סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 7:11 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 16, 2013 11:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שחקן של 5 נקודות בקבוצה שלא מובילה את הליגה הגרמנית, יקבל 600 אלף דולר? ממש, אבל ממש לא נראה לי. אם כבר, הגזמתי לצד השני, ובעיניי הוא יבוא גם ב 300.
מיינור ואוגוסטין הם באמת שחקנים מצוינים, אבל העבר שלהם טוב מההווה, בסופו של דבר הם שניים שממש אבל ממש לא בטוח שיקבלו חוזה השנה בנ.ב.א. אפשר לחשוב על לראות אותם בסיטואציות מסוימות באירופה, בהחלט.

לגבי כספי... כן, הוא הימור, אבל הימור מושכל. מה שכן, אני מוכן לקבל 4 זר עם סקיל סט דומה לזה שיש לכספי (בפוטנציה), כלומר שחקן הגנה טוב, שיודע להוריד ריבאונד ולקלוע שלשות. מרשימת השחקנים החופשיים, אולי ג'וש מקרוברטס (שנתן מספרי ואקום השנה בשארלוט) הוא היחיד שאני רואה שיכול להתאים בתקציב, ושקיים סיכוי שלא ישחק בעונה הבאה בנ.ב.א. בסיטואציה מסוימת מאד, אולי גם מייקל פייטרוס שאף הוא נמצא בירידה חדה בכושר, ומבחינת הסקיל סט הוא ללא ספק סוג של עומרי כספי. (אם כי טוב יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 16, 2013 11:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
למכבי אין הרבה ברירות, כי אין ישראלים לא בינוניים ברמות האלה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 16, 2013 11:39 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה הימור בכספי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 16, 2013 11:40 pm 
Hall of Famer

ההימור הוא האם הוא יבוא עם היכולות האמיתיות שלו, יבין את המקום שלו בקבוצה ויוביל את מכבי מתוך קבוצתיות, או האם הוא אכן יהיה סרטן קבוצתי.
הימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 16, 2013 11:40 pm 
Senior

לשים עליו 2 מיליון ברוטו(לדעתי הוא לא יבוא בפחות) זה הימור. ראינו כמה מכבי הצליחה עם החוזה המזעזע של ליאור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 12:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כספי לא יחזור למכבי לדעתי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 12:07 am 
Hall of Famer

צריך לזכור את חוקי הליגה הישראלית בשנה הבאה - שחקנים 11-12 בטופס הם מתחת לגיל 22 ( כאשר ה-10 הוא מתחת לגיל 25 - לנדסברג ) , כלומר עוד תמריץ למכבי להתעורר ולבנות קבוצות צרות יותר .
פוסט נאה ומושקע של נורטון . צריך רק להוסיף לעלויות "היפטרות" משחקנים עם חוזים לא קטנים ( מדלי , אליהו ופניני ) .

כמדי שנה , אני הייתי הולך על כמות זרים נמוכה - חמישה , ושם עליהם כסף גדול יותר . משהו בסגנון - רכז בכיר , היקמן , סמית , ג'יימס וג'ון בראיינט . בגזרת הישראלים - מקל/אוחיון , לנדסברג , אליהו ( לא חושב שמכבי יכולה באמת לוותר עליו ) , תיוס ועוד איזה פילר או שניים ( רוט ופניני למשל ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 12:38 am 
Junior

מן הסתם השם ג׳רמי פארגו יופיע הרבה בעונת המלפפונים. עושה רושם שגם ריצ׳רד הנדריקס לא הגיע לארץ רק כדי לקבל פטישים מפלסטיק בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 12:39 am 
Hall of Famer

בעיני מכבי צריכה להתחיל את הבנייה שלה בקו האחורי משחקן חמישיה ישראלי, אם אפשר לשמור את אוחיון אז אחלה, אם לא אז אולי יותמי או לשדרג את לנדסברג, אין יותר מדי אופציות, אבל עם החוק הרוסי חייבים אחד כזה. ברגע שיש, להביא גארד תותח בהרבה כסף לידו, אם זה אוחיון אז להשלים אותו בשוטינג-גארד, אם זה יותמי או לנדסברג, הייתי שמח לראות כאן איזה רכז סטייל מקאלב נוחת, בכל מקרה, כאן לדעתי מכבי צריכה להשקיע את הכסף הגדול. מאחוריהם, היקמן כקומבו גארד, עוד שחקן זר זול וצעיר עם פוטנציאל סטייל היקמן/פארגו/פרקינס ומורן רוט כגארד חמישי מהספסל זה אחלה לגמרי. בעמדה 3, סמית' זה סבבה ומכיוון שחייבים ישראלים, אני מניח שפניני יצטרך להישאר, אולי הוא אפילו יואיל בטובו להתאמן בקיץ ולהגיע לעונה בכושר סביר.

בקו הקדמי, ג'יימס זה אחלה, טיוס זה יופי של השלמה לידו וייתן למכבי הרבה האסל ויכולת חסימה מהספסל. לידם מכבי חייבת גבוה שמסוגל לקלוע מבחוץ, זה היה חסר לה מאוד השנה וזה כלי הכרחי במשחק האירופי של היום, כספי יכול להיות כזה כסטרץ' 4 אם הוא חוזר, אבל אם לא, מישהו אחר בסגנון. את אליהו בעיני אין צורך להשאיר ואם להשאיר, אז כדאי שיספוג קיצוץ רציני במשכורת. כן הייתי רוצה לראות על הספסל לפחות שחקן אחד עם סייז שיכול להתמודד עם גבוהים אירופאיים טובים, לא חייב להיות מישהו יקר או מוכשר במיוחד, אבל כן מישהו שיסתום את הצבע קצת כשהגבוהים הבכירים על הספסל ויוכל לשים ליי-אפ. הנדריקס בעיני לא מתאים אם ג'יימס נשאר וטיוס מגיע, עוד גבוה שהוא בעצם קצת נמוך ולא מסוגל לקלוע מחוץ לצבע? לא מתאים, מספיק שניים כאלו (אם כי עדיין, עדיף על כל התמהונים שהסתובבו כאן השנה).

סך הכל זה סגל בכיר של 10 וחצי שחקנים בכירים (רוט הוא החצי), אני בכוונה לא עשיתי כאן חישובי תקציב, אבל לא נראה לי שזה אמור להיות משהו בשמיים, רק עם הכסף שמכבי ביזבזה על פופס, שרמדיני, תומאס, מדלי ופלאניניץ' אפשר היה לביא את הגארד התותח ועוד גבוה נורמלי ליד ג'יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 12:51 am 
Sophomore

shmueliki כתב:

כמדי שנה , אני הייתי הולך על כמות זרים נמוכה - חמישה , ושם עליהם כסף גדול יותר . משהו בסגנון - רכז בכיר , היקמן , סמית , ג'יימס וג'ון בראיינט . בגזרת הישראלים - מקל/אוחיון , לנדסברג , אליהו ( לא חושב שמכבי יכולה באמת לוותר עליו ) , תיוס ועוד איזה פילר או שניים ( רוט ופניני למשל ) .

מסכים לגמרי. ממליץ לבחור במקל במקום באוחיון.
סוף סוף אני שמח לראות מישהו שמבין את התועלת של אליהו (שגם אני לא מת עליו) בליגה הישראלית, ושבמצב של החוקים החדשים יהיה למכבי מאד קשה בלעדיו.
קצת כואב הלב על לנדסברג שימשיך לא לראות מספיק דקות בסיטואציה כזו . . .
יש גם הבנה שהיקמן הוא יותר שחקן כנף מאשר רכז (במידת הצורך הוא יוכל לנסות לנהל משחק).
גבוה עם יכולות פוסט (בנוסף לג'יימס שהראה שיש לו מה למכור בתחום).

אחלה סגל עתידי, בלי יותר מידי בזבוזים, בלי יותר מידי בנייה מחדש - השלד נשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 9:20 am 
Sophomore

זה הזמן להנהלת מכבי להחלטות אמיצות ולא פחדניות. זה הזמן לשבת עם אליהו ולעשות מעשה פיני גרשון ומאצ'אי למפה- דהיינו, "נכון שיש לך חוזה מחייב אבל זה לא אומר שאנחנו ניתן לך לשחק כלל. עכשיו תחליט מה אתה עושה..."
זה הזמן של מכבי ללכת על חמישה זרים, סמית' וג'יימס זה נחמדף אחרי שסוגרים את הפינה הזו אפשר ללכת להחתים רכז וללכת בכוח על אחד ראוי- בו מקלב, פלאניניץ זה השמות הראשונים שעולים לי בראש.
לאחר לאייש את עמדת הסנטר והגבוה הנוסף בהתאם לשוק.. אבל מכבי צריכה להפסיק להאנס בכל קיץ ולנסות להכתיב מהלך אחד או שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 10:45 am 
Sophomore

בראיון לאחר המשחק אתמול בלאט בעצם אמר הכל, תוך כדי שהוא שולח רמז עבה להנהלה. הוא אמר שהקבוצה הנוכחית של מכבי הרבה פחות מוכשרת מקודמותיה, שהיא לא קבוצה לפיינל פור ושעצם ההגעה שלה לרבע הגמר היא הישג גדול, שהסגל הזה לא ימשיך לעונה הבאה והוא גם אומר שבקיץ תיבנה קבוצה לפיינל פור. הוא בעצם אומר להנהלה: "אני גמרתי לבנות כאן קבוצות מקרטעות ובינוניות ולעונה הבאה אני מתכוון לבנות קבוצת פיינל פור. אין כסף? בואו ניפרד לשלום." (אולי אני רוצה לחשוב שזה מה שהוא אומר ובסוף הוא יתקפל כמו שעשה בעבר).
בכל מקרה, מכבי צריכה לבנות את הקבוצה כבר עכשיו, אחרת מנהליה עוד יסתנוורו מתצוגות תכלית של שחקנים בליגה העלובה שלנו, שרק השבוע קיבלנו עדות לחולשתה כשמכבי המותשת חזרה לארץ ותוך פחות מ-24 שעות הביסה בקלות בחוץ את הרצליה בלי שום הכנה כאשר באותו שבוע היא הובסה ללא תנאי שלוש פעמים מול ריאל. המבחן של השחקנים הוא היורוליג ולא הליגה הישראלית ולכן הגורלות צריכים להיחרץ עכשיו, גם אם השחקנים עצמם לא ידעו על כך לפני סיום העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 10:55 am 
Sophomore

לטעמי מכבי, בהינתן מגבלות התקציב, צריכה ללכת לפורטה של המאמן שלה - קבוצה סופר אתלטית שעובדת קשה ומחזיקה קבוצות על 60 נק במשחק., עם באד מאדרפאקרז, שאוכלים פרקט. בעיני זה אומר שהישראלים של מכבי צריכים להיות הקשוחים והאתלטיים ביותר שאפשר להביא - לא יותם, פניני ואליהו, כן יוגב, מקל, לנדסברג, טיוס. לא מאמין שכספי או בלו יחזרו, אבל אם כן זה נו בריינר. בנוסף, גבוהים שיתנו את מה שג'יימס נותן בהגנה, אבל לאורך 40 דקות בשתי עמדות הפנים, ואם אפשר קצת קליעה מבחוץ אז נהדר. שחקנים במבנה של לאזמה, הנדריקס, פישר, טרנס מוריס. להפסיק לפנטז על וויציץ כי זה פשוט לא קורה.

סגל:
יוגב/מקל
פארגו או לנגפורד / היקמן
סמית/לנדסברג
הנדריקס/ טיוס / סטרץ 4 (כספי או בלו או פאט קלאת'ס, בסדר הזה)
ג'יימס/מישהו סטייל רוני טוריאף - גבוה מרביץ חוסם ופיזי.

התקפית אין פה שדרוג גדול, אבל הקבוצה הזו לא תצטרך לקלוע הרבה כי יהיה מאוד קשה לקלוע נגדם, קבוצה כמעט בלי חולשות הגנתיות. יידרש יום גדול מבחוץ, כי הצבע יהיה פקוק לגמרי. הקהל מאוד ייתחבר לכזו קבוצה, תקציבית היא בסדר גמור - אני לא רואה את הדאון סייד. בעיני ללנדסברג יש את כל הכלים להפוך לשחקן טופ יורוליג, הוא צריך לעבור את התהליך שבלו עבר ויהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:09 am 
Sophomore

הכי מפתיע, מספור חמש :

"בנוגע לליאור אליהו, הנטיה הברורה היא לשחררו. למכבי יש הקיץ אופציית יציאה מהחוזה או הארכה בשנתיים נוספות."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:32 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
ובעקבות ההדחה, ואחרי קצת חשיבה, הנה הסגל שאני רוצה לראות בעונה הבאה:

סנטרים:
שון ג'יימס - קלטתי היום את מי הוא קצת מזכיר לי בתנועה ללא כדור, נייט האפמן. רק שהאפמן היה גבוה יותר, מוסר טוב יותר, ובאופן כללי שחקן טוב יותר. מה שלא אומר שג'יימס רע, הוא ללא ספק שחקן נהדר, ואחד הסנטרים הטובים באירופה.
עלות משוערת נטו: מיליון דולר
ג'ון ברייאנט - דיברתי בעבר על כך שהייתי רוצה לראות עוד שון ג'יימס בקבוצה, אבל במחשבה שניה, עזבו. ראיתי קצת את ברייאנט השנה באולם, והוא חיה פיזית ומשאבת ריבאונדים. הרבה יותר משהוא מזכיר את סופו, הוא מזכיר את קמבאלה. קבוצות יפחדו לשחק נגדו
עלות משוערת: 800,000 דולר
ג'ייק כהן - בעיקר כי למה לא. שיהיה, אולי בכל זאת עוד ייצא ממנו תותח.
עלות משוערת: 200,000 דולר

פאוור פורוורדים:
עומרי כספי - לא יודע אם יחתימו אותו לעוד עונה בנ.ב.א, ויכול להיות שהגיע הזמן לחזור הביתה. אם כן, הוא אמור להיות הכוכב והמוביל. שמתי אותו כ-4 כי בעיניי, באירופה הוא 4 הרבה יותר מאשר 3. כך או כך, ההגנה שלו והשלשות שלו יכולות להיות קריטיות. מכבי צריכה תותח ישראלי, כספי הוא האדם היחיד שעשוי להיות תותח ישראלי.
עלות משוערת: 2 מיליון דולר
אלכס תיוס: אז כן, אני בדרך כלל אחד מסנגוריו של אליהו בפורום, אבל קשה להתעלם מהירידה של השחקן, ובעיקר מהעובדה שכשהוא לא מקבל דקות של אמת ובלי ביטחון, הוא לא מסוגל לתת שום תפוקה. בטח לא בהגנה, אבל גם לא בהתקפה. תיוס ייתן קצת האסל, כמה ריבאונדים. גם טוב, במיוחד כשזה מגיע בחצי מהעלות של ליאור.
עלות משוערת: 400,000 דולר

סמול פורוורדים:
דווין סמית': אני עדיין מאמין בו, וכמה טוב שבאה הסדרה מול ריאל והורידה את דרישות השכר שלו, הוא עדיין לא יבוא בזול, אבל הוא יבוא בזול יותר. הוא לא שחקן על באירופה, רחוק מזה. אבל הוא שחקן יעיל, וסמול פורוורד מצוין מול רוב קבוצות היורוליג
עלות משוערת: 700,000 דולר
סילבן לנדסברג: בעיניי, עדיין, פשוט לא קיבל מספיק הזדמנויות השנה. מקווה ששנה הבאה הוא יקבל יותר. ואם לא, אז בשביל זה כספי הוא גם 3 וגם 4. אבל אני חושב שאין סיבה שהוא לא יהיה שחקן שיקבל תמיד 10-12 דקות למשחק, ואני מקווה שהוא גם יחזיר ב 4-5 נקודות באותן דקות.
עלות משוערת: 300,000 דולר

סקנד גארדים:
ריקי היקמן: שוב אזכיר שאני חושב שהוא לא כל כך הרבה פחות טוב מלנגפורד, ובסך הכל סקנד גארד ברמה אירופאית טובה. רק שלצערי, פוינט גארד הוא לא. אבל בשביל החדירות שלו מדי פעם, השלשות שלו, והכמה אסיסטים שווה להביא אותו בעלות הלא מאד גבוהה שבה הוא בא.
עלות משוערת: 600,000 דולר
יותם הלפרין: אחרי עונה לא משהו במינכן (אבל גם לא כזאת גרועה), הוא יבוא בזול. ואני מעדיף אותו כוטרן הישראלי מאשר את פניני, בהרבה. אם הוא יצליח לשחזר את העונה האחרונה שלו במכבי, אז בכלל הרווחנו.
עלות משוערת: 400,000 דולר

פוינט גארדים:
.... לא יודע: ארבעה שמות עלו לי לראש. אריק מיינור שהיה מצוין באוק סיטי, אבל השנה ירד בתפוקה משמעותית בעקבות הפציעה, והוא שחקן חופשי. די.ג'יי אוגוסטין, עוד אחד עם קריירת נ.ב.א לא רעה אבל עם הווה פחות טוב, וגם הוא שחקן חופשי. מאירופה, מייק גרין שכבר הוזכר הוא בכל זאת שחקן של 12, 5 ריבאונדים ו 6 אסיסטים במוליכת הליגה האיטלקית. טיוואן מקי הוא בכל זאת שחקן של 15, 5, 5 בקבוצת אמצע טבלה בליגה הרוסית. את מי אני לא רוצה? את בובי בראון שאמנם נתן עונה אחת טובה, אבל לא סחב את סיינה לכלום (גם לא באיטליה), ובו מקאלב שנתן הרבה עונות טובות, אבל גם הוא לא הוכיח יציבות לאורך העונות, שניהם יהיו יקרים וחבל.
עלות משוערת: אני מניח שאם זה יהיה אחד משני השמות הראשונים אז כמיליון דולר, אם אחד משני השמות האחרונים אז אולי 600,000 דולר.
גל מקל: אוחיון יילך לקובאן, ובסכומים שהוא יקבל טוב שכך. מקל לא היה טוב בהזדמנות הראשונה שלו במכבי, אבל מאז צבר ניסיון אירופאי ובהחלט השתפר. כרגע הוא אחד הפוינט גארדים הישראלים היותר טובים שקיימים, אז שיבוא כבק-אפ לפוינט גארד
עלות משוערת: 300,000 דולר.
מורן רוט: כגארד חמישי, שעולה פעם בשני משחקים לשלוש דקות, אני יכול לחיות איתו.
עלות משוערת: 150,000 דולר.

סך עלות (תלוי בזהות הפוינט גארד), היא משהו כמו 7.5-8 מיליון דולר נטו, שהם משהו כמו 14-15 מיליון דולר ברוטו. לא משהו שמכבי לא יכולה לעמוד בו. ובעיניי, זאת קבוצה עם המון יתרונות, ובעיקר קבוצה עם סייז וסטאר פאוור שיכולה וצריכה להתמודד עם הטובות ביותר.

הקמת פה קבוצה של 12 שחקנים בכירים. למה צריך את רוט כרכז שלישי? מה הוא בן 18? אני לא רואה את מקל מסכים להגיע כשחקן ספסל. גם ג'ק כהן מיותר להתייבש על הספסל (עדיף שיוכיח את עצמו קודם בקבוצה אחרת בליגה).
אם שאר הבחירות אני די מסכים למרות שאת יותם צריכים להביא רק במחיר זול.
לגבי הרכז - הייתי שמח לראות את מיינור רק שאין סיכוי כי הוא כבר התאושש מהפציעה ומאז שעבר לפורטלנד הוא בתכלס נותן את הממוצעים הכי טובים שלו מאז שהגיע לליגה (7.4 נק', 4.1 אס' מהספסל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:36 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
שחקן של 5 נקודות בקבוצה שלא מובילה את הליגה הגרמנית, יקבל 600 אלף דולר? ממש, אבל ממש לא נראה לי. אם כבר, הגזמתי לצד השני, ובעיניי הוא יבוא גם ב 300.
מיינור ואוגוסטין הם באמת שחקנים מצוינים, אבל העבר שלהם טוב מההווה, בסופו של דבר הם שניים שממש אבל ממש לא בטוח שיקבלו חוזה השנה בנ.ב.א. אפשר לחשוב על לראות אותם בסיטואציות מסוימות באירופה, בהחלט.

לגבי כספי... כן, הוא הימור, אבל הימור מושכל. מה שכן, אני מוכן לקבל 4 זר עם סקיל סט דומה לזה שיש לכספי (בפוטנציה), כלומר שחקן הגנה טוב, שיודע להוריד ריבאונד ולקלוע שלשות. מרשימת השחקנים החופשיים, אולי ג'וש מקרוברטס (שנתן מספרי ואקום השנה בשארלוט) הוא היחיד שאני רואה שיכול להתאים בתקציב, ושקיים סיכוי שלא ישחק בעונה הבאה בנ.ב.א. בסיטואציה מסוימת מאד, אולי גם מייקל פייטרוס שאף הוא נמצא בירידה חדה בכושר, ומבחינת הסקיל סט הוא ללא ספק סוג של עומרי כספי. (אם כי טוב יותר).

גם אני חושב שמקרוברטס, עם כל האכזבה ממנו במנש שלא יצא ממנו מה שחשבו כשהיה בתיכון, יכול להיות גיים צ'יינג'ר באירופה. אתלטי, ריבאונדר ומוסר טוב, יכול לקלוע מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:41 am 
מנהל פורום

אגב הנדריקס היה אורח כבוד של מכבי בהיכל אתמול, אני מניח לקראת חזרה אפשרית שלו בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:52 am 
Freshman

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 41088.html

"מכבי ת"א נמצאת במו"מ עם גארד שמשחק בעמדות 1-2, שחקן בקאליבר גבוה מאוד באירופה שצפוי להגיע."

"יוגב אוחיון ימשיך, אך הקבוצה לא תיבנה סביבו כרכז הראשון."

"בנוגע לליאור אליהו, הנטיה הברורה היא לשחררו." (הגיע הזמן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 12:39 pm 
Sophomore

בו מקאלב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 12:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כתבו שחקן בעמדה 1-2. בטח הכוונה להלפרין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 12:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

השאלה אם מכבי ילכו בדרך שבה בחרו כשרצו את אידסון והציעו לו חוזה יפה לפני שכל הקבוצות הגדולות קפצו עליו או שהן שוב יתקמצנו וכך יפספסו שחקנים כמו בראיינט או מקי (כמו שפספסו את טיוס, פול דייוויס וארון ג'קסון).
מצד שני כשחושבים על זה, הם בחרו בדרך הראשונה בקיץ עם קאנר-מדלי וכולם ראו איך זה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 1:49 pm 
Sophomore

guyancho כתב:
הכי מפתיע, מספור חמש :

"בנוגע לליאור אליהו, הנטיה הברורה היא לשחררו. למכבי יש הקיץ אופציית יציאה מהחוזה או הארכה בשנתיים נוספות."

אם זה נכון, זה משנה לחלוטין את התמונה. זה יפתח למכבי הרבה יותר אפשרויות לבנייה טובה יותר וחכמה.

מקאלב הוא לא 1-2 (שקלתי רבות אם לכתוב את זה מחשש לדיון בלתי נגמר אז מי שלא מסכים, נחליט מראש שלא להסכים) אז בטח הכוונה היא למישהו אחר. האם הכוונה היא לסטאר אמיתי, אה מסופקני.

תובנה כללית לגבי בניית הסגל, אני חושב שאפשר ללמוד הרבה על אולימפיאקוס את פאו מהשנה ושנה שעברה. גם לעניין פערי שכר וגם לעניין רוחב הסגל וההשקעה בעמדות. ורק אוסיף שכנראה התקציב של שתיהן עדיין יותר גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 1:51 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ההימור שלי כשקראתי את הידיעה היה פארגו. אבל אם לוגאן הוא כוכב אירופי ותומאס הוא הבאסטון הבא, אז זה יכול להיות כל אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 2:12 pm 
Senior

אני לא מתלהב מפירסומים באתר ערוץ הספורט. גלדסטון בעיקר עוזר לפדרמן למכור מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 2:37 pm 
Junior

קובי כתב:
מקאלב הוא לא 1-2

אז מה הוא כן?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עמוס לב ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: