סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 9:16 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 6:19 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא אמרתי שזה לא חורה או לא נותן הרגשה רעה בשבילם... אמרתי דבר אחד, זה לא ישתלם להם והם יהיו הנפגעים העיקריים משינוי כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 6:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בדיוק כמו שלשכירים ממעמד הביניים לא משתלם שיש מס על עשירים וחברות. כנראה שהם מטומטמים, המעמד ביניים האלה, שהם דורשים שיוטל עליהם מס בכל זאת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 6:35 pm 
Senior

אני לא יודע אם זה משתלם לשכירים או לא, לא מבין בזה. כן יודע שתקציבי הקבוצה לא יגדלו, כן יודע שקבוצות יעדיפו תמיד לבסס את עצמם סביב הזרים, וכן יודע שאם הזרים יעלו יותר ישאר פחות כסף לישראלים וכשיש פחות כסף השכר שלהם יורד.

כמובן שזכותך לחשוב שפשוט יביאו זרים בחצי מחיר ורמת השכר של הישראלים תישאר זהה... אני לא חושב שיש סיכוי שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 8:10 pm 
Junior

לא בהכרח. אבל אם יביאו פחות זרים, כי הזרים יהיו יקרים יותר, אז יהיו יותר ישראלים.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 8:31 pm 
Senior

מצטער, אבל אף אחד לא יביא פחות זרים. אפילו לא זר אחד פחות. זרים יש כמו חול בים, בלי סוף, בליגה הלאומית זרים מרוויחים 3000 דולר בחודש (וראינו שיש שם זרים טובים), והם טובים יותר מ80-90 אחוז מהישראלים. אף מאמן לא יעדיף ישראלי על חשבון זר, גם אם המיסוי אותו הדבר, הוא יעדיף זר כי המבחר פשוט גדול הרבה יותר (על כל שחקן ישראלי יש לך בו נגיד 10-20 זרים) והוא יחשוב שהשחקן יותר טוב (ולפעמים הם כמובן טועים ומביאים שחקנים שלא מספיק טובים, אבל הם תמיד חושבים שהם טובים). המיסוי העודף זה לא מה שמביא לפה יותר זרים, זה מה שמאפשר לקבוצות שאין להם ממש כסף ותקציב להביא זרים יותר איכותיים, וכן גם לתת לישראלים סכומי כסף גבוהים מהיכולת שלהם לא אחת. אם המיסוי העודף יבוטל זה פשוט אומר או שישלמו יותר כסף (בברוטו) לזרים וישאר פחות לישראלים (כמו שאני חושב שיקרה) או שישלמו פשוט פחות כסף לזרים (במקום זרים של 100 אלף דולר, זרים של 70 אלף דולר) והכסף לישראלים ישאר אותו הדבר. ככה או ככה כמות הזרים תישאר אותו הדבר כמו היום (אלא אם ישונו חוקי הזרים לגביי הכמות כמובן), במקרה הטוב (מבחינת הישראלים) הזרים פשוט יהיו פחות טובים מהיום אז אולי יהיה להם יותר קל להתמודד על דקות משחק. במקרה הגרוע (שזה מה שאני חושב שיקרה) יושקע יותר כסף בזרים פשוט וישאר פחות לישראלים שיצטרכו לרדת בשכר שלהם.

אף מאמן או מנהל קבוצה לא מעדיף זר בגלל שאין עליו מיסוי. הוא מעדיף אותו כי הוא חושב (לא תמיד צודק כמובן) שהוא יותר טוב, והמאמנים ימשיכו לחשוב ככה אם גם יצטרכו להביא זרים ב70 אלף דולר או ב50 אלף דולר אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 9:07 pm 
Junior

שמע, כשמשהו עולה יותר, אתה חושב יותר טוב אם להשקיע בו. זה די פשוט.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 9:14 pm 
Senior

זהו שלהחתים זרים לא עולה יותר, להחתים זרים בסכומים של היום יעלה יותר. יש תקציב שחקנים, מותר 4 זרים, ימשיכו להביא 4 זרים. השאלה האם יביאו 4 זרים באותם סכומים ויורידו מהכסף של הישראלים או יביאו זרים זולים יותר. קבוצות שמחתימות זרים עושים את החישוב לפי הברוטו ולא הנטו, אז אם יש להם 100 אלף דולר ברוטו, היום הם מביאים זר בסכום הזה וגם מחר יביאו (במקרה הטוב) זר בסכום הזה. במקרה הרע (מבחינת השחקנים) הם יביאו זר ב120-130 אלף דולר ברוטו, ופשוט ישלמו פחות לישראלים.

אם אתה חושב שיהיה אפילו מאמן אחד שיגיד, כן אני יוותר על זר אפילו ב50 אלף דולר ומעדיף להביא את ליאור שגב בסכום הזה אז לא ממש נראה לי שאתה מבין איך הם חושבים. הם תמיד יחשבו שהם יכולים להביא זרים טובים יותר מהישראלים, המבחר הוא כל כך גדול שאין שום בעיה למצוא כאלה שתחשוב שהם טובים יותר. המבחר מבחינת הישראלים מצד שני, רק יורד משנה לשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 03, 2013 12:16 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
זהו שלהחתים זרים לא עולה יותר, להחתים זרים בסכומים של היום יעלה יותר.

להחתים זרים בסכומים של היום יעלה, ובכן, אותו דבר בדיוק.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 03, 2013 12:30 am 
Senior

אז זהו שלא. כנראה שלא עדיין לא מבין את הדיון בכלל. להחתים זר ב100 אלף דולר היום עולה 100 אלף דולר. אם תבוטל הטבת המס להחתים זר ב100 אלף דולר יעלה בסביבות ה130-140 אלף דולר (לא יודע את החישוב המדויק, אבל בסביבות). ולכן או שימשיכו להחתים זרים בסביבות השכר הזה והתוספת בברוטו תרד בסופו של דבר מהישראלים (כמו שאני חושב שיקרה) או שיתפשרו על החתמת זרים בפחות כסף, בסביבות ה70-75 אלף דולר מקסימום, שיעלה להם כמו שזר עולה היום. ככה או ככה, זה לא ישפיע על כמות הזרים שיוחתמו, אולי על האיכות שלהם. במקרה הרע לישראלים הם ירדו מאד בשכר שלהם כי יהיה פחות כסף, במקרה הטוב הם ישארו אותו הדבר. שום דבר טוב לא יכול לצמוח להם מזה, חוץ מהרגשה שהם דפקו את המערכת כמובן וזה שיגיעו לפה אולי זרים פחות טובים אז יהיה להם יותר קל להתמודד על דקות משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 03, 2013 1:19 am 
Junior

אז זה לא יהיה להחתים זר ב100k אלא ב130k

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 03, 2013 1:20 am 
Junior

איך זה שאף אחד לא העיר על השגיאה שבכתורת?
(הסתדורת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 03, 2013 1:39 am 
Senior

צוד, כנראה שאתה מתעקש להיות ילד קטן ולא להבין מה שאני אומר.

הזרים היום בליגה מרוויחים סביב ה100 אלף דולר (כי רוב הקבוצות לא רוצות לעבור את מדרגת המס). במידה והמדרגה תבוטל, להחתים זרים (כמות) לא יעלה יותר (בצורה שכאילו יחשבו האם להחתים או לא) הברוטו שלהם יעלה יותר. ואז להחתים זרים בסכומים שמחתימים היום יעלה יותר. להחתים זר ב70 אלף דולר נטו, יעלה כמו להחתים זר ב100 אלף דולר היום.

הטענה שלך שיעלה יותר אז יחשבו אם להחתים היא בלי שום בסיס, מכיוון שאף אחד לא יחשוב האם להחתים או לא. פשוט יחליט האם להחתים ב100 אלף דולר את קילנגסוורת או בראדלי ולהחתים ישראלים בפחות כסף (כי נשאר פחות עכשיו) או להחתים איזה רוקי ב70 אלף דולר, ולהמשיך להחתים ישראלים באותו הכסף כמו שמחתימים היום.

אבל אף אחד לא יוותר על החתמה של זר כי משלמים מס עכשיו. השאלה תהיה בכמה כסף מחתימים זר, לא האם מחתימים כזה.

ולכן מה שאתה אמרת, שזה עולה יותר אז חושבים יותר אם להחתים או לא, הדבר הזה לא יתקיים בשום מצב. מאמן תמיד יעדיף להביא את הזר, אם זה ב50, ב70 או ב100.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 03, 2013 8:48 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קוף ירוק כתב:
אני לא יודע אם זה משתלם לשכירים או לא, לא מבין בזה. כן יודע שתקציבי הקבוצה לא יגדלו, כן יודע שקבוצות יעדיפו תמיד לבסס את עצמם סביב הזרים, וכן יודע שאם הזרים יעלו יותר ישאר פחות כסף לישראלים וכשיש פחות כסף השכר שלהם יורד.

כמובן שזכותך לחשוב שפשוט יביאו זרים בחצי מחיר ורמת השכר של הישראלים תישאר זהה... אני לא חושב שיש סיכוי שזה יקרה.

נו אז צר לי, זה בדיוק אותו דבר. אם אתה לא מבין באחד אתה לא מבין גם בשני, ולהיפך...
שוב אני שואל אותך, אני לוקח את שיטתך צעד אחד רחוק יותר. לא רק הזרים פטורים ממס - גם כל הישראלים, פרט לאחד. מה דעתך על מצבו של אותו אחד? לכאורה, לשיטתך, הוא אמור לשמוח. מצבו אפילו עוד יותר טוב ממה שתיארת.
ניקח את זה גם אליך. כל העובדים במקום עבודתך פטורים ממס. רק אתה לא. מה דעתך על זה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 121 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה