סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 4:12 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 9:48 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
לילה אחרון וגרוע אצלי, מעלה את רוני לחצי הגמר, והאמת שבצדק.
לאורך כל השבוע רדפתי אחריו, והייתה תחושה שזה במרחק נגיעה אבל לא היה באמת...

כמובן שלא עזר לי ההעדרות של וייד (שהיה ההבדל בנקודות ביננו), וההימור הלא נכון על ג'רמיין שלא שיחק בכלל, כש\זרקתי במקומו של חדאדי, שכמובן עשה 4 חסימות והיה מנצח את לי את הקטגוריה.
אחרי שתי עונות רצופות בתור אלוף, העונה בהחלט לא הגיע לי עם קבוצת הצ'וקו-מוקו שלי, ועכשיו רק נשאר לראות מי יזכה העונה בתואר - רוני, מוק או דייס, או שאולי ביל יפתיע מאחור את כולנו!!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 9:48 am 
מנהל פורום

לילה אחרון וגרוע אצלי, מעלה את רוני לחצי הגמר, והאמת שבצדק.
לאורך כל השבוע רדפתי אחריו, והייתה תחושה שזה במרחק נגיעה אבל לא היה באמת...

כמובן שלא עזר לי ההעדרות של וייד (שהיה ההבדל בנקודות ביננו), וההימור הלא נכון על ג'רמיין שלא שיחק בכלל, כש\זרקתי במקומו של חדאדי, שכמובן עשה 4 חסימות והיה מנצח את לי את הקטגוריה.
אחרי שתי עונות רצופות בתור אלוף, העונה בהחלט לא הגיע לי עם קבוצת הצ'וקו-מוקו שלי, ועכשיו רק נשאר לראות מי יזכה העונה בתואר - רוני, מוק או דייס, או שאולי ביל יפתיע מאחור את כולנו!!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 10:40 am 
Hall of Famer

האמת היא שהיה לי המון מזל בלילה האחרון, הפציעה של ווייד נתנה לי את קטגוריית הנקודות על מגש של כסף כי 21 שלו היו נותנות לעודד את הקטגוריה, זה בנוסף לעובדה שגם העונשין נגמר ממש על הקשקש, 80.2-79.6 לטובתי, לא בדקתי לעומק, אבל נראה לי שלילה מוצלח של ווייד מהקו היה יכול לתת לו גם את הקטגוריה הזו, וזה עוד בלי לדבר על החליוף של חדאדי שעודד הזכיר. כך או כך, עכשיו תור מוק לקבל בראש מקבוצת הטלאים שלי, לא ממש ציפיתי להגיע אפילו לחצי גמר, אבל אם כבר אני כאן אז למה לא גמר? הלו"ז נוטה קלות לטובתי כשאצל מוק כל הבכירים משחקים 3 פעמים בזמן שאני הרווחתי 4 משחקים של ואסקז, ג'ורג' והיברט, אבל מצד שני, למוק יש יתרון באיכות של הבכירים שלו (איפה קווין לאב כשצריך אותו...), אז כרגיל נקום וניפול על חילופים.

יאללה, שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 3:45 pm 
Junior

הלו"ז נוטה הרבה יותר מקלות לטובתך... אבל אני לא מתבכיין, אתה עדיין תקבל בראש :twisted:

ביום השני אני עומד לחטוף כאפה רצינית ואם אחרי היום הראשון לא תוביל עלי, ביום השני ללא ספק תפתח פער. אבל אני אסגור אותו בהמשך.

ווצ'ביץ' הוא ההתלבטות היחידה שלי כרגע. אם הוא יהיה בריא הוא יהיה חתיכת סנאץ'. אבל כרגע זה לא נראה טוב. כשחטפתי אותו בניתי על המאצ' אפ מול מיאמי (25 ריב' ממוצע עונתי מולם!!!) אבל כרגע זה וודאי שהוא לא ישחק.

בסה"כ סיפקתם לנו אחלה מאצ' אפים, היה נחמד לשבת על הגדר ולפצח רגעינים על הראש של עידן שהשקיף מהטריבונה התחתונה. עכשיו, אחרי קרבות החימום, הגיע הזמן שהקהל יקבל את מי שהוא באמת הגיע לראות 8)

חג שמח קווירז!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 3:52 pm 
Hall of Famer

האמת היא שהיום הסתדר לי טוב והייתי פנוי בדיוק ב-9 להתיישב על הפרי-אייג'נטס וללקט את כל הטובים, אבל מכיוון שזה לא יהיה ככה כל יום, זה בהחלט מירוץ פתוח לגמרי. בכל מקרה, היתרון שלי בלו"ז לא כזה גדול כמו שאתה מנסה להציג אותו, אם ווסט לא היה נפצע וגומר מעשית את העונה אז מצבי היה יותר טוב, אבל לפחות עכשיו יהיה לי עוד תירוץ טוב במקרה של הפסד או עוד סיבה לצחוק עלייך אם אני אנצח :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 25, 2013 4:00 pm 
Junior

ב90ֵ% מהזמן אתה תחליף לפני. אם תשים לב תראה שברוב הפעמים אני מחליף אחרון. לכן אני מסתמך לא מעט על ווייברז עלובים. כי אני יודע שזה יהיה עדיף על הפח שאמצא כשאוכל להחליף. אתמול למשל ערכתי חילופים ב23:30 בלילה...

המזל הוא שבראש בראש בניגוד לרוטו, אני לא חייב את הBPA שחקן חד מימדי שאף אחד לא ישתין לכיווני לפעמים יתאים לי הרבה יותר. זו גם אחת הסיבות שברוטו אני סובל הרבה יותר מחוסר הזמן שלי להחליף.

אבל שוב, בניגוד אליכם, לא מחפש תירוצים. אני כאן לכבוש! :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2013 12:09 am 
Hall of Famer

יופי, עכשיו גם ואסקז נפצע ולא ישחק הלילה... :evil:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 8:53 am 
Hall of Famer

טוב, עברנו 3 ימים מהמץ'-אפ ובינתיים אני ביתרון 8-1 על מוק, אבל חוץ אולי משלשות לטובתי (לילה מטורף של 23 שלשות לטובתי כולל 7 של IT ו-4 כ"א של בייליס ודנג, וזה עוד כשפיספסתי הוצאה של גריוויס ואסקז עם משחק מזעזע לטובת ווס ג'ונסון שהפציץ 4 על הספסל) ואיבודים כנראה לטובת מוק, אין אף קטגוריה סגורה כש-3 עדיין ממש צמודות, ריבאונד (3 לטובתי), אסיסטים (6 לטובתי) וחטיפות (1 לטובתי).

הלילה שנינו עם הרכבים כמעט מלאים, לי יש יתרון של שני משחקים אבל גם שני סיכוני פציעות-ג'רמיין אוניל (ששיחק הלילה אבל היה גרוע) ודיוויד ווסט שלא שיחק הלילה אבל לפי הדיווחים יש סיכוי טוב שישחק, ולידם כמה סקראבס שאספתי כמו סמי דילברט (אולי ייתן קצת ריבאונד וחסימות), אקפה אודו (כנ"ל) וביסלי (אולי ייתן קצת נקודות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 9:28 am 
Junior

הכל טוב ויפה רוני אבל למה להסיט את העניין מהקרב הבאמת מעניין של השבוע?

2-7 לי כרגע, אבל עוד מוקדם מדי לצאת במחולות. הכל עדיין מאוד מאוד צמוד.

יתרון איבוד אחד לי,
0.1 באחוזי השדה לטובתי,
0.1 באחוזי העונשין לזכותי.
לא יודע איך אוכל לסדר את נשימותיי הלילה כשכל החטאת זריקה משנה את המאזן.

גם החסימות עם 10 לטובתי עדיין לא סגור,
בטח לא החטיפות עם 6 בלבד,
ודאי לא האסיסטים עם רק 9,
וכמובן הריבאונד כשעודד אורב ממרחק 5 קטיפות.

קטגוריית השלשות הולכת לעודד עם יתרון 6 לטובתו,
והנקודות כבר אצלו בכיס עם פער של 2.

כנראה המצ'אפ הכי צמוד שהיה לי אי פעם אחרי 3 ימי תחרות,
המותח, המרגש, המסעיר, המפעים, המרטיט,
והכל כך לא חשוב.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 9:49 am 
Hall of Famer

צודק צ'ונסי, אני מתנצל.

בכל מקרה, בחצי הגמר השני התוצאה היא 7-2 לדייס על ביל, אבל נראה שזה מץ'-אפ שיהיה פחות צמוד מזה שלי ושל מוק ובטח ובטח שפחות צמוד מקרב הטיטאנים של עודד וצ'ונסי. אמנם אנחנו רק בתחילת השבוע, אבל לדייס כבר יש יתרון משמעותי ב-5 קטגוריות % שדה (47.9-41.8 ), נקודות (411-284), ריב' (164-111), אס' (90-63) וחסימות (21-10), ביל יצטרך לסיים את השבוע בטירוף כדי להפוך את המץ'-אפ הזה לצמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 10:24 am 
Freshman

זה נכון שמצבי נראה רע מאוד כרגע, אבל השבוע עוד ארוך.
הלילה מצבי רק יורע ככל הנראה, למרות הלו"ז העדיף לכאורה, אבל בשישי-שבת-ראשון אעשה את המהפך.
אתם תמשיכו להיאבק ביניכם על הזכות להפסיד לי בגמר.

(מוק, מבכר את הגישה החדשה?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 12:29 pm 
Junior

כן ביל, תראה לאן הגישה הזו הביאה אותי... לפיגור הכי גדול שהיה לי השנה בליגה...

זה נחמד שרוני מנסה לשמור על המתח, אבל אני לא רואה איך אצליח להפוך את הקערה בלו"ז הנוראי הזה שנפל עלי. היה לי ברור שאהיה בפיגור ביום השני כפי שציינתי בפריוויו, אבל ליל הבלהות הזה שהגיע מול ליל שיא של רוני, די סוגר את הגולל על הסיכויים שלי.

עם כל החילופים שאעשה עדיין לרוני יש יתרון גדול במשחקים ובעיקר במשחקים של שחקנים משמעותיים. נאלצתי עכשיו גם לזרוק את לוסון שהיה אדיר עבורי ונעדר לחלוטין מהמאצ' אפ הזה. הוא פשוט לא משחק יותר השבוע והפציעה שלו נראית לא קלה בכלל.

האסיסטים אי לכך נעולים אצל רוני, גם אם ואסקז לא יהיה כשיר.
השלשות סגורות לחלוטין אחרי הלילה המטורף שעבר על הקבוצה שלו. עד כמה מטורף? מטורף עד כדי כך ששחקן בלי ריינג' של 3 כמו ביילס שם 4! ודנג עם הרבע שלשה שלו למשחק שם עוד 4. שלא לדבר על הנקודות שהם קברו וכנראה סגרו גם את הקטגוריה הזו.
תוסיפו לזה את חגיגת הבלוקים שהיברט המתעורר נותן בישורת האחרונה לעומת מלך החסימות של הליגה שיושב אצלי בסגל ובמקום לחסום מתחיל להגג בסוגיות סטואיות על שלום עם טבעת... והרי לכם עוד קטגוריה שיהיה לי קשה לסגור.

קליי תומפסון עם 1 מ13 מפואר, במו ידיו גמר לי את קטגורית האחוזים בפער שיהיה קשה לחזור ממנו (גם גאלו וג'ון לוקאס לא טמנו ידיהם בצלחת). אני רק יכול להודות שאין לנו כאן גם קטגוריה של אחוזי שלשות...

דוראנט נח בבלואוטים, ברוק לופז לא קוטף ריבאונדים כי מכונת הריב' הקטלנית של רג'י אוואנס עובדת שעות נוספות (אם בליגה שלנו הייתה חלוקת ריב' מי שהוא היה משחק אצלו הלילה היה לוקח שתי קטגוריות! המטורף קטף 13 אופנסיב מתוך 26!!!)

השחקן היחידי, באופן אבסורדי שאני יכול לסמוך עליו בקבוצה שלי הוא ספנסר פאקינג הווז! ועם זה קשה לנצח...

מה שהכי מרגיז זה שרוני לא משקיע בכלל בפיקאפים שלו, הוא הולך על מה שהוא מוצא פנוי בלי קשר לסיטואציות. אד דיוויס שהערתי לו עליו בזמנו היה פיק אפ רע כי כפי שהוכח הלילה, כשגאסול בפנים דיוויס הוא הגבוה הרביעי של הקבוצה.

ג'ארד ביילס הוא שחקן שלוקחים רק בעבור FTM שלא קיים אצלנו בליגה. הוא לא נותן שום דבר פרט לכך, אבל אצל רוני הוא התפוצץ ועוד מה3!

אני לעומת זו הלכתי על ג'ון לוקאס שהיה צריך להיות הפתעה רבתי כפויינט היחידי בסגל של הרפטורס. לאורי הנבלה היה אמור לא לשחק וגם טלפייר פצוע. בסוף כל מה שלוקאס הביא לי זה אחוזים רעים מהשדה בכלום דקות :evil:
ג'מאל קרופורד במאצ' אפים נוחים מול דאלאס וההורנטס הביא בעיקר אחוזים רעים בזמן ששחקנים של אחוזים רעים כמו דרק וויליאמס ורוי היברט קלעו מעל 50% אצל רוני.

יש דבר כזה שנקרא מומנטום וכרגע כולו עם רוני.

אני תמיד מאמין ביכלת שלי להפוך מאצ' אפ. הבעיה היא שכמו היומיים הראשונים, כך גם האחרונים- מעוטי משחקים מה שאומר שיהיו לי מעט מאוד אופציות לאסוף בכדי להפוך את התוצאה. וזו הבעיה האמיתית שלי.

מצטער רוני אבל איך שאני רואה את זה, שתי קטגוריות האחוזים שלך. האסיסטים, השלשות והנקודות- שלך ויש לך יתרון גדול בבלוקים. רק הריב' והחטיפות הן קטגוריות פתוחות באמת. בסט קייס סנריו זה יסגר 6-3 לטובתך.

וד"א, גם אם בדרך נס אצליח לעבור את המאצ' אפ הזה, זרקתי יותר מדי נכסים בכדי להיות מאצ' אפ ראוי לגמר. בלי לוסון ווצ'ביץ' זה יהיה כואב מאוד שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 1:04 pm 
Hall of Famer

מוק, אני לוקח פיק-אפים בלי לשים לב? נראה לי שאתה זה שלא עוקב מספיק, זו כבר פעם רביעית בשבועיים האחרונים שבייליס נותן 4 שלשות במשחק אחד והוא כבר מדגדג את ה-2 שלשות לערב בחודש מרץ, אז אולי באופן כללי אין לו ריינג', אבל באופן ספציפי בשבועות האחרונים הוא לוהט, אני לקחתי אותו כדי לקבל נק', אחוזי עונשין, שלשות ואולי גם איזו חטיפה אם יהיה לי מזל והפלא ופלא, זה בדיוק מה שקיבלתי.

לגבי דיוויס, אני כבר אמרתי, כשלקחתי אותו היו לי 8 משחקים רצופים עם לפחות בלוק אחד גם בדקות מוגבלות מאוד, הייתי נואש לבלוקים אז לקחתי אותו, לא היה לי הימור שנראה לי יותר טוב וזו הייתה קטגוריה ששווה מץ'-אפ, ציפיתי לבלוק אחד או שניים וקיבלתי 5. אז נכון שהלילה הוא לא שיחק ונכון שצריך גם לקחת שחקנים לפי סיטואציות, אבל צריך גם לקחת שחקנים לפי קטגוריות שהם יכולים לעזור לך בהם, מה אכפת לי אם יש שחקן אחר שיקבל יותר דקות אם את הקטגוריות שהוא נותן לי אני לא צריך? ועצם העובדה ששחקן אמור לקבל הרבה דקות עוד לא מבטיח שהוא יהיה פרודוקטיבי. וכמובן שיש כאן אלמנט של מזל כמו העובדה שהצלחתי להגריל את אייזיאה תומאס מהווייבר והוא נתן משחק פסיכי הלילה, אבל מזל, אתה יודע, זה דבר מאוד הפכפך.

בכל מקרה, נראה לי שאתה לגמרי אובר-דרמטי עם ההערכה שלך של המץ'-אפ הזה, יש עוד 4 לילות עם לא מעט משחקים, לקחתי הימור על רוסטר-ספוט לדיוויד ווסט שאמור לשחק, אבל לך תדע אם זה יקרה ושוב, חוץ משלשות אין אף קטגוריה שהפער בה לא סגיר, אפילו חסימות, זה כולה 6 הפרש, לסאנדרס אין בעייה לתת את זה במשחק אחד טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 1:48 pm 
Junior

לא זלזלתי חלילה בניתוחים שלך אבל לא תמיד לקחת את השחקן שהכי ענה על הצרכים שלך. זה נחמד שביילס מצליח לאחרונה מהשלוש, זה קורה בעיקר בגלל שהוא משחק בקבוצה שקלעי השלשות הכי טוב שלה הוא קווינסי פונדקסטר... אי לכך הוא פנוי הרבה.
אבל הוא עדיין לא השכרה לשלשה. בדיוק כפי שג'לראד הנדרסון אינו כזה גם כשהן נופלות לו או אפילו מונטה אליס. שניהם הם קודם כל שחקני עונשין.

דווקא בוגע לאייזאה תומאס, אין לי השגות. אני טוען כבר שנתיים שהוא אחד משלושת קלעי השלשות הכי טובים בליגה. אם הוא יגיע לתחרות השלשות באולסטאר, הכסף שלי עליו. לפני ואחרי הכל הוא קודם כל קלעי.
למרות שלמאמן שלו קוראים סמארט... זה לא בדיוק הצד החזק שלו. האיש הרג את אייזאה הקטן השנה.

אני לא אובר דרמטי כי איך שלא תסובב את זה יהיו לך יותר משחקים ממני ויותר משחקים של שחקנים משמעותיים. ובלילות של מיעוט משחקים אין לי בכלל מקום לתקן כי אין מספיק שחקנים שמשנים משהו פנויים. ושחקנים סופר משמעותיים שלי לא נטלו חלק במאצ' אפ שלנו.
אתה יודע שאני לא אחד שבורח מהצהרות, אבל באמת שקשה לי לראות סנריו שבו אני לוקח את המאצ' אפ הזה. כרגע הוא שלך לאבד אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 1:59 pm 
Hall of Famer

תראה, ברור שלא כל פיק-אפ שלי הוא בול פגיעה ושאם היו לי עכשיו שעתיים לשבת ולמיין בניחותא את כל הפיק-אפים האפשריים בלי לחץ שעודד וצ'ונסי עוד שניה אוספים את כל השחקנים הטובים או שבעבודה ישימו לב שאני כבר 10 דקות מתלבט בין אד דיוויס לסמי דלאמברט ולא בין פטוניה לגרניום, אז אולי הייתי עושה בחירות קצת אחרות, אבל במגבלות הזמן, זה הכי טוב שיש לי. וחוץ מזה, זה הגיוני שלשחקנים שונים תהיה הערכה שונה לשחקנים או שאחד מאיתנו פיספס ידיעה שהשני שם אליה לב, עם עשרות פוסטים ברוטו כל לילה, אתה רוצה להגיד לי שאתה בטוח ב-100% שלא פיספסת ידיעה חשובה בקשר לפיק-אפים שלך? אני יודע שאני בוודאות מפספס ידיעות שחשובות לי מדי פעם.

במקרה של בייליס ספציפית, אני חשבתי שזה לא ממש רלוונטי שהוא באופן כללי הוא לא ממש קלעי שלשות גדול, חיפשתי מי גם קולע טוב לאחרונה וגם יכול לעזור לי בשלשות ובאחוזי עונשין, ראיתי שיש לו ממוצעים נהדרים בשבועות האחרונים בקטגוריות שחיפשתי, אז לקחתי אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 2:23 pm 
Junior

rony כתב:
תראה, ברור שלא כל פיק-אפ שלי הוא בול פגיעה ושאם היו לי עכשיו שעתיים לשבת ולמיין בניחותא את כל הפיק-אפים האפשריים בלי לחץ שעודד וצ'ונסי עוד שניה אוספים את כל השחקנים הטובים

הסר לחץ, אם לא שמת לב - בכוונה תחילה אני אוסף שחקנים השבוע רק בערב, אחרי שהמתחרים על המדליות סיימו את עיסוקיהם, כשבקיפרים ובליגות האחרות שלי בימים האחרונים אני מוכן על הדק החילופים ב9:00.

אגב, הפיקאפים שלך מצויינים ובהתאם לצרכיך.
אגב 2 - השוק החופשי השנה בעייתי מאוד גם כך, רוב הפיקאפס הם הימורים שאי אפשר ממש לדעת מה ייתנו בערב נתון, וכולנו נופלים עם חלק מההרמות שלנו.

אגב 3, מוק - אמנם חלק מבעיות הלו״ז שלך אי אפשר היה לצפות מראש, אבל חלק זה לגמרי על הידיים שלך. בשלב מוקדם מאוד כבר היה ברור שאתה מסיים באחד משני המקומות הראשונים, אם הייתי במקומך בלי שום צל של ספק הייתי עושה טריידים ולא מגיע לפלייאוף עם לאוסון-גלינארי-לופז-קאזינס-קליי- שמשחקים רק 3 משחקים גם בחצי הגמר וגם בגמר. זה גובל בחוסר אחריות...
גם להיות נעול על חצי גמר פלייאוף וגם להגיע עם חלק נכבד מהסגל שמתוכנן למינימום משחקים. טעות של טירונים, סלח לי.
היית במצב המושלם והנוח ביותר במהלך העונה לשבת על לוח המשחקים של חצי הגמר ולהכין לעצמך סגל שיבטיח עלייה לגמר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2013 2:45 pm 
Freshman

מוק, לא יפה לך הבכי.
מארק גאסול אמור היה להיעדר לפחות שבועיים, וחזר משחק אחד אחרי שחתכתי אותו, זי בו נתן משחק מרשים של 3 נק' ו4 ריב', כשגם דרון מצטרף לחגיגה עם 6 נק' ללא שלשה, שהיא אחת הקטגוריות הכי חשובות לי.
אבל קמים מזה.
ולמרות שאני באמת בחרא של מצב, אני עדיין מאמין שאנצח את השבוע הזה.
אז במקום להחליף אותי ואת צ'ונסי כבכיינים, תמצא את השחקנים הנכונים ותהפוך את המאצ'אפ הזה.
לא רוצה שאחרי שאזכה באליפות תגיד שהיא עם כוכבית כי לא ניצחתי אותך בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 4:19 pm 
Junior

כפי שכבר אמרתי, המאצ' הזה סגור.
אכן לא יפה לי הבכי. אני משתדל לא לבכות אלא להיות ריאלי. כפי שאמרתי- בסט קייס סנריו 6-3 לרוני. גם את זה קשה לראות ביום עכור.

אגב צ'ונסי, אני משחק בליגות ראש בראש שנים וזכיתי בלא מעט תארים. זו אסטרטגיה ללכת על לו"ז עשיר בפלייאוף אבל אני אף פעם לא החזקתי ממנה מהטעם הפשוט שאתה יכול לשריין לעצמך כוכבים עם לו"ז טוב, אבל תמיד תהיה אותה הבעיה בתזמון של פלייאוף הפנטסי שנופל על סוף העונה ובסוף העונה יש קבוצות שעושות טאנקינג (אההממ דראגיץ') ויש כאלו שמושיבות כוכבים למנוחה לאחר שהן הבטיחו את הפלייאוף) עכשיו כשנגמר הסטריק תתכונן לישיבות של כוכבי ההיט למשל.

אם כבר אסטרטגיה נכונה היא ללכת על כוכבי קבוצות הביניים שיאבקו עד הסוף על כניסה לפלייאוף. אבל זה כבר באמת מצריך הרבה זמן וכוח שאין לי...

מהנסיון שלי הדרך הכי טובה להגיע לפלייאוף נכון זה לבוא עם קבוצת כוכבים בריאים ללא שום קשר ללו"ז. סביבם גם כך תאסוף פילרים מהשוק וכאלו בדר"כ שיש למכביר, בייחוד בסיבוב השני כשהרבה טובים נזרקו.

הבעיה היא שוב, פציעות ולו"ז קטלני. קטלני במובן שתחילת וסוף השבוע הספציפי הזה- רזים מאוד במשחקים ובאופציות משנות משחק. וגם אם יש מעט כאלו, אני לא שם ראשון לאסוף אותן. אלו הסיבות היחידות שאפסיד את המאצ' אפ הזה. הרי די ברור לך שברמת סגלים מלאה, אין סיכוי שאני מפסיד את המאצ' אפ הזה ובטח שלא בהפרש כזה.

זה תמיד היה החסרון של ההד טו הד. חוצמזה, זה הפורמט הכי כיפי שיש. אבל זה הפורמט היחידי שמי שמסיים את העונה הסדירה שישי באמת יכול לקחת את התואר, אפילו אם הוא הגיע לשם במקרה. וכבר ראיתי את זה קורה יותר מפעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 12:51 am 
Freshman

טוב, זה די גמור מבחינתי.
המזל המזעזע שלי נמשך כשהורפורד לא שיחק גם אתמול ולא ישחק גם היום בגלל מחלה (למה כולם חולים אצלי פתאום?!), ונואה לא שיחק היום, ולמחר כבר שחררתי אותו, כי עייפתי.

מבאס של מחלות ורצף פציעות נוראי בפלייאוף אני מאבד כל סיכוי, אבל זה מה יש.
האמת שאחרי שבמהלך העונה אף אחד מהבכירים שלי (מלבד וול שנבחר פצוע) לא נפצע, הייתי צריך לצפות שזה יגיע בפלייאוף.
מבאס במיוחד שדייס בכלל לא השקיע בשבוע הזה מעבר לווייברס, ואני כל בוקר החלפתי ראשון, לא שזה יעזור כבר כאמור.
מילא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 5:28 am 
Junior

שבוע הבא יש לך קרב מדליה, להביא אחת כזו לפרופיל כבר בעונה הראשונה, גם אם היא מארד, זה מעבר למכובד.
שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 10:39 am 
Hall of Famer

טוב, לילה אחרון ביני ובין מוק ואני מצליח לשמור על היתרון שלי, כרגע 6-3, כשלמוק יהיה יתרון של בין משחק ל-3 משחקים, תלוי מה מצבם של ואסקז וקיירי אירווינג (שפורסם שעשוי לשחק הלילה).

למוק יש שתיים וחצי קטגוריות סגורות-איבודים (107-80), עונשין (76.5-72.1 כשלי עוד יש הלילה את דראמונד מחרב העונשין) וכנראה גם חסימות אם לופז, דראמונד ואמינו לא יעשו משהו בלתי צפוי הלילה (38-30). בצד שלי, שלוש קטגוריות נעולות וסגורות לגמרי-שלשות (66-34), נקודות (721-626) וחטיפות (46-27) ובעוד שתיים יש לי יתרון שאמור להספיק, אבל לא ממש בלתי שביר-ריבאונד (295-270) ואסיסטים (127-115). הקטגוריה התשיעית והאחרונה, אחוזי שדה, פתוחה לגמרי ויכולה ללכת לכל כיוון (47-46.5 לטובתי כרגע).

מוק עולה ללילה האחרון במץ'-אפ עם הרכב בלי אף אחד מהבכירים שלו ויקווה להתפוצצות של כמה מהפיק-אפים, קלדרון, ג'י, אריזה, וולטון, באס, שבאליק ראנדולף, ואלנצ'יונאס, ספליטר ומיילס. בצד שלי הרכב טלאים: ואסקז (אם יהיה בריא), בריאן רוברטס (למקרה שואסקז פצוע), וובסטר, אמינו, דראמונד, דנג, רובין לופז וההימור הגדול עם קריצה לגמר-קיירי אירווינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 12:21 pm 
Junior

שמע רוני, כל המומנטום במאצ' אפ הזה היה אתך לחלוטין. החטיפות כרגע סגורות אבל אתמול זו הייתה הקטגוריה הכי צמודה שלנו! רק בעבור זה אספתי שחקנים כמו טרבור אריזה ואלונזו ג'י...
ליל חטיפות מטורף אצלך!
כשמה שהכי עצוב מבחינתי וזה להוסיף מלח על הפצעים- זו החזרה של ווצ'ביץ' שמכולם נאסף על ידך! משום שכבר מלפני יומיים גם אתה הבנת שהמאצ' אפ הזה סגור והתחלת לאסוף פצועים למאצ' אפ הבא. אבל בטח גם אתה לא בנית עליו למאצ' אםפ שלנו... שוב, המזל והוא חזר לשחק מבלי שנשמע ציוץ על כך בשום מקום.
גם הוא השתתף בחגיגת החטיפות עם 2 לא צפויות אבל 15 הריב' שלו ככל הנראה סגרו את הפער בינינו. אם הוא היה אצלי, זו קטגוריה שיכולה הייתה לעבור אלי ואז לילה אחרון אנחנו בפער של קטגוריה אחת בלבד!

קודוס. לא היתה לי טיפת זהבה בן בכל המאצ' אפ הזה.

לכאורה יש לי סיכוי בריבאונד. אבל יש לך את דראמונד שהוא ריבאונדר אדיר ואמינו את לופז הם ספוראדיים. לילה של 12 ריב' לעומת לילה של 2... לפי האופי של המאצ' אפ הזה יותר הגיוני שזה יהיה לילה של דאבל דיג'יטס...
אצלי זה הרבה סימני שאלה. ואלנצ'יונאס הוא ריבאונדר טוב אם הוא מקבל דקות אבל זה לא סגור. טיאגו ספוראדי כמו השניים שלך וכשדאנקן בכושר כזה, טיאגו בדר"כ נח. באס ביחד עם בוש הוא כנראה הפאוור שקוטף הכי פחות ריב' בליגה ואם שאבליק ייקח ריב' זה יהיה ע"ח באס... כך שבפועל קשה לי לראות את הפער נסגר כאן.

הייתי בונה על הפער באסיסטים אילולא קלדרון היה בכושר רע ופוגש את קירק היינריך הלילה... אחד המאצ' אפים הכי רעים שפויינט יכול לבקש. לוק וולטון הוא החיזוק היחידי לאסיסטים אצלי... כך שגם כאן הפער יישמר.

המקום היחידי שיכולה להגיע לי ממנו הישועה הוא אחוזי השדה. אבל עם מחרבי אחוזים כמו ג'י, מיילס וטרבור, הסיכוי היחידי שלי לקחת את הקטגוריה הזו היא להושיב אותם. אבל זה יזכה אותי רק בקטגוריה אחת... לא ישועה גדולה.

בקיצור... בהצלחה בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 12:30 pm 
Hall of Famer

הקטע הכי משונה זה שלא ממש בניתי על חזרה של וויצ'ביץ', לקחתי אותו כי כל האופציות האחרות שלי בגבוהים להלילה היו זוועה וכשלקחתי אותו הערכתי שה-20% שהוא ישחק שווים יותר מאשר ה-90% של כל אחת מהאופציות האחרות. אתמול בערב עד שהלכתי לישון לא הייתה שום ידיעה עליו ועד כדי כך לא האמנתי שהוא באמת יחזור, שכשקראתי אתמול בערב שאירווינג אולי חוזר היום בלילה אז העדפתי לאסוף אותו על חשבון וויצ'ביץ' במקום להפסיד משחק של לופז/דראמונד/אמינו/וובסטר או לזרוק את ווסט/היברט/תומאס/באטום שלא משחקים הלילה לפרי-אייג'נסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 3:41 pm 
Junior

ברכותיי רוני. כפי שצפיתי הכל המשיך ללכת בכיוון שלך כשאפילו קיירי אירווינג חזר לשחק! והכי מצחיק זה שגם ואסקז חזר לשחק (והיה מצוין מולו) ואפילו בראיין רוברטס שיחק טוב למרות החזרה של ואסקז...

בחרתי לגלגל את הקוביות ולא להושיב את מחרבי האחוזים בעבור עוד קטגוריה אחת שזה היה המקסימום שיכלתי להשיג (וסי.ג'יי כמובן בחר להזכיר לי למה לא אספתי אותו ולו פעם אחת כל השנה עם 1-9 מפואר מהשדה).

מקווה עבורך שלא חיסלת את כל מחסנית המזל במאצ' אפ מולי ושנשאר עוד שם עוד משהו לקראת הגמר... לפחות ניחוס אחד ירד מהפרק לקראת השנה הבאה, אתה לא יכול יותר לספר שאני המנחוס שלך...

במאצ' אפ על המקום השלישי ככל הנראה ביל יפתח לי את השושבנה כשהוא אסף את כל השחקנים שלי... :lol:

העובדה הזו לצד זו שאני לא יכול לבצע חילופים מוקדמים והלו"ז מזמן לנו לילות של 2-3 משחקים וכתוצאה מכך מיעוט שחקנים פנויים, הביאה אותי הפלייאוף למפלה ידועה מראש. כשמחר כמו בליל אמש אני שם את יהבי על שחקנים כמו שאבליק "מי?!" ראנדולף, לוק "הוא עוד משחק?" וולטון ומייק "גם הוא עוד משחק??" מילר... מה עוד נותר לומר?

וכך עונה יוצאת מין הכלל תסתיים לה בקול ענות חלושה הודות ללו"ז מחורבן ופציעות. מעניין אם יאהו יעשו אי פעם משהו בנוגע ללו"ז של פלייאוף ההד טו הד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 3:44 pm 
Junior

לפני 155 ימים נפתחה עונת סלניוז הד2הד בערב דראפט נוצץ ומרגש, הערב אנחנו פותחים את שבוע הגמר שצפוי להיות נושא השיחה המרכזי בעשרות מימונות ברחבי הארץ, שבוע שבסופו תוכרז אלופה חדשה אחרי שלטון דו-שנתי אימתני של הקורבס של עודד, כן-כן, אותם קורבס שהוכו השבוע שוק על ירך על ידי חבורת נסיכות בקרב על המקום החמישי.

לרוני זו יכולה להיות מדליית הזהב הראשונה מאז 2008, ושלישית בסה"כ בהיסטוריה מפוארת של 6 עונות פנטזי.

דייס מחפש מדליית זהב רביעית ושחזור האליפות מ-2009, כשבכל מקרה הוא משיג השבוע את המדליה השביעית שלו בעונתו השמינית בעולם הפנטזי.

בקיצור, כמו שקוראינו הנכבדים יכולים להבין, מדובר בשני שועלי פנטזי מנוסים מאוד.

בואו נחזור רגע לאותו ערב לפני 155 ימים-
מהסגל שרוני, בעמדה הרביעית, בחר לפתיחת העונה נשארו עד הישורת האחרונה 6 שחקנים מתוך ה-14.
אצל דייס, שבחר 10 ואחרון, נשארו 9 שחקנים.
שניהם בחרו במקומות גבוהים מאוד שחקנים שהיו לא רלוונטיים לחלוטין העונה (לאב אצל רוני בבחירה 2, גריינג'ר אצל דייס 3).
סתם שתי אנקדוטות המבטלות טענות על הקושי בבחירות דראפט מאוחרות והתמודדות עם פציעות.

אז מה יהיה במפגש הגמר עצמו?
סוכנויות ההימורים מציבות את דייס כפייבוריט לזכייה, למרות שבעונה הסדירה ניצח רוני את שני המפגשים באותה תוצאה, 4-5.

לרוני יש 10 שחקנים שצפויים להישאר בסגל, ו-4 שחקני רוטציה.
לדייס יש 12 שחקני סגל ושני רוטציה.

לעשרת שחקני הסגל של רוני יהיו השבוע 34 משחקים.
4 משבצות החילופים צפויות להביא עוד 26 משחקים (2 שחקני רוטציה יישבו על הספסל ביום שישי.)

ל-12 שחקני הסגל של דייס יהיו השבוע 44 משחקים. 13 משחקי רוטציה, ועוד מקום אחד פנוי ליום האחרון, כלומר שני משחקים פחות מרוני בטוטאל הצפוי לשבוע.

הימור המערכת:
איבודים - ניצחון לרוני.
חסימות - רוני.
חטיפות - דייס.
אסיסטים - דייס.
ריבאונד - דייס.
נקודות - דייס.
שלשות - רוני.
עונשין - רוני.
שדה - רוני.

ט.ל.ח.

הקרב על מדליית הארד מציג וטרן בעונתו העשירית מול רוקי.
מוק רוצה מדליה מספר 14 לארון, ביל מחפש הכרה לעונה ראשונה מפתיעה באיכותה.

3 נצחונות העונה לשועל הותיק, 2-7, 4-5, 2-7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: