סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 7:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 206 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 10:25 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אני בשוק שהבקענו שער שדה משחק שני ברציפות, ממש מרשים.
שבוע הבא הפסד בדרבי (אני יודע שיש מחזור באמצע השבוע אבל לא אכפת לי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 11:28 pm 
Junior

אני יודע שבדרך כלל צוות השידור של ערוץ 1 ועובדות הם לא כל-כך חברים, אבל הפעם אני חייב להעיר.
אלימלך זרק איזו הערה על כך שאם בנאדו היה פותח את העונה, יכול מאוד שחיפה הייתה במקום הראשון בפור 10.
מאז שבנאדו מונה למאמנה של מכבי חיפה, הפער בינה לבין מכבי ת"א עומד על 4 נקודות(3 מהן בניצחון במפגש השני כמובן). נכון שזה נשמע פחות נוצץ מהמסע המופלא של בנאדו?
מה שעשה בנאדו זה מדהים. הרווח הוא כולו שלנו - מאמן צעיר(גם ברק בכר) שנכנס לקאדר המאמנים ומפיח קצת חיים בין חבורת הנכשלים תמידית שרק מתקדמים בין הקבוצות במקום לחזור אחורה - פרדי דוד, קלינגר, שירזי וכך הלאה. כל הקרדיט לבנאדו, אך לבנאדו היה ויהיה אחד מהסגלים הטובים בליגה, לשנות מומנטום בקבוצה כמו חיפה שיש לה מסורת של הצלחות על הצלחות קל בהרבה מאשר לקחת קבוצה כמו מכבי ת"א שמתייצבת במקום הראשון אחרי ניצחון ועוד ניצחון ופתאום באזור המחזור העשרים לקחת אותה לרצף של שמונה ניצחונות עם רביעייה וחמישייה.

נערך לאחרונה על ידי יואב בתאריך א' מרץ 31, 2013 12:03 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 12:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ועוד משהו על בנאדו - מצחיק לראות אותו, מכל האנשים, מתלונן שבלמים של היריבות שלו תופסים שחקנים עם הידיים. זה טוב כמו המשפט של ארל ויליאמס שאמר שהפריעה לו בישראל האגרסיביות של האנשים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 1:12 am 
Hall of Famer

יואב, נדמה לי שבנאדו קיבל את חיפה במינוס 13 ממכבי, לא?

לגביי המשחק: בסופו של דבר, 35 דקות ראשונות חיפה הייתה טובה יותר, אבל לא הגיעה למצבים ממש. אח"כ זה התאזן, וגם מכבי לא הגיעה ממש למצבים. היה משחק עם קצב טוב ברובו, אבל מצבים גדולים לא היו לנו. 2 הקבוצות הצליחו לנטרל אחת את השנייה.
מעניין איך מכבי הייתה נראית עם ראדי כשיר, ואם לא הייתה פגרת הנבחרת שפגעה במכבי יותר מחיפה בסופו של דבר.

סה"כ, כאוהד מכבי אני לא מתלונן. בטח לאור איך שהמשחק נראה. תיקו זה בסדר. עכשיו לעבור בשלום את ק"ש ואת הדרבי (שאני ממש ממש לא חושב שהפועל הולכת להיות בו שטיח. להיפך, היא תלחם כמו נינג'ה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 1:01 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
ואם לא הייתה פגרת הנבחרת שפגעה במכבי יותר מחיפה בסופו של דבר.

אני לא משוכנע לגבי המשפט הזה .
ברור שלא אידיאלי שמספר דו ספרתי של שחקנים "טרוד" בענייני נבחרת , אבל אני לא בטוח שעדיף לעלות למשחק שכזה לאחר שבועיים בלי משחקים כפי שהיה לחיפה .
כל עוד שחקני מכבי ת"א לא נפצעו או משהו כזה , וגם רובם לא השלימו 180 דקות בשני משחקי הנבחרת , אזי אני לא רואה בזה דבר שלילי כל כך .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 1:46 pm 
Junior

אתה מדבר על שבועיים ללא משחקים. זה בטח עדיף על חוסר היכולת לבצע במשך שבועיים אימון עם כל הסגל.
אבל זה לא חשוב, מי האמין שאחרי העונה שעברה וכל-כך הרבה זמן שלמכבי לא היו נציגים, פתאום חצי סגל מוזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 3:05 pm 
Sophomore

מכבי אמנם עלו בהרכב התקפי אתמול (בניגוד למשחק בקרית-אליעזר אז), אבל בפועל שיחקו מאוד נסוג. קשה להאשים את השחקנים, פה עניין הפסיכולוגי נכנס וגם חיפה בהתחלה נתנו הכל מבחינת לחץ. האמת, לא חשבתי שהחיסרון של ראדי יורגש כל כך, מסתבר שהוא מאוד הורגש גם כי מה לעשות, משיקו לוגסי הוא לא שחקן לרמה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 3:35 pm 
Junior

ככה אחרי שנרגענו מעט מהמשחק, אפשר לסכם ולומר כך -
בחישוב הסופי חיפה הייתה עדיפה במעט על-פני מכבי וזה בעיקר בגלל השליטה שלה במרכז ברוב דקות המשחק. אך זו הייתה שליטה עקרה. בזמן שהיה לאוסקר להכין את הקבוצה, הוא הורה למיכה לסגור את האגף של טוואטחה הפעלתן גם אם זה עולה בכך שלמכב יהיה לאורך כל המשחק אגף אחד בלבד שדרכו ישנעו את ההתקפות. בנאדו, כפי שציפיתי, הורה לחיפה להתחיל הכי חזק שאפשר תוך כדי לחץ אינטנסיבי בחלק המגרש של מכבי מתוך כוונה שהשער יובקע ב-10-15 דקות הראשונות. דבר שהיה בעוכריי מכבי חיפה כי באמת ראו שבוקולי וקטן כבר היו עייפים בסביבות הדקה ה-60'. כשיש לך במרכז ההגנה את טיבי וגארסיה ומאחוריהם אניימה, אתה לא מקציב זמן לשער שיגיע.
מכבי נטרלו את חיפה באגפים, חיפה נטרלו את הנעת הכדור של מכבי כששלחו את בוקולי ללחוץ גבוה וכך הוא דחף את כל קו הקישור של חיפה, דבר שהפך לעוד יותר אפקטיבי כשלוגאסי החליף את ראדי אצל מכבי.
שתי הקבוצות סך הכל ביטלו האחת את השנייה ועם זאת ראינו כדורגל קצבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 3:08 pm 
Hall of Famer

נכניס את זה פה, אבל במהלך הפסח, בדרך לתערוכת דאלי שהייתה במרכז הקונגרסים שנמצא קרוב אליו, ראיתי את האצטדיון החדש של חיפה. מה אני אגיד לכם, אצטדיון בנזונה אמיתי. אם בפנים הוא יהיה כמו מבחוץ, מדובר בחוויית כדורגל שלא נראתה אפילו קרובה אליה בארץ, לפחות מבחינת האסתטיקה והתנאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 7:37 pm 
Hall of Famer

איך הייתה התערוכה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:23 pm 
Junior

http://www.one.co.il/Article/12-13/1,1,22,0/215064.html

על פי הלינק המצורף, גם המגרש בב"ש מתקדם...
אולי באר-שבעי(ודים?) יוכל לומר לנו איך זה נראה מבחוץ לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 10:32 pm 
Freshman

לא רק שאנחנו 3 נצחונות רצופים, אלא שגם בשלושתם כבשנו שערי שדה בלי עזרה של השופטים!
עכשיו נקבל רק 2-0 בדרבי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 10:42 pm 
Junior

אומנם כבשתם בלי עזרת השופטים, אך בני יהודה לא קיבלה פנדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 11:16 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
נכניס את זה פה, אבל במהלך הפסח, בדרך לתערוכת דאלי שהייתה במרכז הקונגרסים שנמצא קרוב אליו, ראיתי את האצטדיון החדש של חיפה. מה אני אגיד לכם, אצטדיון בנזונה אמיתי. אם בפנים הוא יהיה כמו מבחוץ, מדובר בחוויית כדורגל שלא נראתה אפילו קרובה אליה בארץ, לפחות מבחינת האסתטיקה והתנאים.

זה ממש משמח!

(גם אם לא מפתיע, יש לי ציפיות גבוהות מהאיצטדיון הזה, בהתחשב בכך שמכבי חיפה מעורבת בהקמתו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 11:29 pm 
Junior

חבר שלי ראה אותו מבפנים ואמר שזה הולך להיות באמת רמה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 12:33 am 
Sophomore

יאאללה. מגיעים זמנים שרק ת"א הולכת להשאר עיר בלי אצטדיון בסטנדרטים גבוהים שעונה על הצרכים של הזמנים המודרניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 6:52 am 
Junior

Att כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

זה ממש משמח!

(גם אם לא מפתיע, יש לי ציפיות גבוהות מהאיצטדיון הזה, בהתחשב בכך שמכבי חיפה מעורבת בהקמתו)

מכבי חיפה מעורבת בהקמת האיצטדיון ברמה שולית ביותר, מעבר לכך שהאחראים התייעצו עם איתמר צ'יזיק לגבי פרטים טכניים שוליים לנוחות מכבי חיפה אין להם באמת שום מעורבות בהקמת האיצטדיון.

זה פרויקט של "החברה הכלכלית לחיפה", והחברה המבצעת היא kss design group האנגלית, שהייתה מעורבת בבניית האיצטדיון המאוד מרשים של לה האבר הצרפתית, שהאמת קצת מזכיר את האיצטדיון הנבנה בחיפה, בבניית אולם הכדורסל האולימפי בלונדון, ובימים אלו כאחת משתי החברות הראשיות בבניית האיצטדיון החדש לטוטנהאם, שזה חתיכת פרויקט אדיר וצפוי להיות אחד המגרשים המרשימים בעולם.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 8:12 am 
Hall of Famer

אם כך אני עוד יותר שקט, תודה על האינפו.

מהתמונות באתר של החברה האיצטדיון של לה האבר נראה טוב יותר אבל אם זה הסטנדרט אז זה באמת פרויקט נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 11:05 am 
Junior

אין צורך לעסוק בספקולציות כי גם באתר שלהם הם די משקיעים כולל מלא תמונות עדכניות מהשטח -

http://www.2all.co.il/Web/Sites4/HaifaS ... EFAULT.asp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 12:17 pm 
Freshman

פאנוש כתב:
יאאללה. מגיעים זמנים שרק ת"א הולכת להשאר עיר בלי אצטדיון בסטנדרטים גבוהים שעונה על הצרכים של הזמנים המודרניים.

אם בלומפילד אירח בצ'מפיונס אני מניח שהוא עונה על סטנדרטים מודרניים.
רק צריך להגדיל אותו ואולי להוסיף גג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 2:27 pm 
Hall of Famer

לעניין: חיפה טוחנת את רמה"ש עם שישייה. מכבי היום במשחק חוץ סופר קשה בק"ש, ועוד בלי ראדי.
בשבת דרבי, ומי שחושב שזה יהיה המשך של הדרבי הקודם - סיכוי טוב שהוא טועה. הפועל התייצבה. משחקת לא טוב אבל זו לא הסמרטוטיאדה של שלהי ימי אבוקסיס ובנוסף היא תבוא להלחם בטירוף על הכבוד לאור מה שקרה פעם קודמת.
שני המשחקים הללו הולכים להיות קשים מאוד למכבי, ואולי יחזירו את חיפה לתמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 2:33 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
איך הייתה התערוכה?

סבבה לגמרי. מומלץ לאוהבי דאלי והסוריאליזם בכלל. תערוכה גדולה ומקיפה. יש שם אספקטים של האמנות שלו שפחות מוכרת לקהל הרחב, כמו הציורים שהוא צייר ליהדות ולישראל, או הרישומים שלו.
אבל אם כבר תערוכה בחיפה - תערוכת החלל במדעטק מרתקת ממש. אבל אנחנו סוטים מהנושא, למה שקורה בתקופה האחרונה עם נושא הטיסות לחלל אפשר להקדיש ת'רד נפרד - התחום עובר התעוררות רבתי, למעשה מהפכה של ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 8:07 pm 
Junior

oren_80 כתב:
לעניין: חיפה טוחנת את רמה"ש עם שישייה. מכבי היום במשחק חוץ סופר קשה בק"ש, ועוד בלי ראדי.
בשבת דרבי, ומי שחושב שזה יהיה המשך של הדרבי הקודם - סיכוי טוב שהוא טועה. הפועל התייצבה. משחקת לא טוב אבל זו לא הסמרטוטיאדה של שלהי ימי אבוקסיס ובנוסף היא תבוא להלחם בטירוף על הכבוד לאור מה שקרה פעם קודמת.
שני המשחקים הללו הולכים להיות קשים מאוד למכבי, ואולי יחזירו את חיפה לתמונה.

אולי ואולי לא.
בכל מקרה חיפה תפגוש את קריית שמונה ואז את הפועל. המבחן שלהם הוא לא פחות גדול משל מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 9:31 pm 
Hall of Famer

מכבי במשחק מאוד קהה מצליחה בכל זאת לתת שער בדקה 44 (דאבור) ועולה ל-1:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2013 10:46 pm 
Sophomore

galsh כתב:
פאנוש כתב:

אם בלומפילד אירח בצ'מפיונס אני מניח שהוא עונה על סטנדרטים מודרניים.
רק צריך להגדיל אותו ואולי להוסיף גג.

הוא אמנם ענה "מלמטה" על דרישות המינימום של אופ"א אבל מכבי והפועל משוועות למגרש אחר. כמובן שהאידיאל זה מגרשים שייבנו בכסף שהן יביאו מהבית ואז ההכנסה שלהן מימי משחק גם תרקיע שחקים והן יוכלו לנצל את המתקן למטרות מסחריות (כמו שבוינטר, המגרש היחיד בבעלות קבוצה בשתי הליגות הבכירות, הקבוצה משכירה שטחים לאנטנות סלולריות בכסף רב).

אבל לא על זה אני מדבר. אני מדבר על דבר דיי בסיסי בכדורגל של היום- גג על כל האצטדיון (שבדרבי האחרון היה חסר וגרם לחצי מהצופים לרוץ לשירותים ולמזנונים). אני מדבר על תאי VIP שמאפשרים להכניס עוד כסף ולתגמל את הספונסרים, דרכי גישה (רכבת) וחניה טובות (ולא רק חניונים באליפלט ושלבים). וזה עוד בלי לדבר על מותרות כמו חנויות מרצ'נדייז או אפילו מוזיאונים לקבוצות, שמאוד נפוצים כיום- אם לא בישראל אז בוודאי שבאירופה.

כיום יש לך את קבוצת הכדורסל של מכבי ת"א שעם כספי ציבור (וגם כסף פרטי) עשתה ביד אליהו כרצונה (מגרש שבדומה לבלומפילד- איננו בבעלותה). שיפוץ, חללית למעלה, תאי VIP, מרצ'נדייז, מוזיאון (?). קבוצת הכדורגל של מכבי ת"א מבקשת זה זמן רב לעשות שינויים כאלה, גם מכספה שלה, ונענית בשלילה.

בעיה גדולה עם בלומפילד, שגם אתה הצבעת עליה, היא שאין לו לאן לגדול, הוא תקוע בלב איזור מוסכים באמצע העיר. מכבי ת"א סולד אאוט כבר כמה משחקים והיא לא יכולה להביא יותר מזה למרות שהיא מכרה מנוי לחמישה משחקי במחירים של חצי ממנוי עונתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 206 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: