סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 3:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shachaf78 כתב:
לא יודע אם הכי טוב(המחצית השנייה שלו ביד אליהו לא ממש שיכנעה אותי בזה, הראשונה הייתה מדהימה), אבל אם מכבי נפטרת מכמה חוזים(כמו זה של אליהו) היא בהחלט יכולה להתחרות עליו, בהתחשב בזה שלקבוצות שמסוגלות להציע לו הרבה יותר כבר יש רכזים בכירים שחתומים לעוד כמה שנים.

רק ברוסיה יש גם את חימקי שמן הסתם תהיה מעוניינת להמשיך איתו, את צסקא שיש לה בעיה בגארדים מלבד תאודוסיץ' ואת קאזאן שעתירה בכסף וזרקה אותו על חרא העונה, ותשמח לשפר את המצב. זה עוד לפני שדיברתי על איזה טורקיה עשירה וכושלת כמו פנר, למשל.

אבל שוב, ברמת העקרון, אם יש לאלקטרה תחום אחד שבו היא יכולה לטפוח לעצמה על השכם ולהגיד שהיא עושה יופי של עבודה בעונות האחרונות-זה ההימורים על שחקנים זולים ואפילו מהליגה הישראלית לעמדת הרכז. זה לא שבכל עונה אתה יכול להביא פרקינס, פארגו או יוגב, אבל זה בטח מלמד שאתה ממש לא חייב לזרוק מיליונים על איזה ארויו/פלאניניץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:38 pm 
Senior

חימקי לא בדיוק במצב כלכלי מדהים, למיטב הבנתי. הבעיות שם אולי סודרו עד סוף העונה, אבל זה לא שחסרות קבוצות רוסיות עם תקציב שמן שהתפרקו בשלב מסויים(מישהו יודע איפה דינמו סנט פטרסבורג? ודינמו מוסקבה? נעלמו לתהום הנשייה). אולי פלאניניץ' יעדיף להרוויח קצת פחות אבל לדעת שלפחות הכסף נכנס לו לחשבון בסוף החודש. קאזאן עד כמה שאני יודע לא ביורוליג,שזה מן הסתם גם שיקול בעבור שחקן במעמד של פלאניניץ'. לגבי צסק''א אין לי מה לומר, ומן הסתם אם הם ירצו אותו הוא ילך לשם גם אם דני פדרמן יבקש נורא נורא יפה. אבל שוב, אין כל כך הרבה אופציות, ולרוב הקבוצות האלה יש כבר רכז בכיר אחד, בדיוק כמו אותה צסק''א שהזכרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:43 pm 
Hall of Famer

אני מת על הדיונים התאורטיים האלה שמתנהלים בפורום סלניוז, ובהם סופר אייג'נטס כמוני וכמוך מנתחים את מצב השוק מתוך היכרות פנימית עמוקה של ביקוש והיצע, תקציבים ומטרות. בחייך.

מה שאנחנו יודעים, פשוט: פלאניניץ' היום הוא אחד הרכזים הטובים באירופה, וככזה-אחד היקרים שבה. אלקטרה הוכיחה בעונות האחרונות ש:

1. היא דוגלת בשמרנות תקציבית.

2. היא מצליחה מצוין דווקא עם רכזים זולים ואלמוניים יחסית.

לאור הסעיפים הנ"ל, מדוע אתה ממשיך לחשוב שעדיף למועדון ללכת על שחקן אמנם מצוין, אבל:

א. יקר.

ב. די מבוגר.

ג. האמת, לא הכי מתאים לשיטת הריצה האתלטית של בלאט ושל אלקטרה בכלל בשנים האחרונות.

?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:47 pm 
Senior

במה מתאים ולא מתאים רלוונטי לשחקן שהוא טופ 5 או 3 בעמדה שלו באירופה? מילא כשאתה מביא מישהו מבוגר כמו שאראס או פאפאלוקאס, אבל אתה לא באמת חושב שבלאט יספסל את פלאניניץ' כי הוא לא אמריקאי אתלטי שקופץ גבוה?

אני מסכים שזה לא בדיוק הכי ריאלי בעולם לראות אותו כאן. אבל ברמת העיקרון אם מכבי מחליטה שהיא מקדישה לזה סכום כסף רציני זה לא תלוש מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:50 pm 
Hall of Famer

רק ששוב, אין שום סיבה שהיא תשקיע בו סכום כסף רציני כי, שוב, היא מצליחה בשנים האחרונות עם רכזים זולים בהרבה.

ולגבי הרישא, אני חייב לומר שהיא קצת מוזרה בעיניי. איפה משתמע שאני חושב שבלאט יספסל את פלאניניץ' אם הוא יביא אותו? אני רק אומר שבלאט ובכלל אלקטרה בעונות האחרונות מתבססת על רכזים מהירים ואתלטיים שמריצים משחק, והרבה פחות על משחק עומד בסגנון של פלאניניץ'. אז מעבר לסיבה הכספית, יש כאן גם סיבה מקצועית-סגנונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 6:56 pm 
Senior

נדמה לי שאפילו פה בת'רד הובאה כתבה שבה נכתב שפלאניניץ' "על הכוונת" של מכבי. כמובן שמשם ועד לזה שהוא באמת יגיע המרחק מאוד- מאוד- מאוד גדול, אבל זה מראה שכן יש מחשבה בכיוון. וכמובן, האם פלאניניץ' לא יכול להריץ משחק מהיר? שאראס הצליח לדוגמא במכבי בקבוצה שעשתה 92 נקודות למשחק, ובקבוצה עם כדורסל מאוד מבוקר של סט אופנס אצל אובראדוביץ'. הדברים האלה לא חד משמעיים ופלאניניץ' הוא לא איזה מאיר טפירו שאין לו רגליים לרוץ וצריך קצב משחק מאוד מאוד איטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 7:00 pm 
Hall of Famer

הכשלון הכי גדול בעמדת הרכז היה קאמינגס, ב-2008.
ביינום גם היה כישלון, אבל בערבון מוגבל. כרכז היה רע בד"כ, אבל נתן דברים טובים כ-2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 7:06 pm 
Senior

ביינום לא היה נוראי, אבל הוא די פישל ברוב הגמרים שמכבי הגיעה להם בעונת שרף הזכורה לרעה ובגדול לא ממש ידע לנהל משחק, לא ממש שמר וכאמור הכדורסל שלו יותר מתאים ל-NBA מאשר לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 9:26 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לצסקא כמובן יש כמחליף את ג'קסון שלא ממש מצליח תחת מסינה שאוהב לאלף את הרכזים שלו (וכנראה מספיק לו תאודושיץ אחד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 10:02 pm 
Sophomore

shachaf78 כתב:
ביינום לא היה נוראי, אבל הוא די פישל ברוב הגמרים שמכבי הגיעה להם בעונת שרף הזכורה לרעה ובגדול לא ממש ידע לנהל משחק, לא ממש שמר וכאמור הכדורסל שלו יותר מתאים ל-NBA מאשר לאירופה.

הא? בגמר במדריד הוא החזיק את מכבי לבד במשחק במחצית הראשונה. סיים עם 23 נקודות ב 28 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 31, 2013 10:03 pm 
Senior

ובשני הגמרים בגביע ובפיינל פור הוא היה מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 11:29 pm 
Hall of Famer

ג'קסון שצוין פה בהערת אגב הוא אופציה מעניינת למדי עבור מכבי . סביר שהביקוש עבורו לא יהיה בשמיים אחרי עונתו המאכזבת ברוסיה . הוא מסיים חוזה ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 12:06 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אאל"ט הוא חתם ליותר מעונה אחת אבל אולי יהיה אפשר להביאו. אני לא מתיימר לדעת מה מסינה חושב לגביו אבל הוא נותן עונה חלשה ואני מתאר לעצמי שהוא ישמח לשינוי אווירה אצל מאמן שנותן קצת יותר חופש לגארדים שלו כמו בלאט בקבוצה מובילה כמו מכבי. בסוף העונה שעברה שמתי קליפ שלו שמה שאהבתי בו היה שבניגוד לרכזים אחרים שמציגים את יכולות הסקורינג שלהם אצלו ראו את יכולת המסירה המצוינת. פלאס הוא הוביל בשנה שעברה את הקבוצה המפתיעה של בילבאו לעונה יפה מאוד. הוא לא סקורר גדול אבל יש לו שליטה מצוינת הגנה טובה וסייז מצוין (1.93).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 4:49 am 
Junior

פארגו שוחרר מפילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 5:49 am 
Junior

הרעיונות עם ג'קסון קצת מזכירים את הגישושים שהיו עם גורדון.
גורדון, כמו ג'קסון, הגיע לאחר עונת טובה ביורוליג במדי ציבונה, לא צלח את המעבר לצסק"א, אך למרות זאת, קיבל יופי טופי של חוזה מגאלאטסריי. ג'קסון שחקן טוב מגורדון, לטעמי, ומוכח ממנו. בהנחה שהכסף אצל מילאנו לא יירגע, לפחות טורקית אחת או שתיים תמשיך להזרים כספים, מכבי היא בהחלט לא פייבוריטית בסיפור מול קבוצות שכבר הוכיחו שמוכנות להכניס את היד לכיס בשביל לא להתחיל לבנות איזה מערך סקאוטינג. וזה כמובן בלי לשאול לרצונותיו של מסינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:32 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מכבי פייבוריטית מבחינת המאמן והמסורת של הקבוצה ביורוליג לפחות. נקח למשל את מקאלב, אם שמים בצד לרגע את המשכורת היפה שהוא מקבל בפנר', איפה אתה חושב שהוא היה מעדיף לשחק השנה? בטורקיה עם חבורת חדלי האישים שהתקבצה סביבו או במכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:42 am 
Senior

כן כבר שמעתי את הסיפורים האלה עוד בימי מוני פנאן ז״ל (אז אנשים חשבו ששחקנים שיש להם קריירה קצרה יוותרו על מאות אלפי דולרים בשביל מוני שממלא להם את המקרר...give me a break). להוציא יחידי סגולה כמו וויצ׳יץ׳ ופארקר לא שמעתי על אף שחקן שוויתר על הרבה כסף בשביל לשחק במכבי, בטח לא כזה שאף פעם לא שיחק פה. זה דברים שיהיו רלוונטיים, אם בכלל, אם מכבי תציע לו שכר שדומה למה שהוא מקבל בפנר(לא יקרה) או אם הוא ישוחרר משם ומכבי תיתן לו הצעה שמתחרה בזו של קבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 3:13 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
כאז אנשים חשבו ששחקנים שיש להם קריירה קצרה יוותרו על מאות אלפי דולרים בשביל מוני שממלא להם את המקרר..

אם החבילה שממלאת את המקרר מספיק אטרקטיבית, לך תדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 3:53 pm 
Freshman

אארון ג'קסון לא ימשיך בצסק"א בעונה הבאה יוצא לי לדבר איתו מפעם לפעם בפייסבוק והוא טוען שהוא לא מחובר לשיטה של מסינה ושהוא בטוח שהם ישחררו אותו בעונה הבאה. בכל מקרה, למי שידע או לא ידע הוא החבר הכי טוב של שון ג'יימס
ואני בטוח שהוא לא יתנגד לבוא למכבי. השאלה הגדולה היא, האם הוא יכול להיות הגארד ה"בכיר" שמכבי כל כך חפצה בו לעונה הבאה. אני בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 5:07 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Assaf M כתב:
אארון ג'קסון לא ימשיך בצסק"א בעונה הבאה יוצא לי לדבר איתו מפעם לפעם בפייסבוק והוא טוען שהוא לא מחובר לשיטה של מסינה ושהוא בטוח שהם ישחררו אותו בעונה הבאה. בכל מקרה, למי שידע או לא ידע הוא החבר הכי טוב של שון ג'יימס
ואני בטוח שהוא לא יתנגד לבוא למכבי. השאלה הגדולה היא, האם הוא יכול להיות הגארד ה"בכיר" שמכבי כל כך חפצה בו לעונה הבאה. אני בספק.

וואלה? רגע הם מאותה מכללה לא?
לגבי הגארד הבכיר כן או לא - השאלה אם רוצים רכז סקורר או מנהל משחק. כי ג'קסון הוא לא סקורר גדול (עבר את ה-14 נק' 3 פעמים בשתי העונות שלו ביורוליג והשנה קלע רק פעמיים בספרות כפולות 11 נק') וקלע חוץ בינוני, אבל הוא מאוד מהיר עם הכדור, עם שליטה מצויינת ומוסר פשוט נהדר.
http://www.youtube.com/watch?v=obgKC34MYls
הבעיה העיקרית שלו היא חוסר יציבות. למשל בעונה שעברה הוא היה הרבה יותר טוב במשחקי הבית מאשר בחוץ (12.4 מדד ו-4.8 אס' מול 8.2 ו-2.9 וזה כולל את משחקי הבית מול האיטלקיות קאנטו וסיינה שמולן הוא משום מה התקשה וסיים עם מדד שלילי) ובטופ 16 למשל שבוע אחרי שקלע 2 נק' ומדד 0 מול ריאל בחוץ, במשחק הביתי מולם קלע 15 עם 10 אס' (מדד 28).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 4:15 pm 
מנהל פורום

אני דוחף את זה לפה.
פיני גרשון עם עוד התנהלות כספית למופת, נתבע בכמיליון שקל על אי פידיון צ'קים.
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 12,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 4:23 pm 
Hall of Famer

החינוך המכביסטי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 4:25 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
חבל שמוני פנאן כבר לא בתחום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 8:29 pm 
Hall of Famer

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 40490.html
מכבי באמת מתכוונים להשאיר את ניק קיינר-מדלי? זה אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 8:51 pm 
Hall of Famer

1 באפריל עבר כבר , אז כנראה שכן .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, shmueliki, עופר האדום ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: