סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 2:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 1:08 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
חוצמזה לא מבין למה צריך לפתוח ת'רד על מכבי בעונה הבאה אם יש לנו כבר אחד שיודע
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... cID=136866

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 1:48 pm 
Junior

אם הדברים נכונים, אז זה בהחלט התקדמות, אבל זה נשמע טוב מידי.
מכתב פה בפורום עשרות פעמים על ידי עשרות יוזרים שעדיף להשקיע בזר אחד טוב ועדיף שיהיה בעל יכולת ליצור לעצמו, מאשר להשקיע בהרבה זרים בינוניים.
לא יודע אם הרעיון שלהסתמך על גיימס ופלאניניץ לבד הוא כזה רעיון טוב, אבל זה הרע במיעוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 1:53 pm 
Sophomore

מה התקדמות? לפי הכתבה רוב הסגל נשאר מהעונה הזאת ויביאו עוד שני זרים.
היקמן לא צריך להשאר בכלל.

"שחקן בעל שם" .איזה שחקן בעל שם יהיה חופשי בקיץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 1:57 pm 
Hall of Famer

הכתבה הזו בהחלט מציגה משהו שנשמע כמו כיוון טוב יותר למכבי, אבל נחכה ונראה אם זה גם הולך להתממש, כבר ראינו מה שווים דיבורים באמצע העונה ביחס למה שקורה בפועל בקיץ.

נקודה לגבי פלאניניץ'-אם מכבי בונה עליו לעונה הבאה, היא תהיה חייבת ללמוד להפעיל אותו, האיש הוא שחקן פוסט אפ, חוץ מזה ומקצת נקודות זבל אין לו ממש דרכים להשיג נקודות, הוא לא ממש מוצלח בפיק-אנד-רול והוא לא ספוט-אפ שוטר, לא מחצי מרחק ובטח שלא משלוש. כרגע מכבי לא ממש יודעת מה עושים איתו התקפית כשהוא על המגרש למרות שהרושם שלי הוא שהאיש מסוגל להיות כלי התקפי די יעיל, בטח ובטח מול קבוצות שאין להן קו קדמי מהעילית של אירופה, אבל כרגע זה לא בא לידי ביטוי. אם מכבי תלמד להפעיל אותו טוב יותר אולי זה גם יכניס אותו לפוקוס טוב יותר הגנתית ובריבאונד כי כרגע הוא פשוט לא מספיק טוב שם. בכל מקרה, אני מקווה שבעונה הבאה אחרי שהוא ילמד טוב יותר את המערכת ויהיה לבלאט קיץ שלם לעבוד איתו זה יהיה טוב יותר כמו שראינו את ההתקדמות של ג'יימס מהעונה הראשונה לשנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 4:19 pm 
Sophomore

מדברים להביא שחקן מהמובילים באירופה בעמדה מס' 2 - ויהיו מוכנים לשלם אפילו 1.5 מיליון דולר בשבילו - נראה לי שאפילו לנגפורד מקבל יותר מזה לא ? ואם כל הכבוד ללנגפורד, הוא לא בדיוק "שובר שיווין".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 4:24 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הכתבה הזו נראית כמו שירבוט שמישהו ממכבי כתב בפתק ומסר לכתב. זה נחמד מאוד כל התכניות לעתיד, אבל מאיפה יגיע הכסף אם הכוונה היא לשמור על תקציב השחקנים הנוכחי? הרי השנה לא היו תירוצים בנוסח משכורות מבוזבזות לפיני גרשון או ליניב גרין. גם השנה הם ניסו למצוא שחקנים ובסוף ה"שחקן בעל שם" שהגיעו אליו היה דיוויד לוגאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 4:29 pm 
Senior

כמה גארדים באירופה בדיוק מרוויחים מעל 1.5 מיליון דולר? נאברו, ספנוליס, רודי, דיאמנטידיס, ווימס אולי? כש2 היוונים הם על חוזים מלפני תקופת הצנע... לאנגפורד פחות או יותר הסכום הזה.

1.5 מיליון דולר לגארד בהחלט אמור להביא לפה שחקן מהטופ, אולי אפילו אחד מהשחקנים האלה שמסיים חוזה (ספנוליס או דימאנטידיס).

אני דווקא חושב שהכיוון של מכבי נכון. היא לא תצליח להביא גבוה טוב יותר מג'יימס גם במיליון דולר בקיץ... עדיף לה ללכת איתו ופלאניניץ' ופשוט להסתכל על השוק ולחכות לראות האם יש איזה מציאה בגבוהים שבמקרה תיפול או תתקע כמו שקרה עם לאנגפורד לפני שנתיים ובמידה וזה קורה, ובמידה וג'יימס את פלאניניץ לא עונים על הציפיות להוסיף בשלב מאוחר יותר.

רוני, קשה מאד להפעיל שחקנים באמת ביעילות בפוסט אפ או בכלל גבוהים כשאין לך גארדים שהם באמת איום, וזה המצב במכבי היום. לא סתם למשל לשארמדיני הרבה יותר קל באולימפייקוס, כשאתה משחק ליד ספנוליס שהקבוצה היריבה חייבת להתמקד בו כל כך הרבה אז לגבוהים יש יותר חופש. אם מכבי תביא גארד שהוא בטופ האירופי או קרוב לזה, סביר שגם לפלאניניץ וגם לג'יימס יהיה יותר קל בצורה כלשהי. אבל בנוסף לגארד מכבי חייבת 4 עם קליעה יציבה, או להחזיר את בלו או להביא 4 בסגנון הזה. לא שחקן גדול אבל 4 עם קליעה אבסוליטית והגנה טובה (2 הדברים שאין לליאור בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 4:47 pm 
Hall of Famer

אני דווקא רוצה להתעכב על הישראלים .
רוט ופניני , שני שחקנים שכבר אחרי שיאם כפי הנראה , יושבים על חוזים לא קטנים ( יחדיו אני מניח קרוב למיליון דולר ברוטו ) , ולא מצליחים לתרום לקבוצה השנה אפילו לא במסגרת הליגה הישראלית .
צימצום הסגל צריך להיות לא רק בזרים אלא גם בגזרת הישראלים . אין באמת סיבה להחזיק 5 ישראלים בכירים , אם הם לא מספיק טובים . למכבי גם יש פריבילגיה לבנות סגל יותר צר ולהביא פחות או יותר כל ישראלי שהיא רוצה במהלך שנת המשחקים ( אם נגיד יש פציעות רציניות ) , כך שזה "הימור" עם רמת סיכון נמוכה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 4:56 pm 
Junior

מה גם שככל הנראה הלפרין יחזור למכבי בעונה הבאה.

אגב: http://www.one.co.il/Article/212317.html

מי זה למען השם אלחנן מלמוד? ואם הוא כבר בפוזיציה להציע למכבי את ה"גניבה" של העונה הבאה, מומלץ שישפר את כישורי הסקאוטינג שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 4:58 pm 
Sophomore

קוף
מכיוון שאין לי מושג בפרטים, אני אקבל את מה שכתבת : נאברו, ספנוליס, רודי, דיאמנטידיס, ווימס.

כאילו שיש סיכוי בעולם שנאברו או רודי יעברו למכבי תל אביב.

אני גם מאוד מתקשה להאמין שבלי אובראביץ' אתה תשכנע את דיאמנטידיס לעזוב את פאנא או שספאנוליס יעדיף דווקא את תל אביב על כל מקום אחר.

ווימס חתום בצסקא...אתה מתחרה עם הרוסים על שחקנים עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 5:12 pm 
Senior

גם לי אין מושג. אני מעריך שנגיד אלו השחקנים שמרווחים יותר (הרבה יותר דרך אגב). ברור שאין שום סיכוי להביא את רודי, נאברו ושות', שחקנים ספרדים בטופ ישארו תמיד בספרד. או להאבק מול צסק"א על שחקן כמו ווימס וכו'.

דווקא דימאנטידיס או ספנוליס אני כן רואה אופציה כזאת. לא בטוח שפנא ואולימפייקוס (שהתקציבים שם בירידה כל שנה) יהיו מסוגלים לתת הצעות בסדר גודל הזה ואז עזיבה של יוון תהיה מתבקשת. בספרד הקבוצות הגדולות נעולות בעמדות האלה פחות או יותר ואני לא בטוח שריאל או ברסה ילכו על אחד מהם (למרות שיש אפשרות) ואז נשאר בערך צסק"א, מילאנו, הטורקיות ומכבי (אם באמת יחליטו שם לשלם סכומים כאלה) שיכולות לשלם את הסכומים האלה (ומילאנו למשל נעולה עם לאנגפורד למשל). לא בכיס של מכבי, אבל בהחלט אפשרות. ישראל זה עדיין מקום נוח מאד לחיות בו ומכבי עדיין נחשבת מועדון גדול.

לא לדבר על זה שכמובן יש גם אחד ג'רמי פארגו שסביר שמכבי תוכל להביא בסכומים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 5:18 pm 
Senior

קוף ירוק כתב:
כמה גארדים באירופה בדיוק מרוויחים מעל 1.5 מיליון דולר? נאברו, ספנוליס, רודי, דיאמנטידיס, ווימס אולי? כש2 היוונים הם על חוזים מלפני תקופת הצנע... לאנגפורד פחות או יותר הסכום הזה.

1.5 מיליון דולר לגארד בהחלט אמור להביא לפה שחקן מהטופ, אולי אפילו אחד מהשחקנים האלה שמסיים חוזה (ספנוליס או דימאנטידיס).

אני דווקא חושב שהכיוון של מכבי נכון. היא לא תצליח להביא גבוה טוב יותר מג'יימס גם במיליון דולר בקיץ... עדיף לה ללכת איתו ופלאניניץ' ופשוט להסתכל על השוק ולחכות לראות האם יש איזה מציאה בגבוהים שבמקרה תיפול או תתקע כמו שקרה עם לאנגפורד לפני שנתיים ובמידה וזה קורה, ובמידה וג'יימס את פלאניניץ לא עונים על הציפיות להוסיף בשלב מאוחר יותר.

רוני, קשה מאד להפעיל שחקנים באמת ביעילות בפוסט אפ או בכלל גבוהים כשאין לך גארדים שהם באמת איום, וזה המצב במכבי היום. לא סתם למשל לשארמדיני הרבה יותר קל באולימפייקוס, כשאתה משחק ליד ספנוליס שהקבוצה היריבה חייבת להתמקד בו כל כך הרבה אז לגבוהים יש יותר חופש. אם מכבי תביא גארד שהוא בטופ האירופי או קרוב לזה, סביר שגם לפלאניניץ וגם לג'יימס יהיה יותר קל בצורה כלשהי. אבל בנוסף לגארד מכבי חייבת 4 עם קליעה יציבה, או להחזיר את בלו או להביא 4 בסגנון הזה. לא שחקן גדול אבל 4 עם קליעה אבסוליטית והגנה טובה (2 הדברים שאין לליאור בכלל).

ג'יימס חתום על חוזה לפי מה שהנתי בלי סעיף יציאה. אם קבוצה תרצה אותו היא תצטרך לשלם למכבי. לאור זה שגם הוא וגם מכבי מרוצים, אני לא רואה אותו עוזב...

מה התועלת בדיוק בעוד 4? בלו, לפי מה ששמעתי, נרשם לעוד שנת לימודים. הוא לא יחזור. הייתי מסב את ג'יימס להיות 4, וסוגר את העמדה הזאת. את מי מכבי כבר יכולה להביא? בגג זה מישהו כמו פאט קלאטיס(שלא ברור אם הוא יהיה טוב ממדלי) או ת'יוס, שלא קולע מבחוץ. למה לא לקחת את הכסף הזה ולשים אותו על סנטר שישחק עם ג'יימס? 1.2 מיליון שמתפנים רק מתומאס וממדלי לא אמורים להספיק כדי להביא, נניח, את בורוסיס?

לגבי 1.5 מיליון דולר שיספיקו לדיאמנטידיס או לספאנוליס...פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 5:39 pm 
Sophomore

אפשר ללכת חזק על ג׳ייסי קארול. אם אני לא טועה החוזה שלו עם מדריד מסתיים העונה. הוא שחקן ששווה הרבה יותר דקות משחק ממה שהוא מקבל במדריד. לגבי מספר ארבע דיון תומפסון או שאלדון וויליאמס יכולים להיות אחלה של פתרון, מישהו בסוף צריך להראות לליאור אליהו את הספסל ליותר מעשר דקות לעבר. אם העונה הזו לא שכנעה שג׳יימס הוא סנטר לגטימי ליורוליג אז אני לא מבין מה נדרש לכך? עונה מבוזבזת בnba או סתם חוזה מופרך בברצלונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 5:52 pm 
Senior

שחף, אתה יכול להגיד פחח מהיום ועד מחר. אבל במידה והיווניות לא יכולו לשלם את הסכומים האלה (ובשנה החולפת כל שחקן עם חוזה גבוה בקבוצות האלה שסיים חוזה עזב) אז בהחלט יש מצב שהם ירדו לטווח הזה פחות או יותר. יש מעט מאד קבוצות באירופה שיכולות לשלם יותר מ1.5 מיליון דולר, חלקם הגדול סגורות בעמדות האלה, חלקם לא בטוח שהשחקנים בעצמם ירצו וכו'. מקאלב שהיה נחשב הרכב הכי טוב באירופה פחות או יותר בקיץ החולף חתם בפנר חוזה בסדר הגודל הזה אם אני לא טועה.

למה להביא 4? כי כמעט אין היום קבוצה בטופ האירופי שאין לה 4 עם קליעה טובה מבחוץ. זה משהו שהוא דיי חובה בכדורסל האירופי של היום. ומכיוון שליאור לא קולע מבחוץ בכלל, חובה שתהיה למכבי את האופציה הזאת בארסנל. את מי מכבי יכולה להביא אני לא יודע, אבל זה משהו שהיא תצטרך למצוא ולפגוע בו. לא בכסף גדול, בכסף קטן, הימור, אבל מישהו שיתן לה את היכולת הזאת.

בוריסיס אגב זה רעיון מצוין, אבל אם משחררים את פלאניניץ'. מכיוון שגם בורוסיס קולע מבחוץ (וגם ילך לא רע ביחד עם ג'יימס לדעתי) זה יאפשר למכבי לוותר על 4 קליעה אולי ולהביא שחקן כמו טיוס בשביל להשלים את הקו הקידמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 6:18 pm 
Senior

למה שג'יימס לא ישחק 4? אני מוצא הרבה יותר דימיון בינו לבין באסטון(מבחינת התמצאות, תנועה בלי כדור, מינוס האתלטיות המטורפת של באסטון) מאשר בין סנטרים כמו סופו וקרסטיץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 7:13 pm 
Senior

אני חושב שזאת תהיה טיפשות להזיז את ג'יימס לעמדה 4 נטו. ג'יימס הראה השנה שהוא מהגבוהים היותר יעילים ביורוליג בעמדה 5, אין סיבה לא להמשיך להשתמש בו שם. כמובן שלהשתמש בו כ4 זאת בהחלט אופציה לא רעה ל10-15 דקות במשחק, במידה ויש לך גבוה שמתאים לשחק לידו כמובן, אבל להזיז אותו לגמריי ל4 זה לא מעשה חכם. בתור התחלה בכלל דבר ראשון זה הייתי מתחיל להשתמש בזריקה של ג'יימס מבחוץ, שחקן שבשנים מחוץ למכבי הראה דווקא קליעה טובה כולל מהשלוש, לא מישהו ברמה של 4 קליעה כמובן או אפילו 5 קליעה בסגנון אנדרסון וכו' כמובן. אבל בהחלט מישהו שצריך לאיים משם יותר. במכבי נראה שיש עליו איסור לזרוק מבחוץ. וזה דווקא שהוא ברוב המקרים עומד לבד לבד בלי הפרעה לזריקות האלה, במקרה הטוב הוא מוסר משם, ובמקרה הגרוע הוא מנסה כל מיני חדירות שברוב המקרים מסתיימות באיבוד כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 7:23 pm 
Senior

המממממ, יעיל בתור מה? ג'יימס הוא לא שחקן פוסט אפ. לפחות מול קבוצות רציניות. אפשר כעיקרון לחיות בלי פוסט אפ וגם להצליח. אבל למען האמת אני לא זוכר קבוצה של מכבי בלי סנטר כזה שהצליחה. המוגבלויות ההתקפיות של בלאט(הייתי מגזים אם הייתי אומר שהוא ממאמני ההתקפה הגרועים ביורוליג?) לא ממש הופכת אותי לאופטימי בנושא הזה. אתה צריך קו אחורי מאוד מאוד מוצלח כדי לחפות על חיסרון כזה. משהו בסגנון דיאמנטידיס+לאנגפורד או ספאנוליס+היירסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 7:30 pm 
Senior

יעיל. אז אין לו פוסט אפ גדול, אבל הוא קולע באחוזים טובים מאד, מגיע לנקודות שלו, לריבאונד, עושה את העבודה ומעמיד מספרים טובים מאד וזאת בקבוצה סופר מוגבלת התקפית עם גארדים בינוניים שלא יוצרים. שים לידו שחקן של ספלוניס לדעתי (ברור שלא מדובר ששחקן כזה יגיע למכבי) והמספרים שלו עוד יקפצו למעלה רק מעוד 2-3 דאנקים למשחק שהוא יקבל. ואם כבר פוסט אפ זה מה שחשוב לך אז מכבי יכולה לחפש כזה דווקא בעמדה 4, מישהו בסגנון לורבק (אולי הוא עצמו מי יודע... אם לבארסה ימאס ממנו) שיכול לשחק לצידו בצורה טובה. או אפילו בורוסיס כזה כמו שהצעת שלדעתי זה אחלה ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 7:34 pm 
Senior

אבל בורוסיס הוא סנטר. אלא אם כן בציוות של בורוסיס וג'יימס אתה חושב שדווקא בורוסיס ישמור על מספרי 4....
לגבי "שחקן בסגנון של לורבק", כמה כאלה אתה כבר מכיר?

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ו' פברואר 01, 2013 7:36 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 7:36 pm 
Hall of Famer

אגב, שאלה. מה אנחנו יודעים על גילנווטר שמשחק ברוסיה ונותן שם סטטיסטיקות אדירות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 7:44 pm 
Senior

shachaf78 כתב:
אבל בורוסיס הוא סנטר. אלא אם כן בציוות של בורוסיס וג'יימס אתה חושב שדווקא בורוסיס ישמור על מספרי 4....
לגבי "שחקן בסגנון של לורבק", כמה כאלה אתה כבר מכיר?

לא, אין לג'יימס בעיה לשמור על מספרי 4 לדעתי. התקפית הוא פשוט יותר יעיל באזור הסל, בתנועה בלי כדור, בריבאונד וכו'. לכן אם אתה מצוות לו מישהו כמו בורוסיס שהתקפית מגוון ובעצם יכול לשחק כ4 שכזה, מצד שני הגנתית ישמור על מספרי 5, זה יהיה שילוב שיעבוד טוב מאד. אם תשים לידו מישהו כבד ומוגבל, נגיד כמו מאריץ או וויוקאס זה לא יעבוד טוב. ג'יימס יכול לשחק כ4, אמרתי ל15 דקות במשחק אפילו, אבל זה צריך להיות ליד מישהו שמתאים ובשאר הזמן (ליד אליהו למשל, או 4 קליעה) עדיף שישאר בעמדה שהוא הראה שהוא יעיל מאד השנה וזאת עמדה 5.

לא מכיר הרבה שחקנים כמו לורבק אבל השחקן לא צריך להיות ברמה שלו. תביא 4 מחליף בסגנון הזה, שיתן 15-20 דקות טובות, וזה יספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 7:44 pm 
Senior

נורטון כתב:
אגב, שאלה. מה אנחנו יודעים על גילנווטר שמשחק ברוסיה ונותן שם סטטיסטיקות אדירות?

אנחנו יודעים שהוא שיחק שנה שעברה בבקעה ונראה רע מאד ברוב הזמן... מה זה אומר עלינו, עליו או על הליגה הרוסית אני לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 7:49 pm 
Senior

זה בערך כמו שתגיד שמכבי צריכה להביא 3 בסגנון של פארקר. כאילו, מה זה בעצם אומר? אין הרבה שחקנים מהסוג של לורבק עם שילוב של גודל, טכניקה, פוסט אפ וקליעה מבחוץ. הרבה יותר סביר שבתקציב שלה מכבי במקרה הטוב יכולה להביא מישהו כמו פרו אנטיץ', שהוא גם כן לא מציאה גדולה בעיני.

חוץ מזה, אפשר לחיות גם עם סנטר כבד ופאוור שלא קולע מבחוץ. אובראדוביץ' לקח את היורוליג ב-2007 עם ציוות כזה. זה דורש קצת יותר יצירתיות ממאמן ברמה ההתקפית(זה משהו שאין לבלאט) אבל זה בהחלט אפשרי ויש לזה גם את היתרונות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 8:21 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בגזרת הישראלים - אני לא מבין למה להשאיר את רוט ופניני. רוט מלבד זריקת האנרגיה שהביא מול פנרבחצה הוא לא לרמות האלה ולא נהיה יותר צעיר, ופניני די גמר את הסוס. אני מעדיף לראות את שגב מקבל את הדקות שלו.
בגזרת הזרים - לדעתי יותר חשוב להביא רכז מהשורה הראשונה שיודע להפעיל את הקבוצה (פארמר המועדף, ואם לא הוא אז ג'קסון שאני מחבב למרות העונה הלא טובה בצסקא) כאשר יוגב יורד לעמדת הרכז המחליף שם יהיה בין הטובים באירופה. בנוסף, היקמן שרוצים להשאירו הוא בשום אופן לא רכז, ואם ישנה מציאה הייתי מחליף גם אותו בגארד יותר גבוה. ד"א מה לגבי הופסון מאילת? סקורר טוב (אמנם בלי יותר מדי קליעה מבחוץ) ריבאונדר מצויין ואתלט אדיר. השאלה אם הוא לא יותר 3 מ-2.
ב-4 הייתי הולך על ג'יימס גיסט או מישהו דומה. אני חושב שאצל בלאט הוא יממש קצת יותר מהפוטנציאל שלו. אפשר תמיד להביא מישהו כמו קנגור מסיינה או ינקונאס מזלגיריס שהם קלעים יותר טובים אבל גם יותר שחקנים משלימים ופחות אתלטיים/הגנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 8:25 pm 
Senior

shachaf78 כתב:
חוץ מזה, אפשר לחיות גם עם סנטר כבד ופאוור שלא קולע מבחוץ. אובראדוביץ' לקח את היורוליג ב-2007 עם ציוות כזה. זה דורש קצת יותר יצירתיות ממאמן ברמה ההתקפית(זה משהו שאין לבלאט) אבל זה בהחלט אפשרי ויש לזה גם את היתרונות שלו.

צריך גם לקחת בחשבון אבל את מי שמאמן את הקבוצה. השחקנים צריכים להתאים לשיטה שלו ואיך שהוא מעוניין שהיא תשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dovi, kakon3 ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה