שקי: אורלנדו קיבלו את מה שהGM המפגר רצה, שחקנים צעירים שרוצים להישאר במועדון, וזה ציטוט. הוא לא רצה כשרון. תסתכל על מה הקבוצה שקיבלה את האוורד היתה מוכנה לוותר, זה יותר רלוונטי לשאלה האם יוסטון תוותר על הארדן תמורתו.
nadav_hacohen כתב:
המניה של הווארד הידרדרה לא בגלל שהוא בלייקרס, אלא בגלל שהוא פאקינג משחק ליד הסקנד גארד הטוב בעולם, וכשאתה ארגיואבלי הסנטר הטוב בעולם, מצופה ממך לכל הפחות לסייע לקבוצה....לא יודע, להגיע לפלייאוף? הווארד מראה בלייקרס את כל החולשות שהיו לו באורלנדו: התקפה שמתבססת על מקסימום יכולות פיזיות ומינימום טכניקה, והרבה לוזריות וגישה מחורבנת. גם מבחינת ריבאונד הוא לא מרשים במיוחד: יש לו 12.4 ב36 דקות למשחק, כשלאשיק-השחקן שהוא רק המתאבן של הארדן בטרייד ההזוי שהצעת-יש 11.2 בפחות מ30 דקות.
אתה בעצם מציע ליוסטון להמר על השחקן הכי בעייתי מבחינת "פרנצ'ייז" בליגה, שאין שום מניעה שיברח בקיץ, כשבתמורה היא תיתן את הסקנד השני בטיבו בליגה כשהוא רק בן 24, את אחד הסנטרים ההגנתיים הטובים בליגה ועוד פילר. כאמור, עוד ויץ משעשע שלך בענייני טריידים.
ברור. נעבור לעובדות בנוגע להאוורד: סנטר סופר הגנתי-3 פעמים רצוף שחקן ההגנה של השנה, סופר אתלטי, נותן לך עשרים למשחק, לא משנה כמה הוא מוגבל-מושך אחריו דאבל טים ברוב הפעמים שמשחקים איתו פיק-רול וברוב הפעמים שהוא מקבל כדור בצבע. הספיק להוביל קבוצה לגמר מזרח וגמר NBA ללא אלסטאר לצידו, בדיוק כמו המאזן של לברון בקאבס. נחשב לביג מן הטוב בליגה כבר כמה שנים טובות, והוא צעיר בשנה מלברון. אני מציע ליוסטון לעשות את הטרייד כי האוורד פשוט סופרסטאר ברמה מעל הארדן, כי ביג מנים כמו דוויט מביאים קבוצות להצלחות והאוורד שחקן מוכח בקטע הזה. שוב אני מזכיר, שנה שעברה, אחרי הסמטוחה שהאוורד עשה למג'יק, עדיין דיברו ברצינות על האוורד תמורת לברון. אבל היי-אם אתה חושב שמדובר בלוזר עם גישה מחורבנת ומינימום טכניקה, ושהוא הכוכב הכי בעייתי בליגה שרק מחכה לברוח מקבוצה אחת לשניה (כאילו יש איזה קונטנדרית עם מספיק מקום בתקרה להחתים אותו), תזכיר לי להזכיר לך את זה כשתאשים בסוף השנה את קובי בכשלון עם צוות מסייע מצוין, כמו שאמרו (נדמה לי שאתה קשקשת משהו כזה) שנה שעברה שגאסול וביינום הם טופ 5 ביג מנים בNBA.
למה הלייקרס לא בפלייאוף? שילוב של סגל חדש שצריך להתגבש, חילופי מאמנים (3 כאלה), פציעות (רק ארטסט וקובי שיחקו את כל המשחקים, וגם כשהאוורד שיחק הוא שיחק פצוע), שיטה שלא מתאימה לקבוצה (גם הפרינסטון וגם הראן אנד גאן), וכל זה גרם לבזבוז לוח המשחקים הקל של פתיחת העונה.