סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 8:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: NBA בין ראשון לשני
הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 10:42 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לייקרס עם הפסד נוסף, הפעם לדנבר - 112-105, מה שמעמיד אותם על מאזן שלילי 15-18, 6 משחקים מאחורי פורטלנד במקום השמיני. אני עדיין לא מאמין שהם לא יגיעו לפלייאוף, ל הסיפור ממשיך להסתבך עבורם. קובי עם 29 נקודות מוביל את הלייקרס (עם 11 מ 26 מהשדה) בעוד בנאגטס לואסון וגלינארי מובילים עם 21 ו20 בהתאמה.
סך הכל 12 שחקנים ( 6 מכל קבוצה) על דאבל פיגס במשחק. יפה

בשאר - מיאמי מנצחת את הוויזארדס, OKC את טורונטו, ממפיס את פיניקס. בפינת ה"לא יאמן עד כמה זה לא מענין" - שארלוט ניצחה את דטרויט.

מיאמי יוצאת לסבב של 6 משחקים חוץ, מתוכם 5 בחוף המערבי. אני לא התרשתי העונה מהיכולת שלהם בחוץ.

הלייקרס נכנסים ללוז קשה עכשיו שכולל את יוסטון וספרס בחוץ, OKC בבית, קאבס ובאקס (משחקים קלים) ומיאמי בבית.
מששת המשחקים הקרובים של הלייקרס אני מהמר שהם יצאו עם מאזן 3-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: NBA בין ראשון לשני
הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 10:51 am 
Hall of Famer

אף מילה על אלן אנדרסון עם 27 נקודות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 11:42 am 
Hall of Famer

האוורד מפלצתי עם 26 ריבאונדים ו 4 חסימות, קובי קולע כרגיל, נאש מוסר 13 אסיסטים, ואפילו מטה שיט וגאסול עם דאבל פיגרים, ועדיין הלייקרס מפסידים. משהו מסריח בלוס אנג'לס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 11:45 am 
Sophomore

satriani כתב:
אף מילה על אלן אנדרסון עם 27 נקודות?

אני עדין טוען בתוקף שמכבי עשו טעות שוויתרו עליו. שים אותו במקום אידסון בקבוצה ההיא ובפרומו של שנה אחרי זה, הפתיח של היורוליג היה הנפת גביע ע"י פניני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 11:48 am 
Junior

לא זוכר כ"כ, איך הוא היה מבחינה הגנתית, האם הוא היה משתלב בשיטת הלחץ ההיא של בלאט? כמדומני שהיה לו אגו די והותר כדי לא להיכנס למשטר של בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 11:56 am 
Sophomore

אני לא חושב שמבחינה הגנתית הוא נופל מאידסון, הוא אפילו עולה עליו. מכבי נבנתה בעונה שלו ככזו המסוגלת להגן על הפיקנ'רול בעזרת סוויץ', כלומר שהוא מסוגל לשמור, כמעט על כל עמדה במגרש. הוא גארד גדול חזק ומהיר.

מהצד ההתקפי, הוא עדיף על אידסון בכל אספקט, אולי חוץ מניהול משחק, אבל זה ממש לא היה קריטי לקבוצת פארגו פרקינס.

אני גם לא חושב שהיתה לו בעיה של אגו תחת בלאט כי בלאט נותן חופש בהתקפה. חוצמזה שבעיית האגו שלו נבעה, לדעתי, בעיקר כתגובה ללחץ העצום ששמו עליו ולא משהו מובנה באישיות (אבל זה ניתוח פסיכולוגי של שקל תשעים בשלט רחוק, אז אני לא חותם על השורה הזו. היא בעיקר נובעת מי זה שלא היו איתו בעיית אגו לפני או אחרי מכבי, עד כמה שאני יודע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:02 pm 
Hall of Famer

אבל היתרון של אידסון לא היה בהגנה פר סה, אלא בעובדה שהוא היה שם תמיד בשביל לנצל את הלחץ של פ"פ, לחטוף את הכדורים ולהתחיל בפאסט ברייק. אנדרסון לא היה יכול לעשות את זה.
מה גם שבעיניי, ובניתוח פסיכולוגי של 7 שקלים ועשרים אגורות (יותר משלך, כי בכל זאת יש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה), הוא כן היה חתיכת אגואיסט שלא היה משתלב במכבי הנהדרת של לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קובי כתב:
אני לא חושב שמבחינה הגנתית הוא נופל מאידסון, הוא אפילו עולה עליו. מכבי נבנתה בעונה שלו ככזו המסוגלת להגן על הפיקנ'רול בעזרת סוויץ', כלומר שהוא מסוגל לשמור, כמעט על כל עמדה במגרש. הוא גארד גדול חזק ומהיר.

מהצד ההתקפי, הוא עדיף על אידסון בכל אספקט, אולי חוץ מניהול משחק, אבל זה ממש לא היה קריטי לקבוצת פארגו פרקינס.

אני גם לא חושב שהיתה לו בעיה של אגו תחת בלאט כי בלאט נותן חופש בהתקפה. חוצמזה שבעיית האגו שלו נבעה, לדעתי, בעיקר כתגובה ללחץ העצום ששמו עליו ולא משהו מובנה באישיות (אבל זה ניתוח פסיכולוגי של שקל תשעים בשלט רחוק, אז אני לא חותם על השורה הזו. היא בעיקר נובעת מי זה שלא היו איתו בעיית אגו לפני או אחרי מכבי, עד כמה שאני יודע).

אנדרסון אאל"ט לא החזיק מעמד באף קבוצה מעבר לעונה שלמה. אני זוכר את אנדרסון כשחקן הכי יהיר שדרך על הפרקט ביד אליהו. בהחלט אחד הכשרונים אבל באותה מידה אחד הדוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:18 pm 
Junior

ראיתי את משחק הגמר של גלילבוע נגד מכבי אולי מאה אלף פעם.
אנדרסון טיפש גדול. בזכותו אני שותה בירה כל יום חמישי מתחת לצלחת האליפות של גלילבוע.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:20 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
קובי כתב:

אנדרסון אאל"ט לא החזיק מעמד באף קבוצה מעבר לעונה שלמה. אני זוכר את אנדרסון כשחקן הכי יהיר שדרך על הפרקט ביד אליהו. בהחלט אחד הכשרונים אבל באותה מידה אחד הדוחים.

רודני ביופורד היה יהיר אף יותר, כנראה השחקן הכי מגעיל שאני זוכר במדים הצהובים. (כלומר, מבחינת כדורסל. עזבו את פניני רגע בצד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:35 pm 
Sophomore

אין לי ממש כח להיכנס לויכוח על אנדרסון, אבל אני חושב שהחטיפות של אידסון נבעו יותר מהלחץ האדיר של פ"פ מאשר איזה יכולות (שכמובן קיימת) מופלאה של הלבנבן.

לגבי מידת טיפשות/ יהירות- הוא לא העיפרון הכי מחודד, אבל עם יכולות כאלו אני מוכן לקבל אותו כמו שהוא.

חשוב לזכור שהקבוצה שלו היתה מאוד בעייתי. לא היה משחק פוסט אפ בכלל, ווישנייבסקי היה הרכז, אידסון נעלם, כך שהכל נפל עליו וזה לא פשוט, אפילו לשחקנים יותר מוכשרים.

בסה"כ הוא היה שומר נהדר שמסוגל לשמור על עמדות 1-4
שחקן התקפה טוב עם יכולת אחד על אחד גבוהה.
הוא לא פארקר, אבל בהחלט אחד הטובים שהיו כאן בחמש-שש שנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 1:06 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ביופורד ? יהיר ? או שחקן כדורסל ?!
הוא הגיע עם הסטוריה של מסטול, כשהוא היה פה הוא היה נראה לי בעיקר מסטול (כתבתי את זה בזמן אמת), ואז הוא עף ממכבי, ואחרי תקופת זמן צצו הבדיקות של פיב"א שגילו, הפלא ופלא, שהוא היה מסטול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 1:32 pm 
Junior

אם כבר שחקני עבר,
טאקר במשחק האחרון עם 17 נקודות.
משחק ב-NBA בעמדה 3 (אגב השאלה למה אליהו לא ב-NBA, מס' 1 ) ונכנס לחמישייה בזכות הלחימה שלו בהגנה (אגב השאלה למה אליהו לא ב-NBA, מס' 2 )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 3:42 pm 
Junior

הלייקרס רצים ורצים ורצים, אבל קובי ארטסט וגאסול לא מתאימים למתפרצות, למעשה אין שום שחקן מהיר או אתלטי בסגל שיכול לרוץ עם נאש, אז למה שזה יעבוד?

הם טובים בהתקפה העומדת בזכות הכשרון האדיר, אבל עדיין מאבדים הכי הרבה כדורים בליגה, ואחרי איבודים מגיעות המתפרצות, ומה לעשות שהלייקרס הזקנים מציגים את הגנת המעבר הכי ביזיונית שראיתי בחיים שלי בNBA. תצרפו את זה לאפס-תאום בהגנה, לכך שגאסול אחרי 3-18 מהשדה בשני המשחקים הקודמים נותן משחק טוב - 11 נק' ו5 רב'!!! ולכך שנאש לא יכול לשמור על לואסון, או פול, או הולידיי, אתה מקבל שהלייקרס מפסידים לפילי, קליפרס ודנבר גם כשהם נורא נורא מתאמצים. מי שצופה בLA ברצף, זה לא מפתיע אותו, וזועק לעיניים שאין סיכוי שהסגל הזה יצליח כשרצים מצד לצד כל המשחק.

שקי מהמר על 3-3 ב6 המשחקים הבאים, אני מהמר על 2-4 שלילי וגם זה רק במקרה שהקבוצה לא תתפרק. אם לא יתאימו את הסגל לשיטת דאנטוני (=להעביר את קובי לסמול, להביא שוטינג גארד ופאוור מהירים ואתלטיים יותר מגאסול ומיקס ושארטסט יביא את האנרגיה מהספסל) גם לא נגיע לפלייאוף, השאלה היא כמה הבור יהיה עמוק אם וכאשר יעשו את השינוי המתבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 3:50 pm 
Hall of Famer

מבחינת כשרון כבר אז חשבתי שלאנדרסון יש יכולות התקפיות טובות מספיק להיות שחקן NBA לגיטימי (כלומר לא אולסטאר אבל בקבוצה הנכונה כמו הרפטורס יכול לקלוע בשקט 10-13 נקודות לעונה). יש לו פיזיות טובה, מהיר, אתלטי. אגואיסט ולכן מתאים דווקא יותר לNBA מאשר לאירופה. באירופה יותר עוזרים וסותמים את הצבע ואנדרסון לא מעט היה מגיע לצבע, עושה תוקף, או סתם נתקל בקירות וזועם למה לא מקבל פאול. בNBA דווקא לעיתים יותר קל לשחקנים כאלו כי יש יותר חוקים נגד עזרה בהגנה.
לדעתי גם ביינום ופארגו יותר מתאימים לNBA מאשר לאירופה (ביינום במיוחד בגלל אותה סיבה)
לצערו של ידידנו האנוכי אנדרסון הוא כבר בן 30. יש לו עוד אולי עוד 2 עונות בשביל לחזור לאירופה הקרירה או המזרח התיכון החמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:02 pm 
Hall of Famer

אפשר למצוא 1001 סיבות לקשיים של הלייקרס, אף אחת מהן לא משכנעת אותי שהקבוצה עם השוטינג-גארד והסנטר הכי טובים בליגה, שיש לה רכז מצוין ופאוור שרק בעונה שעברה נתן 17 ו-10 באחוזים מצויינים צריכה להיות מחוץ לפלייאוף. לא הקבוצה הכי טובה בליגה? אוקיי, קורה. לא קונטנדרית? יש בעייה, אבל עדיין מתקבל על הדעת. אבל לא בפלייאוף?

סתם לצורך התרגיל, אם ניקח לצורך העניין את הקבוצה עם השוטינג השני בטיבו בליגה-ווייד, הסנטר השני בטיבו בליגה, נניח טים דאנקן או אל ג'פרסון לצורך העניין, פוינט גארד בכיר, בואו נגיד דרון וויליאמס ופאוור סביר, לצורך העניין פול מילסאפ שגם הוא בירידה השנה ביחס לשנים שעברו. מישהו בכלל צריך לחשוב על מה יהיה הסגל המסייע של קבוצה כזו לפני שהוא יגיד שהיא תהיה בוודאות בפלייאוף? גם אם הסמול הפותח שלהם יהיה עומרי כספי ועל הספסל יהיו כל מיני קית' בוגאנסים ודסגאנה דיופים אני לא חושב שהם יצליחו לפספס את הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:05 pm 
Freshman

מאמין שמיץ' יתעורר, מתי הטרייד דדליין?
אנדרסון יתאים כ4 ללייקרס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:21 pm 
Hall of Famer

אוראלזור כתב:
מאמין שמיץ' יתעורר, מתי הטרייד דדליין?
אנדרסון יתאים כ4 ללייקרס...

איכשהו נראה לי שאתה מתכוון לרייאן, וזאת למרות שהאנדרסון של הת'רד הזה הוא אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:24 pm 
Junior

אני חושב שלהתאים את הסגל לד'אנטוני זה הרבה יותר עקום מלהתאים את המאמן לסגל.
קבוצה של נאש-קובי-גאסול-האוורד מצוינת למשחק עומד, בטח אם אתה מוסיף את היכולת של ארטסט השנה מהשלוש. אני חושב שלהכריח קבוצה כזאת לרוץ זה ממש לבזבז המון מהיכולות שלה.

אגב, לא איבקס לא משחק? במשחקים שראיתי אותו הוא נתן אחלה דקות....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:24 pm 
Junior

rony כתב:
אפשר למצוא 1001 סיבות לקשיים של הלייקרס, אף אחת מהן לא משכנעת אותי שהקבוצה עם השוטינג-גארד והסנטר הכי טובים בליגה, שיש לה רכז מצוין ופאוור שרק בעונה שעברה נתן 17 ו-10 באחוזים מצויינים צריכה להיות מחוץ לפלייאוף. לא הקבוצה הכי טובה בליגה? אוקיי, קורה. לא קונטנדרית? יש בעייה, אבל עדיין מתקבל על הדעת. אבל לא בפלייאוף?

סתם לצורך התרגיל, אם ניקח לצורך העניין את הקבוצה עם השוטינג השני בטיבו בליגה-ווייד, הסנטר השני בטיבו בליגה, נניח טים דאנקן או אל ג'פרסון לצורך העניין, פוינט גארד בכיר, בואו נגיד דרון וויליאמס ופאוור סביר, לצורך העניין פול מילסאפ שגם הוא בירידה השנה ביחס לשנים שעברו. מישהו בכלל צריך לחשוב על מה יהיה הסגל המסייע של קבוצה כזו לפני שהוא יגיד שהיא תהיה בוודאות בפלייאוף? גם אם הסמול הפותח שלהם יהיה עומרי כספי ועל הספסל יהיו כל מיני קית' בוגאנסים ודסגאנה דיופים אני לא חושב שהם יצליחו לפספס את הפלייאוף.

אתה יכול גם להחזיק את וייד, כריס פול, דאנקן, נוביצקי ופול פירס בקבוצה אחת, שים אותם בשיטה לא מתאימה לפרסונל הם ישיגו את ה105 נקודות למשחק (כמו הלייקרס אצל דאנטוני). אבל אם הם יאבדו 15-20 כדורים כל משחק ולא יצליחו לעצור את הכדור בפאסט ברייק, ובנוסף כל חסימה תפרק להם את ההגנה אין יש אפס תאום הגנתי, הם גם יספגו 100-110 כל משחק (כמו הלייקרס אצל דאנטוני). הגנה זה חצי מהמשחק, אם אין הגנה קבוצתית טובה זה לא משנה כמה כשרון יש לך (קח את נבחרת ארה"ב של סידני ואתונה), אתה עדיין יכול לפספס את הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:32 pm 
Junior

sheky כתב:
אני חושב שלהתאים את הסגל לד'אנטוני זה הרבה יותר עקום מלהתאים את המאמן לסגל.
קבוצה של נאש-קובי-גאסול-האוורד מצוינת למשחק עומד, בטח אם אתה מוסיף את היכולת של ארטסט השנה מהשלוש. אני חושב שלהכריח קבוצה כזאת לרוץ זה ממש לבזבז המון מהיכולות שלה.

זה בדיוק מה שקורה, הם רצים מצד לצד מאז שנאש חזר. מילא לבזבז את היכולות ההתקפיות, אבל זה לא נותן להם הזדמנות להגן כי הם הרבה יותר מדי זקנים ואיטיים מול קבוצות מהירות.

העניין הוא שהבעלים הזקן רוצה לחזור לזמנים של השואוטיים והמתפרצות עם מג'יק, וגם ככה יש לך את נאש בקבוצה, אז הביאו את דאנטוני, מה יותר מתאים מזה? אבל לצפות שזה יעבוד עם קובי-ארטסט-גאסול בכנפיים....

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ב' ינואר 07, 2013 4:32 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:32 pm 
Hall of Famer

שוב-לפספס אליפות כן, זו תהיה אולי אכזבה, אבל מובן, להחמיץ את הפלייאוף לגמרי? בחיים לא. כמות הכשרון שיש בלייקרס לא מצדיקה פיספוס של הפלייאוף, לא בגלל שיטת משחק, לא בגלל צוות מסייע ולא משום סיבה אחרת, ואם זה באמת יקרה (מה שאני לא חושב שיקרה בסופו של דבר, אגב) זה יהיה חתיכת כתם ענק על המאמן והשחקנים הבכירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:34 pm 
Junior

אני טוען שגם אם תחזיק את הALL-NBA-TEAM בקבוצה אחת, אם הם לא מסוגלים לשמור כקבוצה אפילו קצת, הם לא יגיעו לפלייאוף במערב. הגנה קבוצתית זה חצי מהמשחק, ושוב אני אביא את הדוגמא של נבחרת ארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:41 pm 
Junior

השאלה היא איזה מאמן מתאים... מאמין הגנתי כמו בראון לא ניצל את ההתקפה, מאמן התקפי כמו דאונטוני לא מצליח להרים הגנה. בהנחה שהטופ לא יגיעו (ג'קסון וסלואן נגיד) וואן גנדי שאני חושב שהוא מצוין לא יגיע בגלל הסכסוך עם דוויט. אז מי כן?
אגב, נאש אדיר במשחק ריצה, אבל אני חושב שהוא יעיל לא פחות במשחק עומד. עם האיום התמידי שלו משלוש והראיה המרחבית המטורפת שלו הוא מוצא חורים מעולה גם במשחק עומד.

ואני עם רוני - אין שום סיבה בעולם שהלייקרס יפספסו את הפלייאוף. אני חושב שהם מוכשרים מדי כדי שזה יקרה, אבל מצד שני אנחנו כבר אומרים את זה חודשיים ושום דבר לא השתנה.

פלאש - שיש לך בקבוצה את אחד משחקני ההגנה הטובים בליגה של השנים האחרונות (דוויט) ו2 שומרים טובים, אומנם אחרי השיא , אבל עדיין טובים (ארטסט וקובי), אז הייתי מצפה שברירת המחדל של הקבוצה תהיה הגנה סבירה, גם עם ד'אנטוני.
אחזור לשאלה על איבקס. הוא שומר די טוב לא? למה הוא לא רואה דקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 4:57 pm 
Junior

לגבי שאלת המאמן, מצחיק שהלייקרס היו הכי טובים כששיחקו בלי שום שיטה עם ביקרסטאף, שום משחק ריצה ושום פרינסטון. לדעתי דאנטוני המאמן המתאים, אין מישהו אחר והשיטה שלו יכולה להיות בלתי עצירה עם השחקנים המתאימים ליד נאש, חברה כמו מריון/שאנון בראון/איגודאלה/ג'וש סמית', מהסוג הזה.

כשרון לבד לא מנצח משחקים, צריך לחבר אותו. מה שהולך בלייקרס זה כמו לקחת את רונדו, טוני פארקר, ג'רלד וואלאס, האמפריז והאוורד ולבנות משחק שמתבסס על זריקות משלוש, ולא ללמד שום הגנה ושום חיפוי הגנתי, הכשרון ינצח כמה משחקים, אבל זו לא תהיה קבוצת פלייאוף.

איבנקס אגב, היה חלש מאוד ברוב הזדמנויות שהוא קיבל, והוא לא הפתרון. שומרים אישיים טובים (קובי ארטסט והאוורד) יתנו לך הגנה אישית טובה, וזה יעבוד מול קבוצה שתשחק בידודים (נניח-ניו יורק עם סמית' וכרמלו). לעומת זאת קבוצה צעירה מהירה ואתלטית, למשל דנבר קליפרס ופילי, שבמקרה גם מחזיקה ברכז סילון, תנצל את החסרונות הזועקים שלנו-שאין לנו גארד שישמור על אותו רכז סילון, שאין לנו הגנת המעבר, שאין לנו הגנת פיק-רול, ותקלע בצרורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה