סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 5:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 12:31 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)

העלתי את מה שערוץ הספורט צילמו.
שימו לב בדקה השביעית למה שהבחור עם הז'קט הלבן אומר, ול8:10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 12:59 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני אשמח לטרנסקריפציה כי לא הבנתי אף מילה (חוץ מ"זבלים").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 1:25 pm 
Junior

הקללה: ,לך תצביע מרץ" נאטמרה הרבה במהלך המשחק.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 2:03 pm 
Sophomore

ווואווו וואוהה "לך תצביע מר"צ" זאת אחת הקללות.אני מקווה שהם לא קראו "שיהיה לכם מר"צ בראש". מה עם "שובבים" "תפסיקו עם מעשי הקונדס" ? הם גם הקללות האלו נאמרו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 2:56 pm 
Sophomore

אתם מפספסים את הדברים הבאמת חמורים בסרטון הזה.
החל מ 2:10 - אנשי אשקלון זורקים חפצים לכיוון האוהדים של הפועל ת"א במקביל לזריקת חפצים מהצד האדום.
קצת אחרי זה תקיפה אלימה של אחד מאנשי הפועל ת"א (בוכמן?). לפחות שני אשקלונים דוחפים אותו ומעיפים לו כאפות לראש.
הסרטון שהעלה ליוטיוב מישהו מאשקלון כולו מראה את מה שקרה אחרי זה, על כן הוא לא משקף את המציאות (או אם תרצו - מגמתי).
האחריות של אשקלון לא פחותה פה מהאחריות של הפועל ת"א.

Jacob made me do it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 3:04 pm 
Junior

אני באמת לא מבין את ערוץ הספורט. אתם יודעים שבמשחקים של הקבוצות האלה בד"כ יש איזה משהו שנוגע לקהל, אז למה לא להשאיר מצלמות דלוקות לעוד 20 דקות ואולי לתפוס משהו באמת טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 3:59 pm 
Sophomore

אשקלונים ערסים, אשקלונים אהבלים, אשקלונים התחילו, הכל סבבה ונכון. מה שיותר ברור מכל סרטון "שנחשף", שעקירת וזריקת כסאות, לא הייתה בשום שלב כהגנה עצמית אלה סתם להוציא עצבים ו"להחזיר להם", אז נקרא לאוהדי הפועל ערסים לבנים...

שורה תחתונה, במקרה של הפועל, כל כיסא כזה יכאב לאוהדים בכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 4:14 pm 
Junior

לפי הסרט, אני ספרתי 3 כסאות על הפרקט. הם מסגסוגת נדירה שהנזק הוא של מאות אלפי שקלים?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 4:20 pm 
Senior

העניין צריך להיות מאד פשוט. קנס גדול (יותר גדול מזה שהפועל ת"א קיבלה על המשחק מול נתניה) + 2 משחקי רדיוס עם קהל לפחות לאשקלון.

איסור של הקהל של הפועל ת"א להגיע ללפחות 2 משחקי חוץ כעונש + כמובן תשלום הקבוצה על הנזק לאולם (מה שכבר אמרו שיקרה). ואיסור על הקהל של הפועל ת"א להגיע זה לא מכירת כרטיסים, אוהד של הפועל ת"א שיגיע למשחק והמשטרה תזהה אותו ככזה יהיה לה הסמכות להוציא אותו החוצה למרות שקנה כרטיס.

אם ביוון אפשר להחליט שאוהדי פנא לא יכול להגיע לאול' ולהפך, אז גם בארץ אפשר לתת עונש כזה שיגרום לאוהדים של הפועל ת"א לחשוב פעמיים בפעם הבאה שמשהו כזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 4:58 pm 
Sophomore

Red Sumo1 כתב:
לפי הסרט, אני ספרתי 3 כסאות על הפרקט. הם מסגסוגת נדירה שהנזק הוא של מאות אלפי שקלים?

אז שים משקפיים. תספור את הכסיאות השבורים שלא עברו לפרקט.

בכל מקרה, אפילו כיסא אחד. כל עוד זה מהכיס שלכם, כמו כל קנס אחר שספגתם ותספגו, הריי זה מבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 5:41 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
העניין צריך להיות מאד פשוט. קנס גדול (יותר גדול מזה שהפועל ת"א קיבלה על המשחק מול נתניה) + 2 משחקי רדיוס עם קהל לפחות לאשקלון.

איסור של הקהל של הפועל ת"א להגיע ללפחות 2 משחקי חוץ כעונש + כמובן תשלום הקבוצה על הנזק לאולם (מה שכבר אמרו שיקרה). ואיסור על הקהל של הפועל ת"א להגיע זה לא מכירת כרטיסים, אוהד של הפועל ת"א שיגיע למשחק והמשטרה תזהה אותו ככזה יהיה לה הסמכות להוציא אותו החוצה למרות שקנה כרטיס.

אם ביוון אפשר להחליט שאוהדי פנא לא יכול להגיע לאול' ולהפך, אז גם בארץ אפשר לתת עונש כזה שיגרום לאוהדים של הפועל ת"א לחשוב פעמיים בפעם הבאה שמשהו כזה יקרה.

אחלה קוף. אבל איך תמנע ממני מלהגיע למשחק? ואיך המשטרה תזהה אותי ככזה? בארץ זה לא יכול לקרות, כי אוהד פאו (ובחייאת, תפסיקו עם הפנא הזה - זה מביך) או של אולי' שייכנס להיכל של הקבוצה השנייה מסתכן בחייו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 5:45 pm 
Senior

מה הבעיה. אם תשב ובשקט, בחולצה לא אדומה, ולא תזדהה כאוהד הפועל ת"א רק תבוא בשקט לראות את המשחק לא יהיה בעיה. במידה והשוטר מזהה אותך (או יותר מרק אחד) כאוהד הפועל ת"א הוא ראשי להוציא אותך החוצה והלך הכסף על הכרטיס.

אני רוצה לראות כמה אוהדי הפועל ת"א יסתכנו להגיע למשחק, לשלם על כרטיס, כשהם יודעים שלעודד הם לא יכולים והם צריכים להסתיר את זהותם במהלך המשחק.

אז פה אתה לא תסתכן בחיים שלך כמו ביוון אלא רק בכסף ובזבוז זמן גדול. אני מעריך שלא יותר מ20-30 אוהדים יעשו את זה.

ואני בטוח שעונש חינוכי שכזה (שלא פוגע בקבוצה ישירות) יגרום לקהל לחשוב יותר במשחקי חוץ ולהבין שיש להם אחריות, ושאם התנהגות כזאת תפגע באפשרות שלהם להגיע למשחקי חוץ בעתיד כדאי לחשוב פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 5:47 pm 
Junior

לא יעמוד במבחן בג"ץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 5:58 pm 
Senior

למה שלא יעמוד? בדיוק כמו שאפשר לקבוע משחקי רדיוס למרות שיש מינויים. אפשר לקבוע שאוהדים של קבוצה מסויימת לא יכולים להגיע כעונש. אם אוהד מחליט להגיע למרות האיסור זאת בעיה שלו. אם אתה טוען שבג"ץ לא יאשר למנוע מאוהדים להגיע אז על אותה משקל אפשר להגיד שבג"ץ לא יאפשר לעשות משחקי רדיוס כי יש אוהדים שקנו מינויים ולא ראיתי שמישהו הלך לבג"ץ כנגד עונש רדיוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 8:09 pm 
Sophomore

Red Sumo1 כתב:
לא יעמוד במבחן בג"ץ

אחי, אין סיכוי שנלך לבג"ץ. והוא גם לא יתערב כי זה תקנון פנימי של איגוד הכדורסל

קוף ירוק כתב:
מה הבעיה. אם תשב ובשקט, בחולצה לא אדומה, ולא תזדהה כאוהד הפועל ת"א רק תבוא בשקט לראות את המשחק לא יהיה בעיה. במידה והשוטר מזהה אותך (או יותר מרק אחד) כאוהד הפועל ת"א הוא ראשי להוציא אותך החוצה והלך הכסף על הכרטיס.

אני רוצה לראות כמה אוהדי הפועל ת"א יסתכנו להגיע למשחק, לשלם על כרטיס, כשהם יודעים שלעודד הם לא יכולים והם צריכים להסתיר את זהותם במהלך המשחק.

אז פה אתה לא תסתכן בחיים שלך כמו ביוון אלא רק בכסף ובזבוז זמן גדול. אני מעריך שלא יותר מ20-30 אוהדים יעשו את זה.

ואני בטוח שעונש חינוכי שכזה (שלא פוגע בקבוצה ישירות) יגרום לקהל לחשוב יותר במשחקי חוץ ולהבין שיש להם אחריות, ושאם התנהגות כזאת תפגע באפשרות שלהם להגיע למשחקי חוץ בעתיד כדאי לחשוב פעמיים.

א. בוא שנייה נעשה סימולציה קטנה. 200 אוהדי הפועל מגיעים על אזרחי למשחק חוץ ברוממה. לפתע, כולנו כגוש אחד מתחילים לעודד את הקבוצה. אתה רואה את השוטרים מפנים 200 איש מהאולם? מסופקני. מאוד.

ב. אתה לא רוצה לראות כמה אוהדי הפועל "יסתכנו". זה רק יגביר את תחושת הכיף בלהגיע למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 8:51 pm 
Senior

בוודאי. עוצרים את המשחק, מוצאים את הקהל. מסרב לצאת תוך 15 דקות הפסד טכני. מאד פשוט. לא פנים אותם לא בכוח אפילו ולא כלום, במידה וזה קורה נותנים לקהל 10-15 דקות להתפנות, במידה ומסרבים לצאת הקבוצה קיבלה הפסד טכני.

מודיעים מראש שזה יקרה ובו נראה. אני בהחלט רוצה לראות 200 אוהדים שמוכנים להשקיע 100+ שקל, בשביל שיוציאו אותם או להסתכן בהפסד טכני.

אני חושב שזה קל לדבר. במבחן המציאות זה יעבוד יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 8:57 pm 
Hall of Famer

טוב, הלכתם קצת רחוק. אני לא חושב שיש רצון וכוונה למנוע מאוהדי הפועל ת"א להגיע למשחקים, וזה גם לא נראה לי הדבר הנכון לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 8:58 pm 
Senior

זה בהחלט העונש הראוי. אמרתי 2 משחקים. אוהדים לא יכולים להגיע ולהתפרע באולם חוץ או לפגוע ולעשות נזקים. צריך שתהיה תרבות וצריך שיהיה מחיר. המחיר במקרה הזה צריך להיות איסור כניסה של אוהדי הקבוצה ל2 משחקי חוץ.

ברור שאין רצון למנוע מהם וזה גם יהיה חבל. אבל הם צריכים לדעת שלמעשים יש עונש (ולא כזה כספי שפוגע בקבוצה, אלא כזה שפוגע באוהדים ישירות), בשביל שבעתיד זה לא יקרה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 9:13 pm 
Freshman

עידן שגיב כתב:
shayn00 כתב:
נורטון כתב:
לא שנדב צריך את העזרה שלי, ולא שהויכוח כולו מעניין לי את קצה הזרת. אבל לקרוא לציבור שלם בבונים, וממילא לפרט מתוך הציבור בבון, הוא דבר שונה מאשר לקרוא לאדם ספציפי בבון רק בגלל שהוא הוא.

תהיה רגוע. נדב מקפיד לכנות את הקהל של חולון בבונים באופן קבוע ועקבי.
לעיתים הוא מגוון ומתייחס לפרט ספציפי.

נתעלם באלגנטיות מהפונפונים של מעודדת חולונית שאתה מנסה להסתיר כשאתה מגן עליו, כי זה לא שייך.
זה מאוד פשוט: בת'רדים לא מועטים על האלימות הקבועה של אוהדי חולון, שצצים, ובכן, אחרי עוד אירוע בו הם היו מעורבים, מעולם(!), ואני אשמח מאוד לגלות שטעיתי, לא נשמעה הכחשה או סתם סוג של גינוי לזה. זה מילא, הוא לא הדובר של חולון. העניין הוא שבכמה מקרים צצו הצדקות (הם התגרו בנו וכיו"ב). אחד מאותם תיאורים היה מה שציינתי.

אז במחילה, אם אתה רוצה לנסות ולחבר משפטים ואנלוגיות כדי להגיע למסקנות, בבקשה. רק לא בצורה כזו מגוחכת.

תביא לינק. כל השאר קישקושים.
שוב, הייתי שותף ללינקים הללו לא היו דברים מעולם. לאומית לא הצדיק זריקת פחית על ילדה בת 6.

הדבר היחיד שיש כאן זה משתמש באופן עיקבי וללא קשר לכלום (כולל למציאות) פשוט מכפיש ומסיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2013 12:02 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
בוודאי. עוצרים את המשחק, מוצאים את הקהל. מסרב לצאת תוך 15 דקות הפסד טכני. מאד פשוט. לא פנים אותם לא בכוח אפילו ולא כלום, במידה וזה קורה נותנים לקהל 10-15 דקות להתפנות, במידה ומסרבים לצאת הקבוצה קיבלה הפסד טכני.

מודיעים מראש שזה יקרה ובו נראה. אני בהחלט רוצה לראות 200 אוהדים שמוכנים להשקיע 100+ שקל, בשביל שיוציאו אותם או להסתכן בהפסד טכני.

אני חושב שזה קל לדבר. במבחן המציאות זה יעבוד יופי.

זה לא בתקנון, אז אל תתחיל להמציא חוקים. אני בכלל חושב שאם אנחנו מסרבים לצאת, השוטרים צריכים לפתוח באש ללא אבחנה לעבר היציע שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2013 12:12 am 
Junior

זה בכלל נחמד לקבל הערות ממשהו שקשור למכבי חיפה, כאילו מי שגר בבית זכוכית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2013 1:48 am 
Senior

ממש ממציא חוקים. בסה"כ הצעתי מה הוא עונש ראוי וגם חכם במקרה כזה. לא ידעתי שהתקנון קובע גם איזה עונשים מותר לבית הדין לתת.

ואני בטוח שגם בהנהלת הקבוצה שלכם וגם בקהל יעדיפו עונש כזה על פני האלטרנטיבה, שתקבלו עוד איזה 2 רדיוס ביתיים באשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2013 12:45 pm 
Sophomore

מה קורה ב
2:18 בצד ימין של המסך?
ב2:24 במרכז המסך?

נערך לאחרונה על ידי דובראש בתאריך ד' ינואר 23, 2013 12:49 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2013 12:47 pm 
Hall of Famer

אני אחד לאחד כדעת הקוף בנושא זה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2013 10:01 pm 
Sophomore

shayn00, כן כן, כרגיל. כמובן שלמרות שכבר הובהר שההיסטוריה פה מחוקה, המסקנה נשארה אותו הדבר- אוהדי חולון אף פעם לא עשו שום דבר שקשור לאלימות, ככה שאין מה לגנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: