סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 12:43 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מכבי לא תביא עוד שחקן, תותח או לא תותח. חבל על הדיון, תשכחו מזה.
פלאניניץ' הוא הזר השמיני של מכבי העונה, מה שאומר שכל שחקן נוסף שהיה מגיע לא היה יכול לשחק בליגה. אין שום מצב שמכבי תשקיע בשחקן שישחק רק באירופה, ושסיכוי ריאלי ביותר שאחרי פחות מ-20 משחקים ייקח את הצ'ק וילך הביתה.

ולגבי המשחק:
בסך הכל היה משחק כדורסל כהלכתו, שינויים מהירים של מומנטום, מרתק לצפייה בגלל המהפכים וכדורסל טוב לפרקים. אבל אם מכבי הייתה מנצחת זה היה חצי שוד. בדקות שויטוריה הייתה יותר טובה היא שיחקה כדורסל אדיר. בדקות שמכבי הייתה טובה היא בעיקר שיחקה בהתלהבות.
האיבודים של אוחיון באמת מעצבנים במיוחד, כי אלה איבודים של ילד בכיתה ב'. מסירות עצלניות ומזלזלות כאלה. מכבי סובבת סביב היקמן, סמית, אוחיון ואליהו (בעיקר סמית) - וחוץ מהיקמן אף אחד מהם לא הגיע לטופ-16 הזה.

סן אמטריו עם מהלך אחרון באמת גדול. איבד בהטעיה אחת גם את סמית וגם את לנדסברג, חיכה באוויר ששון ג'יימס יעבור (זה היה הדבר הכי יפה בזריקה שלו) ושם אותו בשקט מוחלט.

ופלאניניץ' בסך הכל מותק. שחקן בוסרי עם טעויות של חוסר נסיון, אבל נראה כמו סנטר, הולך כמו סנטר, זז כמו סנטר. אז כנראה הוא סנטר. והמון אנרגיות, מלחמה ורצון. אחרי שפנרבחצ'ה תנצח פה בשבוע הבא והעונה תיגמר מעשית, אני מקווה שנראה אותו יותר ויותר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 12:45 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא אמרתי שמכבי צריכה להביא שחקן עכשיו, אלא שהייתה צריכה בפגרה! עכשיו אין טעם להביא כבר.

ואני יודע שהוא לא היה משחק בליגה, אבל מכבי לא צריכה שחקן לליגה, היא הייתה צריכה ליורוליג. בליגה הגארדים שיש לה מספיק טובים, רוט שלא משחק ביורוליג הוא כוכב בליגה וסמית הוא סופרסטאר... אבל ביורוליג זה היורוליג. ולשם הם היו צריכים להביא עוד גארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 12:47 am 
Junior

דרך אגב, לא ראיתי את המשחק ברצף אז כנראה החמצתי את הפעולה שבגינה לוגן ישב כל המחצית השנייה. בדקות שהוא שיחק הוא היה יותר טוב מאוחיון והיקמן. מה הוא עשה שזיכה אותו בספסל?

הנה גם פיני (ראי) שלא מבין. http://one.co.il/Article/210899.html

יחסית לגרשון, טור די מסודר ולא גיבוב של משפטים שהקשר בינהם קלוש.

נערך לאחרונה על ידי קורובייב בתאריך ו' ינואר 04, 2013 1:05 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 12:48 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה לא משנה. היו מביאים בפגרה, אז היה משחק 16 משחקים ולא 14... לא רואה שום מצב שמכבי מביאה שחקן רק לאירופה ובונה בעצם שתי קבוצות שונות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' ינואר 04, 2013 12:49 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 12:49 am 
מנהל פורום

יש לפלניניץ' בעיה בלקיחת ריבאונד, גארדים לוקחים לו ריבאונד גם מתחת לסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 12:50 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מכבי לא תביא עוד שחקן, תותח או לא תותח. חבל על הדיון, תשכחו מזה.
פלאניניץ' הוא הזר השמיני של מכבי העונה, מה שאומר שכל שחקן נוסף שהיה מגיע לא היה יכול לשחק בליגה. אין שום מצב שמכבי תשקיע בשחקן שישחק רק באירופה, ושסיכוי ריאלי ביותר שאחרי פחות מ-20 משחקים ייקח את הצ'ק וילך הביתה.

ולגבי המשחק:
בסך הכל היה משחק כדורסל כהלכתו, שינויים מהירים של מומנטום, מרתק לצפייה בגלל המהפכים וכדורסל טוב לפרקים. אבל אם מכבי הייתה מנצחת זה היה חצי שוד. בדקות שויטוריה הייתה יותר טובה היא שיחקה כדורסל אדיר. בדקות שמכבי הייתה טובה היא בעיקר שיחקה בהתלהבות.
האיבודים של אוחיון באמת מעצבנים במיוחד, כי אלה איבודים של ילד בכיתה ב'. מסירות עצלניות ומזלזלות כאלה. מכבי סובבת סביב היקמן, סמית, אוחיון ואליהו (בעיקר סמית) - וחוץ מהיקמן אף אחד מהם לא הגיע לטופ-16 הזה.

סן אמטריו עם מהלך אחרון באמת גדול. איבד בהטעיה אחת גם את סמית וגם את לנדסברג, חיכה באוויר ששון ג'יימס יעבור (זה היה הדבר הכי יפה בזריקה שלו) ושם אותו בשקט מוחלט.

ופלאניניץ' בסך הכל מותק. שחקן בוסרי עם טעויות של חוסר נסיון, אבל נראה כמו סנטר, הולך כמו סנטר, זז כמו סנטר. אז כנראה הוא סנטר. והמון אנרגיות, מלחמה ורצון. אחרי שפנרבחצ'ה תנצח פה בשבוע הבא והעונה תיגמר מעשית, אני מקווה שנראה אותו יותר ויותר.

אין מה לומר.
המראה שהוצבה על הקיר ביגאל אלון פינת השלושה מצוחצחת מתמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 12:54 am 
Sophomore

אני טעיתי או שדייויד הלך בכוונה תחילה לאוחיון במהלך האחרון?! אותו אוחיון שמסר פעמיים לידיים של היריב בשתי הדקות הקודמות? אותו אוחיון שלא ידוע כשחקן אחד על אחד גדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 1:08 am 
Hall of Famer

הפסד מבאס לגמרי, הדבר הטוב היחיד שאפשר לקחת ממנו זה את היכולת של פלאניניץ', אם הוא ימשיך ככה, אני מקווה שמכבי תשכיל להחתים אותו לטווח ארוך עם ביי-אאוט רציני כי עושה רושם שהוא אחלה גניבה. אני בעיקר מאוד מאוכזב מבלאט, בתחילת הרבע הרביעי כשמכבי עוד הייתה ביתרון היה רצף של כמה התקפות שבהן היא הצליחה לעצור את הספרדים, אבל בהתקפות של מכבי כל מה שקרה זה שאחד הגארדים לקח את הכדור ויידה שלשה בלי שום תרגיל עם יד של שחקן בפרצוף, אני חושב שמתוך 6-7 התקפות ברצף, כולן חוץ מאחת נגמרו בזריקה טיפשית לשלוש ושם בדיוק התחילה החזרה של קאחה, מה בלאט עשה? שום דבר, לא חילוף, לא טיים-אאוט, כלום. אני לא ממש מחסידיו של לוגאן, אבל ביכולת של הגארדים של מכבי היום, בהחלט היה מקום לתת לו צ'אנס ברבע האחרון, גם פלאניניץ' לא היה מזיק לכמה דקות, אפילו ליד ג'יימס.

עוד אכזבה, אבל יותר קטנה, זה דווין סמית' שפשוט לא נראה טוב, גם ההגנה לא משהו, גם החטיא לפחות 3-4 שלשות טובות, נראה אנמי לחלוטין לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 1:37 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
יש לי הרגשה שדווקא סן-אמטריו מתפוצץ היום עם איזה משחק גדול .

אז הוא היה בינוני סה"כ ולא התפוצץ , אבל סל ניצחון ועוד חטיפה נאה דקה לסיום הן יבול מרשים בכל זאת .

קוף , אין ספק שמכבי בפיגור לא קטן כרגע , אבל לא צריך לסגור עניינים כשנותרו עוד 12 משחקים . הרי ניצחון של מכבי הערב והפסד בויטוריה שקול להפסד בנוקיה וניצחון בספרד . כמובן שלא קל לנצח בספרד , אבל בא לא נסגור את הגולל ( בטח לא לקבוצה שחוזרת מכל בור אפשרי כמו מכבי ) . אם הייתי אוהד מכבי הייתי מודאג הרבה יותר מהיכולת החלשה מאשר מהתוצאות עצמן .

היקמן ממשיך לקבל פה ביקורות כאלו ואחרות , אבל הוא היה מצוין הערב . ג'יימס כרגיל מחזיק את הקבוצה . לא הבנתי למה אוחיון וסמית קיבלו כל כך הרבה דקות במשחק חושך שלהם , בעוד שלוגן היה טוב במחצית הראשונה , ולא קיבל שנייה בודדת בשנייה . בשעה טובה לנדסברג מקבל קרדיט .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 1:42 am 
Senior

שמואלוקי, כמובן שמדובר בשילוב של 2 תוצאות רעות (הפסד ביתי והפסד חוץ במגרש שאתה צריך לנצח אם אתה רוצה להיות במצב טוב לעלות שלב) + היכולת של מכבי שמקשה על המחשבה שהיא תעשה נצחונות גדולים בחימקי, ברצלונה, אולימפייקוס וכו'. ברור שעל הנייר בטח ובטח שעוד אפשרי וזה לא סוף העונה, אבל כשאוהדי מכבי מתייחסים למשחק הזה כמשחק לחיים ולמוות לדעתי זה בגלל שהם מבינים שהקבוצה תתקשה לעשות נצחונות גדולים במגרשים קשים, ויכולה להפסיד גם בבית כמובן (כמו שראינו היום) ואז 2 המשחקים הראשונים היו משחקים שהם היו חייבים לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 1:51 am 
Hall of Famer

אבל אם מכבי כל כך גרועה , אז למה מדובר בשני משחקים "שהם היו חייבים לקחת" ?
מכבי צריכה לשאוף לסיים עם משהו בסביבות ה-50% עם יתרון בהפרשים על הקבוצות האחרות שיהיו בסביבה .
הבה נדבר על משחקי הגומלין ( נשכח מהמשחקים בדרך , הסדר גם ככה לא משנה הרי ) - מספיק שמכבי תנצח את סיינה בדו-ספרתי בהיכל או תנצח בספרד ב-2 הפרש ומעלה , והמצב יהפוך להיות לא כזה טראגי . אם 2 הדברים יקרו ( למרות שברור שהסיכוי לכך לא גדול ) אז מכבי כבר במצב נהדר .
אגב , 2 ניצחונות על בשיקטאש יהיו תיקון מסוים ולא הדבר הכי מובן מאליו , כי הטורקים לא יסיימו את הבית הזה עם 14-0 , והם כן יקחו כמה משחקים שישנו את תמונת הבית במקצת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 2:05 am 
Senior

רוני, דווין סמית' שחקן בינוני לחלוטין. כמו במקרה של אוחיון, הסדרה שלו מול פאנאתנייקוס נראית יותר כמו סטיית תקן מאשר כמו אינדיקציה ליכולת האמיתית שלו. למעשה, הוא קולע השנה בפחות מ-40% מהשדה. כן, גם בלאט אשם שהוא נותן לו לקחת ג'אמפרים מכידרור משל היה נבארו, אבל היי, גם זה לא מצדיק 0 מ-8 מהשלוש מתחילת הטופ 16, חלק נכבד מהזריקות חופשיות לחלוטין. מצד אחד אולי זה מזל שמכבי השאירה אותו, כי עם הקיץ האחרון לך תדע מי היה נוחת פה במקומו. מצד שני, לי אישית לא היו יותר מידי ציפיות ממנו. מן טל בורשטיין(בשיאו) לעניים, והעובדה שבלאט לא מוכן להוריד אותו מהמגרש גם כשהוא לא פוגע רק מראה כמה המצב רע היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 9:45 am 
Sophomore

תומאס הזה כזה נעל בית.נואל פליקס לעניים.לראות אותו מנסה לעשות פוסט אפ זה נורא.
איזה כיף שלפחות יש לנו את פלאניניץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 9:57 am 
Hall of Famer

דווקא יש לו תנועה לא רעה בפוסט. הבעיה היא שהוא חסר כל חוש ריח וכיוון לסל, והוא הוכיח את זה פעם אחר פעם העונה. אבל תנו לליאור אליהו, למשל, את התנועות של תומאס, והוא בהחלט משתדרג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 12:00 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
אי אפשר באמת להתקדם ביורוליג בלי לפחות גארדים טובים ויציבים ולמכבי אין אף אחד כזה (דווקא בגבוהים יש להם יציבות כלשהי).

ומה אתה אומר על ויטוריה? כי כמה שאני לא מחזיק מהקו האחורי של מכבי, אני מעדיף את אוחיון, היקמן, לוגן ודווין סמית' (שיחק גם כגארד) על פני קוק, הוארטל, אולסון וקאוזר.

שחף, ההגדרה של טל בורשטיין (בשיאו) לעניים היא הגדרה מופלאה. קובי ברייאנט למשל הוא מייקל ג'ורדן (בתקופה הגרועה בחייו) לעשירים. בלי קשר לשיאו או תחתיתו, סמית' שחקן יותר טוב משמעותית ממה שהיה בורשטיין.

פלאניניץ' הראה דברים נחמדים, ממש ה"אנטי שרמדיני", תנועה מהירה, פיזיות, נחישות, אתלטיות. אבל לא הראה לי ממש יסודות והדבר שהכי מטריד זה ריב' הגנה אחד ב-20 דקות, כשחלק מהדקות הללו היו ברבע השני כשטאו שיחקה כדורעף מעל הראש של מכבי. הייתי מחכה עוד עם ההחתמה ארוכת הטווח. בדיוק כפי שיעצתי לחבר שבהחלט מבין כדורסל לחכות עם ההחתמה ארוכת הטווח של מלקולם תומאס אחרי המשחק הראשון שלו.

מעבר לזה, מכבי הראתה פגיעות אדירה למשחק של חדירות נמוכים והוצאה לקליעות מבחוץ של הגבוהים. בכלל מכבי נתנה את החדירה אתמול בקלות רבה מדי וזה לקבוצה בלי חודרים מדהימים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 12:09 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קורובייב כתב:
דרך אגב, לא ראיתי את המשחק ברצף אז כנראה החמצתי את הפעולה שבגינה לוגן ישב כל המחצית השנייה. בדקות שהוא שיחק הוא היה יותר טוב מאוחיון והיקמן. מה הוא עשה שזיכה אותו בספסל?

כמו שכבר כתבתי בעבר, לוגאן הוא הגארד המוסר הגרוע שראיתי, הוא לא מסוגל למסור אם יש שחקן בדרך אלא רק מסירות פנויה לחלוטין. אז ברבע השני הזוועתי של מכבי בזמן הריצה של קאחה היתה למכבי מתפרצת של 2 על 1 עם ליאור ולוגאן שבמקום למסור לאליהו לדאנק קל פשוט מסר ישירות לידיים של היריב... עדיין הוא היה צריך לשחק יותר מאוחיון שנתן את המשחק הכי גרוע שלו במכבי.

המשחק הזה החזיר אותי לעבר... ובעבר אני מתכוון לשנות ה-90 הלא עליזות. אני לא זוכר מתי צרחתי על הטלויזיה בזמן משחק לאחרונה (באותו איבוד של לוגאן) ואני לא זוכר מתי מכבי שיחקה כל כך גרוע... לא מסוגלים לתפוס ריבאונד בהגנה, אליהו חוזר לעצמו ולא מכסה את ביילצה בריבאונד או בשלוש (מותק של שחקן דרך אגב), יוגב מוכיח שהוא רק רכז מחליף טוב (25% מהשדה בטופ 16), וכמובן ששוב פעם נותנים לשחקן עם בעיית עבירות לתפור אותם (אולסן שפשוט ידעתי שידפוק עוד שלשה לפני שיצא בחמישית), אבל הקטע שהכי הטריף אותי - אתם משחקים ביד אליהו, אחד מהאולמות הביתיים באירופה, מול קבוצה יחסית צעירה, תלמדו פאקינג לתפוס מומנטום ולסגור משחק!!! סיימו מצויין את הרבע הראשון עם סל על הבאזר ויתרון 3 רק בשביל לתת את אחד מהרבעים השניים הגרועים (אני כבר לא אומר הכי גרוע כי העונה עוד ארוכה). נתנו רבע שלישי מהאגדות והובילו כבר ב-8 בתחילת הרביעי, רק בשביל לתת ליריבה לצלוף 3 שלשות רצופות ולעלות ליתרון (ותודה לליאור) והשיא, חזרו ליתרון 5 משהו כמו 2 או 3 דקות לסיום ושוב לא הצליחו לשמור עליו... פשוט קבוצה גרועה.
ודבר אחרון, בואו נפסיק להשוות את תומאס לבאסטון... לפחות לא החתימו אותו לחוזה רב שנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 12:13 pm 
Hall of Famer

ואני רוצה להגיד משהו על תצוגת האימון של ז'אן טבק.

אפשר לבקר אותו על מה שנראה כ"קפאון" ברבע השלישי, אבל אותי הרשים לראות מאמן שהולך עם המתודה שלו, לא נכנס להסטריה אף פעם ולא זורק שחקנים לספסל בגלל טעות או שתיים. עשה רושם של מאמן מאד שקול, מתוכנן, מחלק דקות, עם תכנית משחק סדורה וחמישיות מובנות. לא בחינם הגיעה ההצלחה שלו בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 2:10 pm 
מנהל פורום

הרבה זמן חיכיתי למאמן צמרת ששיחק בקו הקדמי והנה זה הגיע, אני בדעה שהמאמן הטיפוסי מקפח את הגבוהים ונוטה להשתמש בהם כחוטבי עצים ושואבי מים
קיוויתי שולדה דיבאץ' יהיה הראשון אבל הנה הגיע השחקן השלישי הכי אהוב עלי אחרי דיבאץ' ופוצקו ולקח את האתגר
מסכים עם נדב, הוא היה קר רוח וסיסטמטי, כדאי רק לזכור שהיינו כנראה קצת מסתלבטים עליו אם החדירה של יוגב הייתה נגמרת בפנים, איבוד של יתרון 14 נק' וכו...
אבל היופי בסיסטמטיות שהיא לא מקפצת בבהלה מהפסד כזה או אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 3:22 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
ואני רוצה להגיד משהו על תצוגת האימון של ז'אן טבק.

אפשר לבקר אותו על מה שנראה כ"קפאון" ברבע השלישי, אבל אותי הרשים לראות מאמן שהולך עם המתודה שלו, לא נכנס להסטריה אף פעם ולא זורק שחקנים לספסל בגלל טעות או שתיים. עשה רושם של מאמן מאד שקול, מתוכנן, מחלק דקות, עם תכנית משחק סדורה וחמישיות מובנות. לא בחינם הגיעה ההצלחה שלו בינתיים.

אני רוצה לחלוק עליך בעניין הזה. ה"מתודה" של טבק כמעט עלתה לו במשחק שכבר היה לו בידיים. בקאמבק הגדול של מכבי ברבע השלישי הוא קפא וכפה את המתודה הזאת כשהעלה את קוזייר וחטף את שני הסלים הבאים על הראש שלו מחדירות של היקמן ואוחיון (אאל"ט) ומאיבודים שלו. הוא לא שמר על לאמפה מעבירות כשהוא היה צריך אותו ולו רק בשביל למנוע שבירה מנטלית עוד יותר גדולה מאובדן הסקורר הכי גדול שלו ברגעי המפתח.

אני לרגע לא מתווכח עם האמירה שטבק מאמן מצוין ורואים שהוא בא עם תכנית משחק וקונספציה ברורה (שלעומת מכבי, עושה רושם שהשחקנים שלו אשכרה מבינים מה הוא רוצה אפילו שהוא שם רק כמה שבועות), אבל הוא עשה כמה טעויות של חוסר ניסיון שכמעט עלו לו במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 3:49 pm 
Junior

מדהים איך מקבוצת הסמרטוטים שהפסידה בליטא ב-40 הפרש, ונראתה אומללה ברוב המשחקים, אנו רואים קבוצה נחושה וקשוחה שנראית מצויין, בזכות חילופי מאמנים. השינוי הזה הוא לא פחות מסנסציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 5:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אולי עכשיו שנסיים את הבית עם 4-10 או 5-11 ולא נעלה שלב בייבי פדרמן יגיע למסקנה שאולי כדאי להשקיע קצת בזרים במקום להחתים הרבה זרים בינוניים שמעולם לא שיחקו ברמה הזאת. רק לשם המחשה, אלו מס' הדקות ש-8 הזרים של מכבי שיחקו ביורוליג עד העונה:
לוגאן - 4 עונות, 1,992 דק' ב-75 מש' (26.5 דק'/מש')
סמית' - 2 עונות, 910 דק' ב-35 מש' (26 דק'/מש')
ג'יימס - עונה 1, 118 דק' ב-14 מש' (8 דק'/מש')
היקמן, תומאס, נק"מ, פלאניניץ - 0 עונות/דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 5:33 pm 
מנהל פורום

זורקין, ההערות שלך על הטקטיקה של טבק נראית יותר כמו חוכמה אחרי מעשה ולא משהו שאפשר לחזות מראש
הוא הגביל את לאמפה בדקות כדי להרוויח אותו לדקות החשובות יותר אבל הפולני התעקש לעשות עבירות מטופשות
קוייזר הוא העלה שהשחקנים שהיו על המגרש לא הצליחו לעצור את הסחף, לגטימי לנסות אופצחה נוספת כשאחת לא עובדת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 8:23 pm 
Senior

עמוס, דווין סמית' שחקן טוב בהרבה מבורשטיין בשיאו? באמת? לא ראיתי את זה בשנתיים שלו פה. אני חושב שבכל מה שקשור לשליטה בכדור וגיוון בורשטיין שלפני הפציעות עדיף. מבחינת יכולות אתלטיות יש לסמית' יתרון(לא מדהים), אבל בסך הכל הם שחקנים דומים מאוד. סמית' ברמת יורוליג, הוא, מה לעשות, קלע בינוני משלוש(גם לבורשטיין היו עונות של 40% בליגה שלנו, זה לא מדד) ויכולות הסקורינג שלו, מה לעשות, לא מדהימות. ראינו את זה בשני המשחקים האחרונים. אני אישית הייתי לוקח את בורשטיין לפניו אבל יכול להיות מאוד שזה עניין של טעם אישי. תמיד יש כאלו שיגידו שליד פארקר ושאראס סמית' היה נראה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 8:26 pm 
Hall of Famer

בורשטיין בשיאו בלי שום ספק שחקן התקפה טוב מאשר סמית', בכל פרמטר למעשה. בורשטיין גם היה מוסר טוב יותר. בהגנה הוא כנראה קצת פחות טוב. אף אחד מהם לא קונוס, אבל סמית' מבריק לפעמים, ובורשטיין כמעט לעולם לא. סמית' גם ריבאונדר קצת יותר יעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 9:01 pm 
Junior

היו שתי בייליצות אמש על הפרקט. אחד שנראה כמו סיניור והשני נראה כמו ג'וניור. בכל מקרה, הג'וניור הוא פרוספקט נהדר. בניגוד למאצ'בן , הבייליצה הזה מזכיר לי את קוקוץ' מבחינת הגובה, טווח הזריקה והורדת הכדור לרצפה.

מי יודע להרחיב עליו יותר?

באותה הזדמנות - ערוץ הספורט מארח באכסנייה שלו את שני השרפים, שהיו בעברם מאמני הנבחרות הלאומיות בשני ענפי הכדור המובילים בישראל. האחד גרוע מחבירו, אינם טלוויזיוניים בעליל ונותנים מפגן מביך של פרשנות, שגרומת לי לערוג לימים בהם אלי סהר היה מלהג על למוניקה.

נערך לאחרונה על ידי arielbp בתאריך ש' ינואר 05, 2013 12:53 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, רואה שחורות ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: