סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 7:06 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 8:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בהתחשב בזה שיש לו חוזה לעוד עונה, אני לא חושב שזו כזו סנסציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 11:23 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא בא להשוות בין השחקנים, אבל צאק אידסון למשל נתן עונת בכורה די גרועה ועדיין השאירו אותו ובקיץ שאחרי שילמו לו כבר 2 מליון יורו לעונה.
לא בטוח בכלל שמדלי לא ישחזר. הוא כבר שיחק ברמות הגבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 11:26 pm 
Senior

שוב, זיכרון קצר לגבי אידסון:
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2009
12 נק', 4.5 ריב', 2.6 אס'

מדלי לא הגיע לחצי מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 11:32 pm 
Sophomore

המספרים של אידסון בעונה הראשונה נראים טוב יותר אפילו ביחס לעונה השניה שלו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2013 11:47 pm 
Hall of Famer

אבל בקבוצה גרועה יותר. בכל מקרה, אני מסכים אין מה להשוות בין אידסון למדלי. מדלי איכזב ברוב רובה של העונה, והאמת העצובה היא שגם עכשיו כשהוא הרבה יותר טוב, הוא רחוק מלהבריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 09, 2013 5:14 pm 
Hall of Famer

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2631867
לא מכיר אותו אבל על פניו, עוד זר זול שיכול היה למצוא את עצמו באחת מקבוצות ליגת העל
מישהו מכיר ויודע לספר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 09, 2013 5:21 pm 
Hall of Famer

לא מכיר אבל גם היקמן הגיע ממעמד דומה פחות או יותר באותה ליגה והיה די סבבה בסך הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 09, 2013 6:15 pm 
Sophomore

השאלה לאיזו מטרה מכבי רוצה להביא אותו? כמחליף של לוגן? היקמן? בנוסף לשניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 8:10 am 
Junior

בשקט בשקט, למגינת ליבו של שחף, חוזר לו ריצ׳ארד הנדריקס ליורוליג. http://sports.walla.co.il/?w=/151/2632993

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 9:16 am 
Senior

מצויין. שישאר שם. ואם קובאן מתעקשים על יוגב נשמח לקבל את מאריץ׳ במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 9:32 am 
Sophomore

ריצ'י שיחק בחלקים גדולים מן המשחק לצד מאריץ, היו צמד מאוד מאוד אפקטיבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 10:29 am 
Sophomore

צחוק צחוק, אבל אם הנדריקס היה מצטרף למכבי בינואר כמו שבלאט רצה ולא הבדיחה הקרואטית הזו שההנהלה כפתה עליו, מכבי היתה מגיעה לפיינל פור. לא שזה היה הופך אותה לקבוצה טובה יותר מריאל או שהיה לה סיכוי לעבור את הספרדים בסדרה, אבל זה כן היה גורם לכך שמכבי היתה מנצחת עוד משחק אחד בטופ 16 ומסיימת שניה ולא שלישית. למרות שהנהלת מכבי כוללת גאוני כדורסל של פעם בדור, אולי מדי פעם בכל זאת כדאי להנהלה להקשיב לחוות הדעת המקצועית של המאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 11:44 am 
Junior

shachaf78 כתב:

להבנתי הם לא בדיוק צריכים להתמקח עם מכבי, כי יוגב שלהם בקיץ לפי פסיקת פיב''א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 1:15 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אין ספק שכרכז מחליף יוגב יכול לעזור מאוד לקובאן, אבל מישהו פה באמת סבור שאחרי העונה הזו של יוגב קובאן יתעקשו לשלם לו את הסכומים המקוריים עליהם דובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 4:56 pm 
Junior

sir charles כתב:
אין ספק שכרכז מחליף יוגב יכול לעזור מאוד לקובאן, אבל מישהו פה באמת סבור שאחרי העונה הזו של יוגב קובאן יתעקשו לשלם לו את הסכומים המקוריים עליהם דובר?

יש להם חוזה לא?
אפקטיבית למכבי יוגב ׳עולה׳ יותר כי הוא משלם מס כישראלי וברובן עלות המס שלו זהה לזרים האחרים.
מה שבאמת עצוב יהיה אם במכבי יתעקשו לשלם ליוגב את הסכומים שהוא ביקש. חוץ מאליהו ולאנסברג לאף ישראלי במכבי לא צריך לשלם מעל 200, הם לא שווים את זה. אליהוא צריך לקבל סיביות השלוש מאות כשחקן מחליף שעולה לתת התקפה ושינוי קצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 6:14 pm 
Sophomore

הגיוני להניח שמכבי בעונה הבאה תנסה ללכת על קונספט של 5 זרים ו- 5 ישראלים בכירים (שלנדברסג ה"צעיר", ביניהם, אבל מעניין מה יקרה שנה לאחר מכן).

מהבחינה הזו נראה שם בוודאות את אליהו, פניני, ג'יימס וסמית' (ולנדסברג). מכאן נותרו 2 ישראלים ו- 3 זרים להשלים. הלפרין? טיוס? אולי בלו? אולי אוחיון יישאר? אולי מקל?? מבחינת הזרים - סקורר ברמה גבוהה לקו האחורי, גבוה מחליף נורמאלי לג'יימס ועוד שחקן לעמדה 4 או 2, תלוי איזה ישראלים יעלו בחקתה של מכבי בקיץ.

קשה לראות מי מבין לוגאן, היקמן, מדלי ופלאניניץ' ימשיכו לשנה הבאה. אלא אם כן אחד מהם יתפוצץ על ריאל במשחקים הקרובים ויעשה עבור מכבי את הבלתי יאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 6:37 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
shachaf78 כתב:

להבנתי הם לא בדיוק צריכים להתמקח עם מכבי, כי יוגב שלהם בקיץ לפי פסיקת פיב''א.

למיטב הבנתי, הבורר בכלל לא התייחס לשאלה של מי אוחיון בשנה הבאה, הוא רק התייחס לשאלה האם קובאן עמדה בתנאי השיחרור שלו וקבע שהיא עמדה בהם ביחס לקיץ 2014. מהנתון הזה לא ניתן להסיק שהחוזה של אוחיון בקובאן בהכרח תקף ושהוא מחוייב לקבוצה, הדבר היחיד שכן רומז לשם זו ההתנהלות של מכבי וקובאן מאז ועד היום כמו העובדה שמכבי, עד כמה שידוע לי, עוד לא החתימה את אוחיון על חוזה מעבר לעונה הנוכחית (למרות שפורסם שיש סיכום) ושהיא כנראה ביקשה ממנו להודיע לקובאן שהוא לא ישחק אצלה בשנה הבאה, מה שהוא לא היה צריך לעשות אם משפטית היה ברור שהוא לא מחוייב אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 6:53 pm 
Sophomore

כמו שיוגב נראה כרגע, דווקא קובאן היא זו שהולכת להפר את החוזה איתו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 16, 2013 11:14 pm 
Hall of Famer

ובעקבות ההדחה, ואחרי קצת חשיבה, הנה הסגל שאני רוצה לראות בעונה הבאה:

סנטרים:
שון ג'יימס - קלטתי היום את מי הוא קצת מזכיר לי בתנועה ללא כדור, נייט האפמן. רק שהאפמן היה גבוה יותר, מוסר טוב יותר, ובאופן כללי שחקן טוב יותר. מה שלא אומר שג'יימס רע, הוא ללא ספק שחקן נהדר, ואחד הסנטרים הטובים באירופה.
עלות משוערת נטו: מיליון דולר
ג'ון ברייאנט - דיברתי בעבר על כך שהייתי רוצה לראות עוד שון ג'יימס בקבוצה, אבל במחשבה שניה, עזבו. ראיתי קצת את ברייאנט השנה באולם, והוא חיה פיזית ומשאבת ריבאונדים. הרבה יותר משהוא מזכיר את סופו, הוא מזכיר את קמבאלה. קבוצות יפחדו לשחק נגדו
עלות משוערת: 800,000 דולר
ג'ייק כהן - בעיקר כי למה לא. שיהיה, אולי בכל זאת עוד ייצא ממנו תותח.
עלות משוערת: 200,000 דולר

פאוור פורוורדים:
עומרי כספי - לא יודע אם יחתימו אותו לעוד עונה בנ.ב.א, ויכול להיות שהגיע הזמן לחזור הביתה. אם כן, הוא אמור להיות הכוכב והמוביל. שמתי אותו כ-4 כי בעיניי, באירופה הוא 4 הרבה יותר מאשר 3. כך או כך, ההגנה שלו והשלשות שלו יכולות להיות קריטיות. מכבי צריכה תותח ישראלי, כספי הוא האדם היחיד שעשוי להיות תותח ישראלי.
עלות משוערת: 2 מיליון דולר
אלכס תיוס: אז כן, אני בדרך כלל אחד מסנגוריו של אליהו בפורום, אבל קשה להתעלם מהירידה של השחקן, ובעיקר מהעובדה שכשהוא לא מקבל דקות של אמת ובלי ביטחון, הוא לא מסוגל לתת שום תפוקה. בטח לא בהגנה, אבל גם לא בהתקפה. תיוס ייתן קצת האסל, כמה ריבאונדים. גם טוב, במיוחד כשזה מגיע בחצי מהעלות של ליאור.
עלות משוערת: 400,000 דולר

סמול פורוורדים:
דווין סמית': אני עדיין מאמין בו, וכמה טוב שבאה הסדרה מול ריאל והורידה את דרישות השכר שלו, הוא עדיין לא יבוא בזול, אבל הוא יבוא בזול יותר. הוא לא שחקן על באירופה, רחוק מזה. אבל הוא שחקן יעיל, וסמול פורוורד מצוין מול רוב קבוצות היורוליג
עלות משוערת: 700,000 דולר
סילבן לנדסברג: בעיניי, עדיין, פשוט לא קיבל מספיק הזדמנויות השנה. מקווה ששנה הבאה הוא יקבל יותר. ואם לא, אז בשביל זה כספי הוא גם 3 וגם 4. אבל אני חושב שאין סיבה שהוא לא יהיה שחקן שיקבל תמיד 10-12 דקות למשחק, ואני מקווה שהוא גם יחזיר ב 4-5 נקודות באותן דקות.
עלות משוערת: 300,000 דולר

סקנד גארדים:
ריקי היקמן: שוב אזכיר שאני חושב שהוא לא כל כך הרבה פחות טוב מלנגפורד, ובסך הכל סקנד גארד ברמה אירופאית טובה. רק שלצערי, פוינט גארד הוא לא. אבל בשביל החדירות שלו מדי פעם, השלשות שלו, והכמה אסיסטים שווה להביא אותו בעלות הלא מאד גבוהה שבה הוא בא.
עלות משוערת: 600,000 דולר
יותם הלפרין: אחרי עונה לא משהו במינכן (אבל גם לא כזאת גרועה), הוא יבוא בזול. ואני מעדיף אותו כוטרן הישראלי מאשר את פניני, בהרבה. אם הוא יצליח לשחזר את העונה האחרונה שלו במכבי, אז בכלל הרווחנו.
עלות משוערת: 400,000 דולר

פוינט גארדים:
.... לא יודע: ארבעה שמות עלו לי לראש. אריק מיינור שהיה מצוין באוק סיטי, אבל השנה ירד בתפוקה משמעותית בעקבות הפציעה, והוא שחקן חופשי. די.ג'יי אוגוסטין, עוד אחד עם קריירת נ.ב.א לא רעה אבל עם הווה פחות טוב, וגם הוא שחקן חופשי. מאירופה, מייק גרין שכבר הוזכר הוא בכל זאת שחקן של 12, 5 ריבאונדים ו 6 אסיסטים במוליכת הליגה האיטלקית. טיוואן מקי הוא בכל זאת שחקן של 15, 5, 5 בקבוצת אמצע טבלה בליגה הרוסית. את מי אני לא רוצה? את בובי בראון שאמנם נתן עונה אחת טובה, אבל לא סחב את סיינה לכלום (גם לא באיטליה), ובו מקאלב שנתן הרבה עונות טובות, אבל גם הוא לא הוכיח יציבות לאורך העונות, שניהם יהיו יקרים וחבל.
עלות משוערת: אני מניח שאם זה יהיה אחד משני השמות הראשונים אז כמיליון דולר, אם אחד משני השמות האחרונים אז אולי 600,000 דולר.
גל מקל: אוחיון יילך לקובאן, ובסכומים שהוא יקבל טוב שכך. מקל לא היה טוב בהזדמנות הראשונה שלו במכבי, אבל מאז צבר ניסיון אירופאי ובהחלט השתפר. כרגע הוא אחד הפוינט גארדים הישראלים היותר טובים שקיימים, אז שיבוא כבק-אפ לפוינט גארד
עלות משוערת: 300,000 דולר.
מורן רוט: כגארד חמישי, שעולה פעם בשני משחקים לשלוש דקות, אני יכול לחיות איתו.
עלות משוערת: 150,000 דולר.

סך עלות (תלוי בזהות הפוינט גארד), היא משהו כמו 7.5-8 מיליון דולר נטו, שהם משהו כמו 14-15 מיליון דולר ברוטו. לא משהו שמכבי לא יכולה לעמוד בו. ובעיניי, זאת קבוצה עם המון יתרונות, ובעיקר קבוצה עם סייז וסטאר פאוור שיכולה וצריכה להתמודד עם הטובות ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 16, 2013 11:20 pm 
Senior

נורטון, הכוכב שלך בסגל הזה זה כספי, כאילו? כי השנים האחרונות הוכיחו ששווה לתת לישראלים חוזים יקרים? למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 16, 2013 11:22 pm 
Hall of Famer

ומה, כל הישראלים הם אותו בן אדם? לכספי יש פוטנציאל להיות סטאר, וכשהוא שיחק באירופה הוא היה מצוין, סביר להניח שמאז הוא רק השתפר. אז כן.
בכל מקרה, בקבוצה שהצעתי יש מספיק כוח אש, גם אם הוא יהיה יותר נכבאר ופחות טלטוביץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 16, 2013 11:24 pm 
Senior

לא חושב שכספי פוטנציאל לכוכב באירופה. לא יודע, אין לו את הסקיל סט לזה. בהחלט יש לו מספיק אגו. לא יודע, מעדיף בכסף הזה זר.
חוץ מזה, תסתכל על רודי לדוגמא. חזר לאירופה שחקן פחות טוב ממה שהוא היה(או שבגלל הזריקות האלה לשלוש הוא לא המשיך ב-NBA).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 16, 2013 11:26 pm 
Sophomore

חושב שזה קצת מופרך, רצונות לחוד ומעשים לחוד, ומכבי לא תחתוך בקיץ את הקפטן שלה ואת הקפטן הקודם שלה רק כי היא רוצה לחסוך. מילא אם לא היה להם חוזה לעונה נוספת.

אין ספק שכספי מוכשר, אבל אני חושב שעובדת היותו סרטן קבוצתי מעיבה לא במעט על הכדורסל שיש לו. הוא צריך מאמן שידע להסתדר איתו, ועוד לפני כן - להפנים שהוא לא אלוהים.

בסגל של מכבי העונה לא היה הרבה, אבל הדבר היחיד שיכולנו לבקש ממנו ולא קיבלנו, אם כבר, זה לא לעוף מאירופה בסוויפ. כך או כך - אולי זה מה שיעיר את ההנהלה של מכבי. ואולי לא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 16, 2013 11:27 pm 
Hall of Famer

על איזה סטאר פאוור אתה מדבר לכל הרוחות? זה אותה גברת בשינוי אדרת...

היקמן צריך ללכת ובמקומו צריך להגיע סקורר עם אקדחים כבדים ומחסניות מלאות. על אף שהוא סיפק את הסחורה ב-2-3 משחקים, ברגעי ההכרעה הוא לא תמיד קיבל את הכדור, וזה סימן לכך שאפילו בתוך הקבוצה עצמה, הוא לא נחשב כאיש שהולכים אליו ברגעי הכרעה, אלא הרבה פעמים דווקא יוגב אוחיון ניסה לבד.
בעמדה 4 אלכס תיוס בהחלט יכול להתאים. מה שצריך זה בעיקר ריבאונדר שיכול גם לחסום ולתת הגנה, ולא יהיה חור התקפי, ותיוס מתאים לשם. המחיר שרשמת לדעתי נמוך מדי.
מאוד הייתי רוצה לראות את יותמי במכבי. לדעתי זה לא יהיה 400 אלף דולר, אלא יותר לכיוון ה-600 אלף דולר. גם את מקל הייתי רוצה לראות וגם הוא לדעתי יהיה קצת יותר יקר, אולי 350-400 אלף.
הגארדים שהזכרת מהאן בי איי שחקנים מצוינים שאני בספק אם ינחתו כאן. אם כן, מיינור ואוגוסטין שחקנים מצוינים.

אם העונה הזאת לימדה אותנו משהו זה שהסגל הנוכחי גם אם ירוץ עוד עונה, יקבל שוב 15 בראש מריאל מדריד ודומותיה בכל משחק. זה אומר שתי אפשרויות - להשיג מציאה, או לשלם על מציאה. לאורך השנים, ההתנהלות של מכבי היא לרוב בכיוון של להשיג מציאה מאשר לשלם על אחת, ולכן אני לא אתפלא לראות עוד כל מיני נסיונות בסגנון ריקי היקמן, מאשר החתמה כמו מקאלב.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 16, 2013 11:30 pm 
Senior

תותח, עם איך שהלפרין נראה בבאיירן? שיגיד תודה אם יתנו לו 400K. אני חושב שזה יותר לכיוון ה-300, בטח לשחקן שבשנתיים האחרונות שלו לא שיחק דקה ביורוליג ונראה ממש חרא השנה.
חוץ מזה, לא מיצינו כבר קבוצות שבוניות לרוחב עם ישראלים בינוניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki, נורטון, עמוס לב ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: