סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 5:18 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 4:14 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
rony כתב:
עודד וולפסון כתב:

בכל מקרה, אני חושב שיש מצב אמיתי שנתת לי את האליפות עם הטרייד הזה, אם זה יקרה- הפרחים לאלון.

אישתי מאוד תשמח, סופסוף יצא משהו מכל ההשקעה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 4:18 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
עודד וולפסון כתב:
ובטרייד הראשון של הליגה שצ'ונסי לא שותף אליו, אלון ואני מחליפים את סטף קארי תמורת כריס בוש.
כאמור, זה הטרייד הראשון שצ'ונסי לא שותף בו, אבל עוד יותר מזה, אני חושב שזה אחד הטריידים הבודדים שאלון מבצע בליגות האלו, ורק על ההצלחה לעשות איתו טרייד, מגיע לי הקפצה של מקום אחד בטבלה!

מהצד של אלון, מה ששיחק תפקיד זה הצורך בשלשות ואסיסטים, שניהם מוצרים שקארי נותן בטופ של הליגה היום.
מהצד שלי, אני בעיקר מחזק מאוד את אחוזי השדה ואת החסימות, 2 קטגוריות סופר חשובות במלחמת בחורמה נגד רוני בצמרת!

תכלס, אני חושב שהטרייד הזה עזר לי הרבה יותר מאשר לך. בחסימות אתה לא תשיג אותי (בטח שלא בזכות בוש והחסימה וצ'ופצ'יק שהוא נותן פר משחק), המקסימום שתשיג זה להישאר במקום ולא להפסיד נקודה לאלון. בריבאונד התוספת של בוש על חשבון קארי לא תעשה לך שום דבר, אתה ראשון ואני לא רואה אף אחד משיג אותך, אני יכול לסכן אותך רק במקרה הלא-סביר שאנדרו בוגוט מתחיל לשחק 35 דק' לערב ולקחת 12-13 ריב' למשחק בלי להפסיד משחקים, מה שלא הולך לקרות. באחוזי שדה אתה אולי עוד יכול לתפוס את מוק ולהרוויח נקודה.

אבל הנה המוקש- בויתור על קארי את מסתכן בלאבד שתי נקודות שיגיעו אלי, שאני המתחרה הישיר שלך, שלשות ואסיסטים, שם ההפרשים הרבה יותר קטנים מאשר בריבאונד למשל, ואתה גם יורד טיפה בעונשין שזו קטגוריה שבה יש לך צ'אנס אמיתי לעקוף אותי.

בכל מקרה, אני חושב שיש מצב אמיתי שנתת לי את האליפות עם הטרייד הזה, אם זה יקרה- הפרחים לאלון.

כאמור, המחשבה בחסימות היא לא איך לעבור אותך כי זה כבר לא יקרה העונה. אני צריך לשמור על המרחק מאלון ולהגדיל אותו. הבאה של בוש מחזקת אותי ומחלישה אותו ישירות, וגם ההבאה של דיוויס מחזקת אותי. מקווה שזה יספיק לסגור את העניין הזה.
הריב' של בוש לא הכי מעניין אותי האמת, זה על הדרך כחלק ממה שהוא מביא ללוח.

לא חושב שאתה יכול להשיג אותי באסיסטים. 100 זה הפרש משמעותי לטור שבערב נתון אני מניח ששחקן עושה משהו כמו 3-4 למשחק. יש גם את הסוגייה של רוז, שאם יחזור אז כמובן שהעניין הזה לא רלוונטי. נחכה עוד כמה ימים ונראה מה איתו.
השלשות זה כבר סיפור אחר, ואני בהחלט לוקח כאן סיכון לאבד את הקטגוריה. מצד שני, אני חושב הבוסט שבוש יכול לתת לי באחוזי השדה יהיה שווה את הדגש שאני אהיה צריך לתת בחילופים של השלשות, כשגם כאן יש את גריינג'ר בהיכון, בתקווה שיחזור מהר ובצורה נורמלית.

בתחושה שלי הקרב בסוף יוכרע בקטגוריות שאנחנו הולכים בהן ראש בראש. עונשין, שלשות ואיבודים, כשמסביב שנינו יוכלים לצבור עוד קצת או לאבד עוד קצת.

הטריידים על סטף וראסל בהחלט היו עם פזילה לקטגורית האיבודים, נראה אם זה יעזור במשהו

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 4:38 pm 
Hall of Famer

בשורה התחתונה, כמו שכתבת, רוב הסיכויים שהאליפות תיפול בתחרות הישירה ביני ובינך על 3 קטגוריות, עונשין כרגע אני מוביל ב-0.3% והטריידים שעשית פגעו בך, שלשות אתה מוביל עלי בסך הכל ב-22 שזה כלום, רק שזרקת עכשיו שחקן שנותן 3 שלשות לערב תמורת אחד שלא נותן כלום ולקינוח באסיסטים, איפה שאתה מוביל עלי ב-97, ויתרת על 5 אסיסטים לערב בהחלפה של קארי בבוש, יש עוד ~30 משחקים עד סוף העונה, ז"א שויתרת על 150 אסיסטים, הרבה יותר מהפעם בינינו. מה שאפילו יותר טוב, לקחת בסך הכל 3 שחקנים תמורת 2, זה אומר פחות רוטציה בשבילך. המקום היחיד שבו באמת הרווחת בטרייד הזה לדעתי זה באיבודים איפה שיש לך סיכוי אמיתי לגנוב עוד 2 נק' על חשבוני ועל חשבון צ'ונסי.

חוץ מזה, הטרייד שעשית עם צ'ונסי שבו נתת לו את ווסטברוק בתמורה לדיוויס וללאוסון עוזר לי קצת בעוד נקודה שלא שמתי לב אליה, צ'ונסי מתחרה בי ישירות באחוזי שדה, אנחנו כרגע בשיוויון (האקסטרה נקודה הולכת אלי על שברירי אחוזים), ומכיוון שפגעת בו באחוזים אז בעצם הקשית עליו לגנוב ממני נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 4:42 pm 
מנהל פורום

רוני, אי אפשר לכסות על הכל לצערי...
אם אני אפסיד את העונה הזאת זה בגלל שהייתי שמרן יותר מידי לפני חודשיים שהובלתי בפער גדול, ובמקום להרים איזה צמד גבוהים שירים את מספרי החסימות שלי (והיו כמה טריידים כאלו בקנה), החלטתי לשחק בונקר מוקדם מידי.

בכל אופן, גריינג'ר שאמור לחזור הוא בהחלט שחקן שיתן שלשות, ועל האסיסטים אני מוכן להתערב שלא תעבור אותי ואפילו לא תהיה קרוב לזה.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 6:28 pm 
Junior

[quote="עודד וולפסון"]צ'ונס, רק עכשיו שמתי לב כמה ברדק עשית בקבוצה שלך...

מההרכב המקורי שלך, נשארו בדיוק 5 שחקנים (מתוך 18 שבחרת בדראפט)!
איגי, איבקה, מונרו, ווס מתיוס והולידיי נשארו מהדראפט, אפשר גם להוסיף את גריפין שהלך אליי וחזר אח"כ.
הנה הרשימה שהייתה אצלך ועברה לאחרים בטריידים:
קארי, היברט, דראגיץ', ג'וש סמית, רודי גיי, גורטאט (עשה אצלך סיבוב ואחר-כך נשלח בטרייד), גאסול הקטן, לאוסון, אנתוני דיוויס.

כנראה שלא היית זוכה בתואר GM של העונה...

אין ספק שעשיתי חתיכת ברדק וזה גם לא נגמר, מבחינתי אני עושה עוד טריידים בקרוב.
בחרתי לא טוב בדראפט הזה. עדיין מאמין שאני מסיים כאן שלישי.

תואר gm העונה בליגה הזאת אני לא אקח, אבל אני שונא בינוניות אז אני מכוון לתואר הgm המחורבן.. ;)
לתואר הכבוד אני מכוון בליגת הפרנצ׳ייז שם לקחתי את אחד הסגלים הראשוניים החלשים ביותר, אולי חוץ משלך, לצמרת הכי גבוהה בזכות כמה מהלכים יוצאים מן הכלל.. בעצמי לא האמנתי שאוכל להתמודד בצמרת בליגה הזאת.
ובליגת הקיפרים, שם האליפות רשומה על שמי למרות שאתם לא שמים לב לזה עכשיו בגלל שהטבלה משקרת..
ובליגת הראש-בראש בכלל כבר הזמנתי כמה להקות למופעי המחצית למפגשי הגמר.
וזה עוד לפני שנתחיל לדבר על הליגה הוותיקה בארץ, של הייד פארק, פועלת מ-2003, שם אני ראשון עם פער מאוד גדול.

אז אל תזלזל :evil:

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 9:38 pm 
Junior

Chauncey כתב:
שיט, הוא נעלב.
איך נסתדר בלי ?

כן, באתי עד לפה כדי לעשות טראש טוק של ליגה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 1:04 am 
Junior

im offended free since 2000 and three

חוץ מזה מה אתה קשור לכאן??

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 3:02 am 
Junior

יש מצב שצ'ונסי הוא הבן האובד של טריידר בוב? :P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 3:53 am 
Junior

אני שמח שהתאוששת מניתוח הקילה שנאלצת לעבור בעקבות סחיבת כל משתתפי ליגות הרוטו שאתה משתתף בהן על גבך.

ברוך שובך והחלמה מהירה :)-(:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 1:39 pm 
Junior

יכול להיות שאתה לא יודע מי זה טריידר בוב...? :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 3:48 pm 
Junior

http://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Whitsitt

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 12:34 pm 
Junior

לפי הלינק שמוביל לשיטיפדיה, אני מניח שלא...

אני מתגעגע לGM's עם ביצים. לא היה אכפת לי לראות אותו אצלנו היום 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 10:09 am 
מנהל פורום

אחרי הלילה, הסדר חזר אל כנו בליגה, כשאני עם 2+ ורוני עם 3-, מה שמוביל ליתרון 42-36 לטובתי.
מצד שני, זה הפרש 6 הכי שביר שאני זוכר.
9 איבודים שמפרידים ביננו שווים 2 נקודות שלמות, שהם בעצם 4 נקודות בפועל (בגלל שזה ראש בראש זה בעצם סוג של ריבית דה ריבית).
מוק מוביל עליך סה"כ ב-6 ריב', ואני סה"כ ב-10 חסימות על אלון.

מספיק שכל אלו מתהפכים, שאנחנו מייד בשיוויון.
זה ילך "דאון דה וואיר" ביננו כאן :ti_pa: :ti_pa: :ti_pa:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 02, 2013 7:21 pm 
Junior

עוד טרייד.
טייסון יביא יותר ריבאונדים ואחוזי שדה מאיבאקה, ואני אמור לסיים ראשון בחסימות כך או כך. אז אין לי סיבה לא לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 02, 2013 7:37 pm 
מנהל פורום

מהצד שלי כמובן שזה יעזור מאוד בקרב הסופר חשוב על החסימות מול אלון והדרקונים.
מקווה שלא יפגע בי יותר מידי בריב', ואם יחזק את צ'ונס באחוזי שדה וירחיק את רוני מלטפס גם שם - דיינו.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 7:59 pm 
Junior

ועוד אחד.
אני שולח את ג'רו הולידיי, בגלל שהוא מועיל בעיקר לאסיסטים ונקודות, שתי קטגוריות שאני כנראה נעול בהן בטבלה איתו ובלעדיו,
ובגלל שהוא פוגע מאוד באיבודים ואחוזי שדה, שתי קטגוריות שיש לי מלחמה עליהן,
יחד עם ריאן אנדרסון, שאיבדתי תקווה לגביו, הוא לא מביא מספיק סטטס ושקלתי אפילו לזרוק אותו לווייבר מתישהו בשבועות הקרובים אם לא היה עובר, גם בגלל שיש לי יותר מדי גבוהים והוא ללא ספק הנחות ביניהם, לפחות למה שאני צריך כדי לנסות לסיים שני או שלישי.

מגיע דנילו גלינארי כדי לנסות לרוץ על השלשות, בתקווה וציפייה שיביא יותר שלשות מאנדרסון בזמן שיביא אחוזים נורמליים יותר מג'רו. הימור מסוכן, אבל הבחירה בגלינארי היא גם בגלל התפקיד שלו, היו לי בעיות לאורך העונה עם פוינטים וגבוהים, עכשיו אני יותר חופשי ויכול לשחק על הרוטציה היומית עם תמרון גדול יותר, וגם בגלל שמוק היה היחיד שהסכים ללכת על טרייד של 2-1, שאלון ורוני לא רצו לשמוע.

על פניו לא הייתי עושה את הטרייד הזה במצב רגיל, אבל המצב של הקבוצה שלי פה רחוק מלהיות רגיל, אז לא הייתה לי ממש ברירה להוציא לפועל מהלך כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2013 10:41 am 
Hall of Famer

מוק זרק בטעות את קאזינס וקיבל אותו בחזרה, רק כדי שלא יהיו אי הבנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2013 12:43 pm 
Sophomore

חשבתי שאולי כבר קרה משהו מעניין.
הליגה הזאת סגורה בכערך מהיום הראשון. אמנם שבוע שעבר הצלחתי להצמד לעודד לאיזה יומיים אבל זה רק כי הוא נפל קצת, ברגע שהתאושש זה חסר סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2013 1:26 pm 
Hall of Famer

אלון כתב:
חשבתי שאולי כבר קרה משהו מעניין.
הליגה הזאת סגורה בכערך מהיום הראשון. אמנם שבוע שעבר הצלחתי להצמד לעודד לאיזה יומיים אבל זה רק כי הוא נפל קצת, ברגע שהתאושש זה חסר סיכוי.

איך מהיום הראשון? אני הובלתי למשך יותר מחודש למיטב זכרוני, בחלקו גם בפער מכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2013 2:57 pm 
Sophomore

בדיוק. באופן מפתיע גם מיטב זכרוני זוכר ככה. היה סגור בהתחלה שאתה מנצח ואח"כ סגור שעודד מנצח. בשום שלב לא היה ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 10, 2013 3:01 pm 
Hall of Famer

אה, אוקיי.

האמת היא שהליגה הזו בהחלט נהייתה הפחות מעניינת מבין ה-3, אבל נראה לי שזה הטבע של ליגות רוטו שבדרך כלל לא מגיעות לפוטו פיניש על האליפות כמו ההד-טו-הד ואין להן המשכיות כמו הקיפרים, אבל עד לפני חודש או קצת יותר היא בהחלט הייתה מאוד מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה