קוף ירוק כתב:
הרסי הוקינס כתב:
המשחק היום בין הרצליה לאשדוד:
שיפוט מגעיל (כולל עודף שריקות, חוסר שריקות, פספוסים ועצבנות), טכנית לבית הלחמי, טכנית לאקוניס, שיתוק של בית הלחמי, רוטציה של 7 שחקנים (רוזפלט שוב פצוע) ומייסון שהתאמן אולי שני אימונים ומקבל 30 דקות, אך עדיין היה המצטיין של הקבוצה. מהצד השני: משחק גדול של סימפסון, קולינס וגם משחק לא רע של פרימן. שיתוק המשחק ההתקפי של הרצליה.
רוטציה של 7 שחקנים זאת הגזמה... 3 דקות ללביא ו5 לאלטיט זה לא ממש חלק מהרוטציה. מייסון שיחק רק 22 דקות על פי הסטטיסטיקה.
shmueliki, לא הייתי מתרשם מזה שמייסון לקח 15 זריקות לקיצוניות גדולה מידי, קודם כל היה לו 5 ריבאונד התקפה שאני מניח (הרסי) שהסתיימו בזריקות לסל, מוצלחות או לא זה כבר הרסי אולי יודע. ככה או ככה, יחסית לשחק שרק הגיע לפני יום או יומיים, עושה רושם שנתן משחק לא רע בכלל.
חוץ מזה נראה שאשדוד התמקדה דווקא לעצור את ג'ונס שמיעט לזרוק (ומסר הרבה אסיסטים) מה שהשאיר את השאר פנויים יותר לזריקות.
מבחינת הרצליה ההפסד נראה תמון בעיקר בתרומת הישראלים הדלה ביותר. הישראלים של הרצליה עם מדד משותף של 5, 12 נק' ב6\19 מהשדה (כולל 0-5 לשלוש של בן רייס). רייס עם מינוס 10 וברקוביץ עם מינוס 15. בערב כזה שלהם ההחלטה להתמקד בג'ונס (ובק מן הסתם) הוכיחה את עצמה.
באשדוד דף הסטטיסטיקה מחזק את מה שהרסי אמר על פרימן למרות יום קליעה לא טוב, הקבוצה בפלוס 16 ב33 הדקות שלו. היחידי באשדוד בדו ספרתי בפלוס מינוס.
מייסון לצורך העניין היה השחקן השישי, ואלטיט+לביא התקרלצו להם לכדי שחקן שביעי, אבל אם אתה בקטע שלהגיד שהייתה רוטציה של 6 שחקנים אני לגמרי איתך. המחליפים היו לצורכי נשימת חברי השישיה ותו לא. ה 22 דקות שלו הרגישו לי יותר, ולא בדקתי את זה... הדומיננטיות שלו ברגעים המכריעים ניפחה לי את התמונה.
אכן הרבה זריקות של מייסון נבעו גם מריבאונד התקפה, וחלקן הגדול לא מוצלח. הזריקות שהוא לקח היו טובות, אבל הוא מצידו היה צריך לקלוע אותן. אני מקווה שזה ילך לו יותר בהמשך. מהתרשמותי ממנו, הוא השחקן הכי נמרץ, אתלטי ובעל מיקום ותזוזה בלי כדור הכי טוב בקבוצה. זה היה מרענן לראות. אני בטוח שאם הייתה לו קליעה טובה הוא היה במנש.
נוטה להסכים שהסגירה של ג'ונס הייתה המפתח לניצחון של אשדוד, אבל גם המירור של בק עזר מאוד. ברקוביץ' ביום חשוך למדי עם הרבה איבודים, ורייס שנבלע אחרי שתי הדקות הראשונות כאילו בלעה אותו האדמה.