סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 12:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 12:03 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אגב, העונה של קובי עדיין נהדרת אבל קצת פחות אחרי החודש האחרון.
בינואר הוא עדיין שומר על 28 נק' למשחק, אבל האחוזים צנחו ל-43.9%, הריב' צנח ל-3.6 בלבד, וגם האסיסטים ירדו אל מתחת ל-4.5.

ובעיקר הלייקרס נראים איום ונורא, כשזה נראה שלקובי יש יותר סטרצ'ים של דקות טובות פה ושם מאשר עקביות לאורך כל המשחק.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 12:43 pm 
Sophomore

King Chauncey כתב:
פלאש, בשיא הקריירה שלהם, אחד על אחד, קובי בריאנט נגד צ'אק נוריס, על מי אתה שם את דמי הכיס שלך?

צ'ונסי ידידי, אם היית מתמצה בתולדות הקריירה של נוריס כמו שאתה מתמצה בתולדות הכיבוש (במחשבה שניה, אולי אתה מתמצה בשניהם במידה שווה :mi_ga_et: ), היית יודע שהסיבה היחידה שנוריס הגיע לשיא בקריירה היא בגלל שקובי אפשר לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:14 pm 
Sophomore

קובי מעולם לא היה הבסט קלוזר, הוא פשוט קלע הרבה זריקות קשות שאנשים זוכרים.
קובי קולע, באחוזים נמוכים, זריקות שלברון חכם ולא אנוכי מספיק להמנע מהן.
http://chasing23.com/kobe-bryant-vs-leb ... ing-shots/

קובי הוא השחקן הגדול הכי קטן בתולדות המשחק.
יהיה משעשע לראות את נאום ההול אוף פיים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 1:30 pm 
Junior

עם קצת מזל קובי ומ-י-ק-י ברקוביץ יכנסו ל-HOF יחד והנאומים שלהם יתארכו עד לשעת בוקר נורמלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 2:16 pm 
מנהל פורום

materna כתב:

NO, YOU DIDN'T!!!!
ohhh, yes he DID

כולם להכנס לכוננות ספיגה, פלאש יחזור מבית-הספר והוא לא יהיה מרוצה.

אני מהמר שהיחס בין האדרת קובי לבין ירידות על לברון יהיה 2:5 לטובת ירידות על לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 2:30 pm 
Junior

קובי כתב:
King Chauncey כתב:
פלאש, בשיא הקריירה שלהם, אחד על אחד, קובי בריאנט נגד צ'אק נוריס, על מי אתה שם את דמי הכיס שלך?

צ'ונסי ידידי, אם היית מתמצה בתולדות הקריירה של נוריס כמו שאתה מתמצה בתולדות הכיבוש (במחשבה שניה, אולי אתה מתמצה בשניהם במידה שווה :mi_ga_et: ), היית יודע שהסיבה היחידה שנוריס הגיע לשיא בקריירה היא בגלל שקובי אפשר לו

זה היה לטובת הקבוצה.
ככה או ככה, צ'ונסי, לשאלתך:
בנט. ::yaz-yk:

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 2:38 pm 
Junior

עודד וולפסון כתב:
בינואר הוא עדיין שומר על 28 נק' למשחק, אבל האחוזים צנחו ל-43.9%, הריב' צנח ל-3.6 בלבד, וגם האסיסטים ירדו אל מתחת ל-4.5.

ודאנטוני ממשיך לתת לו 43 דקות בשני המשחקים האחרונים בהם הוא לא פגע, בפברואר/מרץ זה יהיה גרוע יותר- באזור 25 נק' ב40%.
rony כתב:
מבלי להקדים את המאוחר, אני חייב לציין לגבי העונה הנוכחית שאם היא תסתיים כפי שהיא כרגע, כלומר קובי בעונה אישית מצויינת והלייקרס מחוץ לפלייאוף, זו תהיה התמצית הכי מזוככת וטהורה של כל הביקורת שהייתה ל-"שונאי קובי" לאורך השנים.

אתה מתכוון לבולשיט הנפוץ: "קובי מצוין על חשבון הקבוצה"? כי במהלך הקרירה שלו הוא הגיע ל7 גמרים של הNBA, היה השחקן המוביל של LA ברוב הריצות האלו, וזכה ב5 אליפויות NBA-שום כוכב אחר מאז ג'ורדן לא עשה את זה, ואין יותר מגוחך מהביקורת הזו- אם קובי לא היה טוב העונה, אני בספק גדול אם הלייקרס היו מגיעים עד עכשיו ל10 נצחונות. אני בטוח שכשהלייקרס יפספסו את הפלייאוף יתחסו לזה ככשלון אישי שלו וגם הוא יודה בזה, אבל זה לא יזיז במאומה ממה שהוא השיג, 5 טבעות אליפות, 7 אליפויות מערב, פעמיים MVP של הגמר ופעם אחת MVP של הליגה, הוא חתום בטופ 10 בהיסטוריה גם אם הוא לא יגיע לפלייאוף עד סוף הקרירה. קארים עבדול ג'באר פספס את הפלייאוף שנתיים רצוף בשיא הקרירה, אבל למי אכפת, בדירוגים האלה מתיחסים למה שהוא כן השיג. עונת ה64 הפסדים של וייד ושאקיל גם לא תפריע להם בדירוגים האלה, העובדה שהאקים הפסיד רוב הקרירה בסיבוב הראשון לא מפריעה לאנשים לשים אותו מעל דאנקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 2:40 pm 
Junior

ודים כתב:
materna כתב:

NO, YOU DIDN'T!!!!
ohhh, yes he DID

כולם להכנס לכוננות ספיגה, פלאש יחזור מבית-הספר והוא לא יהיה מרוצה.

אני מהמר שהיחס בין האדרת קובי לבין ירידות על לברון יהיה 2:5 לטובת ירידות על לברון.

אני לא מצליח להיכנס לכתבה (האינטרנט חוסם) אבל אני מנחש מהלינק מה האג'נדה שם, תיעוד של ההחטאות של קובי בקלאץ'. אין מה לומר, האובססיה המופרעת מדברת בעד עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 2:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דרך אגב, ב-Fan Ratings של basketball-reference קובי נמצא כרגע במקום ה-102 (2 מקומות מתחת לראשיד וואלאס) שזו עלייה של כ-350 מקומות מאז הפעם האחרונה שבדקתי (אז הוא היה אחרי מנוט בול)... http://www.basketball-reference.com/friv/ratings.cgi
כך שכנראה הקובי פאנס מתרבים, שזה קצת מפתיע כי לא חשבתי שלקובי פאן הממוצע יש עוד אהבה לתת לאדם נוסף חוץ מקובי.
ישנם 25 שחקנים פעילים לפניו ברשימה (לברון ראשון בינהם במקום החמישי הכללי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 2:57 pm 
Junior

בשביל הכיף.
תמונה

תמונה

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 3:11 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

צוד כתב:
בשביל הכיף.
תמונה

תמונה

7/27 זה אמנם אחוז נמוך מ-5/12 (26% מול 42%) אבל מה זה משנה האחוזים... נוסיף על זה שחלק מהזריקות של קובי בטח היו שלשות, אז קובי מסיים עם איזה 17 נקודות מול 10 של לברון כך שב-1 על 1 הוא מנצח את ג'יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 3:11 pm 
Junior

צפוי. אובססיה ששייכת רק לסוג אנשים מסוים. לא יקום בן אדם מספיק אובססיבי ומופרע בשביל לעשות כזו חקירת עומק לכל שחקן אחר-לעבור משחק משחק ולבדוק את ההחטאות שלו בעונה הרגילה .

צ'ארלס אתה יודע שלפני איזה שבוע הצצתי שם וראיתי את קובי בין הראשונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 3:39 pm 
Junior

עוד משהו: למה לקובי החשיבו שתי החטאות מול דנבר בפלייאוף הקודם, ולג'יימס לא החשיבו את השניים האלה מול בוסטון שנה שעברה:
http://www.youtube.com/watch?v=kQna530cdk0

אובססיבי, ולא אמין. 5/14 לג'יימס, במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 4:07 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
רוני, ג'רי באס הרגע התקשר לברר לאיזה כתובת לשלוח את הפרחים.

תמסור לו שאני עובד במשתלה וכבר יש לי מספיק. בכל מקרה, למרות שהם בהחלט בכיוון הנכון (וכן פלאש, זו תהיה פדיחה יותר גדולה בעיני מעונת ה-67 הפסדים של מיאמי שבה שאק החמיץ כמעט 50 משחקים ו-ווייד יותר מ-30, קובי להזכירך לא החמיץ עדיין אף משחק העונה והווארד החמיץ בסך הכל 3, שלא לדבר על ההבדלים בסגל המסייע) אני עוד לא מנבא שהם יהיו מחוץ לפלייאוף, נראה מה יהיה מצבם אחרי מסע משחקי החוץ ונהיה חכמים יותר.

ובהמשך להודעה שלך פלאש, אני לא אומר שקובי צריך להיות פחות טוב או לקחת פחות זריקות כדי שהלייקרס ינצחו, אני אומר שהוא צריך להיות מנהיג טוב יותר, אם הוא היה מנהיג טוב יותר אני חושב שהלייקרס היו היום לכל הפחות עם מקום בטוח בפלייאוף, איפה שכל קבוצה שיש לה שני שחקנים שהם הכי טובים בליגה לעמדה שלהם אמורה להיות. ללייקרס אין בעיית כשרון והבעייה של שיטת משחק היא משהו שאולי יכול להפוך אותם מקונטנדרים רציניים (שזה מה שהסגל שלהם שווה) ל-"סתם" קבוצת פלייאוף, אבל הוא לא משהו שצריך להפוך אותם לקבוצת לוטרי, בשביל זה צריך בעיות יותר עמוקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 4:21 pm 
Junior

אין ספק שהאשמה תיפול גם על קובי, אבל זה לא ישנה כלום ממה שהוא כן השיג.

משהו אחרון, אני רוצה להראות כמה הסטטיסטיקות האלו בקלאץ' לא שוות כלום. הגענו לנתון שקובי קלע 7/27 (26%) ולברון קלע 5/14 (36%) בזריקות נצחון בפלייאוף.

עכשיו נבדוק בעזרת השוט פיינדר מה האחוז שלהם בפלייאופים, מ2006 (הראשון של ג'יימס), כשההפרש במשחק הוא 3 ומטה (=הבדל של פוזשן), 2 דקות לסיום הרבע האחרון/ההארכה:
-------------- קובי -------------------------- לברון
פלייאוף 06: 5-7 מהשדה-------------------- 3-9 מהשדה
פלייאוף 07: 1-1 מהשדה-------------------- 9-17 מהשדה
פלייאוף 08: 3-5 מהשדה-------------------- 2-9 מהשדה
פלייאוף 09: 5-11 מהשדה------------------- 3-6 מהשדה
פלייאוף 10: 7-12 מהשדה------------------- 1-1 מהשדה
פלייאוף 11: 1-2 מהשדה-------------------- 7-16 מהשדה
פלייאוף 12: 1-10 מהשדה---------------------- 4-12 מהשדה
סך הכל: 23-48 מהשדה (48%)--------------- 29-70 מהשדה (41.4% מהשדה). כמו שרואים, לברון גם זרק פי 1.5 זריקות מקובי.

ולא ודים-הנקודה שלי היא לא לרדת על לברון, הנקודה היא שבמדגמים קטנים כאלו, מספיק לשנות קצת את הקריטריונים כדי לקבל תמונה שונה לגמרי, תשחקו קצת בגיים פיינדר ותראו איך האחוזים משתנים מקצה לקצה כשמעבירים מ3 הפרש, ל5 הפרש, לדקה לסוף, ל5 דקות לסוף, כשדורשים דווקא זריקה שמשנה הובלה במשחק, וכו' וכו'. הסטטיסטיקות האלו שוות לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 4:41 pm 
Junior

כמה הערות על הנושא :

1) פלאש, ההנחה שלך שבלי קובי היו ללייקרס בקושי 10 נצחונות היא מגוכחת. אתה מדבר על קבוצה עם שחקנים שרק עונה שעברה היו שחקנים מהמובילים בליגה ( נאש והאוורד), שחקן שהוא שחקן חמישיה בלפחות 25-26 קבוצות בליגה (גאסול) ושחקן כמו MWP שבמקרה הרע הוא שחקן רוטציה חשוב בכל קונטנדורית. אתה חוזר ואומר שבלי ה30 של קובי למשחק היה נוראי, אבל אין שום דרך לדעת איך הקבוצה תראה שנאש בעל הבית על המגרש ושהשחקנים מקבלים יותר חופש. הנתון הוא שעם קובי וחמישיה מגדולות שהיו אי פעם מבחינת כשרון, הם מחוץ לפלייאוף.

2) אם קובי עייף הוא לא צריך לזרוק 32 פעם במשחק. אין ספק שדאנטוני שוחק אותו הרבה מאוד מעל הרצוי, אבל גם לשחקנים הכי גדולים צריכה להיות יכולת ריסון עצמית.

3) המעמד ההיסטורי של קובי לא ייפגע מהעונה, הוא עשה מספיק בקריירה כדי שלא יקחו את מעשיו בעונה ה17 כדי לשייך לו כשלונות נוספים. קובי בשלב הזה יכול רק לעלות

4) פלאש, אתה אותו אחד שטען שללברון אין סיכוי להכנס לרשימת הגדולים כי הוא הפסיד לדאלאס לא? אז אני לא מבין, מצד אחד אתה אומר שזוכרים רק את החיובי (כדוגמא הבאת את שאקיל, אלג'ואן וכו') , אבל בשיחה אחרת אמרת שלברון מנוע מלהכנס לטופ של הטופ בגלל דאלאס. (פעם אמרת שהוא מנוע בגלל המעבר להיט, ראינו איך זה יצא).

5) אני מסכים עם ההערה שלך על בחירת הקריטריון. אבל בלי קשר, אתה חייב להפסיק לכנות "אובססבי" ו"שונא קובי" ועוד אי אלו תיאורים לכל מי שלא מתכנס איתך לדעה שקובי הוא הבסט קלוז'ר והבסט בהכל. אתה עושה דברים דומים לגבי לברון, האם זה אומר שאתה "שונא לברון אובססבי"? אני מניח שלא. בריאנט, ובעיקר אוהדי בריאנט, מושכים המון אש עם הצהרות כאלו ואחרות ( קובי הבסט קלוזר, קובי שחקן 1 על 1 הכי טוב אי פעם, קובי ככה וקובי ככה), ואנשים אוהבים להעמיד את הטענות האלו על טעותיהם.
אני בטוח שאם הייתה קורא פה בפורום שמישהו טוען שלברון הוא שחקן המאני טיים הגדול ב20 השנה האחרונות אז הייתה מקבל סטטיסטיקות שאומרות ההפך (או פשוט להגיד "דאלאס", גם מספיק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2013 4:52 pm 
Hall of Famer

פלאש, לא אמרתי שזה מוחק את מה שהוא עשה, רק כתבתי שאם הלייקרס לא יגיעו לפלייאוף העונה עם סגל כל כך מוכשר, עמוק ומנוסה, זו פדיחה שאני לא זוכר ברזומה של אף שחקן טופ-10 בהיסטוריה חוץ מקובי, זה לא מוציא אותו מהטופ-10 ההיסטורי, אבל בעיני זה כן פוגע אנושות בקייס הלא-גדול שהיה לו לטופ-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 12:07 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
צפוי. אובססיה ששייכת רק לסוג אנשים מסוים. לא יקום בן אדם מספיק אובססיבי ומופרע בשביל לעשות כזו חקירת עומק לכל שחקן אחר-לעבור משחק משחק ולבדוק את ההחטאות שלו בעונה הרגילה .

צ'ארלס אתה יודע שלפני איזה שבוע הצצתי שם וראיתי את קובי בין הראשונים?

אתה מתכוון לסוג האנשים האובססיביים שאחרי כל הודעה בגנות קובי מביאים נתונים מ-basketball-refferance?
ומדובר בזריקות בפלייאוף לא בעונה הרגילה.
וקובי אף פעם לא היה כל כך גבוה בדירוג ה-Fan Ratings, הדירוג לא משתנה תוך שבוע מקצה לקצה. אבל אני מתאר לעצמי שאם תראה עכשיו וידאו של קובי אומר איזה בוקר יפה ותסתכל החוצה מהחלון תראה שמש...
FLASH כתב:
עוד משהו: למה לקובי החשיבו שתי החטאות מול דנבר בפלייאוף הקודם, ולג'יימס לא החשיבו את השניים האלה מול בוסטון שנה שעברה:
http://www.youtube.com/watch?v=kQna530cdk0

אובססיבי, ולא אמין. 5/14 לג'יימס, במקרה הטוב.

FLASH כתב:
אין ספק שהאשמה תיפול גם על קובי, אבל זה לא ישנה כלום ממה שהוא כן השיג.

משהו אחרון, אני רוצה להראות כמה הסטטיסטיקות האלו בקלאץ' לא שוות כלום. הגענו לנתון שקובי קלע 7/27 (26%) ולברון קלע 5/14 (36%) בזריקות נצחון בפלייאוף.

עכשיו נבדוק בעזרת השוט פיינדר מה האחוז שלהם בפלייאופים, מ2006 (הראשון של ג'יימס), כשההפרש במשחק הוא 3 ומטה (=הבדל של פוזשן), 2 דקות לסיום הרבע האחרון/ההארכה:
-------------- קובי -------------------------- לברון
פלייאוף 06: 5-7 מהשדה-------------------- 3-9 מהשדה
פלייאוף 07: 1-1 מהשדה-------------------- 9-17 מהשדה
פלייאוף 08: 3-5 מהשדה-------------------- 2-9 מהשדה
פלייאוף 09: 5-11 מהשדה------------------- 3-6 מהשדה
פלייאוף 10: 7-12 מהשדה------------------- 1-1 מהשדה
פלייאוף 11: 1-2 מהשדה-------------------- 7-16 מהשדה
פלייאוף 12: 1-10 מהשדה---------------------- 4-12 מהשדה
סך הכל: 23-48 מהשדה (48%)--------------- 29-70 מהשדה (41.4% מהשדה). כמו שרואים, לברון גם זרק פי 1.5 זריקות מקובי.

ולא ודים-הנקודה שלי היא לא לרדת על לברון, הנקודה היא שבמדגמים קטנים כאלו, מספיק לשנות קצת את הקריטריונים כדי לקבל תמונה שונה לגמרי, תשחקו קצת בגיים פיינדר ותראו איך האחוזים משתנים מקצה לקצה כשמעבירים מ3 הפרש, ל5 הפרש, לדקה לסוף, ל5 דקות לסוף, כשדורשים דווקא זריקה שמשנה הובלה במשחק, וכו' וכו'. הסטטיסטיקות האלו שוות לכלום.

nough said'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 12:11 am 
Junior

או במילים אחרות, פלאש רוטן על אנשים אובססיביים זה כמו גינות רוטן על הודעות שהוא לא מבין.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 12:52 am 
Junior

הרבה יותר כמו שצ'ונסי יתלונן על אנשים שמבלבלים תמוח רוב הזמן. לשחקן עצמו אני לא אובססיבי (כמו שרואים בניק, כשנרשמתי אהבתי דווקא את וייד). אם אני אובססיבי למשהו זה רק להגיב לשטויות האלו.
sir charles כתב:
אתה מתכוון לסוג האנשים האובססיביים שאחרי כל הודעה בגנות קובי מביאים נתונים מ-basketball-refferance?
ומדובר בזריקות בפלייאוף לא בעונה הרגילה.
וקובי אף פעם לא היה כל כך גבוה בדירוג ה-Fan Ratings, הדירוג לא משתנה תוך שבוע מקצה לקצה. אבל אני מתאר לעצמי שאם תראה עכשיו וידאו של קובי אומר איזה בוקר יפה ותסתכל החוצה מהחלון תראה שמש...

זה שמדובר בזריקות פלייאוף זה ברור, והfan rating הזה הוא חתיכת קשקוש מקושקש (אבל ממש), שמשתנה מקצה לקצה כל הזמן. ולא בגלל קובי, מספיק לבדוק איפה ביל ראסל ממוקם. כנראה כי יש כ"כ הרבה שונאי קובי אובססיבים שגם במ'צאפ מול בריאן סקלבריני הם יבחרו את בריאן סקלבריני, וכנראה הם גם מבקרים באתר במיוחד בשביל זה. מי יודע-אולי זה אפילו אתה, אם אתה כל כך בטוח שקובי מעולם לא דורג גבוה (אני ראיתי שכן, אבל מי אני שאתווכח איתך).

שקי:
1) מצפיה במשהו כמו חצי ממשחקי הלייקרס השנה, אני בספק גדול מאוד אם בלי קובי הם היו מגיעים ל10 נצחונות עד כה (כרגע יש להם 17). תתחשב בפציעות של גאסול האוורד ונאש, ובעונה הרעה הכללית של שלשתם, תתחשב בחילופי המאמנים, בכך שזו קבוצה חדשה לגמרי שניסתה ללמוד שתי שיטות התקפה שונות בתכלית. כרגע אין להם הגנה, בלי קובי גם לא תהיה להם התקפה.

4) לא אמרתי שלג'יימס אין סיכוי להיכנס לרשימת הגדולים, דווקא אמרתי שהוא יכול בהחלט לעבור את קובי. אבל כמו שרוני שאומר שכתם כמו זה של קובי השנה מונע ממנו להיכנס לטופ 5 (וגם אם לדעתי קשה להפיל עליו את האשמה בכשלון, אני מבין את הטיעון), אותו דבר לגבי ג'יימס בעיני.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' ינואר 22, 2013 12:59 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 12:59 am 
Senior

ג'יימס פיספס את הפלייאוף עם הסנטר הטוב בליגה? מתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 1:02 am 
Junior

היו לא כתמים לא פחות גדולים, אולי יותר (בטח כשמתחשבים בגיל של קובי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 1:04 am 
Freshman

אני חושב אגב שזה נכון להגיד שרוב קוראי basketball-reference לא מתים על קובי. זה אתר שמקדש סטטסטיקות שמראות יעילות.

אבל כמובן שהפאן רייטינג רלוונטי כמו רשימת טופ 10 של שלמה שרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 1:06 am 
Freshman

אגב לא קראתי פה כמה שעות, ואני רואה דיון שלם על זריקות מכריעות. איך הגענו לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 1:06 am 
Junior

אבל אתה לא יכול לדעת אם הקושי ההתקפי שלהם נובע מצורת המשחק הנוכחית, והרי כשרון לא חסר שם גם בלי קובי. זו טענה שאין לה שום קרקע כמובן.
ובחיייט, חלאס עם השונאי קובי הזה! תתחיל להתייחס לגופם של טענות ולא לגופם של אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: stambody, דניאל ו 188 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה