סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:03 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 10:35 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
rony כתב:
הפסד מבאס לגמרי, הדבר הטוב היחיד שאפשר לקחת ממנו זה את היכולת של פלאניניץ', אם הוא ימשיך ככה, אני מקווה שמכבי תשכיל להחתים אותו לטווח ארוך עם ביי-אאוט רציני כי עושה רושם שהוא אחלה גניבה.

זה גם מה שאמרו על מלקולם תומאס אחרי משחק וחצי (לא זוכר אם פה או בפורום צהבת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 10:42 pm 
Senior

השם של סמית' כשומר אישי מבריק הגיע אחרי שסוני ווימס תפס מולו ערב די רע. האמת שמעבר לזה לא ממש היו לו מאצ' אפים נוספים להוכיח אותו לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 11:39 pm 
Sophomore

אני חושב שרומיין סאטו יחלוק עליך בעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 11:46 pm 
Junior

סמית' שומר אישי טוב מאוד. פיזי, עירני, חכם. מסוגל להוציא שחקן יריב לגמרי מהמשחק (בלייק שילב, למשל בסיבוב הראשון). מצד שני גם החסרונות שלו מוכרים. הוא בעצמו לא סקורר מספיק עקבי למרות שהוא לא מתקפל הגנתית גם בערבים שהוא לא קולע, הוא כן נכנס לעיתים למוד פסיבי מדי. במשחק באיטליה, למשל, דיויד מוס (שחקן דומה מאוד בתכונות, סקורר פחות טוב אבל שומר יותר טוב מסמית') עשה לו בית ספר.

לגבי נמניה בייליצה - קוקוץ' הוא אכן ההשוואה שהוא קיבל גם בגילאים צעירים יותר (וגם בודירוגה, אם כבר נכנסים לזה, אבל זה נכון לכל פורוורד סרבי שהראה יכולת להוריד כדור לרצפה וקצת אינטיליגנציית משחק). הקריירה שלו התפתחה לכיוונים קצת אחרים בנתיים. בויטוריה הוא התחזק מאוד, העלה מסה והתקרב למעשה יותר לעמדה 4 מאשר ל2-3 שחשבו שהוא אולי יהיה. הוא קלעי טוב אבל לא יציב, שומר טוב מאוד והידיים הארוכות שלו נותנות לו יתרון רציני כשחקן כנף. אני בדרך כלל באופוזיציה בניתוחים כאלה כי מבחינתי הכישרון עצמו הוא חשוב אבל משני בניסיון לחזות איך ומתי שחקן יתפתח. לבייליצה, לעניות דעתי בלבד, אין את האופי המתאים להפוך לכוכב על באירופה. הוא כן שחקן מצוין כבר עכשיו ולדעתי יתן פחות או יותר את אותם הדברים באירופה וגם באן.בי.איי.

מלקולם תומאס היה צריך להיות משוחרר בפגרה לדעתי אבל חוסר הודאות עם קיינר מדלי לא אפשרו למכבי לעשות את זה. זה לא שחקן שישאר כאן בעונה הבאה ובנתיים עושה רושם שהוא בדרך הבטוחה להפוך לגבוה רביעי ברוטציה כבר העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 1:21 am 
Junior

guyancho כתב:
אני חושב שרומיין סאטו יחלוק עליך בעניין.

גם רודי פרננדז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 1:10 pm 
Junior

דייבי האמרה שתומאס בדרך הבטוחה להפוך לגבוה רביעי היא ללא משמעות אמיתית בשטח, כיוון שבמכבי גם גבוה רביעי מקבל כמות ניכרת של דקות בגלל הרוטציה הרחבה. גם אם הוא יקבל פחות דקות מפלאניניץ' הוא עדיין יגרד את ה 20 דקות למשחק. מעבר לזה, אני לא בטוח שזה יקרה כל כך מהר, כי נראה שהמאמן שלך מאוד מחבב את תומאס, בניגוד לקיינר-מדלי למשל.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 2:06 pm 
Junior

יכול מאוד להיות, אם כי סביר להניח שהמגמה מסוף הסיבוב ותחילת הטופ16 תמשך - רוטציות קצרות ומהודקות הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 8:41 pm 
Hall of Famer

בייליצה ( שהיה אכזבה לא קטנה בשתי העונות הקודמות שלו בקאחה ) אכן עשה שיפור גדול העונה , אבל המשחק האחרון לא ממש משקף שכן עד אליו הוא עמד על 8/34 ( 24% ) לא מרשימים במיוחד מעבר לקשת .
מה שהרשים אותי בניהול של טבק הוא השימוש הנרחב בספסל - סה"כ 10 שחקנים משותפים 15 דקות ומעלה ( וזה עוד כשקאבזס פצוע ) . אני חושב שזו דרך חכמה מאוד לנהל כך קבוצה שיש לה לרוב 2 משחקים קשים בשבוע , וגם ללא איזה כוכב בולט .
הקו האחורי של קאחה אכן לא מרשים מדי , אבל האיכות שיש להם בעמדות 3-4 ( סן-אמטריו , נוצ'יוני , נמניה בייליצה , ולאמפה ) בהחלט מחפה במשהו על כך .

אגב , אפשר גם לשאול את רומל בק מה הוא חושב על ההגנה של דווין סמית ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 9:05 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
קוף ירוק כתב:
אי אפשר באמת להתקדם ביורוליג בלי לפחות גארדים טובים ויציבים ולמכבי אין אף אחד כזה (דווקא בגבוהים יש להם יציבות כלשהי).

ומה אתה אומר על ויטוריה? כי כמה שאני לא מחזיק מהקו האחורי של מכבי, אני מעדיף את אוחיון, היקמן, לוגן ודווין סמית' (שיחק גם כגארד) על פני קוק, הוארטל, אולסון וקאוזר.

קודם כל ממש לא חושב שהקו של מכבי עדיף על זה של ויטוריה, שכחת להוסיף לקו הזה גם את סן אמיטריו (שחקן שלדעתי טוב מכל השחקנים של מכבי בקו האחורי) שהוא בעצם המקבילה של סמית.

ומעבר לזה, קאחה זאת עוד דוגמא לעניין הזה. קאחה היא לא קבוצת מובילה ביורוליג, היא בקושי עלתה שלב, החליפה מאמנים ומאז בעזרת מומנטום מצוין היא מצליחה להציג יכולת שהיא מעל ומעבר. אתמול בו נזכור הם ניצחו את מכבי מסל ניצחון ביום רע מאד של מכבי סה"כ.

בסופו של דבר מדובר בקבוצות דומות ברמה שווה שלשניהם יש בעיה קשה בקו האחורי ועם זה מאד קשה להתקדם רחוק ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 10:18 pm 
Hall of Famer

לא שכחתי להוסיף את סן אמטריו, כי הוא משחק כסמול פורוורד. בדיוק כפי שלא הוספתי את לנדסברג שמשחק בעמדת הסמול פורוורד או את נוצ'יוני שחולק עם סן אמטריו את עמדת הסמול פורוורד בויטוריה. ואני גם לא הייתי מעדיף את לאפייט, איבי ג'אבר, דריידן, קאוקינאס ומרקו פופוביץ' על הקו האחורי של מכבי וז'אלגיריס היא בהחלט קבוצת צמרת העונה.

לא שאני אומר שהקו האחורי של מכבי הוא טוב והבעיה היא רק בקו הקדמי. למכבי יש בעיה גם מקדימה וגם מאחורה. בעיני הקו הקדמי הרבה יותר בעייתי אם מדברים על להגיע רחוק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 10:20 pm 
Senior

מה בדיוק סמית משחק? סמית לא שיחק במכבי דקה כ2, הוא משחק רק בעמדה 3 ואפילו 4 (כמו במשחק האחרון).

למכבי לדעתי אין שום בעיה בקו הקידמי והיא לא הפסידה אף משחק השנה בגלל נחיתות בולטת בפנים. הקו הקידמי שלה ממש לא מבריק, אבל אליהו וג'יימס (שזה בערך הקו הקידמי עד היום) מצליחים להתמודד בכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 10:59 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מכבי לא תביא עוד שחקן, תותח או לא תותח. חבל על הדיון, תשכחו מזה.
פלאניניץ' הוא הזר השמיני של מכבי העונה, מה שאומר שכל שחקן נוסף שהיה מגיע לא היה יכול לשחק בליגה. אין שום מצב שמכבי תשקיע בשחקן שישחק רק באירופה, ושסיכוי ריאלי ביותר שאחרי פחות מ-20 משחקים ייקח את הצ'ק וילך הביתה.

אם כבר משחקים בנדמה לי אז הצרחה (בתנאי שהחדשים מוחתמים לפחות עד עונה הבאה) של נק"ם ותומאס בהנדריקס ו תיוס במקרה הרע לא תפגע במכבי בליגה הישראלית ובתרחיש סביר תועיל.
קו קידמי של דארקו\ג'יימס בחמש ו אליהו\תיוס בארבע הוא לא נחות משל אף קבוצה אחרת ואפשר אפילו לטעון שהוא החזק בליגה.
לשנה הבאה יש לך
קו קידמי של דארקו\ג'יימס בחמש ו הנדריקס\תיוס בארבעת אליהו לפח. ששוב לדעתי נד בין אפור ויעיל עם אפסייד מג'יימס, תיוס ו דארקו.
אולי כספי יצטרף ל שלוש ארבע (לא סובל אותו, הוא נותן תחושות של קובי בלי הקבלות).
אוחיון ישאר או יוחלף ב מקל, יותם בכל מקרה לא הייתי שם עליו יותר 400.
היקמן אחלה מחליף להשאיר.
ותוכל לרכז את כל מאמציך בלשדרג את הקו האחורי.
שוה הנ"ל בכאילו כי אין סיבה לקבוצה של תיוס להחליף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 05, 2013 11:04 pm 
Hall of Famer

הנ"ל גם כרוך בהוצאה של הרבה מזומנים ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 1:54 am 
Hall of Famer

זהו, שבמשחק מול ויטוריה סמית' שיחק בעמדה מספר 2 לצד לנדסברג בסמול והיקמן או אוחיון בעמדת הרכז.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 2:04 am 
Senior

אז זהו שלא... קודם כל מי שמשחק כ2 בהרכב כזה הוא לאנדסברג ששיחק כ2 גם בחיפה. דבר שני, ההרכב הזה לדעתי כמעט ולא דרך על הפרקט אם בכלל (אני לא זוכר כל דקה ודקה אז לא מוכן להתחייב), אתה כנראה פיספת שבדקות שההרכב של סמית + לאנדסברג שיחקו ביחד רוב הזמן זה בכלל היה כשסמית שיחק בעמדה 4! לא בעמדה 2, בעמדה 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 10:16 am 
Senior

כל הזרים חוץ מפלאניניץ׳ צריכים להגיד ביי ביי. זו הקבוצה הגרועה ביותר של מכבי בעשור וקצת האחרונים. לוקחת בקלות את זו של ארויו ופישר. המשכיות מנסים להשיג עם סגל שרץ טוב, לא עם קבוצה שמשחקת ככה. כן, גם שחקן ״יציב״(=בינוני ואפור) כמו דווין סמית׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 10:58 am 
Hall of Famer

שחף, למה שון ג'יימס, הזר הכי טוב של מכבי העונה בפער גדול, צריך להגיד ביי-ביי? בעיני הוא הוכיח את עצמו כגבוה טוב גם לרמות הגבוהות של אירופה וצריך להישאר. גם היקמן ממש לא צריך לעזוב, הוא פשוט צריך לשנות תפקוד, גארד ראשון מהספסל תפור עליו. לגבי סמית' אפשר להתווכח, אבל אני חושב שהוא נכס וממש לא בינוני כמו שאתה מנסה להציג אותו, השאלה היא מה מבקשים ממנו, הוא לא שחקן שמוביל קבוצה, הוא שחקן שאמור להיות שחקן משלים מעולה שנותן הגנה, ריבאונד ותופר שלשות, להיות סקורר מרכזי הוא לא יכול. לוגאן לא מספיק טוב כמובן, גם נק"מ ותומאס (למרות שתומאס צעיר ואולי עוד יהיה שחקן בעתיד, ראינו ממנו ניצוצות מעניינים בתחילת העונה, אבל זה לא מספיק בשביל להשאיר אותו). פלאניניץ', לפחות בפרספקטיבה של 3 משחקים, בהחלט צריך להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 11:08 am 
Sophomore

מה אתם חושבים על ההשואה של סמית' אל וואנטרפול ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 12:20 pm 
Senior

רוני, אני מזכיר לך שלפני שלוש שנים מכבי לא השאירה שחקן שהוכיח את עצמו הרבה יותר מג׳יימס, פישר. אני חושב שג׳יימס ממש לא שווה למכבי את ה-800k שיציעו לו בקיץ כנראה באירופה, בדיוק כמו שמכבי מצאה מחליפים להנדריקס ופישר היא תמצא גם לו מחליף. אגב, גם מול קבוצה עם גבוהים לא מדהימים כמו קאחה ראינו מצויין למה ג׳יימס לא מתאים להיות סנטר ראשון בקבוצה ששואפת רחוק. לגבי סמית׳ והיקמן, מכבי לא יכולה, לדעתי, להמשיך להשקיע כסף בזרים שהם שחקנים משלימים. סמית׳ הוא כזה. צריך 3 זרים מעולים ועוד 2 טובים. לא 7. סמית שחקן בינוני ברמ״ח איבריו. ראינו את זה בתצוגות הנגרות שלו בשנה שעברה, שהגיעו גם ליד שחקנים טובים מלוגאן והיקמן(לאנגפורד ופארמר) להוציא סדרה שבה גם הוא וגם אוחיון נראו רמה אחת מעל מה שהם באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 1:04 pm 
Hall of Famer

מול קאחה ראינו מצויין... מה בדיוק? שהוא נתן 8 נק' באחוזים טובים, 10 ריב' ו-3 חס'? זה בעינייך מראה שהוא לא מתאים לרמות הגבוהות? אולי ה-14 ו-9 שהוא נתן מול מלאגה? ומה עם ה-22 נק' ב-9/9 מהשדה ו-12 ריב' מול סיינה בחוץ? ג'יימס הראה העונה מול הקווים הקידמיים הכי איכותיים שמכבי פגשה שהוא כן סנטר לרמות הגבוהות של היורוליג, אלא אם כן אתה מצפה מהסנטר הפותח שלך שייתן יותר מ-10 נק' (ב-70% מהשדה ו-80% מהקו, כן?), 6 ריב' וחסימה וחצי למשחק בפחות מ-800K לעונה.

יכול להיות שבהמשך הטופ 16 נראה דברים אחרים, אבל עד עכשיו הוא בהחלט הראה שהוא שווה את הכסף שהולכים להציע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 1:16 pm 
Sophomore

זה לא משנה.ג'יימס מסיים חוזה.משנה הבאה המס עליו עולה.אני מניח שהוא גם ירצה שדרוג בחוזה החדש.בקיצור לא רואה אותו ממשיך.
פשוט לא שווה להשקיע בו כלכך הרבה כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 1:17 pm 
Senior

זה דוגמא יפה לזה שיש דברים שלא רואים בסטטיסטיקה. או שכן. החגיגה של קאחה בריבאונד נניח. או חוסר הפיזיות של ג׳יימס. ושוב, אני מזכיר את פישר שנתן עונה לא פחות טובה, כולל 80% מהשדה ברבע הגמר מול פרטיזן ולא נשאר במכבי. ג׳יימס בולט על רקע העליבות של רוב הזרים האחרים. אי אפשר להיות עבד של סטטיסטיקות ולהתעלם ממה שרואים על המגרש. לחגוג על תרח זקן כמו תומאס רס לא ממש משנה את זה בעיני, בדיוק כמו שה-26 נקודות של פישר מול ציבונה לא הפכו אותו לאחד הסנטרים הטובים ביורוליג. מה גם שמסורתית, שחקנים נוטים לעשות סטטיסטיקות יפות בקבוצות מסריחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 1:41 pm 
Hall of Famer

מי אמר שבגלל שפישר לא קיבל הצעה ג'יימס לא יקבל? מה הקשר?
2 שאלות - האם מקיצועית הוא ראוי להשאר. נראה לי שרובנו נסכים שכן.
שאלה שניה - בכמה כסף ראוי שישאר וזה תלוי בשוק בקיץ. לא יודע כמה הוא יקבל עדיין ונצטרך לחכות.
בינתיים אפשר להתווכח מי מקצועית לא ראוי להשאר.
מה לגבי פניני? נשאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 1:47 pm 
Hall of Famer

jack the ripper כתב:
זה לא משנה.ג'יימס מסיים חוזה.משנה הבאה המס עליו עולה.אני מניח שהוא גם ירצה שדרוג בחוזה החדש.בקיצור לא רואה אותו ממשיך.
פשוט לא שווה להשקיע בו כלכך הרבה כסף

העונה הנוכחית היא לא החמישית שלו בארץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 1:51 pm 
Hall of Famer

guyancho כתב:
מה אתם חושבים על ההשואה של סמית' אל וואנטרפול ?

בדיחה, לפני הפציעה וואנטרפול היה אחד הסמול פורוורדים הטובים שאני אישית ראיתי באירופה, וכנראה אחד מהסווינגמנים החכמים שבהם. מוסר בחסד, ריבאונדר, שומר. אז נכון - קצת איטי וגם בשיאו לא הסקורר הכי גדול בעולם, ועדיין סקורר טוב בשתי רמות מסמית'. זכור לי שבעונה שלפני הפציעה שלו בצסק"א, הוא שיחק יחד עם פפלוקאס, והמספרים שלו בכל שלוש הקטגוריות העיקריות (נקודות, ריב', אס'), היו קצת יותר טובים משל היווני. אני מזכיר את זה בעיקר כי השניים תפקדו בתפקידים די דומים. מנהלי משחק גבוהים, באותה קבוצה.
האיש היה פנומן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: