סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 11:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2013 12:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
idansha כתב:
כדי לעקוף את אלון, לא את וולפסון.

כן, היית מצפה שאחרי 7000 שנה בפנטזי בסלניוז ובתור קומיש של הליגה אני כבר אדע להבדיל לפחות בין הקבוצות והמנג'רים הותיקים או לפחות להפסיק לכתוב הודעות ב-7 לפנות בוקר בלי לטרוח לפקוח את העיניים.

ובכן, זה לא ממש קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 7:44 pm 
Junior

שבוע פציעות עגום לאלון מביא אותנו לערב האחרון עם יתרון 7-2 שנראה מבטיח לי.
הבעיה שכבר היו שבועות שראיתי נקודות הולכות לאיבוד בצורה מוזרה אז אני עוד חושש.
אלון יקבל את נקודת האיבודים וכנראה עוד אחת (שלשות - יתרון 3 לו והשחקנים נלסון, אפללו, מאנו, דני גרין, פרסונס, פירס באטייר ונובאק מול כרמלו ועוד חבורת בינוניים - תידרש הפצצה מדלפינו וצ'אלמרס כדי לקחת את זה).

שאר הקטגוריות ביתרון שלי אבל אני פוחד.
מהבטוח לפחות - חסימות (יתרון 17, דאנקן כנראה בחוץ), ריבאונדים (+120), נקודות (+146 ), עונשין (7% אמור להספיק), חטיפות (+13), אסיסטים (+28), FG% (יתרון 2% נראה מספיק אבל אתמול זה היה הפוך והשתנה רק בזכות חיקוי לברון שג'פרסון דופק ב-2 המשחקים האחרונים)
התלבטות אם להושיב את רוביו כדי לא להיפגע ב-FG% - כנראה מסכן יותר מידי את האסיסטים והחטיפות.

אם נשאר 7-2 אני מקריב מסולקנת למוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 8:35 pm 
Hall of Famer

אני ביתרון 6-3 על הגוויה של התותח, אם כי גם נגד גוויות זה לא הולך פשוט כשיש להן את לברון בשבוע כמו שהיה לו השבוע. חוץ משלשות שאר חמשת המצטברות די אצלי בכיס, נק': 602-485, ריב': 231-150, אס': 175-93, חט': 47-24 וחס': 38-17. אחוזי השדה יהיו של התותח שמוביל 46-51, גם האיבודים שלו עם יתרון 50-73. מה שנשאר צמוד אלו השלשות כשהתותח ביתרון 38-37 והעונשין כשאני ביתרון 77.7%-77.4%.

לי יש הלילה את נאש, ואסקז, ווסטברוק, באטום, ביסלי ודרוזן בזמן שאצל התותח יככבו גורדון, לברון, בוש (יחזור הלילה? בינתיים אין עדכון), ג'יי.אר סמית', פקוביץ', ריי אלן (גם הוא בספק), קיי-מארט הקטן ואמיר ג'ונסון ועל הספסל שלום עולמי ותומפסון. תכלס, הסיכויים שלי לקחת את השלשות לא נראים טוב עם כל המפציצים שאצלו בהרכב, אבל בעונשין יש לי סיכוי סביר, אין לי אף קלע עונשין רע ולתותח יש את לברון שמועד מדי פעם לימים של 4/8 או 6/11 כאלו מהקו, וגם אמיר ג'ונסון או פקוביץ' יכולים לתרום איזה 2-3 החטאות מועילות כ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 8:47 pm 
Junior

אני עם עוד שבוע זוועה בחסות הפציעות של עמודי התווך פול-גריפין, והשבוע הזה כנראה הכריע מבחינתי שאת הכרטיס החופשי לחצי הגמר לא אקבל, אז העיקר שקרה השבוע זה המאסף של אנדרו ביינום שצריך לחזור לכושר מספק ולהעלות אותי מהרבע גמר באש ועשן ולא בכרטיס חופשי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 2:35 pm 
Junior

זה היה שבוע השיא שלי! וואו!

יש לי יתרון 3 נקודות על המקום ה-7 אבל עדיין נראה לי שלא אכנס לפלייאוף. 4 מ-5 היריבות האחרונות שלי הן עם מאזן חיובי וגם החמישי (עודד) לא יריב קל.
זאת בזמן שלעודד ואלון עוד יש את מסע הטנקינג הידוע (Q וגימל)
רוני כבר הכריז על עונה אבודה אבל הוא באמצע המסע (שבוע שעבר מול גימל, השבוע מול Q ) ונראה די בטוח במקום החמישי.

אני מאחל לאלון ועודד (מלך התיקו) שבוע מהנה עם תיקו 2 בשבוע מקוצר זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 2:55 pm 
Freshman

טוב, מכיוון שידעתי שלפני גימל וקיו, החלטתי להרים את רוז וגריינג'ר בתחילת השבוע שעבר, בתקווה להצליח בכל זאת להשיג 14 נק' משני המפגשים.
אז אחרי 6-3 מאכזב משהו בשבוע שעבר, הצלחתי לנצח 8-1 את קיו, בזכות הצלחה לא שכיחה באחוזי השדה, כשאת הפרחים אני צריך לשלוח בעיקר לליליארד, שעם ערב נפלא של 1-16 העביר לי את הקטגוריה במו ידיו.
השבוע אני די חושש מתבוסה נגד עידן, בעיקר כי השבוע הזה יכול ללכת לכאן או לכאן, רוז עוד פצוע, ג'ק ששמרתי בפציעתו גם בספק למשחק, וגם גריינג'ר יפסיד לפחות את המשחק הראשון, ואולי ישחק ברביעי.

כך או אחרת, נחמד לחזור למקום השלישי אחרי הרבה מאוד זמן, ועוד בפער יפה. אמנם זה קצת משקר, בגלל ששיחקתי נגד החלשות בשבועיים האחרונים, מנגד, כבר שיחקתי נגד מוק ודייס, אז אני מקווה ומאמין שאצליח לשמור על המקום בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2013 3:42 pm 
Sophomore

תיקו ביום האחרון בשלשות שהשיגו הנסיכות של צ'ונסי (נשמע כמו שם של להקת מעודדות של קבוצת נשים ולא של קבוצת כדורסל..)
בזכות התפוצצות של פול, מתיוס, ות'אבו-בבו (3,4,5 בהתאמה) נתן לו אפשרות לסיים את המצ'אפ בתוצאה מכובדת של 6-2-1 לטובתי.
השבוע - קרב צמרת מול מוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2013 5:05 pm 
מנהל פורום

אחרי שכבר היה נראה שהעונה הזאת די אבודה, הגיע נצחון גדול על הנסיכות 6-2, ומייד אחריו נצחון עוד יותר גדול על המוקסטר 6-3 (שבוע ענקי של וייד, שני משחקים מצויינים של הוז וגם משחק של 22 ריב' של החבר שלו לבוי אלן ובעיקר הטרייד של רודי ההומו שגם הרים את המספרים שלו, וגם נתן דקות רוטציה משמעותיות לבייליס שעשה אחהל של מספרים), ואני רק 3 משחקים מהפלייאוף!

היו הראשון של השבוע הזה לא העיר לי פנים ואלון מוביל 7-1, שאני צופה שיסגר ואולי אפילו יתהפך לטובתי הלילה כשאצלו משחקים 3 בלבד ואצלי סגל מלא של 11.
מצד שני, נגד הגוויות של קיו וגימל עשיתי בסיבוב הקודם נצחון בשינים 5-4 ותיקו 4-4 בהתאם, כך שאני לא בטוח שזה יתרון כזה גדול לטובתי...

צ'ונס, אמנם אתה מוביל 7-2 אחרי יום אחד על גימל, אבל הכל צמוד מאוד, ונראה לי שלקבל דווקא בשבוע כזה קבוצה שלא עושה רוטציות זה באסה.
בטח ובטח אם לוקחים בחשבון את הלברוניה שמככב ברכב שלהם.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2013 5:11 pm 
מנהל פורום

אה, כן.
השבוע גם נפצע לי הגאסול הגדול, וכמובן שהוא נחתך מהסגל.
מה שמשאיר אצלי בדיוק חצי מהשחקנים מהסגל שבחרתי בדראפט (7/14), כשאליהם אפשר לצרף את מילסאפ שהעברתי בטרייד על נאש, ועדיין לא החלטתי אם זה היה מהלך נכון או לא...

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2013 11:37 pm 
Junior

לא היה לי סיכוי השבוע עם לו"ז רע מאוד ועם פציעות קריטיות ללארי סנדרס שמחזיק במו ידיו את מחלקת הבלוקים והאחוזים אצלי. ובלי קירילנקו, שהגבתי מאוחר מדי בשחרור שלו.

השבוע אני גם כן מתחיל בעמדת נחיתות ברורה מבחינת לו"ז ופציעות וזה מעצבן לאללה שהשואו דאוון בין שתי הקבוצות המובילות של הליגה נופל על שבוע של שלושה משחקים ויוכרע על לו"ז במקום על מאצ' אפ רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2013 12:09 am 
Junior

Mook כתב:
וזה מעצבן לאללה שהשואו דאוון בין שתי הקבוצות המובילות של הליגה נופל על שבוע של שלושה משחקים ויוכרע על לו"ז במקום על מאצ' אפ רציני.

אם זה עוזר לך אני מוכן להתערב שלא תקחו את האליפות.

על מה מתערבים פה, חתימות לשבוע, לא?
אבל מוק, שלא יהיה צורך בדירוג 18+, יש פה גם ילדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2013 12:20 am 
Junior

put your money where your mouth is :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2013 12:22 am 
Junior

idansha כתב:
חולשות? אצלי?
אני לא יודע מה אתה סח.

בכל מקרה בחסות גימל, שבטנקינג מוד היה לי ניצחון גדול השבוע.
עכשיו השבוע מול המועמד המוביל לזכייה בעיניי, מוק, שנראה שמצא סגל שבו אין חילופים.
כשאתה מתמודד מול מישהו שכועס על דוראנט אתה מבין שאתה ניצב מול משוגע.
כשאתה רואה שבאמת לספסל את דוראנט ולאוסון היה נותן לו עוד 2 נקודות, אתה מבין שקו דק מבדיל בין טירוף לגאונות.

אגב מוק - הבירדמן חתם במיאמי - חביב שלך, לא? לא שווה הרמה? לך על זה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2013 12:24 am 
Junior

you name it

build it and they will come

זה היה פעם. בשביל ניחוס.
ולפני, אגב, שהפסדת במאצ' אפ הזה מולי.
אתה הסיפור של השנה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2013 10:21 am 
מנהל פורום

של השנה שעברה??
אולי של המאה שעברה...

שנה שעברה הוא התגנב למקום השני ברוטו בחסות בראיינט והגאסול הקטן, אבל בתכלס מאז עונת 08/09 מוק לא זכה בכלום, וגם כמעט ולא הגיע לפודיום.
מקרה קלאסי של הרבה דיבורים ללא כיסוי... :)-(: :)-(: :)-(:

מצד שני, זה עדיף על ההבטחות שצ'ונסי מפזר, שהם כמו צ'קים ללא כיסוי.
אנחנו עוד מחכים לראות את שיטת העונשין מנצחת אותנו. זה יקרה לפני שנפרוש לפנסיה?? ::yaz-yk: ::yaz-yk: ::yaz-yk:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2013 9:21 am 
Hall of Famer

איזה שבוע נאחס, פיספסתי את החילופים בשני ובשלישי בגלל מילואים (בשלישי עוד הצלחתי לארגן איזה חילוף, אבל זה היה אחה"צ וכבר לא היו שחקנים נורמליים) ואין לי את הסופ"ש לתקן כמובן כך שכרגע אני בפיגור 4-5 מול קיו. אמנם עוד יש לי סיכוי סביר לקחת הלילה עוד נקודה, בנקודות קיו מוביל 328-283 כשלי יש הלילה 4 משחקים (ווטסברוק, נאש, ג'ורדן ובילאפס), אבל בשבוע נורמלי הייתי צריך לנצח לפחות 6-3 אם לא 7-2. בכל מקרה, התקווה שלי היא שווסטברוק, נאש ובילאפס ילכו הרבה לקו וג'ורדן לא יגיע לשם ואז יש לי אולי סיכוי לגנוב גם את העונשין (כרגע 79.2-76.3 לקיו) ולהשלים ניצחון סולידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2013 11:07 am 
Junior

idansha כתב:
you name it

build it and they will come

זה היה פעם. בשביל ניחוס.
ולפני, אגב, שהפסדת במאצ' אפ הזה מולי.
אתה הסיפור של השנה שעברה

איך אלפייה נשמעת לך כהתחלה של התערבות? מתאים?

למעט ההפסד לעודד בשבוע שעבר שהיה בלתי נמנע. כל הפסד אחר שהיה לי העונה היה מושכל. בטח ההפסד המינימלי ביותר לך... זה מרתון וכל עוד אני במקומות 1-2, אני לא אתאבד על השבוע מתוך ראייה עתידית.

מה משזכיר לי, לפחות אחד מכם לא יהיה בפלייאוף בכלל... אז הייתי מציע שלפני שאתם ניתלים באילנות גבוהים (מסוקסים, מרשימים ואינטליגנטיים להפליא...) תתחילו מהענפים הנמוכים, או מאיזה שיח בגובה שלכם :twisted:

ומה זה לא זכה בכלום מאז 08? אמנם לא תמיד זהב, אבל גביעים יש. בעונה שעברה לקחתי את הכסף ברוטו בזמן שאתה ניגבת את ישבני מהמקום השלישי. בהד-2-הד לא שיחקתי, אז בא נדייק בבקשה וולפי...

חוצמזה שאני תמיד מוביל את הליגות שלנו ואז כשכולם מתעצצים אני פשוט מוריד את הרגל מהגז ומתמקד בליגות תחרותיות יותר.
מה שכן, השנה זו הפעם הראשונה שבשתי ליגות הרוטו שלנו (לפחות בקלאסית) לא אוכל לקחת תואר בגלל טעויות שלי.
גם למנג'רים גדולים מותר לטעות 8) אבל אל דאגה, הראש בראש שלי בכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2013 12:27 pm 
Junior

בפארפרזת גרשון - המקרה הידוע של מי שקיבל בחירה גבוהה עם דוראנט וחושב שהוא בסירת מירוץ

אלפייה זה לא רציני.
אם אתה תושב מרכז אני מציע מפגש פורום ביום המשחקים האחרון,
המפסיד בהתערבות מזמין לבירה, נאצ'וס והמספר של המלצרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2013 7:39 pm 
Junior

אתה מתכוון- המקרה הידוע של מי שלקח 13 גביעים ומשחק עשור בליגה הזו. כך שיש גיבוי ליומרות שלו.

יש לך עוד כמה שנים של סחיבת תיקים רוקי... 8)

אגב, אלפייה לא רציני וכוס בירה כן? בא נתערב על צדק וזהו... :lol:

חוצמזה, מכיוון שעדיין לא חווית מסולקנת, נראה לי שלגרד אלפייה יהיה לך יותר קל מאשר להשיג מס' מהמלצרית :wink:

מה משזכיר לי... צריך עוד להספיק לקנות איזו מתנה מיותרת ליום הכה מיותר הזה! "חג שמח מאמי" הן אומרות לנו. מה חג? מי חג?

זה חג לנשים, זו קונספירצייה אסטרוגנית. מסעדה+ פרחים+ מתנה וזה עוד לפני שמדברים על החפירות שבועיים מראש וכל הSMSים המייגעים והדביקים של היום הזה. שיזדיין הולנטיין הזה, בטוח הוא היה גיי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 15, 2013 12:00 am 
Junior

כי אלפייה זה לא ברצינות (שמישהו יבדוק אם מוק שייך למשפחת אלפרון) ובירה במפגש פורום כן היה ברצינות.

מפה לשם עכשיו כבר סוף השבוע
הנקודות, חסימות וחטיפות אצלי, כנראה גם שלשות. עונשין אצלו.
לי יש את מאט בארנס וקרופורד ולביל יש את ראשד לואיס וקארון באטלר.
אני מוביל ב-2 איבודים, 3 אסיסטים ו-0.9% מהשדה, בפיגור ריבאונד אחד
ולי יש יותר מה להפסיד מאשר לביל. כנראה התנהלות גרועה שלי עם הוויברים לעומת שבוע פצוע מאוד של ביל. נקווה שישאר 7-2 לי ולא יתדרדר חלילה לאיזה 5-4 מסריח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 15, 2013 8:47 am 
Freshman

יגמר 8-1. איכשהו הרבה זמן היה לי ברור שאני אובס בשבוע הזה, וכנראה שזה הוביל אותי להתנהלות גרועה השבוע.
הספסול הכפול בניסיון ללכת על האיבודים היה מטופש וגרם לי סתם לזרוק נקודה. פשוט חבל.
נו מילא, שבוע הבא ממשיכים להיאבק על הפלייאוף, לפחות נשארתי במקום השלישי, גם אם רק בפער של משחק וחצי.

עכשיו רק צריך להחליט האם אני משאיר את רוז בסגל ומקווה שיחזור לפלייאוף, או משחרר ועושה הכל כדי באמת להגיע אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 15, 2013 9:35 am 
Junior

זה דווקא היה מהלך יצירתי. גזל ממני עוד כמה דקות שינה ב-1 בלילה
אם לא הייתי רואה את זה היית לוקח על זה נקודה

(מצד שני גם אם היינו משחקים רגיל היית לוקח נקודה )

איזה שבוע מקוצר מטורף. "לא פייר" בגלל הפציעות של ביל (מצד שני חלק זה סטאשים) אבל אני עדיין מבסוט.
עכשיו שיווין על המקום הרביעי עם רוני.
צ'אנסי ירד לשישי
קצת מרווח מאלון ועודד לפני שבוע הצ'אנסים שלהם.
אולי יש עתיד. יאיר המלך!

נ.ב עוד מעט מגיע הטרייד דדליין בליגה האמיתית - אני רוצה עוד טרייד פה :oops:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 2:09 am 
מנהל פורום

אם בתחילת העונה הזכרתי את הקיפרס כליגה סופר צמודה (ומא רוני תפס מכולנו מרחק, אבל אני עוד זומם לסגור אותו), אני חושב שהיום ניתן להכריז על ליגת הראש בראש הצמודה ביותר שהייתה לנו בשנים האחרונות ואולי בכלל.
שבוע הפרי-אולסטאר המקוצר היה בלתי צפוי לחלוטין כמו שחשבנו, והליגה אחרי השבוע הזה מחולקת לשלושה חלקים ברורים.
דיי ומוק משייטים להם בניחותא אל שבוע הביי, בעוד גימל וקיו (על אף שעשו תוצאות טובות השבוע, בעיקר הנצחון הענקי של גימל על צ'ונסי) יסיימו בתחתית.
בלב הליגה העסק שוצף וגועש!!
ביל שהתחיל את השבוע במקום השלישי, והיה נראה שמקומו בפלייאוף כמעט וסגור, קיבל סטירה חזקה בדמות 8-1 מוחץ מהזומבים. אמנם הוא עדיין נאחז במקום השלישי, אבל הפער שעמד על 5 משחקים ממקום רביעי, ויותר חשוב 11.5 משחקים מהמקום השביעי שבו רואים את הפלייאוף בבית, צומק והצטמצם משמעותית!
הזומבים קפצו מהמקום השישי אל המקום הרביעי המשותף, והמרחק מהמקום השלישי הוא מינימלי.

בסה"כ, 4 שבועות לסיום העונה הרגילה, טבלת האמצע נראית ככה:

3. ביל 77-65-2 -
4. רוני 76-67-1 1.5
5. זומבי 76-67-1 1.5
6. צ'ונסי 72-68-4 4
7. קורבס 68-71-5 7.5
8. אלון 69-75-0 9

יאללה מלחמה!!

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 2:15 am 
מנהל פורום

ואגב, לא יודע מי הציע למי את הטרייד של דנג על קורבר, אבל אחת מהשתיים.
אם עידן הציע, זה כנראה מחוסר ניסיון, מכיוון שבקטגוריה היחידה אולי שקורבר מתעלה על דנג, הוא אחד הטובים בליגה גם כך.
אם רוני הציע, זה סתם ניסיון לא יפה לנצל חוסר ניסיון. בשום יקום מקביל אין מצב ששחקן כמו דנג תורם כמו קורבר, וכבר מזמן סגרנו שהדירוגים של יאהו שווים ל**ת..

בכל מקרה, אני נגד מוחץ, אפילו שזה יכול לעזור להפיל את עידן מה שיכול בהחלט לעזור לי.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 2:26 am 
Hall of Famer

מי שהציע את הטרייד זה עידן ואני חייב להגיד שלמרות שעל הנייר זה נשמע לי טרייד שמוטה לטובתי, כשהסתכלתי על הנתונים, זה טרייד הרבה יותר מאוזן מאיך שהוא נשמע. כן, לדנג יש יותר וותק כשחקן תורם אז הוא מניה יותר בטוחה, אבל אם ניקח פרספקטיבה של עונה שלמה, קורבר טוב מדנג בלא פחות מ-4 קטגוריות: אחוזי עונשין, אחוזי שדה, שלשות ואיבודים, ובכל אחת מהן ההבדלים לא מינוריים. דנג עדיף עליו משמעותית בנקודות (לא בחודש האחרון), בריבאונד ואולי גם באסיסטים, אבל זהו, בחטיפות וחסימות הם מאוד מאוד דומים העונה.

בכל מקרה, אם זה לא נראה לכם אפשר לבטל את הטרייד, אבל אם אתם מצביעים נגד, תסתכלו טוב על המספרים לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: