עידן, קראתי את מה שכתבת 3 פעמים ואני לא מצליח להבין מה אתה רוצה. לא רושם את זה בקטע רע, באמת מנסה להבין מה ניסית להגיד.
ציטוט:
כך שמה שעשיתם זה לקרוא לאחד המשתתפים, הלא-טריים, חסר מושג (וזה בניסוח עדין )
זה נראה לי חוצפה
למי שאני קראתי חסר מושג הוא כן טרי, טרי לגמרי, ומה לעשות, הוא חסר מושג. גם את זה לא אומר בקטע רע אלא בקטע אמיתי לגמרי.. מה לעשות, זו האמת, הוא לקח בחירות הזויות בדראפט, הוא מחזיק שחקנים בסגל שלא היה להם מקום גם אם היינו עם עוד 80 שחקנים על הרוסטרים, הוא מקבל בראש כל שבוע. אולי שכר לימוד, אבל מה לעשות, כרגע הוא חסר מושג.
אם החוצפה הגדולה היא שאתה חושב שהתייחסו אליך כחסר מושג, אז לא. עשית טרייד שעוזר לך, סבבה, אף אחד לא מצפה שתדחה טרייד כזה אם הוא מוצע לך. רק שהטרייד הזה עוזר לך יותר מדי ובדיוק בשביל דברים כאלה, בשביל טריידים כל כך לא שוויוניים, יש במערכת של יאהו את נושא הוטואים. בארבע שנות פנטזי לא ראיתי טרייד אחד שהצדיק וטו יותר מהטרייד הזה.
ציטוט:
אני חושב שאתם שופטים לפי צורת המשחק שלכם.
Q משחק לפי פורמט שבועי, במקרה הטוב ובמקרה כזה אין שחקנים של לילה אחד (מה גם שזה משפט מוזר ממישהו ששמר את טינסלי כמעט שבוע)
מה זתאמרת Q משחק לפי פורמט שבועי ומה זה בכלל קשור לנושא? מה אתה רוצה להגיד, שאולי הוא לקח את דראגיץ' וביל כי בשבועיים שהוא חושב שהוא יכול לנצח יש להם יותר משחקים מאירווינג וויטרס? יש עוד חצי עונה, מה קשור עכשיו פורמט שבועי או לא לעובדה שקיבלת שחקן שצפוי להיות בטופ 15 מהיום עד סיום העונה בתמורה לשחקן שבמקרה הטוב יהיה 30-40 ?
ציטוט:
ביל לפני שנפצע מספרים מטורפים והפציעה שלו היא מהסוג של play it through כך שהוא יותר טוב מוויטרס.
ביל? מספרים מטורפים? מה? מתי? איפה? מתוך חצי עונה עד עכשיו אפשר לספור על יד אחת את המשחקים המטורפים שהוא נתן, היו לו עוד כמה משחקים סבירים תוך כדי אחוזים חלשים, והמשחקים המטורפים שלו היו כשכל הבק קורט של הקבוצה שלו היה פצוע. עכשיו וול ופרייס חזרו ואין יותר דקות בפוינט לקרופורד, כך שהוא יחלוק את השוטינג עם ביל.
מאז שהסגל של הוויזארדס חזר לשחק הוא עומד על 25 דקות לערב ועם הרבה פחות זריקות.
טוב יותר מוויטרס או לא, שניהם פרי אייג'נטס בליגה הזאת.
ציטוט:
בפורמט השבועי כן יש ערך לקבל שני שחקנים טובים תמורת אחד מצוין ולכן זה win win לשני הצדדים.
לא נכון, להפך. אם כבר אז בליגת רוטו יש ערך לקבל שני שחקנים טובים על אחד מצויין, אם כבר, למרות שגם שם זה לא נכון טקטית, אף פעם לא נכון לתת שחקן מצויין בלי לקבל חזרה שחקן מצויין.
ציטוט:
וגם אם זה ערך מנטלי זה לגיטימי מבחינתי, כמו הערך המוגזם שאני נותן לסמית' או שאתה עצמך נותן לגלינרי
סבבה שזה לגיטימי מבחינתך שלקיו יש ערך סנטימנטלי אולי לדראגיץ', את שאר חברי הליגה זה צריך לעניין את הקצה של אתה יודע מה.
שאר חברי הליגה שרואים את הטרייד הזה צריכים להסתכל אם הטרייד מאוזן או לא, עזוב מאוזן, משהו קרוב לזה. אף אחד לא היה מציע אפילו לעשות וטו אם טרייד נוטה קצת לכיוון מסויים, אפילו אם הוא נוטה קצת הרבה לכיוון מסויים.. אבל יש גבול לכל תעלול, וטרייד של סופרסטאר כמו קיירי על שחקן בינוני כמו דראגיץ' בתוספת של אחד שאף אחד פה אפילו לא היה מבזבז עליו דירוג וויבר, כאן עובר הגבול.
אני אישית אשמח מאוד בשבילך אם תצליח להיכנס לפלייאוף על חשבון רוני/אלון,
אני ממש לא אשמח אם תעקוף את אחד מהם בגלל שצברת אדג' בטרייד לא מאוזן בעליל.