סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 05, 2024 10:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מרץ 22, 2013 7:47 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עודד וולפסון כתב:

אמממה, אנחנו עדיין תקועים על 5-4 לטובת רוני, שלא זז מאז הלילה הראשון...
מתישהו אני אצליח להוביל כאן??

:cry_ing: :cry_ing: :cry_ing: :cry_ing:

מי שלא בוכה לא גדל.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 22, 2013 9:20 am 
Sophomore

Chauncey כתב:
אני ממש חלש בליגות סלניוז השנה.. נותרה תקווה רק למדליות ארד משתי ליגות הרוטו.
מצחיק שבשלושת הליגות של סלניוז אני כ"כ חלש ובשלושת הליגות של הייד-פארק כ"כ חזק, שם מדליית זהב אחת רגל וחצי אצלי, על זהב שני תהיה מלחמת חורמה בחודש שנשאר ובליגת הראש-בראש אני בשבוע חופשי עכשיו, מחכה לתת בראש לאלון שבדרך למפגש חצי הגמר נגדי. (אלון, גם זה לא ניחוס, אבדו לי הכוחות האלה בגיל 14. אני ממש רוצה לפגוש אותך שם ולא את אריאל..)

עד עכשיו לא שמתי לב שהחצי יהיה מולך, הייתי כ"כ עסוק בלהכנס לפליאוף ולנצח את השבוע. מקווה באמת שנפגש שבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 22, 2013 9:54 am 
מנהל פורום

Chauncey כתב:
עודד וולפסון כתב:

אמממה, אנחנו עדיין תקועים על 5-4 לטובת רוני, שלא זז מאז הלילה הראשון...
מתישהו אני אצליח להוביל כאן??

:cry_ing: :cry_ing: :cry_ing: :cry_ing:

מי שלא בוכה לא גדל.

נו שוין.
לא הייתי יוצא במחולות בגלל חסימה אחת בלילה ששיחקו לי כפול שחקנים, אבל עדיין אני לפחות יכול להגיד שהובלתי מתישהו השבוע...
מצד שני, מי הדביל שאמר לי לזרוק את דמיאן וילקינס ולהעדיף עליו את דורל רייט??
הלכו לרוני 24 נק' באחוזים מצויינים, 2 שלשות ו-4 חט' שיכולות בסוף להסתבר כמכריעות על כל השבוע.
רייט צ'יפר אותי עם 0 נק' וחט'....
ולחשוב שביזבזתי וייבר על החרא הזה :ny_tik: :ny_tik: :ny_tik: :ny_tik:

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 10:57 am 
Hall of Famer

אני בטוח ב-99.9% שהלילה ההוא של דמיאן ווילקינס לא יכריע לנו את המץ'-אפ, אם מזה אתה מודאג.

אז איפה היינו? לילה לא רע שלי בסך הכל, ראסל ווסטברוק עם אחוזים גרועים מהשדה ושתי החטאות עונשין שעלולות לעלות לי ביוקר, אבל מצד שני-2 חסימות בקטגוריה הכי חשובה במץ'-אפ. ואם כבר דיברנו על חסימות, אז רוי היברט עם לא פחות מ-7 כאלו אולי מציל לי את המץ'-אפ כולו והופך את התוצאה, הבעייה היא שהוא הוסיף 3/6 מהעונשין שזו גם קטגוריה שעלולה להיות בעייתית לי. בצד של עודד, לילה שבו הפיק-אפים ו-ווייד מחזיקים לו את הקבוצה, רובין לופז עם ערב מטורף של 23 נק', 10 ריב' והכי חשוב מבחינת עודד-4 חסימות, הקניון הגדול עם 19 נק' (ב-9/10 מהשדה, לא פחות), 11 ריב' וחסימה ו-ווייד עם 19 נק' ו-3 חט'.

מכאן והלאה, שתי קטגוריות נעולות אצלי פחות או יותר, האסיסטים (145-96) והשלשות (39-26), עוד שתי קטגוריות שיש לי בהן פער סביר אבל עדיין לא נעולות שהן עונשין (82.8-78.7) ואיבודים (85-68). גם לעודד יש שתי קטגוריות ביד, ריבאונד (242-167) ואחוזי שדה (47.2-42.9) ועוד שתי קטגוריות שיש לו בהן פער סביר אבל לא נעולות חטיפות (50-40) ונקודות (560-522). ואז אנחנו מגיעים לחסימות, לפני הלילה עודד הוביל עלי 17-16, כרגע אני מוביל 27-25 בקטגוריה שעליה, כנראה, יקום ויפול המץ'-אפ. לעודד אין אף שחקן שמגיע אפילו לחסימה אחת למשחק עונתי, אבל יש לו את מאט בארנס עם 2.3 חס' למשחק בשבוע האחרון ואת מאלנס עם 1.3. לי לעומת זאת יש את היברט במשחק אחרון להשבוע בתקווה שישחזר את הלילה האחרון, את מקסייל, גארנט ואד דיוויס. שורה תחתונה, אם החוסמים שלי ייתנו את התוצרת ולא תהיה לי קטסטרופה בעונשין או באיבודים יש לי סיכוי לשים הלילה רגל וחצי בחצי הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 3:56 pm 
Junior

המאצ' אפ שלכם סופר צמוד כשגם הבלוקים וגם הנקודות יכולים להתחלף הלילה.
אני גם לא הייתי ממהר לסגור את השלשות והאחוזים.
מאלנס זה הימור נואש, אולי הוא יביא בלוק וחצי אבל הוא מסוגל לתת לילה של 1 מ12 ולדפוק לעודד את האחוזים שנראים בטוחים. ואסור לשכוח שעוד מחרב אחוזים ידוע נמצא אצלו- טייריק. מצד שני לרוני יש ליגיון מחרבי אחוזים מפואר ורחב משל עצמו... בלי מאלנס, אין לו סיכוי לבנות על הקטגוריה הזו בכלל.

עם הפיק אפים של פייבורז, טאג' וחדדי, אני בהחלט רואה את עודד מסוגל להפוך את החסימות (הפיק אפים של ג'יי או ובראנד קצת ריסקיים- סיכויים גדולים ששני אלו לא ישחקו בכלל. אבל זה די יתקזז עם הפיק אפ הלא ברור של אד דיוויס)

לי נראה שהבלוקים יעברו לעודד ואז הכל יקום ויפול על הנקודות. כששני הסקוררים של כל קבוצה משחקים נגד קבוצה חלשה והכל כנראה יהיה תלוי בשאלה אם יהיה בלואו אווט או לא.

קצת מפתיע שרוני שומר משבצת. במאצ' אפ כ"כ צמוד שעלול להיות מוכרע על נקודות, הוא עלול להתחרט על זה.

המאצ' אפ השני כבר נמצא ביתרון ברור לבילרס. זה נראה כאילו הריב' צמודים אבל ביל ייקח אותם בוודאות עם חיות ריב' כמו ראנדולף, אוואנס ונואה (והשניים האחרונים משחקים יומיים רצוף)
יש לו גם סיכוי מצוין לגנוב את השלשות ולגמור את הסיפור.

אני במקום צ'ונסי הייתי מתמקד באחוזים, בבלוקים ובשמירה על השלשות. אבל לא נראה שהוא הלך בדרך הזו (למעט הבלוקים).
אני בהחלט רואה אותו מצליח לגנוב את הבלוקים. אבל האיש יגמור לעצמו את הסיכוי לקחת את האחוזים וכנראה גם יפסיד את קרב השלוש.

חבל כי עם פיק אפים אחרים וכמה ספסולים, לדעתי הוא יכול היה לקחת את המאצ' אפ הזה. ביל עשה פה לא מעט טעויות. זה עדיין הפיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 4:43 pm 
Hall of Famer

מה לא ברור בפיק-אפ של דיוויס? האיש כבר 8 משחקים רצופים עם לפחות בלוק אחד בכל משחק, אפילו הלילה כשהוא שיחק רק 13 דק' הוא הספיק לתת 2 בלוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 6:19 pm 
Junior

דורל ארתור חזר, הדקות של אד דיוויס יתאדו. יש בשוק שחקנים שבוודאות יתרמו לך יותר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 6:24 pm 
Hall of Famer

ארתור חזר וקיבל פחות דקות מדיוויס וגם היה פחות פרודוקטיבי ממנו. בכל מקרה, נחכה ונראה, ממה שאני ראיתי בשוק אתמול, הוא היה הסיכוי הכי טוב שלי לגרד חסימה או שתיים שזה בדיוק מה שחיפשתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 8:25 pm 
Junior

Mook כתב:

המאצ' אפ השני כבר נמצא ביתרון ברור לבילרס. זה נראה כאילו הריב' צמודים אבל ביל ייקח אותם בוודאות עם חיות ריב' כמו ראנדולף, אוואנס ונואה (והשניים האחרונים משחקים יומיים רצוף)
יש לו גם סיכוי מצוין לגנוב את השלשות ולגמור את הסיפור.

אני במקום צ'ונסי הייתי מתמקד באחוזים, בבלוקים ובשמירה על השלשות. אבל לא נראה שהוא הלך בדרך הזו (למעט הבלוקים).
אני בהחלט רואה אותו מצליח לגנוב את הבלוקים. אבל האיש יגמור לעצמו את הסיכוי לקחת את האחוזים וכנראה גם יפסיד את קרב השלוש.

חבל כי עם פיק אפים אחרים וכמה ספסולים, לדעתי הוא יכול היה לקחת את המאצ' אפ הזה. ביל עשה פה לא מעט טעויות. זה עדיין הפיך.

אם היה לי סיכוי כלשהו במצ'אפ הזה, הוא נעלם כשביל ניצל את הוייבר הראשון שלו לקחת את רג'י אוואנס, והבוקר כשלא יכולתי לעשות חילופים אז הסמכתי בן משפחה שיעשה את הקליקים לכל החילופים המוכנים אך הוא איחר בשבע דקות ואיבד את החוסמים שהיו זמינים בשוק.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 8:09 am 
Hall of Famer

וסתם כי אני אוהב כשתחזיות של מוק מתנפצות לו בפנים (אהלן אנדרו ביינום!)-הפיק-אפ הלא ברור של דיוויס הביא הלילה 11 נק' (4/7 מהשדה ו-3/4 מהקו), 8 ריב' ומה שהכי חשוב-5 בלוקים שנתנו לי מרווח נשימה עם יתרון של 6 בלוקים בכניסה ללילה האחרון. בכל מקרה, ליתר בטחון החלפתי את גארנט הפצוע בדלאמברט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 9:37 am 
מנהל פורום

באמת תודה מוק... :twisted: :twisted: :twisted:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 9:44 am 
Junior

rony כתב:
וסתם כי אני אוהב כשתחזיות של מוק מתנפצות לו בפנים (אהלן אנדרו ביינום!)-הפיק-אפ הלא ברור של דיוויס הביא הלילה 11 נק' (4/7 מהשדה ו-3/4 מהקו), 8 ריב' ומה שהכי חשוב-5 בלוקים שנתנו לי מרווח נשימה עם יתרון של 6 בלוקים בכניסה ללילה האחרון. בכל מקרה, ליתר בטחון החלפתי את גארנט הפצוע בדלאמברט.

סתם כי אתה מדבר שטויות. אד דיוויס שיחק רק בגלל שגאסול לא שיחק וראנדולף לא יכול היה לפתוח וזו ידיעה שיצאה רק באמצע הלילה... אתה בטח לא הרמת אותו על סמך המידע הזה. אם שניהם היו משחקים הוא לא היה רואה אור יום ובטח שדאלמבר ואודו היו פיקאפים טובים יותר. לא רציתי לזרוק את השמות, כי גם כך ידעתי שיבואו אלי בתלונות... :roll:
לפעמים שווה לנהל רומן עם מזל...

וכן, אתה צריך להודות לי על זה שהארתי את עינייך לא לבזבז עוד משבצת, להלן גארנט...

נ.ב. מה נסגר עם השדר הדפקט החדש מNBA.COM. לפני כמה ימים הביאו אותו בפעם הראשונה וחשבתי שזה איזה פראנק. האיש פשוט מטריד... נשמע כמו טייקאוף גרוע על פארודיות לסרטי אימה... פשוט לא יכול לשמוע אותו :evil:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 10:03 am 
Hall of Famer

ברור שלא ידעתי את זה, אבל גם ההנחה שלך שהוא יתרום פחות מדלאמברט די מופרכת כי בשבועות האחרונים, גם כשהוא מקבל דקות מאוד מוגבלות, דיוויס חוסם יותר מדלאמברט ולא במעט, מה גם שהם בכלל לא קשורים אחד לשני, דלאמברט לא שיחק הלילה ודיוויס לא ישחק מחר, אז זה לא שאחד בא על חשבון השני. אגב, הסיבה שחיכיתי עם הפיקאפ של דלאמברט להיום בבוקר היא כי הנחתי שגארנט ישחק הלילה, אם הוא היה משחק ונותן משחק טוב, ובמיוחד אם הוא היה נותן גם בלוק או שניים, יכול להיות שבכלל לא הייתי משחרר אותו, אבל אם הוא פצוע וצריך MRI אז מן הסתם אין מה להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 10:51 am 
מנהל פורום

לילה אחרון נראה בהחלט לא טוב מבחינתי.
גם צומצם הפער בנק', וכאמור אד דיוויס הפגיז 5 חסימות ופתח פער כמעט בעצמו... :cry_ing: :cry_ing:

קטגוריות סגורות:
ריב' לטובתי. אס' ואיב' לרוני.
14 חט' אמורות להספיק לי. 5 שלשות בהחלט יספיקו לרוני עם קלעים לרוב היום מול כלום ושום דבר אצלי. כנראה שגם פיגור 5 היה מספיק לו.
בשדה אני מוביל ב2.5%, ורוני מוביל בעונשין ב2.5%. רק קטסטרופות ישנו כאן משהו.
ז"א שנשארו בעצם שתי קטגוריות לריב עליהן.

בנק' אני מוביל ב-11 בלבד. אם מסתכלים על הממוצעים של מי שישחקו אצל שנינו, אנחנו אמורים להיות צמודים מאוד מאוד, כך שבאמת הכל פתוח כאן.
בחס' רוני מוביל ב-6. בממוצעים של השחקנים שלנו, אז לאורך שבוע האחרון, אני מוביל עליו ב-6, אבל אם מסתכלים בפריזמה של תאריכים יותר רחוקים, הפער הולך ומצטמצם עד לאיזור ה4 לאורך עונה שלמה. יהיה לי קשה עד בלתי אפשרי להפוך כאן, אבל עוד לא אבדה תקוותנו...

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 12:15 pm 
מנהל פורום

וכדי שלא יאשימו אותי בהזנחה, הנה המץ'-אפ השני.

עונשין, נק' ואס' ילכו לביל. אחוזי שדה עם יתרון 2.1% גם כנראה בכיס שלו.
לצ'ונס אין כלום מובטח בכיס, אבל עדיין לא מעט סיכוי.

פער של 8 שלשות לצ'ונסי. עפ"י הממוצעים של השבוע האחרון, יהיה כמעט שיוויון. עפ"י ממוצעים רחוקים יותר, צ'ונסי ינצח כאן.
3 ריב' לצ'ונסי. האמת שהרבה כאן תלוי בנואה, ישחק או לא. אם ישחק, כנראה שכאן המערכה תוכרע. אם לא ישחק, הכל פתוח.
8 חט' לצ'ונסי. ביל מוביל בממוצעים לאורך כל התקופות בסביבות 5-6. משחק מפוצץ לכאן או לכאן, ויהיה לנו זוכה כאן.
בחסימות שיוויון כרגע. גם כאן נואה מאוד משמעותי. העדרות שלו וצ'ונסי יקח את זה. אם הוא משחק יהיה צמוד אבל כבר לא רלוונטי כאמור.
אחרון חביב, איבודים יתרון 7 לביל. ושוב, אם הולכים לפי הממוצעים, זה הולך לכיוון צמוד מאוד מאוד.

על הנייר לצ'ונסי יש עדיין סיכוי אמיתי. אמנם הרבה דברים צריכים להתחבר, אבל זה בהחלט יכול לקרות.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 12:19 pm 
Freshman

טוב אז הניחוסים של צ׳ונסי (בסיועו של מוק) עזרו- ואמנם אני עוד ביתרון אבל המצב רע ושביר.
את הריב אני כבר כנראה אפסיד אחרי הפציעות של נואה וגאסול שהרגו אותי. לא חושב שהורפורד ואוונס לבדם יוכלו להחזיק אותי.
אחוזי שדה אני חושש שיעברו גם, לא הצלחתי להתקרב בשלשות ואת האיבודים אני תמיד מפסיד איכשהו.
בחוסמים יש לו מצבת מרשימה יותר משלי הלילה, כך שגם זו כנראה תלך אליו. אני צופה הפסד 5-4 כואב בחסות הפציעות הנוראיות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 12:36 pm 
מנהל פורום

אתם חבורת בכיינים, אין דברים כאלו...

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 12:55 pm 
Junior

אוו מחר אני חוזר למעגל המשחקים, אני מתרגש
ישר לבית הניחומים, הלחם והחמאה של כל ג'ודוקא ישראלי.

יאללה Q תתעורר!!

ובלי מילה על מוק שמכר את השבוע האחרון של העונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 1:15 pm 
Freshman

עודד וולפסון כתב:

אני חושב שכשנפצעים לי שני שחקני הפנים המרכזיים שלי (או לפחות שניים מתוך שלושת המרכזיים) בערב הלפני אחרון של סדרת פלייאוף צמודה - זו בהחלט עילה להתבכיינות.

מה גם שצ'ונסי מקשקש כל השבוע על זה שאין לו סיכוי, למרות שזה היה מאצ'אפ צמוד, ורק ממשיך להיצמד יותר ויותר.
לפחות כשאפסיד הלילה תיחסך ממני הקימה הנוראית הזאת ברבע לתשע כל בוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 1:17 pm 
מנהל פורום

אתה בכיין, כי שנייה לפניך רשמתי בצורה מפורטת שאמנם לצ'ונס יש סיכוי, אבל הכל עוד איתך בעקרון.
אתה בוחר להתייחס ליש סיכוי, ומתבכיין כמו איזה כוסית לוהטת ברחוב החלונות האדומים :)-(: :)-(:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 8:14 pm 
Junior

הפציעות של נואה וגאסול אמנם משמעותיות אבל זה מתקזז עם הפציעה של ניקולה ווצ'ביץ' בתחילת השבוע שהחסיר לי שני משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 12:13 am 
Junior

bill_tipesh כתב:
עודד וולפסון כתב:

אני חושב שכשנפצעים לי שני שחקני הפנים המרכזיים שלי (או לפחות שניים מתוך שלושת המרכזיים) בערב הלפני אחרון של סדרת פלייאוף צמודה - זו בהחלט עילה להתבכיינות.

מה גם שצ'ונסי מקשקש כל השבוע על זה שאין לו סיכוי, למרות שזה היה מאצ'אפ צמוד, ורק ממשיך להיצמד יותר ויותר.
לפחות כשאפסיד הלילה תיחסך ממני הקימה הנוראית הזאת ברבע לתשע כל בוקר.

איזו אכזריות... מי קם בשעות כאלו?? :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 4:45 am 
Junior

כבוד לביל על כך שהיה עם אצבע על הדופק של הסטטיסטיקות והוריד את כל שחקני שעה שלוש לספסל. לא שזה ישנה משהו, אם כבר כנראה יעביר לפחות את השלשות אליך אם לא קטגוריות נוספות, אבל זה היה המהלך הנכון שמבטיח ניצחון ב100% במקום 95%.
כבר אתמול בבוקר ידעתי שזה יכול לקרות ושהתקווה היחידה שלי תהיה איבודים רבים ואחוזים רעים לדרון וטרנר במשחק האחרון.
הייתה תקווה מסויימת בתחילת היום, בעיקר בגלל שבעוד אצלי רובם היו במשחק בית, ביל העמיד הרכב שכולו משחק בחוץ למעט מריון, כולל מחרבי אחוזים פוטנציאליים כמו מתיוס ודני גרין במשחקים המוקדמים ודרון-טרנר כאמור באחרונים, אבל שני הראשונים עם ה5-22 שלהם לא הספיקו להרוס לאל הרפורד ערב של 10-16, והמחליפים שלי הביאו מספרים רעים רובם.

לוח המשחקים של דייס מעמיד אותו כפייבוריט להגיע לגמר, אבל הרבה תלוי בחילופים של ביל עם 4-5 שחקני רוטציה.

* גם החטיפות היו עוברות אליך.
אני שמח שהפסדתי והבנתם שלא ניסיתי לנחס כל השבוע :evil: :P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 4:47 am 
Freshman

הקדמת אותי בדקה.

יאללה, העיקר שיהיה חצי גמר. הלו"ז של דייס באמת טוב בהרבה משלי, ואני בבעיות כי אני לא יודע מה יהיה עם נואה וגאסול והאם לזרוק אותם.
אבל נו, חצי גמר זה מכובד לעונה ראשונה, אני מבסוט בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 4:50 am 
Junior

מכובד מאוד אבל אני מאחל שתשחזר את ההישג שלי (אמנם מליגת הרוטו) ותביא זהב בעונה הראשונה שלך.
(ותמשיך במסלול שהטוותי, זהב בראשונה וגורנישט לשלוש שנים אחר כך :oops: :twisted: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: