סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 10:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כספי בדרך לטרייד?
הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 10:14 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
http://sports.walla.co.il/?w=/175/2603574

מה אתם חושבים על כספי? ברמה טובה לNBA?
לעניות דעתי כן, אבל הוא צריך מאמן שידע איך להשתמש בו, שמשתמש יותר בשיטות "אירופאיות" וסומך יותר
על איך שחקן משחק בצורה קבוצתית ופחות על מהלכים אישיים של שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כספי בדרך לטרייד?
הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 10:31 pm 
Freshman

כתבה הזויה ביותר.
קשה לי להאמין שיש קבוצה שבאמת רוצה לעשות טרייד כדי לקבל את כספי, אלא רק אולי כחלק מעסקה יותר גדולה.
אולי עוד מעט ידווחו על משדר מיוחד בו כספי יספר לאן הוא החליט לקחת את הכשרון שלו.

עם כבר מדברים על מאוכזבים, מה קורה עם ג'רמי פרגו? גם הוא מיובש בקליבלנד?
די חבל, כי הוא באמת שחקן עם פוטנציאל נבא מסוים, בטח בקבוצת פח כמו קליבלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 10:54 pm 
Senior

פארגו דווקא בזמן הפציעה של ארווינג נכנס לחמישיה והעמיד ממוצעים מרשימים יחסית עם כמה משחקים גדולים. סה"כ עונתי הוא על 20 דקות בממוצע וכמעט 9 נק'. חלק גדול מזה כאמור בגלל איזה חודש שארווינג היה פצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 11:01 pm 
Sophomore

כספי מיצה את עצמו ומאמין שהוא יחזור שנה הבאה לאירופה.
כרגע הוא באחת הקבוצות הכי גרועות, בעמדה שהם ממש צריכים, והוא עדיין לא יותר ממחליף שלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 1:23 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה נראה לי או שמאז שכספי אמר בראיון שהוא מחכה בציפייה לסוף השנה לראות מה ערכו בשוק החופשי, הוא לא משחק יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 1:32 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עכשיו קראתי את הכתבה, ווואו בחיים לא קראתי כל כך הרבה הנפצות... אבא של עמרי, סליחה, מקורביו באמת חושבים שהמאמן מנסה לשכנע את ההנהלה להעביר את עומרי בטרייד ושמבקשים תמורתו בחירת דראפט גבוהה? במקסימום הוא יעבור תמורת בחירת סיבוב שני. אין לא ערך יותר בליגה מעבר להיותו ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 1:41 am 
Sophomore

אני עצמי לא כל כך מחזיק מאמינותו של אוהד גרינוולד, בכל מקרה בלי קשר לכתבה כספי נושא מעניין לדיון.
ברור שכספי לא איזה סופר סטאר שקבוצות ירדפו אחריו, אבל בכל מקרה זה מספיק מכובד גם להיכנס לטרייד באחת הקבוצות האלה
גם אם הוא לא המטרה העיקרית. הייתי אומר שכל עוד הוא לא קיבל הזדמנות אמיתית אז אי אפשר לקבוע שבטוח שהוא לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 8:41 am 
Sophomore

בכלל הזוי מה שקורה בקליבלנד. רק 8 שחקנים משותפים הלילה במשחק, בליגה שהאינטנסיביות בה היא גדולה.
לא יודע אם כספי שחקן נ.ב.א לגיטימי, אבל אני בהחלט סבור שהוא ראוי לצ׳אנס נוסף ואחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 9:39 am 
Hall of Famer

8 שחקנים זה לא משהו מאוד נדיר. לא שכיח, גם לא סטנדרטי, אבל לא נדיר.
האמת שמה שבאמת הזוי זה שאין לו בכלל גבוהים מחליפים - ליבינגסטון ודיון וייטרס הם גארדים, ולוק וולטון סמול פורוורד.
אני חושב שבמוקדם או במאוחר ביירון סקוט יפוטר, והפעם לא בגלל ריב עם הרכז, אלא בגלל שהוא עולה יותר מדי כסף לקבוצה בלי שאיפות פלייאוף. הוא הגיע במטרה להשאיר את לברון בקליבלנד, וברגע שזה לא קרה, לא רואה כ"כ טעם במאמן כזה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 10:45 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שהכתבה הזו מוכיחה את הדבר הפשוט - הבעיה של כספי בNBA היא לא רמתו המקצועית. אני גם זוכר כמו צ'רלס, שמאז הראיון ההוא כספי נמצא בDNP קבוע.

בכל אופן, זה הטקסט המגוחך ביותר שקראתי מאז הכתבות של אברהמי על עמית תמיר כדבר הגדול הבא בNBA. סביר להניח שעובר גם אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 12:37 pm 
Freshman

ראובן כתב:
אני חושב שהכתבה הזו מוכיחה את הדבר הפשוט - הבעיה של כספי בNBA היא לא רמתו המקצועית. אני גם זוכר כמו צ'רלס, שמאז הראיון ההוא כספי נמצא בDNP קבוע.

בכל אופן, זה הטקסט המגוחך ביותר שקראתי מאז הכתבות של אברהמי על עמית תמיר כדבר הגדול הבא בNBA. סביר להניח שעובר גם אותן.

וואוו, מישהו פנטז על עמית תמיר כדבר הגדול הבא בNBA???
אתה יכול למצוא את הכתבה? נשמע מבדר.

באותו עניין, נחשו מי אמר על מי את הטקסט הבא:
"הוא כישרון מדהים. יש לו אתלטיות נהדרת, הוא חוסם מצוין, ריבאונדר טוב, מאוד מאוד כשרוני. הוא עוד ישתפר בעתיד, ומפחיד לראות לאן הוא יכול להגיע. אנחנו מדברים מדי פעם מחוץ למגרש, הוא בחור מאוד נחמד, והדבר הכי מדהים אצלו זה שהוא מקשיב לך. נתתי לו גם כמה טיפים משלי, עזרתי לו קצת, ואת כל מה שאמרתי לו, ושאחרים אמרו לו, הוא יישם ישר במשחק".

התשובה: עמית תמיר על דוויט הווארד http://www.nrg.co.il/online/3/ART/751/348.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 12:46 pm 
Junior

אני זוכר שזה לא רק היה עמית אברהמי, אלא הייתה איזו תקופה שכולם חיפשו על מה לכתוב וכנראה מישהו סיפר להם שיש ישראלי שמשחק כדורסל מחוץ לגבולות.
מאז, "עמית תמיר עושה חייל בליגת במכללות ומכוון הכי גבוה שאפשר" היה המצע של המון אתרים.
באותה תקופה הייתי בסביבות גיל 10-11 ובן הגיל הזה שלא מתעניין מספיק מעבר לצריכת תקשורת ישראלית, שלא מכיר דבר נוסף אליה, זה היה נשמע כאילו הוא הפרוספקט מדהים שרק מחכים שיגיע לגיל המתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 1:39 pm 
Hall of Famer

גם על ישראל שיינפלד אמרו דברים דומים. אז אמרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 1:58 pm 
Hall of Famer

עמית תמיר שיחק במכללת קאל בקונפרנס הפאק-10, אחד מששת הקונפרנסים החזקים שיש. עם קליפורניה (ג'ייסון קיד, למונד מארי) משחקות גם UCLA, אריזונה, סטנפורד, וושינגטון. תמיר נתן קריירת קולג'ים מצויינת והיה אחד מכוכבי קליפורניה ושחקן טוב מאד בקונפרנס. הוא בשום פנים ואופן לא היה אמור להיות הדבר הבא באן.בי.איי, אבל הוא בהחלט היה על הרדאר של הקבוצות בדראפט. לפי מה שסופר לי, בוושינגטון חשבו לקחת את תמיר בתחילת הסיבוב השני, אבל ג'ון פיטר ראמוס, שנחשב כישרון סיבוב ראשון נפל לידיים שלהם וכך הם לא לקחו את תמיר.

ראובן, הכתבה הזאת לא מוכיחה שום דבר, מעבר לכך שגרינוולד ישב עם מישהו ממשפחת כספי ופשוט העתיק את כל מה שאמרו לו. ראיון דומה עם יעקב בוזגלו על בנו היקר ייתן לך תחושה שריאל ובארסה רק מחכים לכישרון הנדיר הזה, אבל עניינים שלא קשורים לרמתו המקצועית מונעים ממנו להגיע לשם.

נאש, כספי נמצא בליגה כבר 4 עונות. הוא שיחק 232 משחקים, מתוכם 94 בחמישיה (40.5% מהמשחקים שלו) והוא קיבל 22.5 דקות לממוצע בקריירה שלו. להגיד שהוא לא קיבל הזדמנות אמיתית זה מגוחך. אני חושב שלכספי היה כל המזל שיכול להיות בעולם לשחקן. מבחינה מקצועית אולי הקבוצות שהוא היה בהן לא מתאימות לסגנון המשחק האידיאלי של כספי, אבל הן היו אידיאליות מבחינתו לקבלת צ'אנס. בשתי הקבוצות העמדה שלו הייתה דלילה וגם הקבוצות סבלו מפציעות כך שהוא קיבל את הצ'אנס הכי טוב בעולם להיות על המגרש ולדקות ארוכות. בשני המקרים כספי לא הוכיח את עצמו ובשני המקרים הוא גם הצליח לאבד את חינו בעיני המאמן. הייתי אומר שאחרי 4 שנים שבהן הוא קיבל הרבה דקות משחק בכמה וכמה סיטואציות שונות, המקום שבו הוא נמצא עכשיו הוא עדות ליכולת שלו ולא איזה אנטישמיות שטבועה במאמני האן.בי.איי.

אבל הכתבה משעשעת. אני בהחלט יכול לחשוב על כספי ויועציו (כולל לירון פנאן, שם דבר באן.בי.איי) יושבים בחדר בשעות לילה מאוחרות ותוהים האם עדיף לו לבחור בממפיס או במינסוטה.

המשפט הכי משעשע בכתבה היה - "אחרי שנים בקבוצות חלשות, חסרות אספירציה, כמו הקינגס והקאבאלירס, כספי ומקורביו חשים שהגיעה העת להשתדרג. בתקופה האחרונה מנסות ממפיס וקליבלנד לרקום טרייד גדול, שבמקור אמור היה לכלול את כספי ואת אנדרסון ורז'או (שנפצע לאחרונה ברגלו)."

מפה אתה צריך להבין שהטרייד נרקם כי כספי הוא מטרת הטרייד לא פחות מורז'או, שבמקרה העונה מציג יכולת שיא ומוליך את הליגה בריב'. מה שנחמד זה שבממפיס רודי גאיי מקבל 36 דקות וכספי שמחפש דקות משחק יצטרך להילחם על 12 דקות מול המחליפים האחרים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 2:24 pm 
מנהל פורום

כספי וורז'או מזכיר את הסיפור על העכבר והפיל שרצים יחד ביער, העכבר מסתכל אחורה ואומר לפיל בגאווה "תראה כמה אבק אנחנו עושים"
כספי פשוט צריך להפסיק לרטון מתחת לשפם ולזיין ת'מוח, הוא שחקן רוטציה לגטימי בחלק לא קטן מקבוצות האן בי איי לא יודע האם הוא נולד עם שתן בראש או שאבא שלו משתין לו לתוך האוזן אבל מאז שהוא פלט את ההשטות על זה שהוא ידבר חזק (וזה פורסם בעיתונוות האמריקאית) כפריי אייג'נט בקיץ הקרוב, מאז אותה אמירה מטופשת הוא לא רואה מגרש
גם בקינגס היה לאגו שלו היה חלק גדול בזה שהוא לא שם
ההשוואה שעמוס עשה לבוזגלו מאוד נכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 2:54 pm 
Hall of Famer

תמיר היה במכללות בדיוק בתקופת שיא היורוהייפ, תקופת הסקיטשווילים, מיליצ'יצ'ים אבל גם נוביצקי אחד שהצית את הדמיון של כל ג'י אם בליגה. וכמה נוח זה שיש שחקן 6-10 כזה עם יד רכה מבחוץ שמשחק גם במכללה לא רעה, קליפורניה? אממה, לתמיר לא הייתה יכולת מינימאלית של הורדת כדור לרצפה והעונה האחרונה שלו הייתה פחות טובה (זו שבה שיתף פעולה עם ליאון פואו, אפרופו שמות עלומים). אם לתמיר היה כדרור ברמת עומרי כספי, הוא היה נבחר בדראפט.
לא שזה עזר במשהו לאליהו או יותם הלפרין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 3:10 pm 
Hall of Famer

דווקא כדרור, תותח? לא רואה במה זה היה עוזר לו כי כל קבוצת NBA חפצת חיים הייתה קונסת אותו ב-10,000$ בכל פעם שהוא מהרהר על כידרור. תמיר היה יכול להכנס לליגה על תקן מאט בונר או בריאן סקלבריני, גבוה שיכול לעלות מהספסל, לתת קצת אנרגיה, לקלוע שלשה או שתיים ולא להיות חור גדול בהגנה ובריבאונד. אז את הצד של הקליעה מבחוץ והסייז היה לו, את כל הצדדים שכוללים כל מה שקשור בלהשקיע ולעבוד קשה, שזה אומר, אנרגיה, ריבאונד והגנה, פשוט לא היה לו, מה גם שהוא היה איטי להחריד (עודף משקל אולי?).

לגבי כספי לממפיס כחלק מעיסקה של ורז'או, נשמע לי מופרך לחלוטין, ממפיס צריכה לשפר את העומק שלה בקו האחורי, בעיקר שוטינג-גארד מהספסל שיכול להיות סקורר יציב ולהוביל את הסקנד-יוניט הדי בינוני שלה, היא לא תבזבז נכסי טרייד על ורז'או כדי שיחלוק דקות עם גאסול וראנדולף ובטח שלא תעביר את גאסול תמורתו. ובכל מקרה, אם יהיה טרייד כזה ואם כספי יהיה מעורב בו, זה כמובן כפילר ולא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 4:22 pm 
מנהל פורום

עמוס, מה שאמרת שהיא מוכיחה זה בדיוק הבסיס לטענה שלי. סביר להניח שדיבורים מהסוג הזה יש לא רק לגרינוואלד אלא גם לאנשי קליבלנד, וזה מסביר מצוין למה הוא סופסל. מי רוצה לשמוע משחקן רוטציה ממורמר כמה הגיע הזמן שלו להשתדרג וכמה הוא בכושר טוב ורק המאמן הנבלה לא נותן לו לשחק?

אני אנסה לחפש את הכתבה על עמית תמיר, אם כי אני מראש מתנצל שהגזמתי קצת בניסוח. מה שכן, היה שווה בשביל לקבל את הציטטה שפלטיאל הביא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 4:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
כספי וורז'או מזכיר את הסיפור על העכבר והפיל שרצים יחד ביער, העכבר מסתכל אחורה ואומר לפיל בגאווה "תראה כמה אבק אנחנו עושים"
כספי פשוט צריך להפסיק לרטון מתחת לשפם ולזיין ת'מוח, הוא שחקן רוטציה לגטימי בחלק לא קטן מקבוצות האן בי איי לא יודע האם הוא נולד עם שתן בראש או שאבא שלו משתין לו לתוך האוזן אבל מאז שהוא פלט את ההשטות על זה שהוא ידבר חזק (וזה פורסם בעיתונוות האמריקאית) כפריי אייג'נט בקיץ הקרוב, מאז אותה אמירה מטופשת הוא לא רואה מגרש
גם בקינגס היה לאגו שלו היה חלק גדול בזה שהוא לא שם
ההשוואה שעמוס עשה לבוזגלו מאוד נכונה

בדיוק. אני דווקא מוצא קווי דמיון בין כספי לשחר פאר - עוד ספורטאית ישראלית מובילה שהגיעה לטופ על הטיקט של משקיענית ופייטרית ונופלת על ענייני תקשורת עם מאמנים ופה גדול (וכמובן כישרון לא מספק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 4:53 pm 
מנהל פורום

שחר פאר לא הגיעה לטופ על שום טיקט, למעט העניין הזניח הזה של לנצח משחקים. ולהבדיל מכספי, הנפילה לא יכולה להיות מוסברת במאמן אנטישמי או סיטואציה לא נכונה, אלא פשוט בכך שהיא הפסיקה לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 4:54 pm 
Hall of Famer

אז זהו, שאני לא חושב שכספי איבד את המקום שלו בגלל רטינות. אני חושב שכספי איבד את המקום שלו, התחיל לרטון ואז נשלח לחלוטין לקצה הספסל. המקום של כספי גם בקליבלנד וגם בסאקטאון בעיני נקבע בשל היכולת המקצועית שלו יותר מהכול, שמה לעשות, לא מספיק טובה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 5:19 pm 
מנהל פורום

לפחות במקרה הזה היה מתאם חשוד מאוד בין הראיון שהוזכר כאן והסיפסול המוחלט שלו. בכל אופן, גם אתה מסכים שהרטינה גרמה לקבורה המוחלטת שלו.

מה כספי שווה מקצועית אני לא יודע, אבל לפי המספרים זה נראה לפחות כמו 5 נקודות ב15 דקות בקבוצה מחורבנת. יש מספיק שחקנים שזו התרומה שלהם והם שחקני רוטציה לגיטימיים. מה שהוא נותן עכשיו זה הרבה הרבה פחות מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 5:21 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
דווקא כדרור, תותח? לא רואה במה זה היה עוזר לו כי כל קבוצת NBA חפצת חיים הייתה קונסת אותו ב-10,000$ בכל פעם שהוא מהרהר על כידרור. תמיר היה יכול להכנס לליגה על תקן מאט בונר או בריאן סקלבריני, גבוה שיכול לעלות מהספסל, לתת קצת אנרגיה, לקלוע שלשה או שתיים ולא להיות חור גדול בהגנה ובריבאונד. אז את הצד של הקליעה מבחוץ והסייז היה לו, את כל הצדדים שכוללים כל מה שקשור בלהשקיע ולעבוד קשה, שזה אומר, אנרגיה, ריבאונד והגנה, פשוט לא היה לו, מה גם שהוא היה איטי להחריד (עודף משקל אולי?).

כן, דווקא כדרור. שוב, יורוהייפ. כל גבוה שיודע להטיח שלשות ב-35% באימון אישי והוריד פעם כדור לרצפה במשחק 3 על 3 בספורטק היה נחשב פרוספקט שחייבים לשים עליו יד, ע"ע פאבל פודקולזין, אנדריוסקביצ'יוס, נמניה אלכסנדרוב, מיליצ'יץ', סקיטה ושות'. ככה זה, כשיש נוביצקי אחד, אנשים מהר מאוד שכחו שיש גם את הקית ון הורנים של העולם ואפילו גרועים מזה. ברור לי שזה טיפה סלט, אבל העקרון די נכון.
בתקופה ההיא לא היה קיים סקלבריני וגם לא בונר. סקלבריני הגיח טיפה מאוחר יותר במשחק גמר מזרח טריפל אוברטיים עם 4/4 לשלוש.
בסופו של יום, תמיר הפך בקליפורניה בעונה האחרונה לפרוטוטייפ הצפוי של הגבוה הלבנבן שפוחד ממגע, לא עושה הגנה, לא לוקח ריבאונדים ויוצא החוצה לזרוק שלשות. בגלל שלא היה לו כדרור היה מספיק לשים עליו שומר אחד על אחד בשביל שלא יהווה איום על הסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 6:06 pm 
Hall of Famer

את האמת אני לא יודע אם הרטינה גרמה לקבורה מוחלטת שלו, לא עקבתי אחרי זאת. יכול להיות שכן. אבל הנפילה במעמד שלו, גם בעונה שעברה וגם בעונה הזאת לא קשור להתנהלות מחוץ למגרש, אלא ליכולת שלו במגרש. יכול להיות שאת החותמת הרשמית נתנה הרשימה. אף אחד לא מחפש שחקן קצה רוטציה שגם רוטן ולא מקבל את התפקיד שלו.

אתה מודד את היכולת של כספי לפי מספר הנק', אבל זה לא עובד ככה. כספי הוא שחקן שמשיג נק', זאת יכולת בדיוק כמו כל יכולת על המגרש. הוא יכול להיות חלש מאד, אבל את ה-5 נק' ומעלה שלו הוא ישיג לא משנה מה. אבל זה לא משקף את היכולת הכללית שלו. את ההגנה, את העובדה שההגנות לא ממש מתייחסות אליו, את האחוזים בהם הוא משיג את הנק', את יכולת המסירה ועוד ועוד.

כששחקן הוא רוקי, נסלחים לך הרבה דברים, אבל כן רוצים לראות התקדמות. מכספי לא ראינו התקדמות מאז עונת הרוקי שלו, ואפילו הליכה אחורה. וזה קרה בשתי קבוצות ולא באחת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 6:12 pm 
מנהל פורום

מה הקשר לכידרור?

אפילו אם היכולות ההתקפיות של תמיר היו עילאיות, כמו שציינת - הוא לא עשה הגנה ולא לקח ריבאונד. זה היה עניין ידוע לכל עוד לפני שהלך למכללה, וזה הפך אותו לנון-סטארטר ברמת NBA (במידה רבה גם לרמת הליגה הישראלית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 128 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה