סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 1:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אפי הולך הביתה (?)
הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 12:15 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מי אלה הצעירים שהוא נותן להם ביטחון? סולומון ודאוסן ששיחקו אתמול 5 דקות ביחד במשחק בו חנוכי ובנדה קולעים 6 נקודות ביחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 1:50 pm 
Hall of Famer

נו , לא צריך לקחת משחק אחד ולהכליל על כל תקופתו בראשון .
אני לא חושב שמאמנים אחרים היו נותנים במה שכזאת לאור סולומון ( 7 דקות ממוצע למשחק בעונה שעברה כשהוא בן 18 , שעלו אף ל-15 דקות בפלייאוף , העונה - 18 דקות בממוצע ) , כאשר השנה גם דאוסן ( בן ה-19 ) מקבל קרוב ל-10 דקות משחק .
אצל בוסאני אני מניח ששחקנים כמו ג'ונס וניר כהן ישותפו יותר על חשבון הצעירים הנ"ל .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 3:35 pm 
Senior

shmueliki כתב:
נו , לא צריך לקחת משחק אחד ולהכליל על כל תקופתו בראשון .
אני לא חושב שמאמנים אחרים היו נותנים במה שכזאת לאור סולומון ( 7 דקות ממוצע למשחק בעונה שעברה כשהוא בן 18 , שעלו אף ל-15 דקות בפלייאוף , העונה - 18 דקות בממוצע ) , כאשר השנה גם דאוסן ( בן ה-19 ) מקבל קרוב ל-10 דקות משחק .
אצל בוסאני אני מניח ששחקנים כמו ג'ונס וניר כהן ישותפו יותר על חשבון הצעירים הנ"ל .

תבדוק כמה דקות סולומון קיבל בשנה שעברה שלא היו זרים פצועים. לראשון הייתה רוטציה מאד מאד קצרה סה"כ. מה שקרה בשנה בשנה שעברה זה שבאומן נפצע למעל חודש ואילץ את אפי להשתמש בסולומון הרבה דקות בתקופה הזאת, ואותו דבר קרה לו בפלייאוף+פיינל פור כשקרופורד נפצע ואילץ אותו שוב להשתמש בסולומון (שהיה המחליף הישראלי היחיד שלו בעמדות 3-4 בעצם בשנה שעברה. לא מדובר פה על אומץ או קידום, מדובר על פציעה של שחקנים שגרמה לשיתוף שלו. הממוצע שלו ללא פציעות השחקנים הוא משהו כמו 2-3 דקות מן הסתם.

העונה סולומון משחק דקות משמעותיות גם כי הוא שחקן טוב אבל הרבה גם בגלל היכולת החלשה מאד של חנוכי. פשוט בהרבה משחקים הוא יותר טוב ממנו.

סתם לידיעה, בשנה שעברה הישראלים של ראשון תרמו הכי מעט בליגה על פי איזה סיכום שנעשה באתר של ערן סלע אם אני זוכר נכון.

אפי לא מקדם צעירים יותר מאחרים ולא מקדם אותם פחות, והאמת הוא גם אומר את זה. בחמישיות השנה לדעתי אפי אמר שאין לו שום אג'נדה של קידום שחקנים ושכמאמן הוא צריך לנצח וזה מה שמעניין אותי כי אם הוא לא מנצח את אף אחד לא מעניין קידום של שחקנים. ולכן כשהוא משתף אותם אז הוא משתף אותם כי הוא חושב שזה נכון מקצועית ויעזור לו לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 6:24 pm 
Hall of Famer

אז אכן בדקתי . מתוך 32 משחקים של ראשון בעונה שעברה , היה חסר לה זר ב-7 בלבד - נתון בהחלט סביר שקורה אצל לא מעט קבוצות . מה שלא קורה אצל אותן קבוצות זה שיתוף שחקנים בגיל ובמעמד הללו באופן שכזה .
אולי הוא לא מקדם צעירים כמטרה מוצהרת , אבל הוא לפחות נותן להם קרדיט שהם יעזרו לו לנצח , מה שהרבה מאמנים אחרים כלל לא נותנים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 6:33 pm 
Senior

ומה היה ממוצע הדקות של סולומון במשחקים האלה? שלא היה חסר להם זר.

לאפי בשנה שעברה עם הפציעות לא ממש הייתה בריירה. סולומון היה המחליף היחידי בקבוצה שיכול לשחק בעמדה 3-4 (איפה שנפצעו השחקנים) כשגם ככה הספסל של ראשון היה מאד מצומצם ולא תורם. הוא נאלץ להשתמש בו גם אם לא האמין בו. לזכותו של אפי כן יש לתת את העובדה שהוא הצליח לתת לסולומון ביטחון למרות מיעוט דקות וכשהיה צריך אותו הוציא ממנו דווקא תרומה יפה (במיוחד בסוף העונה). אבל לא היה שם שום מצב של קידום צעירים.

אם מי שהיה נפצע היה קיצ'ן אז שולמן (ששנה לפני קיבל הרבה יותר דקות) היה משחק את הדקות האלה, ואם מי שהיה נפצע היה יוטר אז נסטרנקו היה מקבל את הדקות. סולומון לא קיבל את הדקות בגלל שהוא צעיר אלא בגלל שאפי היה צריך אותו עקב העמדה שהוא משחק בה והשחקנים שנפצעו לו בעמדה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 6:45 pm 
Hall of Famer

ממוצע של 6.75 דקות למשחק ב-16 המשחקים ששותף כאשר כל 4 הזרים שיחקו ( אתה מוזמן לבדוק אותי כמובן ) . הזרים נעדרו במחזורים 14-15 , 24-25 , ושלושת המשחקים האחרונים בעונה .
אגב , אני לא לחלוטין מסכים מדוע פציעה של קרופורד מחייבת את אפי לתת יותר דקות דווקא לסולמון , ולא לחנוכי , בן-דוד ושולמן .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 7:03 pm 
Senior

סליחה, אבל המשחקים שהוא לא שותף בהם בכלל לא נחשבים? מדוע? תכניס את המשחקים שהוא לא שותף בכלל גם לעסק (אלא אם הוא היה פצוע) ואז הממוצע ירד משמעותית לא? שחקן צעיר נמדד גם בכמות הדקות שהוא שותף.

דרך אגב, הממוצעים שלך לא כוללים את הגביע שם לדעתי ראשון שיחקה עוד 2-3 משחקים לפחות שבהם סולומון דווקא שיחק הרבה.

הפציעה של קרופורד מחייבת את זה מכיוון שהוא ה3 היחידי. ברור שאפי יכול היה ללכת נמוך עם שולמן בנדה וקיצ'ן אבל הגנתית (שולמן לא שומר), ריבאונד וכו' זה הרכב מחורבן.

אפי מאמן מצוין ויודע לתת ביטחון לשחקנים שלו, אבל הוא מעולם לא קידם או דחף צעירים. מספיק לראות את שולמן שאחרי שנת פריצה בשנה שעברה (למעט משחק אחד) יובש לחלוטין על הספסל. אפי משתמש בשחקנים וגם אמר את זה בשביל לנצח כי זה מה שמעניין אותו. אם לתת לו קרדיט זה שהוא כאמור לא מפחד להשתמש בשחקן צעיר אם זה מה שהוא חושב שנכון מקצועית. אבל לדעתי יש הרבה מאמנים כאלה בליגה ואפי הוא לא יוצא דופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 10:47 pm 
Hall of Famer

אתה מוזמן לבדוק האם במשחקים שהוא לא שותף הוא היה פצוע - גדול עלי .
הוא לא שותף ב-7 משחקים מתוך 32 ( לא מעט , אבל גם לא טרגי מדי לטעמי ) .

שכחת ( מקווה שלא בכוונה ... ) את חנוכי . קיצ'ן וחנוכי יכולים לשחק בקלות 2-3 ביחד ( לצד שולמן או בן-דוד ) בליגה שלנו , כך שלא "הכרחי" לשתף את סולומון גם אם קרופורד נעדר .

אשמח לשמוע על המאמנים האחרים שדיברת עליהם .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 11:19 pm 
Senior

לא שכחתי את חנוכי... חנוכי שיחק 32-33 דקות במשחק לא? גם בנדה שיחה הרבה. אבל חנוכי צריך לנוח, חנוכי שומר ועושה עבירות, וכשאין קרופורד אז צפוי שמישהו יקבל קצת דקות וסולומון היה המתאים ביותר. זה לא שסולומון קיבל 30 דקות, הוא קיבל סה"כ 15 דקות בממוצע כשהיו פצועים, את שאר הדקות (מתוך 30+ שהזר הרי שיחק) מן הסתם קיבלו חנוכי ובנדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 01, 2013 11:30 pm 
Senior

shmueliki כתב:

יש מספיק. לדעתי תמצא שכמעט כל מאמן שיתף שחקנים כאלה לאורך הקריירה שלו שהייתה לזה נחיצות.
דן שמיר שיתף את בן רייס כשהיה בן 19 כמעט 20 דקות בממוצע למשחק אחרי שדורי אסף נפצע.
שנה שעברה עופר ברקוביץ שיתף את גלעד קרני כ11 דקות בממוצע למשחק.
אלישי כדיר בר"ג בזמנו שיחק כבר בגיל 19-20 (לא זוכר מי אימן)
קטש עם יוגב אוחיון בגליל.

אלו רק דוגמאות שאני זוכר. בטח אם נעשה מחקר מעמיק נמצא עוד כמה וכמה כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 2:31 am 
Freshman

אלישי כדיר כמעט ולא קיבל דקות ברמת גן כשחקן צעיר, למרות שהיה מאוד מוכשר ובהחלט ראוי לקרדיט.
גם בעונה השלישית והאחרונה שלו בקבוצה בליגת העל, למרות שהיה מאוד כשרוני ושלמיטב ידיעתי היה אפילו סעיף בחוזה של בלינקו שמחייב לשתף ולקדם אותו, הוא שותף לפחות מ16 דקות לערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 2:34 am 
Senior

16 דקות זה המון, אנחנו מדברים היום על 15 דקות של סולומון כמשהו יוצא דופן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 2:38 am 
Freshman

לשחקן בעונה רביעית בבוגרים של קבוצה מהחלק התחתון של הטבלה (במקרה הטוב) שהיה כוכב-על בקבוצת הנוער ונחשב לכישרון גדול (ואכן הפך לכזה מחוץ לקבוצה)? נובמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 2:44 am 
Senior

באיזה גיל זה היה? לא באיזה שנה? כדיר לא הצטרף מוקדם (כשהוא עוד שיחק בנוער) לקבוצה הבוגרת? בדומה ליוגב?

ומה בדיוק סולומון? כוכב על של נבחרת הנוער והעתודה, שנחשב הכוכב (עוד יותר מכדיר, שבתקופתו היה את יוגב, ועל כדיר תמיד היו סימני שאלה לגביי העמדה בבוגרים) של כל הנבחרות הצעירות שהוא משחק בהם, זומן לסגל של הנבחרת הבוגרת אפילו אני חושב ויש שרואים בו ה3 העתידי של הנבחרת אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 10:19 am 
מנהל פורום

תגובה של יצחק פרי לפיטורים:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/425/ ... 620&loc=18

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 10:48 am 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
shmueliki כתב:

יש מספיק. לדעתי תמצא שכמעט כל מאמן שיתף שחקנים כאלה לאורך הקריירה שלו שהייתה לזה נחיצות.
דן שמיר שיתף את בן רייס כשהיה בן 19 כמעט 20 דקות בממוצע למשחק אחרי שדורי אסף נפצע.
שנה שעברה עופר ברקוביץ שיתף את גלעד קרני כ11 דקות בממוצע למשחק.
אלישי כדיר בר"ג בזמנו שיחק כבר בגיל 19-20 (לא זוכר מי אימן)
קטש עם יוגב אוחיון בגליל.

אלו רק דוגמאות שאני זוכר. בטח אם נעשה מחקר מעמיק נמצא עוד כמה וכמה כאלה.

אתה מביא דוגמאות בדידות שחלקן הולכות חצי עשור ומעלה אחורה .
אפי מדי שנה בראשון ( וגם בבני השרון אם כי במידה פחותה לטעמי ) , די בעקביות , מחזיק לפחות שחקן רוטציה לגיטימי אחד צעיר , ועוד איזה פילר או שניים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 4:38 pm 
Senior

איזה שחקן צעיר בדיוק הוא החזיק בראשון לפני סולומון? איזה שחקן צעיר הוא החזיק בבני השרון? לדעתי אתה זורק נתונים לאוויר בלי כיסוי בכלל. אם תבדוק תראה שאפי לא שונה בכלל ממאמנים אחרים.

נתתי 2 דוגמאות של מאמנים בשנים האחרונות שאני זוכר, אני בטוח שיש עוד של מאמנים אחרים שאם תעשה בדיקה עמוקה אתה תמצא עוד ועוד.

אפי לא שונה בזה מאף אחד, הוא אולי פשוט מאמן יותר מתוקשר שהתקשורות אוהבת ולכן מנפחת את זה (כמו שאתה מנפח). להפך, אם אני זוכר נכון אפילו עד לפני כמה שנים לאפי בכלל הייתה סטיגמה הפוכה לחלוטין שהוא מאמן שלא נותן צ'אנס ולא סובל צעירים, כמו סטיגמה שהייתה לו שהוא מחתים שחקנים רק מהארץ ועוד כל מיני דברים (שגם הם לא ממש היו נכונים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 5:17 pm 
Hall of Famer

אני די מסכים איתך שלאפי אין איזו אידיאלוגיה נערצת של שיתוף צעירים ויהי מה, אבל הוא בכל זאת לא נרתע לשתף שחקנים צעירים. לפני סולומון היה את אייל שולמן שהגיע מהליגה הלאומית כשחקן צעיר, גם אם לא בן 19. בבני השרון הוא נתן צ'אנס לא קטן לנועם מטלון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 5:21 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ובהפועל זוכרים לו לטובה את הצ'אנס לארז כץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 5:28 pm 
Senior

שולמן לא ממש היה צעיר, מהלאומית כן. אמרתי פחות או יותר מה שאתה אומר, אפי לא מפחד אבל יותר מזה לדעתי אפי יודע לתת ביטחון לשחקנים כאלה כשהוא צריך אותם. אבל אני לא רואה ואין בקריירה שלו שום דבר שמראה על רבע ניסיון לקידום שחקנים צעירים. בו תזכור שאנחנו מדברים על מאמן שמאמן כבר 30 שנה, עצם העובדה שהדוגמאות שאפשר לתת זה סולומון עכשיו, ונגיד שולמן לפני שנה, ועוד איזה מטלון (שלא זכור לי שהוא קידם או נתן לו איזה צ'אנס רציני אבל נגיד) מראה שאין שום דבר כזה. עם נעבור על הקריירה של אפי ב10 השנים האחרונות אני דיי בטוח שנמצא יותר שנים שהוא לא קידם אף אחד מאשר קידם. ואם נעבור על הקריירה של מאמנים אחרים כמו פרנקו, שמיר, ברקוביץ קטש וכו' אני לא בטוח שלא נמצא את אותה כמות של שחקנים צעירים שקודמו כשזה התאים להם מבחינה מקצועית. זאת הייתה הנקודה שלי, שאפי בעניין הזה לא ממש שונה ממאמנים אחרים, אולי בשנתיים האחרונות יצא יותר שהוא מקדם צעירים או נותן להם צ'אנס, אבל לזה לדעתי צריך גם לתת יותר קרדיט למחלקת הנוער הסופר מוכשרת וטובה של ראשון ולמערכת שלה שהחליטה עוד הרבה לפני שאפי הגיע לשם להשקיע בקידום השחקנים הצעירים של המועדון (וגם לזה שיש להם שחקנים מאד מוכשרים בשנים האחרונות כמו סולומון וסולומון, דאוסן וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 5:55 pm 
Hall of Famer

אין לי שום בעיה עם ההגדרה שאפי לא דוגל בגידול שחקנים צעירים , אבל למרות זאת מוצא להם את הנישה המתאימה בקבוצה שלו , ונותן להם דקות משחק וביטחון . פחות אכפת לי במה הוא דוגל מבחינה אידיאולוגית , אלא יותר אכפת לי מה המעשים שלו ( מה יעזור לי מאמן שדוגל בטיפוח צעירים , אך לא עושה זאת בפועל ?! ) .

קוף , אני לא "זורק נתונים לאוויר בלי כיסוי בכלל" ( בינתיים דווקא אתה ניחשת ממוצע דקות שגוי לחלוטין של סולומון ) . דאוסן וסולומון מקבלים העונה יחדיו למעלה מ-25 דקות למשחק . בעונה שעברה זה היה 20 דקות משחק משותפות לסולומון , נסטרנקו ושולמן . לפני 2 עונות שולמן ונסטרנקו קיבלו 25 דקות משותפות . בעונה הראשונה שלו בראשון הקבוצה באמת התבססה יותר על ותיקים ( טפירו , מרקוביץ' , אורלנד , בן-שימול וכו' ) .

בשרון ( עמוס , מטלון היה שחקן שולי למדי , עד שאפילו שכחתי על קיומו ) , חנוכי קיבל בעונת 07-08 21 דקות בממוצע בגיל 21 , ו-15 דקות בעונה שלפני זה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 6:06 pm 
מנהל פורום

גם מתן חרוש הלך יחד עם אפי, איש טוב ומקצוען אמיתי, מתנצ'יק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 6:07 pm 
Hall of Famer

מטלון היה אכן שחקן שולי למדי, אבל בהתחלה אפי היה מאוהב בו ודיבר עליו במונחים של X הבא (לא זוכר מי היה ה-X, רק הוא היה כוכב גדול בכדורסל הישראלי ואפי יצא מגוחך מאד בעיני בהשוואה הזאת) ונתן לו צ'אנסים. אח"כ כשמטלון באופן מאד מפתיע לא הצדיק את הצ'אנסים, הם גם הפסיקו להגיע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 6:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
shmueliki כתב:
אין לי שום בעיה עם ההגדרה שאפי לא דוגל בגידול שחקנים צעירים , אבל למרות זאת מוצא להם את הנישה המתאימה בקבוצה שלו , ונותן להם דקות משחק וביטחון . פחות אכפת לי במה הוא דוגל מבחינה אידיאולוגית , אלא יותר אכפת לי מה המעשים שלו ( מה יעזור לי מאמן שדוגל בטיפוח צעירים , אך לא עושה זאת בפועל ?! ) .

קוף , אני לא "זורק נתונים לאוויר בלי כיסוי בכלל" ( בינתיים דווקא אתה ניחשת ממוצע דקות שגוי לחלוטין של סולומון ) . דאוסן וסולומון מקבלים העונה יחדיו למעלה מ-25 דקות למשחק . בעונה שעברה זה היה 20 דקות משחק משותפות לסולומון , נסטרנקו ושולמן . לפני 2 עונות שולמן ונסטרנקו קיבלו 25 דקות משותפות . בעונה הראשונה שלו בראשון הקבוצה באמת התבססה יותר על ותיקים ( טפירו , מרקוביץ' , אורלנד , בן-שימול וכו' ) .

בשרון ( עמוס , מטלון היה שחקן שולי למדי , עד שאפילו שכחתי על קיומו ) , חנוכי קיבל בעונת 07-08 21 דקות בממוצע בגיל 21 , ו-15 דקות בעונה שלפני זה .

מבדיקה זריזה על נתוני 2011/12, נראה לי שאתה שוב עושה את אותה טעות ומחבר את ממוצעי הדקות של השחקנים מאתר מנהלת הליגה. הממוצע הזה לא כולל משחקים שבהם הם לא שותפו כלל. תוסיף אותם לממוצע (עם 0 דקות) ותחשב מחדש, ואז תוכל לעמוד מאחורי הטענה שאתה לא זורק נתונים ללא כיסוי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' ינואר 02, 2013 6:24 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 6:16 pm 
Senior

אתה זורק נתונים לאוויר סתם כי אתה טוען שאפי בכל שנה מקדם מישהו. דבר שהוא כמובן לא נכון (אם נלך עוד יותר אחורה, אני מניח שנמצא פחות ופחות... כמו שאמרתי אני זוכר שלאפי בעבר בכלל הייתה סטיגמה שהוא מאמן שלא נותן שום צ'אנס לצעירים). נכון אולי לשנתיים בראשון (ואמרתי שלדעתי חלק גדול מהקרדיט הזה בכלל למערכת בראשון). בבני השרון למשל זה היה אף אחד, חנוכי המדובר קודם בכלל על ידי ג'ינו ששנה לפני שאפי הגיע הוא שיחק אצלו 19 דקות בממוצע למשחק מסתבר, שזה יותר ממה שהוא קיבל אצל אפי שנה אחרי זה. והנה בלי לחפש מצאנו דוגמא של עוד מאמן שקידם שחקן צעיר.

כאמור, הנקודה שלי היא אחת, אם תבדוק לעומק תגלה שאפי לא שונה משום מאמן אחר בליגה. כולם מקדמים שזה מתאים להם מקצועית או שאין להם בריירה (כי מבחינה תקציבית יש להם סגל מצומצם, והשחקן השמיני או השביעי אפילו צעיר). שמיר קידם את דורי ואת בן רייס כשזה מה שהיה נכון מקצועית בשבילו, או את הרוש ודניאל עכשיו בחולון כשאין לו ממש בריירה מבחינה תקציבית. למה אתה לא קורא לשמיר מאמן שמקדם צעירים כמו אפי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה