סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:34 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה ההתלהבות מפלאניניץ שהוא צריך להיות זר חמישי בטוח או בכלל בטוח במכבי שנה הבאה? הוא היה מזעזע היום במלחה. הייתי מחכה איזה חודש איתו לפני שאני סוגר אותו בעתיד. בינתיים הוא לא מגיע לקרסוליים של ג'יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 9:23 am 
Junior

קוף, אז לא פלאניניץ. אתה מפספס את הרעיון.
3 זרים טובים ועוד 2 משלימים כמו שפלאניניץ היה נראה במשחקים הראשונים.
אם הוא באמת לא יהיה טוב אז לא הוא, אלא זר אחר שיהיה לאורך כל העונה כמו שהוא בהתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 9:57 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שפלאניניץ' היה מזעזע במלחה, הוא היה סביר במחצית הראשונה ולא ממש קיים במחצית השנייה. אני לא אומר שהוא היה טוב או משהו כזה, אבל בטח שלא מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 10:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בדקות שראיתי אותו אתמול (ולמען ההגינות ראיתי רק חלק קטן מהמחצית השנייה, שהבנתי שהייתה הפחות טובה שלו) נדמה לי שאפשר היה לראות את הסיבה שהוא לוקח כל כך מעט ריבאונד. אין לו חוש מיקום לריבאונד ואין לו טיימינג בקפיצה אליו, כדורים שאמורים להיות אצלו נופלים אצל גארדים שמתמקמים טוב יותר או שהוא קופץ מוקדם מדי ומפקשש את הכדור, ושחקן שעומד לידו אוסף אותו כפרי שנפל מהעץ.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 10:49 am 
Senior

מי אמר שג׳יימס היה הבעיה של מכבי בלהחתים זר נורמלי במקום לוגאן היה ג׳יימס? אתם מפספסים את העניין לחלוטין. בכסף של מדלי ותומאס מכבי יכולה להביא סנטר ב-1.3 מיליון דולר. תיאורטית, אפשר להתחרות בסכומים האלה+150k של רוט גם על סנטר בכיר יחסית כמו בורוסיס או באראץ׳. מי שחושב שג׳יימס טוב מאחד מהשניים האלה כנראה הוא גרופי ממש מטורף של ג׳יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 11:05 am 
Junior

shmueliki כתב:
2 באחוזים ל-2 , כל זה בפאקינג 19 דקות משחק עלובות

קטנוני עד דמעות, אבל האחוזים לא משופעים לרעה ממיעוט דקות. אם כבר אז ההיפך.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 11:30 am 
Sophomore

לא יודע אם מישהו שם לב אבל פלאניניץ הוא היחיד שממש עושה בוקסינג אווט בכל ריבאונד. זה בניגוד לטיול השפריריות של ליאור אליהו ושאר המעורבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 11:32 am 
Sophomore

shachaf78 כתב:
מי אמר שג׳יימס היה הבעיה של מכבי בלהחתים זר נורמלי במקום לוגאן היה ג׳יימס? אתם מפספסים את העניין לחלוטין. בכסף של מדלי ותומאס מכבי יכולה להביא סנטר ב-1.3 מיליון דולר. תיאורטית, אפשר להתחרות בסכומים האלה+150k של רוט גם על סנטר בכיר יחסית כמו בורוסיס או באראץ׳. מי שחושב שג׳יימס טוב מאחד מהשניים האלה כנראה הוא גרופי ממש מטורף של ג׳יימס.

באמת? אתה שם אותו באותו משפט עם בורוסיס בלי מילות ניגוד??

אח יקר, יש לך פטיש לאנשים מעל 2.1 מ' שאני ממליץ לך בחום לבדוק (אשתו של ראי עוסקת בתחום אז צור אתו קשר בפרטי :) ).

שלא תבין אותי לא נכון, אני יותר מבעד השקעת הכסף בפחות שחקנים, בשנה שעברה הראתי שגם פאו, צסקא וברסה משחקות "רק" עם 10 שחקנים זמן משמעותי (10 דק' ומעלה).
ולענין ג'יימס, מלבד זה שלדעתי הוא אחלה, אני מעדיף שחקן תורם ומאוקלם ביד על איזה חתול בשק על העץ. לא בכל יום נופל לך איזה מוריס או פארגו, ברוב המקרים זה פוט או פלקיס ואם ממש יש לך מזל אז פישר (שאני לוקח את ג'יימס על פניו בכל יום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 11:33 am 
Hall of Famer

מי שבא דרכי מקבל תעריף מיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 11:37 am 
Sophomore

guyancho כתב:
לא יודע אם מישהו שם לב אבל פלאניניץ הוא היחיד שממש עושה בוקסינג אווט בכל ריבאונד. זה בניגוד לטיול השפריריות של ליאור אליהו ושאר המעורבים.

לפחות במחצית הראשונה, פלאניניץ היה בסדר, זה כמובן לא אומר כלום על ההמשך, אבל בהחלט יש עם מה לעבוד.

לגבי אליהו, לדעתי הוא קיבל מידע מודיעיני שהמשטרה מתכוונת לעצור אותו על שוטטות בחצי המגרש של מכבי אז הוא החליט להתחפש לשחקן בתחילת העונה, חבל שהוא החזיר את התחפושת. אני מקווה שהוא בסה"כ שלח אותה לכביסה.

אה, מה שמזכיר לי שאני לגמרי בעד החתמת טיוס, ובשום פנים לא להחתים את כספי בשנה הבאה וכמובן שלא את יותמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 11:54 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קובי כתב:
גרינוולד מתעלה על עצמו, שזה לכשעצמו דבר קשה, ומגבב שטויות ומביא נתונים שסותרים את הטענותיו
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2603944

מה שיפה זה איך הוא הצליח גם להיות העיתונאי היחיד בחדר ההלבשה של הספרדים וגם בו זמנית לשבת עם כל השחקנים המתוסכלים של מכבי ולשמוע את הטענות שלהם... הבנאדם פאתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:02 pm 
Senior

לא הבנתי איך באראץ׳ או בורוסיס הם חתולים בשק. בסכומים האלה אתה לא מביא שחקן כזה, אלא מישהו שהוכיח את עצמו. אלא אם כן אתה מתאמץ לשלם לאיזה מלקולם תומאס פי 3 מהשווי האמיתי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:23 pm 
Sophomore

לא לא, התכוונתי שבורוסיס שחקן הרבה הרבה הרבה יותר טוב מבאראץ עד כדי זה שיש משום העלבון להשוות ביניהם.

החתול בשק היה בהקשר של להביא שחקן אחר לא מוכח במקום ג'יימס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:47 pm 
Hall of Famer

לגבי פלאניניץ', דבר אחד שנראה שיש לו זה יסודות טובים, כשהוא עושה חסימה אז הוא נעמד כמו שצריך ומחפש את המגע במקום לברוח הצידה בהבעת גועל כשמתקרב שחקן (כן, זה ליאור אליהו, למרות שגם תומאס עונה לתיאור), הוא עושה בוקס אאוט כמו שצריך (אם כי שוב, לבד בלי סיוע רציני מהגארדים ובעיקר מעמדה 4, זה על גבול החסר ערך), הוא מסיים טוב ליד הסל ולפחות בתיאוריה הוא גם אמור לקלוע עונשין טוב (קלע של 85% עד שהוא הגיע למכבי, כמובן שגם זה נהרס ברגע שהוא נחת בנתב"ג כמו שרמדיני). בצד השלילי, הוא לא ממש מוסר, נראה שעדיין חסר לו הרבה ניסיון והוא נראה אבוד ברמות שרמדיניות לאורך כל המחצית השנייה פחות או יותר. חוץ מזה, נראה שהוא כל הזמן מחפש עמדות לקבל את הכדור בפוסט ולעבוד משם, רק שבמכבי משום מה היחידים שמותר להם לעשות פוסט אפ זה שון ג'יימס ולמרבה הצער גם מלקולם תומאס, כי מכבי פשוט לא נותנת לו את הכדור שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 1:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
לגבי פלאניניץ', דבר אחד שנראה שיש לו זה יסודות טובים, כשהוא עושה חסימה אז הוא נעמד כמו שצריך ומחפש את המגע במקום לברוח הצידה בהבעת גועל כשמתקרב שחקן (כן, זה ליאור אליהו, למרות שגם תומאס עונה לתיאור), הוא עושה בוקס אאוט כמו שצריך (אם כי שוב, לבד בלי סיוע רציני מהגארדים ובעיקר מעמדה 4, זה על גבול החסר ערך), הוא מסיים טוב ליד הסל ולפחות בתיאוריה הוא גם אמור לקלוע עונשין טוב (קלע של 85% עד שהוא הגיע למכבי, כמובן שגם זה נהרס ברגע שהוא נחת בנתב"ג כמו שרמדיני). בצד השלילי, הוא לא ממש מוסר, נראה שעדיין חסר לו הרבה ניסיון והוא נראה אבוד ברמות שרמדיניות לאורך כל המחצית השנייה פחות או יותר. חוץ מזה, נראה שהוא כל הזמן מחפש עמדות לקבל את הכדור בפוסט ולעבוד משם, רק שבמכבי משום מה היחידים שמותר להם לעשות פוסט אפ זה שון ג'יימס ולמרבה הצער גם מלקולם תומאס, כי מכבי פשוט לא נותנת לו את הכדור שם.

זה כי אף גארד במכבי לא יודע למסור לפוסט. רק סמית ואליהו מסוגלים. לא מבין איך מכבי הצליחה להחתים שני גארדים זרים שגם לא יודעים למסור וגם מתקשים לכדרר... כנראה שיש סיבה למה שחקן מגיע לליגה הפינית ורק בגיל 27 מופיע בפעם הראשונה במפעל אירופי.

תומאס הוא סוג של גרסה מוקטנת ופחות מוכשרת של ג'אבייל מגי. לא להאמין איך התלהבתי ממנו בשני המשחקים הראשונים שלו וכמה הוא התברר כשחקן גרוע... זה כמו לראות מישהי שהיית דלוק עליה בתיכון אחרי 10 שנים כשהיא בלויה ומסמורטטת ולהיות בהלם שאי פעם נמשכת ליצור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:39 pm 
Senior

קובי כתב:
לא לא, התכוונתי שבורוסיס שחקן הרבה הרבה הרבה יותר טוב מבאראץ עד כדי זה שיש משום העלבון להשוות ביניהם.

החתול בשק היה בהקשר של להביא שחקן אחר לא מוכח במקום ג'יימס

באראץ ז׳ זה שחקן שאני די מחבב. יש לו גודל, אבל הוא לא גמלוני, יש לו משחק פוסט טוב וקליעה מטווחים בינוניים עד קשת השלוש האירופאית. הוא גם שומר טוב, מהיחידים ביורוליג שראיתי שהצליחו לשמור על סופו באחד על אחד. הוא יותר טוב מג׳יימס בכל דבר בערך חוץ מיכולת חסימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:48 pm 
Sophomore

באראץ גם עשה עבודת הגנה טובה על סופו במשחק השבוע.היתי מביא אותו בכיף למכבי וסוגר את עמדת הסנטר איתו ופלאניניץ'.אבל מכבי לא מסוגלת לשלם חצי מהשכר שלו וגם יש לו חוזה לעוד עונה באפס.
אני מניח שמכבי תנסה להביא בקיץ שוב את ארון ביינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:51 pm 
Hall of Famer

אני חושב שביינס עשה לעצמו שם טוב ויוכל לקבל חוזה יותר גדול במועדון אחר. אבל יש לי תחושה עמומה שקרייג סמית' ואולי אף ג'ייקוב פולן ילבשו צהוב בעונה הבאה. אם נחיה גם נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 3:00 pm 
Hall of Famer

לדעתי איש מהם לא ילבש צהוב. את פולן מכבי לא תרצה, וסמית בכלל לא יהיה בישראל.
אבל כאמור, אם נמות גם לא נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 3:01 pm 
Hall of Famer

למה שאלקטרה לא תרצה את פולן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 3:02 pm 
Hall of Famer

למה שכן? קלעי טוב לפחות כמוהו כבר יש לה, בתחום ניהול המשחק וקבלת ההחלטות הוא לא מאד מבריק בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 3:04 pm 
Hall of Famer

אם לשפוט לפי איך שהוא נראה השנה?
למה שהיא כן תרצה אותו?

(עריכה ותוספת לראי - שלא לדבר על ההגנה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 3:11 pm 
Hall of Famer

ואני אגיד למה היא כן תרצה אותו: יש לו רפיוטיישן של שחקן מוכשר, ישווקו אותו בתקשורת כפארגו החדש וישלמו עליו חצי או רבע ממה שצריך לשלם לרכז בכיר אמיתי ביבשת. כמו שאנחנו מכירים את הגולדן בויז, אלה השיקולים הבאמת חשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 3:18 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
ואני אגיד למה היא כן תרצה אותו: יש לו רפיוטיישן של שחקן מוכשר, ישווקו אותו בתקשורת כפארגו החדש וישלמו עליו חצי או רבע ממה שצריך לשלם לרכז בכיר אמיתי ביבשת. כמו שאנחנו מכירים את הגולדן בויז, אלה השיקולים הבאמת חשובים.

+1.

וזה נכון כפליים אם ירושלים תצליח לייצר איזו ריצה לקראת סוף העונה שהוא יהיה חלק משמעותי ממנה, אבל גם אם לא, בכלל לא יפתיע אותי אם מכבי יביאו אותו, ולצערי זה בהחלט עלול להיות בתור רכז מוביל לעונה הבאה (הייתי פחות מתנגד אם היו משקיעים כסף גדול ב-3 זרים תותחים והוא היה אחד מ-3-4 זרים זולים יחסית שמשלימים את הסגל, אבל מהכרות עם הנפשות הפועלות, זה לא הולך לקרות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 3:21 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שלגבי הריצה לקראת סוף העונה אתה יכול להיות רגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot] ו 144 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: