סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 10:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 1:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני באמת לא מבין על מה הויכוח כאן, לברון שבק ב-2011 כמו שקובי שבק ב-2004, שניהם כנראה נפגעו במידה מסויימת מעודף דקות משחק, אבל באף אחד מהמקרים אני לא חושב שאפשר להגיד שעייפות הייתה הגורם היחידה להופעה החלשה.

בכל מקרה, אני דווקא מסכים עם פלאש, אם קובי ימשיך עם כמות דקות כזו, סביר מאוד מאוד להניח שזה ישפיע עליו לרעה בהמשך העונה, במקרה הטוב רק בעייפות ופגיעה ביכולת, במקרה הרע בפציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 2:16 pm 
Junior

לא רק שזה לא הגורם היחיד, אי אפשר לתרץ בעייפות כלל- מגה סטארים בגיל הזה משחקים כמות גבוהה של דקות.

לברון שנה שעברה שיחק 44.1 דקות למשחק במשך 18 משחקים רצוף, בסדרות מול אינדיאנה בוסטון וOKC, ונתן את הופעות חייו (כולל 45-15-5, 40-18-9, הטריפל דאבל בגמר). קובי ב2001 שיחק 44.2 דק' למשחק בשלושת הסדרות האחרונות ונתן את הופעות חייו (כולל 48+16 ו45+10).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 3:19 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם אי אפשר לתרץ בעייפות בפלייאוף אז גם אי אפשר לתרץ בעונה הסדירה. בטח לא שלפי כל הסימנים קובי עושה את הדברים שהוא נהנה לעשות ולא ממש עובד קשה בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 3:39 pm 
Junior

ראית דוגמאות למגה-סטארים צעירים שזה לא השפיע עליהם, כולל לברון שנה שעברה, אז אני לא רואה איך זה תירוץ שמתקבל על הדעת.

תראה לי דוגמאות לשחקן בעונה ה17 שלו בליגה, או בגיל 34, ששיחק 40 דקות למשחק בעונה הרגילה.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ד' ינואר 09, 2013 3:40 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 3:40 pm 
Senior

אני נוטה להסכים כאן עם פלאש. קובי לא בגילו של לברון, ועומס דקות+משחקים אמור להשפיע עליו הרבה יותר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 4:20 pm 
Junior

קארל מאלון בעונה ה17 שלו בליגה בגיל 38 שיחק 38 דקות למשחק במשך 80 משחקים...

ג'ורדן בגיל 34 שיחק 38.8 למשחק במשך 82 משחקים

לא רשמתי את זה לסתור אותך, כי יותר הגיוני שקובי יגיע שחוק מאשר לברון, אבל כבר היו כוכבים בגילאים האלו ששיחקו את הכמות הזאת (כתגובה להערה שלך על להראות שחקנים בני 34 עם 40 דקות למשחק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 4:22 pm 
Freshman

רגע, אז אפשר להגיד שקובי הובס במאצ' אפ מול הארדן או שזה לא נחשב בגלל שקובי שיחק מעל 40 דקות והוא בעונה ה17 שלו בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 4:26 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מה פתאום. המצ' אפ של קובי היה בכלל לין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 4:27 pm 
Junior

למען האמת בחלק לא קטן מהדקות שראיתי במחצית השניה (וראיתי יחסית מעט דקות) אז קובי שמר על דלפינו.
לא שזה משנה המון, כי גם דלפינו תפס יום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 4:33 pm 
Hall of Famer

לפני חודש ביינס כמעט קיבל מסירות מאוחיון והיקמן. יש מצב שבקרוב פרקר וג'ינובילי ימסרו לו
http://www.sportando.net/eng/usa/nba/49074/aron-baynes-close-to-sign-a-multi-year-deal-with-the-spurs.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 4:34 pm 
מנהל פורום

למה צריך להיות איכפת לי כמה עונות קובי משחק בליגה? לשחק מעל 40 דקות למשחק זה שוחק, אני מסכים איתך. עובדה שלא הרבה שחקנים מתמידים בזה ועובדה שקיים הקונספט של לתת מנוחה לכוכבים.

אני אזכיר שוב את הטרייד שהצעתי של קובי תמורת הארדן, שחוץ מהעלבון הצורב של פלאש אף אחד לא התייחס אליו :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 4:41 pm 
Junior

למה שיוסטון ירצו לתת את אחד הכוכבים העולים בליגה שהוא כולה בן 23 עם חוזה ל6 שנים עבור קובי, שאין ספק שהוא עדיין לפחות רמה אחת מעל הארדן, אבל דיבר לא פעם על לפרוש עוד 2 עונות?

קובי הוא שחקן לאליפות כאן ועכשיו, מכיוון שליוסטון אין כאן ועכשיו, אז עדיף שישמרו את הבסיס לעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 4:44 pm 
מנהל פורום

נראה לך שיוסטון הם הצד הסרבני לטרייד הזה? אני לא הייתי מסרב אם קובי היה מוצע לי ורוצה לעבור אלי. אני מניח שהם יראו את אותם בונוסים מעבר לפן המקצועי (שקיים ללא ספק) שההחתמה של ג'רמי לין נתנה להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 5:05 pm 
Junior

טוב נו, ברור שיוסטון לא יגידו לא...
אבל עדיין נראה לי טרייד רע ל2 הקבוצות, כי בסך הכל הארדן הוא כנראה לא השחקן שיקח העונה את הלייקרס השוקעים לאליפות, וקובי לא יהיה זה שיקח את יוסטון הבינוניים לאליפות, ככה שהלייקרס מוותרים על המותג הכי גדול שלהם בעשור וחצי האחרון והרוקטס מוותרים על הפנים של המועדון לחצי העשור הקרוב. לא חושב שזה יעבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 5:11 pm 
Sophomore

sheky כתב:
למען האמת בחלק לא קטן מהדקות שראיתי במחצית השניה (וראיתי יחסית מעט דקות) אז קובי שמר על דלפינו.
לא שזה משנה המון, כי גם דלפינו תפס יום

דלפינו לא תפס יום, דלפינו פשוט זרק ממצבים חופשיים לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 5:25 pm 
Junior

זה לא עלבון כמו שזה טרייד מאוד טפשי, גם הלייקרס וגם יוסטון מפסידות כאן, LA מעבר להפסד הכלכלי, מפסידים סיכוי לאליפות בשנתיים הקרובות. יוסטון מאבדים את העתיד. וזה מעבר לכך שהלייקרס לא יחשבו אפילו בצחוק שקובי יאשר את זה. ואם כבר העליתם את המצ'אפ קובי-הארדן, בשני המשחקים הקודמים ביניהם, קובי עשה טריפל דאבל באחד, 39 נקודות בשני, והארדן לא פגע בכלום.

בנוגע לכמות הדקות, מה לא ברור? כשאתה בעונה ה17 שלך בליגה, אתה לא יכול לתת לשחק כ"כ הרבה בלי לרדת בתפוקה מתישהו (ואכן ג'ורדן ומאלון ירדו באותם עונות בממוצעים שלהם). קובי בנתיים להפך, אבל אני לא רואה מצב שהוא ממשיך בקצב הזה בכמות הדקות שהוא מקבל: ב15 המשחקים האחרונים הוא משחק 42 דקות למשחק, שזה הרבה יותר מג'ורדן ומאלון בגילו, ולא פלא שאין לו את הרגליים לרדוף אחרי הקלעים. הוא צריך לנוח.

לעומת זאת, עד גיל 30 לרוב הכוכבים אין שום בעיה לשחק יותר מ40 דקות למשחק. קובי ולברון שיחקו עונות שלמות עם 40+ דקות למשחק, ופלייאופים ארוכים על אזור ה45 דקות. תבדקו ותראו, לברון בקרירה רושם 39.8 דקות למשחק בעונה הרגילה, 43.4 דקות למשחק בפלייאוף, ועובדה שזה ממש לא שוחק אותו (מלבד הפעמים שהוא נחנק כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 5:39 pm 
Junior

אם כבר הארדן, האוורד תמורת הארדן אשיק ועוד מישהו נשמע לי מעניין יותר (אבל גם הימור לשתי הקבוצות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 5:49 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
אם כבר הארדן, האוורד תמורת הארדן אשיק ועוד מישהו נשמע לי מעניין יותר (אבל גם הימור לשתי הקבוצות).

כמו שהווארד והארדן נראים העונה, ובהתחשב בעובדה שהארדן צעיר ב-4 שנים ושהווארד יכול לברוח לאיזו קבוצה שלא תיקח אותו כבר בקיץ הקרוב (מה יש לו לחפש ביוסטון בלי הארדן? את ג'רמי לין?), אני אפילו לא בטוח שיוסטון נותנת את הארדן תמורת הווארד סטרייט-אפ, אז להוסיף לו את אסיק? לא נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 6:18 pm 
מנהל פורום

פלאש, אתה פשוט מסרב לקבל את העובדה שטריידים אמורים להיות שיוויוניים. כמו שלא מזמן אמרת שטרייד של גאסול תמורת בוזר והמילטון נשמע מצוין, אז טרחת להוסיף אליו את הינריך.

אותם נימוקים נגד הארדן תמורת קובי ודאי שתקפים להווארד תמורת הארדן. אבל כמובן שהווארד הוא פיתוי אפסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 7:22 pm 
Junior

ראשית הוספתי את היינריך ומיקס. ושנית, אתה אשכרה רציני? האוורד חגג 27 שבוע שעבר, קובי פורש עוד שנה וחצי. עם כל הכבוד להארדן, דוויט פוטנציאל גדול ומוכח הרבה יותר.

מצד שני, כבר מזמן ברור שכל שחקן שמגיע ללייקרס אוטומטית הופך לפיתוי אפסי בהקשר של טריידים, ועדיין איכשהו נשאר הפאוור/סנטר הכי טוב בליגה בהקשר של "הצוות המסייע המעולה של קובי".

אשמח לשמוע ממביני עניין מהן האופציות של דוויט בקיץ-איזו קבוצה חזקה (=שאם תחתים אותו תהפוך לקונטנדרית) יכולה להחתים אותו בשוק החופשי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 7:29 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:

באמת שהצעות הטריידים שלך הן האתנחתא הקומית המוצלחת בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 7:29 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:

באמת שהצעות הטריידים שלך הן האתנחתא הקומית המוצלחת בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 7:45 pm 
מנהל פורום

פלאש, קבל את זה כמחמאה לקובי.

וקובי אולי פורש עוד שנה וחצי אבל הווארד מסיים חוזה כבר השנה. מה נשמע לך יותר אטרקטיבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 7:58 pm 
Junior

מקצועית-האוורד ובהרבה, אני לא בטוח שבכלל יש לו אופציות טובות בקיץ. אני אזרוק משהו נוסף - שנה שעברה הטרייד האוורד תמורת לברון היה לדעת כמה וכמה אנשים מה שמיאמי צריכים לעשות (ומי שהציע לאורלנדו את וייד על האוורד-צחקו לו בפרצוף).

לא שזה מפתיע שהמניה של האוורד התדרדרה. הרי כל טרייד שעוזר ללייקרס הוא הזוי מגוחך ומה לא, ובסופו של דבר מגיעים הטריידים שאפילו אנחנו לא האמנו שיקרו (האוורד על ביינום, נאש על כלום, גאסול על כלום ושום דבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 8:03 pm 
Hall of Famer

המניה של הווארד הידרדרה לא בגלל שהוא בלייקרס, אלא בגלל שהוא פאקינג משחק ליד הסקנד גארד הטוב בעולם, וכשאתה ארגיואבלי הסנטר הטוב בעולם, מצופה ממך לכל הפחות לסייע לקבוצה....לא יודע, להגיע לפלייאוף? הווארד מראה בלייקרס את כל החולשות שהיו לו באורלנדו: התקפה שמתבססת על מקסימום יכולות פיזיות ומינימום טכניקה, והרבה לוזריות וגישה מחורבנת. גם מבחינת ריבאונד הוא לא מרשים במיוחד: יש לו 12.4 ב36 דקות למשחק, כשלאשיק-השחקן שהוא רק המתאבן של הארדן בטרייד ההזוי שהצעת-יש 11.2 בפחות מ30 דקות.

אתה בעצם מציע ליוסטון להמר על השחקן הכי בעייתי מבחינת "פרנצ'ייז" בליגה, שאין שום מניעה שיברח בקיץ, כשבתמורה היא תיתן את הסקנד השני בטיבו בליגה כשהוא רק בן 24, את אחד הסנטרים ההגנתיים הטובים בליגה ועוד פילר. כאמור, עוד ויץ משעשע שלך בענייני טריידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: rony ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה