סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 8:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 2:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
רק 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 2:50 pm 
Sophomore

מפתיע אותי מאוד שאנשים אשכרה מייחסים חשיבות לפרסומים האלה. אם ניקח את כל הפרסומים שהיו ב24 השעות האחרונות (או בעצם, מאז המשחק הראשון מול ריאל) אז כולם כנראה/אולי עוזבים, כולם אולי נשארים, וכולם אולי מגיעים. היחידים שיש לגביהם קונצנזוס בסגל (בתקשורת, כן?) של מכבי הם סמית' וג'יימס (לראשון אין חוזה, לשני יש אבל אין ודאות לגביו בגלל ענייני המס) ופניני (יש לו חוזה וגם הוא כבר שוחרר לפי חלק מהאתרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 2:57 pm 
Junior

יש קונצנזוס די ברור שמייקל ג'ורדן לא יגיע. (לפחות לא ראיתי על זה פרסום בשום מקום).

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 3:02 pm 
Sophomore

צוד כתב:
קובי כתב:
מקאלב הוא לא 1-2

אז מה הוא כן?

nadav_hacohen כתב:
רק 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 3:04 pm 
Sophomore

צוד כתב:
יש קונצנזוס די ברור שמייקל ג'ורדן לא יגיע. (לפחות לא ראיתי על זה פרסום בשום מקום).

אל תהיה בטוח, יש מועמד אמריקאי לרכוש חלק מהמניות והוא בהחלט מתאים לתפיסה הפדרמנית, קרי שם גדול שימכור מינויים וגם מביא אתו תפיסות ניהול ויכולת מוכחת של קבלת החלטות מפגרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 3:06 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זורקין, גם על ג'יימס הועלו כבר ספקולציות שאולי הוא יעזוב בגלל המס הגבוה וההתעניינות מצד היבשת. לא זוכר באיזה אתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 3:09 pm 
Hall of Famer

הוא אמר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 3:30 pm 
מנהל פורום

ראובן כתב:
זורקין, גם על ג'יימס הועלו כבר ספקולציות שאולי הוא יעזוב בגלל המס הגבוה וההתעניינות מצד היבשת. לא זוכר באיזה אתר.

בשופר5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 4:31 pm 
Freshman

כדי להעמיד קבוצה מעולה הם צריכים 3 תותחים - רכז מנהיג , סווינגמן ופאוור פווארד-סנטר.
ולא להתקמצן!
שלושתם בעלות 4.5-5 מיליון.
שייצרו נקודות שיהיו שלד במשך שנתיים שלוש פלוס

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 4:32 pm 
Junior

גרינוולד בטור נכון במהותו. מבנה הבעלים הנוכחי במכבי חייב להשתנות. הדרך היחידה לאלץ את הבעלים הנוכחי לשנותו, תהיה דרך פגיעה בחלק בו יש לאוהדים שליטה הבהרה חד משמעית בדמות התארגנות של קבוצות אוהדים אשר לא ירכשו מנויים וכרטיסים לעונה הבאה עד למתן הבהרה בהתייחס לגודל התקציב שיופנה לרכש שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 5:22 pm 
Sophomore

arielbp כתב:
גרינוולד בטור נכון במהותו. מבנה הבעלים הנוכחי במכבי חייב להשתנות. הדרך היחידה לאלץ את הבעלים הנוכחי לשנותו, תהיה דרך פגיעה בחלק בו יש לאוהדים שליטה הבהרה חד משמעית בדמות התארגנות של קבוצות אוהדים אשר לא ירכשו מנויים וכרטיסים לעונה הבאה עד למתן הבהרה בהתייחס לגודל התקציב שיופנה לרכש שחקנים.

פחחחחחחחחחחחח. תסלח לי, אבל אם הוא מבלבל ת'מוח טור שלם על זה שצריך לעשות קיצוצים ובסוף מביא כדוגמה את מכבי של האפמן ומקדונלד (שני זרים שעשו את הקפיצה הגדולה בקריירה שלהם במכבי, והרוויחו בעונות הראשונות כסף קטן מאוד) אז הוא בעצמו יודע שזה קשקוש.
כל הבלבולי מוח הלא רלוונטיים על זה שלא אכפת למכבי מהליגה הישראלית ומה"ישראליות" ואח"כ הוא כותב שצריך להביא מתאזרחים במקום הישראלים השבעים. הקשקוש הזה שלו על זה ש"כל הליגה משתפת שחקנים צעירים חוץ ממכבי" ולכן אין סיבה לא לשתף את זלמנסון ושגב (אני מסכים שצריך לשתף אותם הרבה יותר, אבל איזה קבוצות כבר משתפות שחקנים בני 17-18? לא יותר משלוש כאלה...).
ומה זה השטות הזאת על נפילתה של מכבי? רק לפני שנתיים מכבי היתה בגמר. להתייחס לסדרה המופלאה נגד פאו בשנה שעברה כמקריות זה חוסר הבנה מוחלט, ולא להפך (כמו שהוא כתב).
אז נכון, אליהו ופניני הסריחו את הפרקט בשביל הרבה כסף העונה. אבל במציאות של החוק הרוסי אין למכבי הרבה ברירות. אוחיון באמת לא הראה איזה רמה יוצאת דופן, אבל בסה"כ הוא לא עולה כ"כ הרבה ואין יותר מדי תחליפים (אולי מקל, שלא כ"כ רוצה להגיע). מורן רוט לא הוכיח עדיין שהוא ראוי לדק' משחק משמעותיות ביורוליג, וכנראה גם לא יוכיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 6:01 pm 
מנהל פורום

השם של דיוויד בלו לא הוזכר עד עכשיו. אין מצב שהוא חוזר מהשנת שבתון?

זה מה שהוא עושה בזמנו הפנוי:
http://www.linkedin.com/pub/david-blu/60/337/640

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 6:04 pm 
Sophomore

לא חושב שעזיבת הליגה תהא טובה למכבי. להיות תלויים כמו בלון ללא קשר לקרקע כלשהי, קבוצת קרקס נודד ללא בית... לא רעיון טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 7:02 pm 
Junior

ג'ון בריאנט, ברצינות? מהיכן זה הגיע?

מכבי צריכה גבוה שהוא שחקן עוגן ברמת יורוליג בעונה הבאה (בעמדות 4 או 5). אי אפשר להמר כאן. בריאנט לא שיחק מעולם ברמה הזאת כך שקשה לקבוע חד משמעית איך ישתלב ביורוליג (אני אומר - יאכל חצץ) אבל התקפית אני לא אוהב שחקנים כבדים ולא אתלטיים שחיים על ג'אמפרים, והוא לא ממש ויקטור אלכסנדר. בנוסף גם שחקן הגנה רע. אני מודה שקצת הופתעתי כשעלעלתי עכשיו בסטטיסטיקות שלו, הוא מעולם לא נראה לי כמו גו-טו-גאי במשחקים אבל זה כבר באמת עניין של טביעת עין סובייקטיבית (אני גם חשבתי שדיאן מילוייביץ' למשל הוא שחקן עם כלים מוגבלים והבנאדם היה סקורר מופרע לחלוטין ברמת היורוליג).

אם בלאט ממשיך, צריך להביא שחקן שיתאים לסגנון המשחק שלו. זה נכון שבעתיים לעמדות הגארד, זה נכון גם לעמדת הסנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 7:10 pm 
Junior

אני אישית הייתי פותח את הארנק ומנסה להנחית את וויוקאס. שחקן שלדעתי דיוויד ידע לעבוד איתו טוב. אם עולים לבל מבחינת משכורות אז גם בורוסיס הוא אופציה טובה מאוד, כל עוד לא קופץ לו הפיוז ולא מבקשים ממנו להנהיג או להוביל את הקבוצה.

שני שחקנים יקרים ומנוסים, אבל כל אחד מסיבותיו שלו עשוי להגיע תמורת הסכום המתאים (וויוקאס לא משחק ביורוליג, בורוסיס תקוע בקבוצה לא הישגית שאולי תלך לבנייה מחדש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 7:17 pm 
Sophomore

ירון25 כתב:
כדי להעמיד קבוצה מעולה הם צריכים 3 תותחים - רכז מנהיג , סווינגמן ופאוור פווארד-סנטר.
ולא להתקמצן!
שלושתם בעלות 4.5-5 מיליון.
שייצרו נקודות שיהיו שלד במשך שנתיים שלוש פלוס

כן,אה?
קמצנים.
כאילו מה זה עוד חצי מיליון.כסף קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 8:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

צ'רלי, אל תרחם על הפדרמנים, לא חסר להם כסף. ואם כ"כ כואב להם בכיס שימכרו לבעלים שישמח להשקיע (תראו כמה גולדהאר משקיע בכדורגל) או יכניסו בעלים נוספים. הבעיה שהם נהנים לשחק אותה GM ולא רוצים להתחלק בצעצוע שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 8:54 pm 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:
ג'ון בריאנט, ברצינות? מהיכן זה הגיע?

מכבי צריכה גבוה שהוא שחקן עוגן ברמת יורוליג בעונה הבאה (בעמדות 4 או 5). אי אפשר להמר כאן. בריאנט לא שיחק מעולם ברמה הזאת כך שקשה לקבוע חד משמעית איך ישתלב ביורוליג (אני אומר - יאכל חצץ) אבל התקפית אני לא אוהב שחקנים כבדים ולא אתלטיים שחיים על ג'אמפרים, והוא לא ממש ויקטור אלכסנדר. בנוסף גם שחקן הגנה רע. אני מודה שקצת הופתעתי כשעלעלתי עכשיו בסטטיסטיקות שלו, הוא מעולם לא נראה לי כמו גו-טו-גאי במשחקים אבל זה כבר באמת עניין של טביעת עין סובייקטיבית (אני גם חשבתי שדיאן מילוייביץ' למשל הוא שחקן עם כלים מוגבלים והבנאדם היה סקורר מופרע לחלוטין ברמת היורוליג).

אם בלאט ממשיך, צריך להביא שחקן שיתאים לסגנון המשחק שלו. זה נכון שבעתיים לעמדות הגארד, זה נכון גם לעמדת הסנטר.

מצפייה בו באולם. כמו שאמרתי, קמבאלה חדש ואולי גם משופר. גם לא ראיתי שהוא חי על ג'אמפרים, הוא מסוגל לקלוע אותם, אבל עם הכוח שלו הוא מוכר המון גם מתחת לסל.
יורוליג? מול בילבאו, קבוצה ברמת יורוליג (שאאל"ט אשתקד הגיעה לרבע הגמר) הוא קלע 30 במשחק אחד ו 21 במשחק השני. מול קזאן היו לו 18 נקודות ו 13 ריבאונדים.
מצטער, אבל האיש חיה. אם מדברים על וויוקאס ובורוסיס, הם אולי מנוסים ממנו, אבל בעיניי אין להם כלום מהכשרון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 8:56 pm 
Sophomore

דייבי ג'ונס כתב:
אני אישית הייתי פותח את הארנק ומנסה להנחית את וויוקאס. שחקן שלדעתי דיוויד ידע לעבוד איתו טוב. אם עולים לבל מבחינת משכורות אז גם בורוסיס הוא אופציה טובה מאוד, כל עוד לא קופץ לו הפיוז ולא מבקשים ממנו להנהיג או להוביל את הקבוצה.

שני שחקנים יקרים ומנוסים, אבל כל אחד מסיבותיו שלו עשוי להגיע תמורת הסכום המתאים (וויוקאס לא משחק ביורוליג, בורוסיס תקוע בקבוצה לא הישגית שאולי תלך לבנייה מחדש).

וויוקאס זה רעיון מעולה אבל יש לאיש חוזה של מ' יורו לעונה הבאה בקאזאן. בורוסיס לפי הפרסומים השונים מסיים את החוזה שלו במילאנו והוא אחלה אופציה כסנטר ראשון, אבל כמו שאמרת, יקר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 9:00 pm 
Hall of Famer

בלי קשר, כמה בורוסיס כבר יכול להיות יקר אחרי הבינוניות שלו במילאנו? גם באראץ' לא אמור להיות יקר מדי אחרי הכשלון שלו באפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 9:05 pm 
Hall of Famer

חשבתי שג'יימס הוא כבר סנטר פותח לגיטימי ומעלה ביורוליג .
בראיינט ( אותו זכיתי לראות בעיניים במשחק ידידות באולם היובל ... ) כסנטר מחליף יכול להיות שיחוק לא קטן .

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ד' אפריל 17, 2013 9:16 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 9:10 pm 
Hall of Famer

ויותר מכך - בדקות מסוימות אני רואה אותם משחקים ביחד. ג'יימס הוא כן אחד שאוהב את החצי חדירה, ברייאנט מסוגל לקלוע ג'אמפרים (גם ג'יימס מסוגל על הנייר, אבל הוא לא באמת עושה את זה). אין סיבה ששניים כאלה לא יחלקו 10 דקות למשחק, במיוחד מול הרכבים כבדים. שלא לדבר על המטרייה האווירית שזה ייצור, ברייאנט הוא לא ג'יימס אבל הוא חוסם לא רע (אאל"ט מוביל את הליגה הגרמנית בתחום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 9:11 pm 
Senior

בורוסיס עשה 14 ו-7 ביורוליג השנה. יותר מלורבק וקרסטיץ' לדוגמא. זול הוא בוודאי לא הולך להיות.

לגבי בראיינט, הוא יכול להיות הצלחה ויכול להיות כישלון מטורף. הוא נראה לי אחד שיש לו את הסקיל סט להיות סנטר יורוליג לגיטימי. מצד שני יכול להיות גם שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 9:16 pm 
Junior

בריאנט זה לא קמבאלה, אולי במימדים הפיזיים. שחקן שונה לחלוטין בסגנון.

בכל מקרה אני לא הייתי רוצה לראות אל גשם נורדי שחי על ג'אמפרים בקבוצה שלי. מכבי צריכה גבוה שיכול להשלים את ג'יימס - פיזי, יכול לתת גוף על סנטרים ביורוליג אבל גם שחקן פוסט-אפ שאפשר ללכת אליו כמטרה בצבע.

בורוסיס ו-וויוקאס שניהם כמובן יקרים ביחס לתקציב של מכבי. אבל זה לא בשמיים, עניין של החלטה וחלוקת הפיירול. וויוקאס הגנתי יותר ולדעתי מתאים לסגנון של בלאט, בורוסיס עם לא מעט חסרונות אבל התקפית הוא בטופ3 באירופה, מכונת סקורינג אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 9:17 pm 
Hall of Famer

השאלה היא האם כדאי לפתוח את הכיס בענק דווקא בעמדה שבה כיום אתה הכי מסודר .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: doron_ke, Google [Bot], דורון ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: