סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 8:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 12:42 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שארלוט - קליבלנד. קאבס.
טורונטו - סקטאון. הממ ראפס.
וושינגטון - ברוקלין. נטס.
דטרויט - אטלנטה. הוקס.
ג'יזס, עוד משחקים בין קבוצות פח נגד קבוצות פח? הלאה.

ממפיס - פורטלנד. מעניין, אבל גריזליס.
בוסטון - אינדיאנה. סופסוף משחק מעניין. מקווה שבוסטון תחזור אליה כי המזרח השנה פאתטי. סלטיקס יאללה, או שמא יאללה סלטיקס.
מיאמי - שיקגו. לברון בספק, ולי אין ספק - מיאמי.
אוקלהומה - פילי. דוראנטיה.
מילווקי - יוסטון. וואלה משחק מעניין לדעתי. אני עם הבאקס.
פיניקס - יוטה. לא כזה מעניין, יוטה טיפה מאכזבים לדעתי. ג'אז בכל זאת? נו טוב.
קליפרס - לייקרס. או סופסוף משחק נורמלי. ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שדווקא הלייקרס ינצחו פה במשחק צמוד, ויפתחו איזשהו פתח וצוהר של תקווה שאולי הם יכולים אחרת. שידור ישיר בקדפמ ב-5:30.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 1:37 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

התותח המפוברק כתב:
קליפרס - לייקרס. או סופסוף משחק נורמלי. ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שדווקא הלייקרס ינצחו פה במשחק צמוד, ויפתחו איזשהו פתח וצוהר של תקווה שאולי הם יכולים אחרת. שידור ישיר בקדפמ ב-5:30.

אני מאוד מקווה שזה ג'ינקס בהפוך על הפוך. תתבייש לך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 3:30 am 
מנהל פורום

סליחה ל הבחירה אבל הלכתי על טורנטו סקרמנטו
קאזנס שחקן ענק עם ראש כרוב, הספיק לחטוף טכנית אחרי קצת דחיפות עם אלן אנדרסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 5:17 am 
Hall of Famer

קיירי אירווינג חת'כת שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 5:19 am 
Hall of Famer

וטיי תומאס כל כך לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 5:48 am 
Hall of Famer

דאבל אוברטיים בין הנטס לוושינגטון אחרי שננה השווה להארכה ראשונה שנייה לסיום, ובראדלי ביל משווה להארכה שנייה עם שלשה גדולה, אחרי שג'ורדן קרופורד הרס להם 8 הפרש בהארכה.
ואז מגיע ג'וג'ו וקובר ג'אמפר נצחון עם פחות משנייה לסיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 6:21 am 
Hall of Famer

קליבלנד מנצחת את שארלוט עם תצוגת קלאץ' של קיירי ארווינג. הוואן ליינר על טיי תומאס היה על החטאת דאנק פאתטית בקלאץ'.
בובקאטס: בן גורדון 27, סשנס 20 נק' 6 אס' ו-5 ריב', הנדרסון 17, קמבה ווקר 11 ו-5 אס', טיילור 11
קליבלנד: ארווינג 33 נק' 6 אס' 5 ריב' 5 איב' 4 חט' ו-3 חס', תומפסון 19 ו-13 ריב', מיילס 18

סקרמנטו 105-96 על טורונטו.
ראפס: לאורי 24 נק', אלן אנדרסון 20 נק' (7/17 מהשדה, 2/9 מהשלוש), דרוזאן 14, קלדרון 13, אד דיוויס 11 ו-13 ריב'
קינגס: קאזינס ראש כרוב 31 נק' 20 ריב' ו-4 אס', סלמונס 20, ג'ייסון תומפסון 14 ו-6 ריב', אייזיאה תומאס 11 ו-6 אס'.

ברוקלין מנצחת בדאבל אוברטיים 115-113 מסל נצחון של ג'וג'ו. סלחו לי, אבל עם כל הכבוד לנצחון הזה, ובעונה הזאת זה אמנם לא כזה מתאים להגיד, אבל הנטס קצת הזכירו לי את פתטיקו מדריד. הרבה כוכבים, מעט קבוצה. דרון ויליאמס היה פשוט זוועתי ברבע האחרון + הארכות. חוץ מחדירה אחת היה חלש מאוד. לופז היה בעצם האיש שלהם ברגעים המכריעים. בצד השני, ג'ורדן קרופורד חש את עצמו קובי (או אולי ג'ורדן האמיתי) ופשוט חרבן לוושינגטון את המשחק עם ג'אמפרים על ג'אמפרים ואיבודים טיפשיים.
ויז: ביל 24 נק' (כולל שלשה משווה להארכה שנייה) ו-6 ריב', קרופורד 23 נק' (9/13 מהשדה, 4/5 לשלוש) 6 ריב' ו-6 איב', ננה 20 נק' 6 ריב' ו-4 אס' כולל סל משווה להארכה ראשונה ופאול שישי די מטופש בלוס בול פאול בריבאונד על לופז. וובסטר 14 נק' 5 ריב' ו-4 אס', אוקפור 13 ו-7 ריב', סראפין 1/9 מהשדה.
נטס: לופז 27 נק' 13 ריב' ו-7 איב', דרון ויליאמס 24 נק' (9/23 מהשדה) 10 אס' 7 ריב' ו-4 איב', ג'וג'ו 18, בלאץ' 13 נק' 12 ריב' ו-4 חט'.

דטרויט מנצחת את אטלנטה 85-84 אחרי רגע שיפוט מכריע - אל הורפורד קבר שלשה משווה עם איזה 5 שניות לסיום, עד שבדקו את הריפליי וגילו שהוא דרך עם הבוהן על הקו. הגיע לזריקה אחרונה של אטלנטה (אחרי איבוד מטופש של פרינס), ולו ויליאמס נחסם ע"י דראמונד.
פיסטונס: אוסטין דיי 20 ו-6 ריב', מונרו 18 ו-9 ריב', סטאקי 10, מקסייל 10 ו-10 ריב', דראמונד 6 נק' 9 ריב' ו-2 חס'
הוקס: ג'וש סמית 20, הורפורד 18 ו-15 ריב', לו ויליאמס 17 ו-8 אס', קורבר 10

פורטלנד מנצחת 86-84 בממפיס, אחרי שרודי גיי מחטיא זריקה קשה בסיום.
גריז: ספייטס 22 ו-13 ריב', גיי 19 ו-9 ריב', גאסול 12 ו-8 ריב', דרל ארתור 10, קונלי וטוני אלן 4/17 מהשדה ביחד, 4 אס' ו-5 איב'.
בלייזרס: ווסלי מתיוס 21, היקסון 19 ו-11 ריב', אולדרידג', 15 ו-12 ריב', לילארד 11 נק' 8 אס' 5 ריב' ו-5 איב', באטום 11. היקסון השנה 12.3 נק' 10.8 ריב' למשחק. לא להאמין שהקאבס העבירו אותו תמורת כספי.

בוסטון 94-75 על אינדיאנה, טוב לראות אותם חוזרים, מקווה שישמרו על היכולת הזאת גם להמשך, הפלייאוף במזרח צריך פייט למיאמי.
סלטיקס: גארנט 18 ו-7 ריב', רונדו 18 נק' 7 אס' ו-5 ריב', פירס 13 נק' 6 ריב' ו-5 אס', קורטני לי 13
פייסרס: הנסברו 19, ווסט 10 ו-10 ריב', פול ג'ורג' 4/18 מהשדה, ג'ראלד גרין 1/8 מהשדה.

שיקגו שורדת בזיון שיפוט במיאמי עם 96-89. פאולים שלא נשרקים בצד אחד, נשרקים בקלות בצד השני + פאול ב"ס ומה לא. אבל הבולס קבוצה. ברור שעם סגל לא יציב שכזה הם יעברו עליות ומורדות, אבל אתה רואה אותם משחקים כדורסל קבוצתי בהתקפה, ונותנים הגנה אישית די טובה.
היט: לברון עם כמעט טריפל דאבל 30 נק' (13/16 מהקו) 6 ריב' ו-15 אבוקסיסים (בכיינות לשופטים למי שלא הבין), וייד 22, בוש 14 נק' 5 ריב' ו-5 אס'
בולס: בוזר 27 נק' ו-12 ריב' (6 בהתקפה), נואה 13 נק' ו-12 ריב' (6 בהתקפה), נייט רוב 13, היינריך 10 ו-8 אס' וקצת שטויות במאני טיים, ג'ימי באטלר 8 נק' ו-5 ריב' וריבאונד התקפה מכריע, טאז' גיבסון 5 נק' ו-9 ריב' (5 בהתקפה). הבולס מנצחים 48-28 בריבאונד, כולל 19-4 בריב' התקפה.

אוקלהומה דורסת את פילי 109-85.
ת'אנדר: ווסטברוק 27 נק' 5 אס' ו-6 איב', דוראנט 26 נק' ו-6 ריב', קווין מרטין 16, איבאקה 15 נק' 10 ריב' ו-3 חט'
פילי: ניק יאנג 21, הולידיי 15 ו-9 אס', דורל רייט 11, תדאוס יאנג 10

יוסטון מביסה 115-101 במילווקי דווקא אחרי שפיגרו 11 במחצית. מחצית שנייה 68-43 לרוקטס.
באקס: ג'נינגס 16 נק' (6/15 מהשדה) ו-7 אס', דאנליבי 12, אליס 12 נק' (5/19 מהשדה), איליאסובה 11, אודריך 11, הנסון 11 ו-15 ריב', יודו 10 ו-8 ריב', סנדרס 4 נק' 4 ריב' ו-4 חס'. עוד משחק טוב של ג'ון הנסון, ואני מבסוט עליו. היה שחקן הגנה נהדר במכללות, אולי הכי טוב מלבד אנתוני דיוויס. יהיה נחמד לראות אותו מקבל יותר דקות.
רוקטס: הארדן 29 נק' (2/4 לשלוש) ו-7 אס', דלפינו 22 נק' (6/7 לשלוש), דגלאס 18 (2/6 לשלוש), פאטרסון 18 (3/4 לשלוש), אשיק 13 ו-8 ריב'.

יוטה מנצחת 87-80 בפיניקס.
סאנס: גורטאט 18 ו-11 ריב', דראגיץ' 17 ו-6 אס', דאדלי 16 נק' 6 ריב' ו-5 אס', סקולה 15 נק' 8 ריב' ו-4 אס', טלפייר 10
ג'אז: אל ג'פרסון 21 ו-8 ריב', מילסאפ 19 נק' 10 ריב' ו-5 חט', הייוורד 14, פוי 13, פייבורס 10 ו-9 ריב'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 7:49 am 
Hall of Famer

הקליפרס מטביעים את הלייקרס בדרך ליתרון דאבל דיג'יטס במחצית מלאה אלי הופים וג'אמפר של כריס פול על הפרצוף של קובי עם הבאזר. האמת? זה לא שהקליפרס כאלה טובים כמו שהלייקרס פשוט חלשים בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 8:40 am 
Junior

הצגת הקרוס אוברים המדהימה של כריס פול בערך לכל אורך הרבע השלישי זה ללא ספק המופע הכי טוב שראיתי העונה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 9:45 am 
Hall of Famer

פול פשוט היה נהדר. הקליעה הזאת על הראש של קובי גם בסוף המחצית וגם הדאגר במאני טיים, זה הספציאליטה שלו. מזכיר קצת את הג'אמפ שוט של דויין וייד בימיו הגדולים, רק שוייד ידע לעשות אותו גם מבלטות אחרות, ופול יודע אותו בעיקר מהישר. חוץ מזה קיבלנו את המופע של לוב סיטי, ו-VDN יכול להיות מבסוט שבנצחון על היריבה העירונית הוא השתמש בכל החמישיה מלבד פול בפחות מ-30 דקות למשחק.
אצל הלייקרס אמרתי כבר - הגנה חלשה מאוד, וזה התבטא גם בריבאונד התקפה של הקליפרס. גאסול פשוט לא בעניינים ונראה שהוא כבר חושב על הקבוצה הבאה שבה הוא ישחק. קובי היה קובי, והווארד דווקא נראה שהשתדל יותר, אבל זה לא מספיק. סטיב נאש גם היה טוב, אבל נראה שמשחק בחצי הילוך ומאוד מהסס בהחלטות שלו. בהתקפה המכריעה עבור הלייקרס, הוא החליט לתת את הכדור לקובי עם 5 שניות על השעון, וזה נגמר בזריקה קשה מאוד (שכמעט נכנסה).

סיום 107-102 לקליפרס.
קליפרס: פול 30 נק' 13 אס' ו-6 ריב', גריפין 24 נק' ב-29 דקות, וילי גרין 10
לייקרס: קובי 38 נק' (15/25 מהשדה) ו-5 חט', הווארד 21 נק' (5/11 מהקו) 15 ריב' ו-4 איב', מיקס 14, היל 13 ו-7 ריב', נאש 12 ו-10 אס'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 10:02 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הרבע האחרון בקליפרס-לייקרס היה קשה עד בלתי אפשרי לצפייה, אלא אם אתה אוהד קובי מושבע.

ורק אני שמתי לב לכיתוב ששמו בכבלים לקראת המשחק הזה? לא ברור לי אם לקחו את הטקסט משנה שעברה או שנתנו למישהו באמת חסר מושג (ועם אחוז אלכוהול גבוה בדם) לכתוב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 11:34 am 
Junior

לא היה שרשור באותו יום, אז נשים את זה פה אחרי משחק טוב יותר של גריפין:
הווריורס צוחקים על גריפין על שלשה שפגעה בצד הקרש.
הוסיף מרק ג'קסון אחרי המשחק תגובה על ההצגה שגרמה לשריקת פלגרנט לאזלי:
"He's a great actor," Warriors coach Mark Jackson said of Griffin. "I've seen those Kia commercials."

http://www.usatoday.com/story/gameon/20 ... n/1806345/

תצוגת הריבאונד של שיקגו באמת מרשימה. לנצח 28-4 מתחת לסל שלך ולהוסיף לזה הפסד של 24-19 מתחת לסל של מיאמי. מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 1:37 pm 
Hall of Famer

אני רק שאלה, תותח, כתבת על זה שג'ורדן קרופורד חירב בג'אמפים, ואחרי זה אמרת שהוא קלע 9\13 או משהו כזה. לא נראה לי רע כל כך, שלא לומר אפילו מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 2:08 pm 
Hall of Famer

בינתיים הלייקרס במצב מדאיג במיוחד. הם אולי נראים טוב יותר, אבל בשישה המשחקים מאז שנאש חזר הם במאזן 3-3, כולל הפסד ביתי מביך לפילי שנמצאת בתקופה רעה והפסד במשחק הצהרת כוונות מול הקליפרס. כרגע הם מחוץ לפלייאוף בפיגור של שני משחקים מדנבר ואני חושב שבאמת הגיע הזמן לדבר האם הלייקרס יגיעו לפלייאוף במקום לדון בסיכויי האליפות שלהם. כל עוד הם לא יוכיחו אחרת הם כרגע קבוצת קצה פלייאוף.

ומקבוצת קצה פלייאוף מאד מאכזבת אחת, לקבוצת קצה פלייאוף מאד מאכזבת אחרת, שמשום מה לא מקבלת פוקוס. הסלטקס עם הניצחון הלילה על הפייסרס הצליחו להשתחל למקום השמיני במזרח כרגע. לפני תחילת העונה הסלטיקס הוזכרו בין הקונטנדריות והיו מספיק דיבורים על כך שלא רק שהם לא נחלשו אחרי העזיבה של ריי ריי, אלא שהם אפילו התחזקו. היו דיבורים על רונדו MVP (אמנם ברוח גבית מאד חזקה של סימונס, אוהד בוסטון, שלמרות הפאסון המקצועי שהוא מתחיל לקבל בזמן האחרון, הוא עדיין עיתונאי עם הבנת כדורסל של אוהד) והמון אופטימיות. אז כרגע קורטני לי וג'ף גרין שתי התוספות שהיו אמורות להיות משמעותיות לא אפקטיביים, ג'ייסון טרי, השחקן שטענו שייתן לבוסטון יותר מאשר אלן, לא רע, אבל גם לא משמעותי מדי ובניגוד לאלן קולע באחוזים נמוכים והבעיה העיקרית היא פול פירס שנראה שהגיל תפס אותו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 2:20 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אני רק שאלה, תותח, כתבת על זה שג'ורדן קרופורד חירב בג'אמפים, ואחרי זה אמרת שהוא קלע 9\13 או משהו כזה. לא נראה לי רע כל כך, שלא לומר אפילו מצוין.

שמע, בגלל שהמשחקים משוחקים במקביל, אני לרוב מנסה לתפוס את המשחקים במאני טיים, ככה שזה מה שאני רואה בעיקר.
במקרה של קרופורד, זה בעיקר ההארכה הראשונה שהם הובילו כבר ב-8 עם 1:27 לסיום. פער של 3-4 סלים.
משם - איבוד כדור לג'רלד וואלאס ופאול (כמעט ב"ס), החטאת ג'אמפר, שתי החטאות עונשין והחטאת ג'אמפר. כל זה ב-53 שניות. בהארכה השנייה איבוד כדור והחטאת שלוש קשה עם הבאזר.
בקיצור, 8 פעולות רעות (7 אם תרצה להוציא החוצה את הפאול) רצופות במאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 2:57 pm 
Hall of Famer

עמוס, אני ראיתי את הסלטיקס כמה פעמים העונה ואני לא מבין למה דווקא נפלת על פירס שנותן עונה כמעט זהה לעונות הקודמות שלו ובסופו של דבר ממשיך לעשות את שלו בצורה הכי עקבית וסולידית שאפשר. לסלטיקס יש כרגע כמה בעיות, אחת היא שרונדו, גם בעקבות כמה פציעות, די האט מהכושר המצויין שהוא היה בו בתחילת העונה. השנייה היא שטרי וגרין מאוד לא יציבים, יש להם משחקים טובים מאוד לצד משחקים פשוט זוועתיים ואת לי שפשוט לא תורם כלום. בעייה נוספת היא הקו הקדמי, ברנדון באס נראה פשוט זוועה (עשה לנו מארק בלאונט, המנוול), ווילקוקס פצוע, מיליצ'יץ' עזב, מלו עוד לא בשל, קולינס לא רלוונטי מול כל מי שהוא לא דווייט הווארד, אנדרו ביינום ואולי עוד אחד או שניים בליגה (וגם מולם, הוא רלוונטי לכמה דקות ולא יותר), מה שמשאיר את סאלינג'ר, שדווקא מאוד הרשים אותי בדקות שהוא מקבל. הוא עדיין עושה טעויות של רוקי ומקבל מעט קרדיט מדוק, אבל פר-דקה הוא בעיני הגבוה השני הכי טוב של הסלטיקס אחרי גארנט לטעמי, ובפער לא קטן.

וכמובן, הבעייה הכי גדולה של הסלטיקס עד עכשיו זו ההגנה, אולי זה עוד ישתפר עכשיו כשבראדלי חזר, אבל כל עוד גארנט לא על הפרקט זה נראה רע מאוד מבחינת ההגנה בצבע, וגארנט באופן טבעי משחק פחות מ-30 דקות לערב. בכל מקרה, אני בהחלט יכול לראות את הסלטיקס משתפרים לקצב של 45-50 ניצחונות בסופו של דבר אם הסגל המשלים יתחיל לתרום בצורה קצת יותר עקבית, כשבפלייאוף כרגיל יגיע השיפור האוטומטי כשגארנט ופירס יתחילו לשחק 35-37 דקות לערב במקום ה-29-33 שהם משחקים היום והרוטציה תתהדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 4:50 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע איזה משחקים אתה ראית של פירס, אבל עקבי הוא לא ממש. קח את החודש האחרון. לפירס היו 4 משחקים בלבד מעל 20 נק', אבל כל אחד מהם היה משחק משחק. 40 נק', 35 נק', 34 נק' ו-27 נק'. אם ניקח את שאר המשחקים של החודש הזה הוא עמד על ממוצע של 15 נק'. הממוצע של פירס הוא לא מדהים העונה, רק שיש לו כמה משחקים של פיקים שבהם זה פול פירס בשיאו.

כשרונדו נפצע, המאזן היה אמנם יותר טוב, אבל עדיין זה היה 7-8 ובשולי הפלייאוף במזרח. זה לא שהם היו במצב טוב, אך הפציעה של רונדו הפילה אותם. אני לא רואה מצב שבו הסלטיקס לא יגיעו לפלייאוף, אבל כרגע בעיני הם מאד רחוקים מלהיות קונטנדרים ובוודאי רחוקים מהתחזית של התמודדות על הטופ במזרח בעונה הרגילה כפי שקראתי לא מעטים לפני תחילת העונה, או אפילו האמירה שהם קבוצה יותר טובה מהעונה הקודמת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 5:06 pm 
Hall of Famer

אתה יכול להסתכל על זה ככה, ובאותה מידה אתה גם יכול להגיד שהוא לא הגיע לדאבל-פיגרס רק פעם אחת העונה וגם בעונה שעברה היו לו את המשחקים של ה-30-40 נק' פעם-פעמיים-שלוש בחודש כשביניהם גם משחקים של 10-12-14 נק'. בסך הכל את התרומה שלו הוא נותן ובעיני הוא רחוק מאוד מלהיות הבעייה של הסלטיקס השנה.

כמו שכתבתי, היכולת של רונדו היא רק אחת הבעיות וממש לא החמורה מביניהן, שתי הבעיות הגדולות הן תפקוד הגבוהים (אני מקווה שישתפר עם החזרה מהפציעה של ווילקוקס ושיפור מסויים לאורך העונה של סאלינג'ר ואולי גם באס, מה גם שבפלייאוף גארנט ישחק 35+ דקות לערב, לא 29 כמו שהוא משחק עכשיו) וההגנה, אף אחד מהן לא בלתי פתירה בעיני, בטח שלא כשהקבוצה משחקת באינטנסיביות של פלייאוף. אני אחזור שוב על מה שאמרתי, אם בוסטון מגיעה בריאה ובכושר לפלייאוף היא יכולה לנצח כל סדרה, היא בטח שלא פייבוריטית לאליפות, אבל היא כן יכולה לנצח כל אחת מהקבוצות שנחשבות לטובות יותר ממנה ובעיני זו לא תהיה הפתעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 11:07 pm 
Junior

ראובן כתב:
הרבע האחרון בקליפרס-לייקרס היה קשה עד בלתי אפשרי לצפייה, אלא אם אתה אוהד קובי מושבע.

לחילופין, זה אחד הרבעים המותחים והמעניינים לצפיה, אלא אם כן אתה שונא קובי מושבע. אני הולך לצפות בו שוב ממש עכשיו.
ראובן כתב:
ורק אני שמתי לב לכיתוב ששמו בכבלים לקראת המשחק הזה? לא ברור לי אם לקחו את הטקסט משנה שעברה או שנתנו למישהו באמת חסר מושג (ועם אחוז אלכוהול גבוה בדם) לכתוב אותו.

:lol: מצאתי את עצמי משהו כמו 2 דקות בוהה בניסיון להבין למה הם התכוונו.

אז אחרי שהלייקרס ספגו 87 נקודות ב3 רבעים, פאו גאסול סופסל והלייקרס חזרו מפיגור 17 בפתיחת הרבע האחרון (87-71) לפיגור 2 נקודות (99-97) דקה לסוף. כלומר ספגו רק 12 נק' ב11 דק' בלי גאסול. שחקן אחד יכול להרוס הגנה של קבוצה שלמה, בקלילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 11:27 am 
Junior

FLASH כתב:
ראובן כתב:

לחילופין, זה אחד הרבעים המותחים והמעניינים לצפיה, אלא אם כן אתה שונא קובי מושבע. אני הולך לצפות בו שוב ממש עכשיו.

הנה דוגמה יפה לאיך שני אנשים כותבים דבר והיפוכו ובכל זאת מחזקים את אותה טענה בדיוק.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k. ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה