סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 8:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 1:11 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
סבבא, עוקבים אחרי התוכניות שלי, עכשיו לחלק היותר מאתגר => להפתר מאליהו.
אולי ראי יקח אותו לקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 1:42 am 
Senior

סליחה על הבורות, אבל למה שמכבי תרצה את מי שהוא בעצם המחליף של קיינר מדלי בוולנסיה ומעמיד מספרים פחות טובים ממנו שם אפילו?

אולי הם פשוט מתכננים להציע לוולנסיה טרייד תמורת מדלי...

קו קידמי של השחקן הזה, טיוס, פלאניניץ' אליהו וג'יימס לא יוביל את מכבי לשום מקום כנראה...

אני במקום מכבי הייתי מתמקד בשחקן אחד טוב מאד בצוותא עם ג'יימס ואליהו לסגור את הקו הקידמי, ואז מביא שחקן נוסף להשלים בכסף שנשאר. מישהו בסגנון של פול דייוויס אולי, שביחד עם ג'יימס ואליהו יכולים לקחת 70 דקות בעמדות הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 2:40 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
סליחה על הבורות, אבל למה שמכבי תרצה את מי שהוא בעצם המחליף של קיינר מדלי בוולנסיה ומעמיד מספרים פחות טובים ממנו שם אפילו?

אולי הם פשוט מתכננים להציע לוולנסיה טרייד תמורת מדלי...

קו קידמי של השחקן הזה, טיוס, פלאניניץ' אליהו וג'יימס לא יוביל את מכבי לשום מקום כנראה...

אני במקום מכבי הייתי מתמקד בשחקן אחד טוב מאד בצוותא עם ג'יימס ואליהו לסגור את הקו הקידמי, ואז מביא שחקן נוסף להשלים בכסף שנשאר. מישהו בסגנון של פול דייוויס אולי, שביחד עם ג'יימס ואליהו יכולים לקחת 70 דקות בעמדות הפנים.

למה אליהו, ג׳יימס וטיוס.
שיעשו החפה עם ולנסיה על אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 2:46 am 
Senior

כי לאליהו יש חוזה לעוד שנתיים ב750 אלף דולר (סכום שלדעתי וולנסיה לא מתקרבת לשלם) ומעבר לזה מן הסתם טוב לו פה, כוכב בבית, מרוויח סכומי עתק, לא צריך להתאמץ יותר מידי, חוק רוסי מבטיח את המשך הקריירה שלו במכבי כמה שהוא רק רוצה. לא מכיר מישהו שעוזב את הבית כשכל כך טוב. ומכבי לא יכולה וגם לעולם לא תעזיב אותו כשהוא הישראלי היחידי היום ברמה של הירוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 3:08 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
כי לאליהו יש חוזה לעוד שנתיים ב750 אלף דולר (סכום שלדעתי וולנסיה לא מתקרבת לשלם) ומעבר לזה מן הסתם טוב לו פה, כוכב בבית, מרוויח סכומי עתק, לא צריך להתאמץ יותר מידי, חוק רוסי מבטיח את המשך הקריירה שלו במכבי כמה שהוא רק רוצה. לא מכיר מישהו שעוזב את הבית כשכל כך טוב. ומכבי לא יכולה וגם לעולם לא תעזיב אותו כשהוא הישראלי היחידי היום ברמה של הירוליג.

טיוס היה סביר סיבוב ראשון ביורוליג. ואם יש מהשהוא אחד שאליהו הצליח להוכיח ביורוליג זה שהרמה עולה, דהיינו משחקי טופ 8/16 הנפילה שלו חדה.
כך את אליהו תחליף אותו בשחקן של ולנסיה שמכבי עושים השלמת משכורת, זה יוצאה לכבי יותר זול כי חלק מהמשכורת זה מס זר ויש לך את טיוס ויותר כסף לשחקן התותח שרצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 3:33 am 
Senior

הסביר של טיוס, זה ליאור אליהו כשהוא לא טוב. לא משנה מה יגידו, מכבי לעולם לא תחליף את הישראלי היחידי היום שהוא באמת ברמה של טופ יורוליג (וליאור הוא טופ יורוליג, היה כזה ונשאר, עם חסרונות אבל טופ יורוליג).

ואני לא יודע איפה אליהו הוכיח את השטות שאמרת עכשיו... הסטטיסטיקה שלו כמעט וזהה בין השלבים השנה. ושוב כאמור, הוא נכון להיום הישראלי היחידי שהוכיח שהוא שחקן יורוליג במדי מכבי.

כל עוד יש פה חוקים רוסיים וחובה של להחזיק ישראלים, ובזמן שמכבי לא רוצה להחזיק 2 קבוצות נפרדות לליגה ויורוליג, ליאור יהיה השחקן הכי חשוב במכבי גם בשנים הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 8:31 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מאיפה מגיעה ההשוואה של אליהו וטיוס? חוץ מזה שאליהו כשהוא לא טוב הוא שחקן נוראי, בטח לא 'סביר' ברמת יורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 9:10 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני איכשהו חושב שכולם פה צודקים.
טיוס הוא שחקן חביב ביותר, אליהו שחקן הרבה יותר טוב ממנו בסך הכל. אני חשוב שאנשים הולכים פה שולל אחרי הטענות (הצודקות) לאליהו על זה שהוא בעצם יכול הרבה יותר, לעומת טיוס שממצה את מה שהוא יכול ואף אחד לא מצפה ממנו ליותר.
לעומת זאת, קוף, לדבר על אליהו כ"אותו דבר בין השלבים כי הסטטיסטיקה זהה" זה לסמוך על זה שכאילו לא ראינו את המשחקים. לאליהו הייתה בשלב הראשון סדרה של משחקים שבהם היה נדמה שהנה הנה הוא הופך לשחקן העל שכולם ציפו ממנו להיות, עם הגנה משודרגת, נכונות לקרבות מגע ועזרה גדולה בסגירה לריבאונד (גם כשלא הוא עצמו לקח אותו, הוא ניטרל את השחקן שלו מהריבאונד). אלה דברים שלא כל כך נראים בסטטיסטיקה. כל זה התפוגג בטופ-16 ונעלם כלא היה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 10:45 am 
Sophomore

לטעמי בספורט 5 עפו על ידיעה שהסקאוט של מכבי טס לראות שחקן קצת יותר מדי, כולה עוד שם בפנקס שמתמלא בשמות לאחר חצי עונת כדורסל, שום דבר שמספר יותר מכך...
ובכל זאת אם זה נכון אז הסיפור של מנהלי מכבי הוא הרבה יותר מהזוי- מחתימים את מצבאן שהוא 4 עם קליעה, משלמים דמי שחרור וחוזה כיאה לשחקן צעיר לכמה שנים, מחליפים במדלי, ועכשיו מתכננים להחליפו בדובלייביץ.. בקיצור מחליפים גרב בגרב. שאפו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 1:22 pm 
Hall of Famer

תגידו , אליהו זה לא השחקן שבלאט ושות' בוכים כל ראיון שמכבי חסרה כל כך , שהוא שחקן המפתח של מכבי , ושבלעדיו מכבי פגיעה וכו' ?
עכשיו אנשים כאן רוצים עוד להיפתר ממנו ( כשאין תחליפים מי יודע מה - חייבים להודות ) ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 2:03 pm 
Sophomore

עוד ידיעה נהדרת מפי היורש של רפי נאה:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 37439.html

ציטוט:
מכבי, כידוע, מחפשת שחקן זר וזול לעמדה מספר 4

וגם 1 זול ו 2 זול ו 3 זול ו 5 זול .איך אומרים בשוק הכרמל? הכל בזול!!

ציטוט:
היווני/אמריקני משחק השנה אצל בראד גרינברג 31.5 דקות בממוצע, בהן הוא קולע 15 נקודות ומוריד כמעט 10 ריבאונדים. כמו כן, שכרו - המוערך בכ-180-200 אלף דולרים - לא מרתיע.

איזה מזל ששכרו אינו מרתיע את דני חסכני!. לא רוצה לחשוב מה יקרה אם קאלאת'ס ידרוש 240 אלף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2013 12:00 am 
Senior

מתי חותכים גם את ההנהלה? דני קשקשני ורקנאטי חסכני או ההפך. שניהם מנהלים של קבוצת כדורסל כמו שאני פרופוסור למתמטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2013 12:13 am 
Hall of Famer

מה התזה שלך?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2013 2:05 am 
Hall of Famer

ציטוט:
מכבי, כידוע, מחפשת שחקן זר וזול לעמדה מספר 4 עם קליעה טובה

טיוס וגם רייט ( 3 שלשות ב-16 משחקי ליגה , 52% מהקו ) הם שחקנים נטולי קליעה , ונופלים אפילו מאליהו בפרמטר הזה .
אבל מי אני שאתלונן , תמשיכו ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2013 5:26 am 
Junior

קוף,
הודם כל לפי ואללה נדב צדק: http://sports.walla.co.il/?w=/151/2615741
עכשיו שאתה מהרהר אם להמליך את הכובע מה שראי אמר. אם אתה באמת מאמין שאליהו של הסיבוב הראשון הוא שווה ערך לזה של הסיבוב השני, מה אני אגיד לך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 9:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מקפיץ.
קןדם כל, נראה שהפציעה של אליהו עשתה שירות לקבוצה. אמנם מדלי לא העלה את הרמה כמתבקש ונראה שבלאט התייאש ממנו וכל מה שהוא יתן עד סיום העונה זה בונוס. מה שכן, פניני חזר לעצמו בגדול מאז גמר הגביע. מרווח את המשחק מעמדה 4 עם משחק חכם, חדירות, מסירות ואפילו הקליעה חזרה.
לעניין העונה הבאה, נראה לי שיש 6 שחקנים שחשוב להשאיר:
אוחיון, אליהו, לנדסברג ופניני בישראלים וג'יימס וסמית' בזרים.
את מדלי ורוט לשחרר ואת פלאניניץ להשאיל.
אני בהתלבטות לגבי היקמן ולוגאן. על פניו היקמן שחקן לוחם ותורם אבל הוא כל כך לא יציב בקליעה וקבלת ההחלטות שלו שערוריתית לעיתים. הייתי מעדיף לראות במקומו גארד יותר פיזי וחכם.
בצד השני יש לוגאן שכולם קוטלים כל השנה (כולל עבדכם הנאמן) אבל בתכלס הוא מצויין כמה שביל סימונס מכנה irational confidence guy היינו הקלע בלי אלוהים שלוקח זריקות קשות וקובר בלי למצמץ. האחוזים שלו נפלאים לאחרונה ויכולת הסיום הרבה יותר טובה משל היקמן. הוא אף פעם לא יהיה גארד שלם אבל כמחליף מאחורי גארד סלאשר פיזי ואתלטי הוא מצויין.
בישראלים הייתי מצרף את טיוס. בזרים: רכז תותח, סנטר נוסף שישלים את ג'יימס וכנראה גארד במקום היקמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 9:58 pm 
Hall of Famer

קורובייב כתב:
קוף,
הודם כל לפי ואללה נדב צדק: http://sports.walla.co.il/?w=/151/2615741
עכשיו שאתה מהרהר אם להמליך את הכובע מה שראי אמר. אם אתה באמת מאמין שאליהו של הסיבוב הראשון הוא שווה ערך לזה של הסיבוב השני, מה אני אגיד לך...

נדב צדק בזמנו בלי שום קשר להתעניינות עכשווית של אלקטרה בתיוס. זה שהקוף בחר להתעלם מהעובדה שישנם אנשים שלעתים חשופים למקורות שהוא אינו חשוף אליהם בעניינים מסוימים-עניין שלו. ההצעה לתיוס היתה גם היתה בקיץ, תיוס העדיף את קאנטו, ואם הידיעה על ההתעניינות הנוכחית היא נכונה (הפעם לא סקרן אותי במיוחד לבדוק עם מקורותיי)-אזי אלקטרה בעצם מוכנה לשלם היום יותר אחרי עוד ועוד טעויות שהיא עושה לגבי הקו הקדמי שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 10:48 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לנדב יש קצת הצתה מאוחרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 03, 2013 11:10 pm 
Hall of Famer

לא שאני מת על הרעיון של זרים שטרם שיחקו באירופה אבל מה עם הבחור הזה?
http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... Josh-Selby

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 03, 2013 11:36 pm 
Sophomore

מילא אירופה, הוא בקושי שיחק נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 04, 2013 4:50 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

יושב משועמם באוטובוס אז מתחשק לי לקשקש כמה אופציות לעונה הבאה:
נתחיל מעמדה 5 -
אופציה #1 (או האופציה הזולה) - משאירים את ג'יימס ופלאניניץ עם תקווה שהאחרון יעלה את הרמה ויוכל לשמש כסנטר מחליף 10-15 דקות למשחק מבלי להיות נזק.
אופציה #2 - מביאים סנטר נוסף שישלים את ג'יימס. מועמד אידאלי (ויקר): פול דיוויס. לא שחקן של מעל 20 דקות למשחק (כך שדקות המשחק של ג'יימס לא יפגעו) אבל תורם הרבה בדקות שהוא כן משחק, כולל קליעה נקייה מחצי מרחק והגנה אגרסיבית.
אופציה נוספת - להביא 4.5 שיוכל לשחק בשתי עמדות הפנים (הנדריקס למשל).
עמדה 4 -
אופציה #1 (האופציה הישראלית) - מוסיפים לאליהו את טיוס.
אופציה #2 (היקרה) - מביאים זר הגנתי ואתלטי (גיסט למשל).
אופציה #3 - מביאים סטרץ 4 לקליעה מבחוץ (קנגור מסיינה למשל).
עמדה 3 - סגורה עם סמית', פניני ולנדסברג.
עמדה 2 -
אופציה #1 (או האופציה הלא אינטלגנטית) - משאירים את היקמן ולוגן.
אופציה #2 (יקרה) - מביאים תותח סטייל לנגפורד עם גיבוי של לוגאן או לנדסברג.
אופציה #3 (הרפתקנית) - הולכים על שחקן יורוקאפ מוצלח או שחקן מנש צעיר שלא קיבל הזדמנות (סלבי למשל).
עמדה 1 -
אופציה #1 (יקרה) - אוחיון יורד לספסל ומביאים רכז זר תותח (פארמר, מקאלב, ג'קסון).
אופציה #2 - מביאים רכז זר מוביל מהיורוקאפ (טייוין מקי שהוזכר בוואלה זו אופציה מעניינת).
אופציה #3 (ישראלית) - מביאים את מקל לצד אוחיון. אופציה יותר זולה שתפשר להביא 2 יקר אך עלולה להוביל למאבקי אגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 04, 2013 5:14 pm 
Junior

עכשיו, תצלצל מהר, תרד בתחנה, תחצה את הכביש, תמתין בסבלנות, ותעלה בחזרה לאוטובוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 04, 2013 5:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 05, 2013 12:20 am 
Junior

נו, כזו הודעה ארוכה, שיערתי שכבר דילגו על התחנה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 05, 2013 12:26 am 
Hall of Famer

בנוגע לסלבי, הבחור התחרה על דקות עם פארגו וניצח אותו, אם אני זוכר נכון, בממפיס. שווה בדיקה.
כשרון כנראה יש שם.

באופן כללי, שחקני קצה רוטציה בנ.ב.א. יכולים להיות כוכבים באירופה - ווימס הוא דוגמא מצוינת. אנתוני פארקר עוד אחת.
יש גם נפילות אבל אם בודקים בזהירות ומהמרים על שחקן אחד פר סגל, זה יכול להשתלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: