סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 11:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 9:21 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
תלוי בפילוסופיית המשחק שלך. אני מאמין שבלי גארד מנהל משחק ברמה הגבוהה, ששולט במשחק התקפית והגנתית אתה קודם כל רוצה שחקן בצבע שנותן יתרון אוטומטי על היריבות. זה מייצר ריווח ואפשרות למתן ריצה וקצב מול קבוצות אגרסיביות. שון ג'יימס שחקן נפלא אבל הוא לא האופציה הזאת.

כן, זה אומר להשקיע כסף. מכבי תצטרך להשקיע כסף גם בעמדות 1-2 ולהחתים סקורר טוב. אבל אין כאן סתירה. הקבוצה הזאת צריכה עוד שני שחקנים מהטופ כדי להתחרות על פיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:17 pm 
Hall of Famer

בינתיים מה ששומעים זה דווקא וויתור אפשרי על ג'יימס, השחקן אולי היחידי ברמה המתאימה ביחד עם סמית'. מכבי תצטרך לשלם לג'יימס לא מעט כדי להשאיר אותו ובהתאם למדיניות של השנים האחרונות, יכול מאוד להיות שתבחר לוותר על התענוג ולחסוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:19 pm 
Senior

אני לא שמעתי בשום מקום על וויתור על ג'יימס. ואם מכבי מוותרים על ג'יימס בשביל התגלמות הבינוניות העונה לשם ריצ'ארד הנדריקס הם מטומטמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:24 pm 
Junior

כמדומני שמיותר לציין שכל עוד למכבי יש מטרות העונה לא ייעשו שום מהלכים פומביים או אפילו הדלפות מכוונות שיפגעו בשחקנים המשחקים כעת בקבוצה, וגם נדרשים עבורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:25 pm 
Hall of Famer

מכבי צריכים להחתים את ג'יימס. הוא לא חתום אצלם לשנה הבאה. רוב המקרים בשנים האחרונות של שחקנים שהוכיחו את עצמם במכבי (כולל הנדריקס אגב) לא חתמו על חוזה נוסף אלא נחטפו בסכומים גבוהים ממה שמכבי היו מוכנים לשלם.
מתוך השופר באתר ספורט5: "...מבחינה מקצועית, כמובן שהצהובים רוצים להשאיר את שון ג'יימס, אבל עלותו גבוהה בגלל ענייני המיסוי (מסיים הקיץ שנה חמישית בישראל). מאחר שהרבה מאוד קבוצות מוכנות לשלם כסף גדול עבורו, לא מן הנמנע שישוחרר תמורת פיצוי גבוה ויילך להרוויח את הסכומים הגבוהים שהוא יכול."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:39 pm 
Sophomore

Att כתב:
מכבי צריכים להחתים את ג'יימס. הוא לא חתום אצלם לשנה הבאה. רוב המקרים בשנים האחרונות של שחקנים שהוכיחו את עצמם במכבי (כולל הנדריקס אגב) לא חתמו על חוזה נוסף אלא נחטפו בסכומים גבוהים ממה שמכבי היו מוכנים לשלם.
מתוך השופר באתר ספורט5: "...מבחינה מקצועית, כמובן שהצהובים רוצים להשאיר את שון ג'יימס, אבל עלותו גבוהה בגלל ענייני המיסוי (מסיים הקיץ שנה חמישית בישראל). מאחר שהרבה מאוד קבוצות מוכנות לשלם כסף גדול עבורו, לא מן הנמנע שישוחרר תמורת פיצוי גבוה ויילך להרוויח את הסכומים הגבוהים שהוא יכול."

אני חושב שיש לו חוזה, וזה גם מה שמשתמע מהציטוט שהבאת פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:44 pm 
Freshman

אם בורוסיס מגיע אל תתפלאו אם תקראו שהוא נצפה בכספומטים בלוד

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:45 pm 
Freshman

בובי בראון אופציה נחמדה אבל הוא לא יותר מדי מנהיג

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:45 pm 
Hall of Famer

על פי גלדסטון , למכבי אפשרות לסיים את החוזה עם אליהו , או להאריך אותו בשנתייים בסכום ( עונתי ) שקרוב למיליון דולר נטו !
ממש דילמה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:48 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
כמובן שיש אפשרויות ביניים (אליהו מסכים להתרת החוזה וחותם על חוזה חדש). אני בכל אופן מקווה שהפועל יחטפו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:50 pm 
Sophomore

ג'יימס לא אמר לפני כמה חודשים שהוא מוכן לחתום כאן ועכשיו בדמו על חוזה למכבי לשנים הבאות ושהכסף מאירופה לא קורץ לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:51 pm 
Senior

לג'יימס יש חוזה לעוד עונה.

לגבי ליאור, 750K הוא לא שווה, אז מיליון?? בייי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 18, 2013 2:30 am 
Sophomore

ברייאנט נראה כמו בהמה אלגנטית למדי :
http://www.youtube.com/watch?v=vHvz--QT3eU

התחבב עליי מהקליפ הזה.

מה גם שאנחנו צריכים ברייאנט חדש כשקובי מושבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 18, 2013 3:59 pm 
Sophomore

בלאט דיבר היום בראיון בגלי צה"ל על אפשרויות גדולות יותר בעונה הקרובה בגלל התקציב, שלדבריו יהיה "גמיש יותר" ביחס לעונה הזו. הוא רמז שזה נובע גם מהכניסה של שותפים חדשים ובעיקר מהפסקת תשלומים ששילמו בעונה האחרונה על העבר. השאלה היא אם התשלומים על העבר הם חובות הבעלים על רכישת חלקו של רענן כץ, כיסוי גרעונות העבר, תשלום לשחקנים שעזבו (מצ'באן, שרמדיני, ג'ף פוט וכד') או אולי חוזים חופרכים שנחתמו בעבר (כמו לדוגמא החוזה של אליהו)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 18, 2013 5:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ירון25 כתב:

לא ממש בא לי על בראון. לא הוביל את סיינה לשום מקום למרות מספרים יפים. שחקן הגנה מזעזע (יוגב נתן את המשחקים הכי טובים שלו העונה מול סיינה כי בראון אוהב לצלם שחקנים שחודרים לסל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 18, 2013 6:06 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Mako Regever כתב:
ברייאנט נראה כמו בהמה אלגנטית למדי :
http://www.youtube.com/watch?v=vHvz--QT3eU
התחבב עליי מהקליפ הזה.
מה גם שאנחנו צריכים ברייאנט חדש כשקובי מושבת.

נראה נחמד. אמנם די כבד ולא אתלטי (ב-10 דקות היילייטס היו לו רק חסימה אחת ואסיסט אחד) אבל סקורר מחונן עם יד רכה ושחרור זריקה מהיר (גם מ-3) שלא מתבייש להתלכלך גם בפנים וזז הרבה בהתקפה. נועל שחקנים מצויין בפוסט ומתגלגל יפה במצבי חסימה לפיקנרול או פיקנפופ.
סטט' בליגה הגרמנית: 30 מש', 16.5 נק' (53%, שלשה למשחק ב-38%, 77%), 10 ריב', 1.6 אס', 1.5 חס', 1.5 איב', 2 עב' ב-27 דקות.
סטט' ביורוקאפ: 13 מש', 16 נק' (58%, כמעט שלשה למשחק ב-37%, 77%), 9 ריב', 1.6 אס', 0.5 חס', 2.2 איב', 2.3 עב' ב-27 דקות.
יכול לתת למכבי מהספסל את מה שפול דייוויס נותן לחימקי (במקרה הטוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 18, 2013 6:21 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
ירון25 כתב:

לא ממש בא לי על בראון. לא הוביל את סיינה לשום מקום למרות מספרים יפים. שחקן הגנה מזעזע (יוגב נתן את המשחקים הכי טובים שלו העונה מול סיינה כי בראון אוהב לצלם שחקנים שחודרים לסל).

"לא הוביל את סיינה לשום מקום" זו אמירה לא מדויקת שעושה לבראון עוול. הוא משחק עם צוות מסייע חלש מאד ברמת היורוליג ובכל זאת הביא אותם על סף עלייה להצלבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 18, 2013 6:35 pm 
Hall of Famer

גם שחקן ספסל, דייויס משחק 20 דקות למשחק בחימקי. בכל מקרה, אני מקווה שברייאנט אכן יכול לתת דברים דומים (ושיחתום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 18, 2013 7:45 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

nadav_hacohen כתב:
sir charles כתב:
ירון25 כתב:

"לא הוביל את סיינה לשום מקום" זו אמירה לא מדויקת שעושה לבראון עוול. הוא משחק עם צוות מסייע חלש מאד ברמת היורוליג ובכל זאת הביא אותם על סף עלייה להצלבה.

יכול להיות, אבל בלי קשר, בהגנה הוא סתם צופה. ב-16 מש' (מתוך 24) הוא לא חטף כדור והוא קטף מעל ל-3 כ"ח במשחק אחד בלבד (ולא רק בהתבסס על הסטטיסטיקה, ראיתי אותו בלייב בהיכל מול מכבי והוא פשוט נתן ליוגב לעבור אותו בלי מאמץ). אני אוהב את הרכזים שלי משתלטים על המשחק לא רק בקליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 18, 2013 9:07 pm 
Sophomore

מסתבר שכל השחקנים שאי פעם הזוכרו בפורום הזה נמצאים בפנקס האפשרויות של בלאט:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2634189

עבודת תחקיר מדהימה של ורד כהן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 18, 2013 11:21 pm 
Senior

nadav_hacohen כתב:
sir charles כתב:
ירון25 כתב:

על הנייר כן, בפועל סיינה סיימה במקום השישי בבית, מעל בשיקטאש העלובה ופנר שהתרסקה לגמרי.
אני חושב שקצת כמו מכבי, היה לסיינה סטריק של משחקים טובים שבו היא נראתה הרבה יותר טוב ממה שהיא ואחר כך הגיעה התרסקות שמן הסתם לבראון יש בה גם חלק(היה רע מאוד בנוקיה, לדוגמא, וגם במשחק הביתי שלהם מול אולימפיאקוס). הסגל של סיינה לא הרבה פחות טוב ממכבי בעיני, וגם אם כן, זה לא ממש משכנע אותי שהאיש הוא לא סקורר קלאסי של קבוצות קטנות. הוא עדיין לוקח המון זריקות רעות ושחקן קצת שכונתי. לא מתלהב ממנו, עם כל המספרים היפים שלו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 10:59 am 
מנהל פורום

כספי בריאיון לוואלה, אחרי שביירון סקוט פוטר מהקבוצה ולכן הוא פתוח יחסית. בכל מקרה מהפריזמה של מכבי הוא אומר שהוא לא מתכוון לחזור לאירופה.
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2634593

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 11:58 am 
Hall of Famer

אני חושב שזה די ברור שכספי הולך לנסות למצות כמה שאפשר את סיפור האן בי איי, כי ברור לו שאם הוא חוזר לאירופה, הסיכוי שיחזור בחזרה לאן בי איי כבר ישאף ל-0.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 12:15 pm 
Freshman

מכבי ת"א צריכה בראש ובראשונה רכז. לא חצי רכז, לא בובי בראון ולא ריקי מרציאנו היקמן.
אני מניח שהאופציה הראשונה והטובה ביותר עבור מכבי היא ללכת על זוראן פלניניץ' שסיים חוזה בחימקי כשבעייני הוא הרכז הפנוי הטוב ביותר שניתן למצוא.
אם הוא לא יחתום, אני מניח שנראה כאן את ג'רמי פארגו או אולי את בובי בראון כשלצידם יגיע עוד סקורר או שיסתפקו בהיקמן+הלפרין, שזה אגב, רעיון שאני לא אוהב.
באשר לג'ון בראיינט- טיפה יותר מוכשר מפלניניץ', בהמה עם יד רכה, יש אופציות הרבה יותר טובות ממנו בעייני. ובתור אחד שמכיר את גיסט מהמכללות והמליץ על הבאתו לאירופה, הוא לא מתאים למכבי וסיכוי קלוש שיגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 12:59 pm 
Senior

לא הייתי משווה את בראיינט לפלאניניץ'(דארקו). בראיינט הוכיח את עצמו מול קבוצות יורוקאפ, כולל כמה גבוהי יורוליג לגיטימיים כמו וויוקאס. פלאניניץ' הוכיח את עצמו מול כל מיני ילדים רזים באדריאטית.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ש' אפריל 20, 2013 1:47 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: G, goldman ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: