סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 10:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 8:06 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
פלאש, אני מקווה שאתה זוכר מה הקבוצה האחרונה של האוורד קיבלה עליו בלי שהוא יסכים להאריך חוזה...

המניות של האוורד צנחו השנה, בעיקר בגלל :

1) ההתנהלות באורלנדו הציגה אותו באופן שלילי ולא מקצועי
2) הקבוצה שבה הוא נמצא, על אף סגל מצוין, מחוץ לפלייאוף
3) עונה בינונית

השאלה היא לא על מה הלייקרס ויתרו תמורת האוורד, אלא מה אורלנדו קיבלו תמורתו. ואם אתה זוכר מה הם קיבלו אז הרי לך מה הבעיה עם האוורד בלי הבטחה להארכת חוזה. וזה לפני הירידה ביכולת שלו העונה.

אגב, לא הבנתי בכלל את המשפט האחרון שלך. המניה של האוורד התדרדרה כי הוא הגיע בטרייד מגוחך ללייקרס? למה כי המניה של גאסול בלייקרס ירדה או עלתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 8:35 pm 
Junior

שקי: אורלנדו קיבלו את מה שהGM המפגר רצה, שחקנים צעירים שרוצים להישאר במועדון, וזה ציטוט. הוא לא רצה כשרון. תסתכל על מה הקבוצה שקיבלה את האוורד היתה מוכנה לוותר, זה יותר רלוונטי לשאלה האם יוסטון תוותר על הארדן תמורתו.

nadav_hacohen כתב:
המניה של הווארד הידרדרה לא בגלל שהוא בלייקרס, אלא בגלל שהוא פאקינג משחק ליד הסקנד גארד הטוב בעולם, וכשאתה ארגיואבלי הסנטר הטוב בעולם, מצופה ממך לכל הפחות לסייע לקבוצה....לא יודע, להגיע לפלייאוף? הווארד מראה בלייקרס את כל החולשות שהיו לו באורלנדו: התקפה שמתבססת על מקסימום יכולות פיזיות ומינימום טכניקה, והרבה לוזריות וגישה מחורבנת. גם מבחינת ריבאונד הוא לא מרשים במיוחד: יש לו 12.4 ב36 דקות למשחק, כשלאשיק-השחקן שהוא רק המתאבן של הארדן בטרייד ההזוי שהצעת-יש 11.2 בפחות מ30 דקות.

אתה בעצם מציע ליוסטון להמר על השחקן הכי בעייתי מבחינת "פרנצ'ייז" בליגה, שאין שום מניעה שיברח בקיץ, כשבתמורה היא תיתן את הסקנד השני בטיבו בליגה כשהוא רק בן 24, את אחד הסנטרים ההגנתיים הטובים בליגה ועוד פילר. כאמור, עוד ויץ משעשע שלך בענייני טריידים.

ברור. נעבור לעובדות בנוגע להאוורד: סנטר סופר הגנתי-3 פעמים רצוף שחקן ההגנה של השנה, סופר אתלטי, נותן לך עשרים למשחק, לא משנה כמה הוא מוגבל-מושך אחריו דאבל טים ברוב הפעמים שמשחקים איתו פיק-רול וברוב הפעמים שהוא מקבל כדור בצבע. הספיק להוביל קבוצה לגמר מזרח וגמר NBA ללא אלסטאר לצידו, בדיוק כמו המאזן של לברון בקאבס. נחשב לביג מן הטוב בליגה כבר כמה שנים טובות, והוא צעיר בשנה מלברון. אני מציע ליוסטון לעשות את הטרייד כי האוורד פשוט סופרסטאר ברמה מעל הארדן, כי ביג מנים כמו דוויט מביאים קבוצות להצלחות והאוורד שחקן מוכח בקטע הזה. שוב אני מזכיר, שנה שעברה, אחרי הסמטוחה שהאוורד עשה למג'יק, עדיין דיברו ברצינות על האוורד תמורת לברון. אבל היי-אם אתה חושב שמדובר בלוזר עם גישה מחורבנת ומינימום טכניקה, ושהוא הכוכב הכי בעייתי בליגה שרק מחכה לברוח מקבוצה אחת לשניה (כאילו יש איזה קונטנדרית עם מספיק מקום בתקרה להחתים אותו), תזכיר לי להזכיר לך את זה כשתאשים בסוף השנה את קובי בכשלון עם צוות מסייע מצוין, כמו שאמרו (נדמה לי שאתה קשקשת משהו כזה) שנה שעברה שגאסול וביינום הם טופ 5 ביג מנים בNBA.

למה הלייקרס לא בפלייאוף? שילוב של סגל חדש שצריך להתגבש, חילופי מאמנים (3 כאלה), פציעות (רק ארטסט וקובי שיחקו את כל המשחקים, וגם כשהאוורד שיחק הוא שיחק פצוע), שיטה שלא מתאימה לקבוצה (גם הפרינסטון וגם הראן אנד גאן), וכל זה גרם לבזבוז לוח המשחקים הקל של פתיחת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 8:49 pm 
Hall of Famer

נענה אחד-אחד:

1. היה שחקן ההגנה של השנה 3 פעמים. ברור שגם עכשיו הוא סנטר הגנתי מצוין, כנראה עדיין הטוב בליגה, אבל אשיק שאתה מציע אותו רק כאחד מתוך שלושה מצד יוסטון ולא הטוב שבהם נחשב גם הוא לאחד הסנטרים ההגנתיים הטובים בליגה. בכל מקרה, שחקן ההגנה הכי טוב בליגה זה מאד נחמד, רק שאם אתה נותן עבורו סופרסטאר בהתהוות, שחקן הגנה מצוין אחר ועוד פילר-זה כבר לא שווה.

2. ובכן, העונה הוא לא נותן 20 למשחק. העונה הוא שחקן של 17.3 נקודות ב36 דקות משחק, שזה לא עמרי כספי אבל גם רחוק מלהיות מספרי סופרסטאר בסקורינג. עבור ה17.3 נקודות האלה, שמושגות בצורה מאד מוגבלת (ואני לא בדיוק רואה איך כל הדאבל טימס שאתה מדבר עליהם עוזרים ללייקרס העונה), אתה רוצה לקבל שחקן של 26.6 בקו האחורי, שחקן של 10.4 בקו הקדמי ועוד פילר שאנחנו לא יודעים כמה הוא תורם. בקיצור, אקסטרה 20 נקודות הרבה יותר מגוונות, עוד לפני הפילר. וזה עוד לפני שהזכרנו את הריבאונד (כאמור, רק אשיק הוא ריבאונדר לא פחות טוב מהווארד), את האסיסטים ואת המשמעות של 3 שחקנים שעוברים בשביל אחד.

3. אתה כל הזמן מדבר על מה שהוא עשה בעבר ועל מה היו מוכנים לעשות בזמנו. מה שהיה-מת. היום הווארד הוא סחורה הרבה פחות אטרקטיבית ממה שהיה בקיץ האחרון, תתרץ את זה איך שתתרץ.

4. אתה ממשיך להתעלם באלגנטיות מהעובדה שהווארד מסיים חוזה בקיץ, ויכול לעשות "ויברח" אם רק יבוא לו, וכמו שהכרנו ממנו-יבוא לו. זה אפילו לא הימור מבחינת יוסטון, זה יותר קרוב להתאבדות טהורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 8:56 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
FLASH כתב:
מקצועית-האוורד ובהרבה

אין לי מושג איפה ה"מקצועית" נכנס כאן. בכל אופן, לי קובי לשנה וחצי נשמע הרבה הרבה הרבה יותר טוב מהווארד לחצי שנה, מכל הבחינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 8:59 pm 
Hall of Famer

פלאש, אם מישהו דיבר על הווארד תמורת לברון, זה היה רק בגלל ההחנקות האפית שלו בגמר מול דאלאס, אחרי הפלייאוף האחרון, אף אחד לא חולם אפילו על להעביר את לברון תמורת הווארד (או כל מישהו אחר שלא קוראים לו דוראנט, וגם זה בסימן שאלה גדול). עכשיו לגבי הווארד תמורת הארדן, הווארד אולי הסנטר הכי טוב בליגה, אבל לפחות תפיסתית אצל האוהדים והג'י-אמים, זה פער שהולך וקטן ככל שהעונה של הלייקרס מתקדמת, לא כי מישהו סוגר עליו, אלא כי הוא פשוט נסוג. הווארד הוביל את אורלנדו לגמר בדיוק פעם אחת וזה היה כבר לפני 4 שנים ועם המון מזל בדרך, מאז הוא לא עשה שום דבר יוצא דופן עם הקבוצות שלו והארדן בדרך תוך שנה-שנתיים להיות השוטינג הכי טוב בליגה, כשהוא צעיר מהווארד ב-4 שנים וחתום על חוזה ארוך טווח (שוב, בניגוד להווארד שיכול לברוח בקיץ). תוסיף לזה פציעות, סימני שאלה לגבי האופי וחסרונות כמו קליעות העונשין שלו, וזו הסיבה שיוסטון כרגע כנראה לא תתלהב במיוחד מטרייד של הווארד על הארדן סטרייט-אפ, למרות שאולי תסכים אליו, אבל היא בחיים לא תסכים להוסיף לטרייד פרוספקט צעיר ומבטיח כמו אסיק.

אם תגיד שהווארד שחקן טוב יותר מהארדן, אז אפשר להסכים איתך, למרות שהיכולת הנוכחית שלו מאוד מדאיגה, אבל ערך הטרייד שלו כרגע במקרה הטוב שווה לזה של הארדן ובמקרה הרע נמוך יותר, מכל הסיבות שציינתי ומה שמשנה בטרייד זה לא מי שחקן טוב יותר או פחות, מה שמשנה זה ערך הטרייד שמורכב גם מיכולת על המגרש, אבל גם מעוד משתנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 9:11 pm 
Junior

FLASH כתב:
שקי: אורלנדו קיבלו את מה שהGM המפגר רצה, שחקנים צעירים שרוצים להישאר במועדון, וזה ציטוט. הוא לא רצה כשרון. תסתכל על מה הקבוצה שקיבלה את האוורד היתה מוכנה לוותר, זה יותר רלוונטי לשאלה האם יוסטון תוותר על הארדן תמורתו.

הלייקרס נתנו שחקן במובהק פחות טוב (אם כי טוב מאוד) שהיה גם כן עם עוד עונה אחת בחוזה. אני חושב שאתה ממעיט בחשיבות הענין הזה של עונה אחרונה בחוזה... אשמח אם תפנה אותי להצעות שקיבלו אורלאנדו שכללו פרנצייז פליירס, ובפרט כאלו עם יתרת חוזה של למעלה מעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 9:21 pm 
Sophomore

אפשר לראות אם לין מסתדר כפילר מבחינת שכר.
יש גם שוק די גדול של אסייתים בל.א - אז אולי זה ישתלם להם לקחת אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 9:49 pm 
Junior

אני זוכר שביינום היה השחקן הכי טוב שהוצע ישירות לאורלנדו, אבל אני לא בטוח שהערך של ביינום היה נמוך מזה של הארדן, אבל אולי זה רק אני שעוד לא קלטתי שהארדן הוא פרנצ'ייז פלייר מהטופ. בכולופן, אם החוזה הנגמר של האוורד ימנע מהלייקרס להשיג עליו אופציה שניה מצוינת-אסור לשלוח אותו, עדיין מדובר בביג מן עם הפוטנציאל הגבוה ביותר. נותר לקוות שהוא יחזור לעצמו, ושיעיפו את גאסול. אחרת אין שום סיכוי בעולם לעבור את אוקלהומה, למעשה אני לא רואה אף קבוצה שתעצור את OKC וההיט, ובעיית המצ'אפ של OKC מול ההיט עדיין קיימת (הפעם גם הספסל של ההיט עדיף בהרבה עם אלן ולואיס). לדעתי, היחידה עם סיכוי אמיתי למנוע שחזור של הגמר הקודם, היא הניקס עם אמארה טוב.

טוב מספיק, השלג בירושלים נתפס :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 11:27 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
אני זוכר שביינום היה השחקן הכי טוב שהוצע ישירות לאורלנדו, אבל אני לא בטוח שהערך של ביינום היה נמוך מזה של הארדן, אבל אולי זה רק אני שעוד לא קלטתי שהארדן הוא פרנצ'ייז פלייר מהטופ. בכולופן, אם החוזה הנגמר של האוורד ימנע מהלייקרס להשיג עליו אופציה שניה מצוינת-אסור לשלוח אותו, עדיין מדובר בביג מן עם הפוטנציאל הגבוה ביותר. נותר לקוות שהוא יחזור לעצמו, ושיעיפו את גאסול. אחרת אין שום סיכוי בעולם לעבור את אוקלהומה, למעשה אני לא רואה אף קבוצה שתעצור את OKC וההיט, ובעיית המצ'אפ של OKC מול ההיט עדיין קיימת (הפעם גם הספסל של ההיט עדיף בהרבה עם אלן ולואיס). לדעתי, היחידה עם סיכוי אמיתי למנוע שחזור של הגמר הקודם, היא הניקס עם אמארה טוב.

טוב מספיק, השלג בירושלים נתפס :D

בקצב הזה ,גם אין שום סיכוי לעבור את פורטלנד ויוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עופר האדום ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה