר להניח שזה עדיין בתהליכים כנראה. אולי מחכים לאחרי משחקי השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 5:00 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
shmueliki כתב:
קוף ירוק כתב:

לא אני לא יסכים איתך. כי קבוצה זה לא נייר ופנטזי. פרימן הוא זר מאד משמעותי באילת, הוא לא זר פחות משמעותי או הרביעי בחשיבותו. הוא זר משמעותי, תורם וטוב. באילת יש זר אחד שהוא מעל כולם שזה הובסון, שאר 3 הזרים תורמים 13 נק' למשחק. פרימן הוא גם סקורר ואחד מסוכן, כזה שההגנות מתמקדות בו ביחד עם הובסון ובעצם נותנות לטילמן והולמן יותר חופש פעולה לעשות את הדברים שהם טובים בהם.

ברור שאילת אם רוצה להשתדרג תחליף אחד מהזרים, כי בישראלים אי אפשר להשתדרג. אבל הסיבה הייתה ונשארת למה לקחת קבוצה מחוברת, טובה, שנמצאת בצמרת הגבוה ולשנות במהלך שבמקרה הטוב יעשה אותך קצת יותר טוב, במקרה הרע יעשה אותך יותר גרוע. זה לא שהם מחליפים את שגב במקל כמו שקרה אצלנו, הם יחליפו זר טוב שהשתשלב טוב בקבוצה שהתחילה את העונה טובה מאד. בזר שלא שיחק מעל חצי שנה, שאי אפשר לדעת איך ישתלב, ואי אפשר לדעת איך הקבוצה תתחבר איתו.

לקחו ריסק. מריחים סיכוי אמיתי למקום שני וזה חשוב להם מאוד כקבוצה חדשה בליגה, שלא לדבר על זה שכמו שמכבי נראית לגנוב אליפות במשחק אחד זה לא בשמיים.
לואיס הוא קלאסה. שחקן שאני לוקח לפני כל השחקנים בעונת האליפות אפילו, כולל פי ג'יי. הוא בן 31 וקצת, במונחים של היום זה כמעט שיא הקריירה. לא רואה סיבה לנפילה ביכולת שלו. אופי מצוין, לא תהיה לו בעיה גם לקחת צעד אחורה אם צריך. בחולון הוא הסתדר מצוין עם טולברט שהוא לא סמל לקבוצתיות שלא לדבר על דרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 5:05 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה יש ללאומית נגד הקבוצתיות של דרון וושינגטון (גם מיצ'ל היה אצלו סרטן ובעצם, כידוע, כמעט כל מי שעזב את חולון לקבוצה ישראלית אחרת), אבל לפחות בנתניה לא נראית בעיה וחצי בעיה עם האופי שלו. למעשה, ממש להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 5:10 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
לא יודע מה יש ללאומית נגד הקבוצתיות של דרון וושינגטון (גם מיצ'ל היה אצלו סרטן ובעצם, כידוע, כמעט כל מי שעזב את חולון לקבוצה ישראלית אחרת), אבל לפחות בנתניה לא נראית בעיה וחצי בעיה עם האופי שלו. למעשה, ממש להיפך.

אני בטוח שאתה כאוהד אליצור ברק נתניה (בזמן שאתה מחליט שאתה אוהד כמובן, תלוי אם הם מנצחים או מפסידים ובאיזה ליגה ומי המאמן ואיך הקבוצה נראית על המגרש) משבח ומהלל את כל שחקני הקבוצה בעבר, הווה ועתיד.

לגבי דרון, היה ילד מפגר וכנראה גם נשאר, לפחות לפי העבירה שראי נתן אליה לינק מלפני שבוע. מעניין אם לא היתה בעיה עם האופי שלו איך פרנקו אמר באחד הראיונות האחרונים ש"דרון התבגר". שהרי, אם היה בוגר אז למה שיתבגר ?

ולגבי מיצ'ל, יש סיבה שהוא לא בארץ למרות המספרים היפים. וזה לא השכר המדהים שהוא מקבל בקבוצה קטנה באוקראינה.
מה אתה אומר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 5:14 pm 
Senior

לאומית, יש לקחת ריסק כשאתה 4-5 ומנסה להשתדרג, ויש לקחת ריסק כשאתה מקום שני בליגה. הם מקום שני בליגה כרגע, והם לא ממצים יותר מ50 אחוז מהפוטנציאל שלהם. אפיק ניסים עניין לא בא בכלל לידי ביטוי, בן שימול ובכלל הסגל הישראלי המצוין שלהם לא נותן הרבה (הכי טוב שם זה סקוורר בכלל כרגע). הזרים שלהם טובים, ויותר מזה מחוברים עם היררכיה ברורה. פלורס טוב ככל שיהיה, אופי טוב כלל שיהיה, קבוצה זה הרבה מעבר לרק היכולת של השחקנים. כמו שאמרתי, לפעמים יותר זה פחות, ככה זה בדיוק נראה לי פה. הדוגמא הקלאסית מבחינתי זה בדיוק מה שקרה לגלבוע שנה שעברה, היו במקום השני אבל כל הזמן הרגישו שאם הם יביאו מישהו קצת יותר טוב מכריס תומאס אז הם ישתדרגו ויוכלו להגיע לגמר ואולי אפילו להפתיע את מכבי. בסופו עשו חילוף, בשחקן לא רע (משחק מצוין בפאוק השנה) בכלל וכנראה טוב יותר מתומאס, אבל הקבוצה לא התחברה מחדש איתו והם עפו ואת הפיינל פור ראו מהבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 5:14 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
nadav_hacohen כתב:

אני בטוח שאתה כאוהד אליצור ברק נתניה (בזמן שאתה מחליט שאתה אוהד כמובן, תלוי אם הם מנצחים או מפסידים ובאיזה ליגה ומי המאמן ואיך הקבוצה נראית על המגרש) משבח ומהלל את כל שחקני הקבוצה בעבר, הווה ועתיד.

לגבי דרון, היה ילד מפגר וכנראה גם נשאר, לפחות לפי העבירה שראי נתן אליה לינק מלפני שבוע. מעניין אם לא היתה בעיה עם האופי שלו איך פרנקו אמר באחד הראיונות האחרונים ש"דרון התבגר". שהרי, אם היה בוגר אז למה שיתבגר ?

ולגבי מיצ'ל, יש סיבה שהוא לא בארץ למרות המספרים היפים. וזה לא השכר המדהים שהוא מקבל בקבוצה קטנה באוקראינה.
מה אתה אומר ?

קודם כל, לגבי העקיצונת שלך, אני תמיד אעדיף להיות שליש-רבע-חמישית-מיליונית אוהד של הקבוצה, מאשר להיות בבון חולוני מצוי. החבר הג'ינג'י שלך מגיע היום? פשוט, נורא בא לי שירקו עליי ושיזיינו אותי וקאלימי לא פנוי.

סיפורי הסבתא על ההתנהגויות של שחקנים לא ממש מעניינים אותי. העובדה היא שמיצ'ל היה שחקן מוצלח מאד גם ברישון וגם באשקלון, ולא שמעתי לכלוכים עליו כמו שאתה נוהג ללכלך. גם וושינגטון לא נראה לי מתגעגע לשחק בבבוניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 5:20 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
לאומית, יש לקחת ריסק כשאתה 4-5 ומנסה להשתדרג, ויש לקחת ריסק כשאתה מקום שני בליגה. הם מקום שני בליגה כרגע, והם לא ממצים יותר מ50 אחוז מהפוטנציאל שלהם. אפיק ניסים עניין לא בא בכלל לידי ביטוי, בן שימול ובכלל הסגל הישראלי המצוין שלהם לא נותן הרבה (הכי טוב שם זה סקוורר בכלל כרגע). הזרים שלהם טובים, ויותר מזה מחוברים עם היררכיה ברורה. פלורס טוב ככל שיהיה, אופי טוב כלל שיהיה, קבוצה זה הרבה מעבר לרק היכולת של השחקנים. כמו שאמרתי, לפעמים יותר זה פחות, ככה זה בדיוק נראה לי פה. הדוגמא הקלאסית מבחינתי זה בדיוק מה שקרה לגלבוע שנה שעברה, היו במקום השני אבל כל הזמן הרגישו שאם הם יביאו מישהו קצת יותר טוב מכריס תומאס אז הם ישתדרגו ויוכלו להגיע לגמר ואולי אפילו להפתיע את מכבי. בסופו עשו חילוף, בשחקן לא רע (משחק מצוין בפאוק השנה) בכלל וכנראה טוב יותר מתומאס, אבל הקבוצה לא התחברה מחדש איתו והם עפו ואת הפיינל פור ראו מהבית.

אילת, בניגוד לגליל, לא מרשימה. הניצחונות שלהם כולל על קבוצות התחתית הם די בחוואה והיכולת שלהם לא מקום 2.
המיקום שלהם בטבלה מאפשר להם לכוון גבוה, לואיס אמור לתת את האקסטרה שפרימן לא נתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 5:24 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
לאומית כתב:
nadav_hacohen כתב:

מה אתה אומר ?

קודם כל, לגבי העקיצונת שלך, אני תמיד אעדיף להיות שליש-רבע-חמישית-מיליונית אוהד של הקבוצה, מאשר להיות בבון חולוני מצוי. החבר הג'ינג'י שלך מגיע היום? פשוט, נורא בא לי שירקו עליי ושיזיינו אותי וקאלימי לא פנוי.

סיפורי הסבתא על ההתנהגויות של שחקנים לא ממש מעניינים אותי. העובדה היא שמיצ'ל היה שחקן מוצלח מאד גם ברישון וגם באשקלון, ולא שמעתי לכלוכים עליו כמו שאתה נוהג ללכלך. גם וושינגטון לא נראה לי מתגעגע לשחק בבבוניה.

נעלבת, פשוש ?
תבטיח לי להמשיך לבוא גם אם תפסידו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 5:29 pm 
Senior

אני ממש לא מסכים. אילת אחרי פתחית עונה מגומגמת, פירקה אותנו בביתה (20 ומשהו הפרש), ניצחה את חולון בזמן שהייתה במומנטום, ניצחה את גלבוע ללא הגבוה שלה, ניצחה בת"א את הפועל, הפסידה במשחק צמוד למכבי. נכון שבשבועיים-שלוש האחרונים נגד קבוצות התחתית הם נראו פחות טוב, עדיין למעט הרצליה הם ניצחו את כל המשחקים, וירידה ביכולת היא גם משהו צפוי כשאתה מנצח את קבוצות הצמרת בבית ובחוץ ומגיע למשחקים שעל הנייר הם "קלים יותר". ניצחון של אילת מחר על ירושלים והם מסיימים את הסיבוב במקום השני וכקבוצה הכי מרשימה בליגה למעט מכבי.

מי שאמור לתת לאילת את הערך מוסף והאקסתרה זה אפיק ניסים שאמור להיות ישראלי בכיר (משהו ברמה של מקל) ועדיין לא נותן את זה. אם אני אילת הייתי מתמקד הרבה יותר בלמצוא את הדרך להוציא מאפיק יותר מאשר להביא זר במקום זר טוב.

וזה לפני שנכנסו לזה שהכרטיס ביקור של אילת בסיבוב הזה הוא ההגנה שלה, כשפרימן הוא חלק חשוב מההגנה הזאת. פלורס שחקן מצוין אבל שחקן הגנה בינוני במקרה הטוב, פחות פיזי וחזק מאילת שכאמור מה שמייחד אותה זה הפיזיות וההגנה. ממש לא בטוח שפלורס יתן להם איזה אקסתרה, במקרה הטוב לדעתי פלורס יכול לתת להם קצת יותר התקפה וקצת פחות הגנה, ואיך זה ישפיע על הקבוצה אי אפשר לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], kakon3 ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה