סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 6:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 9:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אח של סומו , אפשר להגדיר את המשחק הקרוב שלכם בהרצליה בלא מעט כינויים , קשה הוא לא ( באופן יחסי כמובן , כנראה מגרש החוץ שהכי קל לנצח בו בליגה , בטח הפועל ת"א שזה ממש קל"ב בשבילה ותשלוט ביציעים ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 9:54 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
עופר האדום כתב:
דרון וושינגטון ממשיך לעשות בעיות לחולון, כאשר מצד אחד תופס ברשת (בכלל נראה שהשופטים אוהבים את נתניה העונה), ומצד שני קולע סל ניצחון הזוי על הבאזר. שחקן בעייתי.

מסכים שהיו צריכים לשרוק על התפיסה ברשת של וושינגטון, אבל זה מאד מצחיק להגיד שהשופטים אהבו אותנו במשחק הזה. למעשה, חוץ מללבוש גופיות של חולון ולקלוע עבורם סלים, הם עשו הכל בשביל בבוניה. כך, למשל, בתחילת המשחק אמר לי חבר: "שים לב, הם קבוצה קצרה, השופטים יתחילו לשרוק להם רק במחצית השנייה", ואכן-באורח פלא, בסיום המחצית הראשונה הפער בעבירות היה דו ספרתי או ממש קרוב לזה לרעת נתניה. צעדים ופאולים של חולון לא נשרקו על ימין ועל שמאל, וגם הרבע השני התחיל בזריקות עונשין וכדור מהצד לבבוניה כי נתניה חטפה טכנית על דיבורים שאף אחד לא ממש ראה, אבל כשדן שמיר רץ קילומטר לתוך המגרש (אגב, זה משהו שהוא נוהג לעשות קצת יותר מדי) כשהמשחק חי כדי למחות על החלטת שיפוט-המשרוקית נדמה.

מקצועית, חרא של משחק לשני הצדדים, המון החטאות ומהלכים מטופשים, אבל נתניה עם הישג ענק כשתסיים את הסיבוב שלישית או רביעית (וגם אנחנו קבוצה עם בעיות תקציב, אבל לפחות משלמים לשחקנים את מה שמבטיחים. פחות סקסי מה"חשובים לליגה", אבל בתכלס-יותר חשוב).

קודם כל, צא מהרגשי נחיתות שלך לחולון. אין מה לעשות, בבונים אבל לפניך. שתביאו קהל, תהיו קבוצה עם היסטוריה ומסורת, תעשו משהו בכדורסל, אולי תהיו גם אתם חשובים. עד אז, תמשיך להיעלב.

ולגבי המשחק, תעדכן את החבר שלך שיוסיף לעניין הנגיעה ברשת גם את הדריכה הברורה של שולמן, עם חצי כף רגל, מחוץ לקו (לפרטים לשידור החוזר ולטור של אלי סהר היום בישראל היום) במהלך האחרון, וזה מול עינו הפקוחה של אחד השופטים. בקיצור, השופטים ניצחו לכם את המשחק, בטח אם היינו אוהדי הפועל היינו יוצאים עכשיו על שמעון מזרחי (:

אבל האמת שלא בגלל השופטים הפסדנו.היה ניהול משחק הכי גרוע העונה של דן שמיר, ההחלטה לשחק בלי רכז ברבע האחרון ולתת להרוש את דייסון את המפתחות היתה נוראית, מה גם שרוזן היה ביום קליעות טוב. גם לא ברור מה עבר בראש של דייסון שהחליט ללכת לסל אחרי שתי שניות בסוף, זאת לא נראית לי יוזמה פרטית שלו, ועוד יותר לא ברור למה לא עשינו עבירה בהתקפה האחרונה במצב שאין לנו מה להרוויח בכלל. אוות דבר בדיוק קרה באשקלון בעונה שעברה, גם שם במצב של שוויון נתנו לאשקלון לגמור את השעון ודווין מיטשל שם סל ניצחון בשניה האחרונה. כנראה ששמיר לא למד כלום מאז וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 10:11 am 
Hall of Famer

שמע, לאומית, פסיכולוג זה ממש לא הכיוון שלך. לי יש רגשי נחיתות מול פאקינג חולון? קבוצת פושטי רגל ויד קבועה עם אוהדים חצי-עבריינים שגם כשזכתה באליפות בחאווה לא הצליחה למנף את זה למשהו מעבר לעוד התרסקות כלכלית? סעו לשלום חמודים, מסיעי שאשא מחכים לכם בחוץ.

ובפעם האחרונה שהסתכלתי בטבלה, הבבונים היו ממש, אבל ממש מתחתיי. הרבה מתחתיי. ואינשאללה מתחת גם לכל הליגה, לא שזה ופשיטות הרגל הקבועות שלכם יצליח סוף סוף להעיף אתכם מהנוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 10:21 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
שמע, לאומית, פסיכולוג זה ממש לא הכיוון שלך. לי יש רגשי נחיתות מול פאקינג חולון? קבוצת פושטי רגל ויד קבועה עם אוהדים חצי-עבריינים שגם כשזכתה באליפות בחאווה לא הצליחה למנף את זה למשהו מעבר לעוד התרסקות כלכלית? סעו לשלום חמודים, מסיעי שאשא מחכים לכם בחוץ.

ובפעם האחרונה שהסתכלתי בטבלה, הבבונים היו ממש, אבל ממש מתחתיי. הרבה מתחתיי. ואינשאללה מתחת גם לכל הליגה, לא שזה ופשיטות הרגל הקבועות שלכם יצליח סוף סוף להעיף אתכם מהנוף.

תמשיך, תמשיך. תוציא את זה :bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 10:22 am 
Sophomore

חולון לקחה אליפות בחאווה? אתה יכול לומר את זה על ג"ג שגנבו אליפות במשחק אחד וכו', אבל חולון היתה הקבוצה הטובה באותה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 10:25 am 
Hall of Famer

מבחינתי כל אליפות בשיטה המטומטמת של משחק גמר היא אליפות בחאווה. אבל האמת היא שאין לי כוונה מיוחדת להתווכח על המונח, שיהיה "אליפות נהדרת, מדהימה, יוצאת דופן ובלתי נשכחת", שמונפה לעוד התרסקות כלכלית ושחקנים שמשוועים למשכורות. אכן, מועדון פאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 11:03 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
קבוצת פושטי רגל ויד

זיהיתי פה פצפונת ואנטון.
(כשהיא מבלבלת לספר את המוח).
אגב, זו הברקה של המתרגם או שגם באנגלית משחק המילים הזה קיים?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 11:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא קיים באנגלית. אבל פצפונת ואנטון זה בגרמנית במקור.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 12:34 pm 
Junior

ובגרמנית?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 1:39 pm 
Sophomore

דייבי ג'ונס כתב:
סמיכות מעניינת של פוסטים. אם יש שחקן שפלאניניץ' מזכיר לי (חוץ מקוסטה פרוביץ', אבל הם בטח קרובי משפחה מדרגה כלשהי) זה עידו קוז'יקרו. אני מסכים עם המרטש שיחסית למשחק ראשון זה נראה בסדר גמור.

עדיין לא התאוששתי מרמת הכדורסל שראיתי הערב. איפה שימי? אני שוקל לנסח הודעת נאצה בגנות הכדורסל הישראלי, בית הלחמי, אבנר קופל או ספורטאים לבנים באשר הם.

מי מלמד כאן יסודות כדורסל? ראיתם משהו מביך יותר מהטיפול של הרצליה בפיק אנד רול הערב? אין עזרה, אין חיפוי, אין אפילו מראית עין של מאמץ. שומר שמנסה לעבור מעל החסימה, יצליח - יופי. לא יצליח, נחטוף שלשה מזריקה חופשית. הייתי מתפשר כבר על חילופים אוטומטיים. איפה עודד קטש כשצריך אותו.

4 הדק האחרונות במשחק של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 2:38 pm 
Senior

bill_tipesh כתב:

נהריה מכוונת גבוה, רק השבוע החליפה זרים והביאה את נייט מילר באקט של הצהרת כוונות.

יש אותנו, מכבי ר"ג, שעוד לא ממצים את מלוא הפוטנציאל שלנו ועוד נדבר חזק בהמשך.

ובאופן אישי אני מאוד אהבתי את עפולה- קבוצה עם מאמן טוב, קהל טוב ופאקינג עוז בלייזר, אבל אני לא יודע אם האולם שלה מתאים.

יש עוד כמה קבוצות שמדברות בינתיים חזק בצמרת (הוד"ש, יבנה, נס"צ) אבל אני לא יודע כמה הם עומדים בקריטריון של האולם (אנחש ואגיד שה-2 הראשונות לא).

האולם ביבנה הוא כנראה הגרוע בשתי הליגות העליונות. לא ברור איך הוא עומד בסטנדרט למשהו.

לא בטוח שיש לנו את היכולת הכלכלית (וגם בספק לגבי הרצון) לעלות בעונה הבאה. לנהריה לכאורה יש, למרות שלמיטב הבנתי הם פתחו את העונה עם חובות עתק לשחקנים מהעונות האחרונות. לא לגמרי ברור איך ולמה הבקרה נתנו להם במקביל לעשות את התקציב הכי גבוה בלאומית מרחוק.
הוד"ש גם לא רלוונטיים, אין מספיק כסף ואין מספיק אולם.

דווקא קרית-אתא אולי ירצו לעלות עם האולם החדש שלהם, אם כבר נבנה, אבל לא באמת יודע.

בעפולה הבנתי שראש-העיר מעוניין להשקיע בכדורגל ולא בכדורסל, אבל קשה לדעת. בשנת בחירות יכולים לקרות הרבה דברים מעניינים, כך שיתכן שגם בעיר כמו נס-ציונה ישמחו לקבוצה בליגה הראשונה, בטח אם היכולת הגבוהה של הקבוצה תימשך (מה שלא יקרה, לטעמי).

אני כבר כמה שבועות מתעצל לפתוח תרד לאומית, אולי הגיע הזמן.[/quote]
ביל, צריך לקחת בחשבון שילוב של אולם + יכולת כלכלית.

בו נזכור שרק בשנה שעברה ניתנה אפשרות גם לר"ג, גם לנהריה, בעצם לכל קבוצה שרצתה מהלאומית לעלות ליגה לעשות ואף קבוצה לא יכלה ורצתה.

כל הקבוצות שאתה מדבר עליהם הם קבוצות שנתמכות על ידי עירייה בלבד. זאת אומר שהעירייה צריכה להגדיל תקציב ב2-3 מיליון שקל בשביל שהקבוצות האלה בכלל יתקרבו לתקציב מינימום.

על פניו הקבוצה היחידה שעושה סימנים של מאד רוצה זה נהריה. אבל עקב הניהול עבר שלהם, החובות שאתה מדבר עליהם, הטיול של אייזנברג שם, הסיכוי שלהם להעמיד תקציב נראה לי כמו סיכוי נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 2:41 pm 
Senior

shmueliki כתב:
אח של סומו , אפשר להגדיר את המשחק הקרוב שלכם בהרצליה בלא מעט כינויים , קשה הוא לא ( באופן יחסי כמובן , כנראה מגרש החוץ שהכי קל לנצח בו בליגה , בטח הפועל ת"א שזה ממש קל"ב בשבילה ותשלוט ביציעים ) .

שמלוקי, צה מזה. תבדוק את המאזן של ראשון או אפילו הפועל ת"א בבית. אפילו של חולון בפחים. יש השנה תופעה לא ברורה שחלק גדול מהקבוצות פשוט מפסידות הרבה בבית.

מה שאח של סומו התכוון מן הסתם זה שהרצליה קבוצה יותר טובה ולכן זה משחק קשה, לא שהאולם בהרצליה קשה (הוא אף פעם לא היה קשה, גם לא בימיה הגדולים של בני השרון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 2:44 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:

אני מתבייש בכתיבתך.
די לגועל נפש שאתה לא מפסיק להפיץ כאן. קצת כבוד וענווה לא הזיקו לאיש מעולם.
תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 3:06 pm 
Sophomore

מה אתה רוצה? הוא צודק בכל מה שכתב. מה מביש בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 3:10 pm 
Junior

תמונה מצוינת של שולמן שדורך בבירור בתוך החוץ מול עיניו של השופט ליאור בייניש.
לא יודע אבל שופט שעומד 4 מטר עם העיניים על השחקן ולא רואה כזה דבר זה עניין לועדה מקצועית...הייתי אפילו מפנק אותו באיזה שבועיים שלוש חופש או שיפוט בליגות לילדים.
http://www.one.co.il/Article/210708.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 3:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
וואו. מי זה השופט העיוור שעומד על קו האורך (זה שראשו מבצבץ בתחתית התמונה הזו)? זה בייניש? כי הוא זה שהיה אמור לראות את זה (לא השופט שמתחת לסל, אם כי הדריכה כל כך ברורה שגם הוא היה יכול)
לגבי הנגיעה ברשת, יש איפשהו לראות את זה? סתם לידע כללי, לא כל נגיעה ברשת בזמן זריקה זה אוטומטית סל, הייתי שמח לראות את המהלך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 3:43 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
וואו. מי זה השופט העיוור שעומד על קו האורך (זה שראשו מבצבץ בתחתית התמונה הזו)? זה בייניש? כי הוא זה שהיה אמור לראות את זה (לא השופט שמתחת לסל, אם כי הדריכה כל כך ברורה שגם הוא היה יכול)
לגבי הנגיעה ברשת, יש איפשהו לראות את זה? סתם לידע כללי, לא כל נגיעה ברשת בזמן זריקה זה אוטומטית סל, הייתי שמח לראות את המהלך.

אכן בייניש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 6:21 pm 
Freshman

הייתי אתמול בישורון עם חבר אוהד חולון, ומדי פעם האוהדים של חולון שרו שירים לגברת עדי שטדלר ומשפחתה. לפי מה שהבנתי, היא הייתה מנהלת הקבוצה בחולון ועברה עכשיו לנתניה. מישהו יודע להסביר את הרקע לכעס, כולה מנהלת קבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 6:27 pm 
Junior

עיין כאן
http://salnews.com.preview25.livedns.co ... 3&start=75

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 6:56 pm 
Freshman

jack the ripper כתב:
מה אתה רוצה? הוא צודק בכל מה שכתב. מה מביש בזה?

בעיקר תגובות כמו שלך מסתבר דומות לתגובות של נדב העדין.
אתם מבישים כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 7:29 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אכן בייניש.

בייניש הוא שופט איום. לא רק מקצועית, כמו שניתן לראות במקרה של שולמן, אלא גם מבחינת הגישה הנפוליאונית סטייל ספי שמש. לא שאני בא להצדיק טעויות שיפוט כאלה, אפילו שאני בצד הנהנה, אבל השיפוט היה 38 וחצי דקות לטובת חולון באופן ברור. מה לעשות שכשחרא של שופטים עושים עבודה, לפעמים ה"איזון" מגיע דווקא בזמנים הקריטיים ביותר.

ואגב, אם כבר מדברים על שולמן ולאור הכתבה הסופר-מחמיאה שעשו עליו בחמישיות, אני חייב לומר שאני מאד לא מתלהב ממנו. הוא לא רכז טבעי, הכדרור שלו מאד איטי ומסורבל, הוא מסבך התקפות ובזמן האחרון-והמשחק נגד חולון היווה דוגמא מצוינת-מנסה יותר מדי לעשות דברים שהוא לא יודע. אני חושב שטמיר אריאלי שחקן טוב ומוכשר ממנו כרכז טבעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 7:34 pm 
Hall of Famer

אה, ועוד משהו קטן שמעיד על הבריאות האיתנה של המועדון החולוני:

עם השריקה למחצית ניגש שון דניאל, שככל הידוע הוא בסך הכל שחקן בקבוצה, לאלעד חסין-אולי "לא שייך לענף" כהגדרתו של לאומית, אבל בכל זאת סמכות מקצועית מעליו, לכאורה-ופשוט שטף אותו בצעקות ותנועות מזלזלות. לא יודע על מה זה היה, אבל כנראה שזה היה מאד חשוב למשפחת דניאל כי איך ששון החמוד סיים, אבא מוטי בא להשלים את המלאכה. זה הזכיר לי את הסיפורים על המשפחה הלוחמת עוד מתקופת הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 8:16 pm 
Freshman

nadav_hacohen כתב:
אה, ועוד משהו קטן שמעיד על הבריאות האיתנה של המועדון החולוני:

עם השריקה למחצית ניגש שון דניאל, שככל הידוע הוא בסך הכל שחקן בקבוצה, לאלעד חסין-אולי "לא שייך לענף" כהגדרתו של לאומית, אבל בכל זאת סמכות מקצועית מעליו, לכאורה-ופשוט שטף אותו בצעקות ותנועות מזלזלות. לא יודע על מה זה היה, אבל כנראה שזה היה מאד חשוב למשפחת דניאל כי איך ששון החמוד סיים, אבא מוטי בא להשלים את המלאכה. זה הזכיר לי את הסיפורים על המשפחה הלוחמת עוד מתקופת הנוער.

כפי שציינת אתה לא יודע על מה זה היה. אבל העיקר שיש כאן עוד הזדמנות לגדף וללכלך.

לפחות, חולון, מועדון לא בריא דואג לאשר מנויים שרוצים לחדש מנוי ולא שוכח אותם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 8:38 pm 
Junior

שידורים למשחקי הערב בכדורסל, כאן: (בצד ימין, רשימת לינקים).
http://www.itoto4.com/page/justintv4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 9:34 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:

כמה זרים יש לכם? כמה לנו? קהל, לצערנו, זה לא הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: החציל האצטקי ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה