סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 10:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 9:40 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הקדשתי לזה כמות לא פרופורציונית של מחשבה.

תניחו שפיל כנראה לא רלבנטי אחרי הזובור.

צריכים מישהו שיודע לשחק לאט, לא מהר. שיודע לייצר התקפה עומדת.

צריכים מישהו שיודע להסתדר עם גארד 2 דומיננטי אבל בכל זאת לשלב אותו עם רכז.

צריכים מישהו שיודע לטחון כדורים לגבוהים.

צריכים מישהו עם גישת נו-נונסנס ובלי תיאוריות מיותרות.

ואז זה היכה בי - נייט מקמילן. הבן אדם לא ממש מזמן אימן את הקבוצה הכי איטית בליגה למאזן של 66% נצחונות. הוא נשען על ברנדון רוי אבל בכל זאת שיחקו אצלו רכזים מוסרים. הוא עשה מלמרקוס אולרידג' אולסטאר. גם אודן כששיחק, נראה אצלו לא רע בכלל. הספסל אצלו סבל קצת אבל ללייקרס אין ספסל. מה אתם אומרים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 9:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ביקרסטאף. גם ככה לא ייצא מהעונה הזאת כלום והוא היה טוב בחמישה משחקים שהוא אימן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 9:54 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
הוא עשה מלמרקוס אולרידג' אולסטאר. גם אודן כששיחק, נראה אצלו לא רע בכלל.

לא שיש לי דעה בעד או נגד מקמילן (אם כי במקרה של הלייקרס, דעתי ברורה: אם הוא יכול לעזור להם-שלא יבוא), אבל אני חייב לתהות על הניסוח המצוטט למעלה. "עשה מאלדריג' אולסטאר"?! אפשר לחשוב שאלדריג' זה איזה ג'מאל מגלור. וגרג אודן, כאילו, היה מדובר כסנטר הכי גדול שנכנס לליגה מאז שאקיל בערך. עם כל הקרדיט, יש דברים שלא קשורים לגדולה של מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 10:14 pm 
Senior

לא, מגלור הוא לא היה ולא באתי לזלזל בנתונים האישיים שלו. אבל בגבוהים צריך לדעת להשתמש ומקמילן ידע להשתמש בו, אפשר לאמר אפילו מיקסם אותו. גם מגבוה פחות מוכשר כמו פריזבי נניח הוא הוציא המון. אני בספק שנראה אצלו את גאסול על קו השלוש, בוא נגיד את זה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 10:21 pm 
Senior

המממממ. עם איזה רכז דומיננטי מקמילן התמודד בפורטלנד? אנדראה מילר לדעתי לא כל כך עונה לדעתי לקטגוריה הזאת. וסטיב בלייק הוא....המממממ.... לא ממש רכז דומיננטי.
חוץ מזה, פורטלנד הייתה קבוצת הגנה טובה. איזה שומרים טובים יש היום בלייקרס? אפילו האוורד היום נראה כבד ואיטי בהשוואה ללפני שנתיים.

חוץ מזה, אם הלייקרס לא יגיעו לפלייאוף, הם כנראה ילכו לבנייה מחדש. האוורד כנראה לא יחדש חוזה. יש שמועות גם על ריב עם קובי. גאסול יעבור בטרייד, או במקרה היותר גרוע מבחינת הלייקרס יחתך באמנסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 10:37 pm 
Senior

בולשיט. פורטלנד של מקמילן בשיאה היתה, פר פוזשן, קבוצת הגנה בינונית למדי (אם אני לא טועה משהו כמו 15 בליגה). הקצב האיטי נתן אשליה אופטית של הגנת ברזל. מנגד, זו היתה קבוצת התקפה יעילה להחריד. פר פוזשן מס' 1 או 2. בעניין רכזים - אנדראה רכז סופר-דומיננטי (אם כי שונה מנאש מרחק מזרח ממערב) ובלייק רכז לא דומיננטי (ובינינו, לא כל כך טוב) אבל שכן השתמשו בו הרבה ובצורה יעילה ליד רוי. העניין הוא שאצל מקמילן רכזים לא נעלמו (טוב...אולי אחד..סרחיו :) ) למרות שהיו הרבה תירוצים להעלים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 10:43 pm 
Senior

מילר כמדומני הגיע כשרוי התחיל להחמיץ משחקים בכמות מסחררת.
ושוב, הבעייה של הלייקרס זה לא ההתקפה. אין להם אף שומר נורמלי בקו האחורי. בליגה שמלאה ברכזים אתלטיים שתוקפים את הטבעת זה מכה רצינית.
אם כבר, הלייקרס צריכים מאמן שיודע להחביא שחקנים בהגנה.ת'אמת שהשם היחיד שעולה לי בראש יושב בכלל בדסק של ONE. אבל לא נראה לי שזה יקרה איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 10:45 pm 
Junior

מה גורם לך לחשוב שפרינגלס הולך להתפטר? הוא התפטר מהניקס? מה הסיכוי שהלייקרס יפטרו עוד מאמן וישלמו לבראון + דאנטוני + המאמן החדש?

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 10:46 pm 
Senior

שימי, זה הלייקרס, לא משפחת פדרמן. נראה לך שללייקרס יש בעיות כסף? הם על הפיירול הכי גבוה בליגה, עם מאמן שהוא בין היקרים בליגה. זה מה קורה שאתה בא משוק גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 10:51 pm 
Senior

אני באמת לא חושב שזה יקרה, אחרת הייתי מחכה עם הת'רד הזה לזמן שזה יקרה. אני לא חושב שהוא יתפטר כי הוא אוהב כסף, ואני לא חושב שיפטרו אותו - לא בגלל עניין הכסף אלא בגלל האגו של מי שהביא אותו מלכתחילה. יהיה מאד קשה לג'ימי וקופצ'אק להודות בטעות על טעות.

ללייקרס יש פתרון בילט-אין לגארדים שתוקפים את הטבעת, צריך פשוט להסיע אותם להאוורד. נכון הגנה אדירה לא תהיה להם, אבל הלייקרס הזו בחיים לא תנצח כקבוצת הגנה אדירה כי היא לא יכולה להיות כזו. היא יכולה לנצח כקבוצת הגנה בינונית וקבוצת התקפה אדירה. היא כרגע קבוצת התקפה טובה וקבוצת הגנה מחורבנת. הדרך היחידה לעשות את זה זה להאיט את הקצב כי פשוט אין להם אויר גם להתקיף, גם לשמור וגם לרוץ מפה לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 11:01 pm 
Hall of Famer

בצורה הכי פשוטה-הלייקרס צריכים מאמן שיידע לנהל אגואים של אחרים בלי לדחוף את האגו שלו לקלחת, זה הכל. קבוצות עם כל כך הרבה כשרון לא חייבות מאמן עם סכמות הגנתיות מורכבות או עם פילוסופיות התקפיות שצריך להנחיל לשחקנים, הן צריכות רק שכל השחקנים יסתדרו אחד עם השני ויהיו מוכנים להתאמץ בשביל הקבוצה, זה אולי לא יספיק לאליפות, אבל זה בטח יספיק כדי להגיע לפלייאוף, אולי אפילו לגרד איזו סדרה. הנטייה של הלייקרס סביר להניח תהיה ללכת על שם מוכר וגדול וזו כנראה גם תהיה טעות, חוץ מפיל ואולי עוד כמה בודדים (דוק נניח), למאמנים עם רזומה עשיר בדרך כלל יש גם אגו שצריך לספק וזה הדבר האחרון שהלייקרס צריכים עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 12:08 am 
Hall of Famer

שחף - אם משפחת באס הם לא הפדרמנים, בוא תסביר לי למה פיל ג'קסון לא מאמן את הלייקרס היום.

לעניין, דאנטוני לא יתפטר. אולי יפוטר. ואם יביאו מישהו במקומו זה יהיה סטן ון גאנדי, המאמן שהצליח לשרוד הכי הרבה עונות עם דוייט הווארד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 12:11 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
שחף - אם משפחת באס הם לא הפדרמנים, בוא תסביר לי למה פיל ג'קסון לא מאמן את הלייקרס היום.

קודם כל, אני לא חושב שדווקא שחף צריך להסביר לך למה משפחת באס היא לא משפחת פדרמן...

לגבי ג'קסון, יש הבדל בין לשלם הרבה (ואפשר לחשוב שד'אנתוני מרוויח בשביל גרעינים לשבת וקצת מים מינרליים) לבין להכנע לסחטנות. לפי מה שפורסם בתקשורת, ג'קסון פחות או יותר ניסה לסחוט את הבעלים עם דרישות מופלצות. אז עם כל הכבוד, ויש הרבה כבוד, ובטח שלבאס יש עוד יותר כבוד-יש גבול לכל תעלול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 12:16 am 
Senior

תותח, הלוואי על מכבי את הפיירול הכי גבוה ביורוליג. אי אפשר להגיד שהבאסים לא מחוייבים להצלחה של הלייקרס. זה מגוחך. בקיץ הזה הם הביאו סנטר שנחשב לטוב בליגה ועוד רכז שהוא חבר היכל התהילה עתידי. אני לא יודע מה באמת היה עם ג'קסון, אבל חלק מהדרישות שלו נשמעות מופרכות. לבחור מסעות של משחקי חוץ שאליהם הוא לא מגיע, לדוגמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 1:55 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רק להעיר שנכנסתי לאתר הNBA עכשיו ויש שם ידיעה שבלייקרס לא מתלבטים בנוגע להחלפת מאמן. נדמה לי שעם בראון לקח בערך יומיים בין הודעת גיבוי דומה לשליחה הביתה. ככה שאולי הת'רד הזה כן רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 2:23 am 
Junior

למיטב הבנתי מה שהרחיק את ג'קסון לא פחות מהדרישות הכספיות (ודאנטוני מרוויח ים כסף בעצמו, תבדקו) זה אופרת הסבון שהיא משפחת באס. הרי ג'ני באס היא החברה של פיל, ואחיה מונה לנהל תקבוצה למרות שהוא פחות מוערך ממנה בחוגי הNBA כי האבא באס רצה שיהיה לו משהו להתמקד בו בעוד ג'ני כבר השיגה כמה דברים בחיים. הדרך המבזה שבה הלייקרס הודיעו לפיל שהם מוותרים על שרותיו מחזקת את ההסבר הזה.

בקיצור, מאוד אפשרי שיש לנו פה עוד גאון כדורסל סטייל דני פדרמן שירש צעצוע ובנתיים די מחרבש אותו.

לגבי פיטורי דאנטוני, לא הייתי מבטל את הגורם הכספי לחלוטין. הלייקרס משלמים למייק בראון 11 מיליון $ בשביל לא לאמן אותם. לפטר את דאנטוני יעלה עוד 12 מיליון, ואז צריך להביא מאמן יקר אחר במקומו. זה בסביבות 32 מיליון דולר רק למאמנים ראשיים, לקבוצה שגם ככה תשלם הון במיסי מותרות עם הפיירול הכי מפלצתי בליגה.

תותח - סטן ואן גנדי? כבר שכחת איך הם הסתדרו באורלנדו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 2:56 am 
Senior

שימי, השמועות היו שהדרישות של פיל היו יותר מכספיות - היו שמועות שהוא דרש אחוזים מהקבוצה ! יש לציין שזה בהחלט בגדר שמועה לא מבוססת. מהכוון של ג'קסון יצאו הכחשות לעניין ומהכוון של הלייקרס לא הגיעו שום אישרורים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 3:12 am 
Junior

העבודה שהמאמן הכי מצליח בהיסטוריה של המשחק קיבל טלפון ביטול מפתיע ב12 בלילה בעודו שוקל בחיוב את ההצעה שקיבל גורמת לי לחשוב שהיו שם גורמים אישיים מרכזיים ולא רק ניסיון לחסוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 1:01 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
לעניין, דאנטוני לא יתפטר. אולי יפוטר. ואם יביאו מישהו במקומו זה יהיה סטן ון גאנדי, המאמן שהצליח לשרוד הכי הרבה עונות עם דוייט הווארד.

אין מצב שון גאנדי יגיע לאל.איי. הוא אמנם אימן את דווייט מספר עונות, אבל זה נגמר בצורה הכי מכוערת שיכולה להיות. מילא העסק עם דווייט, הוא במילא לא הולך להיות שם אחרי העונה (מלח, מים, מלח, מים, טפו, טפו, טפו), אבל אני חושב שסטן ון זה בערך המאמן הכי לא מתאים לקובי בעולם.

יש לי הרגשה שעם ד'אנטוני יילך, אז ביקרסטאף שוב יקרא לדגל לאסוף את השברים והפעם מינוי זמני עד סוף העונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 2:00 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שהתותח התבדח בעניין ון גנדי והווארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 2:59 pm 
Hall of Famer

דווקא לא. ון גאנדי והווארד כבר הצהירו שניהם בתקשורת שהאשמה בכשלון של המג'יק בשנים האחרונות היא של הנהלת המג'יק ואין Grudge ביניהם.
אבל איך אומרים... נחיה ונראה. לעת עתה נראה לי שהת'רד הזה תיאורטי למדי, כי דאנטוני לא הולך להתפטר מהלוס אנג'לס לייקרס כ"כ מהר. אף אחד לא מתפטר מהלייקרס בכזו קלות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה