סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 11:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 1:43 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
שימו לב שבכלל לא נכנסתי לשאלה של קובי ולברון 1 על 1. א' - כי היא לא מעניינת אותי במיוחד, כדורסל זה משחק קבוצתי ואני גם לא אתווכח אם מסי היה מנצח את מארדונה בסטנגה מאותה סיבה. וב' - כי אין לי פייבוריט מוחלט, אפשר למצוא טיעונים לטובת קובי ואפשר לטובת לברון. אבל השחצנות היהירה והנפוחה מעצמה שלכם, כאילו לברון וג'ורדן הם איזה הערת שוליים מול הוד קוביותו..נו. כבר מזמן אני לוקח אתכם כסוג של קוריוז פסיכולוגי ולא כאוהדי כדורסל רציניים. כשמסתכלים על זה ככה, אפשר להשתעשע מהדברים המגוחכים שאתם נוטים לכתוב. פעם התחיל פה דיון על הפסיכולוגיה שמאחורי הקובי פאן-בוייז אבל לא הגענו למסקנות חותכות, בכנות זה דיון הרבה יותר מעניין בעיני מהאם קובי הכי טוב רק ב1 על 1 או גם בחיובים. יאללה לילה טוב.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 1:48 am 
Junior

שימו לב ללוגיקה המגוחכת: אוהדי קובי טוענים שקובי ינצח. אוהדי לברון לא סתם נעלבו, הם אומרים שקובי לא יצליח לשמור את לברון לא היום, לא לפני 10 שנים, ולא יעצור אותו כמעט בשום פוזשן, ולעומת זאת לברון יכריח את קובי לג'מפרים. אז אתה מנסה להציג את זה כאילו אנחנו מבטלים את לברון וג'ורדן, אבל מה שקורה זה בדיוק ההפך, אוהדי לברון מבטלים כל שחקן אחר.

אגב, הנה עוד קובי פאן בוי, קווין דוראנט (מצטרף לרשימה מכובדת של מעריצות קובי שכוללת בערך את כל השחקנים הגדולים בהיסטוריה, ג'ורדן שאקיל בירד מג'יק ראסל ג'רי ווסט ועוד):
http://www.youtube.com/watch?v=LvWxE97FwAI

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 1:59 am 
Junior

FLASH כתב:
שימו לב ללוגיקה המגוחכת: אוהדי קובי טוענים שקובי ינצח. אוהדי לברון לא סתם נעלבו, הם אומרים שקובי לא יצליח לשמור את לברון לא היום, לא לפני 10 שנים, ולא יעצור אותו כמעט בשום פוזשן, ולעומת זאת לברון יכריח את קובי לג'מפרים. אז אתה מנסה להציג את זה כאילו אנחנו מבטלים את לברון וג'ורדן, אבל מה שקורה זה בדיוק ההפך, אוהדי לברון מבטלים כל שחקן אחר.

מי טען שלברון לוקח את קובי בשיאו?
היום שקובי הרבה אחרי השיא מבחינה פיזית ואתלטית אני לא רואה אותו עוצר את לברון בפוסט או בחדירות כוח... ציינתי בפירוש שאני מדבר על היום ולא על לפני 10 שנים.
ומי ביטל איזשהו שחקן אחר מול לברון?
הטענה הייתה שקובי שחצן, מה גם שלפי דעתי לרוב הדברים היום אין ביסוס. ולמיטב ידיעתי אני ומריו (ולפעמים ראובן) הם מחנה לברון היחידים בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 2:12 am 
Junior

האמירה על הלפני 10 שנים לא היתה שלך, ולברון בפוסט נשמע מעולה, חבל רק שהוא לא יודע להשתמש בכוח שלו בפוסט, אתה מוזמן למצוא מקבץ מהלכים שלו בפוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 7:25 am 
Junior

פלאש, בשיא הקריירה שלהם, אחד על אחד, קובי בריאנט נגד צ'אק נוריס, על מי אתה שם את דמי הכיס שלך?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 1:00 pm 
Junior

עליך, אתה לוקח את שניהם ברוורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 7:37 pm 
Hall of Famer

Iggy כתב:
מה הכח והאתלטיות של להברון שווה כשבמשחק עומד הוא בינוני לכל היותר? כל מה שקובי צריך, ויש לו, זה את הפוט-וורק לנוע עם להברון כשהוא מנסה לחדור- אני משוכנע שקובי יאלץ את להברון לקחת יותר ג'אמפים משהוא היה רוצה. אם גם שורקים צעדים, game over. אין מה לעשות, קובי הוא הרבה דברים כן והרבה דברים לא- אבל ב1 על 1 לא היה ולא יהיה טוב ממנו, בהיסטוריה כולה. יותר מדי מלוטש, יותר מדי כלים התקפיים. כנראה המשחק ההתקפי הכי שלם שנראה מבחינת יצירת נקודות אי פעם. בזה הוא טוב, כשלא צריך לדאוג לfacilliating וכל מני שטויות אחרות של כדורסל. קובי יותר מדי קטלני. deadly. לחם וחמאה. זה יבטל את האתלטיות של להברון.

גם מריון ג'ונס ניסתה קריירה בwnba. ראינו מה יצא לה מזה עם כל האתלטיות שלה :)

צודק. אגב, למי שלא ידע, אנחנו היום בשנת 15 לפרישת ג'ורדן.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 9:44 pm 
Freshman

פלאש, אתה יודע איך אני תמיד טוען כמה פאו גאסול שחקן תורם ואיכותי, כי היכולות התקפיות שלו נדירות אם יודעים להשתמש בו כמו שצריך, ואז אתה אומר שהוא לא שווה כלום בגלל שהוא שומר כל כך נוראי שזה מוציא כל טיפת ערך שיש לו?

אז...

א. ראיתי שני משחקים של הלייקרס השבוע, ואני חייב להגיד שאני מסכים איתך שההגנה של גאסול מביכה.

ב. קובי התחיל קצת לשמור השבוע, אבל אתה מודע לכך שכל העונה הוא לא שמר (במודע, כדי לשמור כוחות). אני חייב לדעת למה קובי יכול לשחק רק התקפה ואתה אומר שיש לו הונה היסטורית, אבל את גאסול אתה שופט רק על ההגנה שלו.

הנה כתבה שקראתי לפני שבוע שמסבירה כמה קובי גרוע בהגנה העונה (הטענה, המבוססת עם כמה סרטונים ותמונות, היא לא שהוא לא יכול לשמור, אלא שהוא פשוט עומד ומסתכל בזמן שחבריו לקבוצה מנסים לשמור.)

http://www.silverscreenandroll.com/2013 ... ric-season

(יש שמה תמונות שמראות התקפות שלמות שבהן קובי לא זז מהמקום, בזמן שהשחקן שהוא היה אמור לשמור עליו חותך...)

אני לא מראה לך את זה כדי להכפיש את קובי, אלא כדי להכניס את הביקרות שלך על גאסול לפרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 10:23 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:

צודק. אגב, למי שלא ידע, אנחנו היום בשנת 15 לפרישת ג'ורדן.

תותח, אל תאשים את איגי, הוא רק ציטט את מה שקובי אמר.

מריו - דין פאו לא כדין כקובי. כשפאו יהיה עם 30 נקודות לערב נשווה בין הדרישות משניהם. משחקן 3-4 בהיררכיה אתה מצפה לקצת יותר עבודה שחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 10:35 pm 
Freshman

כשהקבוצה במשבר, אני מצפה מהשחקן הבכיר לעבודה שחורה כאילו היה השחקן ה12. ממש לא מקבל את הטענה הזו.

ולא מדובר פה על עבודה שחורה, אלא על יעילות הגנתית. משהו שאפיין לרעה את העונה של גאסול וגם של קובי (שדווקא התחיל לשמור בשבוע-שבועיים האחרונים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 10:54 pm 
Junior

אני לא טוען שזה בסדר, אני רק טוען שאם את הביקורת על קובי אתה יכול לפתור בעייפות בגלל התרומה ההתקפית, את גאסול אתה לא יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 11:38 pm 
Junior

אני חושב שגם קובי התחיל להבין שאם הוא לא יתיש את עצמו גם בצד ההגנתי, הקבוצה לא תשתפר בהגנה. מצד שני, טכניקת השכנוע שבה מתמקדים על שניים-שלושה מהלכים (מתוך כמה-אלפי פוזשנים בשנה?) כדי להצדיק טענה, מאפיינת אך ורק את שונאי קובי (לא אתה-הכתב). מי שמחפש בסרטונים מהלכים ספציפיים כדי לרדת על שחקן כנראה מאוד שונא אותו.

קובי השנה הוא לא שומר טוב, ועדיין הוא שומר יותר טוב מהממוצע בקבוצה. גאסול? אתה רציני? התמקדתי בשחקן כל כך הרבה בשנים האחרונות, ההבדלים בין איך שהוא נראה לפני שלוש-ארבע שנים להיום הם עצומים בשני צידי המגרש, תוציאו את גאסול הישן מהראש, זה פשוט לא אותו שחקן, ולא מהיום. כפאוור-לא יותר מרול פלייר רכרוכי ומעצבן, פעם אהבתי אותו, היום אני שונא אותו, פיזית. לא יודע כמה פעמים ראית את הלייקרס השנה, אני לגמרי מרותק לתופעה השנה והסיפור הוא שקובי ממש נאלץ לקלוע 30 כל משחק כי כל השאר מאוד מאכזבים (טוב, חוץ מארטסט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 12:28 am 
Junior

הטרמינולוגיה שלך מדהימה אותי תמיד מחדש.
אי אפשר לבקר את קובי אלא אם אתה "שונא קובי". כל ביקורת שמישהו נתן על קובי בפורום או בטור כלשהו ישר תויג אצלך כ"שונא קובי".
ודבר שני, קובי לא נאלץ לקלוע 30 למשחק. קובי קולע ל30 למשחק כי לדעת מאמני הקבוצה זו הדרך הכי טובה לנצח. כנראה שזו לא. קובי יכול לקלוע 22-23 למשחק ולשמור קצת כוחות להגנה, כי בקבוצה עם נאש, האוורד וגאסול יש מי שיכסה את ה7-8 נקודות האלו, אין מי שיכסה את ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 12:53 am 
Junior

אז זהו שכמו שהם נראים, אין מי שיכסה את הנקודות האלו.
סליחה אבל מי שחופר בארכיון המהלכים כדי למצוא את אלו שמתאימים לנישה שלו, כנראה מאוד שונא את השחקן, בדרך כלל אם עושים חיפוש למהלכים כאלו זה רק כדי לטעון לטובת השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:04 am 
Junior

אין לי מושג מי האיש שכתב, אבל אולי הוא סתם עשה כתבה על קובי כמו שעושים כתבה על אנשים אחרים?
באמת אני לא זוכר פעם אחת שמישהו ביקר את קובי בצורה קשה ולא כיניתי אותו "שונא קובי" ובזה הסברת למה הוא מחפש סטטיסטיקה. אנשי שאוהבים כדורסל מתעסקים בכל הצדדים של המשחק ובהרבה שחקנים, אז פעם בכמה זמן מבקרים את קובי, ובהיותו סופרסטאר זה קורה יותר מאשר מבקרים את ג'ואל אנתוני.

נו ואני אטען שהם נראים ככה התקפית רק כי זה שיטת המשחק שמושכת לקובי (אני לא באמת חושב ככה לגמרי). אתה לא יכול לטעון שקובי "חייב" לקלוע 30 כי אחרת יקרו דברים נוראיים, וכראייה לקחת את זה שקובי קולע 30 כי השאר לא קולעים מספיק (והקבוצה נראית זוועה). אני לא קונה את זה שבקבוצה עם נאש, גאסול והאוורד ( שניים מהם אולסטארים רק בעונה שעברה, והשלישי אולסטאר מלפני שנתיים) אין מי שיקלע נקודות פרט לקובי.

כשקובי קולע ב45-50 אחוז מהשדה אז זה מצוין כי זה עובד, אבל שהוא קולע 10 מ32 זה ממש לא צורך שהוא יקלע 30 נקודות ויהיה מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:06 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
קובי שמובי.

"אחת החמישיות הגדולות בהיסטוריה" סיפקה עוד פשלה לפנתיאון. זו השורה התחתונה החביבה למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:07 am 
Freshman

פלאש, זה לא בהכרח נכון.

כתבי כדורסל הם צופים לפני הכל. לגיטימי שכתב יצפה במשחק של הלייקרס, ישים לב לתופעה מסוימת ויחקור עוד כמה משחקים אחורה כדי לראות אם זו הבלגה חד פעמית או תופעה אמיתית.

אין לי מושג מי הכתב ומה הדעות שלו לגבי קובי, אבל זו כתבה מאוד לגיטימת לדעתי.

ואני חייב להסכים עם שקי. קובי קולע המון כל העונה על חשבון ההגנה והקבוצה נראית רע.
זה ממש לא רעיון רע להגיד לו להתמקד בהגנה (הבעיה העיקרית של הלייקרס העונה).

מה עוד, שידוע שגאסול למשל לא מנוצל בכלל בגלל שהוא אופציה שלישית-רביעית כרגע. יכול להיות שזה יועיל אם קובי יקריב 4-5 זריקות במשחק לטובת פאו. זה באינטרס שלו שגאסול יחזור לכושר. העלייה בהתערבות ההתקפית שלו בטח תעלה לו את הבטחון וזה עלול גם להשפיע לטובה על ההגנה הנוראית שלו. ככה עובד המשחק הזה לטוב ולרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:23 am 
Junior

נו שקי אז הזכרון שלך חלש מאוד, שאלת תם-לך קראתי פעם שונא קובי? לא נראה לי. הסברתי את עצמי כמה פעמים למה דווקא כאן הכתב במובהק שונא קובי. תמצא לי בבקשה כתבה שחיפשה בארכיון מהלכים עם הפאשלות של לברון במאני טיים, ונראה אם זה לגיטימי כל כך לעשות כתבות כאלו.

מריו, לא יודע כמה משחקי לייקרס ראית השנה, קובי ונאש מחפשים את גאסול לא מעט והוא לא מנצל את ההזדמנויות. ספרתי שישה משחקים טובים שלו בחצי עונה בת'רד השני. כשהקבוצה בפיגור או במצב רע באופן כללי, קובי לא ימסור וינסה לחפש את גאסול בכוח גם כשלא הולך לא, גאסול רק יקבור אותם עמוק יותר, אלא קובי ינסה להחזיר אותה למשחק בכוחות עצמו-זה קובי לטוב ולרע, אם קובי ימסור יותר, ההתקפה לא תהיה טובה יותר, אם קובי ישקיע את כל מה שהוא יכול בהגנה, הוא לא יוכל להיות דומיננטי כמו שהוא עכשיו בהתקפה, זו בדיוק הטעות שלכם כאן, שנראה לכם שגם אם קובי ייתן 22-24 נק' למשחק (משאלת הלב העתיקה של שונאי הלייקרס), האוורד נאש וגאסול יוכלו להריץ את ההתקפה כשהוא "נח", אז זהו-שלא. אפשר לדבר עד מחר על המספרים שלהם בשנים קודמות, מי שיצפה השנה במשחקי הלייקרס יראה שגאסול נאש והאוורד הם ממש ממש לא סקוררים אמינים השנה. פאקינג ארל קלרק ורון ארטסט יותר אמינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:29 am 
Junior

FLASH כתב:
תמצא לי בבקשה כתבה שחיפשה בארכיון מהלכים עם הפאשלות של לברון במאני טיים, ונראה אם זה לגיטימי כל כך לעשות כתבות כאלו.

אין לי ממש סבלנות לחפש, אבל אני משוכנע שאחרי ההיחנקות מול דאלאס היו המון כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:33 am 
מנהל פורום

זה דיון ישן, אבל קובי צריך לתת מאמץ מקסימלי בהגנה בלי קשר לכמה זה יפגע בתפוקה ההתקפית שלו.

זו תכונה אופיינית של קבוצות קטנות ומחורבנות (איזה כיף להגדיר את הלייקרס ככזו) שיש בהן סקוררי על שמרשים לחפף בהגנה. אין הבדל מהבחינה הזו בין סקרמנטו ועפולה, ובין הלייקרס והפועל ירושלים. לא סתם בויכוחי הMVP שנה שעברה הקלף העיקרי שנשלף לטובת לברון היתה ההגנה שלו והטענה שהוא מועמד ראוי לשחקן ההגנה של השנה (השנה הטיעון הזה עובד כנראה הפוך). ואם אחרי המאמץ המקסימלי בהגנה קובי ירד מתחת לעשרים נקודות למשחק בלי גיבוי של שאר החברים ל"אחת החמישיות הגדולות בהיסטוריה" אז כנראה שזה מה שהלייקרס שווים השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:37 am 
Junior

יפה שאתה משוכנע. אני משוכנע שאין ללברון שונאים פאנטיים שאשכרה ידוגו מהארכיון את הפאשלות שלו לאורך העונה וינתחו מהלך אחר מהלך, פריים אחר פריים, מה הוא לא עשה בסדר. למשל זכור לי שהסטט' של ג'יימס בסלי נצחון במיאמי היא משהו כמו 0 ממספר דו ספרתי של ניסיונות, אבל לא תמצא כתבה שמנתחת כל מהלך כזה. אצל קובי, תמצא כתבות שמוקדשות לכשלונות שלו, כתבות שמתעדות את כל סלי הנצחון שהוא החטיא בקרירה :lol: אובססיביות כזאת שמורה במיוחד בשבילו.

לאחרונה אני חושב שקובי כן נותן את הכל בהגנה, ובכל מקרה, הניסיון הזה לתאר אותו כמי שקולע אבל סתם עומד ומחפף בהגנה, גיב הים א ברייק, הוא סוחב איתו עשרות פציעות, 1200 משחקים, חשבתם על האפשרות שהוא פשוט מאוד כבר לא אותו שחקן הגנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 2:07 am 
מנהל פורום

לפחות במשחק מול מיאמי היה לפחות מהלך אחד שממש לא ענה על "נותן את הכל בהגנה" - מהלך שנגמר בסל יפה של וייד שזכה לתשבוחות השדרים שהתעלמו מכך שוייד עבר ממצב של "קובי לפני" ל"קובי מאחורי" בלי שלקובי יהיה משהו להגיד בנושא.

ולפני שתטען שאני מחפש את קובי, סתם משהו ששמתי אליו לב בזמן אמת בגלל שזה קיבל כמה ריפליים (היה סל יפה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 2:34 am 
Junior

FLASH כתב:
יפה שאתה משוכנע. אני משוכנע שאין ללברון שונאים פאנטיים שאשכרה ידוגו מהארכיון את הפאשלות שלו לאורך העונה וינתחו מהלך אחר מהלך, פריים אחר פריים, מה הוא לא עשה בסדר. למשל זכור לי שהסטט' של ג'יימס בסלי נצחון במיאמי היא משהו כמו 0 ממספר דו ספרתי של ניסיונות, אבל לא תמצא כתבה שמנתחת כל מהלך כזה. אצל קובי, תמצא כתבות שמוקדשות לכשלונות שלו, כתבות שמתעדות את כל סלי הנצחון שהוא החטיא בקרירה :lol: אובססיביות כזאת שמורה במיוחד בשבילו.

אז אני משוכנע שבתקופה שהוא עזב את קליבלנד הוא קיבל הרבה מאוד כתבות כאלו, בטח ובטח מאותם אנשים אחרי ההיחנקות מול דאלאס.

ההבדל הגדול הוא שגם אוהדי לברון לא טענו מעולם שהוא "הבסט קלוזר" או שטויות אחרות שאתה ומאסטר אהבת לכתוב, כמו הרבה אוהדי קובי, ככה שאין פה כל כך ויכוח... העובדה היא שאתה מעלה את נתון סלי הניצחון של לברון אז כולם מגיבים ב"אחלה, אז הוא לא קולע על הבאזר", אבל שהעלו נתונים על האחוזים של קובי בסוף משחקים הייתה פה תרעומת. כאשר יש הייפ מסוים סביב משהו, אז כתבים אוהבים לכתוב נגדו/בעדו.

אגב, מתוך סקרנות, אם לא היו כתבות שבדקו באובססביות את לברון, האם אתה בדקת באובססיביות את לברון בשביל הנתונים הללו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 10:54 am 
Hall of Famer

מבלי להקדים את המאוחר, אני חייב לציין לגבי העונה הנוכחית שאם היא תסתיים כפי שהיא כרגע, כלומר קובי בעונה אישית מצויינת והלייקרס מחוץ לפלייאוף, זו תהיה התמצית הכי מזוככת וטהורה של כל הביקורת שהייתה ל-"שונאי קובי" לאורך השנים. ברמה האישית העונה הזו היא ניצחון גדול של קובי, בגילו ועם הקילומטראז' שלו הוא נותן עונה שהיא מצויינת לשחקן שנמצא בשיאו ולא פחות ממדהימה לשחקן שנמצא כבר לפחות שנתיים בצד היורד של הקריירה, 30 נק' למשחק באחוזים מצויינים, ריבאונדים, אסיסטים, כל מה שצריך בשביל להוכיח שהוא עדיין השוטינג-גארד הכי טוב בליגה, עדיין סופרסטאר ועדיין אחד השחקנים הטובים בליגה.

מצד שני, אני לא חושב שאני אגזים אם אני אגיד שברמה הקבוצתית העונה הזו היא כשלון במימדים ענקיים של קובי כמנהיג ושלי אישית לא זכור כשלון מנהיגותי וקבוצתי במימדים כאלו של איזשהו שחקן עם יומרות לטופ-10 (ואפילו טופ-5 לפי אנשים מסויימים) בהיסטוריה. שלא יובן לא נכון, זה לא שאם הלייקרס יפספסו את הפלייאוף אז כל האחריות היא רק על קובי, זה גם יהיה כתם גדול על דאנטוני כמאמן, על דווייט כמישהו עם יומרות להיות הסנטר הכי טוב בליגה, על גאסול כמישהו עם יומרות להיות אולסטאר בליגה ובמידה פחותה גם על נאש כמישהו עם יומרות להיות אחד הרכזים הבכירים בליגה. הנקודה היא שבסופו של דבר, קובי הוא הפנים של הפרנצ'ייז, הוא המנהיג הבלתי מעורער של הלייקרס, הוא השחקן הכי טוב בקבוצה וגם ברמה ההיסטורית, הוא השחקן עם המעמד הבכיר ביותר בהפרש גדול, ואי-העפלה לפלייאוף עם סגל כל כך מוכשר וכל כך מנוסה, סגל של שחקנים שכל אחד מהם כשחקן מוביל הצליח לקחת קבוצות פחות מוכשרות מהלייקרס לפלייאוף (במקרים מסויימים גם ריצות פלייאוף עמוקות), זה כשלון ענק שאני לא זוכר כמותו לקבוצה כל כך מוכשרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:58 am 
מנהל פורום

רוני, ג'רי באס הרגע התקשר לברר לאיזה כתובת לשלוח את הפרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], kakon3 ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה