סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 6:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 5:16 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
פלייאוף תחתון זה 5 משחקים שהקבוצות משחקות אחת נגד השנייה. בהערכה גסה כאמור, 8-9 נצחונות בסיום העונה הסדירה + ניצחון אחד בבית התחתון (תנצחו משחק אחד לא?) יספיק להישארות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 9:27 pm 
Hall of Famer

עוד מופע של ההגנה של הרצליה - מכבי עם 60 נקודות במחצית , כשאפילו מורן רוט ודארקו פלאניניץ' נראים כמו טופ-סקוררים מחודדים.
מכבי עם 73% מהשדה , כאשר רוב הזריקות ל-2 הן ליי-אפים או דאנקים .
פסקי זמן / חילופים / שימוש בעבירות - לא בבית ספרנו ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 9:34 pm 
Junior

1. לא שמשחק מול אוסף שחקנים מקרי, גם אם מוכשר למדי, בהדרכתו של בית הלחמי הוא מדד למשהו - אבל הנה עוד דוגמא לחשיבות של שחקן יוצר בקבוצת כדורסל. מול רמת ההגנה המופגנת במחוזותינו, שהרצליה היא מייצג רדיקלי למדי שלה, שחקן כמו דיוויד לוגן משדרג את המשחק של מכבי בכמה רמות. היכולת שלו לעבור שומרים בכדרור, להגיע לטבעת ולייצר לאחרים ו(בעיקר) לעצמו מצבי זריקה היא קריטית. זה נכון במידה מועטה יותר (כי הוא שחקן שתורם משמעותית גם באספקטים אחרים) גם לגבי דווין סמית'.

2. מול רמות ההגנה בטופ של אירופה, אין להם את היכולת הזאת. לוגן הוא ווליום סקורר שתלוי בכמות (ואיכות) זריקות שקבוצה בלבל של מכבי ועם מאמן כמו בלאט פשוט לא יכולה להרשות לעצמה. סמית' מתקשה לייצר מכדרור ומוגבל לספוט אפ ג'אמפרס ואולי גם קצת משחק פוסט אפ שראינו ממנו בבנטון ולא מספיק במכבי.

3. בצד שני די עצוב הסיפור של הרצליה. לא ראיתי אותם יותר מדי השנה אבל אני מרשה לעצמי להניח שמדובר במדגם מייצג. אין היררכיה התקפית ברורה, אין בכלל משחק הגנה. איך יכול להיות ששחקן כמו רומל בק, קלאסי לתרגילי קלעים עם חסימה מדורגת מהצד (קלעי מצוין שמגיע גם בקלות לטבעת) מקבל כדור גבוה באמצע כדי לשחק פיק אנד רול? רק אני מהכורסא רואה שהוא לא שחקן כזה?

4. אה, כן. מלקולם תומאס שחקן כדורסל טוב, הוא פשוט משתתף במשחק *אחר*, שמשוחק כנראה באיזור זמן שונה או ביקום מקביל שבו יש לו יכולת להוריד כדור לרצפה או להוריד שומרים לאותיות. לא איבדנו כבר מספיק כדורים העונה עם הנסיונות חסרי התוחלת הללו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 9:42 pm 
Hall of Famer

אכן עצוב הסיפור של הרצליה . הכישרון ההתקפי של הקבוצה זועק לשמיים ( גם היום 43 נקודות במחצית בנוקיה , כאשר כאמור לא מייצרים שום סלים כתוצאה מהגנה טובה ... ) .
רומל בק הוא סקורר מטורף , שמגיע לליגה שלנו אחת לכמה שנים טובות . הערב למשל הוא כבר עם 17 נק' ב-6/7 מהשדה ו-3/3 מהקו - כמובן ללא כל תרגילים קבוצתיים מסייעים וכנגד השמירה של דווין סמית .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 10:29 pm 
Hall of Famer

איזה משחקים פח....... אשדוד ומצרפלס לא זורקות לסל בכלל מרוב איבודים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 10:41 pm 
Hall of Famer

הזוועה נגמרת ב-85-113 . מכבי מסיימים עם 70.5% מהשדה .
פלאניניץ' ורוט עם שיאי קריירה ( הכוונה עד לסיום הקריירה שלהם ... ) במכבי של 17 נקודות , שניהם ב-100% מכל הטווחים .
רוט אגב קלע עד היום בכל המסגרות 20 נקודות בסך הכל ב-106 דקות משחק מצטברות , הערב 17 נקודות ב-19.5 דקות .

בק למי לתוהה עם 32 נקודות - 7/7 ל-2 , 4/6 ל-3 , 6/7 מהקו , 0 איבודי כדור !
ג'ונס עם עוד משחק טיפוסי של 3/11 מהשדה . מתי ראיתם שחקן גבוה עם 36% עונתי מהשדה ?!?!?!

אזכור גנאי לדיוויד בלאט שמתעקש לא לשתף את שגב ( שותף רק לדקה וחצי ) וזלמנסון ( לא שותף ) , בעוד בצד השני מכדררים ( בשאיפה שמצליחים לכדרר ... ) 4 שחקנים בגיל 20 ומטה ...
יופי של טיפוח צעירים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 10:47 pm 
Hall of Famer

דרון וושינגטון ממשיך לעשות בעיות לחולון, כאשר מצד אחד תופס ברשת (בכלל נראה שהשופטים אוהבים את נתניה העונה), ומצד שני קולע סל ניצחון הזוי על הבאזר. שחקן בעייתי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 11:03 pm 
Hall of Famer

צביקה שרף הרגע טען שבראד גרינברג נאלץ לעשות חילוף כפול בגלל חוקי הזרים .
האיש חי ונושם אך ורק את מכבי ת"א כנראה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 11:26 pm 
Sophomore

בקשר לפלאניניץ'.שחקן הגנה נהדר.עשה עבודה נהדרת על קארקטר.איזה הבדל בינו לשרמדיני בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 11:30 pm 
Hall of Famer

מכל מה שראיתי, אני הכי מבסוט מקוז'יקרו.
בגילו הוא עדין מצליח לתת תפוקה טובה, בהרבה דקות בליגה.
יפה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 11:58 pm 
Sophomore

jack the ripper כתב:
בקשר לפלאניניץ'.שחקן הגנה נהדר.עשה עבודה נהדרת על קארקטר.איזה הבדל בינו לשרמדיני בהגנה.

17 דק' ורק 2 רב' - משהו לשים לב אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 12:00 am 
Hall of Famer

אבל יכול להיות ששש חסימות? הפלאש באייפד עובד קצת הפוך אז אני לא בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 12:08 am 
Junior

נורטון כתב:
הפלאש באייפד עובד קצת הפוך

אתה מתכוון שהוא נהיה לברון פאן?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 12:08 am 
Junior

סמיכות מעניינת של פוסטים. אם יש שחקן שפלאניניץ' מזכיר לי (חוץ מקוסטה פרוביץ', אבל הם בטח קרובי משפחה מדרגה כלשהי) זה עידו קוז'יקרו. אני מסכים עם המרטש שיחסית למשחק ראשון זה נראה בסדר גמור.

עדיין לא התאוששתי מרמת הכדורסל שראיתי הערב. איפה שימי? אני שוקל לנסח הודעת נאצה בגנות הכדורסל הישראלי, בית הלחמי, אבנר קופל או ספורטאים לבנים באשר הם.

מי מלמד כאן יסודות כדורסל? ראיתם משהו מביך יותר מהטיפול של הרצליה בפיק אנד רול הערב? אין עזרה, אין חיפוי, אין אפילו מראית עין של מאמץ. שומר שמנסה לעבור מעל החסימה, יצליח - יופי. לא יצליח, נחטוף שלשה מזריקה חופשית. הייתי מתפשר כבר על חילופים אוטומטיים. איפה עודד קטש כשצריך אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 12:31 am 
Junior

ההגנה של הרצליה הייתה ועודנה מזעזעת בכל העונה בערך באותה רמה, פשוט היום אוהדי מכבי של הפורום סוף סוף רואים אותה.

עוד דבר משעשע בת'רד הזה - הסקת מסקנות לגבי מכבי בעקבות המשחק.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 1:11 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
אבל יכול להיות ששש חסימות? הפלאש באייפד עובד קצת הפוך אז אני לא בטוח

נראה לי שהוא סחט 6 עבירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 1:44 am 
Senior

להסיק משהו ממשחק של מכבי בליגה זה בגלל משעשע. מכבי כשהיא באה לשחק (והיום לצער הרצליה היא הגיע לשחק אחרי הפסד בשביל להוציא את העצבים) אין לה ממש יריב. וברגע שהיא קולעת את השלשות מבחוץ (ובישראל לא ממש מפריעים לה לקלוע מבחוץ, מה שכן קורה ביורוליג הרבה יותר) היא כמעט בלתי מנוצחת, וזה כולל גם את היורוליג אפילו. משחקים שמכבי קולעת מבחוץ טוב היא מפרקת, והיום היא קלעה מבחוץ מצוין.

מהקצת שיצא לי לראות בפריצות עד שהמשחק שלנו התחיל, מי שצריכים לקבל על הראש בהרצליה זה קודם כל הישראלים שלה. יש להם 3 גארדים ישראלים ששלושתם אמורים להיות שחקני הגנה טובים פלוס, ההגנה שברקוביץ, לביא ורייס הציגו במחצית הראשונה (אחרי זה כבר לא חזרו להראות אותם יותר מידי) הייתה מזעזת ברמות. דיברו פה על הגנה קבוצתית? חיפוי? עזרה? זה הכל שטויות. קודם כל צריך הגנה בסיסית טובה של השחקנים, ודווקא מהישראלים של הרצליה שאמורים להיות שחקני הגנה לא רעים אתה לא רואה את זה. ברקוביץ הוא דוגמא מצויינת לזה, אני זוכר כמה וכמה פעמים במחצית הראשונה שלוגן (לא השחקן הכי גדול באחד על אחד בעולם) פשוט לקח אותו עד הטבעת כאילו הוא לא קיים. וברקוביץ עד כמה שזכור לי נחשב דווקא לשחקן הגנה טוב מאד.

מה שכן, להרצליה יש ים של כישרון התקפי, וזה יספיק לה לעוד כמה ניצחונות בסיבוב השני כנראה אבל הקבוצה הזאת הייתה ותישאר פיספוס גדול לדעתי השנה. סגל (במיוחד אחרי השינויים שלהם) שיכול לעשות הרבה יותר מהכדורסל הרע שהם משחקים.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך ב' דצמבר 31, 2012 1:52 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 1:49 am 
Junior

*חיפוי
(אלא אם יצרת הטיה חדשה לכפיה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 1:51 am 
Senior

מהמשחק שלנו היום דווקא יצאתי מאד מרוצה. וואלה לא משחק גדול, משחק בינוני, אף שחקן לא ממש התעלה (מקל וסמית קצת מעל כולם), אבל כל הדברים שמראים שבאמת מתגבשת קבוצה מצוינת. איזון, שליטה בריבאונד, הגנה טובה, פירגון כרגיל, אין אגו, גרינברג עושה יופי של עבודה בניהול והחזקת הקבוצה הזאת והמון קרדיט מגיע לו. יש לציין את קורי קאר שנתן דקות טובות מאד היום אחרי הרבה מאד זמן. סה"כ פנים קדימה, תחילת הסיבוב השני יותר קשה הפעם עם משחקים בחולון, בגליל, אילת בבית ואז מכבי. אם נעבור את החודש הראשון בצורה טובה (2-2 לפחות) יהיה אפשר לכוון חזק על סגירת מקום ב2-3.

ראשון לטעמי ביחד עם הרצליה (וקצת לפניה) אכזבת העונה עד כה (אולי תצטרף אליהם ירושלים מחר, אני מקווה שלא). מאזן שלילי לקבוצה עם המשכיות, סגל ישראלים טוב, מאמן שממשיך שנה שלישית, כל התנאים בשביל להצליח ואפילו פתיחת עונה בבום (3-0 עם משחק אדיר על מכבי) ואיכשהו הצליחו לסיים את הסיבוב במאזן שלילי. לחשוב שהם במאזן של 5 נצחונות ו 6 הפסדים כשהם גם ניצחו את מכבי... לא הייתי מאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 2:23 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
8-9 ניצחונות אמורים להספיק בשביל להישאר ליגה על פי העונות בעבר, אז אני לא חושב שהפאניקה היא נכונה מצדך סומו. יש גם את עניין המאזנים בין הקבוצות, שאת רובם ניצחתם. לדעתי יספיק לכם בשביל להישאר בליגה ניצונות על גלבוע בבית, אשקלון בחוץ, ואשדוד בבית בסוף הסיבוב השני. ככה שהמצב שלכם בטח לא גרוע כמו שאתה מצייר אותו, כמובן שכאוהד\בעלים תפקידך להיות בפניקה.

מה שכן, אני לא רואה את הקבוצות שרוצות לעלות ליגה שאתה מדבר עליהם? מי בדיוק? למי בלאומית יש תקציב ויכולת לעלות ליגה (וגם אולם). על הנייר רק נהריה, וגם היא ספק גדול לגביי ענייני התקציב.

כרגע, אנחנו לא מסוגלים לנצח אף אחת. ההרכב שלנו מאוד מוגבל ולא כישרוני, וזה הפסד שלישי העונה שאנחנו מחזיקים קבוצה על אזור ה-70 נקודות ומפסידים (אילת בית, נתניה בית ואשדוד חוץ). המערכת לא לחוצה בגלל ארז, אלא בגלל 1001 סיבות אחרות שקבוצות אחרות לא מתמודדות איתן. זה המחיר של להיות קבוצת אוהדים, זה המחיר שאנחנו משלמים. ושיחקנו זוועה היום ויכולנו לגנוב את זה, אבל זה פשוט לא יחזיק מים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 2:33 am 
Senior

זה כמובן לא נכון אלא הגזמה. גם היום הייתם קרובים ויכולתם לנצח, אבל הפסדתם. בשבוע שעבר הייתה צמודים גם כל לנתניה (עם שיפוט הזוי אני חייב להיות הוגן ולהגיד, בלי כל העבירות הטכניות שסביר שהייתם מנצחים), שבוע לפני זה ניצחתם את חולון, לפני זה (אני מלדג על מכבי ברשותך) הפסדתם לאילת במשחק צמוד. אתם קרובים וצמודים בכמעט כל המשחקים, לא מתפרקים, לא חוטפים תבוסות. אז להגיד מפה שאתם לא יכולים לנצח? מוגזם. יש לכם מגבלות, יש לכם בעיות, וסגל סה"כ מאד מוגבל עם המאמן שמוציא ממנו את המקסימום כנראה. אתם לא תפסידו 10-11 משחקים רצופים בסיבוב השני, לא בליגה שלנו (שהיא לא יציבה) לא עם הקהל שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 3:20 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
זה כמובן לא נכון אלא הגזמה. גם היום הייתם קרובים ויכולתם לנצח, אבל הפסדתם. בשבוע שעבר הייתה צמודים גם כל לנתניה (עם שיפוט הזוי אני חייב להיות הוגן ולהגיד, בלי כל העבירות הטכניות שסביר שהייתם מנצחים), שבוע לפני זה ניצחתם את חולון, לפני זה (אני מלדג על מכבי ברשותך) הפסדתם לאילת במשחק צמוד. אתם קרובים וצמודים בכמעט כל המשחקים, לא מתפרקים, לא חוטפים תבוסות. אז להגיד מפה שאתם לא יכולים לנצח? מוגזם. יש לכם מגבלות, יש לכם בעיות, וסגל סה"כ מאד מוגבל עם המאמן שמוציא ממנו את המקסימום כנראה. אתם לא תפסידו 10-11 משחקים רצופים בסיבוב השני, לא בליגה שלנו (שהיא לא יציבה) לא עם הקהל שלכם.

אנחנו תמיד קרובים. הבעיה היא שיש לנו בעיה עם הגרוש (או קצת יותר) שחסר לנו להשלים ללירה. אני לא יודע כמה משחקים רצוף נפסיד, אבל אנחנו כבר עם שניים ובדרך לארבעה משחקים סופר קשים. הבלאגן למטה כרגע מבשר טובות עבורינו, אבל קבוצות משתפרות, קבוצות עושות שינויים ומחליפות זרים. לנו יש את הצרות שלנו. אני מאוד מקווה שלא נסתבך, אבל כרגע זה נראה פשוט בלתי נמנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 3:33 am 
Sophomore

לאומית כתב:
קוף ירוק כתב:
8-9 ניצחונות אמורים להספיק בשביל להישאר ליגה על פי העונות בעבר, אז אני לא חושב שהפאניקה היא נכונה מצדך סומו. יש גם את עניין המאזנים בין הקבוצות, שאת רובם ניצחתם. לדעתי יספיק לכם בשביל להישאר בליגה ניצונות על גלבוע בבית, אשקלון בחוץ, ואשדוד בבית בסוף הסיבוב השני. ככה שהמצב שלכם בטח לא גרוע כמו שאתה מצייר אותו, כמובן שכאוהד\בעלים תפקידך להיות בפניקה.

מה שכן, אני לא רואה את הקבוצות שרוצות לעלות ליגה שאתה מדבר עליהם? מי בדיוק? למי בלאומית יש תקציב ויכולת לעלות ליגה (וגם אולם). על הנייר רק נהריה, וגם היא ספק גדול לגביי ענייני התקציב.

יש פלייאוף תחתון.

נהריה מכוונת גבוה, רק השבוע החליפה זרים והביאה את נייט מילר באקט של הצהרת כוונות.

יש אותנו, מכבי ר"ג, שעוד לא ממצים את מלוא הפוטנציאל שלנו ועוד נדבר חזק בהמשך.

ובאופן אישי אני מאוד אהבתי את עפולה- קבוצה עם מאמן טוב, קהל טוב ופאקינג עוז בלייזר, אבל אני לא יודע אם האולם שלה מתאים.

יש עוד כמה קבוצות שמדברות בינתיים חזק בצמרת (הוד"ש, יבנה, נס"צ) אבל אני לא יודע כמה הם עומדים בקריטריון של האולם (אנחש ואגיד שה-2 הראשונות לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 4:06 am 
Freshman

פאנוש כתב:
לאומית כתב:
קוף ירוק כתב:

יש פלייאוף תחתון.

נהריה מכוונת גבוה, רק השבוע החליפה זרים והביאה את נייט מילר באקט של הצהרת כוונות.

יש אותנו, מכבי ר"ג, שעוד לא ממצים את מלוא הפוטנציאל שלנו ועוד נדבר חזק בהמשך.

ובאופן אישי אני מאוד אהבתי את עפולה- קבוצה עם מאמן טוב, קהל טוב ופאקינג עוז בלייזר, אבל אני לא יודע אם האולם שלה מתאים.

יש עוד כמה קבוצות שמדברות בינתיים חזק בצמרת (הוד"ש, יבנה, נס"צ) אבל אני לא יודע כמה הם עומדים בקריטריון של האולם (אנחש ואגיד שה-2 הראשונות לא).

האולם ביבנה הוא כנראה הגרוע בשתי הליגות העליונות. לא ברור איך הוא עומד בסטנדרט למשהו.

לא בטוח שיש לנו את היכולת הכלכלית (וגם בספק לגבי הרצון) לעלות בעונה הבאה. לנהריה לכאורה יש, למרות שלמיטב הבנתי הם פתחו את העונה עם חובות עתק לשחקנים מהעונות האחרונות. לא לגמרי ברור איך ולמה הבקרה נתנו להם במקביל לעשות את התקציב הכי גבוה בלאומית מרחוק.
הוד"ש גם לא רלוונטיים, אין מספיק כסף ואין מספיק אולם.

דווקא קרית-אתא אולי ירצו לעלות עם האולם החדש שלהם, אם כבר נבנה, אבל לא באמת יודע.

בעפולה הבנתי שראש-העיר מעוניין להשקיע בכדורגל ולא בכדורסל, אבל קשה לדעת. בשנת בחירות יכולים לקרות הרבה דברים מעניינים, כך שיתכן שגם בעיר כמו נס-ציונה ישמחו לקבוצה בליגה הראשונה, בטח אם היכולת הגבוהה של הקבוצה תימשך (מה שלא יקרה, לטעמי).

אני כבר כמה שבועות מתעצל לפתוח תרד לאומית, אולי הגיע הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 9:18 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
דרון וושינגטון ממשיך לעשות בעיות לחולון, כאשר מצד אחד תופס ברשת (בכלל נראה שהשופטים אוהבים את נתניה העונה), ומצד שני קולע סל ניצחון הזוי על הבאזר. שחקן בעייתי.

מסכים שהיו צריכים לשרוק על התפיסה ברשת של וושינגטון, אבל זה מאד מצחיק להגיד שהשופטים אהבו אותנו במשחק הזה. למעשה, חוץ מללבוש גופיות של חולון ולקלוע עבורם סלים, הם עשו הכל בשביל בבוניה. כך, למשל, בתחילת המשחק אמר לי חבר: "שים לב, הם קבוצה קצרה, השופטים יתחילו לשרוק להם רק במחצית השנייה", ואכן-באורח פלא, בסיום המחצית הראשונה הפער בעבירות היה דו ספרתי או ממש קרוב לזה לרעת נתניה. צעדים ופאולים של חולון לא נשרקו על ימין ועל שמאל, וגם הרבע השני התחיל בזריקות עונשין וכדור מהצד לבבוניה כי נתניה חטפה טכנית על דיבורים שאף אחד לא ממש ראה, אבל כשדן שמיר רץ קילומטר לתוך המגרש (אגב, זה משהו שהוא נוהג לעשות קצת יותר מדי) כשהמשחק חי כדי למחות על החלטת שיפוט-המשרוקית נדמה.

מקצועית, חרא של משחק לשני הצדדים, המון החטאות ומהלכים מטופשים, אבל נתניה עם הישג ענק כשתסיים את הסיבוב שלישית או רביעית (וגם אנחנו קבוצה עם בעיות תקציב, אבל לפחות משלמים לשחקנים את מה שמבטיחים. פחות סקסי מה"חשובים לליגה", אבל בתכלס-יותר חשוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה