כן ביל, תראה לאן הגישה הזו הביאה אותי... לפיגור הכי גדול שהיה לי השנה בליגה...
זה נחמד שרוני מנסה לשמור על המתח, אבל אני לא רואה איך אצליח להפוך את הקערה בלו"ז הנוראי הזה שנפל עלי. היה לי ברור שאהיה בפיגור ביום השני כפי שציינתי בפריוויו, אבל ליל הבלהות הזה שהגיע מול ליל שיא של רוני, די סוגר את הגולל על הסיכויים שלי.
עם כל החילופים שאעשה עדיין לרוני יש יתרון גדול במשחקים ובעיקר במשחקים של שחקנים משמעותיים. נאלצתי עכשיו גם לזרוק את לוסון שהיה אדיר עבורי ונעדר לחלוטין מהמאצ' אפ הזה. הוא פשוט לא משחק יותר השבוע והפציעה שלו נראית לא קלה בכלל.
האסיסטים אי לכך נעולים אצל רוני, גם אם ואסקז לא יהיה כשיר.
השלשות סגורות לחלוטין אחרי הלילה המטורף שעבר על הקבוצה שלו. עד כמה מטורף? מטורף עד כדי כך ששחקן בלי ריינג' של 3 כמו ביילס שם 4! ודנג עם הרבע שלשה שלו למשחק שם עוד 4. שלא לדבר על הנקודות שהם קברו וכנראה סגרו גם את הקטגוריה הזו.
תוסיפו לזה את חגיגת הבלוקים שהיברט המתעורר נותן בישורת האחרונה לעומת מלך החסימות של הליגה שיושב אצלי בסגל ובמקום לחסום מתחיל להגג בסוגיות סטואיות על שלום עם טבעת... והרי לכם עוד קטגוריה שיהיה לי קשה לסגור.
קליי תומפסון עם 1 מ13 מפואר, במו ידיו גמר לי את קטגורית האחוזים בפער שיהיה קשה לחזור ממנו (גם גאלו וג'ון לוקאס לא טמנו ידיהם בצלחת). אני רק יכול להודות שאין לנו כאן גם קטגוריה של אחוזי שלשות...
דוראנט נח בבלואוטים, ברוק לופז לא קוטף ריבאונדים כי מכונת הריב' הקטלנית של רג'י אוואנס עובדת שעות נוספות (אם בליגה שלנו הייתה חלוקת ריב' מי שהוא היה משחק אצלו הלילה היה לוקח שתי קטגוריות! המטורף קטף 13 אופנסיב מתוך 26!!!)
השחקן היחידי, באופן אבסורדי שאני יכול לסמוך עליו בקבוצה שלי הוא ספנסר פאקינג הווז! ועם זה קשה לנצח...
מה שהכי מרגיז זה שרוני לא משקיע בכלל בפיקאפים שלו, הוא הולך על מה שהוא מוצא פנוי בלי קשר לסיטואציות. אד דיוויס שהערתי לו עליו בזמנו היה פיק אפ רע כי כפי שהוכח הלילה, כשגאסול בפנים דיוויס הוא הגבוה הרביעי של הקבוצה.
ג'ארד ביילס הוא שחקן שלוקחים רק בעבור FTM שלא קיים אצלנו בליגה. הוא לא נותן שום דבר פרט לכך, אבל אצל רוני הוא התפוצץ ועוד מה3!
אני לעומת זו הלכתי על ג'ון לוקאס שהיה צריך להיות הפתעה רבתי כפויינט היחידי בסגל של הרפטורס. לאורי הנבלה היה אמור לא לשחק וגם טלפייר פצוע. בסוף כל מה שלוקאס הביא לי זה אחוזים רעים מהשדה בכלום דקות
ג'מאל קרופורד במאצ' אפים נוחים מול דאלאס וההורנטס הביא בעיקר אחוזים רעים בזמן ששחקנים של אחוזים רעים כמו דרק וויליאמס ורוי היברט קלעו מעל 50% אצל רוני.
יש דבר כזה שנקרא מומנטום וכרגע כולו עם רוני.
אני תמיד מאמין ביכלת שלי להפוך מאצ' אפ. הבעיה היא שכמו היומיים הראשונים, כך גם האחרונים- מעוטי משחקים מה שאומר שיהיו לי מעט מאוד אופציות לאסוף בכדי להפוך את התוצאה. וזו הבעיה האמיתית שלי.
מצטער רוני אבל איך שאני רואה את זה, שתי קטגוריות האחוזים שלך. האסיסטים, השלשות והנקודות- שלך ויש לך יתרון גדול בבלוקים. רק הריב' והחטיפות הן קטגוריות פתוחות באמת. בסט קייס סנריו זה יסגר 6-3 לטובתך.
וד"א, גם אם בדרך נס אצליח לעבור את המאצ' אפ הזה, זרקתי יותר מדי נכסים בכדי להיות מאצ' אפ ראוי לגמר. בלי לוסון ווצ'ביץ' זה יהיה כואב מאוד שם.