סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 5:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 10:40 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
ערכתי
נדב, נו די עם "הבבון" הזה
הכלל הוא הדיון על האישיו ולא על האיש אני מזכיר/מזהיר ומבקש

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 10:42 pm 
Hall of Famer

לא שנדב צריך את העזרה שלי, ולא שהויכוח כולו מעניין לי את קצה הזרת. אבל לקרוא לציבור שלם בבונים, וממילא לפרט מתוך הציבור בבון, הוא דבר שונה מאשר לקרוא לאדם ספציפי בבון רק בגלל שהוא הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 10:46 pm 
Freshman

לאומית כתב פה ושם דברים שאני כמובן לא מסכים איתם אבל להגיד שהוא הצדיק השלכת פחית על ילדה קטנה בת 6 זה שפל.

אני זוכר את הדיונים (נגיד שאפשר לקרוא לזה כך) לא זוכר שלאומית כתב שהוא מצדיק השלכת פחית על ילדה בת 6 או 7 או 8.
או שאתה שוב זוכר מאז כולל צבע החולצה/מכיר את הנפשות הפועלות במקרה/אביה של הילדה בת 6/אח שלה/ועוד שקרים כיד הדמיון הטובה.
האשמת? תביא לינק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 10:46 pm 
Hall of Famer

גינות מיכאל כתב:
שידור כדורסל הערב:
(אזהרת סהר) http://www.itoto4.com/page/uustream2

האזהרה הייתה צריכה להיות לגבי הכדורסל .
משחק מחריד בין מכבי ת"א למכבי ראשון . אלמלא ג'יימס מכבי הייתה מסתבכת גם במשחק הזה . בלאט משום מה משתף 4 שחקנים ( כל החמישייה פרט לסמית ) 29 דקות . רוט לא שותף במחצית השנייה , לטעמי זה "עונש" על טעות בסגירה שלו במהלך המסיים של המחצית הראשונה - בו ראשון ביצעה תרגיל להאלי-הופ מהוצאת חוץ .
ראשון עם 1/14 ל-3 ( ת"א עם 2/13 ) , רק 9 הגעות לקו העונשין . הספסל של ראשון תרם 0 נקודות , 0/9 מהשדה ומדד 6- .

גם המשחק השני לא היה מרנין במיוחד .
האבחנות שלי לגבי מייסון היו דווקא די מדויקות - תורם בכל הפרמטרים ( 6 ר' , 4 אס' ) אך בעייתי מאוד בהתקפה , וההגנה אפילו נתנה לו מטר לזרוק בשלב מסוים . האיש כן יודע לחדור ולסיים בצבע תודות לאתלטיות שלו , אבל לא ברור ( בעצם כן ברור , תראו מי המאמן ) מדוע ולמה שחקן במשחק בכורה לוקח 15 זריקות מהשדה ב-22 דקות משחק ( כאשר יש מספר שחקנים הרבה יותר פרודקטיביים ממנו התקפית ) .

כרגיל - ( חוסר ) רוטציה מצד בית-הלחמי . ברקוביץ' פתח את המשחק נפלא עם 4 אסיסטים כבר בדקות הראשונות . מאז הוא לא מסר אף אסיסט , ואף הוסיף ערב קליעה רע ו-4 איבודים , אבל כמובן שזה לא מה שיוריד אותו לספסל . בק שיחק 38 דקות רצוף , ומשום מה סופסל דווקא בשתי הדקות האחרונות , שדווקא שם שחקן כמוהו הכי נדרש מצד הקבוצה . קארקטר וג'ונס לא ירדו מהפרקט במחצית השנייה וכו' וכו' וכו' :evil:

הנ"ל בלט במיוחד אל מול עופר ברקוביץ' , שמעלה מהספסל את חג'ג' ופרימן כדי לייצר עומק , ומתמרן יפה מאוד את 7-8 השחקנים שיש לו .

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ב' ינואר 21, 2013 10:49 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 10:48 pm 
Freshman

נורטון כתב:
לא שנדב צריך את העזרה שלי, ולא שהויכוח כולו מעניין לי את קצה הזרת. אבל לקרוא לציבור שלם בבונים, וממילא לפרט מתוך הציבור בבון, הוא דבר שונה מאשר לקרוא לאדם ספציפי בבון רק בגלל שהוא הוא.

תהיה רגוע. נדב מקפיד לכנות את הקהל של חולון בבונים באופן קבוע ועקבי.
לעיתים הוא מגוון ומתייחס לפרט ספציפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 10:50 pm 
Junior

המשחק היום בין הרצליה לאשדוד:
שיפוט מגעיל (כולל עודף שריקות, חוסר שריקות, פספוסים ועצבנות), טכנית לבית הלחמי, טכנית לאקוניס, שיתוק של בית הלחמי, רוטציה של 7 שחקנים (רוזפלט שוב פצוע) ומייסון שהתאמן אולי שני אימונים ומקבל 30 דקות, אך עדיין היה המצטיין של הקבוצה. מהצד השני: משחק גדול של סימפסון, קולינס וגם משחק לא רע של פרימן. שיתוק המשחק ההתקפי של הרצליה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 10:54 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
שיפוט מגעיל (כולל עודף שריקות, חוסר שריקות, פספוסים ועצבנות), טכנית לבית הלחמי, טכנית לאקוניס, שיתוק של בית הלחמי, רוטציה של 7 שחקנים (רוזפלט שוב פצוע) ומייסון שהתאמן אולי שני אימונים ומקבל 30 דקות, אך עדיין היה המצטיין של הקבוצה. מהצד השני: משחק גדול של סימפסון, קולינס וגם משחק לא רע של פרימן. שיתוק המשחק ההתקפי של הרצליה.

אמנם רק צפיתי בפריצות ועקבתי ב-PBP , אבל הייתי אומר דווקא שהשניים הנ"ל היו 2 הזרים הפחות טובים על המגרש ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:10 pm 
Junior

אז כל מה שיש לי להגיד זה: היית צריך להיות שם.
כל הזריקות של מייסון היו טובות והוא היה צריך לקחת אותן. הוא היה המנוע בהתקפה וההתלהבות. כל האחרים היו גרועים ואלטרנטיבות גם לא היו.
פרימן מהצד השני ביאס את בק כל המשחק, שזה תמיד מפתח לניצחון מול הרצליה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:37 pm 
Hall of Famer

אז מה שאתה אומר בעצם, הוא שהמייסון הזה הוא קובי ברייאנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:41 pm 
Hall of Famer

התחתית רותחת........ בין מקום 6 ל-12 מפרידה נקודה אחת.......מדהים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 11:54 pm 
Junior

מה פתאום, נורטון? אני אומר שהוא אולדן פולניס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 12:58 am 
Senior

הרסי הוקינס כתב:

רוטציה של 7 שחקנים זאת הגזמה... 3 דקות ללביא ו5 לאלטיט זה לא ממש חלק מהרוטציה. מייסון שיחק רק 22 דקות על פי הסטטיסטיקה.

shmueliki, לא הייתי מתרשם מזה שמייסון לקח 15 זריקות לקיצוניות גדולה מידי, קודם כל היה לו 5 ריבאונד התקפה שאני מניח (הרסי) שהסתיימו בזריקות לסל, מוצלחות או לא זה כבר הרסי אולי יודע. ככה או ככה, יחסית לשחק שרק הגיע לפני יום או יומיים, עושה רושם שנתן משחק לא רע בכלל.

חוץ מזה נראה שאשדוד התמקדה דווקא לעצור את ג'ונס שמיעט לזרוק (ומסר הרבה אסיסטים) מה שהשאיר את השאר פנויים יותר לזריקות.

מבחינת הרצליה ההפסד נראה תמון בעיקר בתרומת הישראלים הדלה ביותר. הישראלים של הרצליה עם מדד משותף של 5, 12 נק' ב6\19 מהשדה (כולל 0-5 לשלוש של בן רייס). רייס עם מינוס 10 וברקוביץ עם מינוס 15. בערב כזה שלהם ההחלטה להתמקד בג'ונס (ובק מן הסתם) הוכיחה את עצמה.

באשדוד דף הסטטיסטיקה מחזק את מה שהרסי אמר על פרימן למרות יום קליעה לא טוב, הקבוצה בפלוס 16 ב33 הדקות שלו. היחידי באשדוד בדו ספרתי בפלוס מינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 1:00 am 
Senior

עופר האדום כתב:

וגם ממקום 5 מדובר בניצחון נוסף בלבד. בעצם מלבד 4 המקומות הראשונים לדעתי (שיתחלקו בין מי שבמקום הזה היום) כל השאר פתוח כנראה... וזה שיש גם בית תחתון שסביר להניח בניגוד לשנים הקודמות השנה יהיה אש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 1:18 am 
Sophomore

shayn00 כתב:
נורטון כתב:

תהיה רגוע. נדב מקפיד לכנות את הקהל של חולון בבונים באופן קבוע ועקבי.
לעיתים הוא מגוון ומתייחס לפרט ספציפי.

נתעלם באלגנטיות מהפונפונים של מעודדת חולונית שאתה מנסה להסתיר כשאתה מגן עליו, כי זה לא שייך.
זה מאוד פשוט: בת'רדים לא מועטים על האלימות הקבועה של אוהדי חולון, שצצים, ובכן, אחרי עוד אירוע בו הם היו מעורבים, מעולם(!), ואני אשמח מאוד לגלות שטעיתי, לא נשמעה הכחשה או סתם סוג של גינוי לזה. זה מילא, הוא לא הדובר של חולון. העניין הוא שבכמה מקרים צצו הצדקות (הם התגרו בנו וכיו"ב). אחד מאותם תיאורים היה מה שציינתי.

אז במחילה, אם אתה רוצה לנסות ולחבר משפטים ואנלוגיות כדי להגיע למסקנות, בבקשה. רק לא בצורה כזו מגוחכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 2:15 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
הרסי הוקינס כתב:

רוטציה של 7 שחקנים זאת הגזמה... 3 דקות ללביא ו5 לאלטיט זה לא ממש חלק מהרוטציה. מייסון שיחק רק 22 דקות על פי הסטטיסטיקה.

shmueliki, לא הייתי מתרשם מזה שמייסון לקח 15 זריקות לקיצוניות גדולה מידי, קודם כל היה לו 5 ריבאונד התקפה שאני מניח (הרסי) שהסתיימו בזריקות לסל, מוצלחות או לא זה כבר הרסי אולי יודע. ככה או ככה, יחסית לשחק שרק הגיע לפני יום או יומיים, עושה רושם שנתן משחק לא רע בכלל.

חוץ מזה נראה שאשדוד התמקדה דווקא לעצור את ג'ונס שמיעט לזרוק (ומסר הרבה אסיסטים) מה שהשאיר את השאר פנויים יותר לזריקות.

מבחינת הרצליה ההפסד נראה תמון בעיקר בתרומת הישראלים הדלה ביותר. הישראלים של הרצליה עם מדד משותף של 5, 12 נק' ב6\19 מהשדה (כולל 0-5 לשלוש של בן רייס). רייס עם מינוס 10 וברקוביץ עם מינוס 15. בערב כזה שלהם ההחלטה להתמקד בג'ונס (ובק מן הסתם) הוכיחה את עצמה.

באשדוד דף הסטטיסטיקה מחזק את מה שהרסי אמר על פרימן למרות יום קליעה לא טוב, הקבוצה בפלוס 16 ב33 הדקות שלו. היחידי באשדוד בדו ספרתי בפלוס מינוס.

מייסון לצורך העניין היה השחקן השישי, ואלטיט+לביא התקרלצו להם לכדי שחקן שביעי, אבל אם אתה בקטע שלהגיד שהייתה רוטציה של 6 שחקנים אני לגמרי איתך. המחליפים היו לצורכי נשימת חברי השישיה ותו לא. ה 22 דקות שלו הרגישו לי יותר, ולא בדקתי את זה... הדומיננטיות שלו ברגעים המכריעים ניפחה לי את התמונה.
אכן הרבה זריקות של מייסון נבעו גם מריבאונד התקפה, וחלקן הגדול לא מוצלח. הזריקות שהוא לקח היו טובות, אבל הוא מצידו היה צריך לקלוע אותן. אני מקווה שזה ילך לו יותר בהמשך. מהתרשמותי ממנו, הוא השחקן הכי נמרץ, אתלטי ובעל מיקום ותזוזה בלי כדור הכי טוב בקבוצה. זה היה מרענן לראות. אני בטוח שאם הייתה לו קליעה טובה הוא היה במנש.

נוטה להסכים שהסגירה של ג'ונס הייתה המפתח לניצחון של אשדוד, אבל גם המירור של בק עזר מאוד. ברקוביץ' ביום חשוך למדי עם הרבה איבודים, ורייס שנבלע אחרי שתי הדקות הראשונות כאילו בלעה אותו האדמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 2:34 am 
Senior

ברור שהתכוונתי שהרוטציה למעשה הייתה של 6 שחקנים.

אם הבנתי נכון, ככה מסיקור המשחק אז בק קלע 19 נק' במחצית הראשונה והוסיף רק 2 בשנייה. בהתחשב בזה שהוא קלע באחוזים מצויינים (80 אחוז מה2 ו50 מהשלוש) אני מניח שזה אומר שבמחצית השנייה הוא בקושי זרק. אז למרות המילים הטובות להגנה של פרימן כנראה, עדיין האשמה היא קודם כל על המאמן, והרכז שלה שאמורים לכוון לדאוג שיפעילו אותו. בק ממה שראיתי ממנו עד עכשיו הוא קלעי וסקורר נהדר שלא קל לעצור אותו, מצד שני זה שחקן שהקבוצה צריכה לעבוד בשבילו, לסדר לו חסימות, תרגילים וכו'. לא כל כך הגיוני ששחקן כזה בקושי זורק במחצית השנייה.

בכלל הכלים ההתקפיים של הרצליה הם מהטובים בליגה לדעתי (בטח מבין קבוצת מרכז הטבלה ומטה) מעט הקבוצות שיש להם כל כך גיוון התקפי. אין שום סיבה שהם יקלעו 9 נק' ברבע כמו שקרה ברבע השלישי. הם אומנם לא קבוצת הגנה גדולה, אבל בהתקפה גם אם ישחקו בידודים לבק במשך כל הרבע הם אמורים לעבור 9 נק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 3:33 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:

אכן ליגה שוויונית מאוד אחרי רביעיית הצמרת שכנראה תישאר ככה עד סדרות חצי הגמר
מכבי
חיפה
אילת
ירושלים
נקווה שהיורדות יהיו הפועל ואוהדיה האלימים ואשקלון
שילכו מכות בלאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 3:49 am 
Sophomore

אוי פשוש. איזה באסה שיש רק יורדת אחת? אז אני מניח שתסתפק בנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 3:50 am 
Senior

יש רק יורדת אחת.

חוץ מזה, הליגה שוויונית גם מהמקום השני ומטה (מבחינת פערי רמות) הקבוצות שם בטוחות במיקום שלהם לדעתי פחות או יותר, אבל פלייאוף זה סיפור אחר. ראינו השנה שאף אחד מהקבוצות ב2-4 לא ממש מרשימה וטובה ולדעתי סדרות הפלייאוף שלא יכללו את מכבי יהיו פתוחות לחלוטין. אנחנו, אילת וירושלים אולי טובים קצת יותר ומוכשרים קצת יותר, אבל בסדרה של 5 משחקים בשבועיים אני ממש לא חושב שאף קבוצה חסינה, למעשה כמו תמיד סביר שאחת הקבוצות לפחות לא יעברו את הסדרה שלהם. בשנה שעברה 2 מתוך 3 הקבוצות במקומות 2-4 עפו, וגם השלישית הייתה מאד קרובה לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 4:03 am 
Sophomore

האח של סומו כתב:
אוי פשוש. איזה באסה שיש רק יורדת אחת? אז אני מניח שתסתפק בנו?

כן לגמרי נסתפק בכם :)
מקווה שתרדו ותוכלו לקלל במגרשים שמתאימים לרמה שלכם
חבל על אנשים טובים כמו אדלשטיין ומתן נאור שבאמת איכפת להם
שהאוהדים הורסים להם את הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 8:37 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש סיבה לרצות שמבין כל הקבוצות הלא מושכות במיוחד בחצי התחתון של הטבלה (הפועל ת"א, חולון, ראשון של פרי) דווקא הפועל ת"א תהיה זו שתסיים אחרונה, גם אם לא הייתי ממילא שם אותה בתחתית הדירוג, אולי קצת מעל חולון. זו הקבוצה היחידה שאפשר להאמין שבאמת תרד ליגה אם תסיים אחרונה. שאר הקבוצות לא יהססו להתקמבן איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 10:58 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
ברור שהתכוונתי שהרוטציה למעשה הייתה של 6 שחקנים.

אם הבנתי נכון, ככה מסיקור המשחק אז בק קלע 19 נק' במחצית הראשונה והוסיף רק 2 בשנייה. בהתחשב בזה שהוא קלע באחוזים מצויינים (80 אחוז מה2 ו50 מהשלוש) אני מניח שזה אומר שבמחצית השנייה הוא בקושי זרק. אז למרות המילים הטובות להגנה של פרימן כנראה, עדיין האשמה היא קודם כל על המאמן, והרכז שלה שאמורים לכוון לדאוג שיפעילו אותו. בק ממה שראיתי ממנו עד עכשיו הוא קלעי וסקורר נהדר שלא קל לעצור אותו, מצד שני זה שחקן שהקבוצה צריכה לעבוד בשבילו, לסדר לו חסימות, תרגילים וכו'. לא כל כך הגיוני ששחקן כזה בקושי זורק במחצית השנייה.

בכלל הכלים ההתקפיים של הרצליה הם מהטובים בליגה לדעתי (בטח מבין קבוצת מרכז הטבלה ומטה) מעט הקבוצות שיש להם כל כך גיוון התקפי. אין שום סיבה שהם יקלעו 9 נק' ברבע כמו שקרה ברבע השלישי. הם אומנם לא קבוצת הגנה גדולה, אבל בהתקפה גם אם ישחקו בידודים לבק במשך כל הרבע הם אמורים לעבור 9 נק'.

אז ממה שראיתי, אני יכול להגיד שכנראה שברקוביץ' שטף את השחקנים שלו במחצית, ובמחצית השנייה נדבקו לגופיה של בק. ככשומרים עליו צמוד והוא לא מצליח להוריד כדור לרצפה הוא הופך ללא אפקטיבי. דווקא מהכיוון הזה לא הייתי תוקף את בית הלחמי ואת ברקוביץ' הרכז, כי בק נוגע בכל התקפה בכדור ולעיתים גם תוקע אותה קשות. האשמה לדעתי הייתה על השחקנים הנוספים שעשו מעט מאוד בכדי לאיים על הסל ולגרום להורדת הלחץ על בק כתוצאה מכך.

אהה, והם לא "לא קבוצת הגנה גדולה" - הם קבוצת ההגנה הגרועה בליגה. כשקבוצה מובילה עליהם 69-56 בסוף הרבע השלישי אתה יודע שהם הולכים להפסיד, כיוון שכמעט תמיד וגם בהפסדים הקבוצה השנייה תחצה את רף 85 הנקודות. במצב כזה, הרצליה משאירה לעצמה סיכוי לנצח רק אם היא קולעת 30 נקודות ומעלה, מה שנשמע לי יעד מאוד קשה להשגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 11:24 am 
Hall of Famer

מה שמוזר זה שבפתיחת המשחק ברקוביץ' ורייס היו השחקנים הבולטים , והרצליה כבר הובילה 4-13 . בשלב זה פחות או יותר נכנסו חג'ג' ופרימן וגרמו ישר לסגירת הפער ( ולכן הפלוס מינוס המרשים שלהם - פשוט לא היו בדקות הרעות של הקבוצה ) , ומנגד 2 הישראלים של הרצליה חדלו מלתרום .
בק הוא סקורר מדהים , ואין סרט שהוא מסיים מחצית שלמה עם 2 נקודות מבלי לזרוק לסל כמעט , גם אם ההגנה היריבה אכן מתרכזת בו . קארקטר אגב הופעל בעקביות ברבע השלישי , וזה שיפור מסוים ביחס למשחקים הקודמים .

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ג' ינואר 22, 2013 4:07 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 11:31 am 
Sophomore

ראובן כתב:
יש סיבה לרצות שמבין כל הקבוצות הלא מושכות במיוחד בחצי התחתון של הטבלה (הפועל ת"א, חולון, ראשון של פרי) דווקא הפועל ת"א תהיה זו שתסיים אחרונה, גם אם לא הייתי ממילא שם אותה בתחתית הדירוג, אולי קצת מעל חולון. זו הקבוצה היחידה שאפשר להאמין שבאמת תרד ליגה אם תסיים אחרונה. שאר הקבוצות לא יהססו להתקמבן איכשהו.

גם הם ימצאו דרך להתקמבן, אין להם כסף וירידת ליגה תהווה עבורם מכה אנושה שספק אם ישרדו אותה.
למרות שכיף שיש עוד קבוצה בליגה עם קהל, אשמח שירדו, הקהל הזה מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 11:55 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דבר ראשון, ההתנסחות שלי היתה על דרך השלילה - לא אמרתי שהם בודאות ירדו בלי קומבינות, אלא שהם היחידים שאולי לא ינסו לעשות קומבינות.

אני לא נוהג לחזות (בטח שלא לקבוע בפסקנות) מה יהיה בעתיד, אבל במקרה הפועל תל אביב הם כבר עמדו בניסיון פעם אחת ומגיע להם הקרדיט גם לגבי הפעמים הבאות, כל עוד הם לא מוכיחים אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 56 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: