סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 9:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 1:05 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אה, ושכחתי משהו. לידיעת הקורא צביקה שרף, העובדה ששחקן נבחר בסיבוב הראשון בדראפט עוד לא אומרת שהוא שיחק באן.בי.איי. פטרי קופונן עדיין לא הגיע לאן.בי.איי, למרות הבטחת הפרשן שבאמתחתו עבר אן.בי.איי. לעומת זאת, אם ימשיך כך, יהיה לו עתיד אן.בי.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 1:59 am 
Sophomore

טוב, זהו סופית. אין כבר מה לצפות כל כך.
אפשר כבר לפתוח את ת'רד מכבי 2013-2014 ?

ובכמה מילים בכל זאת על חימקי. קבוצה מאומנת מאוד, ביצעה המון המון התאמות לאורכו של המשחק, תקפה יפה כל חולשה אפשרית של מכבי, שמרה טוב, עשתה סלים במגון דרכים קלילות פשוט תענוג. קופונן מוסיף להם את מה שהיה חסר להם בשנים האחרונות וזה כוח אש מהספסל. אחלה קבוצה, אגב, באותו גודל תקציב של מכבי רק פשוט מנותב כולו לכמה שחקנים מאוד מאוד טובים ולא לאסופה של הימורים.

מקווה שלא רק בלאט למד כמה לקחים מהמשחק אלא בעיקר מנהלי מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 2:02 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דרך אגב, בלאט לקח פסק זמן ביתרון 31:29 וחימקי לאחריו רצה 13:0 אאל"ט.
ההתקפה של מכבי נראית זועה. הגימיק של יוגב כרכז פותח ביורוליג מתחיל להישחק.
האמת שאין לי יותר מדי מה להוסיף על המשחק כי לראשונה זה שנים הפסקתי לראות ברבע השלישי לשמחתי.
לגבי העונה הבאה, אפשר להגיד שמכבי יושבת בסדר בעמדות 3 ו5 (סמית, ג'יימס, פלאניניץ ולנדסברג), בגארדים אפשר להשאיר את היקמן ואת יוגב כמחליף, אולי להחזיר את יותם אם הוא לא יקר מדי ויש את אליהו. לשלד הזה צריך להוסיף רכז על שישלוט במשחק (מקאלב, פארמר או ג'קסון אם הוא לא יהיה יקר מדי אחרי העונה הבינונית בצסקא וירצה לחזור להיות רכז מוביל) ועוד 4 יעיל, רצוי אחד שעושה הגנה ומסוגל לקלוע מבחוץ (בסגנון של מוריס). השחקן שעולה לי לראש הוא גיסט למרות שהוא לא יציב וזורק קצת יותר מדי מ3 באחוזים לא משהו. 10 שחקנים בכירים + איתי שגב צריכים להספיק.
במחשבה שנייה, הייתי מוותר על יותם, שם את לנדסברג כמחליף בעמדה 2 ונותן לשגב דקות כמחליף של סמית (עדיין שחקן העתיד). 4 ישראלים ו6 זרים זה די והותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 9:36 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לגבי הלקח שלמדו מנהלי מכבי, לפי ההתנהלות בסוף העונה שעברה והתחושה שלי שבלאט רק רוצה לברוח מהקבוצה הזו, אני מהמר שהלקח העיקרי יהיה להפיל את האשמה על המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 11:29 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
משעשעת אותי הקביעה התמימה כל כך של מישהו פה שקבוצת ספורט לא אמורה להניב רווחים לבעלים שלה. בוא נתחיל משאלה נגדית - מי החליט?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 11:29 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
משעשעת אותי הקביעה התמימה כל כך של מישהו פה שקבוצת ספורט לא אמורה להניב רווחים לבעלים שלה. בוא נתחיל משאלה נגדית - מי החליט?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 11:39 am 
Hall of Famer

זאת בטח לא קביעה שלי. אני אומר, אדרבה ואדרבה שירוויחו כמה שיותר. אממה - קבוצה לא תחרותית בטווח הבינוני (כלומר, כמה שנים) תניב תשואה יורדת. או לפחות כך אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 11:55 am 
Junior

ראובן כתב:
לגבי הלקח שלמדו מנהלי מכבי, לפי ההתנהלות בסוף העונה שעברה והתחושה שלי שבלאט רק רוצה לברוח מהקבוצה הזו, אני מהמר שהלקח העיקרי יהיה להפיל את האשמה על המאמן.

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2608352

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 12:45 pm 
Junior

שהמדליפים ינוחו בשקט. בלאט מאמן ענק, עשה ניסים ונפלאות עם נבחרת רוסיה וגם עם מכבי הוציא את המיץ.
אני חושב שהעונה הזו היא עונה פחות טובה שלו בין אם זה בבניית הסגל ובין אם זה בניהול משחק, העניש כמעט על כל טעות וייצר בעצמו ערכאות בין שחקנים - כאלו שיכולים לטעות ולהשאר וכאלה שאסור להם. התרגילים לא עובדים והקבוצה נראית כבויה מאוד.
אני לא יודע מה הבעלים חושבים, אין אף אופציה שקרובה לקרסול של בלאט. צריך להתרכז במפעלים בארץ, לשמור על התארים ולחשוב איך מרכיבים קבוצה בעזרת חלוקה שונה של העוגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 12:49 pm 
Sophomore

אם נשים בצד לרגע את יכולות האימון ובניית הקבוצה של בלאט, אי אפשר להתעלם מזה שהכישלון הוא שלו.

בסופו של יום, אתה לא יכול להיות "דיפלומט" וללכת עם כל מה שההנלה רוצה ואז בסוף לצאת נקי ולהגיד שהכישלון היה של ההנהלה.

אם כל אחד מהקוראים בפורום הזה ידע שהקב' שמכבי בונה היא בינונית במקרה הטוב, אתם רוצה להגיד שבלאט לא ידע?

ואם הוא ידע, הוא היה צריך להרים קול צעקה ובמידה וזה לא היה עובד, להחזיר את הפתחות וללכת למקום אחר.

בסופו של יום, הוא העדיף להישאר בקב' ומלבד כל מיני "מקורבים" לא ביקר את המהלכים - להיפך.

הכישלון הוא קודם כל שלו

(במיוחד כשאנחנו מסתכלים על קב' כמו ז'לגריס וסיינה שמשחקות הרבה יותר טוב עם תקציב שהוא בוודאי לא גדול יותר מזה של מכבי, בטוח שלא באופן שיסביר את ההבדל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 12:57 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ברור שבלאט ידע, הוא גם צועק את זה לכל מיקרופון בצורה הכי בוטה האפשרית. אם בעונות קודמות בלאט היה משחרר תגובות על סף המגוחכות כמה הוא מאושר שהשחקן הזה והזה הגיע, השנה זה בעיקר היה דברים בנוסח "לקח לזה זמן אבל טוב שזה קרה" או "יש לי רצונות אבל אני לא היחיד שמחליט" וכיוצ"ב.

זה נורא כיף להתווכח מי אשם ומי לא (בייחוד כשמדובר במכבי, זה היה פחות כיף שנה שעברה שכמדובר היה בהפועל ובקטש), אבל בלאט לפחות כבר לא צריך להוכיח כלום לאף אחד לגבי היכולות שלו. דני פדרמן לעומת זאת, דווקא כן צריך. למרבה המזל, מי שמחליט בסוף זה לא בלאט אלא הפדרמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 1:55 pm 
Junior

Mako Regever כתב:
אם נשים בצד לרגע את יכולות האימון ובניית הקבוצה של בלאט, אי אפשר להתעלם מזה שהכישלון הוא שלו.

בסופו של יום, אתה לא יכול להיות "דיפלומט" וללכת עם כל מה שההנלה רוצה ואז בסוף לצאת נקי ולהגיד שהכישלון היה של ההנהלה.

אם כל אחד מהקוראים בפורום הזה ידע שהקב' שמכבי בונה היא בינונית במקרה הטוב, אתם רוצה להגיד שבלאט לא ידע?

ואם הוא ידע, הוא היה צריך להרים קול צעקה ובמידה וזה לא היה עובד, להחזיר את הפתחות וללכת למקום אחר.

בסופו של יום, הוא העדיף להישאר בקב' ומלבד כל מיני "מקורבים" לא ביקר את המהלכים - להיפך.

הכישלון הוא קודם כל שלו

(במיוחד כשאנחנו מסתכלים על קב' כמו ז'לגריס וסיינה שמשחקות הרבה יותר טוב עם תקציב שהוא בוודאי לא גדול יותר מזה של מכבי, בטוח שלא באופן שיסביר את ההבדל)

כל אחד מהקוראים פה גם היה שותף לדעה שהקבוצה ההיא עם פרקינס סופו וטורנס שבסוף לא הגיע ובמקומו פארגו, הייתה הזויה ובסוף קרה הבלתי יאמן והיא הגיעה להיכן שהיא הגיעה. חימקי שנים הסתובבה על תקציבים בסדר גודל של מכבי ויותר ולא הצדיקו את ההשקעה. אז עונה אחת זה הולך קצת יותר טוב, בסדר. אותו דבר לכיוון ההפוך, מכבי הוציאה יותר מסגלים בערך ברמה הזו, הפעם זה באמת לא עובד. לא צריך להתאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 1:58 pm 
Sophomore

גם את הנושא הזה כבר דנו עד לכדי עפר.

אין בקב' של מכבי אף אחד שהיה יכול להיות ברמה של סופו (כן, היה סיכוי בסופו - אבל הרווח היה ברור לא פחות) והיקמן שהגיע על תקן הפארגו היה מבוגר ממנו ב5-6 שנים שבהם הוא לא עשה כלום. יחי ההבדל הקטן.

אז מהעונה האחת שבה מכבי התחברה יפה אתה מסיק שאפשר להמשיך ככה ומעונה שבה היא לא מתחברת אתה חושב שלא צריך להסיק כלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 2:06 pm 
Junior

אני בהחלט חושב שצריך להסיק ולא מעט מהעונה הזאת. ההתפרסות המופגנת הזו על שחקנים בינוניים לאורך כל הרוטציה היא לא מיטבית. היא בהמון מקרים תיצור מה שאנחנו רואים העונה וזה שחקני שוליים כמו לוגאן, תומאס ומדלי שנראים כמו הצרות שלי.
אני פשוט לא חושב שלומר שז'לגיריס שפתאום החזירו הביתה את כל הכוכבים הליטאים וחימקי שמסתובבת גם היא על אותו סדר גודל של תקציב ואולי מעט יותר, מהן אנחנו צריכים ללמוד והפער בין מכבי של השנה לבין שתי הקבוצות האלו זה לא משהו שאפשר לקבל. אפשר לקבל אותו, בעונה נתונה, כן. אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 2:28 pm 
Junior

ז'לגיריס אחרי סיבוב ראשון מצוין נמצאת כרגע פחות או יותר במצב של מכבי, בבית שניתן לטעון שהוא יותר קל. את ההצלבה הם (כנראה) יראו גם מהבית.

עכשיו תמשיכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 2:36 pm 
Sophomore

לא רק ז'לגיריס גם אולימפיאקוס האלופה, במצב של מכבי
והיא עוד מגיעה לנוקיה שבוע הבא ועלולה לסיים את העונה
מוקדם מאוד מהצפוי.
נצחון של מכבי עדיין יכול לשנות את המצב בבית
ולאולימפיאקוס בודאות יש תקציב יותר גדול ממכבי
אז לא הכל זה עניין של תקציב.

בכל מקרה אני מסכים שחבל על הכסף ששפכו על לוגאן מדלי שרמדיני ותומאס
יכלו פשוט להביא שלושה שחקנים טובים במחיר הזה
שני גבוהים וקלעי טוב. הבעיה היתה החלוקה של התקציב.
בטוח שדייויד רצה לראות פה את הנדריקס ופרקינס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 3:48 pm 
Sophomore

basketball_fan כתב:
לא רק ז'לגיריס גם אולימפיאקוס האלופה, במצב של מכבי
והיא עוד מגיעה לנוקיה שבוע הבא ועלולה לסיים את העונה
מוקדם מאוד מהצפוי.
נצחון של מכבי עדיין יכול לשנות את המצב בבית
ולאולימפיאקוס בודאות יש תקציב יותר גדול ממכבי

אז לא הכל זה עניין של תקציב.

בכל מקרה אני מסכים שחבל על הכסף ששפכו על לוגאן מדלי שרמדיני ותומאס
יכלו פשוט להביא שלושה שחקנים טובים במחיר הזה
שני גבוהים וקלעי טוב. הבעיה היתה החלוקה של התקציב.
בטוח שדייויד רצה לראות פה את הנדריקס ופרקינס

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 4:21 pm 
Junior

דייבי ג'ונס כתב:
ז'לגיריס אחרי סיבוב ראשון מצוין נמצאת כרגע פחות או יותר במצב של מכבי, בבית שניתן לטעון שהוא יותר קל. את ההצלבה הם (כנראה) יראו גם מהבית.

עכשיו תמשיכו.

העניין עם ז'לאגיריס היא שהם קיבלו את ההגרלה הכי קשה שניתן לקבל יחסית לחמישה משחקים ראשונים,משחק בית מול צסק"א ומשחקי חוץ באתונה ובמדריד(ושבוע הבא באיסטנבול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 4:30 pm 
Senior

אני לא יודע מה התקציב של חימקי אבל נראה לי שהוא קצת יותר גדול מזה של מכבי. בדובר בסגל רחב של שחקנים בכירים סה"כ ויקרים. אם התקציב של מכבי עומד על אותו סדר גודל פחות או יותר זה בעיקר בגלל הישראלים שמרוויחים שכר מופרז (כמו פניני למשל שלא עושה כלום בקבוצה) אולי, וזה בגלל החוקים בליגה המקומית מה לעשות.

מה שכן, הכישלון העיקרי של מכבי השנה בבניית הסגל זה שאיפה שהם השקיעו כסף הם נכשלו בגדול, לא דווקא בשחקנים הזולים. דווקא בשחקנים היקרים הם נפלו ביג טיים. שארמדיני, לוגן ומדלי (אם לא מחשיבים את פופס) היו 3 השחקנים הכי יקרים שמכבי קנתה בקיץ. את התרומה של שלושתם אפשר לסכם במשפט אחד מן הסתם. במקום לבזבז את הכסף הזה מכבי הייתה יכולה למשל להשאיר את לאנגפורד במקום לוגן ומדלי, וכבר הייתה להם קבוצה בדרגה אחת גבוהה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 7:26 pm 
Junior

ראובן כתב:

אולי אתה מתחזק... ומה התשובה לשאלה?

ענו לך כבר, אבל כנראה לא שמת לב.

רבע שני מול קאחה במשחק בנוקיה מלפני שבועיים, מכבי קלעה 9 נקודות.

ההשוואה בין הקבוצה של פארגו לקבוצה הנוכחית לא במקום, לקבוצה ההיא היה סיכוי להתפתח למשהו (שאכן התפתח) עם שחקנים לא מוכרים. השנה, ידענו בדיוק את מי נקבל.
אולי היה עוד סיכוי להתפתחות טובה מכיוון לאנסברג והיקמן (ואולי מדלי) אבל את לוגאן, סמית, אוחיון ואליהו ואפילו את שון גיימס כולם הכירו וידעו שזו קבוצה בינונית במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 9:24 pm 
Hall of Famer

מוניה עם שיא קריירה של 4 חסימות ( ומדובר בשחקן שמתקרב ל-100 משחקי יורוליג ) .

עמוס , קופונן די מאכזב השנה בחימקי ( אמש היה משחק השיא שלו ) , ולא חושב שהוא נחשב כבר פרוספקט גדול מדי ( אוטוטו בן 25 ) .

דובר פה על הספסל של חימקי , אז חייבים לציין שפרידזון ודייויס הם ללא ספק 2 מהשחקנים הטובים בקבוצה , וזה שהם עולים מהספסל זה נטו החלטה של המאמן , ולא "מעמדם האמיתי" בקבוצה . אם חימקי עולה עם החמישיה הבאמת חזקה שלה ( סדר גודל של - פלניניץ' , פרידזון , מוניה , לונצ'אר ודייויס ) - הספסל פתאום לא נראה מאיים מדי ( לא חושב שלוגן שחקן פחות טוב מריברס או קופונן נניח , אוגוסטין בהחלט חביב אבל קיינר מדלי אמור להיות שחקן טוב יותר , וכו' ) .

אני כנראה מחובבי הלפרין הגדולים ביותר בפורום , אבל מצחיק שאפשר למצות את רוב הדעות כאן ב-"די לבינוניות" , ואז אנשים מדברים על הבאת הלפרין , שתורם השנה 6.2 נק' ו-2.7 אס' בקבוצה בינונית מאוד בגרמניה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 9:35 pm 
Junior

איך היה ג'יימס?

דובי, להשוות בין ג'יימס של שנה שעברה להשנה זה לא מדוייק.
אפשר להגיד שבלאט אשם באיך שג'יימס נראה שנה שעברה, אפשר חלקית להגיד.
בכלל, נראה שההנהלה של מכבי מוציאה מעט מדיד מהמאמן שלה. נראה שבלאט לא גמיש במיוחד והולך עם ראש בקיר נגד שחקנים מסויימים הכתבות מההנהלה.
אז או שאתה זורם איתו או שאתמה מחפש מאמן יותר נוח לניהול. לקחת את בלאט ואז ללכת איתו ראש בקיר וללכלך בתיקשורת => להוציא את הרע שבוא במקום את הטוב זה טעות נהולית או לפחות שימוש לא מיטבי במשאבי האנוד לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 9:38 pm 
Junior

איך היה ג'יימס?

אפשר להגיד שבלאט אשם באיך שג'יימס נראה שנה שעברה, לפחות חלקית.

בכלל, נראה שההנהלה של מכבי מוציאה מעט מדי מהמאמן שלה. למה אני אומר זאת?: על פניו, נראה שבלאט לא גמיש במיוחד והולך עם ראש בקיר נגד שחקנים מסויימים והכתבות מההנהלה.
אז או שאתה זורם איתו או שאתמה מחפש מאמן יותר נוח לניהול (יותר זול עם אתה רוצה שליטה). לקחת את בלאט ואז ללכת איתו ראש בקיר וללכלך בתיקשורת => להוציא את הרע שבו במקום את הטוב זה טעות נהולית או לפחות שימוש לא מיטבי במשאבי האנוש לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 9:38 pm 
Junior

איך היה ג'יימס?

אפשר להגיד שבלאט אשם באיך שג'יימס נראה שנה שעברה, לפחות חלקית.

בכלל, נראה שההנהלה של מכבי מוציאה מעט מדי מהמאמן שלה. למה אני אומר זאת?: על פניו, נראה שבלאט לא גמיש במיוחד והולך עם ראש בקיר נגד שחקנים מסויימים והכתבות מההנהלה.
אז או שאתה זורם איתו או שאתמה מחפש מאמן יותר נוח לניהול (יותר זול עם אתה רוצה שליטה). לקחת את בלאט ואז ללכת איתו ראש בקיר וללכלך בתיקשורת => להוציא את הרע שבו במקום את הטוב זה טעות נהולית או לפחות שימוש לא מיטבי במשאבי האנוש לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 1:20 am 
Junior

אני מבין אחרי פעם אחת......

לא השוותי אבל גם גיימס הנוכחי זה לא איזה כוכב שאפשר להסתמך עליו והקבוצה כולה שקועה בבינוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה