סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 12:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 18, 2013 6:41 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
אם במשחק כזה מול קו קדמי נחות האוורד קולע רק 13 נק' (ולא משנה כמה פאולים עושים עליו) אז צריך לפטר כבר עכשיו את דאנטוני.
סטריאני - אני לא חושב שהביתיות משנה הרבה בסדרה נגד הקליפרס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 12:45 am 
Hall of Famer

טוב, הבנתי פחות או יותר למה הלייקרס נמצאים איפה שהם נמצאים. הם פשוט קבוצת הגנה מזעזעת בכל אספקט. המזעזע מכל זאת הירידה שלהם להגנה. הם פשוט אפטיים ומיאמי השיגו לפחות 10 נק' במשחק הזה בגלל שהלייקרס חלמו בדרך חזרה להגנה. לא ראיתי העונה את מיאמי, אבל בוש נראה פשוט זוועה, חסר ערך. אולי המשחק הכי גרוע שראיתי שלו מאז שהוא הצטרף להיט והאל יודע שהיו לו מספיק סטינקרים מאז.

מעבר לכך, קובי באמת שחקן מדהים, לא יאמן. הוא נמצא במשחק מסריח, מהמסריחים שיש. לא מסוגל לעשות שום דבר חיובי ואז ברבע האחרון הוא שם איזה סל מקרי ומשם אתה יודע שהוא הולך להשתלט לחלוטין על המשחק וזה אכן קורה, כאילו כל מה שקרה ב-42 הדקות הראשונות בכלל לא רלוונטי. אני חושב שרק לג'ורדן הייתה את היכולת לעשות זאת.

מצד שני, הראיון שאיגי הביא שוב מראה איזה בן אדם לא מדהים הוא קובי בריאנט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 2:21 am 
Junior

טוב עמוס בוקר טוב.. אולי עכשיו תיקח בחזרה את ההתקפה על התקפת פרינסטון..? גם עכשיו, כמו אז, הבעיה הייתה בהגנה. ההתקפה הייתה בסדר, הם קלעו טוב באחוזים טובים והגיעו למצבי קליעה טובים.
כולם אומרים שזאת הבעיה של הלייקרס כמעט מתחילת העונה. אין פרשן קדפמ שלא אמר את זה, שזאת הבעיה, היא ולא אחרת.
את זה שהדבר הכי מזעזע אצלהם זאת הירידה להגנה רשמתי אחרי ההפסד לאוקלהומה לפני חודש וחצי.

שום דבר לא השתנה מאז כמובן. גם אז וגם נגד מיאמי, אגב, זה התנהל בצורה מאוד מאוד דומה, הלייקרס היו במשחק כל עוד הכל היה רגוע, משחק עומד. כשאפשר לחזור להגנה בדילוג איטי.
עד שהגיעו הכמה דקות של השתוללות או התחלת הרגשת העייפות והלחץ הפיזי של החבורה הצעירה מהצד השני. אז כבר יש יותר הפצצות מבחוץ שמולידות ריבאונדים ארוכים שלוקחים הסילונים, אז מתחילים להגיע איבודי הכדור. נגד אוקלהומה זה היה ברבע השני, הלייקרס איבדו שליטה על ההתקפה שלהם, התאנד'ר התחילו לרוץ, זה נגמר ב-41 נקודות. נגד מיאמי אותו דבר בדיוק רק ברבע השלישי, שם זה נגמר 20-29. בשני המקרים, הלייקרס תפסו את עצמם אחרי דקות הריצה תרתי משמע של היריבה, חזרו לשחק סבלני וגם חזרו למשחק והיו צמודים מאוד בישורת לדקות האחרונות, עד שהיריבה נתנה גז ופשוט הפעילה את הכלים היותר מוכשרים שלה, חזרו ללחוץ חזק בהגנה, וברגעים כאלה כמובן שהלייקרס לא ייקלעו באחוזים טובים מדי, ובצד השני כאמור וכידוע לכל ללייקרס מאוד מאוד קשה לייצר סטופ הגנתי שלא לדבר על כמה סטופים הגנתיים בכמה דקות החשובות האחרונות בשביל שיהיה אפשר לסגור משחקים מול קבוצות איכותיות.

אה, נזכרתי, גם הדרבי נגד הקליפרס התנהל בדיוק אחד לאחד כמו שני המשחקים הנ"ל. ריצה חזקה ברבע השני או השלישי, הלייקרס מתאפסים ומפסיקים לאבד כדורים ובכלל לאפשר ליריבה לרוץ, הלייקרס חוזרים למשחק ונצמדים ממש בדקות האחרונות, הלייקרס לא מסוגלים לעשות סטופ הגנתי ומפסידים.

ומה הכי מצחיק כמובן? שמדובר על קבוצה שמייק דאנטוני מאמן. קבוצה שחייבת לשחק בהליכה בשביל לעמוד בקצב של הקבוצות הגדולות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 1:45 pm 
Hall of Famer

אז אני לא מסכים לחלוטין עם מה שאתה כותב. ברור שהבעיה הגדולה של הלייקרס זאת ההגנה, אני עדיין חושב שהתקפת הפרינסטון הייתה רעיון מטופש במיוחד. זה שקובי פרח בה לא רלוונטי, כי קובי פורח גם בשיטה הדי הפוכה של ד'אנטוני. פשוט קובי נמצא בעונה מופרעת. מי שלא פרח בפרינסטון אופנס (וגם לא אצל ד'אנטוני כמובן) זה הווארד.

לתאר את הרבע הראשון במשחק אתמול כמשחק רגוע ועומד זה פשוט לא לראות את המשחק. מיאמי ברבע הראשון שמו 14 נק' כתוצאה מאיבודי כדור של הלייקרס, 10 מתוכן היו פשוט דאנקים ללא שום איש ליד הטבעת. הרבע הראשון היה צמוד כי מיאמי פשוט לא הצליחו לעשות שום דבר במשחק העומד וקלעו באחוזים זוועתיים. אם ההיט היו קולעים בצורה חצי נורמלית ברבע הראשון זה היה רבע של 15 הפרש. החזרה של הלייקרס למשחק לא הייתה קשורה למשחק סבלני, אלא פשוט להתעלות מטורפת של קובי עם זריקות קשות במיוחד שנכנסו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 1:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
העונה של קובי כבר לא כזו מופרעת. הנקודות אמנם בשיא, אבל האחוזים כבר הולכים ומתיישרים, והם בטח לא האחוזים המדהימים שהיו בתחילת הדרך. בששת המשחקים האחרונים הוא נתן כבר מקבצים מוכרים של 8-25/8-22/8-23 (לצד שלושה עם אחוזים טובים יותר) שזה כבר קובי הישן והטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 7:31 pm 
Junior

העונה של קובי מופרעת מהסיבה הפשוטה שהוא בן 34, שהוא שיחק כבר 1200 משחקים לא כולל פלייאוף, והוא עדיין שם 30 נקודות למשחק באחוז הכי טוב בקרירה שלו, אני לא מכיר שחקן שעשה את זה. לאחרונה הוא גם הוריד את כמות האיבודים. גם אם הוא בירידה כמו שהראת, בשני המשחקים שלפני מיאמי הוא לא סתם קלע באחוזים טובים יותר, הוא קלע 9-14 באחד ו12-19 בשני, קרי 63-64% מהשדה.

בנוגע לראיון, התגובות כאן הבהירו לי למה כ"כ שונאים את קובי. השחקן האולטימטיבי הוא הכוכב שעושה הכל על המגרש, אבל גם צנוע ונותן את כל הקרדיט לחברים שלו ולא משוויץ. אבל נאיבי מי שחושב שההתבטאויות של "חברה טובים" כמו וייד דוראנט ודאנקן הם לא שקר גמור, שהם לא בעלי אגו מנופח ולא חושבים שבשיאם הם הכי טובים שיש, כשדוראנט נותן את הקרדיט על ה10 סלים הרצופים שהוא קלע עם יד בפנים, לחברים שמסרו לו, זה פשוט כי לא נעים לו לומר שהוא בלתי עציר, ותהיו בטוחים שגם הוא חושב שהוא יקרע כל שחקן אחר ב1 על 1. רק לקובי יש את הפריבילגיה/האומץ לומר כל דבר שהוא חושב על החברים/הקבוצה/היריבים בלי להעמיד פנים, וזה דווקא משעשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 7:52 pm 
Senior

זה משעשע כשמנסחים את זה בצורה שנונה, או כשהבחור יורד על כמה שהיריב שלו מכוער, סטייל מוחמד עלי.
סתם להגיד שאתה הכי טוב ותקרע כל אחד אחר? אולי זה משגם דוראנט חושב, וזה אגב לגיטימי לגמרי לחשוב ככה לעצמך, אבל לצעוק את זה מראש ההר? זו בדיוק הסיבה שקשה לנו עם קובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 7:58 pm 
Junior

זה מה שמשעשע, שהוא לא מתבייש לומר את זה ישר ולעניין. אותי יותר מעניין לשמוע ראיונות כאלה, מאשר הסוג של-"זה בכלל לא אני, זה החברים שמסרו לי" ושאר קלישאות סטייל דוראנט, וגם הראיונות של לברון אחרי האליפות לא נשמעו לי אמינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 9:27 pm 
מנהל פורום

התגובות הבהירו לך למה כל כך שונאים את קובי? לא האמירות השחצניות והלא ממש מבוססות? לא הירידות (השקריות לפי התגובה של מקגריידי) על שחקנים אחרים? לא ההבהרה החד משמעית שהוא מעדיף היה סטטיסטיקה מוצלחת יותר על שלוש האליפויות עם שאקיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 9:29 pm 
Junior

נו אז אתה יכול להאמין או לא להאמין, אבל זה לא משנה, אבל הם מספיק מכבדים את היריבים שלהם כדי לא להגיד דברים כאלו...
אני חושב שזו התנשאות, יהירות וכל מושג אחר לאנשים שמלאים מעצמם בצורה מוגזמת.

מה גם שהיום זה לא נכון וקובי לא שחקן ה1 על 1 הטוב בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 10:26 pm 
Junior

ראובן כתב:
לא האמירות השחצניות והלא ממש מבוססות?

כמו שאמרתי, זה בעיקר משעשע שהוא לא מעמיד פנים בניגוד לאחרים, שחצנות? - שואלים אותו והוא עונה מה שהוא חושב ישר ולעניין. זה עדיף פי 1000 בעיני מכל הקלישאות המקובלות והמשעממות.
ראובן כתב:
לא הירידות (השקריות לפי התגובה של מקגריידי) על שחקנים אחרים?

אני מסכים. הוא המציא את כל הסיפור על גרמניה, המציא את הגילאים, את כמות המשחקים ואת ה11-2.
ראובן כתב:
לא ההבהרה החד משמעית שהוא מעדיף היה סטטיסטיקה מוצלחת יותר על שלוש האליפויות עם שאקיל?

אתה נוטה לקפוץ למסקנות מוזרות שמתאימות לך. הוא אמר שבלי שאקיל היתה לו סטט' מצוינת ולא יותר מזה.

ושקי: ראשית קובי שחקן ה1 על 1 הטוב בעולם, גם אם דוראנט הוא סקורר עדיף. דוראנט יכול לקלוע 30 מקאץ' אנד שוט מהיר, כשווסטברוק מחזיק בכדור רוב הזמן. קובי צריך את הכדור ביד, אבל ב1 על 1 הוא בלתי עציר גם היום. שנית, לעומת הטראש טוק והקללות שהניגרים האלה מחליפים תוך כדי המשחק האמירות של קובי על היריבים שלו זה כלום. איזה כבוד הדדי אתה חושב שיש כאן?
http://www.youtube.com/watch?v=X8Iuve9sQe4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 10:37 pm 
Junior

היום? באחד על אחד אני לא רואה שיש לו יתרון כלשהו על לברון, דוראנט ואפילו ווסטברוק (ובטוח שכחתי עוד כמה).

אין לי מושג איזה מילים החליפו שם בלהט המשחק, והאם הן היו לגיטימיות או גיא פניניות, אבל אין לי ספק שיש להם כבוד הדדי עצום אחד לשני.

וסתם מתוך סקרנות, אם זו לא שחצנות לדעתך (כי שאלו אותו והוא רק ענה), אז אשמח לדוגמא מה כן יתפרש אצלך כשחצנות בראיון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 11:07 pm 
Junior

שחצנות זה כששואלים אותך X, ואתה גולש לספר על כמה אתה טוב בX ,בY, ובZ, או כשאתה משוויץ בלי ששואלים אותך שום דבר. המראיין שאל אותו מי ינצח ב1 על 1, הוא או לברון, הוא ענה מה שהוא חושב-שהוא ינצח בלי ספק, אבל גם שלברון אחד הגדולים בכל הזמנים. דווקא במקרים כאלה שאנשים נוטים להצטנע, אני יותר מעריך את מי שאומר מה שהוא חושב - זה מראה שלא אכפת לו מה תחשוב עליו, הוא אומר את האמת. אתה יכול להאשים את קובי בביטחון עצמי מופרז ואז אני מסכים, אבל אני עדיין חושב שקובי ינצח, שלא לדבר על קובי בשיאו. ג'יימס הוא חודר אדיר אחרי חסימות, הוא פינישר אדיר בצבע, ובמתפרצת הוא דורס כל מי שבדרך עד לסל. הוא פחות נהדר כשהוא צריך ליצור לעצמו ב1 על 1 כי אם הוא לא מגיע לטבעת, הסיומת שלו לא מי יודע מה, וקובי מספיק חזק כדי להרחיק אותו מהטבעת, תראה לי מהלך אחד שלברון חפר על קובי בפוסט אפ. מהצד השני קובי הוא פשוט מאוד הסקורר הכי שלם שיש עם מגוון טריקים בלתי נגמר, אחד המוכשרים בהיסטוריה ב1 על 1, בטח כשאין עזרה בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 11:30 pm 
Junior

קובי בשיאו זה דיון אחר כמובן... היום אני לא רואה את קובי עוצר את לברון/דוראנט כמעט בשום פוזשן... את לברון אני יכול לראות עוצר קצת את קובי. אבל זה כמובן דיון תיאורטי מדי.

וכנראה שיש לנו תפיסה אחרת לגבי שחצנות. לגבי השאלה מי ינצח הוא או לברון, הוא ענה "אני. אין שום ספק. בנוגע לאחד על אחד, אני הכי טוב שעשה את זה אי פעם". אין לי בעיה שיגיד מה שהוא חושב, אבל ניסוח כמו " לפי דעתי אני לוקח את לברון באחד על אחד" זו תשובה קצת פחות שחצנית מ"אין ספק" ו"אני הכי טוב בזה אי פעם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 11:41 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

איך הוא יכול להיות שחצן כשהוא פשוט אומר את האמת?

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 11:44 pm 
מנהל פורום

אין ספק שהמילה sacrifice פשוט מתארת ירידה בסטטיסטיקות. וכמובן גם שמדובר בסוגיה תיאורטית לחלוטין, אין שום סיבה להניח שהקורבן הזה הפריע לקובי למרות שהניב שלוש אליפויות. מן הסתם הדרישה לפרק את החבילה ולהישאר לבד היתה בגלל משהו אחר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 11:53 pm 
Junior

בהקשר של הציטוט שבא אחר כך זה פחות נוראי:

Damn. That’s pretty confident.

LeBron is a terrific all-around, five-on-five basketball player who’s an all-time great. But I’d get him.
קובי לא יעצור את לברון כמעט בשום פוזשן? הוא עדיין שומר טוב כשהוא מאותגר, ומול מיאמי הוא התלבש על וייד מצוין, וייד קלע כמעט את כל הסלים בפיק-רול ובמתפרצות, דברים שאין ב1 על 1 וגם לברון חי עליהם. את דוראנט קובי לא יצליח לשמור, והוא גם הודה שאולי הוא יפסיד לו.

אני לא יודע אם אתה ציני, קובי הקריב את המשחק שלו (=רמה של מגהסטאר), ושיחק כאופציה שניה כדי לקחת אליפויות. בנוגע לשאקיל, פירוק החבילה נבע מכך שהוא ביקש חוזה מטורף ובאס סירב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 19, 2013 11:59 pm 
מנהל פורום

ללשחק עם עוד שחקנים טובים (טובים ממך, בשלב הזה, יש לציין) כדי לקחת אליפויות לא קוראים הקרבה. איך היית מגיב אם לברון היה מגדיר את ההגעה שלו למיאמי כ"הקרבה"? מה גם שהוא גם קיבל הזדמנות לתת סטטיסטיקות של מגה-סטאר בקבוצה שהיא רק שלו.

ואני אשאיר לאנשים הבקיאים ממני היסטורית את הקביעה כמה מפירוק החבילה נבע מהאגו של קובי או לא. בוא נגיד שהגירסה שאני הכרתי קצת שונה משלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 12:11 am 
Junior

עזוב אותך מהסיפור הצבעוני. שאקיל, כשהגוף שלו התפרק, ביקש 80 מיליון לעוד 3 שנים ובאס החליט שעדיף להשאיר את קובי ולא אותו.

לברון לא הקריב-הוא קיבל את רוב הכדורים בשנתיים האחרונות. וייד (ובוש) הקריב לא מעט בשנתיים האחרונות, אם לא לברון, הוא היה מחזיק בכדור רוב הזמן ורושם מספרים טובים יותר. אני די בטוח שגם הוא וגם קובי שמחו להקריב כל עוד הם זוכים באליפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 12:16 am 
מנהל פורום

מעבר לזה שאני לא חושב שוייד ובוש הקריבו כלום, אני גם משוכנע במאה אחוז שאף אחד מהם לא יגדיר ככה את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 12:27 am 
Junior

אולי, אבל וייד כן הקריב בשביל האליפות.
ציטוט:
“The evolution of a champion,” Spoelstra called Wade’s sacrifice, “to have the maturity and the perspective to accept a different role than he was used to. He had to step aside to an MVP player who was going to drive us in so many ways. But Dwyane had the maturity to lead us in voice, lead us on defense, and still be the heartbeat of the team.”

Wade was acknowledging his own career mortality in letting James past, but all the while he was proving that something bigger than himself was in play.

“It was hard for me to do it, and no one will understand, but it was easy for me to do it for this team,” Wade said. “At the end of the day, we all had one common goal.”

Read more here: http://www.miamiherald.com/2012/06/26/2 ... rylink=cpy

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 1:01 am 
Senior

פלאש, קובי לא יכול לשמור את לברון. לא היום, וגם לא לפני 10 שנים. יותר מידי כוח, יותר מידי אתלטיות. גם קצת הבדלים בגובה, אם כי זה פחות מהותי. קובי לא יכול לסגור לו נתיבים לטבעת. לברון, מהצד השני, יכול לפחות להכריח את קובי לקחת ג'אמפרים. אני לא רואה סרט שקובי לוקח אותו באחד על אחד. לברון יכול לשמור 4 עמדות(יש שיגידו גם 5). קובי יכול לשמור 1 ו-2. עובדה שבשתי הסדרות מול בוסטון(מול אורלנדו זה לא היה רלוונטי כל כך) קובי שמר על אלן ולא על פירס, ופיל ג'קסון העדיף שפאקינג ראדמנוביץ' יעשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 1:10 am 
Junior

חברים, אתם רק מעודדים אובססיה שעלולה לעלות לבןאדם ביכולת לפתח קשר זוגי בעתיד (אף בחורה לא תהיה מושלמת כמו קובי), אין טעם להתדיין על נושאים שבלב. קובי ינצח את מייקל, לברון ושאקיל גם יחד יחד. חתכתי ישר למסקנה הסופית.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 1:20 am 
Junior

את זה אתה צריך לספר למעריצי לברון שבטוחים שהוא מסוגל לחדור על קובי בכל פוזשן, לחפור עליו בפוסט, למצוא נתיבים לטבעת כמעט תמיד מולו. עוד מעט יספרו לנו שהוא פשוט יטביע מעליו מקשת השלוש וזהו. קובי רחוק מלהיות מושלם, אבל איזו בדיחה "קובי לא מסוגל לשמור את לברון" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. הוא רק עושה את זה באופן קבוע בכל משחק ביניהם (כשארטסט על הספסל, ולפני שארטסט הגיע עשה את זה במשרה מלאה). את פירס קובי שמר לפעמים, אבל לתת לו את פירס במשרה מלאה זה בזבוז אנרגיה, לפי אותו הגיון-לברון לא יכול לשמור על מספרי 4 ו5, כי עובדה שהוא לא שמר על נוביצקי ב2011 ועל האוורד ב2009. בקיצור-חדל קשקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 1:26 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

מה הכח והאתלטיות של להברון שווה כשבמשחק עומד הוא בינוני לכל היותר? כל מה שקובי צריך, ויש לו, זה את הפוט-וורק לנוע עם להברון כשהוא מנסה לחדור- אני משוכנע שקובי יאלץ את להברון לקחת יותר ג'אמפים משהוא היה רוצה. אם גם שורקים צעדים, game over. אין מה לעשות, קובי הוא הרבה דברים כן והרבה דברים לא- אבל ב1 על 1 לא היה ולא יהיה טוב ממנו, בהיסטוריה כולה. יותר מדי מלוטש, יותר מדי כלים התקפיים. כנראה המשחק ההתקפי הכי שלם שנראה מבחינת יצירת נקודות אי פעם. בזה הוא טוב, כשלא צריך לדאוג לfacilliating וכל מני שטויות אחרות של כדורסל. קובי יותר מדי קטלני. deadly. לחם וחמאה. זה יבטל את האתלטיות של להברון.

גם מריון ג'ונס ניסתה קריירה בwnba. ראינו מה יצא לה מזה עם כל האתלטיות שלה :)

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה