סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 11:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: I have a dream, NBA MLK day
הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 2:14 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מהלך מלוכלך של ג'ק - מקפיץ את השחקן שלו ואז קופץ אליו כדי לסחוט את העבירה. לא היה צריך לשרוק את זה.

גריפין נראה מצוין התקפית בדקות האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 2:17 am 
Senior

כרמלו בעיני זה טימאק עם הצלחה אחת בפלייאוף(שזה דבר סביר, בהתחשב בזה שכרמלו שיחק לאורך רוב הקריירה עם שחקנים יותר טובים\פחות פצועים מאלו שטימאק שיחק איתם). שנתיים איתו והניקס ניצחו משחק אחד בפלייאוף, ועוד במזרח. אני מעריך שאיפושהו השנה זה ישתנה, בעיקר כי אין אף קבוצה במזרח חוץ ממיאמי שהיא ממש פייבוריטית להגיע מולם לגמר, אבל אני לא אפול מהרגליים אם יסתבר שהניקס יודחו שוב בסיבוב הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 2:20 am 
Junior

סטף קרי אש. 4/4 עד עכשיו ברבע הרביעי לשלוש. וגם מסירה מאוד יפה לג'ק.

עידנשה, למהלך של ג'ק קוראים "המהלך המגעיל על שם דווין וויד". ג'ק לצערינו לא הראשון ואל האחרון שיקבל את השריקה המגעילה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 2:41 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (2)
shachaf78 כתב:
כרמלו בעיני זה טימאק עם הצלחה אחת בפלייאוף(שזה דבר סביר, בהתחשב בזה שכרמלו שיחק לאורך רוב הקריירה עם שחקנים יותר טובים\פחות פצועים מאלו שטימאק שיחק איתם). שנתיים איתו והניקס ניצחו משחק אחד בפלייאוף, ועוד במזרח. אני מעריך שאיפושהו השנה זה ישתנה, בעיקר כי אין אף קבוצה במזרח חוץ ממיאמי שהיא ממש פייבוריטית להגיע מולם לגמר, אבל אני לא אפול מהרגליים אם יסתבר שהניקס יודחו שוב בסיבוב הראשון.

אני דיי מסכים איתך למרות שאני חושב שהשנה יש לניקס קבוצה יותר מחוברת ויותר מנוסה (עם קיד צ'אנדלר וג'יי אר סמית) + כרמלו בכושר אדיר וקצת פחות חושב על עצמו מבדר"כ, וכמו שאמרת המזרח לא ממש חזק אז אני חושב שהם אמורים להגיע יותר רחוק ממה שאנחנו רגילים מהם.
אבל לעניין כרמלו עצמו- לי הוא תמיד נראה יותר פרחח שמנמן שחושב רק על הסטטיסטיקה של עצמו ולא סופר אף אחד, בטח לא פרנצ'ייס פלייר, למרות היכולות ההתקפיות הכמעט בלתי עצירות שלו. כשבקופסא אין את מה שצריך- לא יעזור כלום. דווקא השנה אני באמת חושב שהוא מראה קצת יותר דברים שקשורים לשחקן כדורסל בקבוצה ולא במשחק 1 על 1, אבל מפה ועד הסופרלטיביים שהוא קיבל בכמה כתבות שראיתי והשוואות לשחקנים שעשו כבר כמה דברים בקריירה-המרחק עוד רב.

ואגב- המהלך של ג'ק לא הוכר עוד לפני וויד כמהלך של קובי? (שאגב, אני חושב אותו ללגיטימי, אם המגן לא מספיק חכם בשביל לא לקפוץ להטעייה, או לפחות לקפוץ רק אנכית ולא לכיוון התוקף, מגיע לו שיקבל פאול)

הפוסט האחרון - הכנות אחרונות לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 8:13 am 
Sophomore

הפסד נוסף ללייקרס, הפעם לבולס. תענוגי אקסטרא דלאקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 8:31 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא רוצה להיות חזיר, אבל הלייקרס רחוקים עכשיו ממקום אחרון במערב בדיוק את אותו מרחק שהם רחוקים מכניסה לפלייאוף (ארבעה משחקים מעל פניקס, ארבעה משחקים מתחת ליוסטון שבמקום השמיני). ויש פחות קבוצות באמצע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 8:35 am 
Sophomore

ראובן כתב:
לא רוצה להיות חזיר, אבל הלייקרס רחוקים עכשיו ממקום אחרון במערב בדיוק את אותו מרחק שהם רחוקים מכניסה לפלייאוף (ארבעה משחקים מעל פניקס, ארבעה משחקים מתחת ליוסטון שבמקום השמיני). ויש פחות קבוצות באמצע...

קובי רוצה לסיים אחרון כדי שבעונה הבאה הוא יקח אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 8:38 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אין לי בעיה, שילך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 8:39 am 
Sophomore

רק דיברתי בשם פלאש ואיגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 10:35 am 
Junior

שמעו מה שת'יבודו עושה בשיקאגו עם סגל סופר-מוגבל זה מרשים ברמות פופוביצ'יות!
זו פשוט קבוצה במובן הכי שלם של המילה. שומרים ביחד, מאוד קבוצתיים.... תענוג לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 12:25 pm 
Hall of Famer

charlie5 כתב:
ראובן כתב:

קובי רוצה לסיים אחרון כדי שבעונה הבאה הוא יקח אליפות.

מה, בשביל להביא עוד גבוה נגר שקולע עונשין גרוע (נרלנס נואל)?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 12:46 pm 
Hall of Famer

טוף. אז מה היה לנו.

וושינגטון עם נצחון 98-95 בפורטלנד.
בלייזרס: לילארד 18 ו-5 אס', למרקוס 17 ו-12 ריב', מתיוס 17, היקסון 16 ו-6 ריב', באטום ט"ד 12 נק' 11 אס' ו-10 ריב'
ויז: וובסטר 24 ו-6 אס', ננה 24 נק' 9 ריב' 5 אס' ו-4 חט', ג'ורדן קרופורד 13, אוקפור 13 ו-13 ריב'

נצחון נאה לאינדי בממפיס 82-81 מהעונשין של היל. ממפיס לא שיחקו מספיק קבוצתי במאני טיים, והם הלכו כל הזמן לרנדולף שהתקשה מול דיוויד ווסט (5/14 מהשדה) ולזריקות סוף שעון של רודי גיי (7/22).
גריז: אלינגטון 17, גיי 14 ו-8 ריב', רנדולף 13 ו-7 ריב', קונלי 13
אינדי: ווסט 14 נק' ו-5 חס', היל 13 נק' ו-8 איב', פול ג'ורג' 12 נק' 10 ריב' ו-9 אס' וגם שלשת קלאץ' גדולה, היברט 10 נק' 5 ריב' ו-4 חס'

ניו אורלינס 114-106 על סקרמנטו.
הורנטס: ריאן אנדרסון 27 נק' (7/14 מחוץ לקשת), גריוויס ואסקז בשקט לוקח את התואר של הסליפר של החצי הראשון של העונה 19 נק' 11 אס' ו-7 ריב', גורדון 16, אמינו 14 ו-11 ריב', אנתוני דיוויס 11 נק' 6 ריב' ו-3 חס'
קינגס/סוניקס: קאזינס 29 נק' ו-13 ריב', איזיאה תומאס 20, טייריק 16, אאוטלו 10

אטלנטה 104-96 על מיניסוטה.
הוקס: הורפורד 28 ו-10 ריב', פארגו הגדול 16 ו-4 אס', קורבר 14, מייק סקוט 11, ג'וש סמית 10 נק' 6 אס' ו-5 איב', טיג 9 נק' 10 אס' ו-5 איב',
וולבס: דרק ויליאמס 17, באראה 14 ו-7 אס', קנינגהאם 13, קירילנקו 13 נק' 6 ריב' 5 אס' ו-6 איב', רידנאוור 12, סטימסמה 11 ו-5 ריב'

יוסטון מנצחת בשארלוט בשיניים 100-94. קצת עצוב על הבובקאטס שלא עמדו בלחץ במאני טיים למרות משחק ענק של קמבה ווקר.
בובקאטס: קמבה עם שיא קריירה 35 נק' (6/7 לשלוש) ו-5 אס', סשנס 19 נק' 8 ריב' ו-5 אס', ווריק 10, ביומבו 7 חסימות.
רוקטס: הארדן 29 נק' (5/20 מהשדה, 19/21 מהקו) 7 ריב' ו-7 אס', מרקוס מוריס 21 ו-8 ריב', דלפינו 16, פרסונס 14 נק' 7 ריב' ו-5 אס', בוורלי 10 נק' כולל שלשה יפה בקלאץ' מאסיסט של הארדן.

ניו יורק מפסידה 88-85 לברוקלין.
ניקס: כרמלו 29 נק' (11/29 מהשדה), ג'יי אר סמית 16, סטודמאייר 15, קיד 11 ו-6 חט'. אני מבין שרוצים מחליפים טובים מהספסל, אבל גם שאמפרט וגם קופלנד בחמישיה קצת מוגזם, לא?
נטס: ג'וג'ו 25, דרון ויליאמס 14 נק' ו-12 אס' סיים רצף של מעל 50 קליעות עונשין, לופז 14 ו-11 ריב', קריס האמפריז קרדשיאן 11 ו-13 ריב'

גולדן סטייט עם נצחון גדול 106-99 על הקליפרס. היה לי מוזר קצת לראות במאני טיים את ריצ'רד ג'פרסון זורק עונשין. מי זוכר היום שעד לפני 5 שנים הוא היה קלעי של 20 נק' למשחק. סטפ קארי היה נהדר במאני טיים כולל מסירה א-לה מג'יק/כריס פול/אייזיאה לג'ארט ג'ק לריברס לייאפ. הווריורס עם נצחון שלישי העונה על הקליפרס.
ווריורס: קארי 28 נק' (6/8 לשלוש) ו-6 אס', ג'ארט ג'ק 18 נק' 10 אס' ו-6 ריב', תומפסון 18, לי 12 נק' 11 ריב' 6 אס' ו-5 איב'
קליפרס: גריפין 26 נק' 13 ריב' ו-8 אס', קרופורד 24, באטלר 19, כריס פול 4 נק' ו-9 אס'. פול פצוע ושיחק במאני טיים על רגל אחת, עדיין היה יעיל יחסית בהתקפה, אבל בהגנה לא יכל לשמור על כלום והיה חלש מאוד בהגנת הפיקנרול.

סן אנטוניו 90-85 בפילי.
פילי: טרנר 18 נק' 12 ריב' ו-7 אס', הוז 16, הולידיי 15 נק' 8 אס' 6 איב' ו-4 חט', יאנג 14 ו-6 ריב', יאנג 12
ספרס: דאנקן 24 נק' 17 ריב' ו-5 אס', פארקר 20 נק' ו-8 אס', לנארד 16 ו-7 ריב', ספליטר 10 ו-12 ריב'. ספליטר בחודש ינואר 11.2 נק' ו-7.5 ריב' למשחק, לא רע.

ושיקגו הם האחרונים לתת בראש ללייקרס, 95-83 משפיל, וזה אפילו בלי לואל דנג בסגל.
בולס: קירק היינריך תופר את הקו הפתטי של הלייקרס עם 22 נק' 8 אס' ו-7 ריב' (פעם ראשונה מזה 10 חודשים שהיינריך קולע יותר מ-20 נק'), בלינלי 15, בוזר 14 ו-6 ריב', המילטון 13, נייט רוב 11, באטלר 10 נק' 8 ריב' ו-4 אס', נואה 6 נק' 13 ריב' ו-6 חס'
לייקרס: נאש 18 ו-6 אס', קובי 16 נק' (7/22 מהשדה, 0/6 לשלוש), גאסול 15 ו-12 ריב', מטה וורלד שיט 12 נק' 8 ריב' 4 חט' ו-3 חס', ארל קלארק 12 ו-8 ריב'. הווארד? הווארד מי? 8 נק' (2/5 מהשדה, 4/8 מהקו) 9 ריב' ו-4 איב'

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 7:00 pm 
Hall of Famer

טרייד קטן בין ממפיס לקליבלנד, הגריזליס ישלחו את וויין אלינגטון, מריס ספייטס, ג'וש סלבי ובחירת דראפט עתידית לקליבלנד בתמורת לג'ון לואר. טרייד די חסר משמעות מבחינת הרוטציה של שתי הקבוצות ונועד בעיקר כדי להפחית במס המותרות שממפיס משלמת. ממפיס צפויה להחתים את דלונטה ווסט, ביל ווקר וסשה וויאצ'יץ' על חוזי מינימום כדי להשלים את הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 7:23 pm 
Hall of Famer

וויצאיץ' לא באפס??

בכל מקרה, לא נראה לי כל כך חסר משמעות. אלינגטון השתפר קצת העונה, וספייטס הוא פאוור פורוורד מחליף סביר בהחלט. הייתי אומר שקליבלנד כן קיבלה שחקן רוטציה וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 7:48 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ג'וש סלבי הוא לא זה שתפר את ליגת הקיץ עם מעל 20 נק' ואיזה 70% מ-3 (לא זוכר עם לפני העונה הזו או הקודמת)?
אני לא מבין איך המשכורת של לואר שווה לסך המשכורות של ה-3 שעברו תמורתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 8:29 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
טרייד קטן בין ממפיס לקליבלנד, הגריזליס ישלחו את וויין אלינגטון, מריס ספייטס, ג'וש סלבי ובחירת דראפט עתידית לקליבלנד בתמורת לג'ון לואר. טרייד די חסר משמעות מבחינת הרוטציה של שתי הקבוצות ונועד בעיקר כדי להפחית במס המותרות שממפיס משלמת. ממפיס צפויה להחתים את דלונטה ווסט, ביל ווקר וסשה וויאצ'יץ' על חוזי מינימום כדי להשלים את הסגל.

טרייד מוזר משהו, על אף שידוע שהבעלים של הגריזליס די קמצנים. בכל מקרה, כמו שנורטון אמר, זה דווקא כן משפר את הרוטציה של הקאבס. אלינגטון רק אתמול קלע 17 נגד אינדיאנה והוא קלע שלשות איכותי, ספייטס לא הכי מוצא את עצמו מאחורי הדומיננטיות של זי-בו, אבל הוא ריבאונדר טוב שגם יודע לייצר נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 9:30 pm 
Junior

למיטב זכרוני, מצבה של ממפיס בגזרות הקליעות מחוץ לקשת גרוע גם כך, מה מניע אותם לוותר על נשק טוב בתחום זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 10:22 pm 
Hall of Famer

מה גורם להם לרצות להעביר את גיי ורנדולף? כנראה כסף
כנראה לא מעניין אותם הצלחה אלא יותר כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 10:23 pm 
Hall of Famer

כסף מעניין את כולנו, האמת היא שקצת הופתעתי לשמוע שממפיס עשתה טרייד ושזי-בו וגיי לא היו מעורבים, לאור השמועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 10:30 pm 
Junior

ממליץ לראות את את מספר 3 בטופ טן של קארי את ג'ק. ג'ק עושה שם בערך 53 צעדים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 11:02 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
כסף מעניין את כולנו, האמת היא שקצת הופתעתי לשמוע שממפיס עשתה טרייד ושזי-בו וגיי לא היו מעורבים, לאור השמועות.

נכון. כסף מעניין את כולם.
אבל עדיין.הקבוצה רצה טוב. עשתה עונה מצויינת אשתקד ונכנעה בקרב צמוד לקליפרס.
הייתי מצפה שבמקום לפרק את החבילה, היו הולכים עוד יותר ומצרפים איזה שחקן או שניים כדי שיהפכו אותם לקבוצה רצינית.
הם התחילו עם מאיו. ימשיכו עם גיי ורנדולף. כרגע יש להם ספסל עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2013 6:13 pm 
Hall of Famer

איך טרייד בין קליבלנד לממפיס בלי כספי? אני הייתי בטוח שהולינג'ר כל לילה לפני השינה נושא תפילה לאלוהיו שיצליח להביא לו את הפלא לממפיס. זה לא מה שנאמר בכתבה ההיא?

מריס ספייטס הוא שחקן ספסל לגיטימי ביותר.

לא מבין את ממפיס. פציעה של זי-בו או דרל ארתור (שניהם לא מהשחקנים הכי עמידים בעולם) והם נשארים עם פאוור פורווורד אחד בסגל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2013 6:33 pm 
Hall of Famer

איך אין קופצים על פארגו? הוכיח שהוא באק אופ מתאים לליגה.
המאבס היו צריכים את מייק 'בן 56' ג'יימס כבאק אפ פוינט גארד.
אם אני הניקס אני לוקח אותו במקום פרג'יוני האיטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2013 7:37 pm 
Junior

גם ההיט יכולים להעזר בפארגו, הוא יכול להיות אחלה בקאפ אם הקליעה שלו משלוש נהיית יציבה. ממפיס היו נואשים לברוח ממס המותרות והסכימו להפגע מקצועית בטרייד בשביל לחסוך כמה $.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 3:25 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
איך אין קופצים על פארגו? הוכיח שהוא באק אופ מתאים לליגה.
המאבס היו צריכים את מייק 'בן 56' ג'יימס כבאק אפ פוינט גארד.
אם אני הניקס אני לוקח אותו במקום פרג'יוני האיטי.

פריג'יוני איטי, אבל מתאים מאד לצרכים של הניקס: רכז טבעי גבוה, שומר מצוין, שומר על קצב משחק. פארגו זה סגנון אחר לגמרי, אין להם סיבה להביא אותו.

שימי ריגר וונאבי כתב:
גם ההיט יכולים להעזר בפארגו, הוא יכול להיות אחלה בקאפ אם הקליעה שלו משלוש נהיית יציבה. ממפיס היו נואשים לברוח ממס המותרות והסכימו להפגע מקצועית בטרייד בשביל לחסוך כמה $.

אם ההיט עוד יוציאו כסף נוסף על הטירוף שהם כבר מוציאים, זה כמובן יהיה על גבוה. בשביל מה בדיוק הם צריכים את פארגו אם יש להם מילוי סביר לחלוטין בעמדה 1 עם צ'למרס ונוריס קול, כשלברון גם כך מנהל התקפות רבות ויש עוד חבר'ה כמו ווייד וריי אלן בקו האחורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan, Y.T ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה