סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 6:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 9:51 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
איזה החטאת ליי אפ של גרונפלד, באסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 10:03 pm 
מנהל פורום

משחק התקפה סביר לגמרי של הפועל, גם הלחץ על הכדור טוב, אבל ההגנה בצבע פשוט בדיחה, מזל שקטשים מתעקשים לזרוק מרחוק, היו יכולים כבר לגמור את המשחק אם היו מתרכזים בצבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 10:11 pm 
מנהל פורום

מעניין מה שיא האיבודים למשחק אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 10:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
uriel17 כתב:
מעניין מה שיא האיבודים למשחק אחד

לדעתי בשתי הדקות האחרונות של הפועל ואשדוד אתמול איבדו יותר...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 31, 2012 10:41 pm 
Freshman

רביב לימונד נהיה שחקן כדורסל אה?
מתי זה קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 12:46 am 
Junior

במשחק הכדורסל הערב בין הפועל ירושלים לאילת שרו אוהדי ירושלים שירים בגנות מוני פנאן ושמעון מזרחי. השירים נשמעו היטב בצורה ברורה וכלי התקשורת פירסמו על כך. אם אכן היועצים המשפטיים והדיינים של המנהלת והאיגוד ינהגו במידה שווה ללא אפליה - אמורים אוהדי ירושלים לקבל עונש של אי זכאות לכרטיסים במכירה מוקדמת למשחק נגדנו. נחכה ונראה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 1:05 am 
Sophomore

בתקופה שאני הייתי הולך למשחקים הם תמיד היו שרים את זה - פנאן, מזרחי ופניני.

זה היה מטופש לחלוטין, בטעם רע והיה אחד הדברים שהרסו לי את הכיף וגרמו לי לא לחדש את המנוי (טוב, זה והמרחק)

אבל אני, וכבר היו לנו ויכוחים על זה בשנה שעברה, אף פעם לא ראיתי את הערך בלאהוד את הקב' שלך באמצעות שנאה של קב' אחרות - ואין ספק שאנחנו רואים אפילו בפורום הזה שזה כנראה אחד הדברים הכי חשובים בשביל חלק מהאנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 7:53 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
סליחה על השאלה, אבל לא רלוונטי מה תוכן השירים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 1:28 pm 
Sophomore

אם אתה שואל בקשר לטענה האחרונה שלי - אין לי בעיה אם זה שאתה מעודד נגד הקב' שמשחקת נגדך באותו משחק (ואז כן יש משמעות לתוכן השירים כמובן, כשאני באופן כללי העדפתי את השירים המצחיקים/צינים מאשר את האלימים והבוטים - ולו רק בגלל האווירה שזה השרה באולם) למרות ששוב, הייתי שמח אם אנשים היו שמים דגש על הקב' שלהם דווקא, זה תמיד נשמע לי הרבה יותר כיף.

אבל בכל משחק, ובאותה שנה ראיתי רק משחק אחד של מכבי תל אביב במלחה, תמיד היו שרים על פנאן, מזרחי ופניני. וכן, השירים לא היו היתוליים ומלאים בהומור עצמי אלא אלימים ונוטפי שנאה - אבל יותר מזה, הם לא ממש היו רלוונטים למשחק נגד נתניה או גליל גלבוע ובוודאי שלא נגד קב' מאיזה חור במזרח אירופה.

עוד פעם, אני מבין שיש דעות חלוקות בנושא ואפילו היה לי מרצה לסוציולוגיה בתואר הראשון שעשה מחקר על "מרחבים חברתיים" והחשיבות שלהם (למרות שהוא התמקד כמובן בכדורגל) - אני בסך הכול אומר את דעתי בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 1:34 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה יותר הופנה לסומו מאשר אליך, בנוגע לדרישה להעניש את הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 1:53 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
shmueliki כתב:
אח של סומו , אפשר להגדיר את המשחק הקרוב שלכם בהרצליה בלא מעט כינויים , קשה הוא לא ( באופן יחסי כמובן , כנראה מגרש החוץ שהכי קל לנצח בו בליגה , בטח הפועל ת"א שזה ממש קל"ב בשבילה ותשלוט ביציעים ) .

שמלוקי, צה מזה. תבדוק את המאזן של ראשון או אפילו הפועל ת"א בבית. אפילו של חולון בפחים. יש השנה תופעה לא ברורה שחלק גדול מהקבוצות פשוט מפסידות הרבה בבית.

מה שאח של סומו התכוון מן הסתם זה שהרצליה קבוצה יותר טובה ולכן זה משחק קשה, לא שהאולם בהרצליה קשה (הוא אף פעם לא היה קשה, גם לא בימיה הגדולים של בני השרון).

לא רואה ממה אני צריך לצאת .
הפועל תשלוט ביציעים ואולי גם במגרש עצמו . אין ביסוס כרגע לטענה שהרצליה היא קבוצה טובה יותר מהפועל ת"א , אבל כנראה באמת צריך להתרגל לכך שאוהדי הפועל ת"א כאן פסימיים יותר מראי שעל הקיר הנותן תחזית למשחקים של מכבי ביום קודר במיוחד ...

אפרופו הדריכה של שולמן בחוץ , במשחק של אילת אפיק ניסים קיבל את הכדור כשהוא דורך בתוך קשת השלוש ( כלומר , עמוק עמוק בתוך המגרש ) והשופטים עדיין שרקו חוץ כנגדו :shock:

אלי הולמן ממצב את עצמו כפייבוריט גדול שלי - סנטר בדיוק כמו שאני אוהב , עושה את העבודה ה"שחורה" משני צידי המגרש , לא בעל סט יכולות התקפיות מרשים מדי אך לא עושה דברים שהוא לא יודע , סיומת די טובה באיזור הטבעת , קבוצתי וכו' .
חביבו של הקוף , אוסטין פרימן , סיים את המשחק אמש עם 2/15 מהשדה , 7 איבודי כדור , ומדד 7- . אם אכן הייתה לאילת מחשבה להחליפו , כנראה שזה כבר הפך ליותר ממחשבה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 3:06 pm 
Junior

כן קוף, גם אני רציתי לעמת אותך עם המשחק של פרימן.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 3:27 pm 
Senior

מה יש לעמת? ברור כשמש... אתה מודע לעובדה שהשחקן יודע כבר לפני המשחק שהחליפו אותו, שהוא משוחרר. במצב הזה אני בכלל לא מבין מדוע אילת בכלל מעלה אותו לשחק.

בכלל, אם כבר, אז שימו לב איך באורך פלא בשבועיים האחרונים מאז שבאילת החליטו לחתוך את פרימן (אנחנו שמענו על זה מיד אחרי המשחק נגד הרצליה, אני מעריך אם כי אולי אני טועה שהחלטה ורצון להחליף אותו כבר היה לפני כנראה, ושחקנים ברוב המקרים שומעים על זה עוד לפני) הוא נתן את 2 המשחקים הכי גרועים שלו וסיים עם מדד שלילי.

בשבילי זה דוגמא קלאסית איך הורסים קבוצה. קבוצה שהייתה במאזן 2-7, מקום שני בליגה, התחילו לחשוב מה משנים ואיך מחליפים למרות זאת... הפסידו 2 משחקים רצוף (ואני לא יתפלא אם זה יסתיים גם בסידרה של 5-6 הפסדים רצופים בסוף). ובו נגיד, שסביר להניח אפילו שאם פרימן היה נותן את יכולתו הבינונית עד ההחלטה לחתוך אותו גם ב2 המשחקים האחרונים אילת כנראה הייתה מנצחת גם אותם.

אבל זה יפה שאתם לא רואים קשר בין זה שהשחקן יודע שהחליפו אותו ו2 המשחקים הכי גרועים שלו השנה וזה שהקבוצה גם הפסידה את 2 המשחקים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 6:07 pm 
Hall of Famer

הס.גארד פרימן יעבור מאילת לאשדוד.אילת תחפש קומבו גארד זר.

הפועל ת'א בצרות: אחריי מאט בולדין שגמר את העונה ,גם הפור' אלן עם פציעה קשה בברך והוא ייעדר כחצי שנה, כרגע החברה באדום עם 2 זרים בלבד והם יצטרכו למהר ולהחתים זר אחד או שניים בתקופה הקרובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 6:21 pm 
Freshman

RREEDDTT. כתב:
הס.גארד פרימן יעבור מאילת לאשדוד.אילת תחפש קומבו גארד זר.

הפועל ת'א בצרות: אחריי מאט בולדין שגמר את העונה ,גם הפור' אלן עם פציעה קשה בברך והוא ייעדר כחצי שנה, כרגע החברה באדום עם 2 זרים בלבד והם יצטרכו למהר ולהחתים זר אחד או שניים בתקופה הקרובה

מסכן ג'ף אלן, לא יודעים מה יש לו.

מתוך אותה כתבה בוואלה:
"חוסר המזל של האדומים נמשך: שחקנה הזר של הקבוצה ייאלץ לעבור ניתוח בידו ויותיר אותה עם שני זרים"
"אדומים התבשרו היום שג'ף אלן, הזר האמריקאי שהתלונן על כאבים במפרק הירך, עבר בדיקת MRI בה אובחנה לו "שחיקה של מפרק הירך" שתחייב אותו לעבור ניתוח אשר ישבית אותו לחצי שנה"
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2602507
ו-RREDDTT בכלל אבחן פציעה בברך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 6:32 pm 
Hall of Famer

קוף , אני לא טוען שאילת עושה צעד נכון , אלא שלאורך הדרך אני קצת מופתע מההתנגדות החריפה שלך למהלך . במקומם כנראה שגם לא הייתי מחליף , אבל מבחינתי זה לא "בל יעבור" .

אגב , אם הוא אכן למעשה כבר שוחרר טרם המשחק - אפשר לנסות ולהעלות שחקן במצב שכזה , אבל איך יכול להיות שהוא מקבל כל כך הרבה דקות משחק , לוקח הכי הרבה זריקות לסל ( מהשדה ) מכל שחקני הקבוצה , כאשר בסך הכל מרבית חבריו הפגינו יכולת התקפית טובה אתמול ?! זה כבר באמת ניהול תמוה מאוד ( ואני עדין כאן ) של צוות האימון .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 10:08 pm 
Junior

אגב קוף, מה שלום הקו הקדמי החזק של גלבוע? אז במשחק אתמול: מרקוס דאב-34 נקודות מדד, גרין+האנטר+וואט - 31 נקודות מדד. לזכותם יאמר שהקו האחורי עוד היה יותר קטסטרופלי

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 10:48 pm 
Senior

הקו הקידמי של הגלבוע היה טוב מאד גם אתמול, במשחק לא טוב כנראה של הקבוצה. 34 נק' ו 17 ריבאונד. וזה דווקא למרות שהיה צפוי שהם יתקשו נגד אשקלון שמשחקת עם 4 גארדים חלקים גדולים מהמשחק ובמשחק מהיר מאד שמקשה עם קבוצות עם "גבוהים" אמיתיים בחלק גדול מהמקרים.

שמוליקי, אני לא מתנגד, להפך אני מעודד את זה... סה"כ המהלך המוזר הזה שידרג אותנו למקום השני בליגה ולדעתי אילת עם המהלך הזה גם לא תתמודד איתנו על המקום הזה בהמשך (יש להם משחק באשקלון בשבוע הבא, אחרי זה ראשון תגיע אליהם, ואז הם באים לבקר אותנו. אני בקלות יכול לראות פה התדרדרות ל5 הפסדים רצופים). אני רק ציינתי דעה, שזה מהלך מאד מוזר ולא ברור, שלא זכור לי כמעט קבוצות שעושות דבר כזה. וכמובן אחרי זה הגנתי על הדעה שלי בנושא.

בתרד של הטרייד אפילו רשמתי היום ציטוט מכתבה של שי האוזמן שמסביר את ההחלטה הזאת של אילת במחשבה שזה "יביא להם אליפות". אם זה תהליך החשיבה שם אז כמובן שזה מסביר הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 10:50 pm 
Hall of Famer

לטעמי עם או בלי המהלך אילת לא מהווה תחרות אמיתית לחיפה ( כל עוד מקל נשאר ואין פציעות מיוחדות ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 2:31 am 
Sophomore

השלשה המטורפת של אבי בן שימול מהמשחק ביום שני
http://www.youtube.com/watch?v=HURveyfzeHw

חבל שזה היה 0.5 שנייה אחרי הבאזר.

Jacob made me do it

חזור למעלה
 פרופיל אישי