סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 2:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 4:11 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 39780.html
האומנם? נשמע מונפץ קצת אבל הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 4:43 pm 
Hall of Famer

"קצת מונפץ"? בואו נקרא את זה ביחד:

"קית' לנגפורד, הקומבו-גארד של הצהובים בעונה החולפת, פנה לאחרונה לגורם במכבי תל אביב ואמר כי לא טוב לו במילאנו ושהוא מחפש את הדרך חזרה להיכל נוקיה, כך על פי גורמים המקורבים לשחקן האמריקני באיטליה.

בהנהלת מכבי מודעים למסר ששלח ומרוצים מכך".

נתחיל בכך שהידיעה היא בשופר של אלקטרה, זה שכבר פרסם ידיעות מונפצות על רכשים עתידיים ומבטיחים למיניהם בסגנון הזה. עכשיו, על הקורא להאמין שלנגפורד שכה רע לו באיטליה, אשכרה פנה ל"גורם" באלקטרה כדי לשפוך את לבו, ועל הדרך גם אמר (מה שמובא בהמשך הכתבה) שהצעה דומה לזו שהוגשה לו בקיץ תביא אותו לנוקיה. אהה. וכל זה, "על פי גורמים המקורבים לשחקן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 4:46 pm 
Junior

כל הכבוד על הרצון של קית'(לכאורה פלוס), הוא יושב על חוזה עתק לעונה נוספת.
במשחקים שיצא לי לראות את מילאנו ומהתרשמות על הסטט' הוא דווקא מאלו שפחות הסריחו את הפרקט ואפילו היו סבירים בכל הפרויקט הכושל, השנתי, של מילאנו.
לא רואה למה להם לשחרר אותו, אלא אם יש עניינים פנימיים בינו לבין הנהלה או צוות האימון.

ובכלל כל הכתבות האלו הזויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 5:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Att כתב:
ראי, אני לא מצליח להבין למה אתה חושב שהקייס של הרוסים הוא חזק. אתה יכול להסביר?
לטעמי נחתם חוזה לא חוקי והוא בוטל, כולל כל חלקיו.

לטעמך, אבל כמו שאני מבין את פסק הבורר של פיב"א - לא לטעמו.
הוא כתב שהוא לא מקבל את הטענה בדבר טעות סופר, והחוזה אמנם מוזר (הוא כתב משהו כמו "לא מקובל ולא ראיתי כזה דבר לפני כן") אבל לא ראה שום סיבה לא לקבלו ככתבו וכלשונו - דמי העברה העונה (כלומר בקיץ האחרון), וסעיף השחרור נכנס לתוקף בעונה הבאה (כלומר בקיץ הקרוב). כיוון שהרוסים עמדו כבר בקיץ האחרון בסעיף השחרור ככתבו וכלשונו - שילמו למכבי 200 אלף דולר במלואם ובזמן הנקוב - הרי שהקייס שלהם חזק מאד. הם בצד שלהם עמדו.

arielbp כתב:
אם נכונה העובדה שקובאן הציגה לאוחיון חוזה חדש, אז לא הייתי ממהר לקבוע שקובאן תזכה באוחיון.

למיטב ידיעתי העובדה לא נכונה. קובאן לא הציעה לאוחיון חוזה חדש, אלא רוצה לממש את הקיים - ההוא שהיא חתמה איתו בקיץ שעבר, ואם הבנתי נכון את פסק הבורר אז ברגע שהיא שילמה הקיץ את דמי ההעברה החוזה הזה נדחה בשנה ולא בוטל.

sir charles כתב:
אני באמת לא מבין איך אם הבורר קבע שהחוזה בטל ומכבי רצתה להחזיר את דמי השחרור לקובאן הרוסים עדיין מתעקשים.

הבורר לא קבע שום דבר כזה. הוא קבע את ההיפך.
לכן מכבי יכולה להתעקש על שיכחילו פניה, אין שום סיבה שהרוסים יקבלו את בקשתה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' מרץ 23, 2013 5:16 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 5:06 pm 
Hall of Famer

ראי, השאלה היא האם עצם העובדה שהשיחרור שלו ממכבי בקיץ הקרוב תקף אומרת אוטומטית שגם החוזה שלו בקובאן תקף ומחייב, עד כמה שהצלחתי להבין לא הייתה התייחסות לזה בפסק של הבורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 5:13 pm 
Hall of Famer

רוני, ברגע שהבורר קבע שהחוזה של אוחיון במכבי (הקודם) תקף ככתבו וכלשונו - הוא בעצם קבע שני דברים: א. סעיף השחרור תקף וקיים לקיץ הקרוב, ב. התנאי לזה הוא תשלום דמי העברה בקיץ הקודם.
מאחר וכבר היה ידוע אז שקובאן כבר העבירה למכבי את דמי השחרור, הרי שבעצם הבורר קבע שהרוסים עמדו בצד שלהם בסיפור. הם שילמו את דמי ההעברה, וסעיף השחרור של אוחיון נכנס לתוקף בקיץ הקרוב - מה שיבטל לאלתר את חוזהו החדש עם מכבי שהוא זה שנוגד בעליל את פסק הבורר. אוחיון בעצם משתחרר משני חוזיו במכבי - גם הקודם וגם החדש, שאין לי ספק שיוכרז כלא חוקי (ומכבי גם יכולה לחטוף עליו קנס).
עכשיו, האם החוזה הקודם עם קובאן תקף? לדעתי כן, אבל בוא לשם הויכוח נניח שלא. מה אז? הפתעה, זה לא משנה! אם הוא לא תקף, הם פשוט יציעו לו חוזה חדש בתנאים דומים אבל דחוי בשנה. למה הם יכולים לעשות את זה? כי הדברים הברורים מפסק הבורר הם - אוחיון שחקן חופשי בקיץ הקרוב (ולכן חוזהו החדש עם מכבי יתבטל), והרוסים הם אלה שעמדו בתנאי סעיף השחרור ושילמו את הכסף. אם יוחלט שהחוזה הקודם שלהם לא תקף, עדיין תהייה להם האפשרות - שנובעת מזה שהם שיחררו את אוחיון על פי פסק הבורר - פשוט להציע לו את החוזה מחדש, עם תאריכים דחויים בשנה. אין שום בעייה חוקית בזה, ומכבי נלחמת פה בקרב אבוד.
עכשיו תנחש במה אוחיון יבחר.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' מרץ 23, 2013 5:27 pm, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 5:14 pm 
Senior

נדב, ידיעות בסגנון הזה אתה יכול לקרוא גם בוואלה. האמת, זה אחד לאחד סגנון הכתיבה זה גרינוולד, רק שאצלו זה מלווה בעיקר בהשמצות כאלה ואחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 5:32 pm 
Senior

ראי, אתה יוצא מנקודת הנחה שזה מה שאוחיון יבחר. מצד שני, אוחיון במכתבו לקובאן מראה שזה דווקא לא מה שהוא יבחר. הוא יבחר בחוזה החדש עם מכבי ולא בזה עם קובאן. ככה שאם החוזה שלו בקובאן לא תקף, שום דבר לא מונע ממנו לחתום במכבי חוזה חדש ל3 שנים למשל, ויכול להיות אפילו שהוא כבר חתם כזה מאחורי הקלעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 6:01 pm 
Hall of Famer

מה שהקוף אמר, אם החוזה שלו בקובאן לא תקף (ולפחות החלק שלו שבו הוא אמור לשחק שם העונה בבירור לא חוקי ולא תקף, אני באמת לא יודע איך זה משליך על העונות הבאות בחוזה), לך תדע אם הוא בכלל רוצה לשחק שם. אם הסיפור על המכתב לקובאן נכון, וכל עוד אף אחד מהצדדים המעורבים לא יצא בצעקות שהוא לא נכון אז אני אניח שהוא אמיתי, אז גם אם מכבי עומדת מאחורי השליחה שלו אני לא חושב שיש ספק שאוחיון לכל הפחות היה מודע לזה שמכבי שלחה את המכתב ולא ממש התנגד, וזה כבר אומר משהו על איפה הוא רוצה לשחק בעונה הבאה. כמובן שאם החוזה תקף אז למכבי יהיה קשה מאוד לשמור את אוחיון לעונה הבאה, זה יעלה לה הרבה מאוד כסף בפיצוי לקובאן שאני בכלל לא בטוח שהיא תהיה מוכנה לשלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 6:35 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
נדב, ידיעות בסגנון הזה אתה יכול לקרוא גם בוואלה. האמת, זה אחד לאחד סגנון הכתיבה זה גרינוולד, רק שאצלו זה מלווה בעיקר בהשמצות כאלה ואחרות.

ממש לא קרוב לגרינוולד. זה יח"צ נחות מהזן הנמוך ביותר, מדהים כמה ידיעה חסרת תוכן לכאורה מלאה בכל כך הרבה "מקורבים" ודרכים עקלקלות כמו השחקן שפנה לגורם מקורב, שהביא לידיעת הנהלת אלקטרה, שהביאה לידיעת הכתב-במקרה באתר שהו-כה-מזוהה עם הצהובים. החיים פתלתלים ומלאים בהפתעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 9:41 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
ראי, אתה יוצא מנקודת הנחה שזה מה שאוחיון יבחר. מצד שני, אוחיון במכתבו לקובאן מראה שזה דווקא לא מה שהוא יבחר. הוא יבחר בחוזה החדש עם מכבי ולא בזה עם קובאן. ככה שאם החוזה שלו בקובאן לא תקף, שום דבר לא מונע ממנו לחתום במכבי חוזה חדש ל3 שנים למשל, ויכול להיות אפילו שהוא כבר חתם כזה מאחורי הקלעים.

קוף, ודאי שאני יוצא מנקודת הנחה שזה מה שאוחיון יבחר, החוזה בקובאן שווה משהו כמו פי 3 או פי 4 מהחוזה של מכבי (שממילא עומד להיפסל בפיב"א לדעתי), חוזה כמו בקובאן הוא בחיים לא יקבל בשום מקום אחר. אתה באמת חושב שהוא מת להישאר במכבי תמורת רבע או שליש מהסכום? לא למדת משהו על אוחיון בקיץ האחרון? גט ריל.
אתה גם נאיבי אם אתה חושב שהמכתב הזה נוסח או נכתב או נשלח ע"י אוחיון עצמו, או אם אתה חושב שהמכתב הזה ישנה משהו כשיגיע הקיץ ואוחיון יעמוד בפני הברירה - X במכבי, או 4X בקובאן. למכתב הזה אין שום תוקף מעבר למלחמה המשפטית בין מכבי לקובאן, מלחמה שלמכבי ממילא אין סיכוי לנצח בה למיטב שיפוטי. אז כתבו, ביג דיל. את כל מה שאני כותב פה אני מניח שיודע גם אוחיון, שרחוק מאד מפוזת המאמי התמים שהוא ניסה לשדר בקיץ.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' מרץ 23, 2013 9:52 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 9:46 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
מה שהקוף אמר, אם החוזה שלו בקובאן לא תקף (ולפחות החלק שלו שבו הוא אמור לשחק שם העונה בבירור לא חוקי ולא תקף, אני באמת לא יודע איך זה משליך על העונות הבאות בחוזה), לך תדע אם הוא בכלל רוצה לשחק שם. אם הסיפור על המכתב לקובאן נכון, וכל עוד אף אחד מהצדדים המעורבים לא יצא בצעקות שהוא לא נכון אז אני אניח שהוא אמיתי, אז גם אם מכבי עומדת מאחורי השליחה שלו אני לא חושב שיש ספק שאוחיון לכל הפחות היה מודע לזה שמכבי שלחה את המכתב ולא ממש התנגד, וזה כבר אומר משהו על איפה הוא רוצה לשחק בעונה הבאה. כמובן שאם החוזה תקף אז למכבי יהיה קשה מאוד לשמור את אוחיון לעונה הבאה, זה יעלה לה הרבה מאוד כסף בפיצוי לקובאן שאני בכלל לא בטוח שהיא תהיה מוכנה לשלם.

מה שהקוף אמר - אז מה שאמרתי לקוף...
בוא אני אשאל אותך עם יד על הלב - הקבוצה שלך נראית לך כל כך אטרקטיבית שאוחיון יוותר על חוזה ששווה פי 3-4 בשביל הזכות הגדולה לשחק בה? באמת באמת? רק אל תגיד לי "כן, האוכל של אמא, בערבות רוסיה קר" וכל הבולשיט הזה.
אוחיון לא התנגד כי אין שום טעם לנדנד את הסירה, ממילא הדבר ייסגר בקיץ, יש מצב חוזי שבו לדעתי מכבי נמצאת בנחיתות (וזה באנדרסטייטמנט), אוחיון יודע את זה, והמכתב הזה לא יעלה ולא יוריד דבר. הדרך היחידה שאוחיון ישחק בשנה הבאה במכבי היא אם קובאן תחליט לוותר עליו או לקצץ בתנאי החוזה המקורי שהציעה לו, ולפי מה שהם אומרים לא זה ולא זה יקרה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' מרץ 23, 2013 9:53 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 9:52 pm 
Senior

אני לא יודע מה המיסוי ברוסיה, אבל החוזה של אוחיון היה בסביבות ה800-900 שם לא? והדיווח שבמכבי הוא ירוויח 400. אם בסופו של דבר אחרי שנתיים בקובאן הוא יאלץ לחזור לארץ ולשלם מס על מה שהוא ירוויח שם אז ההפרשים כבר לא כאלה טובים בשביל לעזוב ארוך במכבי ת"א שנמצאת במקרה גם במדינה שלך ולא באיזה חור ברוסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 9:56 pm 
Hall of Famer

אז הוא יעשה עוד שנה בקבוצה בחו"ל במקום כלשהו ולא ישלם שום מס. שוב אני שואל, מה אתה חושב, אוחיון נולד אתמול?
ושוב אומר, אני מת על זה שתושבים של ערים כמו חיפה או ת"א מכנים ערים גדולות ברוסיה "חור". תשכח גם מהמיתוס על החיים הקשים בעיר גדולה ברוסיה. החיים בעיר רוסית גדולה מאד נוחים כשיש לך כסף, ולאוחיון יהיה כסף. ולא שזה משנה הרבה מדי, אבל בקרסנודאר אפילו לא קר מי יודע מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 10:17 pm 
Hall of Famer

ראי, יש כאן שני עניינים, קודם כל, לגבי העניין החוזי אני מודה שאין לי מושג, אבל למיטב זכרוני אתה היית מאלו שטענו לפני תחילת העונה שאין שום סיכוי שאוחיון ישחק העונה במכבי ושאין לך שום ספק שהבורר יפסוק לטובת קובאן, מה שכמובן לא קרה, אני הייתי נזהר עם קביעות לגבי המצב החוזי בין מכבי, יוגב וקובאן לשנה הבאה.

שנית, לגבי הרצון או אי הרצון של אוחיון, הדבר היחיד שיש לנו הוא המכתב שלו (או של מכבי דרכו לקובאן) והאמירה שלו בקיץ שעבר כשהוא סיכם עם מכבי על חוזה חדש שהוא רוצה להישאר בקבוצה. אז נכון, קשה להאמין שהוא יוותר על חוזה גדול פי 2 או פי 3 או 4 מזה שיש לו במכבי, אבל עדיין, אם הוא אמר שהוא מעדיף להישאר במכבי אז קודם כל, אולי ההפרשים לא גדולים כמו שאנחנו חושבים ושנית, אולי יש לו שיקולים אחרים שאנחנו לא מודעים להם. אני ממש לא חושב שהמצב מובהק וחד משמעי כמו שאתה מנסה להציג אותו, זה לא אומר שאוחיון לא ישחק בקובאן בשנה הבאה, אבל לדעתי כרגע זה עוד רחוק מאוד מלהיות ודאי, בטח ובטח כל עוד העניין המשפטי לא פתור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 11:00 pm 
Hall of Famer

רוני, תקן אותי אם אני טועה, אבל יש פסיקת פיבא (או מוסד אחר) מאד ברורה בעניין, כמו שהג'י אם של קובאן אמר. העונה הוא של אלקטרה, מהעונה הבאה הוא שלהם. אם היתה פסיקה כזו, כל הדיונים פה מיותרים לגמרי.

לגבי הפרובינציאליות המדהימה של "חור ברוסיה", מה שראי אמר. ואגב נוסף, שחקן בקבוצה כמו קובאן משחק ב3 מסגרות בעונה (ליגה, VTB ואירופה), כך שגם כך השאלה היכן ממוקם בסיס האם שלו לא מאד-מאד חשובה. ואם לשחקן כמו ניק קלאת'ס, למשל, לא הפריע לעבור לקרסנודאר-אני מניח שגם יוגב יכול להסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 11:03 pm 
Hall of Famer

רוני אטייב במקצת את מיטב זכרונך. חשבתי שהבורר יפסוק לטובת מכבי, אבל בפועל יפסוק פיצוי שיהפוך את המקרה לדומה שמקרה פארגו, כלומר נצחון פירוס. זה באמת לא קרה, אבל לא ממש דומה למה שאמרת. בכל אופן עכשיו יש פסק בורר כתוב ואפשר לקרוא אותו (אתה מוזמן לאתר פיב"א), והמשמעות שלו לי לפחות נראית די ברורה.
האמירה שלו בקיץ שעבר - אם על זה אתה מסתמך, אתה נשען על משענת קנה רצוץ. היא נאמרה אחרי שבהורר נתן את פסיקתו, פסיקה שבעקבותיה אוחיון היה תלוי במכבי לחלוטין - בעונה הקרובה הוא שחקן מכבי, ואם לא היה משחק העונה קובאן היו מוותרים עליו לעונה הבאה. אז הוא אמר מה שהיה צריך, חתם על חוזה שהוא יודע טוב מאד שאין לו שום תוקף, רק כדי לשחק העונה ושלא תיזרק האפשרות לעשות בוחטות בקובאן. זה "השיקול הנוסף" היחיד, אם אתה חושב שהוא אמר את זה מרצון חופשי אתה חי בסרטון. תזכור מה הוא אמר באותו קיץ ממש לפני פסק הבורר, כשהוא הרגיש שהוא על הסוס.

לגבי ההפרשים, המספרים התפרסמו פחות או יותר בכמה וכמה ידיעות בסטיות קטנות לפה ולשם, אפילו בדיווחים השמרניים ביותר מדובר על הפרשים של יותר מפי 2. שוב, אתה באמת חושב שאחרי שנה שעברה פתאום השנה הוא ראה את האור והחליט שלהרוויח פי כמה זה לא טוב בשבילו? כמה נפלאה אתה חושב החווייה של לשחק במכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 11:09 pm 
Hall of Famer

נדב וראי, כל המקורות שאני ראיתי אומרים שקובאן עמדה בסעיף השיחרור, הם לא אומרים האם החוזה שלה, שחלק חשוב מתוכו היה לא חוקי לפי פסיקת הבורר, תקף. הבורר למיטב זכרוני לא נדרש לשאלה הזו ובכלל לא התייחס אליה ולכן לנסות לנחש מה יקבע בורר נוסף שכנראה ימונה בקיץ (אם לא יגיעו לאיזשהו הסכם קודם לכן), נראה לי כמו קפיצה מעל הפופיק.

עכשיו לגבי מה אוחיון רוצה או לא רוצה, אפשר לספקלץ עד מחר, אבל לא נראה לי שהמצב סגור חתום וודאי כמו שראי מנסה להציג אותו. ובכל מקרה ראי, הנקודה שלי הייתה שאתה טענת שאוחיון ישחק בקובאן השנה ועובדה שהוא משחק במכבי אז כמו שאמרתי, לטעון עכשיו שהוא בוודאות ישחק בקובאן זה גם מוקדם מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 23, 2013 11:35 pm 
Hall of Famer

רוני, כמו שכבר אמרתי, הנקודה בדבר התקפות של החוזה הקיים של קובאן לא משנה דבר וחצי דבר. מה שמשנה הוא שהבורר קבע שהחוזה של אוחיון עם מכבי (אני מתכוון לחוזה הקודם) הוא תקף ככתבו וכלשונו למרות שהוא נראה לו מוזר. הבורר פסל את טענת טעות הסופר וקבע שסעיף השחרור תקף בדיוק כמו שהוא. הרוסים מילאו את תנאיו (זה היה ידוע עוד לפני הדיון אצלו) ולכן אוחיון, על פי פסק הבורר, משוחרר ממכבי בקיץ הקרוב. אם יש חוזה שסותר את פסק הבורר הזה, אם כבר, זה דווקא החוזה החדש אל אוחיון עם מכבי. אני חושב שלא רק שהחוזה החדש של מכבי ייפסל, כי הוא עובר על פסק בורר מפורש של פיב"א - אלא שמכבי עוד יכולה לחטוף עליו סנקציה, כספית או אחרת.
בקיצור, במקרה הרע מבחינת מכבי, אוחיון כבר שייך לקובאן בעונה הבאה על פי החוזה הקיים שלו. במקרה הטוב מבחינת מכבי, אוחיון שחקן חופשי בקיץ - כך קבע בורר פיב"א. ואז יעמדו מול אוחיון שתי הצעות: של מכבי, ושל קובאן הגבוהה פי כמה (כלומר החוזה הקודם שלו, עם תאריכים מתוקנים בשנה). צריך לחיות בסרט ורוד מאד על מכבי כדי לחשוב שאוחיון יעדיף לקבל פי כמה פחות, רק להישאר במכבי. וצריך להיות נאיבי מאד כדי לחשוב שהמילים היפות שהוא אמר על מכבי אחרי פסק הבורר לא נבעו ממצב של חוסר ברירה, אחרי שאת דעתו האמיתית הוא אמר כשהוא חשב שיקבל את מה שהוא באמת רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 12:18 am 
Hall of Famer

שוב, אין לי מושג מה יכריע הבורר בקיץ, אני רק חושב שכמו שרובנו חשבנו שאוחיון יהיה בקובאן העונה ושאין שום סיכוי בעולם שהוא ישאר במכבי (אפילו מכבי חשבה כך והחתימה את רוט) וקרה ההיפך, ככה גם כאן הייתי נזהר מאוד בקביעה שהוא יהיה בקובאן בעונה הבאה, גם אם זה יותר סביר, אני עדיין לא אופתע בכלל אם הוא ישאר במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 12:35 am 
Hall of Famer

עכשיו חזרתי לדברים שמכבי אמרו במסיבת העיתונאים שבה הכריזו על חזרת אוחיון, ועקבתי אחרי הפעולות שלהם מול הקבוצה הרוסית - הריצה המבוהלת אחרי הרוסים שיסכימו לקבל את הכסף חזרה ולבטל את החוזה מול אוחיון (הרוסים לא הסכימו). מכאן הסקתי כבר אז שגם במכבי מבינים שהם בבעייה גדולה, אחרת למה להם להשקיע כל כך הרבה אנרגיה בלרוץ אחרי הרוסים כדי לבטל חוזה שהם טוענים שהוא חסר תוקף? שישבו בשקט ויתנו לרוסים לבוא אליהם אם הם חושבים שהם צודקים והרוסים טועים.
התושבה היא פשוטה, מכבי יודעים בעצמם שהחוזה של רוסים לא חסר תוקף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 2:11 am 
Hall of Famer

ועל פי גרינוולד, החוזה החדש שמכבי ואוחיון הצהירו עליו בקיץ מעולם לא נחתם רשמית:
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2627322
מה שמחזק את טענתי שגם במכבי מבינים שהחוזה שלו בקובאן ממש רחוק מלהיות לא תקף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 2:27 am 
Senior

נחתם רשמית לא, נחתם מאחורי הקלעים בהחלט יכול להיות. בשביל להמנע ממצב של תביעות אולי לא "נחתם רשמית". אף אחד לא יודע.

ברור שיש פה מצב שהוא אפור מבחינה משפטית. אני לא חושב שמישהו טוען שהחוזה בקובאן לא תקף בטוח, הטענה היא רק שלהגיד שאין למכבי קייס לחלוטין ויש לו חוזה בקובאן זה ממש לא מדויק. אחרת למה קובאן ביקשו ממנו לחתום חוזה חדש? יש פה מצב שהיה חוזה לשנה הזאת ולשנה הבאה, חוזה שהבורר קבע שלא יכול להכנס לתוקף השנה. הוא לא קבע שהוא תקף לשנה הבאה והוא לא קבע שלא.

לכן אני חושב שזה רוב הסיכוי יגיע להכרעה של פיב"א בסופו של דבר שתקבע האם החוזה שנחתם בשנה שעברה תקף או לא. כמובן במידה ויוגב לא ירצה לשחק בקובאן. במידה והוא ירצה הוא פשוט יחתום חוזה חדש כמו שהם הציעו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 5:58 am 
Junior

יאללה. יוגב בקושי שווה את החוזה החדש עם עלות המס כישראלי. שילך. קובאן עושה טובה למכבי. אם מזרחי לא היה כזה מקובע לא היו עפים על יוגב ונותנים חוזה כזה מופרך לליאור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 24, 2013 10:12 am 
Senior

נדמה לי שההחזרה של אליהו זה מהלך שרשום בעיקר על שמו של דני פדרמן. הוא אמר בעצמו שזה היה המהלך הראשון בקבוצה שהוא היה מעורב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גמליאל ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: