סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 11:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2013 7:57 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
עוד שבוע שהתנופה לא נעצרת.
6-3 מול ביל ויש על מה לקטר !
את האיבודים הפסדתי ב 2
מהעונשין אני עם 831.% ועדיין הפסדתי.
מצד שני נצחון ב4 חסימות כדאנקן עשה 7 ביום האחרון.

השבוע מול רוני והפרחים, נראה אם הוא יעצור את הדהירה קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2013 1:52 pm 
Hall of Famer

איך הגעתם לליוויתנים ופרחים למען השם? הנורבגים הכחולים הם תוכים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 15, 2013 11:57 pm 
Sophomore

אני מבקש לא לנסות לבלבל אותנו עם העובדות.
הסרט ששמת קשור בברור לקבוצה אחרת : Dead Parrot באופן מפתיע ומקרי לגמרי גם היא שלך.

לא רציתי לחשוף אבל הנורבגי הכחול זה בכלל בירה:
http://www.ratebeer.com/beer/buffys-norwegian-blue/5467/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 9:29 am 
Junior

צ'ונסי, שלח פרחים לדוראנט ולוסון שהצליחו בידיהם בלבד לתת לך את המאצ' אפ.
אם הייתי מושיב אותם הייתי לוקח את המאצ' אפ!

שניהם איבדו לבדם 12 כדורים הלילה! וקלעו 350 ו308% שדה בהתאמה!!! איזו עליבות.

ואני עוד הייתי בטוח שעם היריות הנואשות שלך בשחקנים כמו דוהון, איש סמית' ומור, אתה תאכל אותה חזק באחוזים ואיבודים בזמן שכיוונת לקטגוריית האסיסטים הסגורה לחלוטין. לצערי השניים הראשונים לא ראו פרקט אפילו...

ולמזלי הרע טים ניים שיחק השבוע מול קיו פיפ עציץ וה7-2 הקליל שלו יאפשר לו לעבור אותי :evil:

איזה מנחוס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:00 am 
מנהל פורום

כמו שצפיתי, השבוע הזה היה אסון, בטח כשללו"ז המחורבן מראש הצטרפו העדרויות של סטף, לי ורודי ההומו :cry_ing:
בשבוע הקרוב קרב אחרון בנסיון להשתחל לפלייאוף, במפגש מול הנורווגים הכחולים של רוני, כשירדתי למקום השמיני כרגע, ואני במרחק של 5.5 משחקים מהנורדים שבמקום המוביל לפלייאוף.
הפסד כאן יגמור את חלומות הת'רי-פיט של הקורבס. ושוב, נראה שלוח המשחקים נגדי, אבל נעשה את המיטב...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:26 am 
Hall of Famer

וולפסון, זה ממש לא צ'אנס אחרון לדעתי. קודם כל, גם אחרי המץ'-אפ הזה יש עוד 7 שבועות שלמים לעונה כשהקבוצה שלי, איך להגיד במילים עדינות? במצב די מחורבן, סיכוי די סביר שאני אפול מחוץ לפלייאוף, אולי לא אחרי השבוע הזה, אבל תוך שבועיים-שלושה זה בהחלט סביר. לגביי מי יתפוס את המקום שלי, זה כנראה בינך לבין עידן, אבל גם בקבוצה שלו יש חולשות ומכיוון שאתם עוד הולכים להיפגש לקראת סוף העונה, בהחלט יכול להיות שהמפגש ביניכם יכריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:48 am 
Junior

חולשות? אצלי?
אני לא יודע מה אתה סח.

בכל מקרה בחסות גימל, שבטנקינג מוד היה לי ניצחון גדול השבוע.
עכשיו השבוע מול המועמד המוביל לזכייה בעיניי, מוק, שנראה שמצא סגל שבו אין חילופים.
כשאתה מתמודד מול מישהו שכועס על דוראנט אתה מבין שאתה ניצב מול משוגע.
כשאתה רואה שבאמת לספסל את דוראנט ולאוסון היה נותן לו עוד 2 נקודות, אתה מבין שקו דק מבדיל בין טירוף לגאונות.

אגב מוק - הבירדמן חתם במיאמי - חביב שלך, לא? לא שווה הרמה? לך על זה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 7:06 pm 
Junior

הבירדמן הוא שחקן הד 2 הד קלאסי. מבטיח לך שרובנו עוד נשתמש בו בלילה נתון כמו אחרונת הפרחות המסולקנות שאתה לא רוצה לגלות שאספת בלילה.
גם הוא, כמו אותה הפרחה, הוא וואן טריק פוני. אבל בלילה ספציפי בא לך לרכוב דווקא על הפוני הזה :twisted:

אגב, מבחינת לו"ז אתה מתחיל את המאצ' אפ ביתרון רציני עלי בכמות המשחקים. הלילה הראשון ייתן לך וואחד לג עלי. וכרגע, אני באמת לא מתכנן לעשות חילופים.

רוני, עזוב את הוולפמן, האיש מרדים אותך... הוא יודע שיש לו אתך משחק על שש נקודות... הפער בין מקומות 4-5 ל8 הוא זניח למדי. ועם הניסיון של הזאב השועלי, אני לא הייתי מהמר נגד כניסה שלו לשישיית הפלייאוף. אולי אפילו על חשבון הנורבגי הכחול... :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 7:43 pm 
Hall of Famer

לא משחק על 6 נק' ולא נעליים, האיש הולך לטחון אותי דק-דק, הקבוצה שלי זוועת עולם מאז שלאב נפצע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 8:19 pm 
Junior

Mook כתב:
צ'ונסי, שלח פרחים לדוראנט ולוסון שהצליחו בידיהם בלבד לתת לך את המאצ' אפ.
אם הייתי מושיב אותם הייתי לוקח את המאצ' אפ!

שניהם איבדו לבדם 12 כדורים הלילה! וקלעו 350 ו308% שדה בהתאמה!!! איזו עליבות.

ואני עוד הייתי בטוח שעם היריות הנואשות שלך בשחקנים כמו דוהון, איש סמית' ומור, אתה תאכל אותה חזק באחוזים ואיבודים בזמן שכיוונת לקטגוריית האסיסטים הסגורה לחלוטין. לצערי השניים הראשונים לא ראו פרקט אפילו...

ולמזלי הרע טים ניים שיחק השבוע מול קיו פיפ עציץ וה7-2 הקליל שלו יאפשר לו לעבור אותי :evil:

איזה מנחוס...

כבר שלחתי בבוקר לדוראנט,
ללאוסון במקום פרחים שלחתי מכתב פיטורין מליגה אחת ( אתה יודע..)
והודעת אזהרה לפני החלפה בליגה אחרת.

אגב סמית ומור נאספו כי נלסון היה בספק למשחק,
אגב 2 אם כריסטופול לא היה מחסיר את תחילת השבוע האסיסטים היו שלי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 7:52 pm 
Sophomore

ליוויתנים, פרחים, תוכים , גם הם לא עצרו את הדרקונים, אמנם נגמר יותר צמוד משאר הנצחונות אבל גם 5-4 זה לא רע. 2 ריב ו3 חסימות נתנו לרוני שתי קט' ואני לקחתי ב4 חטיפות, השאר לא היה צמוד.
תיכף יגיע רוני עם אוסף התירוצים והקיטורים.

השבוע הנסיכות של צ'ונסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2013 12:36 am 
Sophomore

פאק. מצד אחד בימבו עם 7 חסימות, מצד שני האוורד ודיאנדרה עושים ביחד 9 ,12 ו3 חסימות. ועוד השארתי על הספסל את וובסטר, שמצדו עשה 24-4-6 עם 4 שלשות באחוזים מצויינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2013 1:06 am 
Junior

Mook כתב:
הבירדמן הוא שחקן הד 2 הד קלאסי. מבטיח לך שרובנו עוד נשתמש בו בלילה נתון כמו אחרונת הפרחות המסולקנות שאתה לא רוצה לגלות שאספת בלילה.
גם הוא, כמו אותה הפרחה, הוא וואן טריק פוני. אבל בלילה ספציפי בא לך לרכוב דווקא על הפוני הזה :twisted:

בין הציטוט הזה לבין ההוא שחובב לוויתנים כחולים ותוכים מתים, אני מציע שלפני העונה הבאה המשתתפים יעברו הערכה פסיכולוגית.

בינתיים אני מוכן לסגור על דיל - מורידים את כולם לספסל וסוגרים את התוצאה על כנה. למה להתאמץ כל השבוע? אתה כבר בטוח בפלייאוף, תתאמץ בשבועות הבאים מול אלון, עודד, רוני וביל.

עד שסגרתי טרייד הורפורד התעורר :(

אגב, אף פעם לא אספתי מסולקנת :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2013 2:40 am 
Junior

לא יודע אם שמת לב אבל יש לך יתרון גדול במשחקים עלי השבוע. אם סוגרים על ספסול שווה לך לחכות עוד קצת כי אתה יכול להגדיל את היתרון...

אני אנסה להפוך את התוצאה רק באזור שישי- שבת. עד אז אני לא נוגע בסגל. הלו"ז הגרוע הזה מאלץ אותי לדבוק בקליפרים בינתיים.

חוצמזה שבפוזיציה שלי, אני יכול להרשות לעצמי הפסדים מינימאליים (הפסדתי רק פעמיים השנה ובהפרש של נקודה)

איזו הערכה פסיכולוגית אתה צריך בכדי לדעת שאנחנו חבורת סוטים? :roll:

ומה הבעיה לאסוף מסולקנת? יש יותר כאלו ממצביעי יאיר לפיד... ::yaz-yk:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2013 10:25 am 
Junior

Mook כתב:
לא יודע אם שמת לב אבל יש לך יתרון גדול במשחקים עלי השבוע. אם סוגרים על ספסול שווה לך לחכות עוד קצת כי אתה יכול להגדיל את היתרון...

לא, זה בסדר.
אני מוכן עכשיו לסגור על ספסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 3:45 am 
Junior

לא לא, ממש לא.
הצבעתי נגד הטרייד הזה ואני מצפה ששאר החבר׳ה לא ייתנו לזה לעבור.

קיירי >>> דראגיץ׳
וויטרס = ביל

שום היגיון בטרייד הזה חוץ מכך שקיו חסר ניסיון ואין לו שמץ של מושג איך המשחק עובד.
אי אפשר לנצל את זה ואת העובדה שהקבוצה שלו בחוף הים כבר תקופה ארוכה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 10:08 am 
Junior

מסתבר ששאר החברים הסכימו איתך.

ביל נותן מספרים הרבה יותר טובים מוויטרס
ולידיעתכם, לא אני הצעתי את הטרייד הזה.
כך שמה שעשיתם זה לקרוא לאחד המשתתפים, הלא-טריים, חסר מושג (וזה בניסוח עדין )
זה נראה לי חוצפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 12:07 pm 
Junior

אני חייב לומר שני דברים:

1. למה ביל או ווייטרס יושבים בכלל בסגל שלכם? זו לא ליגת קיפרים. אלו שחקני וואן נייט סטנד במקרה הטוב.
מכל מקום, אף אחד לא יתנגד אם תעשו טרייד על שני אלו...

2. במקרה של טרייד ראש בראש שבו מחליפים שחקן באותה העמדה, צריך להיות איזשהו יתרון מובהק לכל אחד מהשחקנים שעונה לשני הצדדים. אם קיו יבוא ויסביר לנו מה דראגיץ' נותן לו שקיירי לא, מבטיח לך שאני מאשר את הטרייד, איך אני?

אבל אתה חייב להודות שזה קצת מגוחך לתת את אחד השחקנים הכי טובים בליגה עבור שחקן מדרג שני.

תמיד בטרייד יש צד אחד שמרוויח יותר ועובדה שעברו כאן עשרות טריידים ואף אחד לא פצה פה. אבל גם לרווח יש גבול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 1:29 pm 
Junior

אני חושב שאתם שופטים לפי צורת המשחק שלכם.
Q משחק לפי פורמט שבועי, במקרה הטוב ובמקרה כזה אין שחקנים של לילה אחד (מה גם שזה משפט מוזר ממישהו ששמר את טינסלי כמעט שבוע)
ביל לפני שנפצע מספרים מטורפים והפציעה שלו היא מהסוג של play it through כך שהוא יותר טוב מוויטרס.
מבחינתי הטרייד הוא דרגיץ + ביל על אירווינג וש-Q יזרוק את מי שהוא רוצה.
בפורמט השבועי כן יש ערך לקבל שני שחקנים טובים תמורת אחד מצוין ולכן זה win win לשני הצדדים.

וגם אם זה ערך מנטלי זה לגיטימי מבחינתי, כמו הערך המוגזם שאני נותן לסמית' או שאתה עצמך נותן לגלינרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 1:54 pm 
Hall of Famer

קודם כל, בעיני אירווינג שחקן ברמה הרבה יותר גבוהה מכל מה שפיפ מקבל, ביל ו-ווייטרס הם שחקנים די גבוליים להחזיק בסגל באופן שהוא לא מזדמן ודי שווים בערך שלהם. דראגיץ' יותר טוב מהם, אבל לא בהמון, בחירת אמצע דראפט קלאסית, אפילו טיפה למטה מזה, אירווינג לעומת זאת הוא סופרסטאר לכל דבר ועניין, במספרים שהוא נותן העונה הוא שחקן סיבוב ראשון או במקרה הכי גרוע סיבוב שני. עכשיו בעיני הטרייד הזה לחלוטין לא מאוזן, אם היה עושה אותו מישהו מהותיקים הייתי בהחלט מרים גבה, אבל יכול להיות שלא הייתי מתנגד, בטח אם הוא היה מסביר את עצמו, אבל קיו שחקן חדש וטרי לגמרי (לפחות אצלנו בליגה) וכשאני רואה ששחקן חדש עושה טרייד שבעיני הוא ממש לא טוב לו, אני צריך נימוק מאוד משכנע כדי שלא להתנגד.

בכל מקרה, אם יבוא קיו ויסביר למה הוא עשה את הטרייד ומה ההיגיון מאחוריו, יכול להיות שאני אשקול שנית, אבל כרגע אני מתנגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 2:51 pm 
Junior

עידן, קראתי את מה שכתבת 3 פעמים ואני לא מצליח להבין מה אתה רוצה. לא רושם את זה בקטע רע, באמת מנסה להבין מה ניסית להגיד.

ציטוט:
כך שמה שעשיתם זה לקרוא לאחד המשתתפים, הלא-טריים, חסר מושג (וזה בניסוח עדין )
זה נראה לי חוצפה

למי שאני קראתי חסר מושג הוא כן טרי, טרי לגמרי, ומה לעשות, הוא חסר מושג. גם את זה לא אומר בקטע רע אלא בקטע אמיתי לגמרי.. מה לעשות, זו האמת, הוא לקח בחירות הזויות בדראפט, הוא מחזיק שחקנים בסגל שלא היה להם מקום גם אם היינו עם עוד 80 שחקנים על הרוסטרים, הוא מקבל בראש כל שבוע. אולי שכר לימוד, אבל מה לעשות, כרגע הוא חסר מושג.
אם החוצפה הגדולה היא שאתה חושב שהתייחסו אליך כחסר מושג, אז לא. עשית טרייד שעוזר לך, סבבה, אף אחד לא מצפה שתדחה טרייד כזה אם הוא מוצע לך. רק שהטרייד הזה עוזר לך יותר מדי ובדיוק בשביל דברים כאלה, בשביל טריידים כל כך לא שוויוניים, יש במערכת של יאהו את נושא הוטואים. בארבע שנות פנטזי לא ראיתי טרייד אחד שהצדיק וטו יותר מהטרייד הזה.

ציטוט:
אני חושב שאתם שופטים לפי צורת המשחק שלכם.
Q משחק לפי פורמט שבועי, במקרה הטוב ובמקרה כזה אין שחקנים של לילה אחד (מה גם שזה משפט מוזר ממישהו ששמר את טינסלי כמעט שבוע)

מה זתאמרת Q משחק לפי פורמט שבועי ומה זה בכלל קשור לנושא? מה אתה רוצה להגיד, שאולי הוא לקח את דראגיץ' וביל כי בשבועיים שהוא חושב שהוא יכול לנצח יש להם יותר משחקים מאירווינג וויטרס? יש עוד חצי עונה, מה קשור עכשיו פורמט שבועי או לא לעובדה שקיבלת שחקן שצפוי להיות בטופ 15 מהיום עד סיום העונה בתמורה לשחקן שבמקרה הטוב יהיה 30-40 ?
ציטוט:
ביל לפני שנפצע מספרים מטורפים והפציעה שלו היא מהסוג של play it through כך שהוא יותר טוב מוויטרס.

ביל? מספרים מטורפים? מה? מתי? איפה? מתוך חצי עונה עד עכשיו אפשר לספור על יד אחת את המשחקים המטורפים שהוא נתן, היו לו עוד כמה משחקים סבירים תוך כדי אחוזים חלשים, והמשחקים המטורפים שלו היו כשכל הבק קורט של הקבוצה שלו היה פצוע. עכשיו וול ופרייס חזרו ואין יותר דקות בפוינט לקרופורד, כך שהוא יחלוק את השוטינג עם ביל.
מאז שהסגל של הוויזארדס חזר לשחק הוא עומד על 25 דקות לערב ועם הרבה פחות זריקות.
טוב יותר מוויטרס או לא, שניהם פרי אייג'נטס בליגה הזאת.

ציטוט:
בפורמט השבועי כן יש ערך לקבל שני שחקנים טובים תמורת אחד מצוין ולכן זה win win לשני הצדדים.

לא נכון, להפך. אם כבר אז בליגת רוטו יש ערך לקבל שני שחקנים טובים על אחד מצויין, אם כבר, למרות שגם שם זה לא נכון טקטית, אף פעם לא נכון לתת שחקן מצויין בלי לקבל חזרה שחקן מצויין.

ציטוט:
וגם אם זה ערך מנטלי זה לגיטימי מבחינתי, כמו הערך המוגזם שאני נותן לסמית' או שאתה עצמך נותן לגלינרי

סבבה שזה לגיטימי מבחינתך שלקיו יש ערך סנטימנטלי אולי לדראגיץ', את שאר חברי הליגה זה צריך לעניין את הקצה של אתה יודע מה.
שאר חברי הליגה שרואים את הטרייד הזה צריכים להסתכל אם הטרייד מאוזן או לא, עזוב מאוזן, משהו קרוב לזה. אף אחד לא היה מציע אפילו לעשות וטו אם טרייד נוטה קצת לכיוון מסויים, אפילו אם הוא נוטה קצת הרבה לכיוון מסויים.. אבל יש גבול לכל תעלול, וטרייד של סופרסטאר כמו קיירי על שחקן בינוני כמו דראגיץ' בתוספת של אחד שאף אחד פה אפילו לא היה מבזבז עליו דירוג וויבר, כאן עובר הגבול.

אני אישית אשמח מאוד בשבילך אם תצליח להיכנס לפלייאוף על חשבון רוני/אלון,
אני ממש לא אשמח אם תעקוף את אחד מהם בגלל שצברת אדג' בטרייד לא מאוזן בעליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 7:53 pm 
Junior

חשבתי שאני וביל הרוקיס היחידים ושלקיו סתם אין כוח להשקיע
בפורמט שבועי התכוונתי למיעוט חילופים
אם יש מישהו שלא עושה בכלל שינויים בסגל ויש לו גם שחקנים מצוינים וגם שחקנים גרועים בסגל
אז עדיף לו שיהיו לו 8 משחקים בשבוע של שחקנים טובים מאשר 4 של שחקן מצוין ו-4 של שחקן גרוע
אני מסכים שעדיף לו לבצע יותר חילופים אבל נקודת המוצא שהוא לא עושה את זה

נו שוין, עם הדרגיץ ננצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 8:29 am 
Hall of Famer

טוב, זה היה קשה ומכוער, אבל הצלחתי לעצור את הנפילה עם 1-0 קטן בזמן פציעות על הקורבס של עודד. התחלתי את הערב ביתרון 5-3 ושיוויון באיבודים, אבל ווסטברוק, ואסקז, באטום ובאטלר תרמו ביחד 15 מתוך 21 האיבודים שלי והכריעו את הקטגוריה לטובת עודד. האמת היא שהייתי אמור גם להפסיד את אחוזי השדה אחרי הלילה הזוועתי של ווסטברוק (6/22) ו-ואסקז (2/16), אבל למזלי הם התקזזו עם ווייד (6/20) וגיי (3/17) והצלחתי להחזיק את הקטגוריה, הניצחון 5-4 והמקום השישי בליגה בשיניים.

בשבוע הבא אני אחטוף בראש ממוליך הליגה דייס בזמן שעידן יהנה ממץ'-אפ מול קיו (ניצחון ראשון העונה! 6-3 מול גימל והתותחים, מברוק!) כך שאני אפרד לשלום מהכרטיס שלי לפלייאוף, it was nice while it lasted.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 9:08 am 
Junior

באתי לפה להשוויץ בניצחון הראשון שלי העונה. 6-3 על גימל.

בקשר לטרייד, אני לא מרגיש צורך להצטדק. במיוחד לא אחרי הניצחון הראשון שלי העונה. אני מוכן לעשות את הטרייד ומוכן גם לא לעשות אותו. אני פשוט אעשה טרייד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 10:04 am 
Junior

נו מילא, ניצחון ראשון אמנם, במחזור הבר מצווה, אבל אין לך יותר מדי במה להשוויץ על ניצחון על מישהו שאפילו לא טרח לסדר הרכב.
אגב מפוברק, מה התירוץ של השנה הזאת? כי בקיץ התלוננת שאתה תמיד מוגרל לבחירות הנמוכות, השנה קיבלת את לברון ג׳יימס..
אל תשכח לבוא ״להתחרות״ גם בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: