סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 1:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' דצמבר 29, 2012 6:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
באסטון חזר לאירופה אחרי פציעה ארוכה וכמה שנים ללא משחק של ממש. להשליך מהתקופה שלו (הקצרה) באירופה כשחזר לשחק על התקופה המוקדמת שלו במכבי זה לא הוגן, שלא לדבר על לא חכם והגיוני במיוחד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 29, 2012 7:06 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אוקיי, אני לא חושב שאף אחד מאיתנו עשה את ההשלכה הזו. אני חשבתי שבאסטון היה שחקן רגיל למדי כשהוא היה במכבי, ולכן לא חשבתי שכשהוא יחזור לבני השרון מבוגר בשש שנים הוא יהיה שווה משהו, בעוד אתה לא חשבת שהוא יהיה טוב בבני השרון בהתבסס על כך שראית את הנתונים שלו מאוקראינה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 29, 2012 7:30 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:
קריירת מנגל (NBDL)

מנגל זה מצוין, אהבתי.
רק תוספת להשוואה באסטון/תומאס - באסטון לא היה מחטיא הטבעות בקצב המופרך של תומאס.
היה אחד המשחקים העלובים של מכבי בשנים האחרונות, סיינה שלטה במשחק בצורה מוחלטת. ומה שמעצבן שמכבי פשוט נראתה לא מאומנת - בלאט עם הרבה החלטות לא ברורות. לגבי השחקנים, בדיוק לפני המשחק אמרתי לחבר שראה איתי שאי אפשר לצפות ממכבי לנצח בחוץ אף קבוצה שעל הנייר חלשה ממנה כי אין למכבי שחקן אחד יציב חוץ מסמית...
אז סמית' נתן את המשחק החלש שלו העונה (כולל בהגנה שם הוא היה OFF בכמה מהלכים)
יוגב שוב נתן את אחד ממשחקי חן ליפין/קורן אמישה שלו (1/7 מהשדה, הגנה רעה על בראון וכמה איבודים שטותיים)
לוגאן זרק כמה זריקות איומות שנכנסו (יד יש לו) אבל הוא לא מסוגל למסור מסירה אחת נורמלית ואני לא מבין ללמה בלאט נותן לו בכלל להוביל כדור. גם הרכב שלושת הגארדים הנמוכים לא עבד (למה לא לנסות את לנדסברג?)
נקודת האור היחידה מבחינתי היתה פלאניניץ (מראה כמה מכבי היתה עלובה) - לא שיחק הרבה ולא תרם יותר מדי בדף הסטטיסטיקה אבל הרשים אותי בהגנה כשהראה ניידות טובה מאוד ואגרסיביות בריאה (שמיים וארץ לעומת הגרוזיני). מקווה שבלאט יכניס אותו לעניינים מהר וישחקו עליו בהתקפה.
והרשו לי התבכיינות קלה - למה מכבי שסיימה ראשונה בבית שלה, מקבלת במשחק הראשון בשלב הבא את מי שסיימה שלישית בחוץ? למה לא לתת לה התחלה קלה יותר? (למרות שכל השלב הראשון היה התחלה קלה אבל עדיין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 29, 2012 7:44 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי את הטרוניה במשפט האחרון, ואיך עובד ההגיון שלך. מעבר לזה שמדובר בהגרלה - אם אתה כבר הולך על זה ש"לזו שסיימה ראשונה יסדרו תכנית משחקים נוחה יותר", לא עדיף לסדר לה סוף נוח יותר?
וכמובן, שוב, מה זה "היא מקבלת". אתה מתלונן על חוסר צדק? זו הגרלה עיוורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 29, 2012 8:39 pm 
Senior

באסטון מעבר לעונה שלו במכבי שיחק בבדאלונה. הוא עמד שם ביורוקאפ על מספרים של 16 נקודות, 7 ריבאונדים ו-2 חסימות ביורוליג ב-67% מהשדה. בליגה הספרדית הוא גם עמד על מספרים מאוד דומים. אני לא יודע אם באסטון היה יעיל בקבוצה אחרת כמו במכבי, אבל הוא בוואי היה בטופ 10 או בטופ 5 של הפאוורים באירופה, גם אם המשחק ההתקפי שלו היה מורכב בעיקר מדאנקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 10:14 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
לא הבנתי את הטרוניה במשפט האחרון, ואיך עובד ההגיון שלך. מעבר לזה שמדובר בהגרלה - אם אתה כבר הולך על זה ש"לזו שסיימה ראשונה יסדרו תכנית משחקים נוחה יותר", לא עדיף לסדר לה סוף נוח יותר?

גם אם ההגרלה עיוורת אפשר לסדר שהקבוצות שהצליחו בשלב הראשון לפחות יפתחו בבית. ואם כבר העלת אז מכבי מקבלת גם את הסוף הכי לא נוח עם ברצלונה בחוץ...
אני יודע שאין על מה לבכות כי מכבי קיבלה בית קל בסיבוב הראשון והיתה אמורה להיראות יותר כמו קבוצה עד עכשיו, אבל זה מעפן שהיא פותחת את השלב המכריע שכל ניצחון (במיוחד בחוץ) הוא משמעותי במשחק חוץ מול קבוצה שהיתה פחות טובה ממנה בשלב הראשון וכעת זכתה ליתרון עליה כבר על ההתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 10:39 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

גם אם ההגרלה עיוורת אפשר לסדר שהקבוצות שהצליחו בשלב הראשון לפחות יפתחו בבית. ואם כבר העלת אז מכבי מקבלת גם את הסוף הכי לא נוח עם ברצלונה בחוץ...
אני יודע שאין על מה לבכות כי מכבי קיבלה בית קל בסיבוב הראשון והיתה אמורה להיראות יותר כמו קבוצה עד עכשיו, אבל זה מעפן שהיא פותחת את השלב המכריע שכל ניצחון (במיוחד בחוץ) הוא משמעותי במשחק חוץ מול קבוצה שהיתה פחות טובה ממנה בשלב הראשון וכעת זכתה ליתרון עליה כבר על ההתחלה.

אתה לא מזהה סוג של סתירה פנימית במשפט הראשון שלך?
ומי החליט שלהתחיל בבית זה נוח? אולי עדיף דווקא להתחיל בחוץ, כדי שאם אתה לא לגמרי מוכן לא יהיה נזק גדול מדי?
תהייה מוכן ותשחק טוב, ואז לא תצטרך לבכות על זה ש"לא סידרו לך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 11:05 am 
Junior

אני דווקא חשבתי שלהתחיל במשחק חוץ בסיינה / פנר / קאחה לבורל הוא ההתחלה הכי טובה.
אפשר לתפוס ניצחון חוץ משמעותי בעוד שהפסד הוא לא טרגדיה (לעומת הפסד בבשיקטאש שמסתמן ככן טרגדיה למי שירצה לעלות)

כמובן שמבחן התוצאה הוא הקובע - ברגע שהפסדת אז זה לא טוב.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 1:32 pm 
Hall of Famer

אני גם לא החזקתי מבאסטון יותר מדי , ואני למשל חושב ששון ג'יימס מראה עד עכשיו דברים שבאסטון לא הראה ( קליעות הוק למיניהם , מהלכי גב לסל סבירים ומעלה , יד עדיפה מהעונשין ) . ג'יימס העונה עומד על 71% ל-2 ( 83% ב-5 המשחקים האחרונים ) , בעוד באסטון ( שנהנה ממוסרים טובים הרבה יותר כמובן , וגם הרבה יותר חופש מההגנות שהתמקדו בשחקנים אחרים ) היה סביב ה-65% . הזריקות של ג'יימס גם קשות יותר מאלו שלקח באסטון בזמנו .

כמה משתמשים הביעו פה ביקורת על בחירות הזריקות של לוגן , אז רק נציין שמתוך השחקנים המשמעותיים שזרקו הרבה ( אני לא כולל כאן את פניני ולנדסברג למשל ) האחוז שלו ל-2 נקודות הוא השני בגובהו בקבוצה ( אחרי ג'יימס כמובן ) עם 54% . כמובן שבעניין השלשות אין בכלל מה להשוות עם שחקנים אחרים - למעלה משתי שלשות למשחק ב-47% . נכון שהוא כמעט ולא תורם באספקטים אחרים , אבל זה כמובן היה ידוע עוד מראש , וקשה להאשים שחקן בדברים שהוא לא בולט בהם ממילא , ולא אמורים להיות חלק מהתפקיד הטבעי שלו בקבוצה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 6:01 pm 
Junior

לוגן בסדר גמור עד עכשיו וזאת בדיוק הבעיה. הוא אולי ההחתמה הרעה ביותר של מכבי בקיץ והסיבה העיקרית לכך שהקבוצה הזאת כנראה לא תצליח להתרומם מעבר לשלב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 6:18 pm 
Hall of Famer

נק״מ ושרמדיני מן הסתם יחלקו על הקביעה הזו שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 6:37 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אנשים נוטים לשכוח כמה באסטון היה טוב, כשהוא היה טוב, ותמיד היו אלו שכיסחו אותו על חוסר הורסטיליות. העניין הוא שאתה מה שכן היה לבאסטון (אתלטיות מטורפת, גובה לעמדה, ידיים טובות, תנועה ללא כדור) הוא ניצל כמעט ב-100%. הוא אולי לא יכל לייצר לעצמו מצבים, אבל הוא "ייצר" אסיסטים לשאר השחקנים בצורה שלא ראיתי אף שחקן עושה במכבי מאז. הוא תמיד ידע איפה ומתי להיות, תמיד ידע להתפנות, תמיד תפס את הכדור, שם אותו בחור באחוזים סבבה. חוץ מזה - עניין הגוון היה נכון רק להתחלה שלו בצהוב. הוא התגוון במהלך הקריירה במכבי ופיתח משחק פוסט-אפ וחצי מרחק לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 6:52 pm 
מנהל פורום

מצד שני בוא לא נשכח שהוא שיחק לצד כמה מהמוסרים הטובים (ובאופן כללי שחקנים משכמם ומעלה) ביותר שהיו במכבי בהיסטוריה שלה, ואולי באירופה - שאראס, ניקולה, פארקר. לידם הרבה שחקנים היו נראים הרבה יותר טוב ממה שהם באמת. ולראייה העונות המאוד בינוניות בתקופה אחרי קבוצת תור הזהב שזכתה ביורוליג עד לדעיכה הסופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 6:52 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
נק״מ ושרמדיני מן הסתם יחלקו על הקביעה הזו שלך

נדמה לי שלא הבנת מה הוא אמר. שים לב:

דייבי ג'ונס כתב:
לוגן בסדר גמור עד עכשיו וזאת בדיוק הבעיה. הוא אולי ההחתמה הרעה ביותר של מכבי בקיץ והסיבה העיקרית לכך שהקבוצה הזאת כנראה לא תצליח להתרומם מעבר לשלב הנוכחי.

אם יורשה לי לפרש, הכוונה היא-ואני מסכים איתה במאה אחוז-שההחתמה של לוגן היתה התבוססות בבינוניות. לקחו גארד מבוגר יחסית שהוכיח שהוא לא מסוגל להוביל קבוצה רצינית ביורוליג, והביאו אותו להנהיג את הקו האחורי במקום שחקן כמו לנגפורד. אז לוגן בסדר, בוודאי לא כשלון מהדהד כמו נק"מ או שרמדיני (כששוב, לדעתי לא מעט מהנפילה עם שרמדיני היא אשמה ישירה של בלאט) אבל הוא לא באמת יכול להיות משהו יותר מבסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 6:55 pm 
מנהל פורום

אגב דורון פרקינס שוחרר היום מדונייצק. האם מכבי תקפוץ על המציאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 7:03 pm 
Sophomore

10.9ppg, 6.3rpg and 5.4apg למשחק בליגה האוקראינית.

ידוע למה הוא שוחרר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 7:28 pm 
Junior

שימון הרים טלפון והבטיח לעצור בתמורה את סחר הנשים.

דורון פרקינס הוא לא השחקן שחסר למכבי, עם כל חיבתי העזה אליו הנוטה אף לגלוש לפסים אירוטיים לעיתים קרובות יותר מכפי הראוי, או נחוץ להודות.

מה שחסר למכבי ובלעדיו סיכוי ההצלחה נראים עגומים למדי בשלב זה, זה מה שדייויד לוגן - מסיבות של סקאוטינג כושל (לא סביר) או כיסים לא עמוקים וחלוקה לא הגיונית של הפיירול (סביר בהרבה) - היה אמור לתת לה. שחקן יוצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 7:31 pm 
Hall of Famer

עוד פעם האגדה על "כיסים לא עמוקים"? הכיסים אחלה עמוקים. הבעיה היא שפדרמן רוצה להרוויח. ורווח זה בא עם להביא לוגן בזול ולשווק אותו בתקשורת כדי שכל המנויים יימכרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 7:32 pm 
Senior

Shiver כתב:
אגב דורון פרקינס שוחרר היום מדונייצק. האם מכבי תקפוץ על המציאה?

כבר נגמר מועד העברות לא? ובליגה הוא לא יכול לשחק גם כן. ככה שאיזה סיבה יש להם לקפוץ על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 7:53 pm 
Freshman

זה יפה לזקוף את היכולת המעולה של באסטון לזכות שאראס, פארקר וניקולה ולהפוך את באסטון לעוד קפיץ ש"אפילו לא היה הפאוור פורוורד הטוב בליגה" תוך התעלמות מוחלטת מהעובדה שגם בליגה הספרדית בלי שאראס, ניקו ופארקר הוא העמיד במשך 2 עונות סטטיסטיקה מצוינת של 16 נקודות, 7 ריבאונדים ו-2 חסימות באחוזים טובים וגם בעונה שהשתתף ביורוקאפ העמיד ממוצעים דומים.

לגבי ג'יימס - למרות היותו השחקן היעיל ביותר בקבוצה ולדעתי גם שחקן שמתאים לרמות הגבוהות באירופה, עדיין מפריעה לי החד גוניות שלו. לא ברור לי למה שחקן שבמכללות היה קולע באחוזים לא רעים מחוץ לקשת ובעונת השיא שלו הגיע ל45% עם 2 זריקות מחוץ לקשת , לא זורק בכלל שלשות במכבי. המגמה התחילה כבר בבני השרון, שם כמעט ולא זרק למרות שקלע באחוזים יפים ובמכבי הוא פשוט הפסיק לזרוק מחוץ לקשת וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 8:03 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
מצד שני בוא לא נשכח שהוא שיחק לצד כמה מהמוסרים הטובים (ובאופן כללי שחקנים משכמם ומעלה) ביותר שהיו במכבי בהיסטוריה שלה, ואולי באירופה - שאראס, ניקולה, פארקר. לידם הרבה שחקנים היו נראים הרבה יותר טוב ממה שהם באמת. ולראייה העונות המאוד בינוניות בתקופה אחרי קבוצת תור הזהב שזכתה ביורוליג עד לדעיכה הסופית.

על איזה עונות מאוד בינונית אתה מדבר אחרי קבוצת תור הזהב שזכתה ביורוליג? באסטון נשאר בקבוצה בדיוק עונה אחת אחרי הזכייה השנייה ביורוליג, בקבוצה שעדיין היו בה וויצ'יץ' ופארקר (עם סלומון) ונתן עונה בהחלט טובה, אולי טיפה פחות משתי הקודמות שלה, אבל בהבדלים די זניחים. משם הוא עזב ישר ל-3 עונות די עגומות ופצועות ב-NBA שגמרו לו את הקריירה. בכל מקרה, מכבי חותמת כאן ועכשיו שמישהו מהפאוורים שלה ייתן עונה "בינונית" כמו שבאסטון נתן בעונה האחרונה שלו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 9:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דייבי ג'ונס כתב:
שימון הרים טלפון והבטיח לעצור בתמורה את סחר הנשים.

דורון פרקינס הוא לא השחקן שחסר למכבי, עם כל חיבתי העזה אליו הנוטה אף לגלוש לפסים אירוטיים לעיתים קרובות יותר מכפי הראוי, או נחוץ להודות.

מה שחסר למכבי ובלעדיו סיכוי ההצלחה נראים עגומים למדי בשלב זה, זה מה שדייויד לוגן - מסיבות של סקאוטינג כושל (לא סביר) או כיסים לא עמוקים וחלוקה לא הגיונית של הפיירול (סביר בהרבה) - היה אמור לתת לה. שחקן יוצר.

לא היה מזיק למכבי גארד שיכול לחסל גארדים יריבים (כמו בובי בראון למשל) בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 10:06 pm 
Hall of Famer

כנראה שבמכבי לא הבינו מה יש להם ביד. במקום שישקיעו כמה כסף שצריך בלנגפורד שסוגר עם יוגב וסמית' קו אחורי לא רע בכלל (וגם לא יקר), הגנתית והתקפית, הם השקיעו בקו הקדמי, בנק"מ ושרמאנדיני, תוך שיש להם את אליהו ובמיוחד את שון ג'יימס. סנטר טוב ות'יוס בכלל היו משדרגים ומשלימים את הסיפור.

אגב, פלאניניץ' לא רע בכלל. מאוד פעיל, מאוד רוצה. יש לו יסודות טובים עד כמה שאני רואה ומסוגל להבחין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 10:28 pm 
Senior

כן, רק שראינו איך אליהו נראה מול הקבוצות המובילות ביורוליג בשנה האחרונה(וכאלה הוא לא ממש פגש השנה). בשלבים המכריעים בלו הפך לשחקן של 30 דקות, כי אליהו לא רק שלא פגע והפך לשחקן די חד מימדי שמשליך את הגויאבות שלו בחוסר הצלחה משווע מול כל מיני סבן פוטרים שסגרו לו את הצבע, אלא גם לא היה מסוגל לשמור על אף אחד או לקחת ריבאונד. אבל אני מניח שאלו שחושבים שג'יימס ואליהו זה קו קדמי ראוי הולכים להבין את הטעות שלהם כשברצלונה תבקר פה בקרוב ופתאום שניהם יחזרו למימדים הרגילים שלהם. מה שמכבי תצטרך לשנה הבאה, בעיני, זה 4 מחליף שיכול לשחק גם 5 במקרים של פציעות, כי כל עניין הסנטר השלישי מיותר ולא מתאים לקבוצה עם התקציב של מכבי. כלומר, מישהו כמו תומאס, רק עם מוח ולא עם סקיל לבל של זר ממוצע בליגה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 10:38 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב ששון ג'יימס זה פתרון אבל שחקן כמו פלאניניץ' וג'יימס ביחד זה כבר פתרון לא רע בכלל וגם הוא לא יקר. בכל מקרה, יש לך ביד את אחד ממספרי 2 הטובים באירופה שהוא גם שחקן יוצר - אתה משאיר אותו (בייחוד כאשר הרכז הפותח שלך הוא לא שחקן יוצר ברמה גבוהה). כמו בנ.ב.א., אתה קודם דואג לכוכב ואחר כך לרול פליירס ולנגפורד הוא סוג של כוכב. מה גם שכולם, כולל בלאט, מדברים על המשכיות ללא הפסקה. זה שווה כסף, בין השאר את הכסף של שחקן זר שלא מסתגל ואתה צריך להחליף אותו (לעתים באמצע השנה). הזדהות של הקהל עם השחקנים גם היא שווה לאורך זמן כסף.

ובכלל, אם להשליך ממכבי חיפה בכדורגל של השנה-שנתיים האחרונות, אתה מביא את אנדלובו או תורג'מן, אתה לא מצליח לפגוע בכלום. אתה מביא את תמוז או עטר, אתה מבקיע. אי אפשר להתפשר בכל רכישה על שחקן וללכת עוד דרג ועוד דרג יותר נמוך ולהמר ואחר כך להתפלא שזה המצב.

לטווח הארוך, הרכבים מהסוג הזה הם הפסדים למערכת. החשיבה של קברניטי מכבי הצעירים היא צרה ולטווח הקצר. עם כדורסל של שחקנים טובים אך לא מבריקים, שלא יכולים להגיע רחוק, נוקיה לא יהיה מלא בעוד כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: