סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 12:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 1:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נדמה לי שהחישוב הוא לפי חודשים, התקנה מדברת על 48 חודשים. וכיוון שעונה היא לא שנה מלאה, אלא רק 9-10 חודשים - גם העונה החמישית ממוסה ב-25%. אבל האמת היא שאיבדתי קצת את הכוון בכל תקנות המס למיניהן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 2:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אין לי כוח לצלול כרגע בחקיקה הרלבנטית, אבל ההגיון הפשוט אומר שזה לא סביר. זה שההסדר בין הקבוצה לשחקן מחלק את השכר על 10 חודשים, לא מחייב לעניין המס. מס מחושב לפי שנים. ואני מניח שגם לעניינים קרובים, כמו קיומם של יחסי עובד-מעביד, למשל, זה מחושב לפי שנים (אחרת אתה יכול לומר שבכלל אין כאן רצף - ואז כל עונה מתחילה את הספירה מחדש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 2:14 pm 
Hall of Famer

שחף, אני ראיתי את כל המשחקים של מכבי השנה, כן, יש קבוצות שחוגגות מתחת לסל של מכבי, אבל אני ממש לא רואה בג'יימס אחראי עיקרי לעניין הזה, בעיניי חוסר התרומה המוחלטת מהעמדה 4 ברמה ההגנתית ובריבאונד הוא הרבה הרבה יותר משמעותי והופך את מכבי לתלויה באופן קריטי בעזרה של הגארדים לריבאונד (מה שכמובן מקשה על מכבי לצאת מהר להתקפות), כשהם עוזרים אז המצב סביר, כשהם משאירים את ג'יימס לקחת ריבאונד לבד כשתומאס ואליהו מסתכלים עליו בעיני עגל, אז היריבות חוגגות בריבאונד.

בכל מקרה, אתה חושב שתמצא סנטר יותר טוב מג'יימס בסכומים יותר נמוכים ממה שהוא הולך לקבל? בסכומים שג'יימס מקבל אתה תשיג רק חתולים בשק, אתה יכול ליפול על כל מיני ג'ף פוט שישוטטו על המגרש בחוסר מעש או מצד שני על כל מיני מצ'באנים שאולי מוכשרים אבל לא תמיד יסתדרו במערכת של מכבי או כל מיני הד-קייסים כמו סופו שאתה אפילו לא יודע מה הוא יביא לך בכל ערב. ג'יימס נותן למכבי עד עכשיו תפוקה יציבה וטובה בדקות מוגבלות והוא מוביל את היורוליג במדד פר-דקה. הוא לא מושלם ואנחנו עוד לא יודעים איך הוא יסתדר מול כל מיני צסק"א או בארסה, אבל בעיני הוא עד עכשיו השחקן הכי טוב של מכבי והאחרון שצריך להחתך מהסגל הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 2:56 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
guyancho כתב:
מה אתם חושבים על ההשואה של סמית' אל וואנטרפול ?

בדיחה, לפני הפציעה וואנטרפול היה אחד הסמול פורוורדים הטובים שאני אישית ראיתי באירופה, וכנראה אחד מהסווינגמנים החכמים שבהם. מוסר בחסד, ריבאונדר, שומר. אז נכון - קצת איטי וגם בשיאו לא הסקורר הכי גדול בעולם, ועדיין סקורר טוב בשתי רמות מסמית'. זכור לי שבעונה שלפני הפציעה שלו בצסק"א, הוא שיחק יחד עם פפלוקאס, והמספרים שלו בכל שלוש הקטגוריות העיקריות (נקודות, ריב', אס'), היו קצת יותר טובים משל היווני. אני מזכיר את זה בעיקר כי השניים תפקדו בתפקידים די דומים. מנהלי משחק גבוהים, באותה קבוצה.
האיש היה פנומן.

שתי רמות טוב יותר? הגזמת.. הסטט' שלו לא ממש מסכימה עמך...
10 נק' בממוצע בעונת השיא של הזכיה בפראג עם אחוזים מזוויעים לשלוש. מה שכן הבחור אכן ידע למסור.
סמית קלעי טוב יותר ולטעמי לא נופל ממנו בריבאונד או בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 3:13 pm 
Senior

בסכומים שג׳יימס מרוויח כרגע אין ספק שהוא כנראה האופציה הכי טובה. אבל השאלה היא האם הוא כזה גם כשעולים לרמות מחיר של 800k ומעלה. לדעתי לא. גם הנדריקס ופישר נתנו תרומה דומה מאוד ומכבי לא התקשתה למצוא להם מחליפים. אני לא חושב שג׳יימס, שחקן בלי פוסט אפ וממש לא פיזי, הוא כזה ששווה לשים עליו מיליון דולר או משהו באיזור. סטטיטיקה היא לא חזות הכל. אלא אם אתה מביא את לורבק שיאייש את עמדה 4, ומשום מה אני ממש לא רואה את זה קורה. בסופו של דבר ג׳יימס הוא חלק מאחת הקבוצות הגרועות והמשעממות שראיתי ממכבי בעשור וקצת האחרונים, וזה לא ממש משנה בעיני אם הוא צריך להיחתך ראשון(המקום הזה שמור לתומאס האפסי) או אחרון. אם אתה טוען שסופו של העונה הראשונה וגם תחילת השנייה לא היה טוב יותר מג׳יימס, כנראה שאתה רואה דברים שאני(או אף אחד אחר) לא רואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 3:27 pm 
Hall of Famer

אורן כתב:
אין לי כוח לצלול כרגע בחקיקה הרלבנטית, אבל ההגיון הפשוט אומר שזה לא סביר. זה שההסדר בין הקבוצה לשחקן מחלק את השכר על 10 חודשים, לא מחייב לעניין המס. מס מחושב לפי שנים. ואני מניח שגם לעניינים קרובים, כמו קיומם של יחסי עובד-מעביד, למשל, זה מחושב לפי שנים (אחרת אתה יכול לומר שבכלל אין כאן רצף - ואז כל עונה מתחילה את הספירה מחדש).

מאחר ומדובר על נתין זר ותקנה מיוחדת לבעלי מקצועות מסויימים, נראה לי דווקא הגיוני מאד. כמו שאמנת כפל המס מדברת על מספר ימים בשנה (לאו דווקא ברצף), וימים שהוא לא עובד בהם לא נחשבים לצורך עמידתו או אי עמידתו בסף שנקבע שם. אותו דבר פה.

עריכה: הנה המשפט הרלוונטי:
"הוראות אלה [כלומר, הקלת המס ל-25%] לא יחולו על הכנסה מעיסוק בספורט של ספורטאי חוץ שהופקה לאחר שהפיק בישראל הכנסה כאמור במשך למעלה מארבעים ושמונה חודשים".
כלומר מדובר בספירה של חודשים ולא שנים, ורק כאלה שהפיק בהם הכנסה בישראל. כלומר רק במהלך העונה ולא בפגרה. ככה אני מבין את זה לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 3:43 pm 
Hall of Famer

אבל כאן כן יש משמעות לרצף - זה כל העניין. במקום שבו סופרים תקופות בדידות מצטברות זה נאמר, בד"כ, במפורש. זו גם הפרשנות המקובלת שתמצא באתרי מיסוי שעוסקים בזה - שהכוונה לאבע שנים.

פרשנות אחרת, אגב, פותחת פתח לטריק פשוט מאוד שיביא לכך שספרטאים זרים ייהנו מההטבה לנצח - שישלמו להם רק פעם בשלושה חודשים (או פעם בעונה).

השאלה כמה תלושים קיבלת לא משנה. מה שמשנה זה כמה זמן ארכה המחוייבות החוזית שלך לקבוצה. כך אני מבין את זה.
במקרה של שחקן שחתם בכל פעם על חוזה לעונה אחת, בקבוצה אחרת, ובקיץ שיחק בפורטו-ריקו, באמת יש שאלה מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 3:46 pm 
Hall of Famer

כמו שאני מבין את זה, השאלה היא לא התלושים אלא הזמן בגינו הופקה ההכנסה. כשאתה מפיק תלוש פעם בשלושה חודשים, עדיין ההכנסה הופקה על פני שלושה חודשים של עבודה. לא כך הדבר בפגרה, שבה לא מתבצעת עבודה.
אני יכול לתת דוגמה - למיטב ידיעתי קלי מקארתי לא שילם מס מלא בעונה החמישית שלו בארץ, בדיוק מאותה סיבה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' ינואר 06, 2013 3:49 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 3:48 pm 
Hall of Famer

הכנסה מופקת גם בזמן חופשה שנתית וגם בימי מנוחה שבועיים. אם השחקן ביחסי עבודה עם הקבוצה, ההכנסה שלו מופקת גם בפגרה (אני מהמר גם שהקבוצות משלמות דמי ביטוח לאומי ומס בריאות על תקופות הפגרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 3:50 pm 
Hall of Famer

אני בספק, אבל יש פה מומחי מס גדולים ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 4:17 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
בסכומים שג׳יימס מרוויח כרגע אין ספק שהוא כנראה האופציה הכי טובה. אבל השאלה היא האם הוא כזה גם כשעולים לרמות מחיר של 800k ומעלה. לדעתי לא. גם הנדריקס ופישר נתנו תרומה דומה מאוד ומכבי לא התקשתה למצוא להם מחליפים. אני לא חושב שג׳יימס, שחקן בלי פוסט אפ וממש לא פיזי, הוא כזה ששווה לשים עליו מיליון דולר או משהו באיזור. סטטיטיקה היא לא חזות הכל. אלא אם אתה מביא את לורבק שיאייש את עמדה 4, ומשום מה אני ממש לא רואה את זה קורה. בסופו של דבר ג׳יימס הוא חלק מאחת הקבוצות הגרועות והמשעממות שראיתי ממכבי בעשור וקצת האחרונים, וזה לא ממש משנה בעיני אם הוא צריך להיחתך ראשון(המקום הזה שמור לתומאס האפסי) או אחרון. אם אתה טוען שסופו של העונה הראשונה וגם תחילת השנייה לא היה טוב יותר מג׳יימס, כנראה שאתה רואה דברים שאני(או אף אחד אחר) לא רואה.

סופו בשיאו בוודאי שטוב יותר מג'יימס, אבל בניגוד לג'יימס שעד עכשיו מופיע לכל משחק העונה כמו שעון, סופו היה יום עסל ויומיים בסל, בטח ובטח בעונה השנייה שלו. בהנחה ששניהם עולים אותו הדבר, אני מעדיף את התרומה היציבה והטובה בסך הכל של ג'יימס (שהוא שחקן הגנה וריבאונדר הרבה יותר מסופו, אם כבר דיברנו על בעיות ריבאונד) מאשר את הרכבת הרים עם סופו שיום אחד הוא סופרסטאר ויום אחד הוא נזק מוחלט. מה גם שאם דיברנו על תפוקה מול הקבוצות הגדולות של אירופה, זה לא שסופו בדיוק כיכב מולן באופן כללי, היו לו משחקים סבירים ומשחקים גרועים, אבל לא זכור לי אף משחק ממש טוב שלו מול אחת הגדולות באירופה, אולי אחד בהצלבה מול קאחה בעונה הראשונה, וגם זה בערבון מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 4:29 pm 
Junior

sir charles כתב:
אולי עכשיו שנסיים את הבית עם 4-10 או 5-11 ולא נעלה שלב בייבי פדרמן יגיע למסקנה שאולי כדאי להשקיע קצת בזרים במקום להחתים הרבה זרים בינוניים שמעולם לא שיחקו ברמה הזאת. רק לשם המחשה, אלו מס' הדקות ש-8 הזרים של מכבי שיחקו ביורוליג עד העונה:
לוגאן - 4 עונות, 1,992 דק' ב-75 מש' (26.5 דק'/מש')
סמית' - 2 עונות, 910 דק' ב-35 מש' (26 דק'/מש')
ג'יימס - עונה 1, 118 דק' ב-14 מש' (8 דק'/מש')
היקמן, תומאס, נק"מ, פלאניניץ - 0 עונות/דקות

כל זמן שיהיו פריירים שיקנו את הסחורה הזו, וכרגע נוקיה מפוצץ והמנויים אוזלים כמו בימי פיני הגדולים, אל לך לצפות שיהיה שינוי כלשהו, אולי רק לרעה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 4:31 pm 
Senior

shachaf78 כתב:

רק תיקון אחד. מכבי לא "לא ממש התקשתה למצוא מחליפים להנדריקס ופישר", היא התקשתה מאד. מכבי השנה החתימה את שארמדיני ב600 אלף דולר בשביל להחליף את הנדריקס, והחתימה את פופס (ואחריו הביאה את תומאס) להחליף את סופו. ג'יימס במקרה היה שם להנות מהטעויות של מכבי בניסיון להחליף את הנדריקס. ככה שלפחות לגביי הנדריקס הם מאד התקשו להחליף אותו.

לגביי פישר, אם אני לא טועה זה לא שפישר לא הושאר במכבי, הוא קיבל הצעה ממי שהייתה אחת מהקבוצות העשירות באירופה בסכומים מעבר ליכולת של מכבי. מה גם שבעונה השנייה שלו הוא היה הרבה פחות טוב ביורוליג והקבוצה הפסידה את האליפות. ועדיין ההצעה מאחת מבכירות אירופה הגיע אליו. וגם הנדריקס על פי הדיווחים כבר קיבל ממכבי הצעה של 800-850 אלף דולר, אבל עזב להצעה משמעותית גבוה יותר בסופו של דבר.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך א' ינואר 06, 2013 4:32 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 4:31 pm 
Senior

יציב או לא, סופו נבחר לסנטר העונה ביורוליג בעונה הראשונה שלו, נתן תצוגות מצויינות מול ברצלונה, ריאל וגם מול קאחה. בססטיסטיקה לא רואים את הדאבל טימס שסופו משך שפינו את בלו ופניני לזריקות חופשיות לחלוטין. מצטער, סופו של העונה הראשונה היה נכס וג׳יימס הוא... עוד סנטר שנותן מספרים נחמדים בקבוצה גרועה. כמו שרמדיני בלובליאנה לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 4:32 pm 
Sophomore

גרינוולד מתעלה על עצמו, שזה לכשעצמו דבר קשה, ומגבב שטויות ומביא נתונים שסותרים את הטענותיו

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2603944

השקל תשעים שלי,

מכבי סובלת מעליות וירידות קיצוניים במהלך המשחק. מול הקבוצות הישראליות זה לא משנה כי היריבות לא יכולות לנצל את התנודות החריפות ברמה.

בניגוד לקבוצות קודמות, אפילו הלא מוצלחות שבהן, אין למכבי שחקן אחד על אחד ברמה גבוהה ובצירוף המחסור במשחק פוסט אפ, ההתקפה העומדת, שגם כך זו נקודת תורפה של בלאט, נראית כמו כלום ושום דבר.

אני טוען מתחילת העונה שלנדסברג הוא השחקן אחד על אחד הכי טוב בקבוצה ולכן הנוכחות שלו על המגרש קריטית. אבל, הוא חור בהגנה ולא מספיק אסרטיבי בהתקפה. כאן בלאט צריך להכנס לתמונה ולתת לו ביטחון בהתקפה (ע"ח האשראי הלא מובן לסמית') ולהחביא אותו בהגנה.

מבחינת המהלך האחרון, בזמן אמת אני לא הצלחתי להבין מה בלאט רוצה ולפי הקולות שבקעו מהספסל נדמה שגם השחקנים לא כ"כ הבינו מה כל אחד צריך לעשות. בסופו של דבר אוחיון קיבל את סן אמטיריו (ולא אולסן כמו שהוא חשב בראיון) והספרדי נתן לו את הימין ולכן לדעתי הוא היה צריך לעלות לג'אמפר ולא לנסות כניסה לסל.

בקשר לדיוני הסגל,
בכל פעם שאני רואה את הקבוצה הזו אני נזכר בשיר להתראות נעורים שלום אהבה (גינות, לנוחיותך, מצ"ב קישור למילים http://shironet.mako.co.il/artist?type= ... wrkid=1893).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 7:01 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
שחף, אני ראיתי את כל המשחקים של מכבי השנה, כן, יש קבוצות שחוגגות מתחת לסל של מכבי, אבל אני ממש לא רואה בג'יימס אחראי עיקרי לעניין הזה, בעיניי חוסר התרומה המוחלטת מהעמדה 4 ברמה ההגנתית ובריבאונד הוא הרבה הרבה יותר משמעותי והופך את מכבי לתלויה באופן קריטי בעזרה של הגארדים לריבאונד (מה שכמובן מקשה על מכבי לצאת מהר להתקפות), כשהם עוזרים אז המצב סביר, כשהם משאירים את ג'יימס לקחת ריבאונד לבד כשתומאס ואליהו מסתכלים עליו בעיני עגל, אז היריבות חוגגות בריבאונד.

בכל מקרה, אתה חושב שתמצא סנטר יותר טוב מג'יימס בסכומים יותר נמוכים ממה שהוא הולך לקבל? בסכומים שג'יימס מקבל אתה תשיג רק חתולים בשק, אתה יכול ליפול על כל מיני ג'ף פוט שישוטטו על המגרש בחוסר מעש או מצד שני על כל מיני מצ'באנים שאולי מוכשרים אבל לא תמיד יסתדרו במערכת של מכבי או כל מיני הד-קייסים כמו סופו שאתה אפילו לא יודע מה הוא יביא לך בכל ערב. ג'יימס נותן למכבי עד עכשיו תפוקה יציבה וטובה בדקות מוגבלות והוא מוביל את היורוליג במדד פר-דקה. הוא לא מושלם ואנחנו עוד לא יודעים איך הוא יסתדר מול כל מיני צסק"א או בארסה, אבל בעיני הוא עד עכשיו השחקן הכי טוב של מכבי והאחרון שצריך להחתך מהסגל הנוכחי.

לגבי ג'יימס - הוא דוקא היה מצויין במחצית השנייה מול קאחה בעיקר בהגנה ובריבאונד (10 כ"ח, 3 חס') אבל מה לעשות שכמו שרוני אמר שקשה לשחקן אחד לקחת ריבאונד כשעמדה 4 באופן קבוע לא סוגרת לריבאונד. ופה יש עוד נקודה רעה לזכות אוחיון שבזמן האחרון הפסיק לקחת כדורים חוזרים. פעם הלחם והחמאה שלו היו הכדורים האבודים וביום חמישי הוא הפסיד כמה כאלה כולל ריבאונד הגנה שביילצה לקח לו בין הידיים ודפק שלשה (כשמכבי הובילה ב-8 ברבע הרביעי).
אבל לא הייתי ממהר לחשוש שקבוצות ישימו על ג'יימס (שמתקרב לגיל 30) 800 אלף עד מיליון דולר בעונה הבאה. הוא לא מספיק טוב לגדולות והעשירות והקבוצות הבינוניות לא מתחרות עם מכבי על שחקנים (עדיין...). הוא כבר אמר במספר הזדמנויות שישמח לסיים את הקריירה במכבי אז כל עוד בייבי פדרמן לא ייתן לו הצעה ממש מעליבה הוא יישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:22 am 
Hall of Famer

אני פשוט לא מאמין למה שאני קורא פה .
שון ג'יימס ( אחד השחקנים הזולים בסגל של מכבי , בואו לא נשכח ) נותן עונת קריירה - 10 במדד מבין כל שחקני היורוליג , 8 בריבאונדים , 2 בחסימות , 2 באחוזים ל-2 , כל זה בפאקינג 19 דקות משחק עלובות ( אותו מספר דקות כמו הכישלון מלקולם תומאס ) , ואנשים פה עדיין באים בתלונות .
מי שמתקמצן להשאיר שחקן כזה ב-800K , יבזבז שעונה שאחר כך סדר גודל של 1.5 מיליון על שחקנים כגון שרמדיני , תומאס ונק"מ שתורמים עד כה רק ליריבות של מכבי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 1:51 am 
Senior

נו באמת. אנחנו מתעסקים פה בספורט, לא בכמה שחקן טוב יחסית לעלות שלו, דבר שבארץ מתעסקים איתו קצת יותר מידי. ג'יימס הוא לא איזה ניקולה וויצ'יץ' או פארקר שהוא נכס שאי אפשר להחליף, ומכל הדיבורים פה משתמע כאילו מינימום מדובר בדוויט האוורד שמכבי מחזיקה במקרה ב-200K. ג'יימס הוא שחקן נחמד, אבל בהתחשב בעניין המיסוי אין למכבי שום סיבה לשלם עליו 800K ששווים ערך לכמעט מיליון דולר לזר אחר. מי שחושב שג'יימס הוא הדבר הכי טוב שאפשר למצוא בסכומים האלה טועה, בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 1:54 am 
Hall of Famer

הוא לא. אבל מכבי לא תמצא את זה שהוא כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:00 am 
Senior

shachaf78 כתב:
נו באמת. אנחנו מתעסקים פה בספורט, לא בכמה שחקן טוב יחסית לעלות שלו, דבר שבארץ מתעסקים איתו קצת יותר מידי. ג'יימס הוא לא איזה ניקולה וויצ'יץ' או פארקר שהוא נכס שאי אפשר להחליף, ומכל הדיבורים פה משתמע כאילו מינימום מדובר בדוויט האוורד שמכבי מחזיקה במקרה ב-200K. ג'יימס הוא שחקן נחמד, אבל בהתחשב בעניין המיסוי אין למכבי שום סיבה לשלם עליו 800K ששווים ערך לכמעט מיליון דולר לזר אחר. מי שחושב שג'יימס הוא הדבר הכי טוב שאפשר למצוא בסכומים האלה טועה, בעיני.

אם תמשיך לחיות בעולם של פארקר וויצ'יץ' אז אתה תמשיך לחיות בעולם החלומות עוד הרבה זמן. מזל, שכל, שוב מזל, וגם חוקי זרים שונים בזמנו הביאו לנו מקבץ של כמה מהשחקים הכי טובים בהיסטוריה באירופה בטעות למכבי. זה לא יקרה שוב פעם כנראה ב10 השנים הקרובות וכמה שיותר מהר אוהדי מכבי יבינו את זה יהיה יותר טוב בשבילם ופחות מתסכל.

מכבי לא במעמד היום באירופה שהיא יכולה להשאיר אצלה שחקנים שאי אפשר לוותר עליהם... מכבי במעמד שהיא יכולה להשאיר שחקנים טובים לפעמים, וגם זה בספק (כמו שראינו עם הנדריקס או אידסון או פישר או אלוהים יודע מי... כנראה סמית וג'יימס בשנה הבאה). כמה שיותר מהר יפנימו שם את המציאות החדשה אולי ילמדו להתמודד איתה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:09 am 
Hall of Famer

שחף , בא ננתח את העונות האחרונות של מכבי מבחינה עובדתית :
מה משותף לסמית ולג'יימס העונה ( בניגוד לשאר הזרים ) ? האם ניתן להגיד שהם מהזרים היותר טובים בקבוצה ( שוב , למרות שהם במקרה אפילו מהזרים הזולים בקבוצה ) ?
האם הנדריקס לא נתן קפיצת מדרגה גדולה בעונה השנייה שלו ( והיה הבולט בקבוצה לצד לנגפורד ) ?
כנ"ל לגבי פרקינס ואיידסון בעונה שלפני .
אאל"ט כל השמות הנ"ל לא היו בדיוק קונצנזוס להישארות בתום העונה הראשונה שלהם במכבי , ורק בתום העונה השנייה מרבית האוהדים מיררו על עזיבתם .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:15 am 
Junior

shachaf78 כתב:

שחקן טוב כמו נק״מ? => מובא כהימור סביר, באותה רמת משכורת, שלא צלח.

למה להמר על שחקן חדש שאתה לא יודע איך הוא יתאקלם בארץ, האם הוא יתאים לשיטה וכו אם יש לך שחקן ביד שאמר שהוא מוכן לחתום על חוזה חדש בדם שלו?
כמו שקוף אמר, ניקולה שארס ופארקר לא יחזרו, אז רד בחזרה למציאות ובמקום להחליף את כל הסגל כל שנה תייצב את הקו הקידמי לשנתיים שלוש ותתחיל לקחת הימורים יותר ממוקדים על הקו האחורי שם כן אפשר לגרד מציאות כמו לנגפורד, פארגו, פרקינסון וכו׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:17 am 
Senior

סמית' וג'יימס הם חלק מאחת הקבוצות הכי גרועות של מכבי שיצא לי לראות בעשור האחרון. טענו על מכבי של אלן אנדרסון שהיא יצרה אנטגוניזם. הקבוצה הנוכחית יוצרת חשק להעביר בטלוויזיה ערוץ. אני לא רואה מישהו שמבכה יותר מידי על העזיבה של הנדריקס. להפך, היכולת העלובה שלו במילאנו(מתי לאחרונה שחקן שהוחתם בקבוצה כלשהי במיליון דולר נחתך באמצע העונה מסיבות מקצועיות??) מראה שמכבי נמנעה מלצרף אותו לרשימת החוזים המופרכים שלה בקיץ. במקרה של סמית' יכול להיות שמכבי תצטרך להשאיר אותו כי אין היום חלופות נורמליות בתקציב של מכבי, למרות שהוא הפחות טוב מבין השניים.

אני חושב שמכבי צריכה לקצץ במספר הזרים. זה ודאי לא יביא לפה את שאראס ופארקר החדשים, כי מכבי בכל מקרה לא בליגה הזאת מבחינת תקציב. צריך לרכז את התקציב על 3 זרים חשובים ועוד שניים משלימים(פלאניניץ' לצורך העניין הזר החמישי) ולא להוציא כסף על זרים מספר 6 ו-7 שלא נותנים כלום(זה ככה היה כמעט תמיד במכבי) או מורן רוטים שמוחתמים "בשביל הליגה". בכל מקרה, אני לא מבין איך אנשים רוצים המשכיות מקבוצה כל כך גרועה.למה בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:23 am 
Hall of Famer

מסכים איתך שמכבי צריכה לקצץ במספר הזרים , אבל זה כידוע גם לך לא ממש עומד על הפרק , וסביר שמספר הזרים במכבי לא יקטן בשנים הקרובות , ולכן ברמה הפרקטית השאלה היא האם בשנה הבאה להביא 7 זרים חדשים , או ליצור תמהיל של נניח 3 זרים שימשיכו ו-4 זרים חדשים ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:27 am 
Junior

נומת, ג׳יימס אשם שהקן האחורי של מכבי הוא קקה.
את יוגב אוחיון מכבי לא הצליחו לשמור אצלה אז אני לא יודע בדיוק על אילו זרים אתה חולם.
אבל למה להתווכח, יש סיכוי סביר שגם את ג׳יימס הם לא יצליחו להשאיר אצלהם ובא לציון גואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, uriel17 ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: