סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 1:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: NBA לחמישי בבוקר
הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2013 9:16 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
פורטלנד הפסידו בבית לקליבלנד.

ראיתי את הדקות האחרונות, היה מתסכל.
אני לא אוהב את הטרנד החדש של להפסיד לכולם.
קיירי אירווינג שחקן מעולה ולמרות שהתבאסתי מכל סל שלו משהו בי זכר שהוא אצלי בפנטזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: NBA לחמישי בבוקר
הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2013 10:12 am 
Hall of Famer

ופרט להפסד של פורטלנד, דברים אחרים שבלטו

1. המערב רחוק מלהיות סגור. דאלאס ואפילו סקרמנטו (היתכן?) לא כל כך רחוקות מהפלייאוף. אם זה ימשיך כך, ויהיו 11 קבוצות או משהו כזה שיילחמו על הפלייאוף, סביר להניח שיספיקו 43 נצחונות בערך להיכנס אליו, ולא ה 47-50 שהתרגלנו אליו בשנים האחרונות במערב.
2. ברוקלין ובוסטון מפסידות אחרי רצפים יפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2013 12:43 pm 
Junior

קשה לי להאמין שסקרמנטו יכולים להאבק על הפלייאוף... דאלאס אולי אולי כן, אבל סיכוי נמוך מאוד.

מה שיותר מגניב זה שאפילו שהמערב קצת נחלש (מבחינת כמות הנצחונות שצריך להכנס), עדיין שלושת הקבוצות הטובות בליגה הם במערב ושלושת הקבוצות הגרועות בליגה מהמזרח :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2013 1:56 pm 
Hall of Famer

ועדיין התחושה היא שהליגה יותר שוויונית השנה, אפילו שרלוט וניו אורלינס מנצחות לאחרונה לא מעט (לפחות האחרונה), וגם וושיגטון נראית טוב יותר מאז שוול חזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2013 1:58 pm 
מנהל פורום

יותר מזה במערב מאזן חיובי לא מספיק בשביל להכנס לפליי אוף (פורטלנד) ובמזרח אין קבוצה במאזן חיובי שהיא לא בפליי אוף

לא יודע אם זאת רק הרגשה, אבל העונה הרפטור מפסידים הפסידם צמודים שוברי לב בהארכות יותר מכל קבוצה אחרת בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2013 4:46 pm 
Junior

בוואלה התחילו לבחור בחירות אמצע עונה, ופתחו בMVP:
http://sports.walla.co.il/?w=/175/2607892

מסכים עם מרבית הרשימה, רק הייתי מחליף בצמרת בין דוראנט (הMVP לטעמי) לבין פול, ובין לברון לכרמלו.
השאר נראה לי אחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2013 6:32 pm 
Sophomore

"ולאחרונה הוא דואג להוכיח שהוא גם השומר הטוב בליגה על פוינט גארדים"
אכן?
זכור לי שראיתי כתבה בESPN שאומרת שהוא צריך להתאמץ יותר בהגנה וכו' אבל האם המשפט הנ"ל באמת נכון? (לא אומר שלא ולא אומר שכן באמת מעניין אותי כי לא ראיתי השנה עדיין משחק)(ונתעלם לרגע ממה שפול עשה לו בדרבי העונה, כי פול הוא, ובכן, CP3)

ואם כבר פול:
"כרמלו מצליח בניקס כי נבנתה סביבו מערכת אידיאלית עבורו, דוראנט מצליח ב-OKC כי הוא מאפשר למערכת המשומנת לעבוד ולמקסם את האיכויות שלו. ההבדל בין כריס פול לבין שניהם הוא שבקליפרס פול הוא עצמו המערכת, הוא, יותר מכל אחד אחר, זה שדואג להוציא את המקסימום מכל מי שנמצא. הוא הגיע לפני שנה וחצי לפרנצ'ייז העלוב והמושמץ ביותר בספורט האמריקאי והמציא אותו מחדש כמקום ששחקנים רוצים לבוא אליו כדי להיות במיטבם. הוא מבהיר למה יש שחקנים ששווה לפרק את כל החבילה רק כדי להביא אותם.

במילים אחרות- הוא כל מה שדוויט הווארד ודרון וויליאמס לא. היכולת האישית שלו נפלאה, אבל היא לא הסיפור המרכזי כאן. היו לו עונות עם מספרים מרשימים יותר, בין היתר כי הוא מסתפק ב-33 דקות למשחק השנה. עדיין, כמובן, מדובר ברכז טהור נפלא, באחד השחקנים הכי יעילים ב-NBA ואחד החדים והאמינים ביותר במאני טיים. אבל כדי להבין כמה הוא גדול יהיה נכון יותר להסתכל סביבו- איך בלייק גריפין מתגבש לשחקן גדול באמת, איך דיאנדרה ג'ורדן משפר כל אלמנט במשחק שלו, איך המחליף שלו אריק בלדסו לומד כל יום משהו חדש, איך מאט ברנס מגיע לשיא הקריירה בגיל 32, איך למאר אודום ממציא את עצמו מחדש. מישהו מאמין שכל הדברים האלה היו יכולים לקרות בקליפרס בלי CP3, בלי המנהיגות שלו? במקרה של פול, העובדה שהקבוצה מסתדרת נהדר גם כשהוא פצוע רק מדגישה את החשיבות שלו, את הרוח החדשה שהוא הנחיל במועדון. ניתן לטעון שכבר עכשיו הוא השחקן הכי חשוב בתולדות הקליפרס"

חוץ מהמשפט הראשון שאין לי מושג אם הוא נכון או לא אני מסכים עם כל מילה. מצטרף למה שכתבתי לגבי פול לפני מספר ימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2013 9:24 pm 
Hall of Famer

יש מצב שתתמצת לנו במשפט מה רצית להגיד? :)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2013 9:36 pm 
Junior

ויוותר יעקב לבדו, ויאבק איש עמו. (עד עלות השחר, אבל זה כבר שייך למשחק שייערך הלילה במיאמי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2013 9:48 pm 
Hall of Famer

סיכום משחקי אתמול:
שיקגו מנצחת בטורונטו 107-105 עם סל נצחון של לואל דנג 3 שניות לסיום.
ראפס: אלן אנדרסון כוכב עליון הפיל את הכדור כשקיבל אותו לזריקה בשנייה האחרונה של הזמן החוקי 27 נק', לאורי 26 נק' 7 אס' ו-5 ריב', דרוזאן 18, אד דיוויס 11 ו-6 ריב'
בולס: בוזרררר 36 נק' ו-12 ריב' כמה טוב כשמשחקים נגד קו קדמי דליל, דנג 19 נק' 7 אס' ו-6 ריב', נואה 16 נק' 14 ריב' ו-4 אס', המילטון 15 ו-5 אס', בלינלי 10

אורלנדו 97-86 על אינדיאנה.
מג'יק: ווצ'ביץ' 16 ו-15 ריב', אפללו 15 נק' 5 ריב' ו-5 אס', נלסון 14 ו-6 אס', רדיק 14, גלן דיוויס 11
פייסרס: פול ג'ורג' 20 נק' 10 ריב' ו-4 אס', ג'ורג' היל 15 ו-6 אס', דיוויד ווסט 14 ו-7 ריב', היברט 11 ו-7 ריב', הנסברו 10, ג'רלד גרין 10

אטלנטה 109-95 על ברוקלין האוברייטד.
הוקס: טיג 28 ו-11 אס' מראה לדרון ויליאמס מאיפה משתין הדג, דווין האריס 18, הורפורד 17 ו-13 ריב', פצ'וליה 13 נק' 11 ריב' ו-8 אס', קורבר 11, לו ויליאמס 11
נטס: לופז 22 ו-9 ריב', ג'וג'ו 15 נק' (4/15 מהשדה, 0/4 לשלוש), דרון 12 נק' (5/18 מהשדה, 2/9 לשלוש), בלאץ' 12, האמפריז 10 ו-7 ריב', האיש והאגדה קית בוגאנס עם 0 נק' ב-0/6 מהשלוש.

ניו אורלינס עם נצחון מרשים בבוסטון 90-78. הסלטיקס כל פעם שגורמים לך לחשוב שהם חזרו לעצמם, עושים שני צעדים אחורה.
סלטיקס: גארנט 15, פירס 12 ו-10 ריב', טרי 12, רונדו 7 נק' 11 אס' ו-5 איב'
הורנטס: אל פארוק אמינו 18 נק' ו-9 ריב', רובין לופז 17 ו-6 ריב', ואסקז 15 נק' 11 ריב' 6 איב' ו-4 אס', ריאן אנדרסון 10, אנתוני דיוויס 10 ו-10 ריב'

אוקלהומה דורסת 117-97 את דנבר.
ת'אנדר: ווסטברוק 32, מרטין 20, דוראנט 20, איבאקה 5 נק' 6 ריב' ו-5 חס', רג'י ג'קסון 8 נק' 7 אס' ו-6 ריב'
נאגטס: קופוס 16 ו-9 ריב', מגי 15, איגי 12 ו-5 אס', גלינארי 11

דאלאס 105-100 בדרבי טקסני על יוסטון.
מאבס: נוביצקי 19 ו-8 ריב', מאיו 18 נק' (3/14 מהשדה), מריון 18 ו-9 ריב', ברנד 11 ו-10 ריב', קראודר 10, קוליסון 10
רוקטס: הארדן 20 נק' (5/23 מהשדה) 8 ריב' ו-7 אס', לין 19, פרסונס 18 ו-6 ריב', אשיק 12 נק' (4/4 מהקו!) 15 ריב' ו-2 חס'

סן אנטוניו חותכת בבשר החי של ממפיס 103-82.
ספרס: דאנקן 19 ו-8 ריב', פארקר 17 ו-11 אס', דיאו 14, לנארד 13, ספליטר 10 ו-9 ריב'
גריז: גיי 17 נק' 8 ריב' ו-6 איב', גאסול 12, רנדולף 11, אלן 11, קונלי 10

קיירי קאבלירס מנצח 93-88 בפורטלנד.
בלייזרס: באטום 23 נק' 12 ריב' ו-9 איב', מתיוס 17 ו-6 ריב', אולדרידג' 15 ו-10 ריב', היקסון 13 ו-11 ריב', לילארד 13 ו-7 אס'
קאבס: אירווינג 31 ו-5 אס', תומפסון 19 ו-14 ריב', זלר 11 ו-9 ריב', כספי 6 דקות ומאזן 12+ :)

סקרמנטו מנצחת 95-94 את וושינגטון.
קינגס: טייריק 21 נק' 8 ריב' ו-8 אס', קאזינס 21 נק' 16 ריב' 5 אס' ו-6 איב', סלמונס 21, ג'ימר 12
ויז: ביל 26 ו-6 אס', סראפין 16, ננה 15 נק' 9 ריב' ו-6 אס', וול 14 ו-10 אס', וובסטר 10

מיאמי מנצחת 92-75 קליל באוקלנד את גולדן סטייט.
ווריורס: ג'ק 16, דיוויד לי 12 ו-11 ריב', לנדרי 10 ו-11 ריב'
היט: לברון 25 נק' 10 אס' ו-7 ריב', וייד 15 נק' 8 ריב' 6 אס' ו-5 חט', צ'אלמרס 15, בוש 11 ו-6 ריב', ריי אלן 10

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 17, 2013 11:27 pm 
Sophomore

שפול>סאלינג'ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 12:36 am 
Hall of Famer

חי אל, אני חושב שההערצה קצת מעבירה אותך על דעתך. פול נהדר, הוא בוודאי לא רלוונטי למירוץ האמ.וי.פי. הוא בפירוש אחרי לברון (השחקן הכי טוב בליגה), דוראנט (המועמד הבולט בזכות השילוב של ההצלחה הקבוצתית והאישית) ובעיני הוא לא עולה העונה על פני ווסטברוק או אנתוני. בכל מקרה, הסופרלטיבים ששפכת עליו בנוגע לשאר החברים לקבוצה פשוט לא נכונים. זאת שנה שלישית של גריפין בליגה וכל שנה הוא יורד בממוצעים. לא בדקתי נירמול, כי הוא משחק פחות דקות, אבל גם אם ננרמל את המספרים ל-40 דקות, אין מצב שהוא נותן סטט' טובה יותר מאשר העונה הקודמת, או עונת הרוקי. ממש לא חושב שגריפין כיום הוא שחקן טוב יותר או שלם יותר ממה שהוא היה בתום עונת הרוקי שלו. מאט בארנס באמת נותן עונה מצויינת, אבל הוא כבר נתן עונות דומות בעברו ואילו אין לי מושג איך לאמר אודום ממציא את עצמו מחדש, אלא אם אתה מתייחס ל-3.6 נק' (הכי נמוך בקריירה שלו, כולל העונה הזוועתית שלו עם דאלאס בשנה שעברה) באחוזי זוועה מכל הטווחים (57.1% מהעונשין, הכי גרוע בקריירה כמובן, 12.5% מהשלוש, נחש מה, הכי גרוע בקריירה) כהמצאה מחדש ואז אני לא חושב שזה משהו שכריס פול יכול להתגאות בו. אפשר גם לתהות האם באמת ג'ורדן שיפר כל אלמנט במשחק שלו, כמו אחוזי שדה, ריב', חסימות ואחוזי עונשין, שכולם נמוכים מהעונה שעברה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 12:53 am 
Junior

עמוס לב כתב:
חי אל, אני חושב שההערצה קצת מעבירה אותך על דעתך. פול נהדר, הוא בוודאי לא רלוונטי למירוץ האמ.וי.פי. הוא בפירוש אחרי לברון (השחקן הכי טוב בליגה), דוראנט (המועמד הבולט בזכות השילוב של ההצלחה הקבוצתית והאישית) ובעיני הוא לא עולה העונה על פני ווסטברוק או אנתוני. בכל מקרה, הסופרלטיבים ששפכת עליו בנוגע לשאר החברים לקבוצה פשוט לא נכונים. זאת שנה שלישית של גריפין בליגה וכל שנה הוא יורד בממוצעים. לא בדקתי נירמול, כי הוא משחק פחות דקות, אבל גם אם ננרמל את המספרים ל-40 דקות, אין מצב שהוא נותן סטט' טובה יותר מאשר העונה הקודמת, או עונת הרוקי. ממש לא חושב שגריפין כיום הוא שחקן טוב יותר או שלם יותר ממה שהוא היה בתום עונת הרוקי שלו. מאט בארנס באמת נותן עונה מצויינת, אבל הוא כבר נתן עונות דומות בעברו ואילו אין לי מושג איך לאמר אודום ממציא את עצמו מחדש, אלא אם אתה מתייחס ל-3.6 נק' (הכי נמוך בקריירה שלו, כולל העונה הזוועתית שלו עם דאלאס בשנה שעברה) באחוזי זוועה מכל הטווחים (57.1% מהעונשין, הכי גרוע בקריירה כמובן, 12.5% מהשלוש, נחש מה, הכי גרוע בקריירה) כהמצאה מחדש ואז אני לא חושב שזה משהו שכריס פול יכול להתגאות בו. אפשר גם לתהות האם באמת ג'ורדן שיפר כל אלמנט במשחק שלו, כמו אחוזי שדה, ריב', חסימות ואחוזי עונשין, שכולם נמוכים מהעונה שעברה.

פול הוא מאוד רלוונטי, ואני לא אהיה מופתע אם הוא יהיה הזוכה. המירוץ ל-MVP הוא לא משחק של מספרים אלא הרבה יותר של נראטיב - מי נתפס כשחקן הכי משפיע, חשוב, איכותי (שקלול של השלושה). סטיב נאש זכה למרות שדאלאס סיימה בלעדיו במאזן יותר טוב מאשר איתו, דרק רוז זכה עם מספרים נחותים מאלה של לברון, אבל הקבוצה שלו סיימה במאזן קצת יותר טוב. לא חושב שמישהו חשב שהוא שחקן טוב יותר מלברון, אבל הנראטיב היה שהוא הוביל את שיקגו לעונה אדירה, ולברון הוביל קבוצה של כוכבים לעונה טובה מאוד. אני רואה שלושה מועמדים אפשריים השנה - דוראנט, שיזכה אם אוקלהומה תגיע לפלייאוף עם 60 נצחונות ומעלה ויתרון ביתיות; פול, שיזכה אם יוביל את הקליפרס (פאקינג קליפרס!) לאותו הישג; כרמלו אנתוני שנראה קצת פחות רלבנטי כרגע, אבל יכול לזכות אם יהיה סיום עונה הרואי של הניקס והוא ימשיך ביכולת הנוכחית. יכול להיות גם שאף אחד מהשלושה לא יוביל את הקבוצה למקום הראשון (הספרס, נניח), ואז יהיה קצת יותר משחק של מספרים, שבו דוראנט ינצח. אני לא טועה בהערכת ה-MVP כבר 10 שנים ואני מוכן לשים כסף שלברון ג'יימס לא יקבל את התואר וכנראה גם לא יסיים במקום השני במירוץ. זה כנראה, בהנחה שאין פציעות, בין דוראנט לפול ואם הייתי צריך להמר הייתי שם כסף על דוראנט. ובלי קשר, אני חושב שלברון הוא השחקן הכי טוב בליגה, בהפרש גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 1:01 am 
Hall of Famer

לברון העונה בפירוש מבטן את המעמד שלו כשחקן הטוב ביותר בעולם. רק על זה הוא יזכה במינ' במקום השני. אם ההיט יסיימו במאזן דומה לזה של אוק-סיטי, גם אם לא עדיף, לדעתי לברון זוכה בעוד MVP. אם לא לברון, אני לא רואה מישהו אחר זוכה למעט דוראנט. אולי גם בגלל שאני לא רואה את הקליפרס ממשיכים בקצב הזה.

הדוגמאות שלך לא ממש מתאימות למצב היום. אם אתה מדבר על ה-MVP הראשון של נאש, זה בכלל לא חשוב מה היה המאזן של דאלאס בלעדיו, מה שהיה חשוב זה המאזן של פיניקס בלעדיו עונה קודם ואיתו עונה אחר כך, שהיה כמובן הטוב בליגה. אם אתה מדבר על ה-MVP השני, אז זאת הייתה עונה בלי באמת מועמדים בולטים והזוכה מהעונה שעברה סחב על הגב שלו קבוצה ללא השחקן ההתקפי המרכזי מלבדו להישגים שלא צפו לה. דרק רוז זכה בתואר בגלל המעבר של לברון להיט. בעונה הראשונה של הטריו ממיאמי לא היה ברור עדיין בסוף העונה מי השחקן המרכזי באותה קבוצה ולברון בוודאי היה פחות טוב מהעונה החולפת בה הוא זכה בתואר. רוז זכה מההפקר גם בזכות זה ששיקגו הייתה עם המאזן הטוב יותר וגם בגלל שהוא הצטייר כסופרסטאר הבודד שסחב על הגב שלו כמעט לבדו את הבולס למאזן הזה.

העונה הנימוקים היחידים לא לתת ללברון את התואר הם שדוראנט עדיין לא זכה, אז אולי יתנו על כך וכמובן המאזן הלא מזהיר של מיאמי, אם המאזן ישתנה לחיוב, לברון יזכה בעוד תואר נוסף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 1:51 am 
Junior

עמוס, זה נראה לי בעיקר בגלל שאתה לא מצליח לראות את הקליפרס שומרים על הריצה שלהם, שזה בסדר, אבל ברור שגם אני שחושב שכריס פול כרגע חזק במירוץ חושב שהוא לא יהיה קרוב בכלל לדוראנט אם מאזן קבוצותיהם לא יהיה צמוד. ואם הקליפרס מסיימים ראשונים, ואם הם שומרים על רמת המשחק הנוכחית הם בהחלט מסוגלים לכך כי כרגע הם משחקים ברמה קרובה מאוד לזו של אוקלהומה, אז פול בטוח יהיה זה שייזכה בMVP.
אם הוא ממשיך ככה, נותן יכולת MVP עם מספרים של כמעט MVP ומביא את הקליפרס, הקבוצה שברור לכל אחד ואחת מאיתנו שעם כל פוינט גארד אחר בליגה היא לא משחקת ברמה הזאת ולא מגיעה להישגים האלה (אם וכאשר) ? את הפאקינג קליפרס כמו שאוהבים להגיד? הפרנצ'ייז שקיים כבר 42 שנה ונמצא עכשיו במסלול לאליפות הDIVISION הראשונה בהיסטוריה כולל גלגוליה הקודמים?
אם הם במרחק 2 משחקים ומטה לטובתם מול אוקלהומה בסוף העונה, זה קרב צמוד מאוד בין פול לדוראנט.

בקשר לגריפין - עזוב מספרים ונירמול, בעונת הרוקי הוא היה הכוכב הבלעדי של הקבוצה. בוודאי שהוא השתפר במשחק שלו מעונת הרוקי, אין ספק בכך. אולי לא השתפר והתפתח מספיק, על זה אני מסכים, אבל בוודאי שהוא שחקן טוב יותר. להגיד לך שבבוסטון עם רונדו הוא לא היה מביא את אותם מספרים? סביר להניח שהיה מביא. אבל לדעתי, לא באותה יעילות ולא באותה צורה. פול מגדל כרגע את גריפין. כל המערכת של הקליפרס מגדלת אותו למעשה. הם נותנים לו הרבה בידודים עם הגב לסל והרבה ג'אמפ שוטס כי הוא צריך והם צריכים שהוא ייתפתח בשני הכלים האלה שכרגע הוא בינוני מאוד בהם. כשהגיע לליגה אפרופו לא טוב יותר מעונת הרוקי, הוא היה רחוק מלהיות בינוני. הוא גם בהחלט שחקן הגנה טוב הרבה יותר משהיה בעונת הרוקי.

לגבי בארנס - אני חושב שזאת אחת העונות בהן הוא מציג את היכולת הכי טובה שלו, והוא בסך הכל בן 32 כך שלא צריכה להיות הפתעה גדולה מדי שהוא חזר ליכולת שפרסמה אותו אחרי עונה אחת חלשה. אבל הנושא הוא כריס פול, והעונה הטובה של בארנס לא ממש קשורה לפול, הם כמעט לא משחקים ביחד.

ואודום אגב, אמנם עדיין עם ממוצעים גרועים מפתיחת העונה אבל בשבועות האחרונים הוא חוזר לעצמו, לאט אבל בטוח.. זה עוד לא אודום של הלייקרס, לא כל כך קרוב גם כי אודום של הלייקרס היה פנטסטי, אבל זה גם אודום רחוק מאוד מהשחקן הגמור והבן אדם הגמור שהוא היה רק לפני כמה חודשים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 1:35 pm 
Hall of Famer

צ'ונסי, הנה מה שעשה אודום בחודשיים האחרונים:
דצמבר - 4.8 נק', 43.6% מהשדה, 13% מהשלוש, 24 דקות.
ינואר - 4.6 נק', 42.2% מהשדה, 10% מהשלוש, 23 דקות.

אז נכון שזה לא מעליב כמו בנובמבר שם הוא קלע ב-22.7%, אבל זאת עדיין תפוקה התקפית נוראית ומעליבה. לא הייתי אומר שהוא חזר לעצמו. מה שכן, הוא חזר להוריד ריב'.

ולגבי היכולת של הקליפרס בלי כריס פול, אז גם פה לא צריך להפוך את הקליפרס לאיזה וואן מן שואו של כריס פול, כי עם רכז אחר, בשם אריק בלדסו, הקליפרס עומדים על מאזן כרגע של 0-3, כאשר כל הניצחונות בחוץ וכוללים ניצחונות על ממפיס ויוסטון החזקות. אז הקליפרס כיום היא קבוצה עם סגל מוכשר ועמוק מאד. כריס פול מדהים והרכז הכי טוב בליגה ובעל מניות רבות מאד בהצלחה של הקליפרס, אבל לא צריך להפוך את ההצלחה לאיזשהו הצלחה הירואית בלעדית של כריס פול. גריפין דרך אגב, סיפק במשחקים הללו את אותן סטט' של העונה.

לגבי בלייק גריפין, מה שמאכזב אותי יותר מהכל זאת הנפילה בכל עונה במספרי הריב'. וזה לא שיש בקליפרס ריב' חדש וטוב יותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 2:17 pm 
Junior

עמוס, אני שונא לרשום את זה אבל טוב מראה עיניים על המשחקים מאשר מבט בסטטיסטיקה.
כן הקליעה של אודום עדיין לא בדיוק נופלת, אבל כאמור זה עדיין רחוק מאודום של הלייקרס, ועדיין בחודש האחרון הוא שוב נראה כמו שחקן כדורסל, הוא רץ טוב, הוא זז טוב, הוא מוסר טוב, הוא משחק כדורסל טוב. עדיין לא כדורסל מצויין כמו בימי הלייקרס, אבל גם לא הכדורסל האיום ונורא כמו בימי דאלאס. פשוט כדורסל טוב וסולידי.

לא אומר שזאת קבוצה אך ורק של כריס פול. בלדוסה שנכנס במקומו זה שחקן פשוט נהדר. ללא כל ספק ברמה הראויה להיות פוינט גארד פותח בליגה.

לגבי הריבאונדים של גריפין, זה בעיקר כי זה פחות חשוב לו היום לקחת ריבאונדים מאשר בעונת הרוקי. חד וחלק זה העניין.
בעונת הרוקי הוא הלך חזק על הקרשים, בעונה הנוכחית הוא הרבה יותר רץ למעלה כדי לסיים מתפרצות או חוזר מהר להגנה לפי הוראת המאמן שלו כנראה, כדי לא לייצר חור בהגנה כשהוא נלחם בכל התקפה והתקפה בשביל בסופו של דבר להוציא 2-3 ריבאונד התקפה למשחק.
זה כל העניין. במקום ללכת חזק על כל ריבאונד הוא פשוט מוותר מראש על רובם.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 3:09 pm 
Sophomore

עמוס, באמת לא מתאים לך להביא רק נקודות ואחוזים.
זה שהוא שיפר את הריבאונדים זה נכון, אבל מה עמזה שהוא הריבאונדר המוביל בקליפס פר 36?
ומה עם זה שהוא השומר הכי טוב בקליפרס על הפיק אנד רול? ועם יכולת הובלת הכדור? והמסירות? וכו' וכו'...
לאט לאט הוא משתפר ונראה יותר כמו שחקן כדורסל, וזה מה שחשוב. האחוזים יעלו מתישהוא (בדיוק כמו שאמרתי שקרופורד לא יישאר על ה50%+ שהוא היה בהם בהתחלה) אבל אתה יודע מה? גם אם לא וכל השאר ישתפר, זה אחלה בחלה לגבוה שלישי.
(מה שכן, ואני מודה בזה הוא שהקשר בין פול לזה באמת קצת לא רלוונטי, נסחפתי קצת עם הכתבה)

ואני די מסכים עם צ'ונסי, במיוחד לגבי בלדסו. רק דבר אחד שחשוב לציין הוא שאין ספק בכלל שגריפין הוא שחקן יותר טוב מבעבר, ולו בגלל ההגנה שהשתפרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 5:33 pm 
Junior

לא נראה לי שלפול יש סיכוי אמיתי לזכות בMVP כי המספרים שלו לא מפוצצים מספיק, אבל אני בהחלט חושב שהוא השחקן עם הערך מוסף הגדול ביותר בליגה. בערך מוסף אני מתכוון לפער בין המספרים (שהם עדיין טובים מאוד) לבין ההשפעה שלו על הקבוצה שלו (שהיא אפילו יותר אדירה מהמספרים). דברים כמו שליטה בקצב המשחק, חוכמת משחק, מציאת האיש החם, סלים משנים מומנטום, מנהיגות על המגרש ומחוץ למגרש - הבןאדם הוא פשוט מוח כדורסל מבריק, גאון כדורסל אמיתי עם יכולת קבלת ההחלטות הכי טובה בליגה, מאמן על המגרש במלוא מובן המילה.

בלדסו שחקן אדיר בפני עצמו ואני מת עליו, אבל אם פול לא היה בקליפרס השנה ובלסדו היה הרכז היחידי, הקליפרס נאבקים על מקום 7-8 במערב לדעתי. התרומה של פול עד כדי כך משמעותית.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 5:34 pm 
Junior

לא נראה לי שלפול יש סיכוי אמיתי לזכות בMVP כי המספרים שלו לא מפוצצים מספיק, אבל אני בהחלט חושב שהוא השחקן עם הערך מוסף הגדול ביותר בליגה. בערך מוסף אני מתכוון לפער בין המספרים (שהם עדיין טובים מאוד) לבין ההשפעה שלו על הקבוצה שלו (שהיא אפילו יותר אדירה מהמספרים). דברים כמו שליטה בקצב המשחק, חוכמת משחק, מציאת האיש החם, סלים משנים מומנטום, מנהיגות על המגרש ומחוץ למגרש - הבןאדם הוא פשוט מוח כדורסל מבריק, גאון כדורסל אמיתי עם יכולת קבלת ההחלטות הכי טובה בליגה, מאמן על המגרש במלוא מובן המילה.

בלדסו שחקן אדיר בפני עצמו ואני מת עליו, אבל אם פול לא היה בקליפרס השנה ובלסדו היה הרכז היחידי, הקליפרס נאבקים על מקום 7-8 במערב לדעתי. התרומה של פול עד כדי כך משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 5:37 pm 
Hall of Famer

נו ואם לברון לא במיאמי או דוראנט באוקסיטי הם גם מתדרדרים לשולי הפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 6:03 pm 
Junior

נורטון כתב:
נו ואם לברון לא במיאמי או דוראנט באוקסיטי הם גם מתדרדרים לשולי הפלייאוף

אולי, אבל זאת הנקודה. שפול נמצא באותה רמת השפעה של לברון ודוראנט למרות שהבולטות הסטטיסטית נעדרת יחסית.

בצורה הפוכה, קווין לאב מעולם לא היה בעיני שחקן סופר דומיננטי כמו שהמספרים שלו מרמזים.

יש שחקנים שהמספרים עושים עימם חסד (לאב למשל), יש שחקנים שהמספרים מייצגים אותם נאמנה (לברון ודוראנט) ויש כאלה שהמספרים עושים להם עוול, וזה פול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 11:21 pm 
Senior

סטיב נאש לקח שני MVP עם מספרים דומים לאלו של פול, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 11:29 pm 
Junior

כן. מצד שני, נאש זכה כי השחקנים עם המספרים הכי טובים, כמו גארנט קובי ולברון, שיחקו בקבוצות חלשות. היום לברון ודוראנט משחקים בקבוצות חזקות, וסביר להניח שאחד מהם ייקח MVP (זה עם המאזן העדיף). בשביל שפול יזכה עם המספרים הנוכחיים, הוא צריך להגיע למאזן הטוב בליגה בהפרש של כמה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 3:15 am 
Hall of Famer

וגם המספרים שלו היו קצת יותר טובים. עם נקודה או שתיים יותר וגם 2-3 אסיסטים יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]