סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 2:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 4:12 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מוק, מה אמורים לעשות בנוגע ללו״ז הפלייאוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 6:15 pm 
Hall of Famer

פףףףף... מישהו מוכן להסביר לי מה אני עושה בגמר? בקושי גירדתי פלייאוף בפוקס, שבועיים של אילתורים והנפצות של פיק-אפים ב-5 דקות ופתאום אני מועמד לאליפות? מה הולך כאן? בכל מקרה, גם אם אני לוקח את זה, זה יהיה שוד לאור החושך, דייס ומוק היו רמה מעל הליגה לאורך כל העונה בזמן שכולנו קירטענו וג'יעג'ענו. זה לא אומר שאני לא הולך לנסות לקחת את זה, ולמרות שהקבוצה של דייס עדיפה איכותית על שלי וגם הלו"ז שלו טיפה יותר טוב, אני חושב שעם כמה פיק-אפים חכמים אני בהחלט יכול לקחת את זה, וגם אם בפנטזי אין "מגיע", צריך גם קצת מודעות עצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 6:59 pm 
Junior

צ'ונס, מה זה הסיקור הפרוותי הזה של מאצ' אפ המקום השלישי?

טוב שלא הצבת אותנו במרפסת של אבי לוזון...

עידן, יש הרבה מה לעשות. או שתהיה אפשרות להקדים את הפלייאוף הרבה יותר ממה שאפשר היום. או שהפלייאוף יגלוש לפלייאוף האמיתי ויבטיח ספורטיביות.

אם ישתנה משהו, אני מניח שזו תהיה האופציה הראשונה. כי מאז שהמשחק הזה קיים הוא מעולם לא גלש לפלייאוף בשום פורמט.

אני חושב שמתישהו הם ייתנו את הדעת על זה. בגדול, היום אפשר להקדים את הפלייאוף מה שאי אפשר היה לעשות בעבר בכלל. אבל זה עדיין לא מספיק. כי במתכונת הנוכחית אנחנו עדיין תלויים בכל שנה בשגעונות של פופוביץ' וחבריו.

מה שמביא אותי למאצ' אפ האחרון של העונה. זה נראה שלדייס יש יתרון אבל צריך גם לקחת בחשבון את הDNP הצפויים שאלו יהיו אלו שיכריעו את המאצ' אפ כמו שקורה בכל שנה.

אצל דייס יש את טוני פרקר שהוא הכי בעייתי. אני גם בהחלט רואה את קונלי וטיג יושבים לפחות משחק אחד בחוץ.

המזל שלו שקובי ודווייט נלחמים על החיים וזה יבטיח לו נוכחות מלאה מצדם גם על קביים.

אצל רוני יש השענות מאסיבית על שחקני אינדי וזה בעייתי. אינדי די נעולה במיקום שלה ואין לי שום ספק שהיברט, ווסט וג'ורג' יישבו בצד לפחות משחק. גם ווסטברוק אותו הסיפור.
מצד שני יש לו יותר צעירים שלא יראו פלייאוף וימשיכו לתת להם הרצה. וזה טוב.

אני זוכר את המאצ' אפים האלו נגמרים על הלסטר האדסונים והבובי סורות של העולם. תהיו ערניים כי השבוע יהיו כמה שחקני לואו אנד שיתפוצצו על המגרש.

המזל הוא שעוד היה אפשר להקדים קצת את שבוע האליפות ולכן יהיו מעט פחות תופעות האדסוניות, אבל עדיין תהיינה.

בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 01, 2013 11:23 pm 
מנהל פורום

לא לסטר הדסון, אבל את האליפות שלי של העונה שעברה אפשר לרשום על שמו של לא אחר מאשר פטי מילס, שנאסף לקראת הלילה האחרון, עלה בחמישייה ועשה 34 נק', 12 אס' ו-5 ריב' וניצח לי את הקרב מול אלון.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 12:04 am 
Junior

אני חושב שלאדמין כן יש אפשרות בחירה, לא?

בחוכמה שבדיעבד,
עדיף היה אם העונה הייתה מסתיימת אחרי שני סיבובים (אחרי שבוע 18) ואז לכולם היה אותו לוח משחקים ולא היינו גולשים לשלב הספסולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:21 am 
מנהל פורום

אף אחד לא הפסיד בגלל ספסולים.
לא היו עד עכשי כמעט ספסולי מנדטוריים, זה יהיה אולי קצת בשבוע הזה, והרבה יותרב-10 ימים האחרונים.

בפורמט של הליגה יש פגם בסיסי, כך שישנה אפשרות שמק יקרע לנו ת'צורה כל העונה, אבל יקבל לו"ז משחקים מחרבן לחצי גמר הפלייאוף, כזה שגרום ל לעוף קיבינימט.
לעניין הזה אין פתרון בשום אופציה, מלבד לדאוג לטריידים מתאימים עוד הרבה לפני (בהנחה שאה בטוח במקום 1-2 כמו שהיה למוק ודייס הפעם), וככה אולי לותר קצת ברמת השחקנם, אבל לקב שחקנים שישחקו 4 מלאיםבשבוע-שבועיים הכי קריטיים של העונה!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:34 am 
Hall of Famer

זה רק אני או שהגמר התחיל ב-9-0 לטובתי? זה בטח יתאזן אחרי היום בלילה כשלי יש רק את דנג מהבכירים (ואת צ'אנדלר שאספתי למקרה שהוא יחליט לחזור, עם המזל שלי בשבועיים האחרונים זה עוד עלול לקרות) בזמן שלדייס יש את קובי, דווייט, מאיו ונאש, אבל עדיין, נחמד.

ולגבי ענייני לו"זים, בהחלט אפשר לבדוק את העניין לקראת השנה הבאה, אבל למיטב זכרוני אני לא חושב שיש אופציה להקדים את הפלייאוף יותר ממה שעשינו. אפשר אולי להחליט שרק 4 עולות לפלייאוף ולצמצם אותו לשבועיים, אבל קודם כל זה לדעתי יבוא עם תוספת של שבוע לעונה הסדירה ולא עם הקדמה של הפלייאוף בשבוע ושנית, זה יגרום לכך שיהיו הרבה יותר קבוצות שיאבדו עניין בשלב מוקדם. כך או כך, העובדה שבפלייאוף קבוצות שהיו בינוניות כל השנה יכולות להפתיע פתאום זה כל העניין בליגות הד-טו-הד, אם היינו רוצים לדעת מי הכי טוב לאורך עונה שלמה אז בשביל זה יש ליגת רוטו. אני גם לא מסכים שזה פגם בליגה, כי בסופו של דבר, המשחקים שהיו חסרים למוק (או לכל אחד אחר) בפלייאוף הם משחקים שהוא הרוויח בעונה הסדירה ושסביר להניח שנתנו לו שם עוד כמה ניצחונות, ה-4 משחקים שהיו לאינדיאנה בשבוע שעבר ועזרו לי לנצח את מוק באים על חשבון שבוע של 3 משחקים שיש להם השבוע ויקשו עלי לנצח את דייס. אני לא יודע אם מישהו מאיתנו עושה את זה, אבל תכלס, אני מניח ששחקנים טובים אמורים לחשוב גם בזמן הדראפט עצמו וגם לאורך העונה על הלו"ז של השחקנים שהם בוחרים במהלך הפלייאוף, בטח ובטח כאלו שפותחים פער בצמרת וכבר יודעים מראש שהם יהיו בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 9:55 am 
Junior

פעם הפלייאוף היה מנדטורי, היום יש אפשרות בחירה בין 4 תאריכים. אנחנו הקדמנו. אבל גם כך, זה לא מספיק מוקדם.

בנוגע לתכנון מוקדם של הלו"ז. אני לא משחק ככה. זה מזכיר לי את מה שעשו לפורומולה 1 שהיה פעם סבב של הנהגים הטובים בעולם והיום הוא סבב של טכנולוגיה וטיימינג של תדלוק... כשלא תמיד לנהג הטוב ביותר יש אפשרות להתחרות על התואר בכלל. לא מעניין אותי.

בשורה התחתונה, לאורך זמן אתה תיקח יותר תארים ממה שתפסיד. כי כפי שכבר אמרתי, אתה יכול לבנות על שחקנים שיש להם לו"ז ואז לחטוף פציעות וספסולים לקראת הפלייאוף וכל התכנון שלך קרס.

אני מעדיף לא להתעסק במסביב אלא במשחק בלבד. ולמען האמת, גם אין לי זמן להתעסק בזה.
תחשוב עלי כעל נלי לעומת ריק קרלייל. פיני גרשון לעומת דיוויד בלאט. מאמן משחק מצוין אבל מאמן קבוצה בינוני 8)

זה כמו משחק שש בש. אתה יכול להפסיד למישהו פחות טוב ממך במשחק נתון אבל בספאן של עשרה משחקים, בדר"כ הטוב מנצח.

מכל מקום, מה שקרה לי השנה היה יוצא דופן בכל מובן משום שאני מתחיל כל מאצ' אפ, כולל המאצ' אפ הנוכחי בחסרון משחקי.

זה קורה בעיקר בגלל שסבלתי מפציעות ותמרנתי עם שחקנים בינוניים בכדי להשלים את החסר.

אבל התלונות שלי הן בעיקר ללו"ז הדל שמותיר שוק חלש. אני לא זוכר בשנים עברו שהיה ספאן של שבועיים שבהם כל שבוע החל בלו"ז של 2-3 משחקים. זה היה פקטור גדול על התוצאות. זה הפריע לי יותר מהכל.

נ.ב. מה פתאום להקטין את העולות לפלייאוף, מצדי הייתי אפילו מגדיל אותו. זה מוסיף עניין ופלפל לליגה וכן, זה כל הרעיון של לשחק הד טו הד. אני מאוד בעד האנדרדוג. זה אולי לא הוגן אבל זו מהות הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 3:48 pm 
Sophomore

היות וזה ת'רד לקיטורים אז אצטרף גם.
מוזר לי גם שהמאבק החשוב על המקום השביעי לא הוזכר עד עכשיו אבל לא נורא.
הלילה היו אצלי 11 שחקנים שהקבוצה שלהם שיחקה. 2 היו D2D, כמובן שבסוף הם לא שיחקו. המעצבן הוא ש5 נוספים לא שיחקו גם ! בקיצור 4 במקום 11.

לפי מה שקראתי כאן בימים האחרונים זה אומר שאפשר כבר עכשיו להכריז שעידן ניצח והוא יסיים שביעי , ברכותי :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 4:20 pm 
Junior

עזוב מקום 7, נראה לי שאפשר כבר לברך אותו על האליפות של שנה הבאה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 6:52 pm 
Sophomore

זה רק אם תהיה הגבלת חילופים לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 7:14 pm 
Junior

זה תנאי ראשוני כמובן, תנאי שני זה שלא נבטל לו כל טרייד-רייפ שהוא ישיג.
אבל זה להתעסק בקטנות, די ברור שהאליפות הולכת אליו בשנה הבאה. כל הסימנים מעידים על כך.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 7:41 pm 
Junior

אני עדיין טוען שהייתי מרחק מוק ורג'י אוונס אחד מלהגיע לגמר :P

נו צ'אנסי, עדיין מתוסכל על זה שקיבלת את צ'נדלר פצוע?

אבל ממה אלון מתוסכל?

אני עדיין גאה בזה שאני הולך להקדים ב-2 את הסדר בו בחרתי
והייתי צריך בשביל זה רק שתי גוויות ואת ההוא שהגיע לגמרים הקודמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2013 8:28 pm 
Hall of Famer

עידן, אם כבר הזכרת את הדראפט, אני לא יודע אם יהיה לי כוח לעשות את זה, אבל בהחלט מעניין להסתכל עכשיו על הבחירות בדראפט ולנתח אותן בדיעבד ולתת ציונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 04, 2013 8:05 am 
Hall of Famer

לילה זוועתי לכוחותינו, בראדלי ביל לא שיחק, באטום פצוע ולצערי נאלצתי להיפרד ממנו כי לא ברור מתי הוא ישחק שוב וגם מי ששיחק אצלי לא ממש כיכב. דייס עם לילה נחמד מנצל את ההזדמנות להפוך את התוצאה מ-6-3 לטובתי ל-6-3 לטובתו. בינתיים מה שמסתמן זה שאחוזי השדה וכנראה גם הריבאונד והנקודות ילכו לדייס, אחוזי העונשין והאיבודים נוטים לכיווני וכל השאר עדיין צמוד מאוד, אבל הפציעה של באטום תעשה לי חיים קשים מאוד בכל מה שקשור לשלשות.

לחמישי בלילה לדייס יש בסגל את אנדרה מילר, טוני פארקר (לא שיחק הלילה אבל פופ אמר שישחק בחמישי), קנת' פאריד, ניק קוליסון, ננדו דה קולו ואוון פורנייה שצץ משום מקום בשני המשחקים האחרונים עם תצוגות נאות. בצד שלי יש את ראסל ווסטברוק, לואל דנג, ג'ימי באטלר, רג'י אוונס, קנדריק פרקינס וג'יי קראודר שהחליף את באטום והיה הדבר היחיד שיכולתי לגרד הבוקר מהפרי-אייג'נסי שעשוי, עם המון מזל, לתת איזה בלוק אקראי ולעזור לי קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 10:09 am 
Sophomore

לעזאזל רוני, אני רציתי לקחת עכשיו את דני גרין אבל אני בעבודה ומשום מה הסינון חוסם לי כאן שני מסכים ביאהו - הקבוצה שלי והוספת שחקן. דאמט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 10:19 am 
Hall of Famer

כן, הפיק-אפים למחר בלילה לא מלהיבים במיוחד, זה לא שהיו יותר מדי אופציות. נקווה שזה יעזור לי קצת בקרב השלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 11:41 am 
Hall of Famer

נו? משחק שביעי של סדרת הגמר של ליגת סלניוז, התוצאה צמודה, האליפות תכריע מי הבסט-קלוזר אין דה גיים והפורום שקט? מה עם איזה פרוייקט סלניוז ראוי לשמו? ראיון עם האלוף היוצא וולפסון? כתבת צבע של צ'ונסי? ניתוח מקצועי של מוק? טקס בחירת רוקי העונה בין ביל, עידן וקיו? מופע דרקונים מג'אנגלים של אלון? כלום? לא רציניים אתם.

ולעניין, התוצאה 5-4 לטובתי, אבל הרבה מאוד קטגוריות פתוחות. דייס ייקח את החסימות (33-24 אחרי חמישיה של ביומבו לעומת 1 של היברט הלילה), אני אקח כנראה את העונשין (77.2-71.6 כשלדייס יש את הווארד הלילה), הנקודות כנראה ילכו אלי אם קובי לא יתפוצץ לגמרי (648-595), באסיסטים דייס מוביל עם סיכוי קטן למהפך שלי (164-151, לו יש את קונלי וקובי, לי את ווסטברוק, אירווינג, ואסקז וברנדון נייט אם אחליט להרכיב אותו), בריבאונדים, אני מוביל עם סיכוי למהפך של דייס (274-260, דייס יוצא לקרב עם הווארד, היקסון, פרקינס וזלר, אני עם אוקפור, באס, פייבורס ואולי גם ג'ורדן אם אחליט להכניס אותו להרכב). כל שאר הקטגוריות הולכות ממש על הקשקש, אחוזי שדה (43.8-44.9 לדייס), שלשות (35-33 לדייס), חטיפות (47-44 לטובתי) ואיבודים (93-91 לטובתי).

דייס עם מהלך מפתיע לא יעלה הלילה הרכב מלא עם עמדת יוטיליטי אחת ריקה, אני עם הרכב מלא פלוס ספסל מלא, בערב אני אשבור את הראש מי יכנס לסגל ומי ישאר על הספסל, צריך לחשוב אילו קטגוריות אני רוצה לנסות לקחת ועל אילו אני מוותר.

הסגל של דייס: קונלי, קובי, מייק ג'יימס, ירבקו, ראיין אנדרסון, היקסון, הווארד, פרקינס, זלר וניק קוליסון.
הסגל שלי: ואסקז, מיקס, ווסטברוק, דנג, באס, ג'ימי באטלר, אוקפור, דאנדרה ג'ורדן, אירווינג, ווס ג'ונסון, פייבורס, ברנדון נייט, מרקוס תורנטון, ג'ארד דאדלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 12:55 pm 
Junior

ברור שביל רוקי השנה.
היה בטוח במקום שלישי בפלייאוף לקראת הישורת הסופית.
החליט לא להתמודד על המקומות הראשונים שנותנים כרטיס לחצי אלא לאסוף פצועים.
החלטה שכמעט העיפה אותו מהפלייאוף אבל בסוף תעזור לו לזכות בארד.

אני הפסדתי את המקום בפלייאוף על רצף שטויות כמו החזקה של גורדון חודשים, הרמות מוזרות
עיצבנתי את כולם בחודש הראשון ואז עשיתי טריידים מעפנים - הפסדתי בגדול על ג׳פרסון הורפורד, פספסתי את קלדרון ב-20 דקות.

Q היה מתמודד צבעוני בהחלט
מקום שני לפני מוק אלפרון ואחרי גימל ״היה לי את לברון אבל פרשתי כי הפציעה של לאורי הרסה את סיכויי להתמודד״

לפחות ניחשתי נכון שצאנסי ומוק לא יזכו.

מנג׳ר השנה מבחינתי זה דייס שהמקום האחרון בדראפט הגיע לגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 10:43 pm 
Hall of Famer

טוב, משחק אחד נגמר ובעיקר חדשות טובות מבחינתי, ווסטברוק הגדיל את הפער שלי בריבאונדים ב-4 (למרות שני גבוהים ששיחקו אצל דייס-פרקינס וקוליסון), קלע 37 נק' ונתן לי מקדמה גדולה בנקודות, שם שתי שלשות (אחת עם הבאזר) והישווה את הקטגוריה, מסר 8 אסיסטים שנותנים לי צ'אנס מסויים לעקוף את דייס שם, איבד רק פעם אחת לעומת 3 של פרקינס וקוליסון ביחד, מה שנותן לי סיכוי טיפה יותר טוב שלא לאבד את הקטגוריה, והוא אפילו צלף 15/27 מהשדה והשאיר לי סיכוי קטנצ'יק לקחת את אחוזי השדה. החדשה היחידה שקצת פחות טובה עבורי-הוא חטף רק פעם אחת וגם פרקינס חטף פעם אחת, עם זה דייס שומר על צ'אנס לקחת את הקטגוריה. עכשיו מבחינתי זה מיקס וג'ורדן ראש בראש עם קובי ודווייט, אם אני אצא משם במצב טוב האליפות כבר תהיה ממש קרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 11:15 pm 
Junior

אני עדיין בהתלבטות אם להוציא את גארנט ולשים את אל פארוק אמינו או פטריק פטרסון בהרכב במקומו.

לא מוצא דיווחיםאם הוא ישחק או לא. ההערכות המוקדמות דיברו על חזרה היום. ואני מעדיף אותו בהרכב על שני הוויילד קארדז הללו. למרות שבפוטנציה, השלשות של פטרסון יכולות להועיל יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 11:19 pm 
Hall of Famer

אני באותה התלבטות בין השלשות/חטיפות/אסיסטים של ברנדון נייט לבין השלשות/חטיפות/איבודים של דאדלי לבין הריבאונד/איבודים/אחוזי שדה של באס.

דילמה...

ולגבי גארנט, רשום שהוא התאמן בשבת, אני הייתי הולך עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 11:25 pm 
Junior

וואו נייט ודאדלי... שני שחקנים שלא מתקרבים לסגל שלי... מפחד מהם פחד מוות.

כנ"ל אמינו שזו פעם ראשונה שהוא אצלי. פשוט אהבתי את המאצ' אפ עם פיניקס.

יש לי עוד התלבטות- מרטל וובסטר בפנים או בחוץ? הוא מסריח לאחרונה ונראה לי שאפסיד בכל מקרה את השלשות. חוץ מזה הוא לא נותן כלום רק נזקים... דילמה...

כן, גם אני בחרתי להשאיר את גארנט בינתיים. הורסטיליות שלו מקשה על ויתורים הימור אחר כאן. בייחוד כשפטרסון יעלה מהספסל ואין אמונה באמינו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 11:34 pm 
Hall of Famer

הבעייה עם נייט היא אחוזי שדה ואיבודים, ומכיוון שעל אחוזי שדה מראש לא בניתי (למרות שעכשיו זה מתחיל קצת להיות צמוד), אז נשאר רק נושא האיבודים, אבל מכיוון שקובי כבר עם 9 אסיסטים ועוד לא מחצית, נראה לי שאני לא הולך ללכת על הקטגוריה הזו, ומכיוון שנייט משחק נגד שיקגו, הסיכויים שהוא ייתן משחק גרוע הם לא קטנים, מצד שני, מבין השלושה הוא השחקן שהכי סביר שייתן לי משחק גדול בקטגוריות שאני צריך. בכל מקרה, אם הוא היה שחקן של 6-7 אס' למשחק אולי הייתי מסתכן איתו, כרגע זה לא נראה לי. עכשיו דאדלי, לא יודע מה הבעייה שלך איתו, ממש לא שחקן פנטזי גדול, אבל פיק-אפ שאני אוהב כי גם אם הוא לא טוב, הוא לא עושה נזקים, האחוזים שלו טובים בסך הכל (וגם כשלא, הוא בדרך כלל לא זורק הרבה, לא ייתן לך כל מיני 2/15 כאלה), הוא זורק מעט והוא כמעט ולא מאבד, במקרה הגרוע הוא יהיה למל"ם לגמרי ובמקרה הטוב הוא עוזר בחטיפות, בשלשות ובאחוזי שדה.

אני אחכה עוד טיפה ואחליט לפני שאני הולך לישון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 11:46 pm 
Junior

יש לי חוק. לא לוקח גארדים מול שיקאגו, מיאמי וממפיס. בטח כשקוראים להם נייט... זה נו בריינר.

דאדלי? האחוזים שלו מרמים. יש לו לילות נזקים מטורפים. פשוט בגלל שהוא על הספסל זה מתאזן אבל אם תתן לו דקות האיש יחרב אחוזים. מהספסל הוא אכן פחות מזיק אבל גם פחות פוטנציאל תרומתי. אני פשוט מתעלם...

טוב, האמת היא שכנראה הפער ביני לבין ביל יגדל הלילה. האיבודים כבר בורחים לי (תודה פאו) יהיה לי מאוד קשה לשמור על העונשין, השלשות גם כן רחוקות כשכבר עכשיו החבר'ה של ביל מפציצים ולמרות הצמידות באסיסטים, יש לו יותר מוסרים ממני הלילה. וגם הפער באחוזי שדה גדול מכדי שספסול יעזור.

אפילו החלפה של וובסטר לא ממש תעזור לי כי את אחוזי השדה הפסדתי... נו שויין.

יש יותר סיכויים שאאבד קטגוריה מאשר אשיג אחת.

לא רואה דרך החוצה. הפסדתי אפילו את הארד. פאקינג לא יאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: