סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 5:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 10:04 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
קשקוש, הם יכולים לצעוק ולהיות צדקנים עד מחרתיים, זה לא משנה את העובדה שהקהל באשקלון צריך להיות האישו כאן. קהל איום ועברייני, שכבר שנים מעורב באירועים כאלו, ורק כי זה לא סקסי לטפס עליו כמו על הפועל, חולון, אלקטרה או אוסישקין אז אפחד לא יודע על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:13 am 
Sophomore

דבר ראשון, אותו מאבטח שהיכה את איש הפועל, חייב להיעצר עוד היום. דבר שני, הקהל של אשקלון או יותר נכון אוסף ערסים קטנים ומשועממים, רחוק מלהיות תמים. רק פה כמה כמו אני מבין, מדובר באנשי הנהלה של אשקלון, שזה עוד יותר גרוע.

מצד שני, הטיעון הזה של עקירת עשרות כיסאות וזריקתם לפרקט כ"הגנה עצמית" מגוחך. כיסא כזה פוגע בראש של מישהו, נראה לי טיפה יותר מסוכן מבקבוק מים. לטענת האשקלונים, היו גם קריאות "שיפלו גראדים על אשקלון" ואם אכן זה קרה, לא יודע איפה למקם את זה בין שירי שואה לשירים על אבא של רגב פאנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:17 am 
Junior

Nash1700 כתב:
יכול להיות שהפועל תל אביב במקרה הזה לא אשמה. אבל כשאתה כל הזמן צועק זאב! זאב! כשאין זאב, אז אל תצפה כשיאמינו לך בפעם הבאה שתצעק זאב.

מזל שאתה לא שופט בישראל. ברור שנושא הכיסאות חמור. אף אחד לא טוען שזה בסדר.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:24 am 
Sophomore

פאקה כתב:
דבר ראשון, אותו מאבטח שהיכה את איש הפועל, חייב להיעצר עוד היום. דבר שני, הקהל של אשקלון או יותר נכון אוסף ערסים קטנים ומשועממים, רחוק מלהיות תמים. רק פה כמה כמו אני מבין, מדובר באנשי הנהלה של אשקלון, שזה עוד יותר גרוע.

מצד שני, הטיעון הזה של עקירת עשרות כיסאות וזריקתם לפרקט כ"הגנה עצמית" מגוחך. כיסא כזה פוגע בראש של מישהו, נראה לי טיפה יותר מסוכן מבקבוק מים. לטענת האשקלונים, היו גם קריאות "שיפלו גראדים על אשקלון" ואם אכן זה קרה, לא יודע איפה למקם את זה בין שירי שואה לשירים על אבא של רגב פאנן.

לא היו שירים על תמ"ס לכיוון אשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:30 am 
Junior

היו לאחר שהחל הריב. לא היו בזמן המשחק.

וגם אם היו, זה לא מצדיק את התנהגות ההכרוז, בדיוק כמו שאחרים שרים "תל אביב עולה באש", לא נותן לאחר זכות להרביץ להם. ומי שלא יודע, זה הומצא בימי מלחמת המפרץ הראשונה 1991, שראינו מהר הצופים את הסקאדים שפגעו בגוש דן.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:31 am 
Hall of Famer

אנשים יכולים להתבאס, לכעוס, להתעצבן ולהשתגע מ"שיפלו גראדים על אשקלון", אבל כמו שטענתי אחרי השירים המכוערים לרגב פנאן: אי אפשר לסתום לאנשים את הפה, ואי אפשר להצדיק אלימות פיזית בגלל שירים. זו בדיוק הטרמינולוגיה שגרמה לאדון אורי שלף להצדיק את האלימות של אחיו כלפי אוהד הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:50 am 
Sophomore

Red Sumo1 כתב:
היו לאחר שהחל הריב. לא היו בזמן המשחק.

וגם אם היו, זה לא מצדיק את התנהגות ההכרוז, בדיוק כמו שאחרים שרים "תל אביב עולה באש", לא נותן לאחר זכות להרביץ להם. ומי שלא יודע, זה הומצא בימי מלחמת המפרץ הראשונה 1991, שראינו מהר הצופים את הסקאדים שפגעו בגוש דן.

אם אני זוכר נכון, לא היית אתמול במשחק. לא היו שירים על תמ"ס, הכרוז של אשקלון שקרן מטונף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:51 am 
Hall of Famer

תמ"ס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:51 am 
Sophomore

ירי תלול מסלול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 12:43 pm 
Sophomore

אין על אוהדי הפועל, לא משנה מה יקרה, אף פעם לא יקחו אחריות ויודו שתהנהגו כמו בהמות.
אף אחד לא בא להוציא את אוהדי אשקלון כשה תמים שהתנהג למופת, כולם יודעים שאוהדי אשקלון הם עארסים שמחפשים לריב.
זה לא מוריד בפורמיל מהאחריות של אוהדי הפועל, שהתנהגו בצורה מחפירה ולא בפעם הראשונה.
אם אוהדי הפועל לא יודעים להתמודד מול קהל שמתגרה בהם, שלא ילכו למגרשים. אתה לא יכול בכל מקום שהקהל או מישהו "מתגרה בך" להגיב בצורה אלימה ולהגיד זה הוא התחיל. בכיתה ג' זה עוד איך שהוא טיעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 12:57 pm 
Junior

קהל שמתגרה.... או לפטופ איזה דיבור של PC. מה אתה עושה שזורקים עליך בקבוק מים מלא, מקל של תף? שסדרנים נכנסים להרביץ לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:09 pm 
Sophomore

אוי לא, זרקו עלי בקבוק מים מלא, איזה ביש גדא.
מה אני עושה? בטח לא עוקר כיסאות ומשליך אותם על אנשים.
ולמה האנשים האלה השליכו על הקהל של הפועל בקבוקי מים ומקל של תוף? לפי מה שקראתי (ושוב, מדובר בקריאה בלבד) האוהדים של הפועל שרו שירים "שיפול עליכם גראד" וכו', ולמעשה, הם אלה שהתחילו ראשונים (אלא אם כהרגלכם תבואו ותכחישו ששרתם שירים כלשהם).
חוזר על דבריי, הקהל של אשקלון לא טלית שכולה תכלת ומגיע לו לקבל חזק מהמנהלת/איגוד, מנגד, הקהל של הפועל לא יכול להלין על אף אחד ולא יכול לתרץ התנהגות בריונית שכזו (עקירת כסאות וזריקתם) ב"מה אתה היית עושה שזורקים עליך בקבוק מים מלא".
נ.ב.
הייתי לוקח את הבקבוק, פותח אותו ולוגם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:19 pm 
Sophomore

לפטופ כתב:
אוי לא, זרקו עלי בקבוק מים מלא, איזה ביש גדא.
מה אני עושה? בטח לא עוקר כיסאות ומשליך אותם על אנשים.
ולמה האנשים האלה השליכו על הקהל של הפועל בקבוקי מים ומקל של תוף? לפי מה שקראתי (ושוב, מדובר בקריאה בלבד) האוהדים של הפועל שרו שירים "שיפול עליכם גראד" וכו', ולמעשה, הם אלה שהתחילו ראשונים (אלא אם כהרגלכם תבואו ותכחישו ששרתם שירים כלשהם).
חוזר על דבריי, הקהל של אשקלון לא טלית שכולה תכלת ומגיע לו לקבל חזק מהמנהלת/איגוד, מנגד, הקהל של הפועל לא יכול להלין על אף אחד ולא יכול לתרץ התנהגות בריונית שכזו (עקירת כסאות וזריקתם) ב"מה אתה היית עושה שזורקים עליך בקבוק מים מלא".
נ.ב.
הייתי לוקח את הבקבוק, פותח אותו ולוגם.

לא היה שיר אחד בגנות אשקלון/בית"ר במשך 40 דקות נטו של מה שהיה אתמול (כי כדורסל לא היה שם). בוא אדון לפטופ, נסגור אותך ואת חבריך ביציע ריק ושיזרקו עלייך דברים. מניח שהיית מוחא לכולם כפיים נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:34 pm 
Sophomore

זו בדיוק הטענה ששמעתי, שבמשך 40 דקות לא היו שירים בגנות אשקלון, אבל לאחריהן היו גם היו, והן אלה שגרמו לאוהדי אשקלון להגיע ולזרוק בקבוקים/לא יודע מה.
שוב, ההיתממות החוזרת ונשנת הזו של אוהדי הפועל, כאילו כל העולם ואחותו אשמים בכל ורק הם בסדר, והם נגררים לפרובוקציות בעל כורחם, איך נאמר, פאתטית.
מילא זה היה קורה פעם אחת, אז היתי אומר שיכול להיות, אבל כשזה חוזר פעם אחר פעם, זה כבר לא מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:37 pm 
Junior

כמו שאמרתי, במהלך המשחק לא שרו את זה. למרות כרזות של "נץ" מהצד האשקלוני. אחרי שנזרקו הדברים שרו (שיפלו אליכם קאסמים).

לפי ההגיון שלך, אם מכבי שרים "הפועל חיזבללא" או ירושלים שרים :ת"א עולה באש" אז מותר לזרוק עליהם בקבוקי מים מלאים. אני מבין אותך נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:41 pm 
Junior

שוב לפטופ אתה חי בלה לה לנד.

"הקהל" של הפועל קיבל השנה עונשים על:
1. הדלקנו אבוקה במלחה (ניצחנו)
2. שרנו נגד אבא של פאנן (ניצחנו)
3. המשחק נגד נתניה שבו היה מחלוקת עם השופטים (הפסדנו).

מעולם לא הרבצנו לאוהדי קבוצה אחרת או לשופטים. כן קיללנו אותם. אבל מה איכפת לך, העובדות לא באמת מעניינת אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:44 pm 
Junior

מעותק משדים:

כך נכתב בפורום של אשקלון:

(נכתב ע"י מישהו מארגון העילית B.W)

ציטוט:
קצת סדר בבאלגן... אתמול הגענו למשחק עצבניים בגלל מה שקרה בסיבוב הקודם(שאנחנו שרנו על טועמה והם שרו על קסאמים)..גם הקומץ שלנו וגם הקהל הרחב..אפשר להגיד שחיפשנו אותם..לפני המשחק ישבנו 50 חברה שלנו ליד האולם,קצת שתייה קצת עידוד קצת עשן,היה שמח...לאחר מכן נכנסנו למשחק היה עידוד טוב משתי הצדדים היה טוב...במחצית המשחק היה פגישה של שתי מחנות האוהדים במסדרון והמשטרה עמדה ביננו והפרידה..הרבה קללות היה שמח(יש סרטון אולי יעלה בהמשך) ...ואז הגיע סוף המשחק....השאירו את אוהדי הפועל ביציעים, וחברה שלנו ירדו לפרקט לקפל ציוד כמו בכל משחק..הכרוז שלנו שהוא אוהד ידוע שלנו התחיל להתגרות באוהדי הפועל...כל החברה שלנו שהיו על הפרקט פלוס כמה אנשים שעובדים בקבוצה התחילו להתעמת עם אנשים ואוהדים של הפועל שהיו על הפרקט..אוהד שלנו תפס מקל של תוף והביא לאחד מהם בראש, ואחר כך זרק עליהםגם מקל של מטאטא..הם בתגובה התחילו לעקור כיסאות ביציע, שהסדרנים קלטו את זה הם עלו ליציע שלהם והתחילו להרביץ להם ואז התחיל באלגן שלהם עם סדרנים ומשטרה..אנחנו בינתיים חיכינו בחוץ אבל הם יצאו בליווי משטרה ולא היה כלום..כוח משטרה גדול שהיה לא איפשר לדברים להתפתח יותר מידי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:45 pm 
Sophomore

לפטופ כתב:
זו בדיוק הטענה ששמעתי, שבמשך 40 דקות לא היו שירים בגנות אשקלון, אבל לאחריהן היו גם היו, והן אלה שגרמו לאוהדי אשקלון להגיע ולזרוק בקבוקים/לא יודע מה.
שוב, ההיתממות החוזרת ונשנת הזו של אוהדי הפועל, כאילו כל העולם ואחותו אשמים בכל ורק הם בסדר, והם נגררים לפרובוקציות בעל כורחם, איך נאמר, פאתטית.
מילא זה היה קורה פעם אחת, אז היתי אומר שיכול להיות, אבל כשזה חוזר פעם אחר פעם, זה כבר לא מקרה.

היית אתמול במשחק? שמעת? הכרוז של אשקלון שקרן, פשוט ככה. לא נשמע שום שיר כי מה לעשות, היינו עסוקים בלחגוג את הניצחון. עד שלא באו שני הבבונים והתחילו לעשות בלאגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 2:05 pm 
Sophomore

כולם שקרנים, כולם רמאים, כולם מעוותים את המציאות פעם אחר פעם. רק אוהדי הפועל הם צדיקים גמורים.
ועדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה, האם לעקור כסא מהמקום ולזרוק אותו לעבר אנשים מהווה הגנה עצמית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 2:09 pm 
Sophomore

לפטופ כתב:
כולם שקרנים, כולם רמאים, כולם מעוותים את המציאות פעם אחר פעם. רק אוהדי הפועל הם צדיקים גמורים.
ועדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה, האם לעקור כסא מהמקום ולזרוק אותו לעבר אנשים מהווה הגנה עצמית?

לעקור כיסא מהמקום ולזרוק אותו לעבר אנשים זה מעשה שלא צריך להתרחש במגרשי כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 2:18 pm 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
מעותק משדים:

כך נכתב בפורום של אשקלון:

(נכתב ע"י מישהו מארגון העילית B.W)

ציטוט:
קצת סדר בבאלגן... אתמול הגענו למשחק עצבניים בגלל מה שקרה בסיבוב הקודם(שאנחנו שרנו על טועמה והם שרו על קסאמים)..גם הקומץ שלנו וגם הקהל הרחב..אפשר להגיד שחיפשנו אותם..לפני המשחק ישבנו 50 חברה שלנו ליד האולם,קצת שתייה קצת עידוד קצת עשן,היה שמח...לאחר מכן נכנסנו למשחק היה עידוד טוב משתי הצדדים היה טוב...במחצית המשחק היה פגישה של שתי מחנות האוהדים במסדרון והמשטרה עמדה ביננו והפרידה..הרבה קללות היה שמח(יש סרטון אולי יעלה בהמשך) ...ואז הגיע סוף המשחק....השאירו את אוהדי הפועל ביציעים, וחברה שלנו ירדו לפרקט לקפל ציוד כמו בכל משחק..הכרוז שלנו שהוא אוהד ידוע שלנו התחיל להתגרות באוהדי הפועל...כל החברה שלנו שהיו על הפרקט פלוס כמה אנשים שעובדים בקבוצה התחילו להתעמת עם אנשים ואוהדים של הפועל שהיו על הפרקט..אוהד שלנו תפס מקל של תוף והביא לאחד מהם בראש, ואחר כך זרק עליהםגם מקל של מטאטא..הם בתגובה התחילו לעקור כיסאות ביציע, שהסדרנים קלטו את זה הם עלו ליציע שלהם והתחילו להרביץ להם ואז התחיל באלגן שלהם עם סדרנים ומשטרה..אנחנו בינתיים חיכינו בחוץ אבל הם יצאו בליווי משטרה ולא היה כלום..כוח משטרה גדול שהיה לא איפשר לדברים להתפתח יותר מידי...

או בקיצור , מלחמת הערסים נגד הצדקנים המטומטמים......... מה לעשות , שני הצדדים צריכים לחטוף (אשקלון יותר , אם זה מנחם אותך).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 2:32 pm 
מנהל פורום

לא רואה כאן הקבלה בכלל בין שני המחנות
בעוד הצד השני עושה פרובוקציות במקרה הגרוע
אם סוגרים אותך ביציע מבלי יכולת לברוח ואתה מותקף פיסית, עקירת כיסאות והשלכה שלהם לא נראית לי משהו מוגזם, הלו ..מרביצים לך, זה לא קללות זה מכות, שום חוק שבעולם לא מצפה מאנשים לספוג אלימות מבלי להתגונן
קללות, יהיו נוראיות ככל שיהיו הן לא תרוץ לשום סוג של אלימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 2:38 pm 
Hall of Famer

אוריאל , תקרא את הציטוט של האוהד האשקלוני - הוא טוען שאוהד של אשקלון תקף אוהד של מצרפלס על הפרקט עם מקל של מטאטא , ובתגובה אוהדי מצרפלס ביציע עקרו כיסאות והתחילו לזרוק אותם לפרקט.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 2:39 pm 
Junior

ציטוט:
קצת עשן,היה שמח.

זה מה שאני חושב שזה?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 2:48 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
אוריאל , תקרא את הציטוט של האוהד האשקלוני - הוא טוען שאוהד של אשקלון תקף אוהד של מצרפלס על הפרקט עם מקל של מטאטא , ובתגובה אוהדי מצרפלס ביציע עקרו כיסאות והתחילו לזרוק אותם לפרקט.

עופר, בתור אחד שחטף בעבר בקבוקים, יריקות ושאר חפצים בראש ובגוף הן מאוהדי הפועל ת"א והן ממכניסי האורחים מאירי הפנים מאשקלון (אמנם לא דברים שמתקרבים למה שרואים באופן קבוע ומושרש בחולון, אבל עדיין לא נעים), ובתור מישהו שמתנגד לאלימות פיזית באופן עקרוני, אני חייב להודות במשהו:
שאם הייתי רואה ילד, חסר ישע, או אפילו בן משפחה שחוטף מכות עם מקל של מטאטא מעבר לגדר במקום זר, בלי יכול לרוץ באופן מיידי ולהגן עליו, יש והייתי הופך להיות הפסיכי מקן הקוקיה, ומנסה אפילו לתלוש ברזיית שיש מהמקום ולהשליך אותה.

הווה אומר, אי אפשר לשפוט אנשים במצב כזה באופן הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: