סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 1:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אפי הולך הביתה (?)
הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 7:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי , כמובן שניתן לחפור בנתונים ולדייק יותר , אבל נראה לי סביר להשאיר כמו שהם ממוצעי דקות לשחקן ששיחק 80% מהמשחקים , כאשר אנו גם לא בטוחים מדוע הוא לא שותף בשאר המשחקים . זה לא שהשחקנים הנ"ל שותפו בחצי מהמשחקים או משהו כזה .

קוף , זה טבעי שנהיה חלוקים גם בפרשנות מעבר למספרים . כל אחד מתרשם אחרת מעבודה של מאמנים ומהתפתחות שחקנים תחתם. על הנעשה בשרון כמובן שיש לי נקודת מבט שונה אף יותר מעיניים של אוהד .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 03, 2013 9:00 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בוא נתחיל מזה ש-20 דקות במשותף, כשאתה מקצץ 20% נשאר לך 16. זה הבדל גדול כשאתה מחבר דקות של 3 שחקנים יחד (שזה גם סוג של החמצת העיקר כשמדובר בקידום שחקנים. איל שולמן משחק 6 דקות למשחק, הוא לא מתקדם יותר מזה שגם נסטרנקו משחק 6 דקות למשחק...) נמשיך מזה שאור סולומון, למשל, שותף ב-18 מתוך 25 משחקים, זה כבר יותר קרוב ל-70% מהמשחקים, וה-6-7 דקות שלו כבר מתקרבות יותר לכוון ה-4-4.5 דקות למשחק.
וכל זה, בוא לא נשכח, נעשה בתנאים של חוק רוסי עד העונה הזו. כלומר, לפחות 80 דקות חייבות ללכת לישראלים, אז 20 דקות ל-3 שחקנים ביחד (למעשה 15-16) זה לא ממש הרבה, וכמו שהקוף אמר ממש לא בטוח שיותר מקבוצות אחרות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 03, 2013 11:19 am 
Hall of Famer

בא נסתכל על המצב השנה ( ללא חוק רוסי , כלומר למעשה ניתן תיאורטית "להחזיק קבוצה" עם 4 זרים שמשחקים 30-35 דקות כ"א ועוד 2-3 ישראלים שמשחקים 25-30 דקות כל אחד ) .

סולומון + דאוסן = 26 דקות במשחק ( אחרי שהתחשבתי בשני המשחקים שדאוסן החסיר ) .

נעבור על שאר הקבוצות :
מכבי ת"א , ירושלים , חיפה , חולון , ואילת לא משתפות כלל צעירים .
הפועל ת"א ( 44 - טימור ושירן ) , הרצליה ( 17 דקות , בעיקר גיא לביא כי השאר מקבלים דקות בעיקר בתבוסות שנוחלת הקבוצה . את רייס לא החשבתי כי הוא כבר שחקן בכיר עם ניסיון רב יחסית לגילו הצעיר ) , אשקלון ( 15 דקות - רובן דודו שמריז ) , נתניה ( 12 דקות לאריאלי ) , אשדוד ( חדד ודרעי - 5 דקות ) גלבוע ( טישמן - 4 דקות ) .

ניתן כמובן לשנות טיפה את אופי הבחירה ולהכניס גם שחקנים טיפה יותר מבוגרים שזו שנתם הראשונה בליגת העל כמו גל איתן , יועד בית-יוסף וכו' , אבל זה לא ישנה משמעותית את המצב .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 03, 2013 12:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
סבבה, אין לי ויכוח על השנה. רק שלקבוע משנה אחת שמדובר באיזה מקרה יוצא דופן של מאמן שמקדם צעירים דרך קבע זה קצת, ובכן, לא מאד משקף. ארז אדלשטיין כמו שכתבת משתף כמעט פי 2 ממנו בערך, וגם הוא לא עושה את זה כשיש לו ברירות אחרות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 03, 2013 4:32 pm 
Senior

יותר מזה, בו נראה כמה דקות בוסני יתן להם. אני מעריך שלא פחות. זאת כל הנקודה, אפי לא שונה משום מאמן אחר. אם לקבוצה כמו חולון היה את סולומון ודאוסון הם היו משחקים אפילו יותר מאשר בראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 03, 2013 10:49 pm 
Junior

לא רוצה לתפוס צד בדיון, אבל רק לציין ש:
- קשה להשוות לארזשטיין, היות ובשנים האחרונות הוא לא ממש אימן בליגת העל. על כל פנים, לו בטוח יש שם של מקדם צעירים, עם מה שהוא עושה פה בהפועל ובמיוחד מה שהוא עשה פעם בהרצליה עם בורשטיין/גרין/יצחקי.
- להשוות לבוסני גם לא יהיה הגיוני, כי אפי "בישל" לו את הצעירים האלו ועכשיו יש להם ערך של שחקנים טובים ולא צעירים מהבקו"ם. מעבר לזה, שיש להם כבר איזשהו מעמד בהיררכיה של הקבוצה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה