סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 05, 2024 8:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 18, 2013 7:32 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
Chauncey כתב:
אני בכיין? הלו״ז שלך מול רוני עדיף בהרבה על שלי. לא יודע איך עשית את חישובי הבכירים או לא, אבל העובדה היא שאצלי השחקן שמחזיק את האסיסטים כריסטופול משחק שלושה משחקים מול ארבעה של דרון וויליאמס.
מי שמחזיקים את הריבאונד- ניקולה-אסיק-גריפין, משחקים 9 משחקים יחד מול 12 של נוח-זאק-הרפורד.
אז יש לי חמישה משחקים של מתיוס, ביג פאקינג דיל, עוד 2-3 שלשות ו4-5 ריבאונד לעומת שבוע רגיל של 4 משחקים, אבל המשחקים שלו די קשים והעובדה שהוא עם חמישה משחקים יכולה להרוס לי את האחוזים.

ביל, לא התייחסתי לשחקני הרוטציה. התייחסתי לשחקנים הבכירים שלך שכולם על ארבעה משחקים, כשאצלי חצי מהם, והיותר בכירים מביניהם, משחקים שלושה.
אני במקומך מכין סגל לחצי גמר :twisted:

עזוב, מתיוס יתפור אותי על זה ששיחררתי אותו בתחילת העונה. עוד תראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 18, 2013 8:50 pm 
Hall of Famer

אני חייב להסכים עם מוק כאן, אחת העונות היותר מוצלחות בליגת ההד-טו-הד בפרט ובפנטזי בכלל, כיף כשיש כמעט אך ורק קבוצות פעילות וגם פורום פעיל בנוסף. מי יודע, אולי נצליח להחזיר כמה מהחבר'ה הותיקים שנטשו ואז העונה הבאה בכלל תהיה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 8:21 am 
Hall of Famer

אני לא מאמין שאני ביתרון על עודד אחרי יום כל כך בינוני, שלא לומר מסריח. דיוויד ווסט לא שיחק, אף אחד אצלי חוץ אולי מואסקז לא נתן משחק טוב במיוחד, הפיק-אפים שלי דריק וויליאמס, וינס וג'ארט ג'ק היו חלשים מאוד ולעומת זאת עודד שיחק אותה עם הרמות של וויל ביינום ובמיוחד ווילסון צ'אנדלר שהתפוצץ לגמרי ביחד עם ערב מצוין של לי ושל קארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 8:30 am 
מנהל פורום

יום ב' - 18/3/13, יומן הקפטן

סה"כ יום פתיחה טוב.
גניבה רצינית הלילה עם וילסון צ'אנדלר, ובכלל פרט לטרנר המעצבן ולקופוס שגירד בקושי 4 נק', אני מאוד מבסוט מהחבר'ה שלי הלילה.
אצל רוני באטום קצת ג'יעג'ע, ווסט דפק נפקדות, ועדיין הוא מסיים ביתרון את הלילה הראשון :cry_ing:

ובסדרה השנייה
הבילרס פתחו נהדר, כשכל מטאטא יורה פרט אולי ללוקי-לוק שהיה בינוני. צ'ונס יהיה צריך לעבוד קשה בכדי לחזור, ולבדוק באילו קט' שווה לו להתמקד בכלל.

דייס ומוק יושבים על הגדר, מחככים ידיים בהנאה וממתינים לצוד איזה FA.
עפ"י ההמלצות של רוטו, יש לכם אופציות מרובות.
אם אתם רוצים ריב', יש את וראז'או, ביינום או קווין לאב.
אסיסטים אפשר למצוא אצל קיירי, רונדו או דרק רוז.
נק' כולם יספקו יפה, פרט אולי לברזילאי... :ya_hoo_oo: :ya_hoo_oo: :ya_hoo_oo:

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 19, 2013 10:11 am 
Freshman

מצטרף לוולפסון וממליץ על רוז בחום. גם כשיושב בחוץ נותן תמיכה מוראלית לשאר השחקנים, תראו לאן הביא אותי.

באמת יום ראשון מוצלח, אבל אין שום סיבה להסתנוור ממנו. כבר היום לצ'ונסי יש ארבעה משחקים יותר ממני, כשאצלו כל הבכירים משחקים, ואצלי אף אחד מהם. מקווה שהשחקנים יעמדו בפרץ איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 9:42 am 
Hall of Famer

עוד לילה, הפעם לילה בכלל לא רע שלי לעומת לילה חלש מאוד לעודד, אבל התוצאה נשארת 5-4 לטובתי. המגמות הראשוניות שמסתמנות הן שחסימות, אסיסטים ושלשות ילכו לכיווני, חטיפות וריבאונד ילכו לעודד וכל השאר די פתוח.

אצלי ווסט שוב לא שיחק וגורם לי להתלבטות קשה האם לזרוק אותו, המחליף שלו סייקו-טי דווקא היה אחלה ועזר לי מאוד גם בעונשין וגם עם חסימה, חטיפה ונקודות (ריב' אני לא ממש מחשיב כי זו כנראה קטגוריה שתלך לעודד בכל מקרה). חוץ ממנו, כולם היו אחלה עם אחוזים טובים ותרומה בכמה קטגוריות, היחיד שאיכזב, כהרגלו, היה היברט עם 9 נק', 5 ריב', וחסימה ורק 3/8 מהשדה. אצל עודד, הפוך ממני, היחיד שנתן משחק סביר היה טייריק שפרט ל-4/13 האנמי מהשדה נתן תרומה יפה וכל השאר היו בינוניים מינוס, כולל ווילסון צ'אנדלר שהתפוצץ במשחק הקודם, אם כי בממוצע הוא בהחלט היה פיק-אפ מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 10:13 am 
מנהל פורום

זה בהחלט מסתמן כקרב שילך צמוד צמוד
ברואר עוד היה איכשהו סביר אצלי עם 4 חט', אבל באמת שפרט לטייריק אין מה להרחיב על האחרים.

הלילה אצלי יכדררו 10 שחקנים, אצל רוני יעלו 8 או 7, תלוי במצב של גארנט.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 10:20 am 
Hall of Famer

גארנט לפי העידכון האחרון אמור לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 10:30 am 
Junior

אצלנו יש כרגע אשליה של קרב צמוד, אבל הסיכויים שלי קלושים.
מתוך ה-4 שאני מחזיק כרגע אחת כנראה יהיה בלתי אפשרי לשמר - אחוזי עונשין, הובלה של אחוז אחד לא תספיק כשאצלי עולים לשחק אסיק-גריפין-איגי.
מתוך ה-5 שאצל ביל ואני צריך לקחת לפחות אחת מהן - בלוקים יתרון בלתי מחיק, על האסיסטים בפיגור 22 ועם הרבה פחות משחקים של אסיסטיונרים בהמשך השבוע גם ויתרתי כבר, על אחוזי השדה בהפרש של 10% אין על מה לדבר.
נשארתי עם תקווה קלושה לשתי קטגוריות - ריבאונד בפיגור של 25 ונקודות בפיגור של 56. שתיהן סיכוי נמוך מאוד ובלאו הכי כנראה שאחת מהן לא תספיק.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 11:37 am 
Junior

ואם ביל קורא את ההודעה, עכשיו הוא יודע בדיוק אילו קטגוריות לחזק... :P

צ'ונסי, חליק ניחוסים. חוץ מקטגוריות האחוזים שכנראה ילכו אל ביל, הכל עדיין פתוח. מה שכן, זה נראה מאוד אפשרי שהמאצ' אפ יילך ל4-4 כשאתה לוקח את השלשות, נקודות, ריב' וחטיפות.
צריך לבדוק למי מכם יש יתרון במקרה של שיוויון. אפשרי בהחלט אם ביל לא ישחק בקלפים שלו נכון.

עודד, ברואר סביר? ל4 חטיפות אתה קורא סביר?? ברואר הוא פיקאפ קלאסי לראש בראש שלוקחים עבור חטיפות בלבד. אם יש לך מזל אתה מקבל איזו שלשה כבונוס אבל אתה בעיקר מתפלל שלא יחרב אחוזים ויביא את ה1.5 חט' שלו למשחק. קיבלת 4! מעל ומעבר חביבי 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 11:47 am 
Junior

טוב בדקתי. במקרה של שיוויון צ'ונסי לוקח מאחר והוא ניצח פעמיים במפגשים עם הבילרס השנה.

מה שאומר שצ'ונסי יכול לשחק אותה קשטן ולכוון לתיקו, ביל ממש לא.

לעודד יש יתרון על רוני במאצ' אפ כך שתיקו ישרת אותו גם כן במאצ' אפ צמוד.

מעניין... :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 11:49 am 
Junior

אני נותן לו את הריספקט שהוא יודע לבד איפה יש לי סיכוי ואיפה לא.
שום ניחוסים, ניתוח מקצועי נטו ההודעה האחרונה.
בשוויון אני עולה. החוקים הולכים קודם לפי המשחקים בין שתי הקבוצות בעונה הרגילה, ואם שם יש שוויון, לפי הדירוג לפלייאוף. ניצחתי את ביל פעמיים בעונה הסדירה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 12:00 pm 
Hall of Famer

Mook כתב:
טוב בדקתי. במקרה של שיוויון צ'ונסי לוקח מאחר והוא ניצח פעמיים במפגשים עם הבילרס השנה.

מוק, כבר דיברנו על זה, שובר השיוויון הוא לא המץ'-אפים במהלך העונה אלא מה כל קבוצה עשתה בשבוע האחרון של הליגה (ולאחר מכן-בשבוע שלפניו וכן הלאה עד להטלת מטבע אם הכל זהה לאורך כל העונה). זה אומר שלעודד באמת יש שובר שיוויון עלי, אבל לביל יש שובר שיוויון על צ'ונסי כי הוא הפסיד 5-4 בשבוע האחרון לעומת 6-3 של צ'ונסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 12:14 pm 
Freshman

rony כתב:
Mook כתב:

מוק, כבר דיברנו על זה, שובר השיוויון הוא לא המץ'-אפים במהלך העונה אלא מה כל קבוצה עשתה בשבוע האחרון של הליגה (ולאחר מכן-בשבוע שלפניו וכן הלאה עד להטלת מטבע אם הכל זהה לאורך כל העונה). זה אומר שלעודד באמת יש שובר שיוויון עלי, אבל לביל יש שובר שיוויון על צ'ונסי כי הוא הפסיד 5-4 בשבוע האחרון לעומת 6-3 של צ'ונסי.

רוני, זה נכון לגבי מיקום בסוף העונה הרגילה.
בפלייאוף שובר השוויון הוא אכן על פי מה שהם אמרו, כך שלצ'ונסי יש יתרון עליי גם שם, כמו בשאר המאצ'אפ הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 12:17 pm 
Junior

http://help.yahoo.com/kb/index?locale=e ... id=SLN6539

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2013 10:56 am 
מנהל פורום

לילה שלישי.
הקבועים של רוני מספקים את הסחורה, כולל גאנט שחוזר בגדול עם 20+6+3 והוסיף 3 חט' מפתיעות. הפיק-אפ של ביזלי רק הרס, בעוד פייבורס היה חלש יחסית אבל תרם 3 בלוקים משמעותיים.
אצלי הנדרסון בפיק נהדר, אוואנס מושך 22 קרשים עצומים וקוואי לפחות לא הרס. וייד ולי הרגו את האחוזים, טרנר ממשיך להיות סתמי, אבל סטף, גיי, מילסאפ ובעיקר לין עם אחלה לילה.

אמממה, אנחנו עדיין תקועים על 5-4 לטובת רוני, שלא זז מאז הלילה הראשון...
מתישהו אני אצליח להוביל כאן??

הלילה רוני יסמוך על רביעייה עליזה, מתוכם שני פיק-אפים, בעוד אצלי ישחקו 8, אבל מתוכם 6 פיק-אפים.
נקווה לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב!!

אגב, קרב העונשין ביננו הוא מפגר לחלוטין.
אני לא מכיר הרבה מץ'-אפים ש84.7% מהקו לא היה מביא נצחון :cry_ing: :cry_ing: :cry_ing: :cry_ing:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2013 12:10 pm 
Hall of Famer

הכי מצחיק זה שגארנט אפילו לא מהקבועים שלי, אספתי אותו מהוויברס. בכל מקרה, נראה שחוץ מריבאונד שילך לעודד בוודאות, גם קטגוריות שהיו בפער גדול יחסית הצטמצמו קצת ועכשיו כל 8 הקטגוריות הנוספות יכולות ללכת לכל כיוון, בטח ובטח כשעודד הקדים אותי לפיק-אפים של הלילה ויש לו יתרון גם איכותי וגם כמותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2013 12:44 pm 
Sophomore

אני זרקתי את גארנט בלילה האחרון בנסיון נואש, זה היה אחרי שהוא התחיל לשחק משחק כן משחק לא משחק למה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2013 5:18 pm 
Freshman

בגלל בחינה הגעתי היום לפיקאפים רק בצהרים מה שלא תרם לי יותר מדי. ראיתי שצ׳ונסי עשה מהפכה בסגל מה שחייב אותי גם, די תכננתי לשמור את מילר ות׳ורנטון לשבת, אבל לא רציתי להישאר בפיגור שחקנים.
לכאורה הפער עלה ל6-3 אבל ההפרשים בריבאונד ובאסיסטים מחיקים לגמרי, מה גם שהאחוזים יכולים להשתנות(גם אחוזי השדה בהם הפער אמנם גדול אבל עברו שלושה ימים בלבד).

נקווה שלפחות אפסיד 5-4 הפעם ואודח בצורה מכובדת ולא אובס כמו בפעמים הקודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2013 5:27 pm 
Junior

איזו חבורה של לוזרים בכייניים... כל אחד מסביר למה הוא לא יזכה...

לפחות מצ'ונסי ציפיתי לכמה הצהרות שחצניות אבל אפילו הוא נהיה וודי אלן...

קצת טראש טוק אנשים, כולכם הפקדתם את האשכים אצל האשה לפני הפסח? :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2013 5:40 pm 
Junior

מוק, אחרי שמכרת לרוני את השבוע האחרון למרות פתיחה של 8-1 לא ציפיתי שתפתח את הפה.
כמה שילמו לך?! כמה לקחת??

צ'אנסי, באמת 6 מקומות לחילופים לא הספיקו שהחלטת לותר על שחקן רוטציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2013 5:50 pm 
Junior

תאמין לי השתדלתי מוק..
"ההצהרות" שהוצאתי בעבר היו בצחוק, אבל בכל צחוק יש טיפת אמת ;)
ובמפגש הזה אני לא יכול לשקר לעצמי ולצאת בהצהרות לא קשורות למציאות.
הסיכוי שלי פה קלוש לגמרי ואני לא אומר את זה מטעמי ניחוס. יש לי סיכוי קלוש לקחת 4 קטגוריות, שלא לדבר על 5.

אני ממש חלש בליגות סלניוז השנה.. נותרה תקווה רק למדליות ארד משתי ליגות הרוטו.
מצחיק שבשלושת הליגות של סלניוז אני כ"כ חלש ובשלושת הליגות של הייד-פארק כ"כ חזק, שם מדליית זהב אחת רגל וחצי אצלי, על זהב שני תהיה מלחמת חורמה בחודש שנשאר ובליגת הראש-בראש אני בשבוע חופשי עכשיו, מחכה לתת בראש לאלון שבדרך למפגש חצי הגמר נגדי. (אלון, גם זה לא ניחוס, אבדו לי הכוחות האלה בגיל 14. אני ממש רוצה לפגוש אותך שם ולא את אריאל..)

עידן, אם היה מקום לעוד משחק היום היה עף עוד שחקן סגל. (שחקן רוטציה דווקא מתייחס בדרך כלל לשחקן שמוחלף). בשביל מה להשאיר שחקן בסגל ולהפסיד שני משחקים בקרב פלייאוף שכנראה יהיה האחרון? לשמור אותו, להפסיד 2 משחקים השבוע, להפסיד את המצ'אפ, כדי שהשם שלו יהיה בסגל כשאסיים את העונה?
במצב המצ'אפ הזה כל שחקן בסגל הוא אקספנדבל, הייתי זורק גם את כריסטופול אם היה צורך.

בכלל אני במקומכם שומר וייבר ביומיים הקרובים. ייצאו שחקנים מעניינים לשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 22, 2013 12:01 am 
Hall of Famer

עודד וולפסון כתב:
א. יש בית ניחומים, הוא יתחיל אחרי שבוע חופש.
ב. שנה ראשונה, עוד תלמד מהניסיון. זה לא רק עניין חלופים, כי אפשר לחזור בליגה הזאת מבורות (נגיד הקבוצה שלי העונה זאת דוגמא מצויינת) הרבה יותר מאשר בליגות רוטו.
ג. אחרי בחינה קלילה של לו"ז לשבוע הקרוב, אני מתקשה להאמין שיש לי באמת סיכוי.
אצלי רק וייד, מילסאפ, טרנר וטייריק משחקים 4 השבוע. אצלך באטום משתולל עם 5 בעוד דנג, ווסטברוק והטריו מאינדי (ווסט, ג'ורג', היברט) משחקים 4.
רוני, ברכותיי על ההעפלה לחצי הגמר...

ובכן יופי, הרגת לי את דיוויד ווסט עם הניחוסים שלך :evil:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 22, 2013 12:13 am 
Junior

17 עמודים!
אני די משוכנע שזה שיא גם בסטנדרטים של פורום הVGM הישן שהיה לנו...

יש למישהו עוד ספק איזה פורמט הוא הכי מהנה כשהוא פעיל?

אין כמו ליגת ראש בראש טובה 8)

יש משהו ברעיון הזה של אחד על אחד שתמיד עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 22, 2013 2:35 am 
Junior

אני חושב שהעמודים זה בגלל שאני ספאמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: