סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 2:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אגב, בניגוד לתחזיות של ראי, הפסדנו 5:0.

סלע ממשיך את המומטום הישראלי של השבוע האחרון ומודח גם הוא בסיבוב הראשון בצרפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 12:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נדאל חזר הלילה לשחק ביחידים אחרי שכבר עבר סיבוב בזוגות. היה לו יריב נוח למדי - פדריקו דלבוניס, ילד ארגנטינאי צעיר שמדורג 130 בעולם. נדאל לא באמת התקשה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2013 10:06 pm 
Sophomore

תאווה לעיניים האחיות רדוונסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2013 10:58 pm 
Junior

שחר נראית הרבה יותר טוב מאשר בשנה שעברה, אבל ההגשה שלה איומה וכנראה תעלה לישראל בהזדמנות נדירה לעלות לפלייאוף על עלייה לבית העליון השני.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2013 11:28 pm 
Junior

red כתב:
שחר נראית הרבה יותר טוב מאשר בשנה שעברה, אבל ההגשה שלה איומה וכנראה תעלה לישראל בהזדמנות נדירה לעלות לפלייאוף על עלייה לבית העליון השני.

מה שגמר את המשחק זה חוסר היכולת של גלושקו לסיים סמאשים כמו שצריך. היו לפחות 8 כאלה שאני ספרתי שבמקום להנחית את זה ולגמור בקלות את הנקודה היא בקושי דחפה את הכדור בחזרה למגרש. זה עלה לנו ישירות במשחקון הגשה קריטי במערכה השלישית. דחוף לעבוד איתה על העניין הזה כי זה מביך, גם שחקנית במקום 600 בעולם צריכה לדעת לסיים בקלות כדורים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 12:28 am 
Hall of Famer

וינטרוב ישחק השבוע בקווימפר.
באיטליה,אחרי ההדחה בסיבוב הראשון, הוא הגיע עד לגמר בזוגות.
לפחות יקח מהטורניר איזה 1800 יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 10:13 am 
Hall of Famer

לא רק ויינטראוב (שלדעתי אמור לשחק שם מוקדמות), אלא גם דודי סלע רשום לטורניר ויהיה אחד המדורגים (כנראה חמישי או שישי, תלוי בוויילד-קארדים).
הפרס של ויינטראוב באיטליה (הכולל) יהיה הרבה יותר נמוך, בערך 1200 יורו. הפרס בזוגות הוא לשני השחקנים ומתחלק ביניהם.

עריכה: התפרסמה ההרגלה, ויינטראוב בסוף נכנס להגרלה הראשית וישחק שם נגד המדורג שישי (110 בעולם), קני דה סחייפר (שלמרות השם ההולנדי, הוא צרפתי).
דודי סלע מדורג חמישי, קיבל הרגלה יחסית נוחה - ויילד קארד צרפתי, מקסים טשיירה. בסיבוב השני המנצח בין אנדריי מרטין הסלובקי ובין עולה מהמוקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 11:07 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
red כתב:

מה שגמר את המשחק זה חוסר היכולת של גלושקו לסיים סמאשים כמו שצריך. היו לפחות 8 כאלה שאני ספרתי שבמקום להנחית את זה ולגמור בקלות את הנקודה היא בקושי דחפה את הכדור בחזרה למגרש. זה עלה לנו ישירות במשחקון הגשה קריטי במערכה השלישית. דחוף לעבוד איתה על העניין הזה כי זה מביך, גם שחקנית במקום 600 בעולם צריכה לדעת לסיים בקלות כדורים כאלה.

נכון. לגמרי מביך. ראיתי את המשחקון הזה וכל פעם מחדש היא היתה רק צריכה לשאול את האחיות לאיזו פינה הן רוצות את הכדור ובמקום "הנחיתה" כדור חלשלוש למרכז, ואז כמובן הגיעה שגיאה כפולה של שחר וכדור לרשת שסגר את הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 12:05 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ל
הפרס של ויינטראוב באיטליה (הכולל) יהיה הרבה יותר נמוך, בערך 1200 יורו. הפרס בזוגות הוא לשני השחקנים ומתחלק ביניהם.

צודק.
משום מה נתתי לו את הפרס של הצמד הזוכה.ווישפול ת'ינקינג כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 7:08 pm 
Hall of Famer

שאלת תם - איך זה שמרבית הזמן במשך השנים האחרונות דווקא מחבט מס' 2 שלנו ( הן בגברים והן בנשים ) מפגין/נה יכולת נהדרת הגבוהה בהרבה מהיכולת הרגילה שלו/ה בסבב , ודווקא מחבט מס' 1 די מגמגם/מת במדי הנבחרת ?
כוונתי היא לא רק לציוות הנוכחי ( סלע , ווינטרוב / פאר , גלושקו ) , כי אאל"ט גם שסלע ופאר היו מחבט מס' 2 הם למעשה היו הכח הדומיננטי בנבחרות ולא מחבטי מספר 1 דאז .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 7:20 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאתה טועה. למיטב זכרוני דודי סלע, כשיצא מפציעת המרפק הארוכה שלו והתחיל לעלות בדירוג, הפך מאד מהר למס' 1 בנבחרת, וכמעט כל העלייה של הנבחרת להצלחה הפנומנלית של השנים האחרונות הייתה כשהוא היה מס' 1 והביא לה את רוב הנקודות. כנ"ל פאר, בציוות שלה עם אובזילר היא הייתה מס' 1, אנשים זוכרים לה את הכשלונות מול רוסיה וצ'כיה, אבל ישראל בכלל הגיעה לשחק בבית העליון מול אלה בעיקר בגללה כמס' 1, כולל הנצחון הגדול והאנדרייטד למדי על סרביה שבו היא ניצחה כמדומני את איוונוביץ'. ולפני זה הייתה סמאשנובה כמס' 1 והיא הייתה דומיננטית מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 11:08 am 
Hall of Famer

נדאל מפסיד בגמר בצ'ילה.
לא רע שבשיל שיבה מפציעה (אם מתעלמים מקוספירצית הפרישה-מרצון-אחרי-תפיסה-על-סמים).
מצד שני הפעם האחרונה שנדאל הפסיד על חימר היתה ממש ממש מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 11:25 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
תוכל לפרט לגבי עניין הקונספירציה הזו? משהו עם ביסוס כלשהו או ספקולציה של איזה בלוגר אלמוני או משהו שהמצאת הרגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 11:34 am 
Hall of Famer

http://sports.walla.co.il/?w=/152/2614274

ציטוט:
לפי התאוריה הזו, נדאל נתפש אחרי ווימבלדון אשתקד בשימוש בחומרים אסורים, והחליט לעשות יד אחת עם מוסדות הטניס ולרצות את מה שמכנים ברשת "השעייה שקטה". כך, קברניטי הענף לא מאבדים את אחד מהנכסים המסחריים הגדולים ביותר שלהם, לא פוגעים במוניטין הנקי של הטניס והלכה למעשה כן מענישים את העבריין; ונדאל, מצדו, לא פוגע בשמו הטוב ורק נאלץ לזייף פציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 11:35 am 
Junior

מי שראה אתמול את נדאל ראה כמה הוא מוגבל עדיין בתנועה.
וגם ככה זו קונספירציה דבילית מכל כך הרבה סיבות שאין לי כח להתחיל לפרט.
בלי קשר, משחק מדהים של הארגנטינאי. הזכיר לי מאוד את המשחק של רוסול בווימבלדון - פשוט מפציץ בלי הכרה, לא ספינים ולא טופ ספינים, בקהנד בעוצמות שהרבה זמן לא ראיתי וסרבים כנ"ל. אם על חימר זה נראה בלתי עציר אז לא רוצה לחשוב איך זה על מגרשים קשים. כנראה שהוא פשוט תפס יום כי אם ככה הוא היה משחק כל הזמן הוא לא היה קרוב אפילו למקום ה-73 בעולם בגיל 27.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 12:46 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אני חושב שאתה טועה. למיטב זכרוני דודי סלע, כשיצא מפציעת המרפק הארוכה שלו והתחיל לעלות בדירוג, הפך מאד מהר למס' 1 בנבחרת, וכמעט כל העלייה של הנבחרת להצלחה הפנומנלית של השנים האחרונות הייתה כשהוא היה מס' 1 והביא לה את רוב הנקודות. כנ"ל פאר, בציוות שלה עם אובזילר היא הייתה מס' 1, אנשים זוכרים לה את הכשלונות מול רוסיה וצ'כיה, אבל ישראל בכלל הגיעה לשחק בבית העליון מול אלה בעיקר בגללה כמס' 1, כולל הנצחון הגדול והאנדרייטד למדי על סרביה שבו היא ניצחה כמדומני את איוונוביץ'. ולפני זה הייתה סמאשנובה כמס' 1 והיא הייתה דומיננטית מאד.

ויינטרוב עם מאזן של 5-5 בדיוויס עד כה .
סלע החל את הקמפיין שלו בנבחרת עם 6-12 נהדר , ומאז עומד על 9-4 ( סה"כ 15-16 ) .
היות שהיריבים שלהם לרוב זהים , ניתן בהחלט לומר שבשנים האחרונות אמיר הוא השחקן הבולט בנבחרת , ולא דודי .

גלושקו אמנם משחקת בטורנירים באילת רק מול מחבטי 2 של היריבות ( מותר להפוך סדר אגב בניגוד לדירוג העולמי ? ) , אבל ארבעת הניצחונות שלה השנה ביחידות ( כולל על המדורגת 37 בעולם ) הם הרבה יותר ממה שהיא משיגה בסבב דרך קבע .

שתי נקודות שרציתי להעלות :
* לתחושתי נדמה שבדרך כלל מחבט מספר 2 ( ולא משנה מיהו ) "סוחב" את הנבחרת .
* למה ויינטרוב וגלושקו למשל נראים במדי הנבחרת כמה וכמה רמות מעל מה שהם נותנים בסבב ?

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ב' פברואר 11, 2013 1:52 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 12:53 pm 
Hall of Famer

בנקודה הראשונה אתה טועה והראיתי למה.

ספציפית לגבי ויינטראוב - למעט המשחק מול יפן, לא ראיתי שויינטראוב עשה יותר מאשר סלע במשחקים שהשתתף בהם. פשוט ציפו ממנו לפחות, מטבע הדברים.

ספציפית לגבי גלושקו - למעט הנצחון מול רדוונסקה הקטנה, שהוא באמת נצחון גדול, הנצחונות שלה היו נגד מדורגות 244, 284, ומשהו באזור ה-600. אלה יריבות שהיא מנצחת גם בסבב, רק שבסבב היא פוגשת יריבות יותר טובות בדרך כלל, אז נדמה לך שהיא רק מפסידה.

ולשאלתך - התשובה היא לא (גם בדייויס, אגב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 1:58 pm 
Hall of Famer

אני אתנסח בצורה אחרת -
גלושקו השיגה 0-4 , כאשר 2-2 ( או לכל היותר 1-3 ) הוא אולי התוצאה הצפויה מבחינתה במשחקים אלו .
ויינטרוב עם 5-5 בדיוויס , כאשר אם ננתח בצורה קרה אני מניח שמשהו בסגנון של 8-2 היה דומה יותר לציפיות על הנייר ממנו .

מדוע השניים הנ"ל משיגים בנבחרת ( גם במשחקי חוץ , אז זה לא רק בגלל הקהל ) הרבה יותר ממה שהם משיגים בסבב ? האם יכול להיות ששחקנים יריבים בכירים יחסית אליהם משחקים קצת פחות בנחישות במשחקי הנבחרות מאשר בסבב הרגיל ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 2:41 pm 
Hall of Famer

זו כבר שאלה אחרת מאשר "למה מס' 2 הוא הדומיננטי", שזה עובדתית לא נכון.
השאלה שלך נכונה רק לויינטראוב, שניצח יריבים ראויים ומעבר לכך - דבר שהוא לא עושה בסבב. גלושקו? מנצחון אחד לא הייתי בונה פירמידות, שאר הנצחונות שלה הם נצחונות בנאליים על מדורגות נחותות, וזה דבר שהיא עושה גם בסבב, רק שבסבב זה טובע בהפסדים מול יריבות קצת יותר ראויות שבפדרציה היא לא פוגשת. וכשאתה כותב "מדוע השניים הנ'ל מנצחים בנבחרת גם בחוץ", בוא נדייק בעובדות: יוליה גלושקו שיחקה רק בשני משחקי חוץ, באוסטריה ובקנדה בתחילת דרכה בנבחרת, והפסידה בשניהם. כל שאר המשחקים שלה היו בישראל (רובם הגדול) או במגרש ניטראלי. מחוץ לישראל, במגרש ניטראלי כאמור, היא ניצחה רק במשחק יחידות אחד שגם אותו הייתה צריכה להפסיד (היריבה הובילה, אבל נפצעה ופרשה). בקיצור, בוא נתחיל מעובדות נכונות. עכשיו נמשיך.

אין לי מושג מה התשובה לגבי וייטראוב, בדייויס קורים דברים מדהימים - כמעט בכל סיבוב אנחנו שומעים על כאלה. זאת אחת הסיבות, לא היחידה, למה אני מת על הדייויס ומקווה שהוא ימשיך להחזיק מעמד בעידן הזה מול אלה שרוצים לבטל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 3:15 pm 
Hall of Famer

במפגש עם איטליה דודי סלע היה מחבט 1 או 2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 3:25 pm 
Hall of Famer

למיטב זכרוני סלע בדיוק אז חזר מהפציעה הארוכה והיה על סף פרישה, הוא היה מדורג איזה 250... אז כנראה שהוא נחשב אז מס' 2. חצי שנה אחרי זה הוא כבר היה שחקן טופ-100.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 9:53 pm 
Hall of Famer

דודי סלע חוסך לנו את הבושות הפעם ועולה סיבוב בקווימפר.
דודי ואמיר ישתפו פעולה בזוגות (ומי יודע כמה רחוק היום שהם יעשו את זה גם בדייויס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2013 1:53 am 
Hall of Famer

תודה על התשובה המפורטת , ראי .
כולי תקווה שכל הישראלים יתחילו לשחק זוגות יותר ברצינות , הרי ביחידים אף אחד מהם לא שוס גדול , ואין לדעת אם אנחנו לא מפספסים עוד איזה זוג צמרת עולמי פוטנציאלי ( אני לא מדבר ספציפית על דודי ואמיר , אלא על כל שחקן שביחידים לא מגיע לעשיריות הראשונות בדירוג , ויכול אולי עם אימון ומציאת בן-זוג נכון לעשות קריירת זוגות נאה ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2013 4:37 pm 
Hall of Famer

וינטרוב כבר בפיגור שבירה במערכה הראשונה מול המדורג 6.
בדרך להפסד 5 רצוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2013 5:19 pm 
Hall of Famer

52 דקות והביתה.
וינטרוב צריך דחוף איזה פיוצר או גראנד סלאם כדי לחזור לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: